Rovaniemen Kirkkolammessa sadoittain kaloja on kuollut, se tietää sotaa ennen kesää

Anonyymi

Tämän hirvittävän ennustuksen ennusti paikallinen Noita. Näen synkät varjot Kaupunki raunioina kitkerän savun hajua , ruumiita lojuu siellä täällä sillat romahtaneet jokeen . Suomi katkaistu oulun kohdalta ei tovoa enää ajaudumme vihollisen syliin emme pääse ikinä pois nauttikaamme vielä kun voimme sillä pian se on ohi.

81

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
      Katso, minä annan sinulle saatanan joukosta ne, jotka itsensä Juudalaisiksi sanovat, ja ei olekaan, vaan he valehtelevat. Katso, minä tahdon vaatia heitä siihen, että heidän pitää tuleman ja kumartaman sinun jalkais edessä, ja heidän pitää tietämän, että minä sinua rakastin.
      Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin (tereo), niin minä myös otan sinusta vaarin (tereo) ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
      Ettäs pidit minun kärsivällisyyteni sanat, niin minä tahdon sinun varjella kiusauksen hetkestä, joka koko maan piirin päälle tuleva on, niitä kiusaamaan, jotka maan päällä asuvat.

      • Anonyymi

        Tereo - joo se selittää kaiken. Kiva kun laitoit sen tuohon mukaan. Siitä saa sellaisen vaikutuksen, että .. voi .. voi..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tereo - joo se selittää kaiken. Kiva kun laitoit sen tuohon mukaan. Siitä saa sellaisen vaikutuksen, että .. voi .. voi..

        Vastuullisuuden fasilitaattorit
        Sääntely-, lainvalvonta- ja edunvalvontaryhmien mahdollistaminen laittoman ja haitallisen sisällön rajoittamiseksi alueellisten sosiaalisen vastuun suuntaviivojen mukaisesti.

        Tereo on vankka palvelu, jolla tereokirjastoon voidaan toimittaa sisällön viitejälkiä alueella laitonta tai vastuutonta materiaalia varten, jota vastaan verkkoalustat voivat ryhtyä toimiin.
        Määritä aluekohtaiset käyttösäännöt, jotka korostavat arkaluontoisen sisällön merkitsemistä alustalle manuaalista tarkistusta varten. raportointi virastolle; pyytää välitöntä muutoksenhakua.
        Tereo tarjoaa työkaluja sormenjälkien laskentaan. Tämän seurauksena viitevideota ei tarvitse ladata Tereoon, mikä vähentää kustannuksia, vähentää monimutkaisuutta säilyttäen samalla turvallisuuden ja yksityisyyden.
        Tereo tarjoaa keskitetyn palvelupisteen – kun sormenjäljet on lähetetty, kaikki alustat voivat tehdä keskitetysti kyselyjä.
        Kieliagnostinen video- ja ääninäytteiden ottaminen.


      • Anonyymi

        KALOJA KUOLLUT
        Miten ne kuolleet kalat näkyy jäiden läpi?


    • Anonyymi

      Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.
      Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,
      rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä,
      pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.

      • Anonyymi

        Kannattaisko olla yksi päivä juomatta?


    • Anonyymi

      liikekannallepano
      liikekannallepano
      Määritelmä sodan alettua tai sodan välittömästi uhatessa tehty päätös puolustusvoimain liikekannallepanosta luo oikeudelliset edellytykset puolustusvoimain reservin kutsumiselle, kokonaan tai osittain, asevelvollisuuslaissa tarkoitettuun palvelukseen, ja erillislainsäädännössä tarkoitetun, myös yksityisessä hallussa olevan, materiaalin ottamiselle puolustusvoimain käyttöön
      Selite Päätöksen puolustusvoimain liikekannallepanosta tekee tasavallan presidentti valtioneuvoston istunnossa. Käsillä on puolustusvoimain ylipäällikkyydestä erillinen presidentin toimivaltuus, jonka käyttäminen ei sinänsä ole sotilaskäskyasia. Liikekannallepanon toteuttaminen ylätasolla sotilaskäskyin ja hallintomääräyksin kuuluu ensi sijassa tasavallan presidentille puolustusvoimain ylipäällikkönä, puolustusvoimain ylimmälle sotilasjohdolle ja puolustusministeriölle.

    • Anonyymi

      ”Venäjän ja Yhdysvaltojen välit ovat kiristyneet äärimmilleen. Yhdysvaltojen tukena on epäyhtenäinen Nato ja vielä hajanaisempi Euroopan unioni. Venäjä sen sijaan on saanut kootuksi rinnalleen tiiviin koalition sille myötämielisistä itäisen Euroopan ja Lähi-idän maista.

      Asetelma on johtanut aseellisiin selkkauksiin Keski-Euroopassa ja Välimeren alueella sekä Atlantilla. Ollaan sodan, kenties jopa suursodan kynnyksellä.

      Itämerellä on ollut lähes päivittäin erilaisia yhteenottoja, ja Venäjä on keskittänyt maajoukkojaan lähelle Suomen rajaa.

      Venäjä tulkitsee Itämeren etupiirikseen. Maassa levitetään myyttiä, jonka mukaan Suomi on historiallisesti osa Venäjää”

      • Anonyymi

        Huomenta tännekin.
        Ukrainan Venäjä yllätti, kun Zelenskyi ei ollenkaan hoksannut kuinka tosissaan Kremlissa pelättiin nuorien poliitikkojen touhuja. Liikekannallepano tapahtui vasta kun vihulainen oli jo rajat ylittänyt. No kuukausi on jo sodittu, vaikka hyökkääjä yrittää historiankirjoitusta vääristellä julistamalla että on rikos käyttää sanoja "sota" ja "hyökkäys".


      • Anonyymi

        Sä et taida piitata STT:n uutisista. Sun päässä sota mennä koheltaa jossakin ulkoavaruudessa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä et taida piitata STT:n uutisista. Sun päässä sota mennä koheltaa jossakin ulkoavaruudessa?

        Ukraina ei sijaitse ulkoavaruudessa.


    • Anonyymi

      Näkökulma: Annika Saarikko pakenee kiusallista tilannetta – poliitikot ovat alkoholin etämyyntikaaoksen todelliset syylliset
      Se, että ministerit laittavat suut suppuun, ei poista sitä tosiasiaa, että nykyinen tilanne etämyynnin suhteen koettelee suomalaisen oikeusvaltion periaatteita – ja tulee valtiolle hyvin kalliiksi, kirjoittavat politiikan toimittajat Hanna Gråsten-Lahtinen ja Jarno Liski.

    • Anonyymi

      Sanna Marinin ”ylimielisyys” hämmästyttää viestintäasiantuntijaa: ”Katkeraa nälvintää”
      Minna Karkkola 1.11.2021
      Yhdysvallat syyttää Venäjän aiheuttaneen hyökkäyssodallaan…
      Presidentti Niinistö: Naton jäsenmenettely käyty ”perusteellisesti” läpi Jens…

      Pääministeri Sanna Marin (sd) eduskunnassa.© Toimittanut Uusi Suomi Pääministeri Sanna Marin (sd) eduskunnassa.
      Viestinnän asiantuntija ihmettelee muutosta pääministeri Sanna Marinin ulostuloissa.

      Pääministeri Sanna Marinin (sd) laadukas ja johtajuutta viestivä esiintymistapa on vaihtunut vuoden aikana someäksyilyyn, nälvimiseen ja pikkumaisuuteen, arvioi kriisiviestinnän asiantuntijana tunnettu Katleena Kortesuo.

      Tietokirjailija, viestintäkouluttaja Kortesuo ihmettelee blogissaan sitä, että ”pääministeri on ryhtynyt nälvimään kansalaisia”.

      Kortesuo on kehunut pääministeri Marinin viestintätaitoja korona-aikana. Marin on ollut selkeäsanainen, rauhallinen, uskottava ja niin johtajamainen, että Kortesuo kertoo puhuneensa koulutuksissaan ”sannamarinmaisesta viestinnästä”.

      ”Ja sitten suunta muuttui. Yhtäkkiä pääministerin viestintä ei enää osoittanut johtajuutta, vaan pikkusieluisuutta ja ylimielisyyttä”, hän analysoi blogissaan.

      Tämä on Kortesuon mukaan näkynyt Nato-raportin kommentoinnissa, aamiaiskohussa ja viimeksi boomeri-kohussa, joka nousi pääministerin Instagram-päivityksestä. Kaikki alkoi Kortesuon mukaan maaliskuussa Nato-raportista, jonka mukaan hallitus saa osakseen naisvihamielistä häirintää. Marin kommentoi raporttia Twitterissä:

      ”Osaamaton, kokematon, Sokoksen kassa, tyttö, tyttöhallitus, huulipunahallitus, sukkahousuhallitus, uhkailu, vihapuhe, maalitus. Kyllä, naiset johtavat hallitusta. Get over it”, pääministeri tviittasi.

      Tämä ei ollut pääministerin tai johtajan puhetta, vaan ”katkeraa nälvintää” ja ylimielinen heitto koko kansalle, vaikka ”vihapuhetta suoltaa vain pieni, typerä osa suomalaisista”, katsoo Kortesuo.

      Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

      Kesällä Suomi kohisi pääministerin aamiaisedusta, jonka Marin ilmoitti lopulta maksavansa takaisin. Aamiaisedun asianmukaisuudesta keskusteltiin touko–kesäkuun taitteessa kuntavaalien alla. Marin vaikutti turhautuneelta ja totesi muun muassa, että hänellä on muitakin työtehtäviä kuin selvittää tällaisia asioita julkisuudessa päivä- tai viikkotolkulla.

      ”Tämä on turhautuneen marttyyrin viestintää. Pääministeri ikään kuin moittii mediaa siitä, että se hoitaa tehtäviään. Jostain syystä pääministeri ei hyväksy sitä, että media on vallan vahtikoira, ja sen roolina on tarkkailla vallanpitäjien toimintaa.”

      Kortesuo ihmettelee myös, miksi pääministeri ei halunnut olla avoin, kun media viime aikoina alkoi kysellä virka-asunnolla Kesärannassa pidetyistä jatkoista ja siitä, onko turvaohjeita noudatettu. Pääministeri vetosi siihen, että kyse on hänen yksityiselämästään, mutta julkaisi Instagram-tarinan, joka on saanut paljon julkisuutta. Siinä lainattiin laulun sanoja: ”Boom-boom-boomeri, jäitä hattuun, ota coolimmin.”

      Suomessa ”baby boomereita” ovat olleet sotien jälkeiset suuret ikäluokat, mutta boomerilla voidaan tarkoittaa myös yleisesti ”kalkkiksia”.

      ”Tämä on ikäsyrjivää, ageistista viestintää, jossa pääministeri mitätöi saamansa kritiikin kommentoimalla kriitikoiden ikää. Jostain syystä pääministeri päätti, että ilkeily on oiva viestinnän metodi”, Kortesuo hämmästelee.

      Viestintäasiantuntijan mukaan ”pääministeri on ryhtynyt lyömään alaspäin ja ilkeilemään kansalaisille”, eikä se sovi pääministeri-instituutioon, vaikka rivipoliitikko voikin olla ”tunteella reagoiva somestara”. Syytä muutokseen Kortesuo ei osaa

    • Anonyymi

      Pysäyttävä tieto Suomesta leviää maailmalle – Sanna Marin häirinnästä: ”Osaamaton, kokematon, Sokoksen kassa, tyttö...”
      Eduskunnan legendaariselta kirstunvartijalta suorat sanat aamiaiskohusta – VNK:n tulkinta ”leväperäinen”
      Aamiaiskohu: Näin VNK perustelee verottajalle – vetoaa perustuslakivaliokunnan sanoihin
      Sanna Marinin ateriat maksoivat 845 €/kk – VNK laski tarkan summan, ohje tehty 2010
      IL kertoi uusia tietoja: Sanna Marinin ateriaetu onkin ollut noin 850 euroa kuussa – Oppositiosta heti reaktio: ”Eikö nyt kannattaisi kertoa totuus?”

    • Anonyymi

      toukokuu 21, 202121:25
      Suomi velkaantuu, Marinin hallitus lapioi kehi­tys­a­puun 3,4 miljoonaa euroa joka päivä – suoma­laiset maksavat jopa Etio­pian sääen­nus­tukset
      Jaa Facebookissa
      Jaa Twitterissä
      LEHTIKUVA


      Suomen lippu liehui Etiopian pääkaupungissa Addis Abebassa.
      Politiikka
      Hallitus on koronpandemian keskellä paisuttanut kehitysapumenoja. Tänä vuonna valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat on nostettu 1 245 miljoonaan euroon. Summasta ulkoministeriön hallinnoiman kehitysyhteistyön osuus on 757 miljoonaa euroa.


      Pääministeri Sanna Marinin (sd) johtama hallitus kanavoi tehokkaasti suomalaisten veronmaksajien rahoja Suomen ulkopuolelle. Tällä viikolla eduskunnan määräenemmistö asettui hallituksen tueksi eduskunnan hyväksyessä EU:n monivuotisen rahoituskehyksen ja sen kylkiäisenä 750 miljardin elvytyspaketin. Elvytyspaketista seuraa Suomelle vähintään 3 miljardin euron nettotappiot.

      Perussuomalaiset äänestivät elvytyspakettia vastaan, mutta paketti meni läpi kokoomuksen eduskuntaryhmän asetuttua hallituksen tueksi.

      Tänä vuonna valtion budjettitalouden alijäämäksi ennakoidaan noin 11,7 miljardia euroa ja valtionvelan arvioidaan nousevan noin 138 miljardiin euroon. Suomi siis elää velaksi. Tästä huolimatta Marinin hallitus päätti huhtikuun kehysriihessä, että ensi vuonna valtiontalouden menokehys aiotaan ylittää yli 900 miljoonalla eurolla. Kasvavien menojen kattamiseksi suomalaisten verotus tulee kiristymään entisestään, jopa vuosikymmenien ajaksi.

      Rahaa palaa järjestöjen kuluihin ja ilmastohankkeisiin

      Koronaviruksen torjuminen on käynyt Suomelle kalliiksi. Siitä huolimatta hallitus kasvattaa holtittomasti Suomen ulkopuolelle suuntautuvia julkisia menoja. Yksi lisärahoituksen piiriin päässyt menokohde on kehitysapu.

      • Anonyymi

        Siis viime vuonna 2021 mielestäsi tapahtui noin.


    • Anonyymi

      Kirkkolammen kalakuolema kertonee hapenpuutteesta, joka vallitsee jään alla.
      Mutta sota alkoi jo kuukasi sitten.

      • Anonyymi

        Nyt on kysymys Suomen sodasta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kysymys Suomen sodasta .

        Suomen sota tapahtui 1808 - 1809. Ruotsi menetti Suomen Venäjälle. Historiallisen katsauksen aika?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen sota tapahtui 1808 - 1809. Ruotsi menetti Suomen Venäjälle. Historiallisen katsauksen aika?

        Tänä vuonna ennen kesää alkaa suomen sota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä vuonna ennen kesää alkaa suomen sota.

        Me teemme kaikkemme, että ennustuksesi ei toteudu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me teemme kaikkemme, että ennustuksesi ei toteudu.

        ei auta olen oraakkeli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä vuonna ennen kesää alkaa suomen sota.

        Kesähän ei joka vuosi tule tänne Rovaniemelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä vuonna ennen kesää alkaa suomen sota.

        Pöpelikköön meni tuo ennustus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei auta olen oraakkeli.

        Tavallinen kylähullu vain olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä vuonna ennen kesää alkaa suomen sota.

        Oletpä itsepäinen vihulainen. Suomen sota oli yli 200 vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat ovat tänä vuonna 1 245 miljoonaa euroa. Summasta ulkoministeriön hallinnoiman kehitysyhteistyön osuus on 757 miljoonaa euroa. Hallitus siis lapioi kehitysapuun 3,4 miljoonaa euroa vuoden jokaisena päivänä.

      Kehitysapurahojen määrä on korona-aikana paisunut, sillä vielä viime vuonna kehitysyhteistyön määrärahat olivat 1 030 miljoonaa euroa. Viime vuonna kehitysyhteistyön rahoituksen suurimmat kohdemaat olivat Afganistan, Somalia, Myanmar, Etiopia ja Mosambik.

      Tänä vuonna Pekka Haaviston (vihr) johtama ulkoministeriö on tammi-huhtikuussa hyväksynyt 21 rahoituspäätöstä – ja lisää on tulossa. Rahaa palaa enenevässä määrin YK:n alaisuudessa toimivien järjestöjen kuluihin sekä niihin kytkeytyviin ilmastohankkeisiin. Suomen Uutiset tarkasteli eräitä kevään aikana ulkoministeriössä päätettyjä kehitysyhteistyön rahoituskohteita.

      Lisävahvistusta Etiopian ilmatieteen laitokselle

      Maaliskuussa ulkoministeriö päätti rahoittaa sään ennustamista Etiopiassa. Kehitysapuvaroista myönnettiin 7 386 062 euron investointituki Etiopian ilmatieteenlaitoksen säähavaintoinfrastruktuurin ja ennustejärjestelmän kehittämiseen.

      Tavoitteena on tukea Etiopian kapasiteettia varautumisessa ja sopeutumisessa sään ääri-ilmiöihin ja ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. Hanke vahvistaa Etiopian ilmatieteen laitoksen (NMA) kapasiteettia varhaisvaroitusten ja muiden sääpalveluiden tarjoamisessa.

      Erilaisissa kehitysyhteistyöprojekteissa toimivat järjestöt vastaanottavat vuodesta toiseen kehitysapuvaroja. Maaliskuussa ulkoministeriö rahoitti 100 000 euroa monenkeskisen kyt-vaikuttavuuden vahvistamiseen. Raha kohdennetaan Suomen kehityspoliittisten tavoitteiden mukaiseen vaikuttamistoimintaan.

      Tuen piirissä olevaa vaikuttamistoimintaa tehdään esimerkiksi YK:n operatiivisten järjestöjen ja muiden KEO-90:n vastuualueelle kuuluvien kansainvälisten järjestöjen ja rahastojen kautta. Vaikuttamistoimintaa kerrotaan olevan konkreettisesti muun muassa neuvotteluprosesseihin vaikuttaminen.

      YK:n maatalousrahastoon 15 miljoonaa

      YK:n alaisuudessa toimii useita erilaisia rahastoja, ohjelmia ja erityisjärjestöjä. Yksi niistä on Maatalouden kansainvälinen kehittämisrahasto, jonka resurssien täydentämisestä sovitaan kolmen vuoden välein käytävissä lisärahoitusneuvotteluissa. Helmikuussa ulkoministeriö päätti, että Suomi osallistuu IFAD:n kahdenteentoista lisärahoitukseen 15 miljoonalla eurolla. IFAD myöntää eteenpäin rahoitusta lahjamuotoisesti, ja rahoituksesta ilmastohankkeisiin käytetään noin 40 prosenttia.

      Kehitysapuvaroja menee myös suoraan YK:n järjestöjen toimintakuluihin jäsenmaksuina. Helmikuussa erääntyi maksettavaksi YK:n teollisen kehityksen järjestön (UNIDO), Suomen jäsenmaksu joka oli 481 374 euroa. UNIDOn tehtävänä on inklusiivisen ja kestävän teollisen kehityksen edistäminen kehitysmaissa. Suomi on ollut UNIDOn jäsen sen perustamisesta, eli vuodesta 1966 lähtien.

      Hallitustenvälisen järjestön sihteeristölle 250 000 euroa

      Maaliskuussa ulkoministeriö päätti 500 000 euron rahoituksesta investointitukeen kehitysmaille, joka on yksi monista Suomen kehityspoliittisista rahoitusinstrumenteista. Tavoitteena on tukea kehitysmaiden julkisen sektorin investointeja, jotka ovat YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisia ja joissa hyödynnetään suomalaista osaamista ja teknologiaa.

      Maaliskuussa tehtiin myös päätös kahden miljoonan euron rahoituksesta Enhanced Integrated Framework (EIF) -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tukea LDC-maita hyötymään kansainvälisestä kaupasta kestävän talouskasvun edistämiseksi, työpaikkojen luomiseksi ja köyhyyden vähentämiseksi. Pyrkimyksenä on tukea kehitysmaita hyötymään kansainvälisen kaupan mahdollisuuksista. Suomi on myös aiemmin tukenut EIF-ohjelmaa kymmenellä miljoonalla eurolla rahoituskaudella 2016-2020.

      G7 -hallitustenvälisen järjestön sihteeristö sai niin ikään maaliskuussa lisää rahaa ulkoministeriön päätöksellä. Sihteeristölle myönnettiin Suomen kehitysapurahoja yhteensä 250 000 euroa. Vuonna 2010 perustettu G7 -järjestö -on konflikteista kärsineiden valtioiden hallitusten välinen järjestö, johon kuuluu 20 valtiota Aasiasta, Afrikasta, Karibialta ja Tyyneltä valtamereltä. Suomen tukea on tarkoitus käyttää erityisesti järjestön Fragile-to-Fragile-yhteistyön toimeenpanoon.

      Innovaatiohubiin integroitavalle teknologialaboratoriolle 2,5 miljoonaa

      Tiesitkö, että vuonna 2018 Suomeen perustettiin YK:n teknologia- ja innovaatiolaboratorio (UNTIL)? Laboratorion toimintaa ollaan parhaillaan uudelleensuuntaamassa ja se tullaan integroimaan YK:n pääsihteerin alla toimivaan UN Global Pulseen, poikkitieteelliseen innovaatiohubiin joka toimii kehityksen, rauhan ja ihmisoikeuksien osa-alueilla YK-järjestelmän laajuisesti.

      Ulkoministeriö päätti maaliskuussa 2 499 604 euron rahoituksesta SG Lab Futures Initiative -hankkeelle, joka tukee tätä prosessia ja vahvistaa Suomen laboratorion profiilia osana Global Pulsea. Hankkeessa kehitetään YK:n strategista ennakointitoimintaa

    • Anonyymi

      Ulkoministeriö päätti maaliskuussa 2 499 604 euron rahoituksesta SG Lab Futures Initiative -hankkeelle, joka tukee tätä prosessia ja vahvistaa Suomen laboratorion profiilia osana Global Pulsea. Hankkeessa kehitetään YK:n strategista ennakointitoimintaa.

      Viimeisin ulkoministeriön julkistama rahoituspäätös on tehty huhtikuun lopussa. Se oli 160 000 euron määräraha, joka käytetään globaalikasvatuksen tukihankkeisiin ja kehitystietoisuuden edistämiseen. Tarkoituksena on, että pitkäjänteisen globaalikasvatuksen tuki luo pohjaa suomalaisten sitoutumiselle globaaliin vastuunkantoon. Kehitysviestinnän yksikkö tukee globaalikasvatusta ja sen myötä suomalaisten nuorten kasvamista vastuulliseen maailmankansalaisuuteen.

      Perussuomalaiset säästäisivät veronmaksajilta 1,2 miljardia

      Perussuomalaisten tuoreessa kuntavaaliohjelmassa esitetään, että kaikesta toissijaisesta, turhasta ja haitallisesta tulee leikata. Sekä kunta- että valtakunnantason politiikassa perussuomalaiset haluaa asettaa julkiset menot tärkeysjärjestykseen, jolloin suomalaisten hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvät menot ovat etusijalla.

      Perussuomalaisten leikkauskohteita ovat esimerkiksi haittamaahanmuuton kulut, tarpeettomat ökyinvestoinnit ja EU-tukipakettien kulut. Perussuomalaiset korostaa, että koronalla ei voi enää perustella holtitonta taloudenpitoa, koska Suomen julkinen talous oli epätasapainossa jo ennen koronaa.

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho esitti huhtikuussa, että lailla säädettäisiin siitä, että kehitysapua voitaisiin maksaa vain ylijäämästä. Tällöin suorat säästöt veronmaksajille olisivat vuositasolla yli 1 200 miljoonaa euroa.

    • Anonyymi

      Kirkkolammen kunniaksi piirros seinään?

      • Anonyymi

        Jopa ruumiita ajelehtii siellä huonosti haudattu.


    • Anonyymi

      Sota on väistämätön, Sanna Marin sanoo se on välttämätöntä. Kaikki merkit ja vitsaukset viittaavat siihen.

      • Anonyymi

        Kyllä pedon merkit kiuru 666 mikähän tulee nimeksi pedolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä pedon merkit kiuru 666 mikähän tulee nimeksi pedolle.

        Kyllä lintu ministerinä 666 peto on paljastettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä lintu ministerinä 666 peto on paljastettu.

        kuu kiurusta sodasta ei päivääkään. Keskusta sen takaa suomi rampana eu..ssa makaa ja ulkomaille kansan rahat jakaa . Ompi ilo mieli sannalla käärmeen kieli lipittää sidukkaa ja hallituksella viduddaa SDP. BOOMERIT TEHOLLA MAKAA JA PAPI HAUTAPAIKKOJA BOOMEREILLE JAKAA IHANA SOTE RAHAT VAIN LOPPU .


    • Anonyymi

      Joo, nautitaan jokaisesta rauhan päivästä. Mä en tosin usko noitiin, en varsinkaan sellaisiin, jotka kertovat tulevaisuuden.

    • Anonyymi

      Tulevaisuutta ei voi kukaan ennustaa. Arvailla voi.

    • Anonyymi

      Te julkeat Herran hylkääjät. Herra näyttää vihansa nyt..eikö korona riittänyt ei?

      • Anonyymi

        SOTE . SAATANALLISET ONNETTOMUUDET TULEVAT ELÄVILLE.


    • Anonyymi

      Haudatut ruumiit erittävät Kirkkolampeen ja ympäristöön vakavan terveysriskin , elä hengitä kulkiessasi lähellä kirkkolampea tai hautausmaata.


      Terveys, Taudit Ja Ehdot
      Mitkä Ovat Myrkkyjä? Se On Vaarallista Ruumiin? Puhdistus Toksiinien
      Toksiinien - myrkyllinen aine kehossamme. Jotkut heistä, ns eksotoksiinit, päästä kehomme kautta elintarvikkeiden tai ilman.

      Endotoksiineja voidaan myös muodostaa elimistössä elämänsä aikana. Niiden poistamista ihmiskehon vastaa useita elimiä:

      Munuaisiin.
      Keuhkoihin.
      GIT.
      Nahkaa.
      Kuitenkin joskus ne eivät yksinkertaisesti pysty selviytymään tämän myrkkyä. Myrkkyjä - on haitallisia aineita, jotka kertyvät elimistöön ja aiheuttaa myrkyllisyyttä. Syntyminen suuri osa niistä johtuu tietyistä tekijöistä:

      • Anonyymi

        Älä nuku Ruumiit uivat luoksesi kuulet rapinaa hengitystä sängyn alta. Se tulee se vie älä käänny, sillä Kuolema korjaa Sinut tänä Yönä.


    • Anonyymi

      Joukkohautojen kaivuu talkoo viikon loppuna tervetuloa kirkolle sankoin joukoin ennakoimme tulevaa ettei kadulle tarvi jättää.

    • Anonyymi

      Uskaltaako niitä kuolleita kaloja syödä? Eivät kyllä kylmässä vedessä heti pilaannu.

    • Anonyymi

      oli vain lohia nyt uuniin ja suolaan muutaman hakekaa immeiset

    • Anonyymi

      Jäässä näkyy olevan vielä koko lampi.

    • Anonyymi

      Oraakkeli on täysin oikeassa sota alkaa ennen kesää.

    • Anonyymi

      Pitäskö mennä hoitoon. Oikeat lääkkeet olisi hyvä saada

      • Anonyymi

        No mikset sitten mene.


      • Anonyymi

        Kova kiire jo olisi


    • Anonyymi

      Katso minä sanon ettei mene Suomi poikki mistään kohtaa,elukkaryssät häviää sodan.Eikä Suomi katkea.

    • Anonyymi

      Lampeen joutuu siis suomalaiset jos ei olla hereillä

      Joukkohaudat ukraina

    • Anonyymi

      Oraakkeli on täysin oikeassa sota alkaa ennen kesää.

      • Anonyymi

        Onanoijalla alkaa olla jo kiire , sillä kesä on jo hetken päässä.
        Vaikka onhan noita sotia Lähi-idässä , Ukrainassa , Afrikassa.


    • Anonyymi

      ..tut ala,ei tosiaankaan.Mie ryyppään kesän Kemijoen rannala ja rusketun elämästä nauttien!

      • Anonyymi

        Onaniaskin voi mennä Kiekkolammen rantaan
        tekemään taikojaan.


    • Anonyymi

      Jos koole fisu pitta kera pois akkihoppu ja keita soppa.

    • Anonyymi

      Oraakkeli ei erehdy.

    • Anonyymi

      Oraakkeli on oikeassa.

    • Anonyymi

      Sitä ihminen saa mitä tilaa.

    • Anonyymi

      jep....

    • Anonyymi

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • Anonyymi

      Uutinen Lapin Kansassa!

      Naista-pahoinpideltiin
      2017-01-19 15:52:39
      Ilmoita
      Rovaniemeläinen luksusmatkailuyrittäjä Janne Honkanen on tuomittu pahoinpitelystä 40 päiväsakkoon Lapin käräjäoikeudessa.

      Syytteen mukaan Honkanen löi naista nyrkillä kasvoihin nenän ylävarteen paikallisen baarin terassilla heinäkuussa. Lyönnin seurauksena nainen löi päänsä takana olevaan seinään. Hänelle aiheutui turvotusta kasvoihin ja takaraivolle, kuhmu, sekä silmäkulmiin ja nenänvarteen mustelmat.

      Honkanen tunnusti teon oikeudessa.

      Oikeus huomioi tuomiossaan Honkasen ja naisen välillä saavutetun sovinnon. Se tuomitsi Honkasen 40 päiväsakkoon pahoinpitelystä. Honkaselle tuli maksettavaa yhteensä 5 800 euroa.

    • Anonyymi

      Koraanissa kehoitetaan miehiä hakkaamaan naisia, jos nämä eivät tottele:
      Sura An-Nisa 4:34.

      Lisäksi Haditheissä sanotaan, että jos nainen kieltäytyy seksistä miehen kanssa, enkelit kiroavat naista koko yön; toisen hadithin mukaan kiroaminen jatkuu 40 yötä.
      ‏حدثنا ‏ ‏محمد بن بشار ‏ ‏حدثنا ‏ ‏ابن أبي عدي ‏ ‏عن ‏ ‏شعبة ‏ ‏عن ‏ ‏سليمان ‏ ‏عن ‏ ‏أبي حازم ‏ ‏عن ‏ ‏أبي هريرة ‏ ‏رضي الله عنه ‏
      ‏عن النبي ‏ ‏صلى الله عليه وسلم ‏ ‏قال ‏ ‏إذا دعا الرجل امرأته إلى فراشه فأبت أن تجيء لعنتها الملائكة حتى تصبح

      Miten tämänkaltaiset käskyt voivat soveltua eurooppalaiseen humanistis-liberaaliin yhteiskuntaan? On uskomatonta, että täällä keskustelupalstalla on "musliminainen" ja muita islamia puolustavia eurooppalaisia naisia, jotka eivät näe näitä Koraanin kauheuksia.

      • Anonyymi

        Koska ihminen saa sitä mitä tilaa sekä Koraanin että Raamatu mukaan, julistan sinullekin joulurauhaa. Se tarkoittaa hiljaisuutta, se ei tarkoita minkään opin levittelemistä.


    • Anonyymi

      Ei tullu. otapa lääkettä.

    • Anonyymi

      Ja sitten heräsit.

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Muistakaa ihmiset pelätä!!! älkää ajatelko taikka nauttiko vaan vittu pelätkää!!!

      • Anonyymi

        Ajattelu on itsekästä egoon perustuvaa toimintaa. Luottakaa Jumalaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattelu on itsekästä egoon perustuvaa toimintaa. Luottakaa Jumalaan.

        Tieto voi olla myös sitä, mitä laittaa tyhjään päähän, pitääkseen sen tyhjänä, koska saamansa suosituksen mukaan, kohde alkaa hylkimään tiettyä tietoa. Sitä kutsutaan mm. uskomukseksi, joka on sitä, kun tieto maalataan ja muotoillaan omaan päähän sopivaksi.


    • Anonyymi

      Pittako hetti lahti pakko, menna rootsi

    • Anonyymi

      Kuoleman linnut saapuvat Oraakkeli noita oli oikeassa.

      • Anonyymi

        Hä? Joku videopelikö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hä? Joku videopelikö?

        Kyllä se eläinkin saadaan juoksemaan lyömällä...


    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      Jos Suomi usutetaan ydinasevaltaa vastaan, niin Venäjä ei ole se, joka Suomea pommittaa, vaan Suomi tuhoaa oman maansa, myös ihmiset Venäjän käden kautta.

    • Anonyymi

      Aika pöljä oot jopa sairas hukuta ittes nyt heti , niin maailma pelastuu.

    • Anonyymi

      ddd

    • Anonyymi

      sss

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe