sairaanhoitajan palkka

Anonyymi

jos 2400€ on peruspalkka niin sehän pn jumalauta 17€ tunti. sitten lisät päälle niin kolmeentonniin meneee. en minä kyllä valittaisi esim . siivoojatkaan kunnalla on saa kuin alle 2000€.

rakennuksilla vaikka jokapaikan höylä kuten sairaahoitajakin molemmat osaa käyttää oman alan laitteita niin saa raksalla monta euroo vähemmän ja varmasti ottaa niveliin enemmän kerrostaloa ylös alas juostessa tavarat kainalossa.

autonkuljettajat saa monta euroo vähemmän


moni mies valtainen työ kunnallisissa niin saavat monta euroo vähemmän mitä nyt jo nämä sairaanhoitajat.

jos totta puhutaan nii monesti naisvaltaisilla aloilla on jopa paljon parempi palkka eikä mikään miesten euro on naisten 80centtii.

ja toiseksi näitä sairaanhoito aloja ei voi väittää että kaikilla hoitaja vaje ja kiire.

omilla silmillä nähnyt miten vanhushoidossakin kunnallisissa ei viedä ulos ollenkaan ei mennä jo pyydetään apua.. mutta jos menet vaikka sellaisiin hoitolaitoksiin käymään niin istuvat kahvipöydässä aina kun menet sinne.

sairaaloissakin potilaat kun ovat niin suurinosa on leppoisaa ruuan jakelua ja kirjaamista koneelle sekä vain huoneessa käyntiä.

luulisi 17€ tunti olevan tyytyväinen jo nyt.

esim jotkut ansaitsevat korotuksen kun tosiaan on vajausta eikä ehdi kaikkea vaikka eihän se palkankorotus sitä vajetta täytä eikä ehdi siltikään yhtään enempää.


enemmän heitä pitää palkata eikä mitään palkankorotuksia. 80% on jo leppoista jouten oloa muutenkin työajasta monilla.

kyllä siellä hoitajia riittää kun esim itse joudut sairaalaan käymään niin yhdellä käynnillä sua voi opastaa taikka kuljettaa siinä samassa yksikössä viisi hoitajaa. yks ottaa vastaan toinen tuo kipulääkkeen yksi vie röntgeniin joky ottaa kuvat joku muu opastaa odotus tilaan joku muu taas ottaa verikokeen tuloksen sana rata jatkuu.

kyllä siellä on tarpeeksi hoitajia jo nyt.

kaiken takana on ahneus

8

1347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ongelmahan on siinä että asiakkaiden tulva on jatkuvaa. Kyllä siinä kiire on. Mene vaikka TYKSin T-sairaalan päivystykseen. On se jatkuvaa asiakkaiden ryysistä.

      • Anonyymi

        Eli työntekijöitä lisää, ei siihen muu auta.


    • Anonyymi

      No ei se noin mene. 2400€/kk liksalla saavat ainakin täällä etelässä tuntipalkaksi 14.72€/h. 17€/h tekisi kuukausiliksaksi 2770€/kk.

    • Anonyymi

      Kuten moni on huomauttanutkin niin ei se palkka vähennä tosiaankaan sitä vajausta ja kiirettä.
      Eikä se saa motivaatiotakaan lisääntymään ym. syiden takia.

      Omassa yrityksessäni huomasin että korkeampi palkka pasiivoi.
      Pari kaveria pääsi urakkaporukkaan mukaan täydellä osuudella vaikka ammattitaito puutteellinen.
      Ei se ammattitaito kohentunut vuosien aikana, eikä osoitettu minkäänlaista kiitosta tuosta ylimääräisestä siivusta.
      Päinvastoin vaadittiin lisää palkkaa vaikkei ammattitaito edellyttänyt edes sitä nykyistä palkkaa.

    • Anonyymi

      Milläs helvetin logiikalla olet päätynyt 17€/h ansioihin?

      Hoitsun työaika 6,5-7h/päivä? Päivitäs nyt hyvä ihminen tietojas vähän.

    • Anonyymi

      Totta turiset kyllä, että kunnallisella siivoojienkin ansioit pitäisi nostaa järkevämmälle tasolle. Tonni lisää sinnekin niin ollaan järkevissä lukemissa.

    • Anonyymi

      Nuorilla hoitajilla on se peruspalkka, jos ei ole mitään ns. ikälisiä tai ylityökorvauksia eikä velkoja, tai lapsia joista saa verotuksessa vähennykset, niin sillä sitten eletään. Yksinäinen ihminen maksaa itse vuokransa, eikä saa asumistukia hoitajan palkalla.
      Opittava elämään tulojen mukaan. Vanhemmiten nousee "tienestit", ikälisien ja työvuosien perusteella. Vuorotyöläinen hankkii vähän enempi ja on siis kurjahkot työvuorot, jos nauttii ylitöistä ja ilta-ja viikonlopputöistä, niin palkka paranee, siten myös verotus ! Nuori, vasta valmistunut hoitaja, jokseenkin samoja töitä tehden luonnollisesti jää vähemmälle palkalle, niin se on aina ollut ! Kokemuksesta siis palkitaan. Hoitaja, kumminkin tekee ihmisten kanssa töitä, jossain kohti auttaa ihmisen elämässä, aina se ei onnistu, kuolema korjaa, joten aika vaativaa työtä.
      Jos joku konetyöläisen kone menee rikki, sen voi korjata ja taas toimii, mutta kuollutta ihmistä ei voi enää "ehjätä" !!!
      Koneita voi myös pestä, mutta ne ei ulosta, joskus nekin kyllä haisevat, mutta koneen voi joskus jättää hoitamatta ja vahtimatta, mutta ihmistä ei aina voi jättää letkuihin vahtimatta ! Joskus ihmiset voisivat ajatella mikä ero on hoitotyöllä ja ns. "konetyöllä, tai paperityöllä", vaikka konttorissa.
      Lääkärit ja hoitajat, myös lastenhoito on ihmisille tehtävää hoitoa, siinä on usein henkikin kyseessä. Palkkaa vain lisää hoitohenkilökunnalle, niin ala alkaa kiinnostamaan ja myös miehet hakeutuvat alalle !
      Rahaa tuntuu olevan kaikkeen muuhun "ilmasto hömppään" ja ulkomaan apuihin, kun ensin pitäisi hoitaa Suomen asiat reilaan ja lahjoittaa rahaa vähemmän, jos vielä jää jotain yli budjeteista !? Olevinaan ollaan itsenäinen valtio, mutta EU taitaa olla meidänkin "Isäntänä" ja suomalaiset EU:n orjia ! Kaikkeen ei tarvitse suostua, kun jostain ojennetaan käsi, että tänne euroja nyt ja heti !!
      Arvostetaan ihmis-suhde työ sille kuuluvalla summalla, että pääsee myös vanhukset hoitoon, eikä olla "ongelmajätteenä", jaloissa pyörimässä !!
      t. vanha hoitoalan koulutettu !!

    • Anonyymi

      Ja tähän,kun lisää ikälisät vuorolisät ja isot lomat ja mahdollisuus ylitöihin. Ei ollenkaan huono.
      Miksi lomat jää kaikessa puheessa pois.. ? yksityisiin aloihin verrattuna kuukausi vuodessa enemmän vapaata.
      Kaikki aatot 100% korotus ja niistä vapaa vielä päälle. Lauantailisät yms.. Mitä muilla aloilla tää on vaan haavetta.
      Ite yksityisellä ja firma tekee hurjaa voittoa ja saadaan aina minimi korotus. Nyt 1,6%..Tervetuloa hoitsut tekemään isoa rahaa teollisuuteen.. 7vuoden jälkeen olet urasi huipulla ja tällähetkellä se palkka on noin 2300€ alkupalkka on noin 1800€.. Vuorolisät päälle. ylitöistä tapellaan kovasti et harvoin saa..joka päivä olet ihan paskassa sekä hiki lentää ja kaikki vittuilee kaikesta .. Ihanaa duunii.
      Laskin et jos olisin jouluaaton ja juhannusaaton vuoron mukaisesti töissä klo.7-19 töissä niin nettona en saa edes auton tankillista rahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe