Vääriä profeettoja liikkeellä, kiertelevät maata

Anonyymi

Varo vääriä profeettoja
Väärä profeetta julistaa sinulle sairautta, kärsimystä ja kuolemaa. Varo näitä itsensä profeetaksi julistaneita. Älä mene heidän kokouksiinsa. Älä anna heidän rukoilla puolestasi. Nämä väärät profeetat ovat haavoittaneet monia myös täällä Lahdessa käydessään. Varo näitä.

Kun Jeesuksen luo meni ihmisiä hädässään, Jeesus ei koskaan julistanut heille sairautta, kärsimystä ja kuolemaa, vaan Jeesus paransi heidät ja herätti kuolleista heidän läheisiään. Jeesus julistaa elämää ja toivoa.

Matteus 11:
4 Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Menkää ja kertokaa Johannekselle, mitä kuulette ja näette:
5 sokeat saavat näkönsä, ja rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, ja kuurot kuulevat, ja kuolleet herätetään, ja köyhille julistetaan evankeliumia.
Matt 12: ’ hän paransi heidät kaikki,’

Jeesus lähetti myös opetuslapsensa toimimaan samoin, kuin Hän itse toimi.

Matt 10:
7 Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle'.
8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

Kaikki julistus on myös tarkasti tutkittava, onko julistus Raamatun sanan mukaista.
Ap. t. 17:11
Nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaan hyvin halukkaasti ja tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin.
1 Tess 5: ’ 21 mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;’

Kaikki Jumalan sanan julistus on tutkittava Jumalan sanan valossa, onko julistus Jeesuksen opetuksen mukaista. Väärä julistus pitää hylätä aina! Jos joku varoittaa tutkimasta, hän ei ole Jumalasta, vaan hän on koroittanut itsensä jumalaksi, erehtymättömäksi.

26

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nämä tällaiset saavat ankaran tuomion Jeesuksen edessä.

      Oikea profetia rohkaisee, rakentaa ja lohduttaa.

      1. Kor. 14:3

      Mutta profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehoitukseksi ja lohdutukseksi.

    • Anonyymi

      Kiitos Herralle hyvästä aloituksesta!
      Herra iloitsee kun arvostamme Hänen sanaansa!

    • Anonyymi

      Oikein kirjoitettu, aloitus!
      Niin Jeesus!

      Vaikka Hän näki ennalta, miten Jerusalem tullaan tuhoamaan.... niin mitä Jeesus?

      HÄN itki! Hän oli surullinen ihmisten tulevista kohtaloista! ( Luukas 19:41)

      Ei Hän paukuttanut tuomiota, totesi mitä seuraa kun "etsikkoaika" on ohitettu.

      Hän olisi tahtonut "koota kuin kanaemo kokoaa poikasensa siipiensä alle suojaan"-

      Mutta ei voinut eikä tahtonut pakottaa!

      Tämä kertomus "kanaemosta"? Se valaisee...https://keskustelu.suomi24.fi/t/17006032/iloista-profetiaa!---herra-tahtoo-koota-suojaan-tuhon-edesta!

      • Anonyymi

        Kanaemovertaus tuo monta asiaa esiin elämässämme. Ennenkaikkea rakkauden ja kiintymyksen, mikä on tärkeintä koko ihmisrodulle.
        Kaikki profeetat ja "profeetat" tekevät parhaiten, kun kehoittavat ihmiset itse tutkimaan Raamatun Sanaa. Näin he useimmiten saarnoissaan myös tekevät. Kun ihminen ymmärtää 10 käskyn merkityksen lukemalla Raamattua, hän myös ymmärtää peljon.

        Netti on nyt saanut aikaan, että lapset oppivat elämän arvot usein enemmän kavereiltaan kuin enää vanhemmiltaan tai opettajiltaan.
        Ja nurinkuristen arvojen opetukset ovatkin tulleet esim nettipeliriippuvuuksien kautta tai muusta negatiivisesta opetuksesta siellä.

        Siksi nyt on noussut suurimmaksi haasteeksi lasten ja nuorten kasvatuksessa VALVONTA.
        Sen eteen on tehtävä kaikki ja siksi olisi tärkein asia saada lapsi ennen kouluun menoa kiintymään niin omiin vanhempiinsa rakkaudellisessa opetuksessa ja katkeamattomassa valvonnassa, että he luottavat vanhempiinsa aina. Että ymmärtävät kuunnella vanhempiensa ohjeita , että ne annetaan rakkaudesta ja suojeluksesta lasta kohtaan myös kouluaikana,

        Luulisi jo tuon lastemme kymmenvuosien vieraspäiväemokokeiluajan hälyyttävien tuloksien riittävän ja paluun takaisin luonnolliseen kotiemohoivaan kouluunmenoikään saakka olevan väistämätön.
        Niin koko maailmanhistorian ajan oli ollut luonnollista, kunnes länsimaat viime sodan jälkeen keksivät 50 v sitten Suomeenkin tuon totaalisen muutoksen lasten kasvatuksessa. Se rikkoi perheen rakkaudellisen kasvun ja kiintymyksen toisiinsa ja samalla esti lapsen vanhempien kasvun aidoiksi rakastaviksi ja ymmärtäväisiksi vanhemmiksi. VAIN LAPSI kasvattaa vanhempansa tällaiseksi, ei kirjateoria! Maan etu ei koskaan voi olla se, että lapset kärsii vanhempiensa avioeroista. Jos mikä, niin juuri se poisti maamme lapsilta tasa-arvoisen kasvuympäristön. Paradoksaalista siis, kun keksittyjen -70-80- luvun järjestelmien suurimmaksi motiiviksi nimettiin tasa-arvo. ?


    • Anonyymi

      Tuo muistuttaa menstysteologialta, kun luvataan vain kymmentä hyvää ja kahta kaunista. Synti johtaa onnettomuuteen ja lopulta kuolemaan.

      • Anonyymi

        Jeesus tarjoaa suojaa, ei mitään menestysteologiaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus tarjoaa suojaa, ei mitään menestysteologiaa!!

        No mites siltä mielikuvitus kaveriltasi sitä suojaa saa?
        Minultakin on saatana rikkonut pahojen 11 hammaslääkärin kautta minun ennen hyvät hampaat, eikä ole Jeesuksen suojasta näkynyt vilaustakaan, että tätä ei olisi minun hampaille tehty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mites siltä mielikuvitus kaveriltasi sitä suojaa saa?
        Minultakin on saatana rikkonut pahojen 11 hammaslääkärin kautta minun ennen hyvät hampaat, eikä ole Jeesuksen suojasta näkynyt vilaustakaan, että tätä ei olisi minun hampaille tehty.

        Ei Jeesus ollut hampaitasi käsittelmässä.
        Etkä varmaan edes pyytänyt apua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Jeesus ollut hampaitasi käsittelmässä.
        Etkä varmaan edes pyytänyt apua!

        Kyllä kuule pyysin ja olen pyytänyt apua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kuule pyysin ja olen pyytänyt apua.

        Ai.mielikuvituskaveriltako oman sanasu mukaan?Ei ihme ettet apua saanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai.mielikuvituskaveriltako oman sanasu mukaan?Ei ihme ettet apua saanut.

        Osaatko muutakin kuin ilkkua?


    • Anonyymi

      Kaikki profeetat ovat vääriä. Jeesuksesta alkaen:

      "Totisesti minä sanon teille: tässä seisovien joukossa on muutamia, jotka eivät maista kuolemaa, ennenkuin näkevät Ihmisen Pojan tulevan kuninkuudessaan."

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niitä venkulaprofeettoja on jaripasasten ja petripaavoloiden lisäksi suuret joukot.

      Raamatun oppi on paras suoja.

      • Anonyymi

        Smaa mieltä Ollut jo kymmeniä vuosia. raamatun ravinto ei sisällä tartuntoja.


    • Anonyymi

      Apuuva, rahalla saa ja hevosella pääsee.

    • Anonyymi

      Alkaja on ilmeisesti suomi24 julistusosiosta päässyt tännekin.

    • Anonyymi

      Lapsuuteni Suomi oli hyvin kristinuskoinen maa. Jokainen tiesi kiittää Jumalaa erityisesti siitä, että sodanaikaisiin hätärukouksiin tuli pian vastaus ja Jumala pelasti kansamme. Myös maamme lämminhenkinen kansakoulu opetuksineen vahvisti kodin uskonperintöä.
      Senjälkeisen lähihistorian ideakeksinnöt ja kiemuraiset elämänpolut ovat siinä eläneille tuttua, mutta onko unohtunut heille opettaa koko maamme tuhatvuotinen historia? Onko sitä opetettu viimeisen puolivuosisadan mediasukupolville totuudellisesti, vai valhetotuuksina? Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Pyhästä Raamatusta löytää totuuden - sen Jeesus on luvannut etsivälle avata.

      Miten onkaan silloin, kun sielunvihollinen näkee kodin puhdistettuna, niin kiiruusti hakee suuren vahvistusjoukon? Luuk. 11
      24 Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa; ja kun ei löydä, sanoo se: 'Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin'.
      25 Ja kun se tulee, tapaa se sen lakaistuna ja kaunistettuna.
      26 Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset."

      Kysymys on nyt: kuka, mikä, esti suomaliset viimeisen 50-60 vuoden aikana olemasta KUULIAISIA TOTUUDELLE?

      Maailmanlaajuinen uusi keksintökapistus tv toi koteihin ihmiskasvot, jotka toivat sinne uutta totuuttaan. Minkälaista? Puhetta kuitenkin kuin papit konsanaan kirkoissaan, Eroituksena että tv:n esiintyjät ovat olleet enimmäkseen "papittaria". Kauniita sellaisia. Elokuvatkin olivat aluksi kuin opetusfilmiä kansalle oikeasta sivistyksestä? Sitten kaikenlaiset jatkosarjat kuten dallas, rohketkauniit, salkkarit toistuvasti joka kodissa samaan aikaan rohkeuksineen valhetotuuksineen . Vertaan ilmapiiriä - lapsuuteni radiouutiset, aamu- ja iltahartauden ja sunnuntaiaamun Jumalanpalvelus. Oli rauha kodeissa, vaikka rikkirevityt sodasta palanneet isät edelleen alkoholiaan tarvitsivatkin, sitä sotaperintöään. Entä nyt - mikä tv-sivistyksen anti kodeissa? Miksi rauhattomuus--- "...pauhaavat ja turhia ajattelevat..."

      Galatalaiskirje 5
      7 Te juoksitte hyvin; kuka esti teitä olemasta totuudelle kuuliaisia?
      8 Houkutus siihen ei ole hänestä, joka teitä kutsuu.
      9 Vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan.
      10 Minulla on teihin se luottamus Herrassa, että te ette missään kohden tule ajattelemaan toisin; mutta teidän häiritsijänne saa kantaa tuomionsa, olkoon kuka hyvänsä.

    • Anonyymi

      "Smaa mieltä Ollut jo kymmeniä vuosia. raamatun ravinto ei sisällä tartuntoja."

      Tiesitkö, ja tottahan tiesit, että
      Pieni vauva, sylilapsi, joka juo ja syö äidinmaitoa, saa samalla, äidin oman ja isän vastustuskyvyn eli immuniteetin?

      tämä on "täysin" sama asia kuin tietokoneneen virus ohjelma jota tulee päivittää että tietää mikä paha virus on liikkeellä.
      Joten kun vauva/sylilapsi juo ja syö äidinmaitoa sekä pussaa ja halaa isää eli meistään, niin heidän omat "virukset" eli bakteerit vaivuvat eesim suudelmassa eli suun nesteen kautta, ja se immunitetti, menee/tulee sitten äidinmaidon kautta lapseen aj suudelmein ja haluaksen kautta myös eli ympäristön tekijät, mitä lie bakteereita.


      Nyt jso eli kun äiti tahi ja isä on elossa heidän oma immunitetti on voittanut kaikki, virukset ja ne eivät enää voi vaikuttaa!
      ja tämä virus-päivitys tulee/menee lapseen :)

      Nyt, kuten tiedätte, meidän tulee:
      1. Piet. 2:
      2 ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,

      sana pelstus on kaikkinainen pelastus ja parantuminen.

      Nyt, sisi mistä saat , Sanan puhdasta maitoa?

      eikö Jumala, KAIKKIVALTIAS, eli Jumalan eräs nimi ole, Jumala KAIKKIVALTIAS, eli El.Saddain!
      ja sana "el-saddain" merkitsee, "äidin rinta joka on täynnä maitoa"
      Jumalan NIMI! /naisen eli äidin rinta jossa on loppumaton määrä maitoa!

      ja sitten teille extraa, sillä olen hyvällä mielellä:

      Virus päivitys!
      mikä on maailman virus ja paha ,se pelkää Jumalaa ja Jumalan vauvaa/sylilasta jolla on täydellinen immunitetti, vastustus kyky, kaikkea pahaa vastaan!

      ja ilman ansiota, eli rahatta ja ilman hintaa, kun luonnollinen äiti ei rahasta vauvaa maidosta !
      Joten, se Jumalan Sana on ilmaistaa ja puhdasta ja suojelee ja varjelee.
      KUNHAN SITÄ KÄYTTÄÄ eli juo ja syö!

      eli, Rakkaat Jumalan vauvat, LUKEKAA JUMALAN SANAA, niin saatte voiman ja immunitetin joka kestää kaikki ja kaikessa!

      eli, Lukekaa itse, ja jos mahdollisesta tutkikaa Jumalan Elävää ja voimallista sanaa!

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Kaipaan niitä aikoja, kun sunnuntai oli pyhäpäivä. Kaupat ja muut liikkeet olivat kiinni ja päivä oli rauhallinen.

      • Anonyymi

        Mammonanpalvonta tavalla jos toisellakin sen rikkoi.


      • Anonyymi

        Sapatti on pyhä päivä, perjantaista klo 18 lauantain kello 18,
        sunnuntai on viikon ensimmäinen työpäivä.


    • Anonyymi

      Väärät profeetat erottaa heidän hedelmistään.Niinkuin Jeesus opetti.Eihän orjantappuroista koota viikunoita.Vain rakkaus saa aikaan hyviä tekoja.ja rakkaus myös paljastaa epäaidon ja teennäisen jumalanpalveluksen jota harjoitetaan.Jeesushan sanoi heille:minä en koskaan teitä tuntenut(vuorisaarna)vertauksessaan niistä jotka luulivat palvelevansa Jumalaa!

      • Anonyymi

        Niitä epäaitoja ovat kaikki suomen lahkot ja uskonnot, mitä niitä nyt onkaan, Baptistit, helluntaisrkt, lestadioläiset, katoliset, ortodoksit, vapaa kirkolliset, ja muut vappaa ajattelijat, one wayt ja speedwayt luterilaiset, evankeliset, körtit, jotka seuraavat juoppoa Paavo Ruotsalaista, jne. Tokmanneissakin myydään nyt buddapatsaita muka koristeiksi puutarhaan tai pihalle. Suomi on uskonnollisten ja jääkiekko ja muu urheilu fanaatikkojen maa, jossa haetaan myrkkypiikit kiltisti koko sakille ja kännätään aamusta iltaan.. Sangen hieno maa, mitä toivoa täällä on? Tulis jo se Roosin pooika Kymijoelle.


    • Anonyymi

      "Herran sana pysyy iäti. Tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu." 1 Piet. 1:24.

    • Anonyymi

      Tärkeä kirjoitus. Tätä vois jakaa muuallekin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe