Veteraanipol. Patrick Buchanan osoittaa varsinkin Suomen

Anonyymi

22

228

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Buchanan (83 v) on ollut jo pitkään sivuraiteella. Vanha jäärä kannattaa USA:n eristäytymistä, kuten Trumpin.
   Wikipedia: "Hänen mielipiteissään on vahvasti mukana populismia ja hän kannattaa vankasti protektionismia Yhdysvaltojen työpaikkojen ja talouden suojelemiseksi."

  • Anonyymi

   mv roskaa

  • Anonyymi

   MV on nettijulkaisu koska se paska ei tartu mihinkään paperiin.

  • Yhdysvallat on iso maa ja sieltä löytyy jos jonkinsorttista aatesuuntaa niinkuin jokaisen vähänkään maailman asioita seuraavan pitäisi hyvin tietää. Tämän Patrick J Buchananin sanotaan edustavan "paleokonservatismiksi" kutsuttua poliittista suuntausta. Oudolta kuulostaa ja outo taitaa ollakin.

   Missään tapauksessa Patrick J Buchanan ei edusta Yhdysvaltain politiikan valtavirtaa, ei kuulu sen paremmin demokraatteihin kuin republikaaneihinkaan. On ollut oman puolueensa presidenttiehdokkaana. Näin suomalaisittain häntä voisi verrata vaikka Ano Turtiaiseen joskin on kyllä jonkinlainen intellektuelli toisin kuin Ano. Älykkönä on varsin omaperäinen, puolustanut mm Hitleriä ja suututtanut ajatuksillaan juutalaisia. En panisi kovin suurta painoa hänen kirjoituksilleen.

   • Anonyymi

    Stallarin oljenkorren Natoon liittymisen vastustamiseen alkavat mennä jo melko heiveröiseksi;-D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Stallarin oljenkorren Natoon liittymisen vastustamiseen alkavat mennä jo melko heiveröiseksi;-D

    Niimpä .... sellaiset on puheet, kuin on puhujakin ... siis heiveröinen, varustettuna pulkannaruilla.


   • Anonyymi

    Ei edustane valtavirtaa, mutta kirjoitti kylmiä faktoja, joita yksikään vinoilija ei uskaltanut yrittää kumota täällä - jännä huomio.

    Onhan se selviö, ettei USA riskeeraa itseään jonkin pienen Suomen takia, jolla 1350 kilsaa yhteistä rajaa Venäjän kanssa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei edustane valtavirtaa, mutta kirjoitti kylmiä faktoja, joita yksikään vinoilija ei uskaltanut yrittää kumota täällä - jännä huomio.

    Onhan se selviö, ettei USA riskeeraa itseään jonkin pienen Suomen takia, jolla 1350 kilsaa yhteistä rajaa Venäjän kanssa!

    Jännä huomio on sekin, että tiltut etsivät epätoivoisesti ympäri maailmaan mielipidekirjoituksia, joissa esitetään epäilyjä Suomen natojäsenyydestä. Tiltuille näyttää kelpaavan kaikki kriittiset mielipiteet faktoina ihan riippumatta tietääkö mielipiteen edustaja yhtikäs mitään Suomesta tai Suomen asemasta, hyvä jos tietävät missä Suomi itse asiassa onkaan.

    Sen sijaan kaikki muut asiantuntijoiden analyysit ja syvällisestikin perehtyneiden suomalaisten ja eurooppalaisten turvallisuusasiantuntijouden näkemykset tuppaavat unohtua ja tulla ohitetuksi.

    Tuo sinunkn ’selviösi’ on puhtaasti tiltunäkemys ja takuulla aivan jotain muuta kuin mikään fakta. Osoittaa kovasti heikon ymmärryksen Naton merkityksestä Suomellekin.
    Tuota tiltunäkemystä mielellään halutaan venäjälähtöisistä ja -myötäilevissä propagandassa tuoda esiin.


   • Anonyymi

    Trollille se edustaa ja Puten lätissä Pietarissa se menee täydestä ne sitä lukee kärsät pystyssä hehkuen ja saa siitä hyvät orkut . Suomessa se ei mee läpi trolli parka


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Pitäisi tietää kuka/mikä on se toinen sodan osapuoli, jos yksi on Venäjä?
    Pitäisi tietää kummankin osapuolen motiivit/tavoitteet, jotta voitaisiin avoimesti keskustella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitäisi tietää kuka/mikä on se toinen sodan osapuoli, jos yksi on Venäjä?
    Pitäisi tietää kummankin osapuolen motiivit/tavoitteet, jotta voitaisiin avoimesti keskustella.

    "Pitäisi tietää kuka/mikä on se toinen sodan osapuoli, jos yksi on Venäjä?"

    Sodan toinen osapuoli on tällä hetkellä Ukraina. Maa, johon fasistinen Venäjä hyökkäsi vallatakseen sen ja tehdäkseen kansanmurhan.

    "Pitäisi tietää kummankin osapuolen motiivit/tavoitteet, jotta voitaisiin avoimesti keskustella."

    Imperialistisen Venäjän tavoitteena on vallata Ukraina, ryöstää sen luonnonvarat Putin Kalsarimyrkyttäjän oligarkeille ja kaataa Ukrainan demokraattisesti valittu hallinto ja asettaa tilalle venäläismielinen fasistinen hallinto, joka tekisi kansanmurhan eliminoimailla kaikki, jotka tunnustavat itsensä ukrainalaisiksi, kuten Venäjän valtion tietotoimisto Ria Novosti summasi Venäjän tavoitteet hyökkäyssodalleen. Ukraina tavoitteena puolestaan on itsenäisyys, vapaus ja kansanmurhan estäminen.


  • Anonyymi

   Ihan hyvä lukea tuo, noin voi varmasti moni Yhdysvalloissa ajatella, etenkin MAGA-tyypit jotka kykenevät ymmärtämään vain pieniä asiakokonaisuuksia.

   Tuossa ei nähty eikä käsitelty ollenkaan globaalia näkökantaa, eli mikä merkitys Euroopan ja Yhdysvaltojen yksituumaisuudella on autoritääristen (epädemokraattisten) maiden rintamaa vastaan. Kun ajatellaan Euroopan turvallisuutta Venäjän nyt osoittamaa aggressiivisuutta vastaan, niin silloin Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyydellä onkin äkkiä iso ja merkittävä rooli.

   Kun Suomi ja Ruotsi turvallisuuttaa tuottavina - ei sitä kuluttavina maina liittyy Natoon, se lisää Naton kykyä puolustaa itäisen Euroopan maita ja alueita Venäjän uhkaa vastaan. Tämä taas tukee Euroopan ja Yhdysvaltojen taloudellisia intressejä ja -vahvuutta markkinatalousmaina autoritääristen maiden suuntaan.

   Eli, kirjoitus oli tyypillinen trumppilainen näkemys josta kokonaisuuden hahmottaminen ja ymmärtäminen puuttuu.

   Isossa kuvassa kyse on siitä, että Ukraina puolustaa nyt vapaata markkinataloutta, sama rooli on Suomella ja meidän yhteistyökumppanilla Ruotsilla tässä. Ei ole kyse vain Suomen tai Ukrainan maa-alueiden hallinnasta.

   • Anonyymi

    "Eli, kirjoitus oli tyypillinen trumppilainen näkemys josta kokonaisuuden hahmottaminen ja ymmärtäminen puuttuu."

    Tuo on kummallakin yhteistä. Mutta Trump ei ole paleokonservatiivi, hän on vain opportunisti ja populisti.


  • Anonyymi

   #"Tuossa ei nähty eikä käsitelty ollenkaan globaalia näkökantaa, eli mikä merkitys Euroopan ja Yhdysvaltojen yksituumaisuudella on autoritääristen (epädemokraattisten) maiden rintamaa vastaan.#"

   Kyllä Natoa saa puolustaa tai vastustaa, mutta eikö nyt olisi kuitenkin rehellistä tunnustaa se tosiasia, että EU/NATO:ssa ei ole minkäänlaista demokratiaa. Tämä Ukrainan sota kaikessa kauheudessaan on tuonut ilmi sen tosiasian, Euroopan maita talousasioissa johdetaan Brysselistä ja Sotilaallisesti Pentagonista. Tämä järjestelmä on autoritääristä sosialismia.

   • Anonyymi

    Höpöhöpö. Kaikissa Nato-maissa maissa on poliittisen johdon valinnut kansa, muutamissa tapauksissa kyllä johto on koeteltu sen demokratian rajoja estämällä opposition vaikutusmahdollisuuksia vaaleissa, mutta yleensä demokaaria toimii varsin hyvin.

    Nato on sotilaallisen puolustuksen työkalu, ihan niinkuin meilläkin puolustusvoimat. Ei niiden päivittäisestä toiminnasta äänestellä eikä ne ole päivänpolitiikan teon työkaluja.

    Natohan on lisäksi pysynyt erossa Ukrainan sodasta. Apua on Ukrainalle antaneet yksittäiset maat omilla päätöksillään.


  • Anonyymi

   Ja kuitenkin kaikki Natomaat ovat kertoneet, että Suomi ja Ruotsi ovat tervetulleita puolustuliittoon.
   Hauskoja nuo epätoivoiset ja tyhmät trollit ja salaliittopojat.

  • Anonyymi

   Voishan täältäkin Suomestakin saada pitkäaikaisen politiikan vaikuttajan Paavo Väyrysen maailmanpoliittisen tilanteen analyysin asioista
   🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   Mutta sovitaan nyt niin että pysytään huumoripläjäyksistä erossa ettei Buckhania Väyrystä pahkasikaa VM lehteä tai muutakaan hupijulkaisua sekoiteta vakaviin keskusteluihin.

   • Noh .... Pahkasika oli kuitenkin asiapitoinen lehti, hyvällä huumorilla höystettynä.

    Väykkä ja joku Buchanan ovat poliittisia muumioita ja penis jatkosen Mitä Vattua on sit susipaska median IRVIKUVA, jota lukee ainoastaan suomen huonoiten kouluttautunut kansanosa, jolla on erittäin rajallinen ymmärrys.


  • Anonyymi

   Mammonan takia ei kannata henkeään uhrata, mutta pahuutta vastustettaessa se joskus olla olla aiheellista tulevaisuuden hyväksi.

  • Anonyymi

   Pat on näissä sodan ja rauhan asiantutija keisseissä arvostettu tietäjä.

   Hän tuntee Naton pahat rikolliset taipumukset, jotka ovat turvallisiin pohjoismaihin yhteensopimattomia.

   • Anonyymi
    44.Div kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    44.Div tuhottiin raatteentiellä jo ammoisina aikoina. Ei sovi kenenkään nimimerkiksi.


  • Anonyymi

   Veteraani tai poliitikko jenkkilästä ei herätä arvostusta ..

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2588
  2. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   334
   2573
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1317
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1078
  5. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   118
   1072
  6. 55
   967
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   416
   713
  8. Tänään puhutaan loukkauksista

   (En huomioi sua röllikkä tänään, koska päänsärkyisenä ei huvita vääntää sun kans riitaa) Ihmisetkokee erilailla asioita. Toiset loukkaantuu pienemmis
   Ikävä
   111
   695
  9. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   23
   684
  10. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   210
   647
  Aihe