Kari Peitsamo-Perseitä, perseitä, perseitä

Anonyymi

Tuon biisin voi halutessaan tulkita esim kahdella tapaa eli joko siinä kirjaimellisesti lauletaan perseestä ja sen ihannoinnista mutta uskon että biisissä on kyse pakko-oireisesta henkilöstä joka näkee joka paikassa perseitä. Peitsamo usein sanoituksissa käsittelee uskontoa, psykologiaa ja filosofiaa ja siitä voi olla sitten montaa eri mieltä että tykkääkö peitsamon poliittisesta aatteesta mitä se kannattaa ja minä en pidä ollenkaan peitsamon poliittisista näkemyksistä. Sanoittajana hän on kuitenkin jokatapauksessa terävä ja idearikas. Hänellä on paljon idearikkaita sanoituksia. Jos ette tiiä niin käykääpä etsimässä&kuuntelemassa!

10

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei voi kuunnella oksentamatta mitään tolta aivopestyltä hampuusilta!

      • Anonyymi

        En pidä Peitsamosta ihmisenä mutta pidän sen musiikista. En näe siinä risririitaa ja jos joku näkee siinä ristiriidan niin voi työntää sen ristiriidan takamukseensa!


    • Anonyymi

      On täysin aivopesty vässykkä nykyään. Musiikkikin on kuraa

      • Anonyymi

        Tuleeko yhtään levyä mielees joka on edes hyvä peitsamon levy? kyllä kai kaikilla musantekijöillä on edes yksi , kaksi tai kolme hyvää levyä sillä harvassa on semmoset musanimet joiden koko tuotanto on kuraa sillä kyllä nuo niin monet musantekijät on sen verran ihan ammattilaisia kuules kuules (täytyy kritisoida sun kommenttias hieman) että ns huonommillakin musantekijöillä on yleensä 1-3 pätevää julkaisua ja sitten on niitä musanimiä jotka tehneet pääosin vain laatua. Peitsamolla on hyviä mutta myös iso liuta huonoja levyjä. Olikos ihan niin että suomen enitenlevyttänyt artisti? Kun kuuntelin kaikki sen studiolevyt niin suurin osa luokkaa ei kovin hyvä mut löyty sieltä alkupäästä 70-luvulta ja 80-luvulta muutama täysosuma eli täysosumia ovat minusta levyt gulliverin retket(karin soololevy), soololevy älä koskaan soita kantria avaruudessa, ankkuli yhtyeen levyt kari kolmas ja jatsin syvin olemus(tämä levy on peitsamon esikoisstudiolevy) ja kovan luokan tekemistä löytyy myös levyiltä pölypilleri ja levylaulaja. Tosin pölypillerin eräs biisi mustanaamio pilataan surkealla väliosalla kun taas kertosäe on klassikkokohta, mut surkea väliosa aiheuttaa sen että kappale ei ole kovin hyvä. Esikoislevyllä on esim kappaleet kauppaopiston naiset(sävelsi peitsamo sen juice leskisen kanssa eli veikkaan että juice sävelsi kertosäkeen ) ja nimibiisi jatsin syvin olemus ja countryhai on myös esikoisstudiolevyn parhaimmistoa ja levyltä levylaulaja nousee esille äärimmäisen huikean teknisen mahtava kappale , noin yli 10 minuuttinen instrumentaalinen kappale lentokone talon yllä joka varmaankin ylipitkän kestonsa ja instrumentaalisen jutun takia ei ole saanut kehusanoja ehkä kuin ainoastaan vain joiltakin kriitikoilta ja levylaulajalta nousee esille myös kappale ilmakuvia(aika psykedeelistäkin menoa tossa kappaleessa) ja demoversio kappaleesta loistohotelli. Kari kolmas levyltä nousee esiin kappaleet yö laivassa ja huikeat orpokodissa tapahtuu ja vanha ränsistynyt elokuvateatteri. Levyltä gulliverin retket nousee esille aika monta kappaletta mut jos pitää muutama mainita niin anna vielä aikaa(sen on levyttänyt tehnyt oman version siitä SE -yhtyeen muusikko-lauluntekijä Yari knuutinen joka kertoo kait tuon biisin arvostuksesta), kivi metsässä ja hyvää huomenta rockn roll. Ja levyltä älä koskaan laula kantria avaruudessa nousee esille mielettömän omaperäinen ja taidokas (myös äärimmäisen vaikeastilaulettava) ufokorjaamo joka huikean sävellyksen lisäksi on tekstin osalta nokkela ja myös kappaleet elämää avaruusaluksella ja ruudullisen pojan arvoitus nousee hyvin vahvasti esille.

        Sitten kuten sanoin niin on paljon myös semmosia levyjä joita ei pysty kuunteleen.


      • Anonyymi

        pölypilleriltä nousee esille nimibiisi pölypilleri kuin myös kuu, rotta ja liikenne. viimeksimainittu on sävelletty vähän ns kieli poskella mut kuitenki ammattitaidolla jossa arvostan kappaleessa rentouden, huumorin, omaperäisyyden ja ammattimaisuuden ja samalla aika helpostilähestyttävyyden kombinaatiota!


      • Anonyymi

        ostin kerran peitsamon no mercy levyn niin annoin sen meleko pian pois.kun siis kuuntelin peitsamon kaikki studiolevyjulkaisut niin sanoisin että suurin osa "paskaa". mut on sitten myös niitä kahvikuppihetkiäkin =)
        en usko että on ketään artistia tai bändiä jolla olis ihan kaikki pelkkää kuraa sillä ei tuu nyt heti mieleen ketään semmosta. Cheek joka on paljonhaukuttu räppäri niin minusta cheekin esikoisstudioalbumi on varsin maukasta kuunneltavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ostin kerran peitsamon no mercy levyn niin annoin sen meleko pian pois.kun siis kuuntelin peitsamon kaikki studiolevyjulkaisut niin sanoisin että suurin osa "paskaa". mut on sitten myös niitä kahvikuppihetkiäkin =)
        en usko että on ketään artistia tai bändiä jolla olis ihan kaikki pelkkää kuraa sillä ei tuu nyt heti mieleen ketään semmosta. Cheek joka on paljonhaukuttu räppäri niin minusta cheekin esikoisstudioalbumi on varsin maukasta kuunneltavaa.

        Puhut vähän mutta enimmäkseen asiaa.

        Taiteilija Peitsamon poliittiset näkemykset nyt ovat vähän niin kuin tenniskin.


      • Anonyymi

        oon samaa mieltä että paljon paskaa tekeny. Oon avauspostaaja . Että näin. Parhaat levyt gulliverin retket ja jatsin syvin olemus sekä karin kolmas.


    • Anonyymi

      Kari Peitsamo lauloi. Tulkaa lähemmäksi. Liity puolueeseen kommunistiseen. Herra puuttui asiaan. Nyt Peitsamo laulaa pelastuksesta. Luulisin

      • Anonyymi

        Jeesus oli ensimmäinen kommunisti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3680
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2900
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2694
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2193
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1898
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1857
    Aihe