Jatkuuko Hoitajalakko jos venäjä hyökkää suomeen?

Anonyymi

kaikki yhden puolesta jne

mitä tuumaa hoitajat rovaniemellä?

26

337

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hoitsut nauraa hoidettaville eivät muuten lakkoilisi. Ehkäpä vat itsekin kerran hoitoa vailla eikä kukaan juota eikä juttele..

  • Anonyymi

   Hoitajat=Saikuttajat.
   Onneksi edes yksi kertoi totuuden.

   • Anonyymi

    Kyllä. Kallista väkeä jo nyt työnantajille.

    Mielenterveysongelmat nro1.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Kallista väkeä jo nyt työnantajille.

    Mielenterveysongelmat nro1.

    Piilojuoppous nro 2.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Kallista väkeä jo nyt työnantajille.

    Mielenterveysongelmat nro1.

    se vastuun jakaminen yksilöille ei toimi hoitoalalla-kuri löystyy ja heikot loppuu ja vaihtaa alaa tai työpaikkaa

    eli taas tullaan johtamiseen

    Narssistien kultapaja tuo oman itsensä johtaminen


  • Anonyymi

   Olisi helppo antaa korotus, esimerkiksi 16% (mutta ei 32% niinkun pyydetty), jos saatasiin käytetyt vapaapäivät normaalin keskivertoihmisen tasolle (25 lomapäivää + 2 saikkua).
   nykyinen 35 lomaa + 32 pv saikkua tekee 2 kuukautta työpanosta verrattuna niihin aloihin, jonka kanssa pitäisi saada samaa palkkaa.

  • Anonyymi

   Ovat saikuttamisen mestareita,hoitaja=vinkuja...pitäs passittaa Ukrainan etulinjaan,slava ukraine

   • Anonyymi

    👍Juu saattais olla henkikulta arvokkaampi kuin muutama lisäsatanen..


  • Anonyymi

   ei tietenkään siellä hoitakoon jokainen itsensä

  • Anonyymi

   valitettavasti iso osa tämänpäivän hoitajista ei täytä entisen ajan hoitajan kritteereitä missään muodossa. Se on kun koulutuskynnystä madalletaan,niin kaikki apinatkin on otettu mukkaan koulutuksen...niin tässä se on tulos.... Terv, eläkkeellä oleva hoitaja vm 50

   • Anonyymi

    Kyllä kirjoitit asiaa!


  • Anonyymi

   Lakko on tauolla sodan ajan. Mutta ei tästä ilman rahaa selviä työnantaja.

  • Anonyymi

   Kohta ei tarvi huolehtia hoitajien korotuksista ku putler panee muutaman ohjuksen suomeen...jää ku reikä suomen kohdalle

   • Anonyymi

    Turpa kiini Trolli. putlerin armeija on lähiinä vitsi.


  • Anonyymi

   Hoitajat pitäs lähettää auswitchiin suihkuun ni loppus turhan nilitys

   • Anonyymi

    Tuo on jo liioittelua!


   • Anonyymi

    Et olisi siinä kirjoittamassa jollei kätilö olis auttanut sut maailmaan. Oliko hyvä Itse tiedät.


  • Anonyymi

   Joo liikaa joo,kylvetys napalmissa ni lähtee lakkohalut

  • Anonyymi

   Lapistakin on monta kansanedustajaa ollut vuosikausia päättämässä asioista eivätkä ollenkaan ymmärrä, että hoitajalakko on heidän itsensä syy. Siellä on sekä opetusministeri että terveys ja sosiaaliministeri, joka hallituksessa ja ovat olleet niin tolloja, että jo vuosia sitten olisi pitänyt älytä lisätä hoiva- ja sotealan koulutusta ja parantaa niitä työoloja, mutta aika mennut vain omien etujen ajamisessa.

   Nyt vielä ilkesivät tukkia itsensä aluevaltuustoihin kokouspalkkioita keräämään vaikka itsestään selvää, että juurikin he ovat päästäneet toimillaan tilanteen näin huonoksi. THL:än ökypalkkaiset pomot julkistaneet hoitajien eläköitymisen aiheuttavan katastrofin, mutta sanat kaikuneet kuuroille korville koko ajan.

   Te jotka mollaatte rumasti ja agressiivisesti hoitajia lakkoilun takia, ette myöskään ymmärrä lainkaan, että koko show on päättäjien, virkamiesten ja ministereiden aikaan saamaa, kun eivät ole ajoissa puuttuneet asiaan.

   • Anonyymi

    Höpö höpö. Etkö katsonut eilen tv:stä kun kerrottiin tämän show:n olevan TEHY:n järjestämä. Olivat aikoneet tehdä tämän jo kaksi vuotta sitten, mutta korona sotki asian. Ehkäpä nytkin jokin "korkeampi voima" pysäyttää Rytkösen, kukaan ihminen ei siihen pysty.


   • Anonyymi

    Voi hyvä ihminen. kuntiin annetiin hoitajille jo palkohin rahaan Sirkka-Liisa Anttilan aikkaan. Mihin kunnat käytti rahat?.Nyt on aika korjata virhe korkojen kassa.Nyt on kunnilla ja kaupungeilla näytön paikka.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö. Etkö katsonut eilen tv:stä kun kerrottiin tämän show:n olevan TEHY:n järjestämä. Olivat aikoneet tehdä tämän jo kaksi vuotta sitten, mutta korona sotki asian. Ehkäpä nytkin jokin "korkeampi voima" pysäyttää Rytkösen, kukaan ihminen ei siihen pysty.

    Tottakait katsoin. Kyllä päättäjien syy, että hoitajia on liian vähän, siellä on aina ollut ministereitä keiden vastuulle kuuluu opetus, sosiaali ja terveysasiat. Ovat ihan itse päästäneet asiat huonolle tolalle. Aki Linden vain lässytti, että ei tarvitsisi myöntää, että syy politiikan tekijöissä ja THL:ssä.
    Siis, kuka kertoi tämän olevan Tehyn show? Linden itse, ettei tarvi vastata palkka-asiaan!

    Rytkönenhän sanoi: On se ihmeellistä, että heitä pidetään koko maan tärkeimpinä työläisinä, heti on löysät housuissa jos hoitajat lakkoilee ja ollaan niin niin pulassa, mutta siitä huolimatta vaikka kaikki pitävät heidän työpanostaan ERITTÄIN tärkeänä, heille ei makseta kunnon palkkaa vaativasta työstä.

    Jo vuosikausia sitten hoiva-alan koulutusta olisi pitänyt lisätä, kun onhan hoettu, että eläköityminen tuo katastrofin sote- ja hoiva-aloille. Hoitajat pysyisivät ammateissaan jos väkeä olisi tarpeeksi, nyt pitkään menty selviytymisen rajoilla ja hoitajat joustaneet valtavasti vuoronvaihdoilla, ylitöillä yms. Lisä palkka houkuttaa kouluttautumaan näihin ammatteihin.

    Sinä höpö, höpö olet aivan hakoteillä, onhan itsestään selvää, että ministerit eivät koskaan ota vastuuta mistään, oma palkka kun juoksee ja hyvä palkka takaa hoidon hakemisen rahalla yksityiseltä puolelta, siellä on vielä "löysiä" ja kiireetön meininki.
    Näit asiat niin kuin halusit nähdä, et kuunnellut molempia osapuolia.


  • Anonyymi

   Ihmiset kuolee ilman hoitajia, leikkaukset siirtyy, sairaat jää hoitamatta....ja osa kansasta ei todellakaan ymmärrä kuinka tärkeä ammattiryhmä hoitajat on. Kaikki tuki Rytköselle, voimia ja tsemppiä. Hän on oikeassa, onhan se nyt perkkele kumma, että Suomen tärkeimmille ammattilaisille ei ole muka varaa maksaa kunnon palkkaa.

   Jotkut virastojen paperinpyörittäjät eivät ole koskaan edes kuulleet sanaa: kiire ja työn kuormittavuus ja heidän työhuoneissaan näyttöpäätteen äärellä istuminen ei pelasta ihmishenkiä, raskain homma katsoa, että palkka tuli tilille. Suurin osa kansanedustajia juurikin samanlaisia - ei kiirettä ei tulosvastuuta. Ainoa kiire kokouksesta toiseen naamaa näyttämään ja kokouspalkkiota kuittaamaan.

   Millariikka Rytkönen, Silja Paavola ym ammattiyhdistyihmiset. kansalaisten tuki sekä sympatiat ovat teidän puolella. Periksi ei nyt anneta!

  • Anonyymi

   Miten olisi jos vähennettäisiin lomapäiviä? Lomarahavapaita? Perhevapaita? Nämä on aika hyviä julkisella. Löytyisi ehkä enemmän henkilötyövuosia jos ei aina pidettäisi vapaita ja valitettaisi kun joutuu töitäkin tekemään ?

  • Anonyymi

   Eihän palkankorotus ole Rytköselle kuin pikku juttu. Käyttää samaa taktiikkaa millä nosti itselleen palkkaa 30 % 14900:aan. Se on jo sellainen summa, jota ei ansaita vaan se saadaan.

   • Anonyymi

    On todella hyvä palkka, mihin ihminen tarvii tuollaista rahamäärää, kun eläkeläiset pärjäävät vajaalla tonnilla. Saan eläkettä 1300 €/kk ja ihan hyvin se riittää, kun osaa olla nuuka. En saa asumis- enkä muitakaan tukia, vuokran jälkeen jää 700 €. En matkustele, ei ole autoa, siinä se köyhyys näkyy elämässäni.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   374
   4353
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   3311
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1849
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1591
  5. 75
   1442
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   153
   1322
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   449
   916
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   89
   836
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   231
   812
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   24
   811
  Aihe