Persut järki-ihmisiä.

Anonyymi

Sefu näköjään sulkenut hyvän persupalstan.
Jotenkinhan sitä pitää purkautua, joten uutta koitosta.
Met täällä kierkin-kelontekemiens suunnilla ainaski harkittu vaihtaa maata eli

ATTENZIONE persut!!!!!
Bensan hinta Venezuela: 0.022 €/litra
Libya: 0,031€/l
Iran: 0,053€/l
Bubbling under: Syyria: 0,286 €/l

Kamat kassiin ja kikeen eli menoks!! Tiiä sitten saahanko rahat kasaaan reissuun, mutta menovettä nyt riittäisi ainaski tulevaisuuessa. Verotuskin on sitten muisto vain

335

2313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venezuelassa on varmasti halpa bensa mutta ruokakaupoissa ei sitte mitään ostettavaa olekkaan.

      • Anonyymi

        Venezuelassa on maailman kauneimmat naiset, voi pojat. Ei sitä tulla maailman kauneimmiksi yltäkylläisten kebabravintoiden Turkin jälkeisessä luvatussa maassa Suomessa.


    • Anonyymi

      Libyassa on halpa bensa mutta juomavesi maksaakin sitte varmaan 3 euroa litra.

    • Anonyymi

      Iranissakin on halpa bensa mutta siinä maassa mitään muuta olekkaan ku bensaa, joku jos sytyttää tulitikun niin räjähtää koko Iran.

    • Anonyymi

      Tuollaistahan persut Suomeenkin haluaa ja putinit päälle.
      Muuten
      Ei voi kun ihmetellä Purraa.
      Milloin olet tyytyväinen mihinkään? Sinä ja puolueesi on järjestänyt sotkun ja sitä nyt hallitus selvittää ja sinä et edes tajua miten asiat on edenneet oikeasti. Tosi väsyttävää toi ainainen ulina joka ikisestä asiasta.

      Onkohan sillä muuten ukkoakaan, jospa sieltä löytyy syy miksi uiuttaa

      • Anonyymi

        Persut ei ole ikinä tyytyväisiä yhtään mihinkään, paitsi Putiniin ehkä.


    • Anonyymi

      Tiiä vaikka Puuttini olis muutamalla öljyruplalla tukenu Persuja. Nehän näyttää toteuttavan Puuttinin suurta suunnitelmaa euroopan taannuttamiseksi 100 vuotta taaksepäin.

    • Anonyymi

      Oppositio on valeoppositio. Koko arkadianmäen touhu on yhtä suurta näytelmää ja kansan sumutusta.

    • Anonyymi

      Katsoin A-studiota.
      Näköjään Leena Mari (Ps.) on täysin kujalla edelleen EU:n elpymisvälineestä.
      Meri väitti, että Suomi maksaisi 4,4mrd€ Etelä-Eurooppaan nyt. Hän käyttäisi nämä rahat veronalennuksiin.
      Edelleenkään rahaa ei elpymisvälineellä nyt siirry Suomesta vaan tulee.

      Suomi maksaa elpymisvälineellä nolla euroa Etelä-Euroopan maihin nyt.
      Suomi saa elpymisvälineestä nyt 2,6 Mrd€.
      Eli juuri täysin päinvastoin kuin Leena Meri virheellisesti väitti.

      Pointti tässä on se, että Leena Meri puhui ihan paskaa. Suomi ei ole ”nyt” lähettämässä mitään miljardeja minnekään. Mutta hei, ei anneta faktojen pilata hyvää oikeistopopulistista läppää. Morjens.

      • Anonyymi

        Tuosta eilisen A-studiosta vielä sen verran, että se meni lopuksi pölhöpopulismin puolelle, kun Meri sanoi Suomen antavan parasta aikaa rahaa Italiaan ja muihin maihin EU-tukipaketin muodossa ja tuttuun tapaan oli valmis säästämään maahanmuutosta ja kehitysavusta. Tämä oli tarkoitettu perussuomalaisten rivikannattajille, jotka julistavat tätä viestiä päivittäin somessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta eilisen A-studiosta vielä sen verran, että se meni lopuksi pölhöpopulismin puolelle, kun Meri sanoi Suomen antavan parasta aikaa rahaa Italiaan ja muihin maihin EU-tukipaketin muodossa ja tuttuun tapaan oli valmis säästämään maahanmuutosta ja kehitysavusta. Tämä oli tarkoitettu perussuomalaisten rivikannattajille, jotka julistavat tätä viestiä päivittäin somessa.

        Eilisessä A-studiossa Leena Meri esitti populistisesti, että kehitysapu voidaan käyttää suomalaisten bensa- ja sähkölaskujen kompensoimiseen;
        Milloin Suomesta on tullut kehitysmaa?

        oikein varatuomari titteliltään :)


    • Anonyymi

      Vihervasemmistoiset ympäristöpuolueet hehkuttavat, että sähköautot, tuuli- ja aurinkovoima korvaavat polttomoottorit ja tekevät näin maailman energiantuotannosta hiilineutraalia.
      Todellisuus on täysin toisenlainen kaikenlaisine sivuvaikutuksineen rajusta ympäristön saastuttamisesta raaka-ainepulaan ja syöpäkuolemiin, koska tämä "Vihreä sähköistäminen" vaatii massoittain raaka-aineita, joiden tuottaminen on jo nyt osoitettavissa erittäin ympäristöhaitalliseksi siellä, missä niitä tuotetaan.
      Erittäin ongelmallisia ovat akkumateriaalit, mutta myös kuparin tarve moninkertaistuu "vihreässä sähkössä", koska sähköautoihin tarvitaan enemmn kuparia, mutta myös esmimerkiksi tuulipuistot ja kattavat latauspisteverkostot vaativat valtavat määrät kuparia aikaisempaan kulutukseen verrattuna.
      On monia muita ongelmia, joista "Vihreän energian" kannattajat ja "Vihreään siirtymään" hoputtajat eivät uilmeisesti tiedä mitään, taikka eivät vankassa päähänpiinttyneessä uskomuksessaan halua nähdä mitään ongelmia.
      Kaikki riskithän ovat tässä Vihreässä siirtymässä JO nyt siirretty yhteiskunnalle, eli veronmaksajille.
      YLE sallii yhä tämän dokumentin olla Areenassa, joten tämä kannattaa katsoa uudestaankin pelkästään tulevien eduskuntavaalejakin ajatellen.
      Vihreät ovat onnistuneet saamaan "Pakko-Aivo-Pesu-Hegemoniallaan" Vihreytensä läpi lähes kaikkialla, minne vain katsoo, kun kaikki pyrkivät olemaan "vihreitä" elämäntavoissaan ja tekemään vain kaikessa "vihreää bisnistä".
      Tämä Vihreä on Baabelin tornin jumala, joka tuntuu ohjaavan maailmassa nykyään kaiken; politiikan, talouden, elämäntavan, moraalin, seksuaalikäyttäytymisen, kaiken, jopa sukupuolisuuden.
      Perussuomalalaisten on välttämättä otettava voimakas asenne myös supisuomalaisena ympäristöpuolueena, joka toimii tässäkin asiassa järkiperäisesti, SUomi-ensin-periaatteella.
      Uusi, järkevä, ystävällinen ympäristöpolitiikka on otettava vakavasti sen takia, että jo pelkästään nykyvihreän politiikan tuhojen korjaaminen ottaa oman aikansa ja työnsä, eikä muita todellisia vastuunkantajia taida edes löytyä.

    • Anonyymi

      Oletteko huomanneet, kuinka hallituksemme on aloittanut maan valtamedioiden avulla kampanjan, että kansalaiset suhtautuisivat myönteisesti ja hyväksyisivät "vihreän siirtymän" aiheuttaman roiman elintason laskun ja moninaiset kärsimykset?
      Pankaa merkille, kuinka varsinkin YLE ja HS julkaisevat systemaattisesti juttuja, joissa varoitetaan "sodasta ja maailman tilanteesta johtuvista", edessä olevista huonoista ajoista. Mitään isoa energiaongelmaa meillä ei olisi, ellei hallituksemme olisi tuhonnut maan energiaomavaraisuutta ja huoltovarmuutta aivan OMIN TOIMIN- ns. "ILMASTOTOIMIN".
      ETTEI kansalaisten vastustus "ilmastotoimia" vastaan kasvaisi liian suureksi eikä ainakaan liian nopeasti, kansalaisten halutaan ymmärtävän, että sähkön ja polttoaineiden hintojen nousu mahdollinen pula ovat meistä itsestämme riippumatonta, eikä missään tapauksessa "ilmastotoimista" johtuvaa.
      Tänään asialle pantiin YLE Uutiset, jolla hallituksen omana neuvonantajanaakin käyttämä ja nyt Sitran energianeuvonantajana työskentelevä Oras Tynkkynen kehoitti kansalaisia hyväksymään korkeat hinnat ja energiapulan -siis vihervasemmiston politiikan. Siis Tynkkysen oman puolueen politiikan! YLE esittellee kuitenkin Tynkkysen puolueettomana asiantuntijana, vaikka hän ei ole sen enempää puolueeton kuin asiantuntijakaan.
      On energia-alaa opiskelleita ja alalla työskennelleitä oikeita asiantuntijoita halveksuvaa päästää ääneen Tynkkysen tapainen energia-alan amatööri. Tynkkysen CV: ssä sanotaan:
      Tynkkynen valmistui yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi vuonna 2007 ja maisteriksi vuonna 2009. Hänen pro gradu -tutkielmansa käsitteli lihavien representaatiota tv-sarjoissa.

    • Anonyymi

      Viherpiiperöt, miettikääpäs tätä ennenkuin seuraavan kerran vouhkaatte sähköautoista maailman pelastajina:
      -Sähköautojen kriittinen piste on akuissa.
      -Seuraavan vuosikymmenen aikana akkukennoja tarvitaan autoihin kymmen ( sata, tuhat ) kertainen määrä tämän päivän tarpeeseen verrattuna.
      -Akkujen tärkein raaka-aine on Litiumin jonka hankinta aiheuttaa jo nyt suuria ympäristöongelmia.
      -Tuhatta litiumkiloa kohden tarvitaan kaksi miljoonaa litraa vettä.
      -Litiumin saanti alkaa vesialtaista. 60 prosenttia maailman litiumvarannoista sijaitsee Argentiinassa Jujuyan alueella.
      -Pelkästään Chilessä pumpataan tällä hetkellä noin 21 miljoonaa litraa pohjavettä vuorokaudessa, joka sitten haihdutetaan taivaan tuuliin.
      -Aavikoiden kallisarvoista pohjavettä ei sekoittumisen jälkeen pysty käyttämään ihmis- tai eläinravinnoksi.
      -Yhtä Tesla S -mallin akkua varten vettä pitää siis haihduttaa 80 000 litraa.
      - Kiinassa hiilivoimalla valmistettu akkutuotanto laskee ilmaan 150–200 kiloa CO2-päästöjä jokaista akun kilowattituntia kohden.
      -Audi e-tronin 95 kilowattitunnin akku on päästänyt ilmaan jo noin 16 000 kiloa hiilidioksidia ennen kuin itse autolla on ajettu metriäkään, siis pelkkä akunvalmistus.
      -Vain 10 prosenttia Euroopan akuista kierrätetään tällä hetkellä.
      -Sähköautojen akkumateriaaleja kierrättäviä laitoksia on yksi Hollannissa, eikä muita vastaavia ole olemassa.
      Tällä hetkellä suunnitellaan massiivista sähköautojen valmistuskapasiteetin lisäämistä, joka nykyteknologialla aiheuttaa väistämättä ekokatastrofin. joten aika nurinkurista. Ei ehkä pidä ryhtyä sellaiseen minkä toteuttamiseen teknologiaa ei ole vielä kehitetty.

      • Anonyymi

        On niitä akkuja kyllä polttomoottoriajoneuvoissakin.


    • Anonyymi

      Kun loputtomaan kasvuun uskova kapitalistinen utopia törmää planeetan rajoihin, tapahtuu kaikenlaista hämmentävää. Ilmastokriisi, nälänhätä, sota, massapakolaisuus, korona ja apinarutto. Toivotaan, että Suomi ja suomalaiset selviävät mahdollisimman vähin vaurioin tästä globaalista vuoristoradasta.

    • Anonyymi

      Tässä se nyt on virallisesti. Persut vaativat maapallon kuumentamista, luonto- ja lajikadon kiihdyttämistä, siis maapallon tuhoamista nykyiseen tahtiin.
      Elinkelvottomalla pallolla sitten 2060 muistellaan aikoja jolloin energian hinta ja inflaatio olivat elämää suurempia asioita.

      purra:
      - Suomen hiilineutraalisuustavoitteen siirtäminen vuodesta 2035 vuoteen 2050.
      Kuten olemme vaatineet viime syksystä asti. Tämä on välttämätöntä, mikäli kansakunta halutaan pelastaa inflaatiolta ja energiakriisiltä. Muiden on ennemmin tai myöhemmin siirryttävä linjallemme.

      • Anonyymi

        Mielestäni purra teet näillä ulostuloillasi yhtään pidemmällä tähtäimellä ensisijaisesti hallaa omalle puolueellesi. Oma väkesi toistelee näitä väitteitä/vaatimuksia tosina - esim. tämä asia ei vaikuta tuon taivaallista sähkön hintaan nyt. Tosiasioiden jatkuva hämmentäminen kostautuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni purra teet näillä ulostuloillasi yhtään pidemmällä tähtäimellä ensisijaisesti hallaa omalle puolueellesi. Oma väkesi toistelee näitä väitteitä/vaatimuksia tosina - esim. tämä asia ei vaikuta tuon taivaallista sähkön hintaan nyt. Tosiasioiden jatkuva hämmentäminen kostautuu.

        Näin se on Persut ei ymmärrä kokonaisuuksia.
        Nytkin raakaöljyn hinta on samalla tasolla kuin ennen ukrainan sotaa ja kuitenkin polttoaineen hinta on huomattavan kallis. On muka sekoitevelvollisuuskin pienempi... niin jos persut ymmärtää tätäkään.


    • Anonyymi

      Maanantaina ydinsulkusopimuksen allekirjoittaneiden maiden 10. tarkistuskonferenssissa puhuneen YK:n pääsihteerin António Guterresin mukaan ihmiskunta on tähän saakka välttänyt ydineskalaation hyvällä tuurilla.
      – Onni ei kuitenkaan ole mikään strategia. Se ei suojaa geopoliittisilta jännitteiltä, jotka muuttuvat ydinkonfliktiksi, hän muistutti. Ainoa tapa välttää tämä on ihmiskunnan tietoisuuden jalostaminen. Sen on tapahduttava yksilökohtaisesti, ihminen kerrallaan. Liian moni maapallon ihminen on vielä Spiral Dynamics-asteikon sinisellä tai oranssilla tasolla, jotka ovat pitemmällä aikavälillä haitallisia maapallon tulevaisuuden kannalta. Siksi YK aloittaa ihmiskunnan tietoisuuden jalostamiseen tähtäävän maailmanlaajuisen projektin. Koska asialla on kiire maapallomme johtavat vallankäyttäjät ohjataan valaistumaan psykedeelien (ayahasca) avulla amazonin intiaaniheimojen shamaanien valvomissa olosuhteissa,jonka jälkeen he siirtyvät maailmanlaajuisen kriisihallituksen tehtäviin maapallomme pelastamiseksi. Massoille tarjottavassa hitaammassa menetelmässä edetään erinäisten työpajojen ja retriittien kautta Spiral Dynamicsin vihreälle tasolle Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen: [email protected]

    • Anonyymi

      No jokohan lammaskansa iankaikkisineen pinttyneineen aatteineen alkaa pikkuhiljaa jo tajuun,että ei kannate äänestää yksissäkään vaaleissa? Vuosikymmenistä toisiin sama ruletti ennen vaaleja,vappusatasia,lapsilisien korotuksia,vähävarsten,lapsiperheiden tukemista jne jne.. Ja ku on äänet saatu ja loispaikka taattu useiksi vuosiksi,niin vaalikarjalle luvatut hyveet unehtuu ja alkaa kansan kurjistaminen jälleen entistä ehonpana. Nykyeduskuntahallitushan onkin äärmmäinen esimerkki edellämainituista asioista.

      • Anonyymi

        Säälittäviä luusereita. Totuus ilmastonmuutoksesta on niin pelottava asia kohdata, että projisoidaan viha viestintuojiin. Tämä klassinen "ammutaan viestintuoja huonoista uutisista." Käyttäydytään kuin häiriintyneet eläimet elokapinaa
        kohtaan. Kutsuvat itseään aikuisiksi.🤦🤮


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säälittäviä luusereita. Totuus ilmastonmuutoksesta on niin pelottava asia kohdata, että projisoidaan viha viestintuojiin. Tämä klassinen "ammutaan viestintuoja huonoista uutisista." Käyttäydytään kuin häiriintyneet eläimet elokapinaa
        kohtaan. Kutsuvat itseään aikuisiksi.🤦🤮

        No ei se ilmasto parane ainakaan sillä,että eloapinat äpärät tukkii laittomasti valtaväylät helsingissä. Se on nyt kuiten jo aika lähellä ihmiskunnan tuho,siinä ei auta istuskelu kaduilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei se ilmasto parane ainakaan sillä,että eloapinat äpärät tukkii laittomasti valtaväylät helsingissä. Se on nyt kuiten jo aika lähellä ihmiskunnan tuho,siinä ei auta istuskelu kaduilla.

        Nuoriso osoittaa mieltään sen ainoan asian puolesta mikä on koko ihmiskunnalle yhteistä, luonnon ja ilmaston. Sitten jotkut ilmeisesti keski-ikäiset äijät käy heittämässä sianpaskaa nuorten päälle. Keski-ikäisenä äijänä ihmettelen kyllä syvästi miksi?


    • Anonyymi

      Mikä saa ihmiset kannattamaan Putinia, Erdogania, Orbania ja muita heidän kaltaisiaan?
      Nämä asiat nousevat ylitse muiden: viha toisia ihmisiä ja demokratiaa kohtaan sekä tyhmyys ja tietämättömyys.

    • Anonyymi

      Tämän päivän persukommenttien perusteella on ihan ok, jos heidän päälle heittää lehmänpaskaa. Etenkin, jos ovat mielenosoituksessa mukana. Syyksi riittää, että on eri mieltä.

      Oikeusvaltio ja ihmisoikeudet eivät taida kuulua puolueen prioriteettilistalle.

      • Anonyymi

        No ei se ilmasto parane ainakaan sillä,että eloapinat äpärät tukkii laittomasti valtaväylät helsingissä. Se on nyt kuiten jo aika lähellä ihmiskunnan tuho,siinä ei auta istuskelu kaduilla....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei se ilmasto parane ainakaan sillä,että eloapinat äpärät tukkii laittomasti valtaväylät helsingissä. Se on nyt kuiten jo aika lähellä ihmiskunnan tuho,siinä ei auta istuskelu kaduilla....

        Isot on murheet jiesiössä. Onko liikenne sekasin ?

        Muuten kokkareiden persuilija
        Elina Valtonen on valmis ottamaan velkaa nykyistäkin enemmän, jos se velka otetaan hyvätuloisten veronalennuksiin. Ja seuraavassa lauseessa syytetään hallitusta holtittomasta velkaantumisesta. Populismia sanan varsinaisessa merkityksessä.yle astudio


    • Anonyymi

      Porvarihallitus otti velkaa, pisti taseet töihin, yksityisti ja silti kansa köyhtyi.
      Ei oo ihme, että kokoomuslaisia vituttaa. Ainutlaatuinen 4-vuotiskausi olisi ollut kahmia kaksin käsin niin eivät muistaneet, että kepu pettää aina.

      Edellisen hallituksen aikana 9 kymmenestä köyhtyi tilastokeskuksen mukaan. Fakta

      • Anonyymi

        Se, että oikeistolaista talouspolitiikkaa pidetään jotenkin erityisen osaavana ja ideologiasta vapaana niin ei ole hetkessä syntynyt vaan pitkän toiston tulos.
        Rikkaiden logiikka. Vain he osaavat käyttää rahaa. Olen kuullut tämän niin monta kertaa heidän suustaan että oksettaa.


    • Anonyymi

      on ne vekkuleita

      Kokoomus kritisoi velkaantumista, jolla tuettiin yrityksiä ja yksilöitä koronan aikana ja nyt euroopassa riehuvan sodan aikana.
      Seuraavana sama Kokoomus on ottamassa lisää velkaa, jotta rikkaiden veroja saadaan alennettua.

      Sellaista logiikkaa ja taloudenhoitoa.

      • Anonyymi

        Sellaista se on se Kokoomuksen talousosaamattomuus. Ensin valitetaan koko korona-aika ettei yrityksiä tueta tarpeeksi ja sitten valitetaan siitä että se minkä perään juuri huudettiin maksoi jotain. Tuon naurettavuus on vain nykykokoomuksen kyvyille aivan liian vaikea hahmottaa.


      • Anonyymi

        Tuo nyt on vain sinun näkemys asiasta. Hauskaa miten aina näkee minkä puolen kannattaja kirjoittelee politiikasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo nyt on vain sinun näkemys asiasta. Hauskaa miten aina näkee minkä puolen kannattaja kirjoittelee politiikasta.

        Tottakai minä kirjoitan omista näkemyksistä enkä esim sinun. Suomessahan on monipuolue järjestelmä ja sananvapaus ilmaista mielipiteensä. Kyllä mie sen tiedän että kokkareita viduttaa, kun Marinin naisryhmä hoitelee asiat jämäkästi


    • Anonyymi

      Seuraavan hallituksen kokoonpano olla seuraava. Orpo pääministeri. Persut,liike nyt,rirtillisdemokraatit, vkk,ehkä vasemmistoliitokin.

    • Anonyymi

      persujen ilmastoitkuista huolimatta.Meillä Suomessa vettä riittää, mutta Etelä-Eurooppaa uhkaa aavikoitumisen laajeneminen ja veden käyttöä joudutaan tarkkaan miettimään

    • Anonyymi

      Se pitäs ruveta pullottamhan urakalla puhasta lappilaista vettä ja myyä sitä sitten etelhän, mutta taitaa seki jäähä tekemättä. Näkihän sen jo Tuohijoki hankkeen huonosta menestyksestä, että ei lappilaiset halua rikastua. Se puuttuu se riskinottohalu ja rohkeus.

    • Anonyymi

      Vinkapitasotku pilas koko alan maineen. Nykyään rehellistäkin käärmeöljy-yrittäjää rankaistaan yhden alalle eksyneen mädän omenan takia.

    • Anonyymi

      Kunnia juuri menehtyneelle Loirille, mutta kun persut vaativat hänelle patsasta, kyse on vain äärimmilleen viedystä populismista. Puolue on koko ajan ollut vaatimassa leikkauksia kulttuurin rahoitukseen ja sen tekijöille lähinnä vittuillaan.

    • Anonyymi

      JA TÄSSÄ LISÄÄ!!Vihervasemmistoiset ympäristöpuolueet hehkuttavat, että sähköautot, tuuli- ja aurinkovoima korvaavat polttomoottorit ja tekevät näin maailman energiantuotannosta hiilineutraalia.
      Todellisuus on täysin toisenlainen kaikenlaisine sivuvaikutuksineen rajusta ympäristön saastuttamisesta raaka-ainepulaan ja syöpäkuolemiin, koska tämä "Vihreä sähköistäminen" vaatii massoittain raaka-aineita, joiden tuottaminen on jo nyt osoitettavissa erittäin ympäristöhaitalliseksi siellä, missä niitä tuotetaan.
      Erittäin ongelmallisia ovat akkumateriaalit, mutta myös kuparin tarve moninkertaistuu "vihreässä sähkössä", koska sähköautoihin tarvitaan enemmn kuparia, mutta myös esmimerkiksi tuulipuistot ja kattavat latauspisteverkostot vaativat valtavat määrät kuparia aikaisempaan kulutukseen verrattuna.
      On monia muita ongelmia, joista "Vihreän energian" kannattajat ja "Vihreään siirtymään" hoputtajat eivät uilmeisesti tiedä mitään, taikka eivät vankassa päähänpiinttyneessä uskomuksessaan halua nähdä mitään ongelmia.
      Kaikki riskithän ovat tässä Vihreässä siirtymässä JO nyt siirretty yhteiskunnalle, eli veronmaksajille.
      YLE sallii yhä tämän dokumentin olla Areenassa, joten tämä kannattaa katsoa uudestaankin pelkästään tulevien eduskuntavaalejakin ajatellen.
      Vihreät ovat onnistuneet saamaan "Pakko-Aivo-Pesu-Hegemoniallaan" Vihreytensä läpi lähes kaikkialla, minne vain katsoo, kun kaikki pyrkivät olemaan "vihreitä" elämäntavoissaan ja tekemään vain kaikessa "vihreää bisnistä".
      Tämä Vihreä on Baabelin tornin jumala, joka tuntuu ohjaavan maailmassa nykyään kaiken; politiikan, talouden, elämäntavan, moraalin, seksuaalikäyttäytymisen, kaiken, jopa sukupuolisuuden.
      Perussuomalalaisten on välttämättä otettava voimakas asenne myös supisuomalaisena ympäristöpuolueena, joka toimii tässäkin asiassa järkiperäisesti, SUomi-ensin-periaatteella.
      Uusi, järkevä, ystävällinen ympäristöpolitiikka on otettava vakavasti sen takia, että jo pelkästään nykyvihreän politiikan tuhojen korjaaminen ottaa oman aikansa ja työnsä, eikä muita todellisia vastuunkantajia taida edes löytyä.

      • Anonyymi

        vetyautot ei tarvitse mitään sähköautoakkuja, normaalit kotteroakut vallan riittää
        "Mitään ei saa sanoa"


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Viesti kaikille ilmastonmuutoksen kieltäjille, kreationisteille, litteän maan kannattajille ja homeopaateille (jne.).
      Tiede toimii.
      Se, että et ymmärrä sitä, on sinun ongelmasi.

      • Anonyymi

        homo


    • Anonyymi

      Diuhhivittuilu alkaa ihan kohta.

      • Anonyymi

        Viesti kaikille ilmastonmuutoksen kieltäjille, kreationisteille, litteän maan kannattajille ja homeopaateille (jne.).
        Tiede toimii.
        Se, että et ymmärrä sitä, on sinun ongelmasi.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ei välttämättä yllä aiempien vaalien kaltaiseen loppukiriin – ”Heidän täytyisi löytää huomattavasti lisää äänestäjiä”

    • Anonyymi

      Putin tapasi Venäjän suurimman pankin johtajan German Grefin ja kertoi hänelle, että rahoitussektorilla menee hyvin sanktioista huolimatta.

      Grefin kädet näyttävät olevan hyvin tiukasti ristissä. Mitä luulet hänen päässään liikkuvan tällä hetkellä?
      Näyttää siltä, ​​​​että hän rukoilee "Ole hyvä, jumalauta lopeta"

      Jos olisin Gref, ajattelisin pysyä kaikkien rakennusten pohjakerroksessa.

      • Anonyymi

        Moskovan öljy- ja kaasutuotot putosivat 46 % tammi-helmikuussa.
        Venäjän talouteen on muodostumassa valtava budjettialijäämä

        Venäjän valtiovarainministeriön mukaan liittovaltion budjetin tulot vuoden 2023 kahdella ensimmäisellä kuukaudella olivat 25 prosenttia pienemmät kuin vuoden 2022 vastaavaan aikaan. Valtiokonttoreihin tuli kaudella yhteensä 1 263 biljoonaa ruplaa.

        Tulojen supistumisen rinnalla valtion menot kasvavat merkittävästi. Budjettimenot olivat tammi-helmikuussa 5 744 biljoonaa ruplaa, mikä on 52 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

        Luvut osoittavat, että suuri, 2 581 biljoonan ruplan eli noin 45 prosentin budjettialijäämä on kertynyt vain kahdessa kuukaudessa.


    • Anonyymi

      Ja näitä persut roskaryhmiensä lisäksi jumaloivat esikuvinaan

      Vladimir Solovjovin esityksessä Venäjän valtion televisiossa professori väitti, että ukrainalaiset ovat eläimiä ja sen pitäisi määrittää Venäjän tuleva toimintatapa. Kun venäläiset murhaavat ukrainalaisia ​​siviilejä ja sotavankeja, he perustelevat sen tällä tavalla

    • Anonyymi

      Äänestäkää te persuja ja orpoa.
      Tätä saatte sitten;

      Jos julkinen terveydenhuolto ajetaan alas ja siirrytään yksityistämiseen, varmaa, että kustannukset & eriarvoisuus lisääntyvät
      Potilas vastaanotollani, second opinion. Yksityisen syöpäsairaalan hinta-arvio paikallisen eturauhassyövän hoidolle 60k€! (ei guideline mukaisesti). HUS 10k€ (gl mukaista, sis päivystys ja tehovalmiuden ylläpidon, opetuksen jne). Melkoista.

    • Anonyymi

      Kepn lausunto varmisti sen, että hallitusvaihtoehtoina on sinipuna tai persuporvari. Se taas riippuu siitä, että mikä puolue on suurin 2.4.2023, kun äänet on laskettu.

      Ääni SDP:lle on ainoa tapa varmistaa se, että persut eivät nouse hallitukseen.

    • Anonyymi

      Lulu-lainsäätäjä on ilm. käynyt kansakoulua 1940-luvulla, kun KIISTÄÄ SUKUPUOLIVÄHEMMISTÖJEN OLEMASSAOLON, luulin nuoremmaksi.
      Yleisiä sukupuolia:
      - Cis-sukupuoli (nainen tai mies)
      - Muunsukupuolinen
      - Transmies/nainen
      - Intersukupuolinen
      - Sukupuoleton

      Ei kontekstilla oo juuri väliä kun tarkoitus on puhtaasti lietsoa vähemmistövihaa.

      Kyllä Lulu ymmärtää(eikä häpeä), mutta Lulu tietää, että hänen äänestäjänsä eivät ymmärrä. Pääasia, että saa öyhöttää.Pelasta Suomi. Älä äänestä persuja.

    • Anonyymi

      On se kurjaa olla persu, kun "ei saa sanoa mitään,purra"
      Ei ole vapautta täällä sosialismin ikeen alla!
      #Vapaus

      World Index
      Freedom level, 2023. (100 = most free)

      🇫🇮FIN: 100
      🇳🇴NOR: 100
      🇸🇪SWE: 100
      🇨🇦CAN: 98
      🇯🇵JPN: 96
      🇦🇺AUS: 95
      🇩🇪GER: 94
      🇬🇧GBR: 93
      🇫🇷FRA: 89
      🇺🇸USA: 83
      🇧🇷BRA: 72
      🇨🇴COL: 70
      🇮🇳IND: 66
      🇲🇽MEX: 60
      🇲🇾MAS: 53
      🇳🇬NGR: 43
      🇵🇰PAK: 37
      🇹🇷TUR: 32
      🇷🇺RUS: 16
      🇨🇳CHN: 9
      🇸🇦KSA: 8
      🇸🇾SYR: 1

      (Freedom House)

      • Anonyymi

        Tuo on tosiaan hyvin valikoitu lista; maailmassa on paljon enemmän maita
        Tanskan pisteet 97 eli varsin kärkeä sekin.


    • Anonyymi

      Tästähän ne persutkin tietenkin tykkää:
      Turkki: Suomen ja Ruotsin tekemät toimet eivät riitä Nato-ratifiointiin
      Turkin presidentinkanslian tiedottajan mukaan Suomi ja Ruotsi eivät ole tehneet tarpeeksi.

      Sanon vaan:
      Haistakaapa te kamelien iltalypsäjät ja taateleiden mussuttajat nyt pitkä ja muheva dromedaarin paska. Eilen kaikki oli ok ja nyt ei taaskaan ole. Jossain vaiheessa te basaarikauppiaat löydätte tämän kaiken edestänne. Meillä on hyvä muisti.

      • Anonyymi

        hyvin sanottu.
        Mitä muuta tuo pullasutimies, basaarien limonaadinmyyjä osaa kuin tinkiä ja tinkiä. Sen näkee naamasta, kun jne. Ja varma on, että pustan putler örpän matkii tätä idioottia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hyvin sanottu.
        Mitä muuta tuo pullasutimies, basaarien limonaadinmyyjä osaa kuin tinkiä ja tinkiä. Sen näkee naamasta, kun jne. Ja varma on, että pustan putler örpän matkii tätä idioottia!

        Jotenkin on nyt sellainen fiilis,että näitä marionetteja ja sätkynukkeja ja heitä ohjaavia lankoja heiluttelee nyt isompi naapuri ja sen mielipuolinen käsikirjoittaja....tämä näytelmä on perseestä ja saa huonoimmat arvostelut ikinä!


    • Anonyymi

      Venäjän valtion TV:n propagandistit ymmärtävät, että ydinuhat eivät estä länttä tukemasta Ukrainaa ja myöntävät lopulta, että Venäjä ei voi voittaa Natoa.

      • Anonyymi

        Ja ns. ystävät kaikkoavat
        Armenia kieltäytyy osallistumasta CSTO:n johtoon Armenian viranomaiset jatkavat politiikkaansa irtautumisesta Kremlistä ja Kollektiivisen turvallisuussopimuksen järjestöstä, Venäjä-myönteisestä sotilaallisesta blokista, joka muodostuu uskollisista entisistä neuvostotasavallasta. Kieltäytymällä allekirjoittamasta #CSTO- huippukokouksen loppujulistusta marraskuussa ja peruuttamalla yhteiset harjoitukset joulukuussa #Armenia on päättänyt vähentää osallistumistaan ​​järjestön hallintorakenteisiin. Armenian ulkoministeriön tiedottaja Vahan Hounanian sanoi perjantaina, että Jerevan kieltäytyy CSTO:n apulaispääsihteerin kiintiöstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja ns. ystävät kaikkoavat
        Armenia kieltäytyy osallistumasta CSTO:n johtoon Armenian viranomaiset jatkavat politiikkaansa irtautumisesta Kremlistä ja Kollektiivisen turvallisuussopimuksen järjestöstä, Venäjä-myönteisestä sotilaallisesta blokista, joka muodostuu uskollisista entisistä neuvostotasavallasta. Kieltäytymällä allekirjoittamasta #CSTO- huippukokouksen loppujulistusta marraskuussa ja peruuttamalla yhteiset harjoitukset joulukuussa #Armenia on päättänyt vähentää osallistumistaan ​​järjestön hallintorakenteisiin. Armenian ulkoministeriön tiedottaja Vahan Hounanian sanoi perjantaina, että Jerevan kieltäytyy CSTO:n apulaispääsihteerin kiintiöstä.

        Sekä Lukašenko että Putin olivat raivoissaan.

        Kollektiivinen turvallisuusorganisaatio on köysissä 🙋🏻💪🏻


    • Anonyymi

      Me persuilijoiden ”merkityksettömän pienet maat” tuotamme suuremman osan ihmiskunnan päästöistä kuin Kiina, ja paljon enemmän kuin USA, Intia ja Venäjä yhteensä.

      Se siitäkin älyvapaasta tekosyystä.

      • Anonyymi

        Henkeä kohti Suomen ja Kiinan päästöt ovat samaa suuruusluokkaa. Rajojen sisällä tuotetuissa päästöissä Suomi on päässyt vähän Kiinan alle, mutta kulutusperäiset päästömme ovat henkeä kohden isommat.


    • Anonyymi

      Uskomatonta ulostuloa:
      Purra ensin: Suomalaisuus ja Suomi ovat tärkeitä asioita.
      Purra myöhemmin: Kulttuuri on luksustuote.

      -Olisipa mieltä ylentävää olla muusikko tai maalari tai näyttelijä tai muu vastaava ... Voisi pohtia olevansa luksusalalla, ja miettiä tärkeyttänsä yhteiskunnalle.

      • Anonyymi

        kun käyt kirjstossa lainaamassa kirjaa tai wc-paprua, niin "muista rakasveliseni, että tämä on tästä lähin luksusta" Purran maailmankatsomuksen mukaan


    • Anonyymi

      Kun Suomesta riisutaan pois kulttuuri, luonto ja solidaarisuus kanssaihmisiä kohtaan, tämä maa menettää kaiken merkityksensä ja houkuttelevuutensa. Syrjäinen, ankea ja vauhdilla taantuva läntti jossain perähikiällä. Ansaitsemme tippua pois pohjoismaiden joukosta persujen maailmassa

      • Anonyymi

        Se, miten elämme ja toimimme yhdessä ja tiede, taide, kirjallisuus, urheilu yms. sen ilmaisuna, on kulttuuria - ilman kulttuuria ei siis ole elämää, on vain jotain "olemista ilman liikettä", tyhjää.


    • Anonyymi

      Onhan se mielenkiintoista tuo pesujen luxus kulttuuri, totta tosiaan

      Mielenkiintoista ,etta toisensa jälkeen on se, miten nollissa näiden itseään "isänmaallisiksi" tituleeraavilla kaikki Suomea ja suomalaisuutta koskevan arvostus on. Osaaminen, tietotaito, tutkimus, kehitys, koulutus, luonto, kulttuuri, "ihan kaikki on paskaa. Ihan kaikki."

    • Anonyymi

      Ennen kaikkea olen huolissani siitä, että yhteisörauha on järkkynyt pahasti vaalien alla. Siitä syytän yksinomaa Riikka Purraa

      – Hän lietsoo tätä tarkoituksella. Hän puhuu maahanmuuttajista homogeenisena ryhmänä, jossa kaikki ovat taakka Suomelle. Hän on saanut koko maahanmuuttajayhteisön näyttämään yhtenäiseltä porukalta, joka elää sosiaalituilla ja tekee rikoksia päivät pitkät. Mielikuva ei voisi olla kauempana totuudesta, eikä sillä edistetä hyvää yhteistyötä ja erilaisten yhteisöjen kanssa toimeen tulemista.

      perussuomalaisten mainoksetkin toistavat samaa tarinaa haittamaahanmuutosta.

    • Anonyymi

      Itse odotan Jani Mäkelän istumista ministeriautoon enemmän kuin mitään muuta. Kyllä minä mielestäni olen sen viihdepläjäyksen ansainnut. Ja minähän jumalauta tulen myös maksamaan sen. "Iloisia aikoja", veronmaksaja!

    • Anonyymi

      Hyvin sanottu
      "Kaikki, jotka eivät ole vielä äänestäneet, käykää äänestämässä sunnuntaina, jotta Purrasta ei tulisi pääministeriä"

      • Anonyymi

        Niin justiinsa nehän kyllä lähteekin äänestämään ja tietenkin PERSUJA. Tätähän sanomaa persut juurikin latelee ja toivoo.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Jos ”sinimusta” hallitus ei käy, miten ois ”sysipaska” hallitus? PS ja kok. voivat itse päättää, kumpi on ”sysi” ja kumpi ”paska”.

    • Anonyymi

      Kiki- sekoilu
      PS:n valehtelu yli 600 000 SAK-jäsenelle on niin röyhkeä ja törkeä vaalipetos, että mikään ei pääse sen lähelle.
      a tämä petos tapahtui jo ennen varsinaisia vaaleja. Ajatelkaa, mitä tapahtuu, jos PS pääsee hallitukseen vaalien jälkeen.
      Olisi vielä parempi, jos tämä mielipide tulisi esille ennen kuin noin puolet suomalaisista äänestäisi ennakkoon.

      • Anonyymi

        Työmarkkinajärjestöt voivat ihan itse neuvotella tästä?
        KIKY - raha Sipilän jyräämä sopimus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Työmarkkinajärjestöt voivat ihan itse neuvotella tästä?
        KIKY - raha Sipilän jyräämä sopimus.

        Perussuomalaiset huijasi työntekijöitä kiky-kannoillaan – Putkonen vastasi eri tavalla kuin Purra

        Perussuomalaiset kannatti kiky-maksujen siirtoa työntekijöiltä työnantajille, kun SAK kysyi asiasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perussuomalaiset huijasi työntekijöitä kiky-kannoillaan – Putkonen vastasi eri tavalla kuin Purra

        Perussuomalaiset kannatti kiky-maksujen siirtoa työntekijöiltä työnantajille, kun SAK kysyi asiasta

        Illlan tentissä olisi pitänyt saada puristettua Purralta totuus. Ei kelpaa, että ”kun Putkonen”vaan pitäisi kysyä miten on mahdollista, että ison puolueen asiat ovat noin levällään? Ja ymmärtääkö Purra, että moni äänestäjä kokee nyt tulleensa huijatuksi. Mitä ovatkin.
        mutkuputkunen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Illlan tentissä olisi pitänyt saada puristettua Purralta totuus. Ei kelpaa, että ”kun Putkonen”vaan pitäisi kysyä miten on mahdollista, että ison puolueen asiat ovat noin levällään? Ja ymmärtääkö Purra, että moni äänestäjä kokee nyt tulleensa huijatuksi. Mitä ovatkin.
        mutkuputkunen

        lorinaa se vain heh
        Eikä persukannattajat joiden muroihin Purra kusee aamusta iltaan edes ymmärrä että heitä on kusetettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        lorinaa se vain heh
        Eikä persukannattajat joiden muroihin Purra kusee aamusta iltaan edes ymmärrä että heitä on kusetettu.

        Kansan pettäminen näin röyhkeästi on kylmää kyytiä heille jo äänensä antaneille, vaikka muistissa on kuinka pettivät Lindströmin vetämänä edellisen kerran hallituksessa työikäiset. Milloin kansa oppii?


    • Anonyymi

      On aika karmean näköinen/olinen tapaus tuo persujen pomo. Pelottaisi jos tulis yöllä vastaan, että haamuko siellä , mutta jolta viikate jäänyt kotiin tms

    • Anonyymi

      Harvemmin otan täällä politiikasta kantaa, mutta jos et ole vielä äänestänyt, äänestä sunnuntaina. Ja äänestä ketä vain muuta paitsi Perussuomalaista.

    • Anonyymi

      Kun 40% äänistä annettu, ⁦persut ⁩ peruvat palkansaajille annetut lupaukset,
      kun kaikki äänet annettu purra
      ⁩ peruu myös pieni ja keskituloisille, eläkeläisille, työttömille annetut lupaukset. Nyt kiinnostaa ministerinauton pehmeät penkit.

      Kusetus jatkuu persuväki!

      • Anonyymi

        Sitä saa mitä tilaa.


    • Anonyymi

      Mie luulen, että naiset ratkoo tämän kisan Sanna vastaan riika. Ja se on selvä että Sanna hoitaa homman kotiin noita-akan edestä. Naiset fiksumpia kuin juntit tässä maassa

    • Anonyymi

      Kerinen meinas, että Huhtasaarta ei päästetä ministeriksi. Saa nähdä miten meinaavat satakunnan äänikuningattaren ja presidenttiehdokkaan ohittaa. Taitaa tulla mielenkiintoista!
      Tästä tulee huikea näytelmä. Ja ministeri mäkelä.
      jesus maria jumalanpoika näitä

      • Anonyymi

        Sitten näette, jollei ole vielä asia auennut. Ensimmäinen pettymys tiedossa "pensan hinnasta". Sitten saattaa tulla itku silmään, kun Kela maksaa vähemmän tilille tai ei pääse enää hoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten näette, jollei ole vielä asia auennut. Ensimmäinen pettymys tiedossa "pensan hinnasta". Sitten saattaa tulla itku silmään, kun Kela maksaa vähemmän tilille tai ei pääse enää hoitoon.

        Kyllä persut taitaa pakittaa, ei ole uskallusta eikä kykyä lähteä hallitukseen -jo nyt esitettiin mahdottomia ehtoja, eikä ole vielä aloitettu hallitusneuvotteluita .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä persut taitaa pakittaa, ei ole uskallusta eikä kykyä lähteä hallitukseen -jo nyt esitettiin mahdottomia ehtoja, eikä ole vielä aloitettu hallitusneuvotteluita .

        Ei muuta kuin persut vastuuseen nyt. Katotaan miten käy ja kuinka pian


    • Anonyymi

      Anttien eduskuntaryhmä piti paikkansa. Antti Häkkänen, Antti Kaikkonen, Antti Kurvinen ja Antti Lindtman uusivat mandaattinsa. Antti Rinne putosi, mutta Antti Kangas nousi eduskuntaan uutena Anttina.
      Antteja on eduskunnassa yhtä paljon kuin kristillisdemokraatteja.
      Anttien eduskuntaryhmän koko on konstantti. Ryhmä on edelleen relevantti, vaikka siihen liittyykin yksi debytantti.
      Hallitusneuvottelujen tilanne on kimurantti, enkä haluaisi olla spekulantti, mutta Anttien eduskuntaryhmästä voi tulla dominantti.

    • Anonyymi

      Vahvasti näyttää siltä, että puolue paskat housuissa siitä että joutuu hallitukseen ja kantamaan vastuuta. Helppo katteettomia sivusta huutaa. Puolue ei kestä vastuuta eikä siitä ole sitä kantamaan
      persut,purra, ArtoLuukkanen

      Totta sitä kauhulla katsoo orpokin, että noiden kanssako juuri hallitukseen.
      sori persut
      Sinipunainen aurinko nousee.

      • Anonyymi

        Mikä songa-xxx siellä nyt huitoo.Häiritti kyllä tuo levoton hutominen käsillä, että onko tuo joku variksen poikanen lentoon yrittämässä


    • Anonyymi

      Persut vastustaa jopa ruumishuonen tekoa Helsingissä. Kuulemma niissä pestään jopa muslimi- vainajia ja sehän ei persujen maailmankatsomukseen sovi
      -
      ”Enää syrjintää ei kohdisteta vain eläviin.”
      Hankkeen taustalla on se, että Helsinki tarvitsee lisää vainajien säilytystiloja kuoleman ja hautaamisen välillä. Helsinki kasvaa, mutta väestö ikääntyy.

      – Tämä on pisimmälle vietyä rasismia, jota itse olen nähnyt. Enää syrjintää ei kohdisteta vain eläviin, vaan nyt halutaan syrjiä myös kuolleita, Arhinmäki paaluttaa.

      Arhinmäki huomauttaa, että tälläkin hetkellä vainajia pestään esimerkiksi sairaaloissa.
      – On täysin absurdia, että sitä ei voisi tehdä tällaisella ruumishuoneella.

    • Anonyymi

      Kas näin kääntyy takki, ja takki kääntyy näin...

      Tavion mukaan Perussuomalaiset on valmis joustamaan, ettei ilmastotoimia tässä vaiheessa lopeteta! "Ilmastohumppa" siis jatkuu persujen siunauksella!!!

      Eläköön hiilineutraali Suomi 2035!

      • Anonyymi

        Persujen repeäminen pikku kuppikuntiin on siis hyvässä vauhdissa. Himo hallitukseen ja toisilla taas ei.
        Tästä varmaankin tulee aivan tolkuton vääntö niin puolueen sisällä (esim. hallitusneuvottelijat vs. muut) JA hallitusneuvotteluissa.
        Vain 5 % perussuomalaisista on sitä mieltä, että pitäisi tehdä toimia, jotta maapallo pysyisi elinkelpoisena! Kai 95 %:lla on varapallo jossain?

        ja eikö paranee
        diplomi-insinööri Lulu Ranne. Erittäin hämmentävästi:
        "Tuulivoima tulee osoittautumaan yhdeksi ihmiskunnan traagisimmista ja suurimmista virheistä."
        -siis persut uuden eduskuntaryhmän pj Lulululu .
        Oikean Lumumban me kaikki muistamme Kongosta, no jonnet tuskin


    • Anonyymi

      On tässä maassa sairasta sakkia mm.

      Eduskuntavaaleissa ehdolla olleen avoimen rasistisen ja fasistisen sinimustan liikkeen (SML) puheenjohtaja Tuukka Kuru on saanut syytteen juutalaisvastaisesta tviitistään.
      Linkki näihin huh huh https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5851687

    • Anonyymi

      Alkaako persujen äänestäjille selvitä että oma järki on aika matalalla. heh hehhee.

    • Anonyymi

      Miksi hlvt:issä media tekee uutisia siitä, mitä TimoSoini on mieltä eduskuntavaalit2023 tuloksesta & hallituksen muodostamista?

      Miksi tämä vastenmielinen ja epärehellinen populisti, joka on pitkälle vastuussa siitä, että tätä nykyä hallitus on vaikea muodostaa, on mediassa nostettu joksikin asiantuntijaksi? Huomattavasti paremman asiantuntemuksen omaavia ex-poliitikkoja on maa täynnä.

      • Anonyymi

        Soini on yhtä hyvä kommentoimaan kuin joku muu persujen poliitikko....... ai niin persut parkuu heti ja saavat itku-potku raivarin kun joku heitä arvostelee ja vieläpä osaksi tosiasioilla.

        Vielä lisäksi. Sinun kannattaisi ilmoitella milloin bensan hinta laskee euroon ja sähkön hinta putoaa normaaliin parinvuoden takaiseen. Vai teettekö saman kuin sipilän hallituksessa että nostitte bensan hintaa kahdesti vaikka vaaleissa lupasitte että ette nosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soini on yhtä hyvä kommentoimaan kuin joku muu persujen poliitikko....... ai niin persut parkuu heti ja saavat itku-potku raivarin kun joku heitä arvostelee ja vieläpä osaksi tosiasioilla.

        Vielä lisäksi. Sinun kannattaisi ilmoitella milloin bensan hinta laskee euroon ja sähkön hinta putoaa normaaliin parinvuoden takaiseen. Vai teettekö saman kuin sipilän hallituksessa että nostitte bensan hintaa kahdesti vaikka vaaleissa lupasitte että ette nosta.

        Katotaan nyt miten valtiovarainministeri herra jani mäkelä pistää hommat haiseen.
        Kyllä se lulululu varmaan aluksi neuvoo muiden persunerojen kanssa


    • Anonyymi

      Ettei vaan Persu-Mauri olisi käynyt maahanmuuttajan omistamassa kebabravintolassa?

      Kukapa meistä ei olisi raivonnut perjantai-iltana kebabravintolan edessä ja jälkeenpäin syyttänyt tapahtuneesta kepulaisia.
      Olisihan tuo pitänyta aavistaa, kepulaisethan pelaavat aina iltaisin kylvötöiden jälkeen lentopalloa tai heittävät tikkaa kebabravintolan takana.
      Jos se syytti kebua ja ollaan ymmärretty väärin.

    • Anonyymi

      Ylen aamussa persut lupaili, että he laittavat ammatillisen koulutuksen kuntoon.

      Syytä olisi, sillä edellisen kerran kun puolue oli hallituksessa, leikattiin amiksilta 250 miljoonaa euroa.

      Kun vihreät oli hallituksessa, #maksuton2aste tuli todeksi.
      Ne pienet arvoerot.

      • Anonyymi

        Persut ja orvot on persuusta.

        Sixten Korkman on Suomen paras talousasiantuntija. Selkeää puhetta. Ottakaa oppia


    • Anonyymi

      Persuja höykytetään tuolla ja todennäköisesti ihan aiheesta.

      https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?224059
      "Samalla valtamedia haluaa antaa käsityksen, että valeoppositio Perussuomalaiset on se todellinen oppositio ja yrittää ohjata ihmisiä siihen suuntaan. Globalismin vastustajia on helpompi kontrolloida kun antavat kannatuksensa valeoppositio Perussuomalaisille, joka ei oikeasti globalismia vastusta, kuten on nähty esim. mRNA-rokotteiden ja Naton kannattamisessa. Myös Perussuomalaisten myönteinen kanta GMO ja TTIP asioissa on monella hyvin muistissa."

    • Anonyymi

      Methän kyllä vappuna marsimma, Putini voi haistella vaikka sitä ithiän

      Moskovassa vapun mielenosoitus peruttiin. Ja se on totta, iskulauseen "Rauha, työ, toukokuu" vuoksi Venäjällä heidät voidaan nyt vangita.
      В Москве отменили первомайскую демонстрацию. Да и правда, за лозунг «Мир, труд, май» в России теперь и посадить могут
      (Kielestä venäjä kääntänyt)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Purralla alkaa olla ruskea kieli ja polvet kipeänä, kun ruikuttaa toisia puoleita yhteiseen taistoon.
      Orpo rukka ainoa joka on rakastunt persuiluun.
      Siinäpä laskette bensan hintaa ja lisäätte työtätekevien taakkaa

      • Anonyymi

        Joko persut on tehnyt esityksen puoluetuen lopettamisesta?
        Senhän voi tehdä yksittäinen kansan edustaja niin turhat selittelyt persuita pois ja esitys pöytään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko persut on tehnyt esityksen puoluetuen lopettamisesta?
        Senhän voi tehdä yksittäinen kansan edustaja niin turhat selittelyt persuita pois ja esitys pöytään.

        Minä kans jännittänyt, että kumpi ehtii ennen mäkelä vai peltokangas


    • Anonyymi

      ”Perussuomalaisten johto ilkkui vaalien jälkeen Helsingin Sanomissa antaneensa keskustalle ”armonlaukauksen”. Maanantain 17.4. Maaseudun Tulevaisuudessa oli tuuli kääntynyt: Nyt PS-johto rukoilee keskustaa kaveriksi hallitukseen. Ihmettelen lausuntoa.”

      purralla kova kiima päästä hallitukseen.Vaarallinen ihminen itselle ja muillekin

      • Anonyymi

        Persujen taktiikka "vittuilemalla parempaan yhteistyöhön" ei oikein tunnu uppoavan.

        Yhä vaan hauskempaa on seurata näitä ”hallitusneuvotteluja”. Persut väliin haukkuu suurinpiirtein kaikki ja sitten taas ollaan kuin mitään ei tapahtunutkaan. Normimeininki.
        Mukavaa seurata kun jollain ei ole mitään käryä syy-seuraussuhteen ideasta.

        ”Hän vittuilee polvillaan”, keskustan sisältä veistellään."


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siinä on taas pari vajakin lähettämää linkkiä edellä, joista ei sisltöä ole selitelty.
      Joku tutkimustulos tuollaisiin oli, että niitä ei kukaan lue suhde 50 viestiä ja noin yksi aukaistu, joten olematonta ja avutonta propagandaa.
      jättäkää aukasematta

    • Anonyymi
      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eiköhän ne jonku kansan rahoittaman ja ylläpitävän laitoksen myy ulkomaan koijareille ja hokkuspokkus 6 miljardia löyty helposti.
      Toki siitä köyhä kansa hiukan kärsii, mutta reippaasti vaan kohti uusia seikkailuja EK:n häkämies possuilujen ohjaamina

      • Anonyymi

        Persuthan lupasi että Suomi ensin, ei ne voi myydä Suomen omaisuutta ulkomaille :)
        Vai joko takki kääntyi siinäkin asiassa kuten on jo monessa muussa kääntynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuthan lupasi että Suomi ensin, ei ne voi myydä Suomen omaisuutta ulkomaille :)
        Vai joko takki kääntyi siinäkin asiassa kuten on jo monessa muussa kääntynyt.

        Totta turiset sillä myytävä alkaa olla vähissä. Ainoastaan terveyspalvelut voisi myydä ja sairaalat yksityistää jollekin rahan päälle ymmärtävälle taholle vaikka jenkkeihin.
        Alkaa sen jälkeen olla kyse, kenen luottokorteissa saldoa riittää.
        Kokkareet jo myyneet sähkön, viestintäyhteydet, pankit, mahtavat telakat, suuret puufirmat, alkon, vr:n , nokian, pilkkahintaan kulta ym kaivostoiminnat, Fortumkin lahjoitti neukuille parikymmentä isoa laitosta pikkufirmoista puhumattakaan.
        Jopo lienee ainoa jonka saivat ostettua rahalla takaisin ja sillä se mie huristelen kohti tulevaa.


    • Anonyymi

      Tänään 78 vuotta sitten Adolf Hitler teki itsemurhan. Fiksusti tehty, samaa toivotan putinoffille. Se olis fiksu juttu maailman tulevaisuutta ajatellen

    • Anonyymi

      Mitä on äärimmäinen Optimismi ?
      – Se kun PetteriOrpo
      uskoo, että näiden sebastiantynkkysten, laurahuhtasaarien ja janimäkelöiden kanssa voisi järkevästi neuvotella jonkin tärkeän ohjelman.

      Hallitusneuvottelut
      Olen aika luottavainen siihen, ettei tästä hallituskyhäelmästä tule niin sanotusti lasta eikä paskaa. Vaikka olisihan se kiva saada #persut kerrankin vastaamaan puheistaan.

      • Anonyymi

        Tästä saattaa tulla jotain, joka ei loppujen lopuksi naurata ketään…


      • Anonyymi

        Persujen trollitoimistokin on aika hiljaa ja ymmällään kun joutuisi tekemään sosiaalidemokraattista politiikkaa jotta Suomi saadaan kuntoon..... ei taida luonto antaa periksi ja Suomi tuhotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen trollitoimistokin on aika hiljaa ja ymmällään kun joutuisi tekemään sosiaalidemokraattista politiikkaa jotta Suomi saadaan kuntoon..... ei taida luonto antaa periksi ja Suomi tuhotaan.

        Suomessa kulttuuri kuuluu valittamiseen. Valittamalla on maailman onnellisin maa luotu. Ja hyvä niin. Onneksi aina löytyy uutta valittamista.
        Suomalainen veromasokisti valittaa verotuksesta 7 minuutin välein muttei koskaan muuta minnekään.
        Suomihan olisi energiaomavarainen, mikäli persujen itkusta ja kitinästä saataisiin tuotettua energiaa.


    • Anonyymi

      Persu-parku pahenee. Nyt itkee jo varapuh.johtajakin kun näyttää ministerin titteli karkaavan.Mauri Peltokangas syyttää ruottalaisia, mutta turhaa uiutusta se on.
      "– Onko se oikeasti kansan tahto, että muutaman prosentin kannatuksen omaavan puolueen vähemmistö saa hallitusneuvotteluissa vittuilla ja sekoittaa pakkaa, kun Suomeen kasataan hallitusta"?

      Mauri poika se on niin, että
      Persut on ne jotka on vittuilleet vähän joka suuntaan, ja rkp ei edes ole pakko olla mukana neuvotteluissa - jos eivät olisi niin persuilla ei olisi tätäkään pientä mahdollisuutta jota itse ovat pilaamassa suunsoitolla. Oikeasti saisivat olla kiitollisia rkp:lle mahdollisuudesta

      • Anonyymi

        No Kansanedustaja Mauri Peltokangas (perussuomalaiset) korostaa hallitusneuvottelujen hyvää henkeä. Tulevakin viikko on mielenkiintoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Kansanedustaja Mauri Peltokangas (perussuomalaiset) korostaa hallitusneuvottelujen hyvää henkeä. Tulevakin viikko on mielenkiintoinen.

        Pitkään ollut selvää, että KOK & PS -pohja vain teoreettista pohdintaa. PS ei halua hallitukseen ja ajaa niin jyrkkään positioon, ettei mahd. hallitusneuvottelut jatku. Ainoa yllätys, että asemointi on alkanut jo nyt. Lopuksi uhriutuminen, ettei kukaan ollut valmis PS-linjoille.


    • Anonyymi

      persut tekevät kaikkensa, jotta pääsevät taas oppositioon räksyttämään, sillä se on ainoa asia, minkä he osaavat!
      ...mutta se bensan hinta
      Luulisin ja uskonkin, että kokoomuksen mitta tulee täyteen, Orpon positiivinen asenne vittuiluun ihmetyttää.

    • Anonyymi

      Wikipediassa Purra kuvailee itseään herkäksi ja empaattiseksi ihmiseksi.
      mutta
      Mitä ihmettä Purra aikoo hallituksessa tehdä, kun se on vastoin ihmisoikeuksia, perustuslakia, kansainvälisiä sopimuksia ja lehdistön vapautta? Kuulostaa aika pelottavalta!

      Saku Timonen sanoo osuvasti, että kaikki nuo lait ja kv. sopimukset on tehty sitä silmälläpitäen, että Purran puolue tai sen kaltaiset saavat valtaa.

    • Anonyymi

      Persut kysyvät oikeusministeriöltä, voitaisiinko rasismi laillistaa Suomessa.
      Oikeusministeriön mukaan se ei ole mahdollista.
      Taas suuri PS:n kampanjalupaus joutuu roskakoriin.

      Olenkin tässä jo miettinyt, että saavatko ne Persut mitään aikaiseksi vai tekevätkö Soinit?
      Onhan se mukava olla ministeri vaikkei ehkä tullut pidettyä yhtään lupausta

      • Anonyymi

        Mielenkiintoista nähdä, miten PS tähän suhtautuu. Tämä kun on ollut heille erittäin näkyvä tavoite.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoista nähdä, miten PS tähän suhtautuu. Tämä kun on ollut heille erittäin näkyvä tavoite.

        Veikkaisin että seuraavaksi pyrkivät selvittämään miten oikeusministeriön virkamiehet voi vaihtaa


    • Anonyymi

      Kuvottava yritys!
      Oikeusministeriö | Hallitus­neuvottelijat pyytäneet selvitystä, voiko kansan­ryhmää vastaan kiihottamista koskevia pykäliä muuttaa:

    • Anonyymi

      Kauankohan RKP on tässä persu-showssa mukana?

    • Anonyymi

      Jani Mäkelä on verotusryhmän puheenjohtaja ryhdikkäänä.

      Hallitusneuvottelijat kysyivät oikeusministeriöltä, voisiko järjestäytyneen rikollisuuden huumekauppoja verottaa.
      Punnitussa vastauksessaan OM toteaa ajatuksen ongelmalliseksi muun muassa siksi, että rikollisille tulisi velvollisuus ilmoittaa tekemistään diileistä.

      Mitä ne oikein vetää siellä Säätytalolla? Limukaapit poistettiin, mutta mitä tuli tilalle?
      Oikeasti tämä on ihan hirvittävän noloa!
      persutuomari Meren poppoo tässäkin asialla?

      • Anonyymi

        Jaahas.. eiköhän jäädä odottelemaan Valtionvarainministeriön laskelmia tämän ehdotuksen työnteon ja yrittäjyyden kannustimiin huumekauppiaille sekä vaikutuslaskelmia työllisyyteen.


    • Anonyymi

      Miksi sananvapaudesta jauhaa eniten persut, jotka vähiten ymmärtää mitä koko sana edes tarkoittaa?

    • Anonyymi

      Pääministeri | Sanna Marin on pääpuhujana New Yorkin Yankee Stadiumilla keskiviikkona
      Vaikea kuvitella Orpoa ja vielä vaikeampaa Purraa vastaavaan paikkaan

    • Anonyymi

      Populistisen politiikan perussilmänkääntötemppu: puhutaan EU :sta ”meitä” tai ”Suomea” kuppaavana roistona ja unohdetaan tahallaan, että itse asiassa Suomi kuuluu unioniin, on osa sitä. Totuuteen luovasti suhtautuva viholliskuva

      mutta kun met jiesiössä ole kuulleetkaan että met ollaan jäseniä. no mikä ettäi

    • Anonyymi

      No niin persut polttoaineenhinta laskee ja ruoan myös, työllisyys on hyvä.
      Vaikka persut ei ole edes vielä hallituksessa.

    • Anonyymi

      New York Universityn live-striimin kommenttikentässä kassaneitiä ja narsistia huutavat ääliöt on NOLOINTA suomalaisilta, mitä olen nähnyt koskaan, ikinä!!

      Ja he kutsuvat itseään "isänmaallisiksi"
      Surullista seurata kuinka monelle Marin Sannan saamat tunnustukset aiheuttavat kateutta ja pahaa mieltä. Yllättävää että katkeruus kehdataan tuoda somessa esiin ihan avoimesti.

      Mutta ei hätää. Pian ollaan taas tilanteessa jossa kukaan ei meitä juuri noteeraa, ainakaan ihaillen?

      • Anonyymi

        Ne on sellaisia oman elämänsä sankareita, jotka eivät saa mitään aikaiseksi ja ovat kateellisia kaikesta.
        Noloa ja ihan helvetin typerää. Mutta kun katsokaas palvelee venäjän intressejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne on sellaisia oman elämänsä sankareita, jotka eivät saa mitään aikaiseksi ja ovat kateellisia kaikesta.
        Noloa ja ihan helvetin typerää. Mutta kun katsokaas palvelee venäjän intressejä.

        Todistavat julkisesti näin vain oman pienuutensa ja mitättömyydentunteensa. Enempihän noita tyyppejä käy sääliksi, kuin hävettää.


    • Anonyymi

      Neljä vuotta sitten persut tukivat tiukkaa hoitajamitoitusta ja syyttivät kovasanaisesti hallitusta hidastelusta, kun edettiin vaiheittain hoitajapulaa samalla purkaen.

      Nyt haluavat purkaa koko mitoituksen?

      • Anonyymi

        Senhän ne on luvanneet aikaisemmissa puheissa paljon ennen vaaleja että köyhät kyykkyyn.
        Tämä on juuri sitä että varattomat pannaan säilytys laitoksiin ja yksi hoitaja käy aamuisin pistämässä rauhoittavaa kymmenille vanhuksille ja ruoka luikuhihnalta tai tipalla suoneen. Sitä saa mitä tilaa.


    • Anonyymi

      No se tuo yksi se jaksaa vuosikausia räyhätä ja suoltaa pelkkää sontaa näillä palstoilla. Luulisi jo hemmetti kuiten tympässkin tuollainen jonninjoutava jatkuva rähjääminen,jota kukaan ei noteraa yhtään perskarvanvertaa.

    • Anonyymi

      Aforismi jiesiöstä, olokeepa hyvä:
      Jos valehtelet tarpeeksi, alat uskoa omia valheitasi. Näin ihmiset selviävät vaikean narsismin ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön tilanteissa

    • Anonyymi

      Persujen Soinin Sininen tulevaisuus on sitten 0,2 % kannatuksellaan Sininen menneisyys.
      Met riipissä ja jiesiössä itkemme katkerasti murheen murtamina.
      Ei se näin synkkää ole nämä veijarit neuvottelee nyt hallituspaikasta orpo-rievun kanssa.

      Naurattais jos ei itkettäis

      • Anonyymi

        Se, että Suomen perustuslaki edes sallii vuoden 2017 tapaisen temppuilun on demokratian halveksumista. Hallitukseen meni ja siellä oli puolue nimeltä perussuomalaiset. Sen sinne olisi pitänyt jäädäkin - ja hallituksen sitä myötä hajota. Se olisi ollut Sipilälle ja kumppaneille ihan oikein.

        Eräs konduktööri sanoi: "Meitä on moneen junaan, mutta niin harvasta on veturiksi!"
        Kun puhutaan äärioikeistosta, voi sanoa, että jollakulla ei ole kaikki natsit bunkkerissa.
        Pää on tyhjä kuin Jeesuksen hauta pääsiäisaamuna


    • Anonyymi

      Shiatsu ja jooga ry lattialldpitäs hullun korvan takia nukkua TK hoitajat pudottaa käsistä kuin lapsenlapsensa

    • Anonyymi

      Orpon mukaan ovat puolivälissä. Tuloksia mm.
      -kysytty oik ministeriöltä voiko huumerikollisia verottaa- ei saa
      -kysytty saisiko jatkossa ainakin ihan vähän kiihottaa kansanryhmää kohtaa. -ei saa
      -kysytty saako lapset käyttää kännyä koulussa- asia kesken.
      Ihan kohta valmista 😂

      • Anonyymi

        -saako rilliotsa haukkua hallitusta perseenreiäksi -vain jos Persut ei mukana
        -saako flanellipaitaan kasvanut sikailla ja sitten uhriutua kun ei saa haluamaansa huomiota -tottakai
        -voiko Hakkarainen kouria kun on äijjä -tottakai

        eli ottivat tärkeimmät asiat pöydälle ensin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        -saako rilliotsa haukkua hallitusta perseenreiäksi -vain jos Persut ei mukana
        -saako flanellipaitaan kasvanut sikailla ja sitten uhriutua kun ei saa haluamaansa huomiota -tottakai
        -voiko Hakkarainen kouria kun on äijjä -tottakai

        eli ottivat tärkeimmät asiat pöydälle ensin.

        Ensi viikolla tärkeää pohdintaa;
        pipon pitämisestä sisällä


    • Anonyymi

      Oikeistohallituksen ratkaisu huoltosuhteen aiheuttamiin ongelmiin on ilmeisesti leikata vanhuspalveluista niin rajusti, et iäkkäät kuolevat hoivan puutteeseen.

      Samalla PS saa torjuttua työper. maahanmuuttoa: Ei tarvita hoitajia muualta, kun ei ole enää vanhuksia hoidettaviksi.

    • Anonyymi

      Kannattaa valita keskituloiset vanhemmat tai rutiköyhät, ja jos on johdonmukainen, niin kannattaa neuvotella myös itselleen mahdollisimman alhainen palkka, jotta ei tarvitse maksaa paljoa veroja

      • Anonyymi

        Ei edes YLE-veroa ja stressikin helpottaa sillä viisiin


    • Anonyymi

      Venäjän valtion yleisradioyhtiön RT:n haukkamainen johtaja Margarita Simonyan sanoi
      että ammuspula on todella todellista. Hän ehdottaa, että työpäivän päätyttyä kaikkien kansalaisten tulisi matkustaa sotilaatehtaalle ja valmistaa ammuksia 2 tuntia päivässä auttamaan.

      mutta eikö siellä ole ahkeria suomalaisiakin auttamaan j-anus ja bäkmannikin hyvässä lihassa kovia työntekijöitä. Eli talakoisiin vaan, ottakee vielä ano-pappakin mukaan

      • Anonyymi

        "Jos kritisoit, tee se omassa keittiössäsi"
        Jopa se on vaarallista
        Venäjä on tiedottajien kansakunta: KGB rohkaisi lapsia tiedottamaan vanhemmistaan, opettajat kertovat oppilaistaan
        Venäläisille tämä on luonnollista
        Venäjä on henkisesti sairas

        heps joku ehdotti samaa Suomessa tehtäväksi. Jääkööt nimi mainitsematta


    • Anonyymi

      Marin Sannahan sanoi viisaasti, että menkää kotiinne, niin sota loppuu siihen. Niin yksinkertaista se on

    • Anonyymi

      He voisivat käyttää myös työkykyisiä vankeja ammojen tekoon Hei odotas. Nehän vietiin Bakhmutiin ja heidän kohtalo oli kova.

    • Anonyymi

      Tätä on Perussuomalaisuus käytännössä:
      Ensin Jeesustellaan somessa sillä, että ei oteta taksikorttia käyttöön, mutta kuljetaan pummilla muiden takseissa.
      Toisaalta Rilliotsa ajelee 700 metrin matkoja taksilla. No ei oikeastaan yllätä

    • Anonyymi

      Persuille Putin ei toimi pelkästään konsulttina vaan suunnannäyttäjänä ja ohjennuoran ojentajana. Ja on siellä hyödyllisten idioottien muassa persujen lisäksi myös kokoomuslaisiakin.

    • Anonyymi

      Persupa hyvinnii.Semmosta sakkia se

      Tuore kansanedustaja lähestymis­kiellossa: Lähetti epä­asiallisia viestejä
      Perussuomalaisten kansanedustaja sai viime vuonna käräjäoikeudesta tuomion, jolla häntä kiellettiin lähestymästä entistä puolisoaan.

    • Anonyymi

      Purran ja orpon 3 viikon kuhertelu on saavuttamass orgasmin. Saas nähdä miten tässä pelleilyssä käy.
      Oletan että ero tulee.
      Aivan järjetöntä edes yritää peräkylän persujen kanssa lyödä hyntteet yhteen.

    • Anonyymi

      Tätä vastustaa persut
      Maahanmuuttoon halutaan tiukennuksia, mutta mitä se tarkoittaisi Suomelle? Suomen väestöpyramidi ja huutava työvoimapula yhdistettynä 2500e/kk tulorajaan olisi turmiollista hyvinvointiyhteiskunnalle. Tarvitsemme Suomeen lisää työntekijöitä.

      Suomen tulisi helpottaa, ei vaikeuttaa maahanmuuttoa. Kyse ei ole vain tulorajoista, vaan meidän tulisi auttaa Suomeen saapuvia ja nopeuttaa koko prosessia: perheen saapumista, asunnon löytämistä, päiväkotipaikan saamista, pankkitilin avaamista. Inhimillisiä asioita.

    • Anonyymi

      Persuja kannattava ilta💩 unohti, että palkanousu koskee myös heitä.

      Missä viipyy seuraava lööppi: Orpolle ja Purralle 8% palkankorotus. Myös muille kokoomus- ja persuedustajille mojova palkankorotus leikkausneuvottelujen aluksi.

      • Anonyymi

        No iltalehti nykypäivän MV lehti. Journalismin taso, sitä ei ole.
        Ei faktoilla ole niin väliä, kun öyhöttäjien klikkauksilla tienaa.


    • Anonyymi

      Mauri Peltokangas kysyi taas miksei heteroutta juhlita yhtä isosti.
      Mikä estää juhlimasta heteroutta isosti? Siitä vaan Peltokangas

      Ehkä Mauri ei vain koe omassa heteroudessaan mitään juhlimisen arvoista?

    • Anonyymi

      Tietenkin persut voivat vaatia aivan mitä tahansa, koska ei niillä ole edes halua mennä vastuuseen. Iso osa persujen edustajistahan olisi joka tapauksessa oppositiossa, taikka siirtyvät toiseen kotiinsa, 🐖,, VKK odotteleekin heitä

      • Anonyymi

        Maaseudulla makoilevat persut töihin, muuttamaan työn perässä, meillä ei ole enää varaa kustantaa heidän rakkautta rakennuksiin, kotikyliin, duuniin kipin kapin, niitä kyllä riittää!! 1600 euroa täytyy riittää myös teille !


    • Anonyymi

      Yli 600 000 suomalaista äänestää puoluetta, jonka olemassaolo perustuu muukalaisia tai muulla tavalla erilaisina pidettyjä ihmisiä kohtaan vuosikausia lietsottuun epäluuloon, panetteluun ja suoranaiseen vihaan. Tuon kokoisesta joukosta joku väkisinkin vinksahtaa.

    • Anonyymi

      Persut joustivat maahanmuutosta, sanojen syöminen muuttuu helpommaksi tulevissa keskusteluissa. Jos puolueelle on tärkeämpää päästä hallitukseen kuin pitää sanansa kannattajille, niin mikä ja minkä arvoinen sellainen puolue on?

    • Anonyymi

      Lapsi kysyy: Äiti voiko anaaliseksistä tulla raskaaksi
      -Totta kai mistä luulet kaikkien persujen tulevan? (pilapiirroksesta lainattu)

    • Anonyymi

      Hyvä vaan, että suomalaisia potkitaan sukupuolielimille, senverran tyhmää kansaa, kun äänestivät sinimustan hallituksen maahan! Nyt nähdään kannattiko persaukisen keskituloisen äänestää Persuja tai Kokoomusta.

    • Anonyymi

      Hyvin sopii persuille:
      - oikeus kieltäytyä aborteista
      - lakko-oikeuden rajoittaminen
      - eläkekertymäleikkaus
      - leikkaukset sotesta
      - leikkaukset perusturvasta
      - leikkaukset työttömiltä
      - duunarin aseman heikentäminen
      Ja marssitaan ulos kun se PENSANHINTA!

      • Anonyymi

        Nyt saattavat persujen äänestäjät kokea että kuinka helvetin tyhymiä ovat olleet .


      • Anonyymi

        Niin ja unohdit että persut vaatii vain maahanmuuttajille kovaa palkkaa jopa 3000 kuussa. Oman maan kansalaisia kuritetaan ja pannaan orjatöihin.


    • Anonyymi

      Persut pelaavat Putinin pussiin jatkuvasti. Persut nuo Venäjälle hyödylliset idiootit.

    • Anonyymi

      Semmonen vekkuli hän.
      "Tynkkynen haluaa adoptoida aviomiehensä kanssa lapsen Afrikasta"
      ja kannattajat ovat todella iloisia ja onnellisia kommenteissaan. Muistelisin että jiesiön vappauslainenkin kehui tynkkästä joku aika sitten.
      Niin se maailma muuttuu eskoseni

    • Anonyymi

      Purraa pelottaa hallitusvastuu. Sen takia n sabotoi neuvotteluja kriisiyttämällä pensa-asian. Sakkomaksuja kuin venäjän touhua on persuilla nyt.
      Se ämmä pelekää kuin ruttoa hallitukseen joutumisesta ja sätkyttelee kaikein keinoin.
      Ei tule mittään tulukee poes

      • Anonyymi

        Polttoaineen hinnan nousuun on mediatietojen mukaan keksitty luova ratkaisu: sanktioita alentamalla yrityksiä kannustetaan rikkomaan lakisääteisiä velvoitteita. Jos päättäjät alkavat tietoisesti kannustaa lakien rikkomiseen ollaan isoissa ongelmissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Polttoaineen hinnan nousuun on mediatietojen mukaan keksitty luova ratkaisu: sanktioita alentamalla yrityksiä kannustetaan rikkomaan lakisääteisiä velvoitteita. Jos päättäjät alkavat tietoisesti kannustaa lakien rikkomiseen ollaan isoissa ongelmissa.

        Vallan mainiota meillä jiesiössä polttoaineen hinta putosi jo lähelle maidon hintaa, kun tuli uusi uljas hallitus. Niin sitä pittää.
        Sori kuitennii näin vain painajaisunta. Kaikkia se purrakin teettää vanhalla miehelle ko unhenki tuli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vallan mainiota meillä jiesiössä polttoaineen hinta putosi jo lähelle maidon hintaa, kun tuli uusi uljas hallitus. Niin sitä pittää.
        Sori kuitennii näin vain painajaisunta. Kaikkia se purrakin teettää vanhalla miehelle ko unhenki tuli

        Onhan se purra niin seksikäs, että toki yhden yön sen vieressä vois viettää. Olet sie onnen papparainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se purra niin seksikäs, että toki yhden yön sen vieressä vois viettää. Olet sie onnen papparainen

        Mihin työntekijäliike tarvitseekaan vihamiehiä, kun on tällaisia ystäviä?
        Tämä tulee väkisinkin mieleen, kun lukee hallitusohjelmaa koskevaa uutisointia ja muistelee joidenkin puheita siitä, että Perussuomalaiset olisivat tässä hallituksessa duunarin ainoa ystävä.


    • Anonyymi

      Mitä tulee potkuihin "asiallisesta syystä", voisiko tuon epämääräisempää enää olla. Eivätkö ne lailliset potkut ole tulleet tähänkin saakka "asiallisesta syystä".

      Yksi asia minua ihmetyttää - miten yksikään noista hallituksen toimista lisää työllisyyttä. Pikemminkin vähentävät

      • Anonyymi

        Asiallisuuden sitten loppukädessä tulee määrittelemään oikeuslaitos. Kyllä tämä tuomareille ja asianajajille takaa vuosiksi lisätöitä. Näitä ennakoiden jokaisen kannattaa harkita ammattiliittoon liittymistä. Asianajajapalkkiot on muuten aika mahdoton lisäkustannus

        Tuollainen kieli ei sovi lainsäädäntöön.

        Jos joku haastaa potkuista työnantajansa oikeuteen, miten todetaan asiallinen syy, kun ”asiallinen syy” on täysin määrittämätön.


    • Anonyymi

      Siis tämän tason näpertelijät tekevät Suomen valtion hallitusohjelmaa. Että oikein hallitusohjelmaan lisätään. että pallo äitiyspakkaukseen. Eikö todellakaan ko neuvottelijat osaa keskittyä oleellisiin asioihin.

      • Anonyymi

        Kinastelivat tietysti siitä, että lisätäänkö äitiyspakkaukseen jalkapallo, koripallo, anustappi vai lentopallo? Ehkä joku ehdotti jääkiekkoakin? Kyllä sellaiseen saa aikaa kulumaan.


    • Anonyymi

      Hallitus selvittää, voiko toimeentulotuen evätä henkilöltä, joka kieltäytyy työstä tai työvoimapalvelusta

      EI voi olla totta! Ymmärtääkö ne, että tuo rikkoisi jopa 1948 julkaistua YK:n ihmisoikeusjulistusta? Ne todella aikoo viedä meidät pimeälle keskiajalle.

      Tuo edellyttäisi 1800-luvun köyhäintalojen/vaivaistalojen perustamista jälleen Suomeen.

      • Anonyymi

        Tajuton mekkala tulee kuulumaan, kun hakkaavat päitään perustuslakiin!

        Suomen perustuslaki takaa oikeuden riittäviin sosiaali- ja terveyspalveluihin, perustoimeentulon turvaan sekä välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon.
        -
        Ei mene läpi. Olis pakko muuttaa perustuslakia niin paljon, että ei onnistu eduskunnassa. Hyvä yritys toki saada rikollisuus, varkaudet, ryöstöt, asuntomurrot ym kovaan nousuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tajuton mekkala tulee kuulumaan, kun hakkaavat päitään perustuslakiin!

        Suomen perustuslaki takaa oikeuden riittäviin sosiaali- ja terveyspalveluihin, perustoimeentulon turvaan sekä välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon.
        -
        Ei mene läpi. Olis pakko muuttaa perustuslakia niin paljon, että ei onnistu eduskunnassa. Hyvä yritys toki saada rikollisuus, varkaudet, ryöstöt, asuntomurrot ym kovaan nousuun.

        Perustuslakia ei voi rikkoa. Jos haluavat noita laittomia uudistuksiaan viedä läpi, joutuvat muuttamaan perustuslakia. Se vaatii kaksi vaalikautta.

        Perustuslakia voidaan muuttaa yhdessäkin eduskunnassa, jos muutos julistetaan kiireelliseksi viiden kuudesosan enemmistöllä


    • Anonyymi

      Tämä on varmaankin paras kuvaus näistä talkoista:

      "Kaikki joutuvat nyt uhraamaan jotain. Rikkaatkin joutuvat uhraamaan köyhät"

    • Anonyymi

      Näin toimii demokratia
      Riikka purra on estänyt minut ja kaiken kommentoinnin.
      Hän ilmeisesti ei kestä kritiikkiä.
      Parempi pistää pää puskaan kuin vastata aiheesta tehtyyn kritiikkiin.
      @persut
      Ei siinä.Itse valitsee mitä haluaa. Jos avoimuus ei kiinnosta.
      Sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Semmosta on persujen paras ministerisaines.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Semmosta on persujen paras ministerisaines.

        Kun meillä pääsee ministeriksi tällä taustalla, on maassa jotain pahasti pielessä.


    • Anonyymi

      Purran möyhkätessä ”mesimäyrästä” HS paljasti hienosti, että tuo outo eläin on äärioikeistolaistermi ja sen käyttö puhetta omille - tietäjät tietää. Sen koommin Purra ei ole eläintä puheissaan maininnut. Paljastaminen toimii ja se on lehdistön supervoima.

      • Anonyymi

        Onko jiesiössä mesimäyriä tai nähty


      • Anonyymi

        Eilinen Junnilan haastattelu. Herralla kuin pilkaten päällä fasistien mesimäyrä kravatti.
        Junnila voi jatkaa mutta on nyt rampa ankka. Sanoi ottaneensa opiksi mutta pisti silti eilen kaulaansa kravatin jossa oli äärioikeiston symbolieläin. Piiloviesti kannattajille lienee että nyt täytyy vähän himmata mutta olen teidän miehenne jatkossakin.


    • Anonyymi

      ”Aina nämä tuntuvat tulevan vastaan uusissa tehtävissä” – Junnila kokee nauttivansa hallituksessa luottamusta
      eli 🤣🤣🤣 ja pössi mikä pössi. ei edes älyä itse erota tuollaisen epäluottamusäänestyksen jälkeen

      • Anonyymi

        Yritetään näköjään pestä puhtoiseksi pulmuseksi kyseista herrakansan edustajaa! Turhaa sillä pohjalta löytyy patamusta
        perussuomalainen 888 fasistien pesumäyrä-kravatti kaulassaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritetään näköjään pestä puhtoiseksi pulmuseksi kyseista herrakansan edustajaa! Turhaa sillä pohjalta löytyy patamusta
        perussuomalainen 888 fasistien pesumäyrä-kravatti kaulassaan

        Hemmetin hyvää mainosta Suomelle. Ministeri tasolla kytkentöjä uusnatseihin voi hyvää päivää sentään....


    • Anonyymi

      Jani Mäkelä:
      "Ministeri Junnilan ratkaisu on dramaattinen, mutta ymmärrettävä tilanteessa, johon jouduttiin. Kaikki tuki miehelle kriisin keskellä ja hänen läheisilleen! Tästäkin päästään eteenpäin ajallaan".

      Joutsenon Sokrates on niin liikuttavan dramaattinen, että jaksaa jakaa tukeaan Junnilan läheisillekin. Junnilan "ajojahti" muuttui kriisiksi, mutta jos vaikka Riikka Purra palkitsee Mäkelän ministeripestillä!
      mutta
      sehän olisikin hänelle oikea pesti, alkaisi korkeamman veisuun tolloilu

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset hyökkäävät Suomeen 🇫🇮 valtiojärjestelmän luottamuksen kimppuun.

      Ja jäihän hallitukseen ja puhemieheksi vielä samoja aatteita ajavia. Nyt vain pöytä puhtaaksi hus

    • Anonyymi

      Saas nähdä kun taas aamulla herää (jos herää) että onko maassa enää persuhallitusta

      Purra oli jo linjannut, että hallitus kaatuu jos Junnila joutuu eroamaan.
      Nyt nähdään, petetäänkö tämäkin lupaus.

      • Anonyymi

        Petetään tietenkin, Persut ei ole vielä kerenneet lyömään köyhiä kyykkyyn ja pakkotöihin, Laulamaan suvivirsiä joka aamu oikea käsi eteen tanassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Petetään tietenkin, Persut ei ole vielä kerenneet lyömään köyhiä kyykkyyn ja pakkotöihin, Laulamaan suvivirsiä joka aamu oikea käsi eteen tanassa.

        Jeesiön isokenkä näköjään vihaa persuja. ja rakastaa sannaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesiön isokenkä näköjään vihaa persuja. ja rakastaa sannaa.

        Leena Meren, Sanna Antikaisen & muiden persujen FB-postausten perkaaminen on kylmäävää puuhaa. Heidän voi sanoa osaltaan nousseen nykyisiin asemiinsa pyörittämällä vuosien ajan somessa aivan äärimmäisen rasismin ja ihmisvihan sallivia keskusteluyhteisöjä.

        Toisaalta kun faktat alkaa olla kaikkien tiedossa, niin on helpompi nähdä heidän hallituspolitiikkansa.
        Lyhyeksi jää heidän hallitusura. En jää kaipaamaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Leena Meren, Sanna Antikaisen & muiden persujen FB-postausten perkaaminen on kylmäävää puuhaa. Heidän voi sanoa osaltaan nousseen nykyisiin asemiinsa pyörittämällä vuosien ajan somessa aivan äärimmäisen rasismin ja ihmisvihan sallivia keskusteluyhteisöjä.

        Toisaalta kun faktat alkaa olla kaikkien tiedossa, niin on helpompi nähdä heidän hallituspolitiikkansa.
        Lyhyeksi jää heidän hallitusura. En jää kaipaamaan

        Persut ovat eläneet julkisuusharhassa, koska heidän on sallittu kirjoitella kaikkea ilman että aiheista olisi noussut älämölöä. Nyt hallitusvastuun myötä tämä harha on kadonnut, ja Persut ovat helisemässä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut ovat eläneet julkisuusharhassa, koska heidän on sallittu kirjoitella kaikkea ilman että aiheista olisi noussut älämölöä. Nyt hallitusvastuun myötä tämä harha on kadonnut, ja Persut ovat helisemässä

        https://www.youtube.com/shorts/zOZe9g1z6Zw n.


    • Anonyymi

      Ei ollut sentään tarvittu nosturia siirrossa
      -----
      Perussuomalaisten Juha Mäenpää poistettiin Provinssista yleisökirjoituksen takia

      Perussuomalaisten ilmajokelainen kansanedustaja Juha Mäenpää ohjattiin poistumaan Provinssi-festivaalilta hänen kirjoittamansa yleisökirjoituksen takia, Iltasanomat uutisoi.

      Mäenpää oli tapahtumassa kutsuvieraana. Provinssin toimitusjohtaja Marko Kivelä kertoo Iltasanomille, että Mäenpään kutsu peruttiin hänen Ilkka-Pohjalaiselle kirjoittamansa yleisökirjoituksen takia. Yleisökirjoituksessa Mäenpää oli kritisoinut Opetushallituksen verkkosivujen sukupuolivalistukseen liittyvää sisältöä.

      Kivelän mukaan yleisökirjoituksen sisältö rikkoi tapahtuman arvoja, joita kutsuvieraita oltiin pyydetty noudattamaan.

      Mäenpään kommentoi Iltasanomille kokeneensa tilanteen "erittäin noloksi", kun järjestysmiehet vetivät kansanedustajan sivuun ja ilmoittivat, että hänen kutsunsa ei ole enää voimassa. Mäenpää kuvailee tilannetta "absurdiksi".

    • Anonyymi

      Nostakaa vaan julkisuuteen kaikki nämä PerSujen järkyttävät heitot 😱! En ikinä olisi uskonut, että ovat vajonneet näin alas. Ja kansa äänestää näitä? Voi luoja, mitä on vielä tulossa

    • Anonyymi

      Mummuilla lirahtanut housuihin, kun ympyrä alkoi pienentyä, uiuiuiui.
      faktat on kuitenkin faktoja ja löytyy
      ---
      Kolme perussuomalaista ministeriä ilmoitti sunnuntaina Twitterissä, että puolue tekee politiikkaa numeroiden ja tilastojen pohjalta.

      Sisäministeri Rantanen sanoutuu selvästi irti salaliittoteorioista ,en usko myöskään väestönvaihtoteoriaan, hän kirjoitti tänään sunnuntaina Twitterissä.

      Riikka Purra kirjoitti Twitterissä, että hänen mukaansa perussuomalaiset käyttää virallisia tilastoja eikä usko salaliittoihin tai edistä niitä.

      oikeusministeri Leena Meri (ps.) jakoi Purran twiitin ja totesi, etteivät väestönvaihtoteorian kaltaiset salaliitot ollenkaan vastaa todellisuutta. Meri on käyttänyt väestönvaihto-sanaa helmikuisessa A-studion keskustelussa.

      • Anonyymi

        No lausuntojahan voidaan aina antaa, ja persut on siinä aina kunnostautuneet, mutta totuus on sitten toinen juttu, siinä olisi heillä parantamisen varaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No lausuntojahan voidaan aina antaa, ja persut on siinä aina kunnostautuneet, mutta totuus on sitten toinen juttu, siinä olisi heillä parantamisen varaa.

        Antikaisen fb-sivun meno vaikutti erityisen hirveältä. Toivottavasti joku kerää sieltä nyt parhailta paloja talteen ennen kuin hänestäkin tehdään jonain päivänä ministeri


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ”Ainakin osalle perussuomalaisista vaikuttaa olevan epäselvää, mikä on journalismin tehtävä. Kansalla on oikeus tietää…”

        Hyvä teksti journalismin ja vapaan tiedonvälityksen tärkeyden puolesta, Ida Erämaa 👏


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Ainakin osalle perussuomalaisista vaikuttaa olevan epäselvää, mikä on journalismin tehtävä. Kansalla on oikeus tietää…”

        Hyvä teksti journalismin ja vapaan tiedonvälityksen tärkeyden puolesta, Ida Erämaa 👏

        Hallituspuolueista henkilöön käyvä hyökkäys toimittajaa kohtaan on paitsi vaarallista, myös inhimillisesti järkyttävää.

        Lehdistönvapaus on demokratian peruskivi ja vapaa media vapaan yhteiskunnan edellytys.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saksan Süddeutsche Zeitung rakentamasss Suomi-kuvaa. Artikkelissa käydään läpi Rydmanin alaikäisiin tyttöihin kohdistunutta groomausta sekä Rydmanin matkoja natsipaikoille harmituksineen miksei niistä tehdä turistikohteita.

    • Anonyymi

      Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin mielestä ensi vuonna valtioneuvosto ei saa osallistua Pride-kulkueeseen, koska valtioneuvosto on Sari Essayah.

    • Anonyymi

      Natsitervehdys kaveriporukalla – Näin Antti Lindtman vastaa kohuun nuoruuden kuvista
      Antti Lindtmanista (sd) kiertää sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän juhlii ja esiintyy porukassa, jossa tehdään myös Hitler-tervehdyksiä.

      • Anonyymi

        Varmaan moikkas persuystäviään purraa ja villa-ahosta, että osataan meilläkin


    • Anonyymi

      "Riitta" kirjoittaa vanhoissa twiiteissä mokka...leistä. Melkein kuulemma nähnytkin.
      Tämähän vekkuli, ei uskoisi , että että... tuota tuota Pula-ahon vieraskirjan sivuilla

    • Anonyymi

      Ja pedofiili persuministeri taas oikeuteen

      Keskusrikospoliisi on tehnyt wille rydman -
      kirjasta tutkintapyynnön, kertoo Iltalehti. Tutkintapyyntö liittyy salassa pidettävien tietojen julkaisemiseen.

    • Anonyymi

      2 räksyttäjää vaienneet, shokissa, että mitä tuli tehtyä

      Marinia jatkuvasti arvostellut ja Kokoomusta kehunut toimittaja Mika Koskinen on ollut kumman hiljaa viime päivinä.

      Kuten myös Kokoomusta kehunut erikoistoimittaja Haapala, joka lähes päivittäin haukkui Marinia, ei ole nyt huomannut politiikassa mitään tapahtuvan

    • Anonyymi

      Rydman on kyllä aikaansaava poliitikko purran mielestä! Saavutukset tähän menessä:

      Lakialoitteet: 0
      Rikosepäilyt: 2

      • Anonyymi

        Sinne vaan!
        KRP teki Rydmanin kirjasta tutkintapyynnön
        Vuosi ehdotonta
        Tolvaselle ei äkkiseltään tule mieleen vastaavaa tapausta, jossa vastaavassa asemassa olevan henkilön epäillään julkaisseen salassa pidettäviä tietoja.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilo lukea, että Espanjassa persuja vastaava äärioikeistolainen Vox menettää parlamentissa peräti 19 paikkaa.

      • Anonyymi

        Jep! Persujen sisarpuolue koki aikamoisen tappion!
        Heillä on aika tuoreessa muistissa fasismi ja sen seuraukset.


    • Anonyymi

      Persut käyttävät taktiikkaa joka on suoraan populistin käsikirjasta. Valitaan yksittäinen viranomainen kohteeksi ja kohdistetaan säännöllisesti tähän maalitusta milloin mistäkin. Tämä on oikeasti hyökkäys koko poliisia kohtaan, koska tarkoitus on hiljentää heidät.

      Tilanteeseen kuuluu tietysti se että Taposen preferenssi puhua aiheesta on aivan eri kuin näiden persu poliitikoiden, lisäksi Taponen puhuu virkavastuulla, ja Meren ja H-A:n ulostuloissa vastuu on täysin lukijalla. Tällainen hallitus meillä nyt sitten on.

    • Anonyymi

      Mitä on Halla-ahon eduskuntaan haluama vapaa keskustelu?
      h-a: Itse näen, että puhemiesten ensisijainen tehtävä on puolustaa vapaata keskustelua

      Estämällä eduskunnan ylimääräisen istunnon hän juuri toimi päinvastoi.Ja samalla alkoi pelata puoluepolitiikaa, joka ei kuulu eduskunnan puheenjohtajan tehtäviin lainkaan.

      Selvä purran pelastusyrityshän tuo oli. No homma hoituu syyskuussa.
      HA on selvästi tehtävässä johon hän on kyvytön puolueettomana vaan ajaa pikkuporukan asiaa

    • Anonyymi

      Onko perussuomalaisten äänestäjä halukas sairastamaan palkatta ja hyväksymään työntekijöiden kyykytyksen mykkänä?

      YKSI hallitusohjelman holtittomimmista linjauksista on ensimmäisen sairauslomapäivän palkattomuus, vaikka tuleva pääministeri Petteri Orpo vähätteli asiaa perjantain tiedotustilaisuudessa.

      Keskiluokkaiset toimistotyöntekijät sen vielä klaaraavat vaikka tekemällä työtä sairaana kotoa käsin, mutta isku osuu kovaa muun muassa hävyttömän matalilla palkoilla muutenkin kituuttaviin päiväkotien ja sairaanhoitajiin, jotka ovat jo työnsä puolesta alttiina kulkutaudeille.

      Heillä ei ole varaa jättää palkkaa nostamatta kuin äärimmäisen pakon edessä eikä oikeastaan silloinkaan, joten luvassa on kasapäin sairaita hoitajia lastemme ja vanhustemme kanssa.

      • Anonyymi

        Ohjelma on kokoomuslainen märkä uni, paperille todeksi vietynä. Sen takaavat myös duunariäänestäjänsä hylännyt perussuomalaiset, säätiöselkärankaisten RKP ja köyhimpien suomalaisten maallisille huolille selkänsä kääntänyt kristillisdemokraatit.

        Poliittisesta syksystä on tulossa ennennäkemättömän riitaisa, sen uskaltaa jo luvata.


    • Anonyymi

      Siis miten kellekään tulis ikinä mieleen, että äärioikeistolaisen Suomen Sisun piiripäällikkö ja toistuvasti rasistista retoriikkaa käyttävä kansanedustaja voisi olla rasisti!!? 🥲
      "Perästä kuuluu!!!! 👺👺"

      - Mauri kommunikoi vain huutamalla!!
      Vapiskaa media!

      töttörööö

      • Anonyymi

        Vai perästä kuuluu 💩. Kannattaisi Maurin syödä enemmän kuituja niin kuuluisi vähemmän.
        Tosin tuossa tapauksessa ei enää mikään auta.

        Iltasanomissa tuli arvatenkin paskat housuun. Jos kerran Maurin "perästä kuuluu".
        Maurilaiset rusketusraidat taisivat äänekkäästi kuulua.
        Kunhan Mauri-herra tuon vävykandidaattinsa pitäisi tällä kertaa erossa asiasta!

        Maurihan puhuu mielellään kamelikuskeista, vuohipaimenista ja lentävistä matoista. Mitäpäs rasistista nyt siinä olisi.


    • Anonyymi

      Aika raskasta noiden pazkahousujen kanssa,aikuisia ihmisiä hiekkalaatikolla
      -
      Nyt Halla-ahokin saivartelee rasismikäsitteen kanssa ja väittää, että rasimismilla voidaan tarkoittaa mitä hyvänsä.
      ”Jos sanon, että irtisanoudun rasismista, niin seuraavaksi kysytään, että sitten, miksi vastustan maahanmuuttoa Afrikasta ja Lähi-idästä.”

    • Anonyymi

      Miten se niin kun menee, että Orpo ja Henriksson jatkuvasti kertovat, että rasismi ei ole hyväksyttävää ja tämän jälkeen antavat luottamusta ministereille, jotka ovat rasisteja?

      • Anonyymi

        orpo saa haluamansa lait läpi eduskunnassa ja vedättää persuja. kun lait on läpi kaadetaan hallitus ja tehdään uusi kepun ja sdpn kanssa, helppo homma.


    • Anonyymi

      Somessa kouhotetaan ja ilkeillään ihmisille, sitten A-studiossa ollaan kuin mummon päivällisillä. Tavallaan taitavaa, ja toimittajat toki ovat tämän sallineet. Joskus voisi kerrata niitä somepuheita myös tv-studiossa tyyliin ”mitä tarkoitit tällä”.

      Edes kerran elämässä kyllä haluaisin nähdä, kun joku persu laitetaan A-studiossa vastaamaan somepostauksiinsa
      Katsoa sitten siinä, kestääkö kantti, kun joutuu kaiken kansan edessä tavaamaan omia hävyttömyyksiään

    • Anonyymi

      Siellähän on oikea persu pulassa. Ehkä yks sitten vähempänä.

      -
      "Helsinkiläisen sairaalan päivystyksessä oli aamuyö, kun sinne saapui vakavista rintakivuista kärsivä potilas. Ibrahim Ahmed oli ainoa paikalla oleva päivystävä lääkäri.

      Lääkärin nähtyään potilas kieltäytyi hoidosta ja vaati suomalaista lääkäriä.
      Ibrahim Ahmed on suomalainen, puhuu täydellistä suomea ja on taitava lääkäri.

      ”On se järkyttävää, kun ymmärrän, että tämä vakavasti sairastunut ihminen ei halua minun hoitavan häntä. Ihminen ottaa mieluummin riskin, että vaikka kuolee”, hän sanoo".

    • Anonyymi

      Meininki on kuin Lapuan liikkeen aikaan, kun oikeistolaiset olivat sitä mieltä, että Suomen puhdistaminen kommunisteista jäi sisällissodassa kesken. Ja persujen mielestähän kaikki paitsi he itse ovat kommunisteja. Siinä hallituskumppaneillekin mietittävää.

      • Anonyymi

        Kun valitsee rasistisen puolueen ja rasistisia ministereitä hallitukseen tekemään ulkomaalaisvastaista politiikkaa, saa usein myös lisää vakavaa rasismia yhteiskuntaan.

        Tämä on Suomen uusi suunta.
        Kokoomus ja RKP niittävät juuri sitä, mitä kylvivätkin.


    • Anonyymi

      Jos edes promille tuosta jutussa mainitusta 600 000 kannattajajoukosta ei tajua @riikkapurra juttujen olevan vaan "läppää", tapahtuu pahoja asioita.
      Siksi niiden kirjoittajalla on vastuunsa oikoa asiat rautalangasta niille jotka eivät sitä muuten tajua. Eikä selitellä.

    • Anonyymi

      Persuilla on omituinen ajatuksen juoksu. PS on huolissaan Suomalaisten alaikäisten tyttöjen groomauksesta mamu nuorten miesten toimesta, niin silti he hyväksyvät Rydmanin kaltaisen alaikäisten tyttöjen vikittelyn ja palkitsevat vielä salkulla?

    • Anonyymi

      Tanskan koraanin polttaja oli Venäjän palkkalistoilla, mitenkähän tässä tapauksessa?

      Irakilais­mies repi ja poltti Koraania jälleen Tukholmassa
      tyypin oleskelulupa-asia on vielä kesken, ja koska hänellä on ongelma synnyinmaansa valtauskonnon kanssa, aiheuttaa välikohtauksia jotka vaarantavat Ruotsin kansalaisten turvallisuuden muslimimaissa ja vaikeuttaa Ruotsin pääsyä Natoon.

      Tekee näin vasten väestön valtaosan tahtoa. Noinkohan ihan oikeasti haluaa jäädä Ruotsiin?

    • Anonyymi

      Valtionvarainministeri (toistaiseksi) Purralla on ainakin epäselvää, että
      A: salauspäätös on voimassa vain 60 vuotta
      B: DDR:n ja Stasin olemassaolo päättyi 1990
      C: Rydmanin rasistiset viestit vaikuttavat koko nykyisen hallituksemme toimintakykyyn, vanhat kommunistit eivät

    • Anonyymi

      Missä se persujen bensa-ale luuraa. Tänään 2,20 € 98.
      Ja apteekkijutut menee päin peetä. Lääkkeet halpeni 15 % Marinin aikana. Nyt roima korotus tulossa ja lääkkeet myyntiin k- ym puljuihin , samoin piikitys kai . Aivan järjetöntä sakkia nyt asialla. Henkilökuntaa pitää lisätä kaikkialle.
      Sama hölmmö punamustahallius ajaa poliisiasiat sekaisin.
      EEi jeesus maria jumalan äiti tätä hulluutta, kun peräkylien punaniskat suunnittelee opro raukan kanssa EK:jyri häkämiehen viisauksia

      • Anonyymi

        Ei näköjään tule jiesiön viisailta vastauksia bensan hintaan. kysykää purralta

        Ja sama puolue haluaa vielä Yleä leikata "pelastaakseen" talouden. Uskoo ken tahtoo. Mutta hyvänä puolena todettakoon, että ihmiset ovat alkaneet kyllästyä tähän sirkukseen ja haluavat parempaa tilalle. 22,8 on kaikki, mitä sanon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei näköjään tule jiesiön viisailta vastauksia bensan hintaan. kysykää purralta

        Ja sama puolue haluaa vielä Yleä leikata "pelastaakseen" talouden. Uskoo ken tahtoo. Mutta hyvänä puolena todettakoon, että ihmiset ovat alkaneet kyllästyä tähän sirkukseen ja haluavat parempaa tilalle. 22,8 on kaikki, mitä sanon

        https://www.youtube.com/watch?v=uVUhfy0UuKg&t=470s roff


    • Anonyymi

      Tämä ryydmanni -> täystahvo
      Meillä on elinkeinoministeri, joka on lähettänyt useampia kuvottavia, myrkyllisiä, aggressiivisia kirjeitä/meilejä Süddeutsche Zeitungin Pohjoismaiden kirjeenvaihtajalle.

    • Anonyymi

      Pensan hinnasta.
      Mikäpä se on kupotulla ajella. purra taistelee 2 € bensan puolesta ja met vanahat oikeat persulaiset muistelemma kun Soinin pensa maksoi 1,35 €.
      Semmosta se on elämän meno vesineen, hyvvää huomenta vaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raakaöljyn hinta nousee hurjasti huutaa päivän avviisit. Saas nährä miten perrsujen pensan käy. varmuuen vuoksi käväsin nyt sitä halapaa kahen euron menovettä.
      Tiiä tuosta orpopurrasta mitä meinaavat. Tok lomilla jotta huomaavatko edes koko asiaa

    • Anonyymi

      Ministeri sanelee kirjeen, jonka avustaja kääntää englanniksi. Kirjeessä moititaan toimittajan käyttämiä lähteitä ja itse käytetään lähteenä Suomen Uuutisia.

      En osaa sanoa, onko tämä tragikoomista, ironiaa vai vaan tyhmyyttä.

    • Anonyymi

      Vakava asia, mutta alkoi naurattaa, kun persu väitti @YleAstudio
      , ettei puolueen ohjelmissa ym. ole mitään rasistista.
      Joku mitätön pikkupoika laitettu sönköttään täyttä tuubaa 🤣💩

    • Anonyymi

      Kannattaa miettiä, puhuuko Purra totta.
      Jos tosiaan uskoo tuollaiseen väitteeseen, että joku olisi kaivanut kulliaan esille ravintolassa, olisi sen nähneet muutkin kuin Purra, joka riikka-kommenteissaan näyttäytyy jotenkin seksipakkomielteiseltä naiselta.
      Ssmoin olisi ihmisiä, jotka tämän tilanteen näkivät, tulleet jo puolustamaan Riikkaa.

      Todennäköisesti Riikka valehtelee kullin esille kaivamisesta.
      Ja joka näin typerään väitteeseen uskoo, osoittaa typeryytensä

      • Anonyymi

        Joko purran pervoa fantasiaa tai "apina-ukkelin " kova puute, että jopa purrakin kelvannut kohteeksi. Keksittyä höpinää joka uppoaa tiettyyn porukkaan sano mie


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko purran pervoa fantasiaa tai "apina-ukkelin " kova puute, että jopa purrakin kelvannut kohteeksi. Keksittyä höpinää joka uppoaa tiettyyn porukkaan sano mie

        Voi hyvänen aika noita Purran juttuja. Sekö teki se kullin näkeminen hänestä rasistin, vai vainko oikeutti käyttämään rasistista ilmaisua. Onko hänellä kenties ollut kova kullin puute, se sitten saanut näkemään kulleja ravintolassa. Kyllä persut on oudoilla teillä, tuossa politiikan teossa. Sen varmaan saa aikaan tuo jatkuva maahanmuutosta höpötys, kokoonnutaan oikein omassa porukassa kertomaan noita juttuja, miten maahanmuuttajat tekevät mitäkin rötöksiä ja raiskauksia, kohta uskovat vaikka kuinka uskomattomia kertomuksia maahanmuuttajista. Kai siinä mieli sekoaa, kun muuta ei mielessä kuin törkyjuttuja. Eikö tuo Purrakin kertonut turhautuneensa ja se saanut aikaan törkyjen postailun Halla-persun sivuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvänen aika noita Purran juttuja. Sekö teki se kullin näkeminen hänestä rasistin, vai vainko oikeutti käyttämään rasistista ilmaisua. Onko hänellä kenties ollut kova kullin puute, se sitten saanut näkemään kulleja ravintolassa. Kyllä persut on oudoilla teillä, tuossa politiikan teossa. Sen varmaan saa aikaan tuo jatkuva maahanmuutosta höpötys, kokoonnutaan oikein omassa porukassa kertomaan noita juttuja, miten maahanmuuttajat tekevät mitäkin rötöksiä ja raiskauksia, kohta uskovat vaikka kuinka uskomattomia kertomuksia maahanmuuttajista. Kai siinä mieli sekoaa, kun muuta ei mielessä kuin törkyjuttuja. Eikö tuo Purrakin kertonut turhautuneensa ja se saanut aikaan törkyjen postailun Halla-persun sivuille.

        Olis sen luullu vieressä seisoneelle ukolleen sanovan, että joku osittelee häntä hujallaan, mutta ei ku tapittaa vaan näkyä. On se kova.


    • Anonyymi

      Putkonenki siellä uiuttaa:
      Lehdistökutsu päättyy erikoiseen vetoomukseen: ”ps: Vetoomus kaikille toimituksille. Jättäkää arkeologiset poliittiset hakkuut toimistojenne narikkaan ja keskityttäisiin kokouksemme valintoihin sekä poliittisiin linjauksiimme.”

      Perussuomalaiset yrittää sensuroida tiedotusvälineiden vapautta esittää haluamiaan kysymyksiä. Vetoomus on tulkittavissa painostukseksi.

      Vaatimus on suomalaisessa politiikan journalismissa ennenkuulumaton ja vaarallinen, mutta syy sen esittämiseen on ilmeinen.

    • Anonyymi

      Riikka Purra Ylelle: Rydmanilla on hallituksen luottamus

      mutta entäs eduskunnan, tuskinpa

    • Anonyymi

      Kansanedustaja Juha Mäenpää on sairauseläkkeellä aivovamman vuoksi, mutta kansanedustajaksi kelpaa hyvin. Luottamustehtävä joo

    • Anonyymi

      Arkeologia Ikävää että kaivellaan vanhoja, jopa 3 viikon takaisia asioita!

      RiikkaPurra
      kieltäytyy pahoittelemasta loukkaavia rasistisia kommenttejaan, koska ne ovat #Persut -puolueen "poliittista agendaa".

      • Anonyymi

        Eiköhän se ollut Riikka Purra joka toi Tiitisen listan esille, että katse kääntyisi pois heistä ja heidän someaivopieruista.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset kokoontui viikonloppuna Tampereelle käymään läpi kohujen runtelemaa hallituksen alkutaivalta. Ei niin yllättävästi syylliseksi luettiin media, joka sai puoluejohdon puheissa lähes oppositiopuolueen kaltaisen aseman.

      Suurin yllätys kuitenkin oli se, että puoluekokouspaikalla kenttäväellä ei tuntunut olevan tietoakaan siitä, mihin perussuomalaiset ovat Säätytalolla nimensä kirjoittaneet, eikä hallitusohjelmasta liiemmin puhuttu.

      Se laajuus, jolla neljän miljardin euron suorat leikkaukset osuvat erityisesti maaseudulle, ei ole kentällä tiedossa missään määrin. Ja siltä tiedolta puheenjohtaja Riikka Purra haluaa suojella omiaan viimeiseen saakka.

      • Anonyymi

        Ettäkö mölypersut mitään ymmärtäisi i siitä mihin puolue on sitoutunut hallitusohjelmassa.
        Minua on huvittanut miten ne toistelee sitä velkaantumisen mantraa, ja kuinka työttömät loiset pannaan töihin, ymmärtämättä yhtään mitään, mitä on tulossa. Velkaantuminen on toki tosiasia, mutta leikkaukset onkin sitten jotain muuta, kun mitä nuo käsittää. Tulee se ymmärrys sitä myöten kun ohjelmaa aletaan toteuttamaan, se voi monelle mölypersulle olla totinen paikka.


    • Anonyymi

      Vihdoin! Fil. tri. Raipola on tavoittanut KAIKEN oleellisen persuista!

      Erityisesti tämä pitää lukea kaikkien teidän, joita kohtaan PS on viime vuosina hyökännyt: toimittajien, syyttäjien, poliisien, tuomareiden, opettajien, kirjastotyöntekijöiden, varhaiskasvatuksen työntekijöiden, muslimien, poliitikkojen, "suvakkien", maahanmuuttajien, "vihervassarien", vähemmistöjen jne.
      Voimia kaikille PS-sodan kohteille!

    • Anonyymi

      Saksassa kielletään persupuolue lähiaikoina eli tämä natsien AfD.
      Saksan presidentti Frank-Walter Steinmeier piti puheen,. Puheessaan Steinmeier vetosi tiedustelupalveluun AfD:n valvomiseksi.

      – On meidän kaikkien vastuulla näyttää demokratiaamme halveksuville tahoille heidän paikkansa, Steinmeier sanoi.
      AfD on toki itse irtisanoutunut uusnatsi­yhteyksistä, mutta esimerkiksi saksalaislehti Der Spiegelin selvityksen perusteella puolueen yhteys natsismiin on tiivis.
      ----
      Nyt kun syyskuussa tämä Suomen sysimusta hallitus kaatuu, niin meilläkin pitää syvästi harkita persujen, vkk , sisuporukoiden ym ääriryhmien kieltämistä.
      Kaikenlaiset Anot, bäckmannit ja janukset oikeuteen maanpetoksellisten toimintojen vuoksi.
      Demokratia takaisin

    • Anonyymi

      Perus-persuaktiivin jokapäiväisiä peruskommentteja.
      Persujen kanssa on koko ajan vaikeampaa ja vaikeampaa löytää minkäänlaista keskusteluyhteyttä. Kyse ei ole normaalista poliittisesta liikkeestä, vaan rasistisesta viha- ja kostokultista, jonka toiminta radikalisoituu koko ajan.

    • Anonyymi

      Nyt tuli kyllä aikas paksu valhe puoli ysin uutisissa!
      Riikka Purras väitti heidän olevan edelleen työväenpuolue??????
      -En ole pitänyt persuja sellaisena moneen vuoteen, kaikkein vähiten nyt, kun suunnitelmiaan lukee kauhulla!
      Paksua 🐖,,💩

    • Anonyymi

      "Persut eivät ole missään nimessä äärioikeistoa tai edes oikeistoa vaan fiskaalikonservatiiveja.
      - Siis fiskaali mitä? 🤷‍♂️
      "Jos haluatte lukea meidän poliittisista linjauksista, niin voitte lukea niistä meidän vaaliohjelmasta, jota ei ole olemassa."

    • Anonyymi

      Persu sefu se vaan deletoi faktoja, kuten tuon karhun taponkin, kun mainittiin persujen pyssyjoukko sitä lahtaamassa.
      Hyppää kaivoon

    • Anonyymi

      Oli kyllä todella noloa katsoa purran
      kiemurtelua @YleAstudiossa
      . Ei vastaa suoraan mihinkään. Luulisi jo persu äänestäjienkin huomaavan, miten säälittävä on persu touhut hallituksessa.
      Ja myönsi, että hyvätuloiset eivät talkoisiin osallistu. Vain köyhiltä leikataan.

      • Anonyymi

        Ensimmäistä kertaa Purra oli kunnolla grillissä ja hän paloi aivan täysin. Hän valehteli, kiersi kysymyksiä eikä suostunut edes vastaamaan.
        Hällä on melko raskas risti kannettavana. Ja ihan oma-aloitteisesti.

        Myönsi kuitenkin, että leikkaukset kohdistuvat vain vähäosaisiin ja rikkaat säästyvät kaikilta säästötoimilta.
        Pilkallista virnuilua näkyi useamman kertaa. Sekä uhmakasta sanelua, me teemme nyt näin, ihan sama mitä muut asioista ja toimistamme ajattelevat.
        Loppu oli jo tosi kiusallinen.
        riikka ja kumppanit ei ymmärrä että pienituloinen äänestäjä, jolta leikataan, ei tyydy heidän selityksiinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäistä kertaa Purra oli kunnolla grillissä ja hän paloi aivan täysin. Hän valehteli, kiersi kysymyksiä eikä suostunut edes vastaamaan.
        Hällä on melko raskas risti kannettavana. Ja ihan oma-aloitteisesti.

        Myönsi kuitenkin, että leikkaukset kohdistuvat vain vähäosaisiin ja rikkaat säästyvät kaikilta säästötoimilta.
        Pilkallista virnuilua näkyi useamman kertaa. Sekä uhmakasta sanelua, me teemme nyt näin, ihan sama mitä muut asioista ja toimistamme ajattelevat.
        Loppu oli jo tosi kiusallinen.
        riikka ja kumppanit ei ymmärrä että pienituloinen äänestäjä, jolta leikataan, ei tyydy heidän selityksiinsä.

        Olisi kysellyt vaan ”mustien säkkien” häätämisestä niin päälle olisi tullut. Aivan kauhea ämmä-paha,mutta kieltäytyi vastaamasta kuun alettiin mennä itse asiaan. Hullunkohtaus ei ollut enää kaukana


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kysellyt vaan ”mustien säkkien” häätämisestä niin päälle olisi tullut. Aivan kauhea ämmä-paha,mutta kieltäytyi vastaamasta kuun alettiin mennä itse asiaan. Hullunkohtaus ei ollut enää kaukana

        Jos ihminen on rehellinen, ei pannu pala pohjaan. Kiukuttelu on myös yksi puolustus keino jolla saadaan käännettyä tai hiljennettyä kysymys. Tämän olemme tänään nähneet.

        Näiltä sankareilta tahtoo unohtua mistä se oma palkka pussiin kilahtaa. Suurelle osalle kansalaisia näytetään keskaria ja valtion rahaa pistetään surutta palamaan.


    • Anonyymi

      Purra #asumistuki leikkauksista: toivottavasti ihmiset työllistyvät ja pystyvät elättämään itsensä.
      Niin, mutta miten esim. päiväkodissa työskentelevä, kaupungissa asuva yksinhuoltaja? Jonka palkka ei riitä asumiseen? Pitääkö silloin siis ottaa lisäksi yötyö vai miten?

      Jos tekee kellon ympäri töitä, ei tarvii asuntoa. Lapsen voi ottaa yötöihin mukaan ja tiputtaa päiväksi kouluun/päikkyyn

    • Anonyymi

      Ja iäkäs omaishoitaja myös töihin jotta ei asumistuki pienene. Siinä sitä Valtion kassaan kilisee roposia ja poliiseilla etsintätehtäviä , kun muistisairaat lähteneet itsekseen lehmiä etsimään. Onhan päätöksillä selvästi työllisyysvaikutuksia.

      • Anonyymi

        Paras vastaus oli omahoitajalle, joo kyllä sulta leikataan. Kertoo paljon persuista kun oluen ja bensan hintarasitusta pienennetään 😳. Riikalla alkaa kaula hikoilla ja punottaa, kun hermostuu. Ja se kammo irvistys päälle


    • Anonyymi

      Miten 55+ osatyökykyinen jota kukaan ei halua palkata!
      Heikompia on paljon ja siitä ei välitetä.
      Onko niin että ihmiset ajetaan kaduille kodistaan, kun ei pysty maksamaan vuokraa.
      Herätkää nyt perkele siellä.
      Talvella Suomessa ei kadulla voi asua.
      Mikä poliitikkoja vaivaa!

    • Anonyymi

      Erinomaista talouskeskustelua tänään @YleAstudio
      purran
      vastaus yhteen yleisökysymykseen oli kuitenkin aika vaikeasti ymmärrettävä: miten kahden tuen yhtäaikainen leikkaaminen voisi yksittäisen omaishoitajan kohdalla auttaa hänen työllistymistään?

    • Anonyymi

      Olenko koskaan sanonut, että vihaan ja inhoan persujen politiikkaa? Ai en. No sanon sitten uudestaan.

      Kenenkään vähänkään ajattelevan ihmisen ei pitäisi koskaan eikä missään olosuhteissa äänestää persujen edustajia mihinkään yhteiskunnalliseen työhön. Piste

    • Anonyymi

      Persut miksi pensa maksaa niin paljon ja nyt maksaa sähkökin.
      Olitte sittenkin paskanpuhujia kuten arvasin.

      • Anonyymi

        Sitä saa mitä tilaa. Met jiesiössä olhan niiin onnellisia meiän hallituksesta ja persuprobagantasta. Kiitoksii, kiitoksii....

        4,4c/l on hinta, jonka edestä perussuomalaiset oli valmis uhraamaan Suomen pienituloiset ja työntekijöiden oikeudet.

        4,4c/l, jota ei seuraavana päivänä enää erota markkinahinnan heilahtelusta.

        Tätäkö joku todella tilasi?
        Valtiovarainministeriö | Finansministeriet
        30. elok.2023
        Valmisteveron alennuksen arvioidaan alentavan bensiinin arvonlisäverollista pumppuhintaa noin 4,4 senttiä litralta.

        Lisäksi ajoneuvoveron perusveroa kevennetään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä saa mitä tilaa. Met jiesiössä olhan niiin onnellisia meiän hallituksesta ja persuprobagantasta. Kiitoksii, kiitoksii....

        4,4c/l on hinta, jonka edestä perussuomalaiset oli valmis uhraamaan Suomen pienituloiset ja työntekijöiden oikeudet.

        4,4c/l, jota ei seuraavana päivänä enää erota markkinahinnan heilahtelusta.

        Tätäkö joku todella tilasi?
        Valtiovarainministeriö | Finansministeriet
        30. elok.2023
        Valmisteveron alennuksen arvioidaan alentavan bensiinin arvonlisäverollista pumppuhintaa noin 4,4 senttiä litralta.

        Lisäksi ajoneuvoveron perusveroa kevennetään

        Tekkeehän tuo pari euroo tankilliselta jos hyvin sattuu Kiitoksii, kiitoksii....purra pusi pusi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekkeehän tuo pari euroo tankilliselta jos hyvin sattuu Kiitoksii, kiitoksii....purra pusi pusi

        Markkinat reagoivat eiliseen rasismi-sopuun. Polttoaineen hinnat pompsahtivat n.17c/l ylös. Polttoaineiden hinnat ovat nousseet tämän hallituksen aikana esim. Diesel täällä 1,7-> 2,11€/l eli 41c/l
        Ennakkoon on jo mitareilla hinnan nousseet paljon enemmän,ei salaisuus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinat reagoivat eiliseen rasismi-sopuun. Polttoaineen hinnat pompsahtivat n.17c/l ylös. Polttoaineiden hinnat ovat nousseet tämän hallituksen aikana esim. Diesel täällä 1,7-> 2,11€/l eli 41c/l
        Ennakkoon on jo mitareilla hinnan nousseet paljon enemmän,ei salaisuus

        Mutta hei
        Älä hei unohda oluen hinta-alea!

        Saimma just sen minkä tilasimma.urpo ja purra pusi pusi moiskis! (Sano Eemeli)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta hei
        Älä hei unohda oluen hinta-alea!

        Saimma just sen minkä tilasimma.urpo ja purra pusi pusi moiskis! (Sano Eemeli)

        Hyvä kysymys Sirkkaselta:
        "Tarvittiinko tähän oikeasti 100 asiantuntijaa kertomaan nämä asiat?"
        Ei meinannu edes riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys Sirkkaselta:
        "Tarvittiinko tähän oikeasti 100 asiantuntijaa kertomaan nämä asiat?"
        Ei meinannu edes riittää.

        No mikä se on ollut niin vaikeaa ja raskasta Orpo, Anna-Maija ja Riikka? Teillähän on ollut itse tehty sisäinen kriisi, sen selvittämistäkö nyt ihmisten pitäisi ihailla😅pusi pusi

        Varmaan raskasta kun on pitänyt näytellä ja valehdella koko kesä -
        hallitusneuvotteluista lähtien


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mikä se on ollut niin vaikeaa ja raskasta Orpo, Anna-Maija ja Riikka? Teillähän on ollut itse tehty sisäinen kriisi, sen selvittämistäkö nyt ihmisten pitäisi ihailla😅pusi pusi

        Varmaan raskasta kun on pitänyt näytellä ja valehdella koko kesä -
        hallitusneuvotteluista lähtien

        Ilmankos Kokoomus on puhunut terapiatakuusta, koska nyt olis nelikolle terapia tarpeen, kun on ollut niin raskas kesä.huh huh ssentäs


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos Kokoomus on puhunut terapiatakuusta, koska nyt olis nelikolle terapia tarpeen, kun on ollut niin raskas kesä.huh huh ssentäs

        RKP:n Henriks avautui rasismiselonteosta: ”Paine on ollut valtava tämän kesän aikana”(IL)

        Unohtunu ryppynarun käyttö.Sillähän sitä painetta on helppo säädellä. Met pojat sen tiiämmä päivittäin joskus jopa iloisesti yölläkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        RKP:n Henriks avautui rasismiselonteosta: ”Paine on ollut valtava tämän kesän aikana”(IL)

        Unohtunu ryppynarun käyttö.Sillähän sitä painetta on helppo säädellä. Met pojat sen tiiämmä päivittäin joskus jopa iloisesti yölläkin

        Kyse on itsestäänselvistä asioista.
        Miksi hallituksen ministerit korostavat, että tiedonannon laatiminen oli vaikeaa? Miksi tämä on ollut vaikeaa?
        Ei rasismin tuomitsemisessa, siitä irtisanoutumisessa ja rasistisen toiminnan lopettamisess saa olla mitään vaikeaa.


    • Anonyymi

      Tämähän se sakkia on. No Lulun touhut ei yllätä. Purrasta nyt viitsi edes kirjoittaa.

      Liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranteen (ps) valtiosihteerin nimitys kaatui Suojelupoliisin turvallisuusselvitykseen, kertoo Iltalehti. Aiemmin vastaavaa tapahtui, kun valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) erityisavustajan nimitys tyssäsi Supon selvitykseen.

      • Anonyymi

        Hölö-hallan toilailut

        Halla-aho nimitti holokaustin merkityksen korostamista ”holo-hölinäksi” ja kysyi: ”Miten paljon pitää vettä virrata Jordanissa ennen kuin vanhojen luukasojen kaiveleminen alkaa muidenkin kuin minun silmissä näyttää tyhmältä?”

        Parikymmentä vuotta myöhemmin Halla-aho saa puhemiehen korokkeeltaan todistaa, kun hänen oma puolueensa tekee holokaustin kiistämisestä rikoksen.


    • Anonyymi

      Vihapuhemies järkyttynyt päänleikkaus julisteesta.
      Siis
      Heidän ei olisi pitänyt heiluttaa tällaisia ​​sopimattomia iskulauseita
      varsinkin Ms Purraa vastaan, jolla oli joskus halu ampua ulkomaalaisia ​​metrossa/junassa. Täysin tuomittavaa

      Myös vihapuhemies Halla-Aho haaveili ampuvansa naapurinsa. eli samaan aikaan Jussi Halla-aho haaveilee homojen ampumisesta ja raiskauksesta.

      • Anonyymi

        Olisi ollut todella hienoa, että olisit eduskunnan puhemiehenä kertonut ulkomaalaisille seuraajillesi, että kyseessä oli mielenosoitus rasismia vastaan ​​ja mainitsemasi asiat ovat vähemmistöä.

        Teillä on nyt mahdollisuus vastata kansainväliselle yleisölle, pitäisikö rasistien ja fasistien heittää pois Suomen hallitukselta, jonka viestitti 99,9 % mielenosoittajista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi ollut todella hienoa, että olisit eduskunnan puhemiehenä kertonut ulkomaalaisille seuraajillesi, että kyseessä oli mielenosoitus rasismia vastaan ​​ja mainitsemasi asiat ovat vähemmistöä.

        Teillä on nyt mahdollisuus vastata kansainväliselle yleisölle, pitäisikö rasistien ja fasistien heittää pois Suomen hallitukselta, jonka viestitti 99,9 % mielenosoittajista.

        Unohdat mainita, että mielenosoitus oli rasismia ja fasismia vastaan. Esimerkiksi puolueesi johtajaa vastaan, joka kirjoitti maahanmuuttajien lasten ampumisesta junassa.
        Mutta emme odota sitä sinulta, joltakin, joka tuomittiin vihan lietsomisesta etnistä ryhmää vastaan.
        Ja tämä äijä-paha haluaa Suomen presidentiksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdat mainita, että mielenosoitus oli rasismia ja fasismia vastaan. Esimerkiksi puolueesi johtajaa vastaan, joka kirjoitti maahanmuuttajien lasten ampumisesta junassa.
        Mutta emme odota sitä sinulta, joltakin, joka tuomittiin vihan lietsomisesta etnistä ryhmää vastaan.
        Ja tämä äijä-paha haluaa Suomen presidentiksi?

        No ei yllätä , että rasismin vastustaminen tuntuu olevan sinulle vastenmielistä, suorastaan punainen vaate.

        Mikä on suurin toimintahäiriösi?
        Niitä oli vain yksi tai kaksi. Näet aina agitaattoria rauhanomaisissa mielenosoituksissa. On halpaa ja rumaa viitata, että mielenosoittajat olisivat olleet Venäjä-mielisiä tai ”kommunisteja”, kuten kannattajasi sanovat. Kuinka alas voit mennä?
        =Lapsellinen


    • Anonyymi

      Koskahan persut itse heräävät siihen, että ”on meissä kyllä aika paljon rikollisia”?

    • Anonyymi

      No voi voi sentäs. Tutkimuksen mukaan yli 60 prossaa naisista ei missään tapauksessa alkaisi seurustella miesten kanssa jotka äänestää persuja.
      eli
      Näyttää siltä että persumiehet joutuu seurustelemaan keskenään. On rankkaa olla persumies.
      Tynkkysen esimerkkiä noudattaen.
      Vielä kun se on periaatteessa puolueessa kiellettyä ja KD ainakin äänestäisi vastaan.

      • Anonyymi

        No onks jeesiön vihervanhalla poijjaalla sitten Waimoo??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onks jeesiön vihervanhalla poijjaalla sitten Waimoo??

        Totta sitä kaikilla heteroilla vaimo on ? (ainaski mielessään)


    • Anonyymi

      Toisen kerran valitsivat tuonkin sekopään eduskuntaan.
      Mitä sienisoppaa taas nautittu

      PS-edustaja sekoili kyselytunnilla – Puhemies Halla-aho keskeytti
      Puhemies Jussi Halla-aho: ”Edustaja Antikainen, tämä ei tunnu nyt liittyvän tähän käsittelyssä olevaan kysymykseen”.

    • Anonyymi

      Jengi neljä vuotta huutanut kurkkusuorana Marinin Sannaa eroamaan. Nyt kun se ilmotti eroavansa, niin sama jengi kerää kansalaisaloitteeseen nimiä, ettei saa erota.
      On sekoa sakkia, älä muuta sano, kathen patzkaa

    • Anonyymi

      Siitähän se alkaa taas uuden nimen keksiminen

      Perussuomalaisten rivit rakoilevat. Puolueen duunarikannattajat eivät hyväksy työelämäheikennyksiä:

      - potkut ilman painavaa syytä
      - palkanmaksun keskeyttäminen muutostilanteissa
      - ansiosidonnaisen romuttaminen
      - pakkolait
      - lakko-oikeuden rajoitukset

      mm
      Se puolue, jonka jäseneksi liityin joitain vuosia sitten, ei ikävä kyllä ole enää sama. Liityin puolueeseen, jonka arvoissa oli Suomen ja suomalaisten edun ajaminen. Duunareiden ja pienen ihmisen puolella oleminen. Se puolue kasvoi ja hajosi – enkä nyt puhu Soinin ajasta. Sisäinen suhmurointi ja henkilöiden oman edun tavoittelu tuli mukaan isosti, kun puolue kasvoi nykyiseen kokoonsa. Takinkääntöhyökkäys ay-liikettä vastaan kokoomuksen tukipuolueena oli minulle täysin hyväksymätöntä.

    • Anonyymi

      Puhemies Halla-aho moittii Marinin toimintatapaa:" Saimme tiedon lähtöpäätöksestä tiedotusvälineistä"
      Netissä saa vastauksen aika helposti potut pottuina
      eli

      "Ei se mitään Halla_aho
      Vaimosikin sai tietää pettämisestäsi ja lehtolapsesi syntymästä somesta".

      • Anonyymi

        Ei ole paikkaa, johon puhemies ei työntäisi persupopulismia.
        Kummankohan perheen hän ottaa mukaan pressanlinnaan, näin ihan hypoteettisesti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niinhän se lupaili ennen vaaleja, nyt on toinen ääni kellossa, semmosta se on äärioikeiston meno


    • Anonyymi

      Suomi muuttui eilen diktatuuriksi?
      Ei mitenkään haiskahda sellainen natsi-Saksan meno tässä…
      riikan käsitys demokratiasta on tämä
      Rikkomus…kuulostaa vakavalta! Onko maahan siis julistettu poikkeustila ja yksittäisten kansanedustajien on äänestettävä poikkeustilaneuvoston päätösten mukaisesti?

      • Anonyymi

        Mikä rikkomus purra?

        Perustuslaki:

        "Kansanedustajan riippumattomuus
        Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

        Eli mitään ryhmäkuria ei pitäisi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä rikkomus purra?

        Perustuslaki:

        "Kansanedustajan riippumattomuus
        Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

        Eli mitään ryhmäkuria ei pitäisi olla.

        Blobdisöpöliinillä noussut pissi päähän? 🤔
        Kansallissosialistinen epädemokraattinen rasistivaltio Persusuomi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Blobdisöpöliinillä noussut pissi päähän? 🤔
        Kansallissosialistinen epädemokraattinen rasistivaltio Persusuomi.

        Orpon sini-mustahallitus on läpimätä eikä kansalaisten edun mukainen. HALLITUS ALAS!


    • Anonyymi

      Antkaine Persujen naispuolinen Mäkelä?
      Pilkataan ja ivataan kaikkea mikä ei mahdu omaan pieneen persu-maailmaan. Tässäkin lapsellista transihmisille lällättelyä, niin kuin kuin asia olisi heille jotain leikkiä.

      Tässä luodaan Suomeen tämmöistä pelkureiden yhteiskuntaa, jossa voidaan joukolla lyödä ja sylkeä päälle kaikkia heikommassa asemassa olevia, vähemmistöjä yms. Eipä jää paljoa mistä vois olla ylpeä omasta synnyinmaasta.

    • Anonyymi

      Turha ruikuttaa tiosiasihan on se,että nyt on suomessa kautta historian paras hallitus.

    • Anonyymi

      Meidän klovnihallituksemme paradoksi:
      maahanmuuttovastaisella politiikalla on se seuraus, että juuri fiksu porukka (nuo hunajaiset "huippuosaajat") lähtevät/menevät muualle. Tämä on aina rasismin seuraus. Juntteja olemme, junteiksi jäämme.

      • Anonyymi

        Ja kun intialainen koodari 12 kk projektin jälkeen palaa perheensä luo Intiaan lomailemaan, ja menettää 3kk loman aikana työluvan niin veikkauksia:
        hakeeko intialainen koodari työluvan uudestaan Suomeen (kestää 2-3kk), vai hakeeko työluvan Saksaan jossa kaikki hoituu viikossa ?

        Tämä persuhölmöläisten maa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun intialainen koodari 12 kk projektin jälkeen palaa perheensä luo Intiaan lomailemaan, ja menettää 3kk loman aikana työluvan niin veikkauksia:
        hakeeko intialainen koodari työluvan uudestaan Suomeen (kestää 2-3kk), vai hakeeko työluvan Saksaan jossa kaikki hoituu viikossa ?

        Tämä persuhölmöläisten maa

        Entä jos synnytettäisiin ja koulutettaisiin ihan itse ne omat huippuosaajat?

        joo peräkylien vanhatpojat, eikö ole ottanu nuorena eteen?

        fakta:
        väki loppuu, suomalaiset on pieni katoava kansanryhmä,
        Persuista huolimatta ei niinkään kaukana tulevaisuudessa ole aika jolloin
        täällä soutelee muut kansat


    • Anonyymi

      Osa yritystuista on haitallisia ja jarruttaa kehitystä, sanovat asiantuntijat – ekonomisti purkaisi tukia metelistä piittaamatta
      Yritystukea jaetaan vuosittain miljardeja euroja.

      Viime vuonna jaettiin 1,8 miljardia euroa yritystukia, joista suurin osa ei ole valtiolle kannattavia. Niistä ei nykyhallitus leikkaa, muualta kyllä. Kuinka kauan tämä pyhä lehmä säilyy kaikkien leikkausten ulkopuolella?

    • Anonyymi

      Nämä pölövästit

      Suomessa väestönvaihtotermiä ovat käyttäneet myös muutamat perussuomalaisten huippupoliitikot kuten nykyään eduskunnan puhemiehenä toimiva Jussi Halla-aho (ps.) ja valtiovarainministeri Riikka Purra (ps.).

      Viimeksi kesällä julkisuudessa käsiteltiin väestönvaihtotermin käyttämistä, sillä myös sisäministeriksi valittu Mari Rantanen (ps.) on käyttänyt sitä.
      https://yle.fi/a/74-20047855

    • Anonyymi

      PS:n tuore kansanedustaja Kaisa Garedew.
      On muuten harvinaisen epämiellyttävän kuuloinen henkilö.
      https://twitter.com/i/status/1701942248567370067

      Tämä ihminen kuulostaa ihan sketsihahmolta .Huhtasaaren opissa ollut puhetyylistä lähtien.
      Mistä näitä oikein tulee? tv7:n lastenohjelma?
      Huhtasaaren,Päivi Räsäsen ja Antikaisen lisäksi tämä rouva 🙄 huhuuh

      • Anonyymi

        Umpikaheli. Itsellään rankka narkomaanitausta ja sen jälkeen toiminut vieläpä päihdetyöntekijänä. Nyt paasaa kohtalotovereittensa elämän kurjistamisen puolesta. Jumalan nimessä, totta kai.


    • Anonyymi

      Lisää byrokratiaa, lisää rahanmenoa. Persut on valmiita satsaamaan verorahoja siihen, että saavat kiusata maahanmuuttajia.

      Budjetissa on varattu miljoonia byrokratiaan kun oleskeluluvan jatkoa joudutaan yhä tiheämmin arvioimaan migrissä uudestaan. Siihen tarvitaan lisää henkilökuntaa. Tässä kohtaa persut ei ”sopeutakaan” julkisen puolen menoja.
      Sisäministeriö ehdottaa budjettiin miljoonia lisäeuroja maahanmuuttajien kurittamiseen ja kyttäämiseen: lupien keston lyhentämiseen, valvontaan ja säilöönottoon yhteensä yli 15 miljoonaa euroa.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2489
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      55
      2204
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      197
      2188
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1722
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1252
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1222
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe