Suomi on työpaikkakiusaamisen ja rasismin ykkösmaa

Anonyymi

Numero yksi työpaikkakiusaamisessa ja rasismin suhteen

16

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa johtaminen on haukkumista, arvostelua, mollaamista. Työntekijän kehuminen tai tukeminen on liian vaikeaa. Mielummin savustetaan työntekijä pihalle. Kuulostaakin vittumaiselta työkulttuurilta.

      • Anonyymi

        Mielisairaat johtaa ihmisiä "parempiin tuloksiin" kiristämällä uhkailemalla ja vittuilemalla.
        Tuleeko tuolla tulosta?

        No ei tule mutta työpaikasta lähtee kaikki osaava työvoima pois parempiin työpaikkoihin joissa ei uhkailla ja vittuilla.


    • Anonyymi

      täällä ihmisii kohdallaan kuin paskaa, eriarvoisuus on suurta

    • Anonyymi

      Vika on johtamisesssa: haetaan piinkovia liike-elämän pelisäännöillä pelaavia esihenkilöitä - ei toimi!!! Tarvitaan myös johtamisen otetta myötätuntoisesti ja lempeästi. Homma ei onnistu tunnekylmästi huutamalla ja pelottelemalla!
      Vitsi, mikä ihmishirviö yksikin naispuolimen pikkupomo oli; yritti hirveällä riehumisella ja uhkailulla nujertaa, ettei epäkohtia tuotaisi esille. Tuotiin silti. Ihan hullu akka!

      • Anonyymi

        Yksikin sekopää firman hierarkiassa pilaa koko työpaikan hengen mikä heijastuu firman tuloksesta aina alas asti suorittavalle portalle, missä taasen työntekijöiden vaihtuvuus kertoo omaa tylyä sanomaansa. Juurkin nämä yritykset itkevät työvoimapulaa ja aiheuttavat ihan itse omalla toiminnallaan rekry ongelmansa sillä "paha kello kuuluu kuuluu todella kauas" varsinkin somen välityksellä.


      • Anonyymi

        Tätä huudetaan aina, mutta käytännössä terminaattori saa aina homman


      • Anonyymi

        Sä ja sun piinkova liike- elämän pelisääntö.

        Ongelmat ovat 100% sosiaalisia eivätkä ne riipu siitä eletäänkö piinkovilla liike- elämän säännöillä vaiko sosialistisen holhouksen alla tunteellisesti.


    • Anonyymi

      Ainakin työpaikkakiusaamisessa

    • Anonyymi

      Samaa on mattalan kynnyksen kerhoissa syrintää,kävelään yli ymm.

    • Anonyymi

      Jokainen rasistinen teko ja työpaikkakiusaaminen on liikaa. En puolusta, mutta miten arvelet tai tiedät asioiden olevan esim. Venäjällä, Kiinassa tai Etelä-Amerikassa, USAssa...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Rasismi" on vain yksi uusi sosiaalisen perseilyn työkalu jota käyttävät yleensä eniten suomalaiset itse. Maahanmuuttaja on tässä kuviossa pelkkä esineeksi alistettu väline jota tyhmä suomalainen holhoava suvakki käyttää oman sädekehänsä kiillottamiseen kun hakkaa muita suomalaisia maahanmuuttajalla päähän heitä rasisteiksi syyttäen. Tyhmin ihmislaji, jopa tyhmempi kuin ehta aito rasisti.

      Kun menin uutena työntekijänä työpaikalle, parin viikon jälkeen esimies kutsui kriisikokouksen paikalle. Hän piti minulle kasvattavan nuhtelusaarnan "erilaisuuden hyväksymisestä". Esimies käyttäytyi minua aikuista ihmistä kohtaan kuin emo joka toruu kolmevuotiasta lasta joka on tehnyt tuhmuuksia.

      En ymmärtänyt lainkaan mihin hän viittasi. Olin keskittynyt uuden työni opetteluun ja toivottomaan yritykseeni tulla osaksi hänen luotsaamaansa sosiaalivikaista työyhteisöä. Kun ihmettelin mikä tämä erilaisuuden hyväksymissyytös oli, kuka on erilainen ja keneen verrattuna, ja kuka ei ollut hyväksynyt kenen erilaisuutta, sain vastaukseksi kysymyksen "osaatko yhtään arvata?". Kun en osannut, en saanut vastausta. Esimiehellä ei koskaan ollut tapana puhua suoraan mistään. Hän harrasti näitä syyttäviä arvuutteluleikkejä. Syytti mielivaltaisesti työntekijöitä jostakin, mutta sitten kieltäytyi kertomasta mistä kenkä puristaa. Vittuili vain että osaatko yhtään itse arvata.

      Myöhemmin ymmärsin että hän oli saanut jostakin päähänsä ajatuksen, että olin ollut rasisti työpaikalla olevaa etiopialaistaustaista työntekijää kohtaan. En tuntenut koko tyyppiä koska hän työskenteli eri osastolla. Myöhemmin sama etiopialainen itse pyysi että vaihtaisin hänen osastolleen. Minusta kiersi joku syöpäinen juoru pitkin työpaikkaa. Minut itseni pidettiin tietämättömänä mitä minusta juoruillaan ja näin olin sitten täysin puolustuskyvytön. En päässyt vaihtamaan osastoa joten en saanut tietää mikä tämä työpaikalla kiertänyt juoru minusta oli. Olisin todennäköisesti saanut sen tietää juuri tältä etiopialaiselta itseltään jota oma esimieheni piti minun rasismini uhrina. Oikein mukavalta tyypiltä vaikutti.

      Hetki ennen työsopparini loppumista uusi sijainen ohimennen varoitti minua eräästä toisesta työntekijästä, Sanoi vain että varo sitä. Mutta ei kertonut miksi ja millä tavalla olisi pitänyt varoa. Toiset työntekijät naureskelivat tämän tyypin josta minua varoitettiin olevan "työpaikan tietotoimisto".

      Toinen työntekijä ohimennen varoitti minua, ettei kannata syödä kahvipöydän antimia, koska niitä ei ole turvallista syödä. Ei kertonut miksi. Ilmeisesti työntekijät olivat oikeasti niin pököpäitä että uittivat jossain viemärissä pullat ja kaakut ennen tarjoilemista. Minua tarkkailtiin, minulle annettiin näitä outoja varoitusia. Katsottiin säälien, voivoteltiin. Oltiin kiusaantuneita kun tulin näköpiiriin.

      Ei selvinnyt johtuiko tämä kaikki vain näistä oudoista rasismisyytöksistä vai mitä kaikkea muuta paskaa siellä minusta juoruiltiin. Ihmettelen etten sairastunut paranoidiseen skitsofreniaan tuon työsuhteen aikana.

      Minulle kehiteltiin tuona aikana joku maine. Mikä maine se oli ei selvinnyt itselleni koskaan. Ilmeisesti olin ainakin rasisti kaikkien muiden mielestä paitsi työpaikan maahanmuuttajataustaisten. Italiaano työntekijä lohdutti ettei kannata välittää mistään muusta kuin että palkka juoksee. Mutta itsekin lopulta juoksi pois kyseisestä läävästä kun ei kestänyt sitä sontaa.


      Suomalaiset työpaikat ovat TÄYTTÄ PASKAA. Hyi olkoon.

    • Anonyymi

      Totta.
      Esim. työpaikkakiusaamista tapahtuu useimmissa isoissa firmoissa ainakin ja sen kohteeksi jossain vaiheessa työuraansa on joutunut jopa 20% työikäisistä. Muualla Euroopan maissa vastaavat lukemat ovat ihan joitain prosentteja.
      No, minkäs teet, kusipäinen kansa kaiketi.

      • Anonyymi

        Oletko sitä mieltä että pitää nostaa kädet pystyyn ja vain todeta että minkäs teet, kusipäinen kansa?


    • Anonyymi

      Paska firmojen pitää mennä konkkaan ja perustaa uusia tilalle.

    • EU:ssa on työvoiman vapaa liikkuvuus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe