Terveysalan työtaistelu pitkittää riskiryhmän koronarokotuksia,

Anonyymi

Kuluvan huhtikuun aikana tulee kuluneeksi 3 kk edellisestä, kolmannesta koronapiikistä. Kun olen 83v, saan neljännen cowidpiikin heti terveysalan työtaistelun päätyttyä.

15

90

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä ota enää niitä piikkejä.

    • Anonyymi

      Onnea piikin kanssa. Sinun piikkisi ei kuitenkaan ole tärkeämpi kuin sairaiden hoitaminen, vai onko?

    • Anonyymi

      83 :sena voisit syödä vaikka plutoniumia niin sekään ei sinun elinikääsi lyhentäisi

    • Anonyymi

      periaatteessa mitään riskiryhmiä ei ole, mutta kansalle näin uskotellaan

      • Anonyymi

        Juuri näin. Menetin läheisen 3 viikkoa sitten. Soittelin yhteisille ystävillemme, monille vuosien jälkeen. KAIKILLA!!! siis KAIKILLA oli jumalattoman paljon tuttuja ja perheystäviä, sukuilaisia kuollut nyt. Mikään muu näitä kuolemia ei selitä kuin nämä tappopiikit, joilla päästään yhteiskunnan taloutta rasittavista tekijöistä eroon. Kun kuolinsyy on korona vaikka ihminen on kuollut muuhun sairauteen, voi vain kysyä mikä ja kuka pahuus on nyt vallalla? Hallituskin ilmeisesti siunaa tämän kaiken. Nyt olisi varmaan syytä tutkia mikä on eläkerahojen tilanne...


    • Anonyymi

      Jos olisit mennyt kolmanteen rokotukseen heti kun ikäluokkaasi alettiin rokottamaan, olisit ilmeisesti juuri saanut neljännen rokotuksen.

      • Anonyymi

        Terveysalanlakon loppumisen jälkeen edellisestä piikistä on kulunut jo 3 kk. Kaikien ottamieni piikkien jälkeen olen ollut viluisempi ja hiukan huonokuntoisempa.

        Katson niiden todistavan, että piikeissä on puhtia. Seuraava päivä on ollut taas ok.


    • Anonyymi

      Ei saa Aki Linden masinoitua kunnon rokotuskampanjaa. Krista Kiuru pisti kunnille sellaiset ohjauskirjeet viime vuoden lopulla, että tuli vauhtia piikitykseen.
      Monet terveydenhoitopalvelut, mm. lastenneuvolatoiminta ja kouluterveydenhoito, ajettiin alas ja työntekijät sieltä alkoivat urakalla piikittämään.
      Eläkeläiset riensivät innolla myös rokottajiksi.

      Nyt ei homma etene ollenkaan ja miljoonat piikit vanhentuvat käsiin.

    • Anonyymi

      https://rapsodia.fi/myrkkyinjektioilla-rikotaan-perustuslakia/

      Seitsemän ystävääni on jo kuollut näihin piikkeihin

      “Näitten piikkien jälkeen seitsemän ystävääni on jo kuollut. Olen ollut syyskuussa hautajaisissa, joissa lääkäri ilmoitti suoraan lähiomaiselle, että hän ei voinut merkitä sitä syy-yhteyttä, ajallista yhteyttä tähän koronapiikkiin, koska hän olisi menettänyt työpaikkansa. Hän oli laittanut ruumiinavaus pöytäkirjaan, että kyse oli sydäninfarktista. Mutta ruumis oli täynnä veritulppia, jotka oli tullut siitä rokotteesta. Ne eivät ole rokotteita. Ne ovat teloituspiikkejä.

      Me ollaan kaikki täällä kylmässä sen takia, mitä tuolla on tapahtunut (Eduskuntatalo).
      Ikävä totuus ja todellisuus on se, että mihinkään tässä maailmassa ei ole luottamista, ainakaan autuaan sinisilmäisesti. Viisas myöntää itselleen tilanteen vakavuuden ja alkaa käyttämään omia aivojaan asioiden itsenäiseen ja kriittiseen tutkimiseen siten, että rohkenee kyseenalaistaa aivan kaiken. Ja näin päästään aloittamaan aivan puhtaalta pöydältä sen rikkinäisen maailmankuvan jälleenrakennustyöt, joka on väistämättä edessä päin oleva prosessi, joko ennemmin tai myöhemmin.

      Semmoisia lakeja on tehty, jotka ovat vastoin perustuslakia. Kansan vastaista toimintaa, mitä tuolla Eduskuntatalossa on tehty viimeiset kaksi vuotta. Ja lakeja on rikottu, kun näitä sponsoroituja myrkkyinjektioita annetaan ilman täydellistä tiedonantoa, ilman vapaata suostumusta lahjuksin painostaen. Ja erityisesti, jos niitä pakotetaan tai vaaditaan perusoikeuksien, kuten myös oikeus työhön, liikkumisvapauteen, terveydenhoitoon tai yms. poistamisen uhalla.

      Lakien tehtävä on suojella meitä suomalaisia ja turvata meidän vapaudet. Meillä on oikeus puhua. Meillä on sananvapaus. Me ei olla Pohjois-Koreassa vielä, mutta se on tulossa, jos me ei panna hanttiin. EU:ssa on nimittäin valmisteltu kaikkia jäsenmaita digitaaliseen ID-2020 henkilöidentiteettiin eli sertifikaattiin, joksi koronapassi vaihdetaan hetken päästä.

      Tämä on myös ollut ulkoa ohjatun valtioneuvoston suunnitelmissa jo pitkään. EU:hun kaavaillaan pakollista digitaalista identiteettiä ja digi-lompakkoa. Nyt käytössä oleva koronapassi on vain ensiaskel siihen ennen kuin totalitaristinen tyrannia jyrää. Sen tarkoituksena on tutustuttaa ihmiset ajatukseen, että kansalaisilta on oikein vaatia passia hänen käyttäessään palveluita. Aikataulun mukaan digi-lompakon pitäisi olla käytössä jo tämän vuoden 2022 aikana.

      Me pidetään perustuslaista kiinni. Me ollaan perustuslaillisia. Noi on perustuslain vastaisia tuolla. Koko Suomen kansan pitää nousta ja taistella tätä hulluutta vastaan. Kansan täytyy tietää, mitä ulkomailta ohjattu hallitus ajaa.”

    • Anonyymi

      https://mvlehti.net/2022/02/14/eras-valtamedian-vaikenema-piikkihaittapotilas-ooda-nuori-maajoukkuetason-koripalloilija/

      Eräs valtamedian vaikenema piikkihaittapotilas: Ooda – Nuori maajoukkuetason koripalloilija

      Vuonna 2006 syntynyt suomalainen urheilijaneitonen, Ooda, piikitettiin toiseen kertaan mRNA-Covid-yhdisteellä. Hän on ollut pyörätuolissa siitä lähtien ja kärsinyt mm. vakavan sydänlihastulehduksen. Nuori nainen käy lävitse raskasta kuntoutusta, kun valtamedia vaikenee rokoteuhreista.

      Voimia Oodalle, toivottavasti nyt ymmärtää ettei missään tapauksessa enää edes harkitse kolmatta piikkiä, ja kertoo tapahtuneesta mahdollisimman monelle, jotta vastaavalta tragedialta välttyisivät.
      Valtamedia ei tosiaankaan ole kertonut taaskaan sanallakaan tapahtuneesta yhtään mitään.

      Seuraavana päivänä 2. rokotteesta jalat lähtivät alta pyörätuolissa ollut siitä lähtien. Hermoston toiminta häiriintynyt ja toinen jalka ollut poissa pelistä. Lisäksi tuli sydänlihastulehdus. Nyt on alkanut kuntoutusjakso.

      Jos lapsesi on vielä rokottamaton ja harkitset rokotetta, niin mieti kahdesti. Oodan tapaus ei ole ainoa ja nämä haitat ovat tärkeä saada myös nähdyksi. Oodan lisäksi tiedän valitettavan monta sydänlihastulehdusta sekä yhden 16-vuotiaan kuoleman rokotteesta seuraavana päivänä. Tämä on hurjaa. Ja ennen kuin peloltasi yrität selittää asioita, niin toivon että pysähdyt mieluummin empatian äärelle. Myöskään sydänlihastulehdus ei ole pikkujuttu, vaikka olisi lieväkin. Siinä on kuitenkin mahdollisuus sydämen pysähtymiseen.
      Oletteko muuten ihmetelleet miksi lasten korona oli ennen rokotteita lievä tai oireeton. Rokotteiden myötä tämäkin on joidenkin lasten osalta muuttunut jopa vakavaksi. Miksiköhän?
      PS. Jakamiseen on saatu lupa ja myös tätä on lupa jakaa.

    • Anonyymi

      Vanhukset ovat tärkein kohderyhmä näille Pfizereille ja muille saalistajille.

      Juuri vanhuksille pitäisi ensimmäisenä saada kerrottua, että täällä on olemassa riippumatonta tutkimustietoa koronasta ja koronapiikeistä, ja se ei tue väitteitä että mRNA-piikki olisi turvallinen saati tehokas.

      Lääkäreiden tehtävä olisi hoitaa ihmisiä jotka sairastuvat hengitystieinfektioihin, eikä painostaa vaaralliseksi todetulle kokeelliselle piikille.
      Lääkärien pitäisi voida määrätä koronapotilaiden ensioireisiin ivermektiiniä, hydroksiklorokiinia ja tarvittaessa joitakin niistä muista noin 40:stä koronan hoitoon soveltuvasta lääkkeestä, joiden tehosta on vakuuttavaa tutkimusta. Lisänä isot annokset c- ja d-vitamiinia, tarvittaessa suoneen. Näillä menetelmillä on Yhdysvalloissa estetty jopa 85 prosenttia vanhusten koronakuolemista niillä alueilla (pääasiassa Texas ja Florida) joilla koronan varhaisvaiheen hoitomenetelmä on ollut käytössä.

      Lääkärit pelkäävät tulevansa suljetuksi ammattikunnastaan jos kyseenalaistavat virallisen koronan hoitosuosituksen, joka on yhtä kuin piikki. Moni avointa tieteellistä keskustelua vaatinut lääkäri onkin jo leimattu, ja Suomessa esimerkiksi Pelastetaan Suomen Lapset -vetoomuksen allekirjoittaneita lääkäreitä on jopa irtisanottu työstään.

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/

    • Anonyymi

      Melkein kaikki rokotteista julkaistavat tutkimukset ovat lääkeyhtiöiden itsensä tekemiä ja rahoittamia. Ne riippumattomat tutkimukset, joita on saatavilla, ovat tuottaneet varsin erilaisia tuloksia mRNA-injektioiden tehosta kuin lääkeyhtiöiden omat.

      Dosentti, mikrobiologi Tamara Tuuminen kertoo Mikko Kemppen haastattelussa laajasta ruotsalaisesta tutkimuksesta, jossa verrattiin mRNA-piikin ottaneiden sairastavuutta niihin jotka eivät olleet ottaneet piikkiä. Rokotteen teho laski siten että ensin se hiipui kokonaan ja 120 päivän, siis kolmen kuukauden päästä teho oli negatiivinen - mikä tarkoittaa, että mRNA-rokotetut sairastavat erilaisia virustauteja muita enemmän.

      Tutkimus osoitti myös että piikin teho myös vakavaa tautimuotoa vastaan on huonompi kuin mitä lääkevalmistajat lupaavat.

      "Tämä piikki tuhoaa meidän immuunijärjestelmäämme," Tuuminen toteaa.
      "Tällaista ei ole ikinä ollut ihmiskunnan historiassa, että pitää koko ajan juosta ottamassa jokin piikki," hän sanoo ja vertaa suunniteltuja mRNA-piikkibuustereita narkomaniaan.

      https://tokentube.net/v/1290343143/-93---Tamara-Tuuminen---Rokkotteet---hyödyt-vs--haitat---Immuniteetin-Toiminta--Medikalisaatio

    • Anonyymi

      Pysyt elossa kun et saa niitä hemmetin kuolemanpikkejä. Olisit iloinen siitä, vai onko kiire mullan alle?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt ei jää enää mitään seliteltävää.

      Tiede on puhunut.

      Yli tuhat tieteellistä tutkimusta ja julkaisua kertovat yksiselitteisesti geeniteknologisten koronarokotteiden vaarallisuudesta.

      Turvallisuuden puolesta ei liputa enää kuin lääketehtaiden maksamat päivittäiset myyntipuheet.
      Myös lääketehtaiden oma tutkimusdata paljastaa rokotteet vaarallisiksi, mikä on nyt julkista tietoa USA:n oikeuslaitoksen tiedonvapaus-päätöksen ansiosta.

      Yhdistyneen kuningaskunnan terveys- ja turvallisuusvirasto on kerännyt COVID 19 -rokotteen aiheuttamista vahingoista alla olevat yli tuhannen tutkimuksen lähdeviitteet.
      https://koronarealistit.com/tiedekooste-yli-tuhat-tutkimusta-kertoo-koronarokotteiden-olevan-vaarallisia/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe