Miehen kaksoiselämä

Anonyymi

Olen ollut viisi vuotta naimisissa. Äskettäin mieheni salasuhde paljastui ja tämän myötä kaikki muutkin panot, valloitukset ja kuviot. Olen itse ollut niin naiivi, etten kuvitellut jokaisen vähänkin viehättävämmän naisen olevan potentiaalinen hurmauksen kohde ja yhden illan juttu. En edes tahdo tietää, paljonko naisia on ollut. Samanaikaisesti mies on ollut minusta todella mustasukkainen ja omistushaluinen.

Yritin etsiä netistä vastaavia kohtaloita enkä juuri löytänyt. Tapahtuuko tällaista muualla?

Voin sanoa, että olen todella järkyttynyt. En oikein tiedä, miten tästä eteenpäin.

12

569

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jaa, vanha hyvä keino toimii aina… run Forest run, huoh!

  • Anonyymi

   Pahasti tehnyt sinulle, hyvin pahasti. Mies on rikkinäinen, elä jää suhteeseen.

  • Noin aktiiviset tahot on loppujen lopuksi aika harvassa, oli sukupuoli mikä tahansa. Voi olla että kohtalotoverin löytäminen on hankalaa, vaikkakin muita petettyjä löytänet helposti keskusteemaan kanssasi.

  • Anonyymi

   Etsi "Runaway man" haulla sivustoja. Ehkä vastaavia löytyy Facebookista. Parempi jos löytäisit asiaan erikoistuneen ammattilaisen. Ei ne kuitenkaan niin yleisiä tapauksia ole. Et saa "peruspaketoitsijalta" tarvitsemasi tukea. Saisit huomata sen pian.

  • Anonyymi

   Vastaavaa naisen kanssa. Siitä ei niin kirjoiteta ja aisurijutuistakaan. Miehen pettämisistä taidetaan kirjoittaa enemmän.

  • Anonyymi

   Viisi vuotta on usein aika keskimääräinen aika kun nähdään jatkuuko juttu jos/kun kovin huuma usein tuolloin hiipuu. Poikkeuksiakin tosin on. Saattaa esim. olla vanhojakin ikänsä yhdessä olleita pareja, jotka voivat olla vielä kuin lähes vastarakastuneita, mutta heitä on harvassa. Riippuu niin juttujen alusta kuin ihmisluonteistakin yms. Usein suhteita pitäisi koettaa vaalia hoitamalla, varsinkin kun pidemmistä ajoista on kyse. Vaikuttaa että sinä edelleenkin rakastat. Mutta olisiko mies palautettavissa vielä sinun tykösi niin tarvitsisi hieman taustoja selville.

   Eli.

   Kuinka juttunne alkoi? Onko miehelläsi ollut kuinka paljon naisia ennen sinua? Entä sinulla, tietääkö miehesi? Minkä ikäisiä olette? Onko teillä ollut tahoillanne vakavempia ja pidempiä suhteita ennen teidän juttuanne? Oletko huomannut petipuuhienne muuttuneen missään vaiheessa?

   • Anonyymi

    Sivusta.
    Sen verran sain selville, että jatkuva uskottomuus oli alkanut jo ennen avioitumista. Kertoi sen olleen joskus jopa hauskaa. Muistutti, ettei ole koskaan moittinut minua. Olimme yhdessä pitkään, en halua tässä kertoa. Sain ns. kaasuvaloa. Voimia! Muun osuuden olen koonnut suvun ja entisten tuttujeni kauhisteluista. Emme ole keskustelleet. Voimia.


  • Anonyymi

   Puolisosi on rikkonut kalliin lupauksensa mitä törkeimmällä tavalla.
   Sinulla on kaikki oikeudet lopettaa liitto sen kanssa.
   Tuon tason ihminen on katuojan saastaakin pahempi. Voi hyvin jättää sen rypemään omaan tekemäänsä lokaan.
   Sinun ei tarvitse alistua noin alas jatkamaan elämääsi tuon iljetyksen kanssa.
   Piste.

  • Anonyymi

   Olen samassa tilanteessa. En oikein halua tietää kuinka paljon on ollut pettämistä. Olen mies ja pitkä avioliitto takana.

  • Anonyymi

   Pistä Vahinko vaan kiertämään ja ala elää omaa rlämääsi. Noiden perään ei kannata itkeä.

  • Anonyymi

   Itse olen kokenut vastaavan, otin eron koska mies ei muuttanut tapaansa. Eikä koskaan pystynyt käsittelemään asiaan tai kertomaan syitä. Olen tällä hetkellä parisuhteessa miehen kanssa, joka on pettänyt pitkässä aikaisemmassa liitossaan vaimoaan jatkuvasti. Hän oli jo eronnut, kun tapasimme ja käynyt jonkinlaisen prosessin itsensä kanssa. Keskustelemme hänen ja minun aikasiemmista pilalle menneistä suhteista hyvin syvällisesti. Hän on kertonut, että aikoinaan ajautui suhteeseen naisen kanssa, teki lapset koska molemmilla alkoi biologinen kello tikittämään. Sanoi, että hyvääkin oli, mutta pääsääntöisesti koki tehneensä väärän valinnan ja päätti alistua tilanteeseen lasten vuoksi. Vaimolla oli tapana käydä asioita läpi humalassa riitelemällä. Mies haki läheisyyttä muualta ja koki häpeää pettämisistään ja syyllisyyttä. Vannoi itselleen ,että olo viimeinen kerta, kunnes taas. Loppujen lopuksi vaimo kärähti sivusuhteesta ja mies tunnusti myös. Jatkoivat täysin kylmää liittoa. Kertoi edelleen ettei halunnut pilata lasten elämää. Kertoi kuinka kaksi täysin vierasta ihmistä nukkuvat samassa sängyssä ja odottaa milloin toinen on mennyt nukkumaan että voi itsekin mennä nukkumaan. Ei halunnut terapiaan tms. Jossain vaiheessa kuvioon tuli sitten se kuuluisa kakkonen, jonka turvin mies pääsi irtautumaan liitostaan, naisen painostuksen alla ja tämä miehen kertomaa. Kakkossuhde ei sitten koskaan kantanut. Mies Kertoi, että olihan se raskasta niille kaikille naisille joiden kanssa sääti samaan aikaan yrittää sepittää tarinaa miten saa kaikkien kanssa homman toimimaan. Jossain vaiheessa miehellä oli vapaatakin irtosuhdevaihe. Sain sen olevan niin kuluttavaa ja vihasi itseään , ettei vaan enää jaksa sellaista elämään, josta seurasi pitkä kuiva kausi, lopetti irtosuhteet ja alkoi käydä asioita läpi omassa päässään.
   Itse olen kokenut hyvin samanlaisen elämän. Pilalle mennyt liitto ja sitä seuraava jatkuva jonkin etsiminen ja irosuhde ym härdelli.
   Minua itseäni miehen tarina on jollain tapaa lohduttanut ja se miten hän avoimesti Kertoi omasta häpeästä, itsevihasta ja miten pää meinasi levitä kaikissa siinä tunteiden helvetissä, auttoi olemaan armollisempi itselleni ja omalle ex miehelleni.
   Sinä itse päätät jäätkö suhteeseen, miten mies kykenee asiaa käymään läpi jne. Toista et voi muuttaa.

  • Anonyymi

   Kohtalon toveri olen, vasta paljastui puolison petollisuus minullekin, liki kymmenen vuoden jälkeen. Luottanut olen minäkin, on keskusteltu aiheesta jne., sanat vaan eivät kanna tekoihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 348
   3254
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   9
   2090
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2001
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   405
   1747
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   234
   1383
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   16
   1251
  7. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   1246
  8. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   15
   1244
  9. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1194
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   302
   970
  Aihe