Hemo Hes miehet ulos Hiidosta koko organisaatiosta . Erotettava välittömästi

Anonyymi

Ski clas­sics -sarja lan­get­ti Ari Luu­sual­le jät­ti­sa­kon do­ping­kä­ryn vuoksi
Ville Hyötylä
5
21.06.2022 14:50
DOPING
Ari Luusua hiihti Ski classics -sarjaa menestyksekkäästi. Arkistokuva.
Ari Luusua hiihti Ski classics -sarjaa menestyksekkäästi. Arkistokuva.
KUVA: JAARLI PIRKKIÖ kärynnyt myös dopingista lapin kansa dopingin kannataja lehti
Pitkien matkojen Ski classics -sarjan organisaatio on langettanut dopingista kärynneelle hiihtäjä Ari Luusualle 100 000 euron sakon. Sarja tiedotti asiasta tiistaina.

– Kyseinen dopingtapaus vahingoittaa pitkän matkan hiihtojen ja Ski classicsin brändiä, tiedotteessa perustellaan.

34

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jari Isometsä perustelee hemohesin käyttöä kirjassaan – dopingasiantuntijalta napakka kuitti: ”Toimii ihan yhtä hyvin”
      Jari Isometsä kertoo elämäkerrassaan Isomettän poika (WSOY), miksi hän käytti hemohes-plasmalaajentajaa.

    • Anonyymi

      Pirkkiölle aiottiin tehdä doping-testi vuonna 2000, mutta Pirkkiö ei ollut saavutettavissa doping-testiin seurauksella, että hänelle määrättiin kahden vuoden kilpailu- ja toimitsijakielto. Pirkkiö valitti päätöksestä ja testausepäselvyyksien takia kilpailukielto kumottiin.

    • Anonyymi

      Suomen painonnostoliitto pohtii ensi sunnuntaina Eräjärvellä painonnostaja Jaarli Pirkkiön käyttäytymistä toukokuisessa doping-testissä harjoitussalillaan Rovaniemellä. Painonnostoliitto on sulkenut Pirkkiöltä toistaiseksi pääsyn maajoukkueeseen, koska hän ei liiton mielestä antanut riittävän ripeästi testiään.

    • Anonyymi

      Myös lapin kansasta ulos dopin heppu osaamaton tollo. Me muut työtekijät lapin kansasta eroa tollo

    • Anonyymi

      onko pizzeria massimolla mausteita pizzaan

      • Anonyymi

        Azmapiipu onko helpo saada, sitten huva hiihta.


    • Anonyymi

      pizzan hinta massimo olaan suomi jo ne maksettu pitäs olla ilmaisia


      Italian velka 2,6 biljoonaa. Korkomenot n. 150 miljardia vuodessa

      Anonyymi
      10.05.2021 11:47
      Ilmoita
      Italian velka on kasvanut n.15 miljardin kuukausivauhtia. Nyt tiedät miksi sinunkin rahoja tarvitaan italiassa.
      https://www.kansalainen.fi/italian-valtionvelka-uusiin-huippulukemiin/

      Etelän mailla muillakin tekee tiukkaa pärjätä omillaan, espanjan velka lähestyy biljoonaa. Tukipaketit eivät lopu, ennen kuin EU romahtaa.

    • Anonyymi

      jani sievinen uimalait nurinn uidessa välltti dopin testin .. totuus dopin käry olis tullut

      • Anonyymi

        italian paska pizzaa vai pissaa . suomalaiset sen pizzan vääntää tekee ei siinä oo mitään italiasta kuin nimi ammatti taidottamat suomalaiset muka vääntää italian velka pizzaa oha helevetti .. boikottiin


    • Anonyymi

      Vaikutukset Suomen maastohiihtoon
      Suomi menetti kahdeksi vuodeksi kuusi kärkihiihtäjäänsä, ja suomalaisten maastohiihtäjien menestys Salt Lake Cityn olympialaisissa 2002 oli vaisua. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1928 Suomi jäi kisoissa ilman maastohiihtomitalia, ja paras suomalaissijoitus oli Kaisa Variksen neljäs sija naisten 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa. Miesten hiihdossa paras sijoitus oli yhdistetyn urheilija Hannu Mannisen kahdeksas sija vapaan hiihtotavan sprintissä ja henkilökohtaisilla normaalimatkoilla vasta 30. sija (Kuisma Taipale 15 kilometrin perinteisellä ja Sami Pietilä 50 kilometrin perinteisellä). Miesten viestissä Suomi sijoittui historiallisen huonolle 11. sijalle ja kerran sen jälkeen sitäkin heikommin, sijalle 12 Oberstdorfin MM-kisoissa 2005.

      Kiinnijääneistä urheilijoista Harri Kirvesniemi ilmoitti jo aiemmin lopettavansa uransa Lahden MM-hiihtoihin kokonaan. Muista hiihtäjistä Janne Immonen yritti paluuta kilpailukiellon jälkeen vuonna 2003, muttei tämän jälkeen osallistunut kansainvälisiin kilpailuihin[15]. Uraansa pidemmälle jatkoivat Virpi Kuitunen, Milla Saari (o.s. Jauho), Mika Myllylä ja Jari Isometsä. Heistä ainoastaan Kuitunen onnistui tekemään paluun kansainväliselle huipulle. Saari ylsi vielä Suomen joukkueeseen Sapporon MM-hiihtoihin 2007, ja lopetti uransa kyseisen kauden jälkeen. Myllylä lopetti uransa kauden 2005 jälkeen ja Isometsä vuonna 2006, kun häntä ei valittu Torinon olympialaisiin. Suomen mieshiihto palasi arvokisamitalikantaan vasta vuonna 2009, kun Matti Heikkinen voitti pronssia Liberecin MM-kisojen 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa.

      Lahden MM-hiihtojen jälkeen monet Hiihtoliiton pääsponsorit purkivat sopimuksensa. Hiihtoliitto on joutunut talousvaikeuksiin myös vuosia tapahtumien jälkeen, ja muun muassa liiton toimitusjohtaja Jari Piirainen piti vuonna 2008 Kari-Pekka Kyrön Lahden dopingskandaaliin liittyviä paljastuksia ja median kirjoittelua syynä talousvaikeuksiin[16][17]. Tilannetta ei ole helpottanut niin ikään Lahdessa kilpailleen Kaisa Variksen dopingkäryt Val di Fiemmen MM-hiihdoissa 2003 ja myöhemmin ampumahiihtäjänä alkuvuodesta 2008.

      Lahti yritti vuonna 2008 hakea vuoden 2013 MM-hiihtoja, mutta kilpailut myönnettiin Italian Val di Fiemmelle. On spekuloitu, että vuoden 2001 dopingskandaalilla olisi ollut vaikutusta Lahden valitsematta jättämiseen [18]. Vuoden 2015 MM-hiihdot puolestaan menivät Ruotsin Falunille, mutta Lahti sai MM-kisat jälleen järjestettäväkseen vuonna 2017.

    • Anonyymi

      Danny johtoon liukasta keliä lapsen pilluu

    • Anonyymi

      Mika Myllylä - kuolemasta 10 vuotta, dopingkäry oli liikaa
      https://www.iltalehti.fi › talviurheilu › a › d135dcdf-d4a6-4610-bd1…
      3.7.2021 · Mika Myllylä - kuolemasta 10 vuotta, dopingkäry oli liikaa Urheilu Talviurheilu Mika Myllylä vaikutti päässeen yli Lahden d-katastrofista – sitten painajainen palasi: ”Ei hän pystynyt sen kanssa elämään” Mika Myllylän …

    • Anonyymi

      tappoiko isometsä

      • Anonyymi

        italian pizza tappoi isometsän


    • Anonyymi

      Ohhoh! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 21, yllättää uudella

    • Anonyymi

      genitaali voiteella dannyy lähemmäks velttoo munaa.

    • Anonyymi

      Ohhoh! Rita Niemi-Manninen hemos hess kaalimato laulaa

    • Anonyymi

      luusua oon ryymanin tavoin ahdistelija kertoo suku

    • Anonyymi

      missä martina aito lehti nico as hooll sofia hookers väljät vitut tv sarja alkaa

    • Anonyymi

      Missä Hampaat Siellä IIVO IIVO IIVO .. MAHTAAKO OLLA PUHTAAT HAMPAAT IIVO IIVO PAINAAKO KERTTUA IIVO IIVO,,

    • Anonyymi

      Hahaha hemoglobiini 183 ilman doupingia.

    • Anonyymi

      ahdisteleeko pyry sara sieppiä lapissa kiehuu moökillä mitä tapahtui poliist paikalla oliko väkisin otto.

      • Anonyymi

        musta raiskas


    • Anonyymi

      Suomen Tietotoimisto kertoi vuonna 1998, että suomalaishiihtäjät käyttivät dopingia hiihtojohdon tieten ja tuella. Uutinen johti herjausoikeudenkäyntiin ja STT tuomittiin ennätysmäisiin korvauksiin. Vuosikymmen myöhemmin asetelma kääntyikin toisinpäin ja jutun kantajia syytettiin valehtelusta.

      Jupakka alkoi toimittaja Johanna Aatsalo-Sallisen ja päätoimittaja Kari Väisäsen 21.1.1998 julkaisemasta jutusta. Siinä väitettiin hiihtäjä Jari Räsäsen ostaneen varastettua kasvuhormonia.

      Samana päivänä ilmestyi uutinen, jonka mukaan toinen maajoukkuehiihtäjä olisi käyttänyt kasvuhormonia. Tässä ja myöhemmin ilmestyneissä jutuissaan STT väitti, että myös Hiihtoliiton johto olisi tilannut erän kasvuhormonia. Juttujen lähdettä ei paljastettu.

      Hiihtoliiton tiedotustilaisuudessa toimitusjohtaja Esa Klinga ja Esko Aho kiistivät syytökset. He vertasivat STT:n juttuja "salapoliisiromaanin tekstiin" ja totesivat, että kyseessä oli vakavan luokan kunnianloukkaus.

      STT piti kuitenkin kiinni jutustaan ja ilmoitti, että sillä on näyttöä Jari Räsäsen ostamasta doping-ampullista. STT:n nimettömän lähteen mukaan ostaja oli eräs Hiihtoliiton johtoon kuuluva henkilö, Esko Aho tai Esa Klinga.

    • Anonyymi

      lopettakaa hiihtämine huumeet heput on hiitoo kaikki hiihtäjät huume narkkareita

    • Anonyymi

      mäkihyppy pittää olla narkomaani laiha anorektikko juoppo et pärjää
      uinti juoppo luuseri lasit tippuu kun testit alkaa
      juoksu huumeet dooping kaikki käytää
      painonosto kaikki käyttää
      yms.

    • Anonyymi

      Huumeiden hälytys nuorten keskuudessa
      Yritän, mutta en tiedä mitä. Tämä häiritsevä luku ilmeni Espad Italian tutkimuksesta (Alkoholia ja muita huumausaineita käsittelevä eurooppalainen koulukyselyhanke), joka on raportoitu Repubblica.it: ltä ja jonka CNR: n tutkijat ovat suorittaneet tutkimuksia lääkkeiden käytöstä Italian lukiolaisille.

      Itse asiassa näyttää siltä, ​​että teini-ikäiset liukastuvat yhä vaarallisemmalle, kokaiinin, hallusinogeenien ja joskus psykotrooppisten lääkkeiden väärinkäytölle, vaikka emme tiedä tämän aineen alkuperää tai tappavaa potentiaalia. Tutkimukseen osallistunut CNR-tutkija Sabrina Molinaro sanoi:

      Tämän viimeisimmän tutkimuksen uutuus, johon osallistui 30 000 opiskelijaa 405: stä Italian korkeakoulusta, koskee juuri sitä huomattava määrä lapsia, jotka käyttävät aineita tuntematta niitä ja tietämättä, mitä vaikutuksia ne tuovat. Itse asiassa noin 54 tuhatta 15–19-vuotiasta nuorta on käyttänyt tuntemattomia lääkkeitä viime vuoden aikana. Näistä 54 tuhannesta 56% teki niin enintään 2 kertaa, mutta 23% toisti kokemuksen yli 10 kertaa. Näistä opiskelijoista 53% käytti tuntemattomien yrttien sekoituksia, joista 47% oli nestemäisiä ja 43% tabletteja tai pillereitä. Tämä sokea kulutus tapahtuu 3%: lla miehistä ja alle 2%: lla tytöistä, erityisesti niissä, jotka ovat käyttäneet myös muita laittomia aineita, erityisesti kokaiinia ja hallusinogeeneja.

      Huume: "amnesia" hälytys Napolissa
      Pelottavaa on, että monet meidän ikäisemme ovat alkaneet psykiatristen lääkkeiden väärinkäyttö- todella vaaralliset aineet, joista tiedetään liian vähän. Yleisin tyttöjen keskuudessa on nukkumiseen, mutta myös ruokavalioon ja hyperaktiivisuuden tai mielialan säätämiseen. Monet onnistuvat saamaan ne ilman reseptiä sukulaisten kautta tai löytämällä ne kotona. Tutkija totesi:

      Lähes 400 000 opiskelijaa on käyttänyt niitä ilman reseptiä vähintään kerran elämässään ja hieman yli 200 tuhatta on tehnyt sitä viime vuonna: 17% ja 9% italialaisista opiskelijoista.

      Kuuluisan kannabiksen käyttö on noussut 22 prosentista vuonna 2012 26 prosenttiin vuonna 2014, kun pojat olivat korkeintaan 19-vuotiaita. varmasti kouluilla on tärkeä rooli ja niiden pitäisi käynnistää tietoisuuden lisäämiseen tähtääviä kampanjoita, joiden avulla voimme ymmärtää, miten näillä näennäisesti vaarattomilla aineilla voi olla vakavaa palautetta elämästämme.

      Mitä luulet?

    • Anonyymi

      millä luusua maksaa no tuli kaapista ulos pyllyllä tahimaassa..

    • Anonyymi

      ukko tiputtaa painot niskaa hahhhaha kukka keppi ei ihime et ei pysty tyydyttään pieni muna hhhahaha

      • Anonyymi

        kattokaaa youtube


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kattokaaa youtube

        Linkki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki?

        kirjoita anni vuohijoki youtube sieltä löytyy


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kirjoita anni vuohijoki youtube sieltä löytyy

        ite anni julkaissut


    • Anonyymi

      kyllä

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe