Miten meikataan. Naama näyttää kuivalta.

Anonyymi

Moi!
Mies kysy tänään että mitä muut naiset tekee kun niiden naama ei meikkaamisen jälkeen näytä samalta kuin minun… muiden näyttää usein siltä että se on ruskea ja likainen liiasta meikkivoiteesta, mutta ilmeisesti sekin on parempaa jälkeä kuin tämä minun lopputulokseni.

Käytössäni on pesun jälkeen apteekista ostettu kosteusvoide, Lumene primer, peitepuikko, BB voide, cc puuteri, kajaali, luomivärit, ripsari, puuterimaiset contour & highlight.

Lopputulos on kuiva.

Olen kokeillut eri meikkivoiteita Sokokselta Tokmanniin ja suoramyyntiin (MaryKay, Oriflame, Avon) ja erilaisia kiinnityssuihkeita.

Mikä avuksi? Onko jotain hyviä vinkkejä? Kenen oppiin voisi mennä! Onko jotain meikkaus koulua ihan tavalliseen arkimeikkiin?

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pohja voidetta sun pitää käyttää ekana ku kun sulla on, kuiva naama. Kevyt meikki voidetta, peite voidetta, jos haluat varjosta sun naaman, voit vaaarjosta korostus Puijolla tai aurinko puuterilla ennen ku käytin puuteri leukoihin ja otsan.

      • Anonyymi

        Siis puikolla. Käytit


    • Anonyymi

      Ja poski puna. Sun kannatta katsoa miten varmistetaan kun mä en osaa selittää:D

    • Anonyymi

      Siis varjostaminen ohje*

    • Anonyymi

      Mulle auttaa, kun laitan kosteusvoidetta, primeriä ja annan niiden vaikuttaa vähän. Hoidan myös ihoa sopivalla sille tavalla, niin ainakin minulla näyttää hyvältä, vaikka iho olisikin kuiva. Voisit kokeilla erilaisia kosteusvoiteita, joita käyttäisit aina iltaisin ja aamuisin. Meikkivoiteita ei kannata käyttää liian usein, ne kuivattaa ihoa vielä enemmän, nuo cc ja bb voiteet ovat ihan hyviä, peittäviäkin. Jos asiaan ei löydy ratkaisua, kosmetologilla voit käydä.

    • Anonyymi

      Melkoinen määrä tököttejä naamassa aloittajalla. Ei voi näyttää hyvältä! Ellei sitten ole tarkoituskin esittää meikin irvikuvaa tai piiloutua meikin taakse. Paksu pakkeli vanhentaa armottomasti. Et ehkä vielä halua näyttää Lenita Airistolta?

      Tule esiin ja kokeile vaihteeksi luonnollista naamaa. Hyvä kiiltämätön kosteusvoide, ruskea ripsari ja nude huulipuna. Olet luultavasti kauneimmillasi. Ihokin voi paremmin.

    • Anonyymi

      Hyvännäköisen meikin alku ja juuri on hyväkuntoinen iho!
      Siispä kosmetologille hopihopi. Täydellinen kasvohoito ihonpuhdistuksineen (ultraäänipuhdistus on kivuton ja tehokas). Kosmetologi osaa neuvoa myös kotihoidon jatkoon.
      Ihotyypille sopiva puhdistusaine aamuin illoin, meikatessa tehokkaasti meikkiä liuottava putsari ja kosteutusta, kosteutusta! Kuorinta kohtuullisin väliajoin, iho uudistuu ja voiteet imeytyy paremmin.
      Itse olen yli 60 v. mutta iho EI kuivu meikistä mihinkään, kun hoitaa oikein.
      Itse tarvitsen aika vähän voiteita, kun löysin Mario Badescun kasvosuihkeet! Tosi kosteuttavaa ja illalla riittää usein pelkkä suihke. Saa monesta paikasta, esim. Sokos tai Kick’s jnpp. Vastaavia tietysti monella merkillä.
      Meikkitutoriaaleja on youtube pullollaan… ja henkilökohtaisenkin opastuksen varmaan saa kosmetologeilta, jotka tekee meikkejä.
      Ja perusarkimeikkiin riittää hyvä pohja, poskipunaa ja kiiltoa poistamaan keskialueelle vähän puuteria tai meikkipuuteria, luomien pohjustus vaikka valokynällä (tasoittaa värin ja nostaa ilmettä), rajauksen tapaan neutraalia luomiväriä sekä ripsiväri ja kulmat.
      Varjostukset on vanhanaikaisia ja aurinkopuuterit ainakin talvella tunkkaisia. Pelkästään poskipunalla tehdyt korostukset on se viimeisin juttu.

    • Anonyymi

      Mattapinnan tekevä meikkivoide ja puuterihan niitä tuotteita ovat, jotka tekevät kuivan lopputuloksen.

      Jos ihotyyppi on tosi kuiva, voi valita meikkivoiteen sijaan värivoiteen/sävyttävän voiteen, joka sisältää kosteusvoidetta. Se ei tee mattapintaa. Kiiltokohtiin voi sitten siveltimellä sipaista puuteria. Puuterivipalla tulee helpommin kasa jonnekin eli läikkiä.

      Myös se, että kuorii ihonsa, saa aineet levittymään tasaisemmin. Jos on kuivaa ja kuolutta ihosolukkoa jossain kohtaa, siihen ne aineetkin sitten tarttuvat ja kasautuvat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe