Rokotussuoja kestää vain muutaman kuukauden

Anonyymi

15

313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yksinkertaisesti sanottuna rokotteista on valehdeltu ja edelleen valehdellaan.

  • Anonyymi

   ei se pfizer turhaan halunnut salata asiakirjoja yli 50 vuodeksi.asiakirjat ei kestä päivänvaloa.ja salaliittoteoreetikot tiesi tämän kyllä jo aikaa sitten ja kieltäytyi kauniisti myrkkypiikeistä

  • Anonyymi

   Terveydenhuollon ammattilaisia on iän kaiken pääosin kummarettu ja katsottu ylöspäin. Sen tietävät myös hallitukset eri maissa. Sen tietää myösTHL, WHO, CDC, FDA, Pfizer, Moderna ja muut. Näiden kautta on ollut erittäin helppoa syytää ihmisille kaikenlaista "tietoa". En ymmärrä miten terveydenhuollon ammattilaiset eroaisivat esim. poliitikoista joiden takki kääntyy tai jotka tekevät rikoksia. Samanlaisia ihmisiä hé kaikki ovat eivätkä mitään puolijumalia. Poliisiinkin pitäisi luottaa vaan niinpä sieltäkin popsahtelee kaikenlaisia saastoja esiin. Eiköhän tämän koronan kanssa ole syytä luottaa ihan muihin lähteisiin kuin THL:ään ja Suomen mediaan. Oma tuntuma vie jo pitkälle. t: riskiryhmäläinen rokottamaton (lisätään nyt vielä ylipaino ja tupakointi ja vähän joskus alkoakin menee). Saatte sitten aloittaa taas sen kuinka viedään sairaalapaikkoja. Viis siitä mistä se johtuu. Eihän mitään asioita pidä loppuun saakka selvitellä ;)

   • Anonyymi

    Samaa mieltä toinen piikittämätön täällä.
    Koskaan en tule unohtamaan aiheetonta syyllistämistä ja helvetinmoista painostusta jota koin piikin ottamattomuuden takia. Luottamus meni pressaa myöten tässä maassa.
    Pitäs toimia ettei hirmutekojen kohteeksi voida enää koskaan joutua uudestaan, minkään tekosyyn varjolla mitä mielivaltaiset ja mielipuoliset ahneet keksivätkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä toinen piikittämätön täällä.
    Koskaan en tule unohtamaan aiheetonta syyllistämistä ja helvetinmoista painostusta jota koin piikin ottamattomuuden takia. Luottamus meni pressaa myöten tässä maassa.
    Pitäs toimia ettei hirmutekojen kohteeksi voida enää koskaan joutua uudestaan, minkään tekosyyn varjolla mitä mielivaltaiset ja mielipuoliset ahneet keksivätkään.

    Ikävä kyllä Sauli ja Sanna (SS) päättivät kaikessa hiljaisuudessa muutama kk sitten hyväksyä lain, jossa viranomainen saa max. vuoden ehdonalaista jos voidaan näyttää toteen terveydenhuollon ihmisten aiheuttaneen esim. rokotteilla sairaanhoidon tarvetta aiheuttavua tiloja, joista aiheutuu potilaalle ongelmia, eli siis menee kyvyt yhdessä jos toisessakin asiassa, pysyvästi sairastuu, halvaantuu jne. Ei heillä ole vastuuta siitä sen enempää. Tästä ei media puhunut mitään. Arvaapa miksi? Ja sama homma kaikkialla maailmalla, lukuunottamatta Afrikan suurinta osaa ja joitain muita maita. Yhteinen leikki näillä ja se on nähty ja huomattu jo kauan sitten.


  • Anonyymi

   Niin eikös oikeiden rokotteiden tuli antaa immuniteetti tautiin johon rokotetaan?, kuitenkaan "koronarokotteet" eivät sitä tee. Silloinhan nämä ei ole lääketieteelliseltä määritelmältään rokotteita vaan "injektioita" tai "suojainjektioita".

   Niin ja mikä mekanismi "koronarokotteissa" hävittää sen suojan nopeasti? ja miksi?.

   Miksi koko maailma tulisi viedä piikille näillä injektioilla?, luuleeko ihmiset,että meistä ollaan niin huolestuineita,että voidaan alkaa motittaa ja viedä perusoikeuksia ihmisiltä,tehdä koronapasseja ja pakottaa hoitajia laeilla ottamaan rokotteita jotta saadaan kaikille suoneen piikki?.

   Ihmisiä manipuloidaan median pelottelulla ja "rokotteiden" surkealla teholla hakemaan lisää piikkejä.

   Kuitenkin meillä on ihmisiä jotka eivät ole hakeneet minkäänlaisia rokotteita ja mitään ongelmia ei ole ollut.

   Sen sijaan kaikki ongelmat ovat kasautunueet niille jotka ovat peloissaan,ovat ottaneet rokotteet, kuuntelee mediaa ja terveysauktoriteetteja eli "eliittiä"

   Tämä onkin globaali rokoteagenda eikä "pandemia". Jos katsot mitä ympärillämme tapahtuu niin tämän pandemian avulla on lähdetty murentamaan perusoikeuksiamme ja perustuslakiamme ja tämä tämä näyttää tapahtuvan jokaisessa maassa ja EU:ssa.

   • Anonyymi

    Käyköhän Naton kanssa samoin? Kaduttaakohan niitä jotka median pehmennykseen alistuivat.
    Jotkut vaan eivät opi mitään!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Käyköhän Naton kanssa samoin? Kaduttaakohan niitä jotka median pehmennykseen alistuivat.
    Jotkut vaan eivät opi mitään!

    Kyllä.nato on pirun iso virhe.


   • Anonyymi

    Tapahtuu myös maissa EU:n ulkopuolella. Sinänsä jännä juttu että samat asiat kaikkialla viedään tai yritetään viedä läpi. Vallanpitäjissä kun puhuvat kansalle, jokainen käyttää samoja termejä. Suunniteltu juttu siis.


  • Anonyymi

   Kolme neljä piikkiä vuoden aikana ja aina kerrottiin miten suoja paranee ja paranee, silti tartunnat ja kuolleisuus huipussaan.

   Afrikassa rokotusaste minimaalinen ja täysin päinvastainen tilanne Suomeen verrattuna. Miksi tästä ei uutisoida ja keskustella faktojen perusteella rehellisesti.

   Hoitajien rokotussuoja tartuntoja vastaan kesti vain hetken, silti pakkorokotuslaki voimassa vuoden loppuun asti. Ei tässä ole mitään järkeä.

   • Anonyymi

    hoitajat kun saavat ongelmia piikeistä, on hyvä syy ottaa ulkomailta korvaajat. Kansa huutaa hoitoa ja näin saadaankin kivasti matalalla palkalla hoitajia. Eikä heidän tarvitse edes pestä kakkapyllyjä, koska vanhukset on jo tapettu. Jollain tavoinhan ne eläkerahojen tuhlaukset muihin juttuihin on peitettävä. Kanadassa muuten Justin Trudeau päätti antaa verorahoja WEFille, aika reilustikin. Hänhän on WEFin oppilaita kuten Marin ja Saarikkokin. Siellä ei kansa ole kovinkaan innoissaan. Mihin kaikkialle meillä annetaan samaan aikaan kun vanhukset makaavat kakat housuissaan ja nuoret voivat pahoin?


  • Anonyymi

   Alfaa beetaa gammaa ja deltaa vastaa rokotus toimi ihan hyvin. Eihän yksi rokote kaikkia maailman tauteja voi poistaa ja absoluuttista faktaa on vielä sekin että rokottamattomia kuolee reilusti enemmän kuin rokotettuja.

   • Anonyymi

    Heh.siinä vasta oman maailmansa rohtori 🤣🙈 myönnä nyt vaan reilusti että sinua ja 90% maailman väestöstö virtsattiin linssiin.olette osana kansanvähennystä.piikki ei vähennä koronakuolemia vaan päin vastoin on saanut kuolevuudet tappiinsa.kovia myrkkyjä.


  • Anonyymi

   Nyt monet rokotekiihkoiset päättäjät yrittävät kääntää jutun päälaelleeen ja uskottelevat, että ihan vilpittömin mielin ja tietämättä piikkien olemattomasta suojasta, sekä niiden fataaleista haittavaikutuksista, he toimivat ihmisten parhaaksi. Juupa juu, miksi he sitten itse eivät ottaneet oikeaa piikkiä, vaan teeskentelivät rokotusta, kun ruiskussa oli vielä suojakuori päällä? Luulevatko he, että tuomioistuimet tulevat uskomaan heitä? https://t.me/AmericanExceptionalism/28069

   • Anonyymi

    Juuri näin. Hyvä esimerkki kun valtion päämiestä piikitetään koronaa vastaan. Lihasta ei puristeta lainkaan vaan varovasti tökätään yhdellä kädellä olkavarteen=)). Taisi tuo yksilö saada suolaliuosta. Miksi muuten Bill Gatesin lapsia ei piikitetä? Hänhän on juuri ilmoittanut olevansa johtohahmo ettei uusia pandemioita tule!!!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1160
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1118
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1067
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   238
   1058
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1012
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   861
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   835
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   799
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   777
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   722
  Aihe