Makwan Amirkhani

Anonyymi

Ei kovinkaan kummoinen UFC-ura kun on tienannut alle 850 000 €. Kovat on uhoilut olleet mutta taso on ollut keskinkertainen. Tyypillinen kurdi, luulee olevansa mestari mutta totuus on toinen.

Kuitenkin kaikkea hyvää Makwan ja pudä huolta tulevasta lapsestasi.

7

391

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saat potkut... Se eka nopea polvi tyrmäys oli surkea eihän se osunnut edes kunnolla, hätäinen tuomari munas koko matsin. Lasileuka koko pätkä, suuret on kyllä puheet...

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/201709062200362706

      Makwan Amirkhani juhli kokaiinibileissä: "Hän tuli verkkokankaasta tehdyssä seksiasussa makuuhuoneeseen"

      Makwan Amirkhani kertoo tuoreessa kirjassaan huumekokemuksistaan.

      Keskiviikko 6.9.2017 klo 10:30

      Amirkhani kertoo kirjansa herkistävän.

      - Juuri ennen UFC-uraani kokeilin ekstaasia. Sanotaan, että se kolahtaa. Totta. Olin tanssilattialla ja vetelin kunnon reivejä. Minulle tuli kuuma, kun olin tanssinut niin paljon. Olin roikkunut tolpassa, jonka yläpuolella oli ilmastointi. Halasin sitä tolppaa rajusti.

      Näin paljastaa Makwan Amirkhani tuoreessa, omaa nimeään kantavassa kirjassaan (Docendo).

      - Se oli paha kokemus, koska se oli hyvä kokemus. Se tuntui hyvältä. Sitten kokeilin uudestaan, ja taas se oli hyvä kokemus, hän kirjoittaa.

      - Mietin, että miksen voisi ottaa sitä hyvää piirrettä, jonka huume toi elämääni ilman huumetta. Miksen voisi kopioida sitä kohteliasta, sosiaalista ja sanavalmista kaveria elämääni? Sitten aloin tehdä niin. Sanoin kaikille, että en ota enää. En halua.

      Amirkhani kokeili myös kannabista ja kokaiinia - ennen kuin hän päätti lopullisesti, että ”tanssiin pirun kanssa ei kannata lähteä mukaan”.

      - Ennen päätöstäni minulle tarjottiin myös kokaiinia, ja olen sitä kokeillut. Silloin tajusin, että okei, tämän takia jätkillä on yökerhoissa niin iso ego ja he ovat itsevarmoja ja sanavalmiita.

      Erittäin seksikäs nainen
      Amirkhani kertoo kirjassaan illasta Ruotsissa ensimmäisen UFC-ottelun jälkeen.

      - Erittäin seksikäs nainen otti minuun yhteyttä. Oli lauantai-ilta. ”Mitä teet tänään?” ”En mitään.” ”Haluatko tulla tänne?” Hänellä oli pitkät, kiharat hiukset ja vain hipsterit jalassa, Amirkhani kuvailee.

      - Minua alkoi väsyttää. ”Tiedän, mikä voisi herättää sut.” Hän toi kokaiinia. Nainen pyysi muita lähtemään, joten jäimme kahdestaan asuntoon. Tulin suihkusta, ja hän komensi minut sängylle. Sitten hän tuli sellaisessa verkkokankaasta tehdyssä seksiasussa makuuhuoneeseen.

      ----------------

      Matka jatkui naisen luota ”jonkun miljonäärin” yksityisbileisiin.

      - Juhlissa kaikki olivat kokaiinihöyryissä. Mietin, että mitä hemmettiä? Nämä juovat viinaa ja vetävät kokaiinia jonkun himassa. Miten he jaksavat? Sen kokemuksen jälkeen en enää halunnut huumeita, Amirkhani kertoo.

      -------------

      - Minusta olisi voinut tulla elämäni aikana ihan mikä vaan. Olisin voinut tulla narkkariksi tai kääntyä tekemään jotain todella pahaa. Jos joku on ollut kallion jyrkänteellä hyppäämässä alas, minä olen ollut siinä. Olen kääntänyt kaiken negatiivisen positiiviseksi.

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009814645.html

      Ulkomaat|Huumekauppa

      Ruotsissa kohistaan oikeuden julkaisemasta listasta, joka paljastaa huumeita ostaneita ihmisiä

      Jengioikeudenkäynnin yhteydessä julkiseksi tullut lista paljastaa ihmisiä, jotka ovat lähettäneet rahaa epäillylle huumediilerille.

      Jussi Sippola HS

      13:29

      Tukholma

      RUOTSISSA on käynnissä uudenlainen keskustelu huumekaupasta.

      Erään jengioikeudenkäynnin yhteydessä on tullut julkiseksi lista ihmisistä, jotka ovat siirtäneet rahaa oikeudenkäynnissä syytetylle huumekauppiaalle.

      Listalla on satoja ihmisiä, jotka ovat käyttäneet Ruotsissa hyvin yleistä Swish-palvelua siirtääkseen rahaa 28-vuotiaalle miehelle, jonka syytetään myyneen kokaiinia Sundsvallin kunnassa Ruotsin itärannikolla.

      Matkapuhelimella käytettävä Swish toimii vähän samalla tavalla kuin Suomessa yleinen Mobile Pay -palvelu.

      Oikeudenkäynnissä julkiseksi tullut lista on yli 40 sivua pitkä ja siinä listataan suuri joukko ihmisiä.

      Ruotsalaismediat ovat kertoneet, että listalla on muun muassa ammattiurheilijoita, tunnettuja paikallisia hahmoja, lapsia ja pienten lasten vanhempia.

      Suurin osa listalla olijoista on sundsvallilaisia, mutta pieni osa asuu myös muualla.

      Listaa on jaettu ympäri internetiä, ja listalla olevien ihmisten nimiä on nostettu esiin sosiaalisissa medioissa. Sundsvallin kunnassa asuu alle 100 000 ihmistä, ja esimerkiksi Ruotsin yleisradion SVT:n tekemässä katugallupissa suurin osa kertoi tuntevansa listalla olevia ihmisiä.

      Ruotsin radio kertoi kolmen listalla olleen ihmisen saaneen heti potkut työstään. Poliisi taas on kertonut tekevänsä listalla olevista lapsista ja pienten lasten vanhemmista ilmoituksia kunnan sosiaalitoimeen.

      Toistaiseksi listalla olijoita ei epäillä rikoksista, mutta poliisi kertoo käynnistävänsä lähitulevaisuudessa esitutkintoja huumerikoksista.

      PAIKALLISEN Sundsvalls Tidningin palstoilla tapausta on käsitelty monista kulmista.

      On pohdittu pankkien vastuuta huumekaupassa. On syytetty bilehuumeita ostaneita osallisiksi jengirikollisuuden aiheuttamiin uhreihin. On pohdittu listan julkaisun oikeutusta.

      Yhdessä mielipidekirjoituksessa tapahtumia kutsutaan ”noitavainoiksi” ja arvostellaan nimien julkaisua. Kirjoittaja pelkää, että nimien julkistus voi johtaa itsemurhiin.

      LISTALLA olijat ovat lähettäneet – eli ruotsalaisittain swishanneet – huumediileriksi epäillylle miehille rahasummia 100 kruunusta yli 10 000 kruunuun.

      Noin kolmasosa tilisiirroista oli lähetetty otsikolla ”casino” tai ”black jack”. Osa tilisiirroista viittasi televisioiden tai vaatteiden myyntiin, kertoo Dagens Nyheter. On siis mahdollista, että osa listalla olijoista ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen.

      ”Monen listalla olijan pulssi on nyt korkealla”, kuvaa kunnan huumeidenvastaisesta työstä vastaava Robert Gatugård DN:n haastattelussa.

      Kaiken kaikkiaan epäillyn tilille siirrettiin esitutkinnan mukaan viime vuoden aikana 1,6 miljoonaa kruunua (noin 134 000 euroa).

      Poliisin mukaan listalta ilmi käyvä huumekauppa on vain jäävuoren huippu. Kokaiinin ja kannabiksen käyttö on lisääntynyt Sundsvallissa viime aikoina.

      Gatugårdin mukaan listan julkistus on ravistellut koko Sundsvallia. Hän toivoo, että sen julkaiseminen vähentäisi kaupungissa tapahtuvaa huumekauppaa.

      SUNDSVALLIN tapaus liittyy Attundan käräjäoikeudessa käynnissä olevaan suureen jengioikeudenkäyntiin, jossa on syytettynä 23 ihmistä. Rikosnimikkeinä on huumekaupan lisäksi muun muassa murhan valmistelu ja törkeä ampuma-aserikos.

      Ruotsissa jengirikollisuus ja jengien harjoittama huumekauppa ovat suuria yhteiskunnallisia ongelmia. Jengien välisissä taisteluissa on kuollut satoja ihmisiä.

      Aika ajoin Ruotsissa keskustellaan myös huumeita ostavien kansalaisten roolista. Huumekaupan ansiosta jengeistä on tullut varakkaita ja vaikutusvaltaisia.

      ”Jos viihdekäyttää huumeita perjantai- tai lauantai-iltana, tulee ymmärtää, että silloin antaa samalla jengeille voimaa. Mitä enemmän ihmiset käyttävät huumeita, sitä enemmän jengit saavat rahaa”, sanoi esimerkiksi Ruotsin entinen pääministeri Stefan Löfven HS:n haastattelussa.

    • Anonyymi

      On ihme ettei 35 vuotiaana vielä itse tajunnut olevansa pelkkä painija. Nyt sitten menee ja ottaa pataan täysillä vaikka kotona lapsi. Ihme hiippari. tuokin.

      • Anonyymi

        Maattomies, ei muuta. Tuulen huuhtomalla perällä ja vain tyhjiä väittämiä täynnä. Mattomies.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Maattomies, ei muuta. Tuulen huuhtomalla perällä ja vain tyhjiä väittämiä täynnä. Mattomies.

        Laitta ovi ja ikkuna kiinni ,Maato ei tulevat sinun makuhuone haheha juuri kun sinulle kaunis vaimo tiedän hahehga


    • Anonyymi

      Loppu ei muuta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe