SOTE-uudistusko parempi vaihtoehto

Anonyymi

tavalliselle kaduntallaajalle? Vanhukset ja eläkeläiset eivät jaksa matkustaa sairaina sataakaan kilometriä terveysasemalle taikka keskussairaalan akuuttiin . Miten on, mitä mieltä olette, onko Suomen terveydenhuolto/hoito mennyt alas palveluineen ja kysymys ei koske yksityistä sairaanhoitoa.

Suuremmassa kaupungissa asuvana voin kertoa, että lääkäri ei ole soittanut minulle , vaikka soittoaika oli kolme päivää takaperin tilattu. Samoin soitin terveysasemalle eilen , niin mitään vastausta ei ole eikä soittoa tullut. Heinäkuu eli lomakuukausi terveydenhuollossakin saapuu ja siksi tässä yritän, että saisin yhteyttä terveysasemalle, mutta ei.

Laboratoriovastauksissa oli useita tähtiä eli siis lääkitys ja tutkimustarvetta on suurtakin, sillä en jaksa paljoakaan tehdä mitään ja syy todellakin on fyysinen. Tilanne huonontunut roimasti .

Kertokaa ihmiset kokemuksia ja mielipiteitä ja ajatuksia siitä, mistä tämä tavallisen kansalaisen terveyspalveluiden huonontuminen johtuu. Ja se, oletteko jääneet ilman tutkimuksia ja hoitoa? Jaksatteko sairaina matkustaa terveysasemallenne. Kaikilla ei ole varaa taksiin, se on tosiasia. Kelataksi ottaa kuitenkin oman hintansa ja ei sekään mikään halpa enää ole.

Erittäin Hyvää Juhannusta kaikille.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen alkoi alasajo, joka jatkuu. Tarkoittaa sitä, että direktiivit iskivät. Raha vaihtui Euroksi, hinnat ts kuusinkertaistuivat. Myöskin niinkuin Euroopan maissa niin nyt myös meilläkin on kaikki yhdistynyt niin, että sairaanhoitoalueita on muistaakseni vain 5 ja näin ollen esimerkiksi yöpäivystyspaikkoja on siis rutkasti vähennetty. Monista pikku kunnista on kokonaan alasajettu terveysasema.

      Tosiaankin niin asiat hoidetaan tätänykyä niin, miten ne on sairaanhoidossa hoidettu mm eteläisessä Euroopassa ja Ranskassa ja Saksassa myöskin. Tämä SOTE-uudistus tarkoittaa maassamme vain ja ainoastaan supistamista ja rahan säästöä eli kansalaiset kärsivät.

      Huomioiden niin SOTE-uudistus-nimellä meni ihan vaan läpi, kun kansalaisille puhuttiin puttua, että terveydenhoitotilanne paranee, mutta päinvastoin ja sen päättäjät tiesivät.

      • Anonyymi

        Mutta ne viisi aluetta ovatkin HYVINVOINTIALUEITA, näin on uutisoitu. Siis eivät terveydenhoitoalueita. Mitä tuo hyvinvointialue sitten käytännössä tarkoittaa niin se olisi hyvä tietää.


    • Anonyymi

      Jos noista sekoiluista jotain voi hyvällä syyllä kehua niin on se että herrat niin kuin duunarikin ovat joutuneet eukkonsa omaishoitajiksi Ilaskivi samoin kuin Hägglund tuskin kummallakaan se on rahasta kiinni. Siinä pähkinänkuoressa maine. Kunniasta tuskin kannattaa puhua maailman tilanne kun on se mikä on.

      • Anonyymi

        eihän SOTE -uudistus nyt maailmantilanteeseen mitenkään liittyne. suomalaisten terveydenhoito ja maailmantilanne nyt ei mitenkään liity yhteen. eihän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eihän SOTE -uudistus nyt maailmantilanteeseen mitenkään liittyne. suomalaisten terveydenhoito ja maailmantilanne nyt ei mitenkään liity yhteen. eihän?

        Ei todellakaan liity yhteen.


    • Anonyymi

      Mutta saatiinhan maksut niille paljon mainostetuille LEVEIMMILLE hartioille!
      Tämähän oli esitysten mukaan tarkoituskin.

    • Anonyymi

      Huono oli uudistus. Mulla on terveysasema ja sairaala kadun toisella puolella. Kuulokuntoutukseen kuitenkin pitää mennä kymmenien kilometrien päähän. Omaa autoa kun ei ole, on mentävä julkisilla ja taksilla. Se on koko päivän seikkailu. Maksaakin eläkeläismummolle paljon.
      Huono oli uudistus!

    • Anonyymi

      Miksi Suomessa on viime ja tämän vuoden aikana kuollut enemmän suomalaisia kuin koskaan aiemmin ja tapaukset eivät ole kaikki lähestulkoonkaan koronakuolemia?????

      • Anonyymi

        Tämän päivän Ilta Sanomissa 29.6.2022 on tästä asiasta kirjoitettu. Ihan hyvää luettavaa kyllä, joka valaisee paljonkin ja on suorastaan ihmeteltävä asia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe