Mielensäpahoittajia nykyajan deittailijat....

Anonyymi

En voi ymmärtää mitä tein väärin.... On tää nykyaika ihmeellistä mielensä pahoittajien aikaa. Kirjoittelin kivanoloisen miehen kanssa Tinderissä.. No, kyseltiin puolin ja toisin toisistamme ja myös flirttailtiin keskusteluissa.. Suunnitelmissa oli myös tapaaminen. No, mies kirjoitti, että voisi suukotella kaulaani ja näykkiä korvaani ja kyseli pitäisinkö siitä.. Sitten hän kysyi mitä haluaisin tehdä hänelle.. No, vastasin, että olisi kiva hiplata ja suukotella hänen sänkeään.. Sitten laitoin, että tykkään sängestä, että se tuntuu hyvältä ja että olisi kiva hipelöidä toisiamme.. No, Sitten kävi niin hassusti, että nukahdin kesken kirjoittelun, en vastannut tuntiin hänelle mitään.. Arvatkaapa mitä tekee mies tällä välin.. No, tietenkin poistaa matchin.... Miten voi olla mahdollista? Mitä tein väärin?? Ei voi ymmärtää näitä ihmisiä... Taidan poistaa kaikki deittisovellukseni...

16

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sinä olet kirjoitustavastasi päätellen vielä teini. Uskon, että pääset tämän yli. "))

      • Anonyymi

        Miksi shamaat ap.ta? Käykö luonnolle, että joku jopa tykkää koskea mieheen?

        Aloittajalleina vastaukseni: normaalia kiukuttelua. Mies kiihottui ja luuli, että pilailet ja leikit. Nykymiehille ei auta, että edes suoraan sanoo olevansa väsynyt tai kipeä, ne vaan heti luulee, että on kiinnostunut jostain toisesta ja egoonsa varjellakseen just poistaa maihin tms

        Yksin mies alkoi lähetetään viestiä klo 7 aamulla vaikka tiesi etten herää silloin ja poisti maihin kun myöhemmin sanoin et sori en hei ollut hereillä...ootti kuitenkin vastausta ennenkun poisti maihin sanomatta mitään, hohhoijaa..


    • Anonyymi

      Nukahdit ja komea mallimies löysi sillä välin jonkun toisen pantavan. Ei siinä sen kummempaa.

      • Anonyymi

        Miksi komea mallimies poistaisi matchin noin pienistä? Ei komealla mallimiehellä ole mitään syytä olla noin pikkumainen. Komea mallimies ehtisi kyllä panna alottajaa myöhemminkin, vaikka olisikin juuri nyt löytynyt joku muu kierrokseen.

        Kyllä tollanen matchin poistaminen viittaa herkkänahkaiseen tavikseen.


      • Anonyymi

        Taas tätä! Aina kun nainen kertoo jonkun netti miehen oudosta käytöksestä ja -Huom! - kertomatta miehen ulkonäöstä yhtään mitään - , kuten yhtäkkiä estä katoamisesta, joku palstatalebani vastaa että sellaisia ne komeat miehet ovat. Mitä ihmeen piilohomoja te olette, kun fantasioitte noista komeista miehistä ja puhutte heistä koko ajan?


      • Anonyymi

        Sanoiko alkuperäinen että kyseessä oli komea mallimies?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanoiko alkuperäinen että kyseessä oli komea mallimies?

        Eiköhän provoileva setä ja aloittaja purkanut mielipahaansa sen suhteen, että ne naiset tinderissä komeat miehet ja jännät miehet sitä tuota ja tätä, että kyynel ja voi itku hänelle. Muuten samaa mieltä kyllä omituisista tavoista käydä härkkimään naisoletettujen ja nimenomaan oletettujen kirjoituksia ihan sukupuolesta riippumatta. kyllä naisiltakin löytyy samaa avautumisen tarvetta


    • Anonyymi

      Kyllä herkkänahkainen tavis taisi mies olla.. Hän kysyi aiemminkin, että enhän pilaile hänen kustannuksellaan... Itse mies vei keskustelua flirtrailevaan sävyyn ja ei sitten kantti kestänytkään... Ja ihan tavallisen näköinen mies, ei tosiaankaan mikään malli... On se sitten kumma, kun miehet luulee meidän naisten kiinnostuvan vaan malleista ja bodareista... Itseäni ei viehätä sellaiset lainkaan... Vaan mistä löytyisi hyvä ja kunnollinen tavismies, jolla on inkkarit kanootissa... Tuntuu olevan mahdoton tehtävä.....

      • Anonyymi

        Ei oikeat miehet luule naisten kiinnostuvan vain malleista ja bodareita. Miehet tietävät että naiset tykkäävät fiksuista kunnon taviksista.

        Palstatalebanit luulevat että naiset tykkäävät vain malleista ja bodareista. Palstatalebanit luulevat myös olevansa urse fiksuja kunnon taviksia. Eivät todellakaan ole!


    • Anonyymi

      "Miksi komea mallimies poistaisi matchin noin pienistä? Ei komealla mallimiehellä ole mitään syytä olla noin pikkumainen. Komea mallimies ehtisi kyllä panna alottajaa myöhemminkin, vaikka olisikin juuri nyt löytynyt joku muu kierrokseen."

      Oletko varma, että komea mallimies ehtisi panna aloittajaa myöhemmin? Jos aloittaja on mätsännyt komean mallimiehen kanssa, jolla on tuhansia naisia mätsihaaremissaan, niin ei välttämättä pääse edes treffeille kun kymmenet naiset jonottavat alfakullia sisäänsä.

      • Anonyymi

        No niin, eli miten on todettu, aloittaja kirjoitti aloituksen, että pääsee kitisemään naisten alfajonoista.


      • Anonyymi

        No tietysti ehtisi. Ei komea mallimies itseään millään rautapallolla pysyvästi sido, vaikka olisi kauniskin rautapallo. Tietysti hän olisi pitänyt aloittajan matchina varalla, jos vaikka joskus panettaa. Komeilla mallimiehillähän tosiaan on haaremi. Eivät he sieltä haaremistaan ketään poista.


    • Anonyymi

      En usko, tuomitsen tämän provoksi jo ihan sillä perusteella, että mies ei poistaisi matchia näin ratkaisevalla hetkellä. Muutenkin lapsekas kieliasu kertoo ätmistä, joka ei ole päässyt näinkään lähelle

      • Anonyymi

        Samoilla linjoilla. Tuossahan ollaan jo päästy puhumaan tuhmia. Ei siinä kohtaa luovuteta vaikka keskustelu hetkeksi tyrehtyisi.


    • Anonyymi

      Antaa se tietty oudon kuvan, jos lopettaa kirjoittelu sanomatta mitään ja odotuttaa miestä, joka oli niin mielenkiintoinen, että nukahdit.
      Naiset, jos mies kiinnostaa, ei kannata odotuttaa häntä.

      • Anonyymi

        Jos on noin herkkähipiäinen mies, niin saa mennäkin. Syitä yhtäkkiseen katoamiseen voi olla niin monia. Kyllä ihmisellä vähän kärsivällisyyttä ja sietokykyä pitää olla, jotta sellaiseen kannattaa aikaansa käyttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2501
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      412
      2148
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      38
      2002
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      118
      1314
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1310
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1159
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1113
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1087
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1054
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      988
    Aihe