Tuleeko siitä känniin

Anonyymi

Tuleeko siitä halpa känni, jos kastelee rätin dieseliin ja laittaa sen naamalle. Lisää tarvittaessa tippoja rättiin, jos on vielä tajuissa. Onko yliannostuksen vaaraa?

8

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ei varmaan ”känniin” tule mutta jykevän pahoinvoinnin ja myrkytyksen saa varmasti. Ei mitään järkevää syytä kokeilla…

    • Anonyymi

      Saat pääsi sekaisin turvallisemmin pyörimällä ympyrää varttitunnin niin kovaa kuin voit.

      Vähemmän turvallisesti vaikka sekoamalla johonkin uskontoon tai ismiin.

      Itseään ei kannata myrkyttää mieleltään eikä fyysisesti aineilla. Pysy terveenä ja hanki hyvä harrastus, vaikka alkaisit ideoimaan ja toteuttamaan uusia juttuja ja keksintöjä. Jos kuitenkin tarvitset apua, lääkäri osaa ohjata sinut oikeaan paikkaan, oli se sitten puhumista, päihde neuvontaa tai jotain muuta apua. Kaikkea hyvää elämääsi!

      • Anonyymi

        Mikään lääkäri ei pysty parantamaan asioita joita ei voi lääketieteellisesti parantaa. Se kyllä tietää ettei diesel ole lääke mihinkään ihmisessä. Jossain määrin olisi kuitenki kiinnostavaa jos kotioloissa olisi jokin aika jakso jolloin nukkuisi pidempään niin kuin kuulemma karhut talvella.
        Kun pistäisi syksyllä veneen maalle niin keväällä herätessä voisi laskea veneen vesille. Nukkuessa laitteet ruokkisi terveellisesti elimistöä, imuroisi kakit ja virtsat. Puhdistaisi elimiston pinnat kuvun sisällä niin kuin avaruselokuvissa. Ikää tietysti tulisi lisää mutta terveys paranisi koska nukkuessa laitteet huolehtisivat minusta paremmin kuin hereellä ollessa ihmisillä usein on väärät ruokailutottumukset. Ehkä siinä samalla varsinki eläkkeellä olevilla rahaa säästyisi vaikka aikaa kuluisi kun sellaiset vaikkapa 5kuukautta vuodessa nukkuisi. Liukastumisten määräki vähenisi kun mummut ja ukkelit olisi talviunilla.
        Narkomaaneille, alkoholisteille se saattaisi olla ilo vieroittaa aineista. Palvelutaloissaki vapaaehtoiset saisivat päättään nukkuuko pidempään.
        Tuossa oli jokunen aika sitten ohjelma yhdysvalloista sairaslasta josta kukaan ei palaa elämään kaiketi aivokuoleita joita pidetään vuosia sängyissä kun hengittävä. Kerran sitten käviki että yksi nuorehko mies alkoiki herään jota pidettiin ihmeenä. Kun mieheltä kysyttiin mitä vuosien ajalta muistaa, totesi vain sen hetken kun pimeni, oli kuulemma miehelle hämmästys kun kuuli olleen monien vuosin tiedottomassa tilassa. Täysin terveenä lähti sairaalasta, yksi lääkäri jopa itki siitä ilosta että kerranki elämässään kuolevien osastolta joku jääkin eloon.


    • Anonyymi

      Avantoon kun hyppäät ja tulet ylös niin vähänajan kuluttua on olo hurmoksinen.

      • Anonyymi

        Tuostapa mieleen kun joukossa lapsilla meinasi tyhmyys tiivistyä. Joku sai kuumana kevätpäivänä idean hypätä laiturilta auringon sulattamiin hileisiin. Sitä ennen kuitenki onneksi laitettiin kukin kätemme järvessä olevaan hileiden läpi noin kyynerpäähän asti. Tuntui vai viileältä. Kun jokainen veti kätensä ylös oli jokaisen kädet lähes kauttaaltaan veressä, siinäpä kukaan ei enää suunitellut hypätä hileisiin. Ne oli kuin partaterät, ei mitään tuntunut työntäessä käden niiden läpi. Sitten jonkun ajan kuluttua kuivateltua veri vuoti ja haavat kipuilivat.


    • Anonyymi

      Aloittajasta tulee Kemin vähäpäästöisiin nisti kun käyttää mydieseliä.

    • Anonyymi

      Suosittelen käyttää sisäisesti. O n kyllä aika kallista ,suosittelen mieluimmin olutta.

    • Anonyymi

      Kannattaa sytyttää vielä rätti palamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      161
      2784
    2. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      88
      2000
    3. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      13
      1897
    4. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      105
      1637
    5. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      97
      1607
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      9
      1444
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      67
      1256
    8. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

      Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
      Sinkut
      114
      1143
    9. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      12
      1114
    10. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      45
      1064
    Aihe