Treffikutsu samaasukupuolta olevalta henkilöltä

Anonyymi

Miten reagoisit, jos samaa sukupuolta olevan henkilö pyytäisi sinua treffeille? Kieltäytyisit kohteliaasti? JJärkyttyisitja myös näyttäisit sen? Ilahtuisit?
Entäs jos pyytäjä olisi tuttavasi/ystäväsi. Muuttuisiko tilanne? Ottaisitko etäisyyttä tai katkaisisit välit? Pitäisikö häntä outona ja pelottavana,?

13

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka sinä erottelet treffikutsun tavallisesta ehdotuksesta käydä pizzalla ja kupillisella kahvia?

      • Anonyymi

        No siinähän on tietysti kutsujalla haasteensa (joskus myös kuulijalla). Mutta jos kysyisi sellaista tuttavaa , joka on vaikka työkaveri (ei ystävä) vapaa-ajalla syömään, niin voisiko sen tulkita treffikutsuksi? Jo ette siis ole muuten käyneet ulkona, eikä ole mistään ohi mennen tehdystä kysymyksestä vaikka kokouksen jälkeen.
        Toisaalta, jos ystävälle sanoisin:haluaisin pyytää sinut ulos tms. Niin kai se nyt olisi jo treffikutsuksi tulkittavissa. Toisin,kun kysymys, lähdetkö mun kanssa kahville?
        Mutta täsmennetään. Jos siis tulkitsisit asian treffikutsuksi, miten reagoisit? Tai selkeytetään, jos sinulle sanottaisi, olen ihastunut sinuun, miten reagoisit?


    • Anonyymi

      No olisi luultavasti yllättynyt. En tietääkseni anna kuvaa, että olisin kiinnostunut samasta sukupuolesta. Sitten kieltäytyisin mahdollisimman kohteliaasti. Se miten asiat jatkossa olisivat riippuu siitä kysyjästä itsestään. Jos hän kykenee pääsemään asiasta yli ja käyttäytymään asiallisesti niin sitten jatko menee noin.

      • Anonyymi

        Tuo on tietysti totta, että kysyjä ei saa ryhtyä riesaksi, eikä tehdä draamaa, jos/kun saa pakit. Pitää kunnioittaa tietysti toisen vastausta.


      • Anonyymi

        Tosin voi olla, että kokisin myös jonkinasteista "syyllisyydentunnetta". Miettisin, että olrnko jotenkin tahtomattani antanut ymmärtää jotakin. Mä olen muutaman kerran kokenut noin, kun joku minua kiinnostamaton mies on pyytänyt mua ulos. Olen alkanut ylianalysoida omaa mennyttä käytöstäni ja miettinyt missä on mennyt pieleen.

        Tuosta syystä oliain luultavasti aluksi korostetun pidättäytyvä siinä normaalissa kanssakäymisessä vaikka nyt siellä työpaikalla. Olisin kyllä kohtelias, mutta luultavasti pitäisin selvemmin etäisyyttä. Se ei kuitenkaan olisi loukkaannusta tmv. vaan juuri tuollaista korostetun asiallista käytöstä tai yritys siihen.


    • Anonyymi

      Jos henkilö olisi vetoava, ilahtuisin. Jos ei, olisin luultavasti silti jossain määrin imarreltu ja kieltäytyisin kohteliaasti. Jos pyytäjä olisi tuttava/ystävä, miettisin asiaa hieman eri tavalla, mutta en ainakaan ottaisi etäisyyttä tai katkaisisi välejä, saati pitäisi häntä outona tai pelottavana. Voisi hyvinkin toimia. :-)

    • Anonyymi

      Mitä outoa siinä nyt olisi. Voi sitä kahvilla tai syömässä käydä, jos on mukava ihminen. Jos kumpikin hyväksyy ystävyyden, niin aikaa voisi viettää välillä yhdessä, jos kumpikin toisensa seurassa viihtyy.

    • Anonyymi

      Jos olisi ilmeistä, että on romanttisia toiveita, kieltäytyisin kohteliaasti, koska olen hetero. Muuten voisin ihan ystävänä tutustua esim. työkaveriin.

      • Anonyymi

        Minusta tuo kohtelias kieltäytyminen olisi hyvinkin ok. Ja jopa toivottavaa, jos ei ole kiinnostusta. Tekisi mieli kysyä yhtä henkilöä treffeille, mutta pohdin, alkaako pitää minua ihan outona. Toisaalta, hän on fiksu ihminen ja luulen, että kieltäytyisi kohteliaasti, jos ei haluasi mitään romantiikkaa tai jos onkin täysin hetero.
        Tiedän että on tyhmää pohtia tätä, kun eihän tällaisen pohtimiselle miehen ja naisen välisissä treffikutsuissa yleensä aikaa uhrata.
        Itse olisin immarreltu, kuten mistä vaan kutsusta, mutta kieltäytyisin kohteliaasti, jos en tuntisi kipinää. Olisi kysyjä sitten nainen tai mies.


    • Anonyymi

      Kuvottavaa tuollainen kutsu olisi. En kommentoisi mitään.

      Tuttavuus saattaisi katketa, jos siis tuttava tällaista ehdottaisi. Homous on sinänsä OK.

    • Anonyymi

      Kaivaisin netistä nopeasti mielenterveyspalveluiden ensiavun numeron ehdottelijalle ja pyytäisin mitä kohteliaimmin poistumaan pikimmiten nyrkkini edestä.

    • Anonyymi

      Järkyttyisin ihan yhtä paljon kuin jos saisin treffikutsun eri sukupuolta olevalta henkilöltä. Treffailu ei ole tuntunut tavoittelemisen arvoiselta viiteentoista vuoteen. Ainoa vaihtoehto on olla kaveri sellaisen ihmisen kanssa, jonka olen tuntenut kymmenien vuosien ajan.

    • Anonyymi

      Tuskin kutsun käydessä ymmärtäisin hänen olevan sillä tavalla kiinnostunut, mutta sen valjetessa.
      Kiittäisin ja kertoisin olevani hetero, mutta jos hyvä persoona niin ehdottaisin, että voimme olla kyllä ystäviä. Jostain syystä miehet ja naiset ihastuvat muhun joten tuttu tilanne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5196
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1897
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1588
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1197
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe