Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Eipä löydy paljoa huippulaatua euroviisuista 2022

Anonyymi

Ehkä oon turhan kova kriitikko, mutta ei oikein yksikään nouse huipputasolle mutta on siellä ainakin 2-3 jotka pääsee mun kirjoissani huipputasolle. Se yksi on se erikoinen biisi jonka esittää zdob si zdub&fatii advahov ja toinen josta pidän on citi zenin biisi koska tuossa biisissä ottaa korvaani hienolla tavalla rytmikkään svengaavat rytmit jotka hivelee aivonystyröitäni upealla tavalla.

5

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Euroviisut keskittyy nykyään enemmän lavashowhun kuin itse kappaleeseen. Ennen viisut oli sävellys-ja sanoituskilpailu, joissa palkittiin yhtälailla myös kappaleiden säveltäjiä ja sanoittajia tai ainakin jollain lailla tuotiin esiin. Ajat muuttuu ja nykyään ihmiset kaipaa vissiin isompia lavasteita ja kaikenlaista muuta rekvisiittaa eikä enää riitä pelkkä laulaja laulamassa orkesterin edessä. Pitää olla taustatanssijaa ja kaikenlaista voimistelijaa taustalla ja näyttävä lavastus. Itselle riittäisi kyllä myös pelkkä orkesteri ja laulaja, mutta kansa haluaa sirkusta ja eipä sille tavallinen katsoja voi mitään, jos ajan muuttuminen on osunut myös Euroviisuihin. Siinähän se kerran vuodessa tapahtuva show menee, kyllä sitä katsoo, tosin aika pitkä ja myöhään tulee, joten alkaa jossain viheessa yleensä enemmän tai vähemmän väsyttää.

    • Anonyymi

      No eri musiikkimakuja on varmaan olemassa yhtä paljon kuin on ihmisiä.
      Omasta mielestäni tämän vuoden Euroviisut olivat ehkä tasoltaan yksi parhaista koskaan, ellei paras. Kaikkia kappaleita kaikilta vuosilta en toki ole kuullut, mutta sen perusteella mitä olen kuullut sanoisin, että tämä pitää aika hyvin paikkaansa.
      Minä rankkasin kaikki tämän vuoden kappaleet järjestykseen, ja niitä huippulaatuisia kappaleita (jotka saivat minulta ylimmän arvosanan 5 tähteä) oli yhteensä 12. 4 tähteä annoin yhteensä 11 kappaleelle. Ja mukiinmeneviä 3 tähden kappaleitakin oli 7 kappaletta. Se jätti siis huonoiksi luokittelemiani kappaleita (2 ja 1 tähteä) vain 10 kappaletta. Eli kuunneltavia viisuja yhteensä 40 viisusta oli 30. Ja niitä huippulaaatuisia siis 11, ja melkein huippulaatuisia 12. Aika kova taso siis mielestäni oli kyllä.

      • Anonyymi

        Tuli ajatusvirhe tuossa yhteenvedossa. Piti sanomani, että huippulaatuisia kappaleita oli 12 ja melkein huippulaatuisia 11. Tämä lipsahdus johtui siitä, että katsoin kahta eri listaa, jotka olin tehnyt. Toisessa arvioin studioversiot kappaleista, jossa huippulaatuisia oli 12 ja toisessa arvioin viisut live-esitysten perusteella, jossa yksi huippulaatuinen kappale ei aivan täyttänyt odotuksia.


    • Anonyymi

      Aikaisemmin viisujen voittajasta ja muistakin kärkibiiseistä tehtiin nopeasti suomalaisversioita mutta ei enää pitkään aikaan,niin huonoiksi viisut ovat menneet,ja vaikea kuvitella kuka tekisi oman versionsa ukrainan kappaleesta..

    • Anonyymi

      Kertaköyttlrallatuksia, kuka muistaa edes yhden viisun v2023?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe