Koira "au pair" kolmen koiran talouteen

Anonyymi

Ajatuksen tasolla pyöritellyt mielessä, että olisikohan mahdollista hommata "au pair" -tyyppisellä diilillä henkilö, joka muuttaisi asumaan meille ja samalla huolehtisi meidän kolmesta koirasta. Henkilö saisi oman huoneen, ruuan talon puolesta ja taskurahaa/pientä palkkaa. Tehtäviin voisi kuulua koirista huolehtimisen lisäksi pienet kotityöt, kuten ruuan valmistus, tiskien laitto tai pyykkien ripustaminen. Itse opiskelen vielä vuoden ja tälle ajankohdalle pieni arjenhelpotus olisi hakusessa. Olemme n. 30vuotias mukava miespari. Mitä luulette voisiko tällainen järjestely olla ylipäätänsä edes mahdollista? :)

7

927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      onko vielä tarvetta au pairille

    • Anonyymi

      voisin tulla missä asutte

    • Anonyymi

      en suosittele au pairin ottamista kun hakialle ei tule ilmoitusta
      vastauksiin

    • Anonyymi

      Hei!

      Löysin teidän mielenkiintoisen ilmoituksen! Ja haluaisin kysyä olisiko teillä vielä tarvetta au pairille?

      Koulutukseltani olen suurtalouskokki ja olen myös suorittanut ylioppilastutkinnon sekä olen opiskellut näyttelijä alalla ja taidealoilla.

      Luonteeltani olen ahkera, täsmällinen, innokas oppimaan uusia asioita, tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen ympäristöön, ja noudatan sovittuja työaikoja.

      Minulla on jonkin verran kokemusta koirien hoitamisesta. Viimeksi hoidin kaksi koiraa 22.-26.7. välisenä aikana, kun niiden omistaja lähti lomamatkalle.

      Pääsen mahdolliseen työhaastatteluun joko paikan päälle tai etäyhteyksin lähipäivinä, koska tällä hetkellä minulla ei ole työpaikkaa eikä opiskelupaikkaa. Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse.

      Ystävällisin terveisin,
      Elisa Kabiri
      [email protected]

    • Anonyymi

      Törmäsin tapaukseen missä aupair hankittiin hoitamaan perheen kahta koiraa ja kodin ylläpitoa. Max ja Morits kookkaita urospuolisia paimenkoiria ja nainen kaukoidästä. Naisella oli kokemusta vastaavasta hommasta Lontoosta. Alku meni hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Naisen tulo selvästi rauhoitti levottomia koiria. Nainen tuli toimeen koirien kanssa ja pystyi saamaan ne tottelemaan tahtoaan. Vaikka pelkästään yksikin parivaljakosta olisi ollut naisen voimille liikaa niin mitään ongelmia ei ollut. Aupair ehdotti pariskunnalle yhteistä iltaa joilloin hän voisi näyttää mitä on opettanut koirille. Sohva siirrettiin katsomoksi ja eteen pari mattoa pehmusteeksi. Koirat istuivat liikahtamatta paikoillaan. Aupair seisoi niiden välissä. Aluksi nainen kiitti pariskuntaa mahdollisuudesta tulla heidän perheeseensä.  Riisuutui vaateensa ja harrasti seksi kummankin koiran kanssa. 
      Aviopari oli ällistynyt. Kykenemättömiä sanomaan mitään katselivat koko näytöksen. Selitys koirien rauhoittumiselle oli ällistyttävä. Aamulenkin jatkoksi tullut aamupanot rauhoittivat kaverukset. 
      Mieluummin koirien kanssa kuin isännän. Kotona perhe pelkää eniten että hän palaa raskaana takaisin. Näin sitä riskiä ei ole. Lontoossa oli seksi koirien kanssa kuulunut asiaan. Nyt etsittiin aupair hoitajaa koirille. Nainen oli heti päätellyt että hoitaminen tarkoitti samaa kuin Lontoossa.

      • Anonyymi

        Miten kamalaa ja sairasta touhua. Onko tämä nainen sitten nyt pidätetty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten kamalaa ja sairasta touhua. Onko tämä nainen sitten nyt pidätetty?

        Ei ollenkaan. Pariskunta alkanut ottamaan tuttujen koiria hoitoon omistajien lomamatkojen ajaksi. Aupair on opastanut pariskunnan molemmat osapuolet koirarakkauden pariin. Vaikka aupair on edelleen se pääkäytettävä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe