Olettehan natohuorat tyytyväisiä?

Anonyymi

Kokkarit, persut ja muut Suomea vihaavat globalistit tuhoavat nyt Suomen.

Häpeän Suomen oikeistoa
>simiti<

20

217

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko viinamies tarpeeksi pissään jotta uskaltaa tutustua naisiin=

  • Anonyymi

   Uskaltaako Putte-setä poistua bunkkeristaan tai poiketa ulkomailla?

   • Anonyymi

    Tuskin vain...


  • Anonyymi

   Jos aloitus ei ole provo, niin aloittaja on tosi Putinisti joka toivoo,että Suomi olisi osa Venäjää tai vähintäänkin Venäjän tasavalta!

   • Anonyymi

    Aloitus on rajanpinnassa asuvan Hönön tekemä, nyt ei pääse hakemaan halpaa bensaa ja vodkaa ja se vei elämästä pohjan ja tarkoituksen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloitus on rajanpinnassa asuvan Hönön tekemä, nyt ei pääse hakemaan halpaa bensaa ja vodkaa ja se vei elämästä pohjan ja tarkoituksen.

    Aloitus on Kokkolalaisen vasemmistoaktiivin kirjoitus kiljupöhnässä. Ei sen kummempaa dramatiikkaa.


  • Anonyymi

   Pääasia että etä aloituksia tehtaillaan että palstat pysyy aktiivisina !!

   • Anonyymi

    Onhan se nyt herranjumala tärkeää provosoitua, sillä se maailma pelastuu


  • Anonyymi

   VKK:n maanpetturit näyttää olevan yhä sekä perskipeitä että täysin aivokuolleita sen perusteella että mihin tämä on postattu.

  • p234racing

   Mä en ole Nato-mielipiteitäni viime aikoina pahemmin ruotinut, mutta kaipa tän aloituksen alle voisi jotain avata hieman.

   Mähän olin pitkään aivan ehdottomasti liittymistä vastaan, ja täytyy sanoa että aika vähän kriittisille äänille on viime aikoina annettu sijaa, vaikkakin kansanedustajat lähes kukin käyttivät puheenvuoronsa ja avasivat kantaansa, myös liittymistä vastustavat edustajat.

   Mun mielipiteeni asiasta on aika pitkälti samanlainen, kuin puolueen jota viime vaaleissa äänestin. Jos kansan enemmistö tukee liittymistä ja maailma ympärillämme on muuttunut, niin turha tässä on vastustajien lietsoa mitään kitkaa toisten suomalaisten kanssa asiasta, tai poliitikkojen jarruttaa prosessia itse Suomen osalta.

   Kyllähän päätöksiä pitää tehdä ajassa, mielipiteet elää tilanteiden mukaan, ja pakko myöntää että loppujen lopuksi enemmän mäkin voimaa kunnioitan kuin jonkun Haaviston pehmopuheita, joten varmasti ihan otollinen aikaikkuna oli liittymiselle (tai liittymispyrkimyksille vielä tässä vaihessa) jos halutaan maksimoida Suomen oma turvallisuus ja käyttää se pitkään pöydällä ollut Nato-optio. Jos Ukrainan konflikti ei olisi ollut se sopiva aika/syy, niin enpä tiedä kuinka pahoja asioita olisi pitänyt tapahtua, että se optio oltaisiin käytetty joskus tulevaisuudessa 🙄

   Ideologisesti tai ajatuksen tasolla tämä on varmaan isompi muutos Suomi-kuvan kannalta maailmalla, ihmisten mielissä jne. kuin käytännön tasolla. Sanottiinhan se jopa Venäjälläkin ääneen kohtuu lakonisesti, että käytännössä länsiliittoutuneita Ruotsin kanssa tässä ollaan jo oltu aika pitkään, joten on tämä skenaario varmasti sielläkin otettu huomioon. Sikäli kun itsenäisen suvereenin EU-maan tarvitsee siitä edes välittää tehdessään päätöksiä omasta turvallisuuspolitiikastaan.

  • Anonyymi

   Kyllä minä vain luulen, että typerästä sukupuolittamisesta huolimatta naton kannattajat on enimmäkseen miehiä ja mitä tulee sinun mielipiteenmuodostukseen, niin se olet mieheksi harvinaisen tuulella käyvä jos katsoo esimerkiksi sitä, että kumman puolella tässä sodassa olet. En minäkään mikään natofani ole, mutta hyväksyn kyllä realiteetit sellaisenaan. Muuten, sellaiset miehet jotka käy tähän lässyttämässä kommentoijaa naiseksi fantasioiden ei lienee ole kovin maanpuolustuskykyistä porukkaa. Tuli vaan mieleen

  • Anonyymi

   Tyytyväisiä ovat ja potta päähän ja rintamalle kohta tulevat, KÄY KAIKU ASKELTEN JNE....

  • Anonyymi

   Tyhmähän sinä olet.

  • Anonyymi

   Mitä hienoin auto on, sitä arvoton ja pettävä isäntä aina on....

   Arvoton isäntä ja talon omistaja jos omistaa peräti auton, on melko lusmus :D

  • Anonyymi

   Aloitukseen sen verran että väitettä tulisi perustella edes vähän.
   Miten NATO mielestäsi tuhoaisi Suomen?
   Venäjällä on monta rajanaapuria jotka ovat NATO:n jäseniä, miten he ovat tuhoutuneet jäsenyyden myötä? Alle voi kirjoittaa vastauksen!

   Se että Suomen erikoinen asema Euroopassa päättyy (olla puolueeton) voi toki järkyttää meitä monia. Mutta jos kysyy niiltä jotka ovat menettäneet Ukrainassa omaisiaan pommituksissa voisi kysyä mitä Venäjä meni heidän elämästään varjelemaan kun he ovat jo menettäneet ne jotka olivat elämässä tärkeimpiä. Pienet lapset...voi vittu, oikeasti pommiuksiin on kuollut jo satoja pieniä lapsia. Mitä he ovat tehneet väärin tai uhanneet Venäjää? Jos tuo tapahtuisi minulle aloittaisi venäläisten järjestelmällisen eliminoinnin ja se olisi heille oikein? Miksi ei olisi jos he olisivat tappaneet sen tärkeän ihmisen elämästäni ja tekisi elämästäni merkitsemättömän?

   Se joka pysyy rajojensa sisällä on aina oikeassa!
   Se ei ole Venäjä nyt, tuskin koskaan.

   AV

   • Anonyymi

    Ymmärräthän geopoliittisen asemamme raaka-aineineen. Juu saamme kaikkea muualta, ei siinä.

    Oletteko natopellet syntyneet vasta 90 luvun alun inflaation jälkeen?

    Onko isänne imettänyt teitä väärästä tissistä? Kuinka vitun idareita ja nuoralla vedettäviä lampaita olette? Oletteko kyrpä pystyssä nuolemassa oikeistomediaa?

    Kertokaa sitten, miltä sprma maistuu. Kertokaa samalla, kun syötte kaurapuuroa kynttilänvalossa ja maksatte Ukrainaan kaiken.

    >simiti<


   • Anonyymi

    Tappaisit järjestelmällisesti ihmisiä vain, koska olevat tietyn maan kansalaisia?


   • (varoitus isovihapuheesta)

    "Se ei ole Venäjä nyt, tuskin koskaan. "

    Eihän tästä nyt ole niin kauan, kun Suomi hyökkäsi kuninkaansa Kaarle XII:n johdolla ukrainalaisten kimppuun Dneprin lähistöllä. Venäläiset eivät kuitenkaan tästäkään provosoituneet vaan tulivat Suomeen järjestämäään kollektiivista puolustusta ja kitkemään vihapuhetta sekä suojelemaan kuninkaalta, Ingvar Kampradilta, Astrid Lindgreniltä ja muilta natseilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ymmärräthän geopoliittisen asemamme raaka-aineineen. Juu saamme kaikkea muualta, ei siinä.

    Oletteko natopellet syntyneet vasta 90 luvun alun inflaation jälkeen?

    Onko isänne imettänyt teitä väärästä tissistä? Kuinka vitun idareita ja nuoralla vedettäviä lampaita olette? Oletteko kyrpä pystyssä nuolemassa oikeistomediaa?

    Kertokaa sitten, miltä sprma maistuu. Kertokaa samalla, kun syötte kaurapuuroa kynttilänvalossa ja maksatte Ukrainaan kaiken.

    >simiti<

    Onko tuolla mitään merkitystä?
    Ehkä enemmän mitä jos kuolisit heti mutta ei paljon suurempaa koska on olemassa se oikea inhimillinen mandaatti jota sinulta ei paljon kysytä (olet jo ehtoopuolen ei maksaja yhteiskunnallinen vaikuttaja joka vain vaatii, ei tienaa meille toisille mitään tilanteesta riippumatta?). Olet tullut siis rasitteeksi, et kehittäjäksi, joten pidä turpasi kiinni, tai ei...ei noin, koska silloin eläisimme jo Venäjällä:)

    AV


  • Anonyymi

   suomi täisin syytön
   ollakseen syyllinen suomen pitää oppia ajattelemaan ja sitähän suomi ei tee

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4379
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2199
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1982
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1675
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1461
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   1333
  7. 56
   1190
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1017
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1004
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   989
  Aihe