Ruotsin Euroviisut ovat oikeasti paskaa

Anonyymi

En käsitä miksi näitä Ruotsin Euroviisuja aina hehkutetaan ja kehutaan, oikeasti lähes kaikki biisit ovat ihan täyttä mahtipontista paskaa.

Toki joku aina nousee sieltä, mutta kun tätä Melodifesteniä on vuosia seurannut, 99% biiseistä samaa sontaa kuin Suomessakin, korkeintaan se yksi kaksi on jotenkin paremia, tai sellaisia jotka voi valita itse kisaan.

4

1121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hassua, Ruotsissa ylivoimaisen yleisöäänestyksen voittaja ei voittanut, vaan kansainvälisten raatien ykkönen voitii, vaikka jäi yleisöäänissä kauaksi taakse.

      Yhtä kaikki, koko finaali oli kärsimystä katsoa, niin tasapaksua paskaa oli kaikki biisit. Show toki oli hieno, mutta musiikki ihan peestä.

    • Anonyymi

      Niin. Ruotsista tullut musiikki on aina viimeisen päälle laskelmoitua tavaraa ja tätä nimitetään viisukuplassa elävien keskuudessa "laaduksi". Levy-yhtiöilläkin on tarkka sabluuna, jolla tehtailevat hittejä.

      Ruotsin tämänvuotinen raspikurkkuilu on ympätty kategoriaan "syvälliset piisit" koska se ei mene kategorioihin "kaunis laulu", eikä "vetävä piisi", ja kansahan uskoo mitä sanotaan, kun omat musiikilliset eväät eivät riitä kuulemaan mikä on syvällistä ja mikä ei. Ja jos kuuleekin, ei uskalleta luottaa siihen mitä omat korvat ja intuitio sanovat, kun kerran monet niin tykkäävät ja sanovat, että "Ruotsista tulee aina laatua".

      En ole koskaan ymmärtänyt miksi Euphoria -piisi voitti viisut 2012, mutta niin sitä vaan jotkut viisupimahtaneet hehkuttavat yhdeksi parhaista. Omissa korvissani se on mitäänsanomaton ja kökkö joiku.

      Vertailun vuoksi, alusta asti kuuli selvästi miksi Rybakin Fairytale voitti. Se vaan oli ns. rehellinen täysosuma, yrittämättä.

      Musiikki sinänsä ei ole ratkaisevassa osassa vuosina, jolloin Fairytalen kaltaisia hittejä ei ole. Tänä vuonna on tällainen vuosi ja em. syystä viisukuplassa kituvat odottavat aina Ruotsilta enemmän kuin monelta muulta maalta. Kun pitkään aikaan ei ole tullut mitään mielenkiintoista, joka vuosi manataan, että no nyt on Ruotsin vuosi. Vaan ei ole tänäkään vuonna.

      Liittyisikö samaan syndroomaan, että ruotsalaista Greta Garboakin kutsuttiin aikanaan Hollywoodissa "jumalaiseksi"? Vaan kyllä oli Gretan näytteleminen kankeaa ja kömpelöä kun vertaa muutamaan muuhun saman ajan näyttelijäkollegaan. Ei voi käsittää mikä siinä naisessa olisi jumalaista, mutta Amerikassa tykättiin.

      Ja tässä ei ole kyse siitä, että meikäläisellä olisi jotain hyvää naapuriamme Ruotsia tai ruotsalaisia vastaan. Kyse lienee siitä, että suomalainen arvostaa aina ja kaikessa tiettyä raakaa aitoutta, veresihalla tekemistä, mikä ei ole Ruotsissa perinteisesti ollenkaan mikään hyve.

      • Anonyymi

        Musiikki onkin nykyään pelkkä oheistuote kaiken muun rinnalla, pitää vaan saada sirkus pystyyn, jossa kaikenlaiset kummajaiset pääsevät esittelemään itseään.

        Tasapaksua paskaa suolletaan biisi biisin perään.

        Parhaimmillaankin euroviisut on olleet keskinkertaista musiikkia, joskus silloin 70-luvulla, onhan se tavallaan teennäistä kilpailla musiikilla, joka on kuitenkin myös makuasia.


    • Anonyymi

      Paremmin sillä kuitenkin (taas) pärjättiin kuin Rasmuksen pliisulla rockilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe