Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

ei baronaan ikinä

Anonyymi

Baronaan ei ikinä kannatta mennä, huijari firma. Tosi mielistelijöitä nää nais esimiehet Oulussa, ja kaiken maailman tupakan pössyttelijöitä otetaan töihin. Ei osata kuin valittaa ja juostaan sätkällä. Näitä vanhoja akkoja suositaan muka reippaina työntekijöinä.. Baronalle ei kiitos.

3

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Barona ammatillinen kuntoutus oli myös ihan susi, katottiin niiden omiapaikkoja ja kun mikään ei sopinut niin eipä kuulunut siitä virkailujasta enää mitään. Kerran soittelin sille, mutta sanoi että katotaan uutta aikaa mutta se jäi siihen. Valitin eläkeyhtiöön ja pääsin toiseen paikkaa, sieltä sitten oppisopimuksella opiskelen uutta ammattia

    • Anonyymi

      Nykyään perus nää vuokrafirmat (ei väliä koosta ) mutta kuitenkin.. ne konsultti myynti henkilöt toteuttaa heidän asiakkuuden mukaan mitä he tarvitsevat perus "saat mitä tilaa" ja arvaa toteutuuko? vastaus on; ei todellakaan.. periaatteessa x-yritys maksaa --> vuokrafirmoille --> työantajana (vuorkafirma) maksaa pien osuuden työntekijälle joku x tunti summan mukaan.

      nämä asiakkuudet eli x firmat eivät jaksaa avaa omaa ovea, ku he eivät jaksa ottaa koeaikaa ja ei kuitenkaan löydä sopivaa henkilöä sisään, että heidän oman mittauksen ja hakemuksen selailu tuntuu ajanhukalta. Sitten he mielellään tekee kevät-syksy jaksoisen vaikkapa just tämä vuokrafirman kautta hankii pien apuvoiman. Loppu peleissä ei palkitse kuitenkaan tai jos tulee valituksi niin työskentelee siellä n. alle kuukauden ja sitten veke eli lähtö ja työt loppuu siihen, sekä ei ole enään tekemistä, eikä jää sinne firman listoille.

      Paskin asiakkuus x firmassa haluaa ns löytää sopivan työntekijän, ei niitä vaa löydy, ku nykyään ei ole sitä teknisen ominaisuutta tai aihetta niin se yritys joutuu avaa ovea vaikkappa seuraavan 3kk tai jopa pitempään.

    • Anonyymi

      Elikä jos haluat Baronalle töihin niin pukeudu: likaiset farkut, kulunut t-paita/neulepaita/collage-paita. Mielummin hieman resuinen, likainen, rikollisen look kuin siisti, huoliteltu look. Haastattelija sanoi, etteivät palkkaa kun on valkoinen takki ja liian hienohelma. Eli pikkutakki/jakku/bleiseri varsinkin valkoinen on ehdoton no, no. Tässä yrityksessä on tärkeintä on miltä näytät eikä se millainen työntekijä olet. Jos olet ylipppilas/korkeakoulutettu niin jätä ehdottomasti koulutukset pois, eivät palkkaa muuten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe