Persujen saavutukset

Anonyymi

Herää taas kerran kysymys, että MITÄ HYÖDYLLISTÄ PERSUT ON KOSKAAN TEHNYT POLITIIKASSA? Muuta kuin edistänyt tiedevastaisuutta, misogyniaa, trans- ja homofobiaa, rasismia… Eli yleisesti vienyt osan asenneilmapiirä kohti pimeää keskiaikaa?

269

1899

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastustetaan muutoksia jotka on ilmastonmuutoksen torjumiseksi välttämättömiä, asetuttiin vastahankaan tasa-arvoisessa avioliittolaissa, jatkuvasti ratsastetaan maahanmuutolla

      • Anonyymi

        Perussuomalaisten suurin poliittinen teko on se, että nykyiset hallituspuolueet menettävä sille ääniään.

        Suomalaiset osoittavat äänestämällä, kenelle he haluavat antaa valtaa. Koska Suomessa on vaalijärjestelmä, mikä mahdollistaa huorapuolueen kaltaisen toiminnan, on se nykyään ainoa mahdollisuus puolueille, joilla ei ole kykyä, osaamista, arvostusta tai äänestäjien luottamusta, eli surkea kannatus.

        Vasemmistopuolueesta, vihreistä, rkp:stä ja sdp:stä sekä kepusta perussuomalaisiin siirtynyt suuri joukko suomalaisia, on todennut entiset puolueensa huonoiksi ja oman edun tavoittelijoiksi. He eivät enää jaksaneet kannattaa epäpäteviä haihattelijoita, valehtelijoita ja ideologiaansa surkastuneita. He valitsivat perussuomalaisen puolueen, joka ajaa koko Suomen ja suomalaisten etua.

        Kysymys pitäisi asettaa näille perussuomalaisiin siirtyneille ja vastaus olisi hiukan kulmikkaasti esitettynä: kannatamme perussuomalaisia, koska aiemmin kannattamamme puolueet olivat lähinnä oman edun tavoittelijoita, valehtelijoita ja kaikkea sitä, mitä kansa politikoissa inhoaa ja vihaa.


    • Anonyymi

      Ulkoministeri Haavisto ehdottaa, että venäläisten viisumihakemuksia rajattaisiin jopa kymmenesosaan nykyisestä, fiksu ehdotus

    • Anonyymi

      Purra taas löysää höpötyksiään. Varman joku uskookin.
      Purra:
      "Mitä tulee seksuaalirikoksiin, johtamani hallintovaliokunta kirjasi vuoden 2020 lopussa yksimielisesti, että hallituksen on huolehdittava seksuaalirikoksiin ja törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten nopeasta ja tehokkaasta maasta poistamisesta.
      Ei ole näkynyt."

      Totuus kuitenkin:

      Ulkomaalaislain §149:n mukaan maasta voidaan karkottaa ihminen, joka on syyllistynyt rikokseen, josta VOISI saada väh. 1 vuoden vankeutta tai jos hlö on syyllitynyt useampaan pikkurikokseen.

      Rikolliset poistetaan maasta aina, kun laki sallii
      Migri

      • Anonyymi

        Purra käyttää lainsäädäntövaltaa, joten hän EI saisi puuttua millään tavalla toimeenpanovaltaan!

        Toimivaltaisia (toimeenpanovaltaa käyttäviä) karkotusasioissa ovat poliisi, rajaviranomainen, Migri ja hallinto-oikeudet, ei yksikään lainsäätäjä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Purra käyttää lainsäädäntövaltaa, joten hän EI saisi puuttua millään tavalla toimeenpanovaltaan!

        Toimivaltaisia (toimeenpanovaltaa käyttäviä) karkotusasioissa ovat poliisi, rajaviranomainen, Migri ja hallinto-oikeudet, ei yksikään lainsäätäjä

        Joku voisi kertoa purralle:
        Maan hallitus ei tee karkotuspäätöksiä. Se on viranomaisten työtä.


      • Anonyymi

        Miksei niitä poisteta? Miksi Suomessa on tuhansia laittomia vinkuintiaaneja?


    • Anonyymi

      Mielestäni lappalaiset tulisi karkottaa Suomesta Venäjän pohjoisosiin ja Lappi tulisi asuttaa aidoilla isänmaallisilla suomalaisilla. Yliarvostettu, osin saastunut poronliha sopisi lähinnä eläinten ravinnoksi.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti narsistit saattavat olla erityisen taipuvaisia uskomaan Salaliittoteoriat: näille tyypillinen hallinnan tarve, vainoharhaisuus, tarve olla ainutkertainen & hyväuskoisuus lisäävät taipumusta. Tunnistitko itses?


      • Anonyymi

        Tietääkseni Lapissa asuvia kutsutaan lappilaisiksi, ei lappalaisiksi, mutta sitä tietämystä on ehkä turhaa persuilta odottaa.


      • Anonyymi

        Mielestäni Sinun olisi mentävä esim Inarin markkinoille, rohkeasti nousta korokkeelle ja kovaäänisesti esittää asiasi paikallisille.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra palaa somesta löytyvällä videolla Fortumiin ja Uniperiin, joiden asiat hän lupaa selvittää perin pohjin. Hänen mukaansa veronmaksajien rahaa viskattiin Saksaan kahdeksan miljardia euroa tuosta vaan, ja se on hallituksen vika. Purran mukaan Fortum ei olisi uskaltanut alkuvuodesta pääomittaa Uniperia ilman maan hallituksen lupaa.

      Tämä uppoaa kannattajiin, jotka eivät ymmärrä sekä Fortumin että Uniperin olevan pörssiyhtiöitä, ja Uniper on vieläpä saksalainen pörssiyhtiö. Niitä eivät maiden hallitukset komentele, vaan niiden toimiva johto tekee itsenäisiä päätöksiä ja vastaa niistä itse. Asiaan ei vaikuta se, että Fortumin suurin omistaja on Suomen valtio.

      Kun Fortum vuonna 2017 osti Uniperin, niin Sipilän hallitus piti sitä hyvänä kauppana. Kun Ukrainan sota alkoi ja nosti energian hintaa, niin Uniper joutui vaikeuksiin. Emoyhtiö Fortum pääomitti sitä kahdeksalla miljardilla eurolla. Tästä kerroin heinäkuussa.

      Käytetty raha ei ole suomalaisten veronmaksajien rahaa, vaan Fortumin pääomitusta, lainoja ja takauksia. Suomalaisille veronmaksajille ei tule siitä laskua, vaan ainoastaan Fortumin valtiolle maksamat osingot pienenevät. Jos Fortum ei maksaisi osinkoa ollenkaan, niin sen vaikutus valtion budjettiin olisi noin 500 miljoonaa euroa. Ensi vuoden budjetin loppusumma on valtiovarainministeriön mukaan noin 79,5 miljardia euroa, joten voitte itse laskea prosenttiosuuden.

      Ministereiden syyttäminen Fortumin toiminnasta kertoo, että perussuomalaiset luottavat kannattajiensa tietämättömyyteen pörssiyhtiöiden toiminnasta.

      • Anonyymi

        ”…ministerin syyttäminen Fortumin rahojen menettämisestä on sama kuin jos käyttäisi satasen omia rahojaan lottoon voittamatta mitään ja syyttäisi vaikka yönylkkääjää siitä, että tämä ei kieltänyt pelaamasta.”


      • Anonyymi

        Purra puhuu asiaa. Jos omistusohjausministerillä (nykyisellä ja edellisellä) olisi munat, niin uniperi olisi maksattanut nousseet hinnat saksalaisilla energian käyttäjillä. Hyvin nopeasti energiapörssin sääntöjä olisi muutettu. Kaikki puheet, ettei olisi voinut tai pystynyt on paskapuhetta. Ainoa tosiasia on, että miljardeja tahkoavat yritykset ja niiden johtajat ovat sata kertaa älykkäämpiä kuin yksikään munaton ministeri, jota ei huolita kuin ehkä oman hyvinvointialueen poliittiselle paikalle puolueensa kiintiölle. Kukaan ei varmaan kuvittele, että Suomessa huippujohtaja pyrkisi eduskuntaan saati hallitusvastuuseen? Huippujohtajat pyörittävät monikansallisia, miljardeja takovia firmoja, eikä niillä ole edes vahtimestarin paikkoja ns omistusohjausministereille.


    • Anonyymi

      Mitä sinä olet tehnyt hyödyllistä yhteiskunnan eteen kerroppa nyt

      • Anonyymi

        En oikeastaan mitään. Muistanut käyä äänestyskopilla antamassa numeron oikealle puolueelle joka ei ole riistokapitalisti fasistimeininkinen uiuttaja


    • Anonyymi

      jonku lehen otsikoissa lukee, että purra haluaisi puhua enemmän maahanmuutosta kuin nykyisistä lillukanvarsista.
      Mikä ettei antaa mummelin paasata syämmensä kyllyyestä, vai mitä papat. Kyllä maailmaan ääntä mahtuu senku vaan paasatkoon.
      Toki vanhana jääränä olen oppinut että ikäneidot jaksaa saarnata kaikenmaailman jonninjoutavista niin paljon, että aloin poikamieheksi. Mietippä sieki sitä

    • Anonyymi

      Persut "Emme ole yhden asian puolue!"
      sori, mutta Sanan ”yhden” lopussa puuttuu -kään

      Täällä Punjabissa koulutetut ihmiset haaveilevat muutosta Kanadaan ja heitä on sinne mennyt jo 950.000 Ilman muuta pitää keskustella josko Suomeenkin saataisiin aivotuontia

    • Anonyymi

      Varoituksen sana kaikille :

      Järvikylissä kannattaa nyt varmistaa ovien lukitus ja tarkkailla epäilyttävän näköisiä liikkujia.

      En ole rasisti, mutta tilastot osoittavat perussuomalaisten valtavan yliedustuksen rikostilastoissa sekä päihteiden väärinkäytössä.

      • Anonyymi

        Meinaatko että yönylkkyäkin. Hän on vain harmiton vanha pellehermanni eli ei mitään hätää nylkkäsijän suhteen


    • Anonyymi

      Nyt uiuiui persut
      tekee täkäläisen polttoaineen hinnasta valittamisen melko noloksi. Kannattaa taas siirtyä uiuttamaan maahanmuutosta

      24.8 95E:n hinnat:
      Kreikka 2,199€
      Suomi PK-seutu n. 2,180€

      Mediaanipalkat(OECD)
      Kreikka 2123€/kk
      Suomi 4274€/kk

    • Anonyymi

      Persu Leena Meri kaipaa keskustelua asiakysymyksistä. Siis sama Leena Meri, joka puhuu päivästä toiseen Marinin juhlimisesta. Ja jotkut vielä äänestävät näitä populisteja, ja luulevat, että asiat muuttuisivat jotenkin paremmiksi. yleastudio

    • Anonyymi

      Suomi takaisin mistä? Onko Suomi ollut jossain? Haluavatko persut 1960...90-luvuille, jolloin Suomi oli vahvasti SDP enemmistöinen? Sehän passaa👍👍👍 Vai Ruotsin tai Venäjän vallan alle, vai mitä/mistä he haluavat "takaisin"? En ymmärrä?

    • Anonyymi

      Marinin miehen pitäisi ottaa ero kun Sanna tanssi toisen kanssa, mutta meidän mestari oli vain pelimies kun nussii ja tekee lapsia kenen kanssa sattuu

      No, Halla-Aho on oikein sperma pankki.
      On se äiä

    • Anonyymi

      Miksi persut valehtelevat?

      Minusta Kokoomus valehtelee. Persut puhuvat paskaa.
      Ero on siinä, että valehtelija tietää totuuden, mutta kiertää sen tarkoituksella.
      Paskapuheen suoltaja ei tiedä totuutta, eikä edes välitä tietää. Hän levittää vain paskapuhetta, joka ei perustu mihinkään.
      Populistille totuudella ei ole merkitystä. Koska totuus ei kiihotakaan?

      • Anonyymi

        Koska eivät voi puhua totta. Häviäisi kannattajat. Mites kävi persuille viimeksi kun pääsivät hallitukseen.
        Sama sarjaa:
        Lukašenka väittää, että Venäjä on muuntanut Valko-Venäjän Su-24-koneet kantamaan ydinaseita - kuten Putin ehdotti Pietarin kokouksessaan kesäkuussa. Mielenkiintoista kyllä, Valko-Venäjällä ei ole ainuttakaan Su-24:ää, ne kaikki poistettiin käytöstä yli 10 vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Persujen pölhöpopulisti kansanedustaja MariPSRantanen
      vaatii nyt Suomeen lakia, jonka pohjalta voitaisiin karkottaa ulkomaalaisia rikollisia pois. Kiteyttää hyvin kuinka ammattitaidotonta ja onttoa populismia Persut edustaa

      Tuo laki on ollut jo vuosikaudet voimassa ,pykälä 149
      https://migri.fi/karkottaminen

      • Anonyymi

        Opitun avuttomuuden syyt
        Kaikki oppineen avuttomuuden syyt liittyvät siihen harhaluuloon, joka saa ihmisen uskomaan, että hän ei hallitse elämässään tapahtuvia asioita. Tämä lisää puolestaan sen tosiasian todennäköisyyttä, että ihminen ei pyri analysoimaan tiettyjen tilanteiden mahdollisia seurauksia. Opitun avuttomuuden kautta nämä ihmiset uskovat, että heidän kohtalonsa on jo määritetty, eivätkä he voi tehdä mitään sen muuttamiseksi.

        Alla listaamme yleisimpiä syitä tämän tilan syntyyn.

        Traumaattiset kokemukset lapsuudessa
        Yksi tekijä, joka määrittää tämän psykologisen tilan kehittymisen, ovat traumaattiset kokemukset ensimmäisten elinvuosien aikana. Jos ihminen on elänyt epämiellyttäviä kokemuksia jo tässä elämänvaiheessa, eikä ole kyennyt kehittämään minkäänlaista kontrollia tai positiivista reaktiota, on todennäköistä, että aikuisuudessa hän kehittää alistumiseen viittaavia piirteitä muissa vastaavissa olosuhteissa.

        Alistuvaan ja passiiviseen rooliin kasvaminen
        Lapsuudessa saatu kasvatus on toinen tekijä, joka vaikuttaa opitun avuttomuuden kehittymiseen. Tämä johtuu siitä, että mikäli lapsen passiivisuuden ja riippuvuuden piirteitä edistetään tietyissä tilanteissa, todennäköisyys opitun avuttomuuden kehittymiselle kasvaa myös tulevaisuudessa.

        Lapsuudessa vastaanotetuilla viesteillä on puolestaan tärkeä rooli opitun avuttomuuden ja toimettomuuden synnyssä. Esimerkiksi, jos lapsen elämässä olevat ihmiset hokevat hänelle jatkuvasti, miten hän ei ole pysty tai että hän ei tiedä, lapsesta voi kehittyä aikuinen, joka uskoo samalla tavalla olevansa voimaton.

        Liian tiukkaan valvotut kotiolosuhteet
        Joissakin kodeissa kaikkea valvotaan ja kontrolloidaan liian tiukasti. Lapset, jotka elävät kotiolosuhteissa, jossa kaikkea valvotaan, ja jossa heiltä riistetään kokemisen ja omien tekojen seurauksista oppimisen mahdollisuus, ovat muita haavoittuvampia kehittämään opittua avuttomuutta.

        Syyllisyyden tunteet
        Toisaalta opitun avuttomuuden kehittymiseen vaikuttavat myös sisäiset tekijät, kuten vastuullisuus tai syyllisyys. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että ihminen tuntee syyllisyyttä epämiellyttävistä olosuhteista ja alkaa uskoa, että hän ei pysty muuttamaan tai pysäyttämään samankaltaisten olosuhteiden syntyä tulevaisuudessa.

        Tällä tavoin ihminen luovuttaa ja lankeaa perustelemaan sellaisia asenteita, jotka luovat kielteisiä vaikutuksia itsetuntoon ja ihmisarvoon. Tämä voi liittyä sellaiseen kasvatukseen, joka pystyy lisäämään syyllisyydentunnetta.

        Opitun avuttomuuden seuraukset
        Opitulla avuttomuudella on kielteinen vaikutus seuraaviin ulottuvuuksiin:

        Motivaatio: Käsitys siitä, että ihmisellä ei ole kontrollia epämiellyttävien olosuhteiden edessä, laskee motivaatiota. Siksi pyrkimykset reagoida uusiin tilanteisiin vähenevät.
        Kognitio: Ihmisen on vaikeaa oppia uusia tapoja reagoida, jotka tuottavat positiivisia tuloksia. Lisäksi opittu avuttomuus johtaa siihen, että mikä tahansa ongelma voidaan nähdä normaalina.
        Emotionaaliset seuraukset: On yleistä, että opitun avuttomuuden rinnalla esiintyy muita negatiivisia mielentiloja, kuten masennusta, ahdistusta ja turhautumisen tunnetta. Myös itsetunto on selvästi puutteellista. Tällaiset mielentilat helpottuvat yleensä silloin, kun henkilö oppii reagoimaan olosuhteisiinsa asianmukaisella tavalla.
        Fyysiset seuraukset: Opittu avuttomuus voi ilmetä myös fyysisten sairauksien synnyn kautta, joita ovat esimerkiksi syömishäiriöt ja muutokset immuunijärjestelmässä.

        Opitun avuttomuuden hoito
        Paras tapa hoitaa tätä ilmiötä on terapeuttinen interventio. Tällä lähestymistavalla pyritään opettamaan potilaalle, miten tiettyihin olosuhteisiin tulisi reagoida. Espanjalaisten tutkijoiden Vázquez Valverden ja Polaino Lorenten mukaan terapeuttinen lähestymistapa opitun avuttomuuden hoitamiseksi koostuu seuraavista näkökulmista:
        Niiden negatiivisten attribuutioiden muuttaminen, joita potilas suorittaa epämiellyttävien olosuhteiden edessä: Yksinkertaisten tehtävien suorittaminen, jotka tarjoavat positiivisia tuloksia sen jälkeen, kun potilas on suorittanut jonkin tietyn toiminnon. Potilaalle voidaan myös näyttää, että epäonnistumiset eivät johdu siitä, että hän on yrittänyt tehdä tilanteelle jotain.
        Positiivisten tunteiden induktio: Tämä vahvistaa itsetuntoa. Tällä tavoin potilas tuntee pystyvänsä paremmin puuttumaan ympäristöönsä.-.


    • Anonyymi

      Huomattavinta Trumpin kotietsinnän perusteiden julkaisemisen jälkeen:

      Johtavien republikaanien, myös trumpistien, radiohiljaisuus. Kertoo siitä, miten pahassa pulassa Trump on ja siitä millainen painolasti Trumpista puolueelleen on tullut.

      Millaisia rangaistuksia asiasta ennakoudaan Trumpille? Onko Trump-yhtiöiden veropetostutkinta edennyt?
      Luin NYTimesista, että salaisten asiakirjojen halussapidosta 10 vuotta, mutta todistajien painostuksesta ja oikeusprosessin häirinnästä, joista todisteita takavarikoitu materiaali saattaa myös sisältää, 20 vuotta.

      Äijähän kuolee vankilassa jos noin pitkä kakku. No ei tule ikävä

      • Anonyymi

        Suolikaasujen vapauttaminen on kaikille ihmisille ja eläimille erittäin luonnollista. Mutta kaikessa seurassa sitä omaa kaasua ei kuitenkaan kehtaa eikä kannatakaan päästää ilmoille.

        Nyt on keksitty ratkaisu tähänkin ongelmaan. Nyt pääset rupsuttelemaan rauhassa vaikka kassajonossa tai haastattelussa, sillä tämä alushousuihin kiinnitettävä pierunvaimennin vaimentaa ääntä, suodattaa hajua ja lisää siihen vielä keinotekoista hajustetta. Amerikkalaisesta verkkokaupasta tilattuna saat 10 vaimentimen pakkauksen tällä hetkellä alennetulla hinnalla, joka on noin reilu 20 dollaria. Eli vajaa 20 euroa.


      • Anonyymi

        No papat apuun sieltä!!

        Trumpin somepalvelu on kuivumassa kasaan – 1,6 miljoonan laskut maksamatta
        Sosiaalinen media Truth Social ei ole lunastanut suuria lupauksiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No papat apuun sieltä!!

        Trumpin somepalvelu on kuivumassa kasaan – 1,6 miljoonan laskut maksamatta
        Sosiaalinen media Truth Social ei ole lunastanut suuria lupauksiaan.

        Ja toiset mokomat, tunarit

        Su-35-hävittäjä oli Venäjän ylpeys, nyt sen maine on mennyttä – Ukrainassa niitä putoaa solkenaan, Kiinaan toimitetuista puolet ei pääse edes ilmaan


    • Anonyymi

      Suurin osa suomalisista ei käsitä, millaisista summista on kyse. Suomen koko julkisen erikoissairaanhoidon vuosibudjetti (8 mrd euroa v. 2019) oli pienempi, kuin Fortumin tähän mennessä v. 2022 tekemä tappio (9 mrd euroa). Sote-rahoitus häviää näin kaasuna ilmaan .

      Tehy ja Super ovat vaatineet yleisen linjan mukaisten korotusten päälle monivuotista 3,6% korotusohjelmaa. Palkkavaatimuksen kustannusvaikutus on arviolta 3,7–4,2 mrd euroa 5 vuodessa. Fortum haluaa nyt tätäkin isompaa lisärahoitusta.

      Arvatkaa kumpi saa budjetti2023 :ssa enemmän valtiolta rahaa - hoitajat palkkoihinsa vaiko Fortum saksalaisten kaasulaskun pitämiseen kohtuullisena?

      • Anonyymi

        Puolet on muiden osakkeenomistajien kuin valtion kontolla. Tai no, ehkä kyseessä on semmoiset tahot jotka saavat sosialisoitua tappionsa veronmaksajien maksettavaksi. Sehän on ollut oikeiden omistajien semisosialismi jo jonkun aikaa: "voitot ovat yksityisiä - tappiot yhteisiä


    • Anonyymi

      Riikka Purra
      Aiotaanko sähkön säästämiseksi antaa suosituksia vähentää sähköautolla ajoa?
      Vai onko se eri asia -sähköä?

      V: En ymmärrä kysymystä mutta oikea vastaus on todennäköisesti maahanmuutto

      • Anonyymi

        V: Ottaako yhtään luonnon päälle leikkiä tyhmää, vai sujuuko kuin tanssi vain?
        Laskeskelin, että sähkönhinnan noustessa oli 0,29 eur/kWh, sähköauto on edullisempi ladata diesel-aggregaatilla.


    • Anonyymi

      Veikko "veropakolainen" "venepakolainen" Vallin tekee juuri sitä, mitä Putin toivoo, eli yrittää hajoittaa Euroopan unionin. Ja sitten nämä saatanan haittaisänmaallisit kehtaavat vielä ihmetellä ja loukkaantua, jos joku kehtaa kutsuu heitä Putinin trolleiksi.
      Minkäpä hää sill voi ett vika on vasemman korvan oikeall puolell

      • Anonyymi

        Ja tämä persujen ulina "energian hinta johtuu vihreästä siirtymästä eikä Putinin toiminnasta", jota persujen puheenjohtajaa myöten tuutataan eetterin, on oiva esimerkki siitä Putinin pussiin pelaamisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämä persujen ulina "energian hinta johtuu vihreästä siirtymästä eikä Putinin toiminnasta", jota persujen puheenjohtajaa myöten tuutataan eetterin, on oiva esimerkki siitä Putinin pussiin pelaamisesta.

        Eikä se ulina rajoitu persuihin. Kokoomuksessa on paljon ryhmää, joka jakaa samaa tuubaa.


    • Anonyymi

      Ukrainassa venäläiset tappaa lapsia ja naisia, ja Mauri Peltokangas on huolissaan siitä, lyheneekö suomalaisten suihkussa käynti.

      Missä on se kaikki tuki ukrainaisille, josta vielä maaliskuussa persut puhuivat? Populistit on populisteja, oli sota tai rauha.

      mut ku pittää noita topeksia liottaa

    • Anonyymi

      Ukraina on retkuttanut puisilla HIMARS-raketinheitinpattereilla Venäjää. Se on syytänyt kalliita risteilyohjuksia puupattereihin. Pari viikkoa sitten Venäjä ilmoitti tuhonneensa suuren joukon HIMARSEJA.

      Aahh-hah-haaah… Maailman toiseksi suurin sotilasmahti…
      ⚡️ Washington Post: Ukraine ‘lures’ Russian missiles with wooden decoys resembling HIMARS.

    • Anonyymi

      Riikka ja persut ylipäätään, on vinkunut viime ajat päivästä toiseen, että kansalaiset tarvitsee tukea kalliin energian takia. Nyt kun sitä tukea on tulossa, se onkin velkavuoren kasvattamista.

      Uskomatonta porukkaa!

      • Anonyymi

        Ihmetyttää noin täydellinen sokeus omalle epäloogisuudelle.
        Kun äänestäjäkunta ei ole sieltä maailman fik...kriittisimmästä päästä, kaikki menee läpi.


      • Anonyymi

        No eikö se ole?


    • Anonyymi

      Nyt on kova.
      Tavio,persu, vaatii sähkölaskut suoraan valtiolle.

      Miten se meni se Leninin määritelmä kommunismista? "Koko maan sähköistäminen ja kaikki valta neuvostoille." Voisiko Perussuomalaisia pitää siis jopa kommunisteina!
      eli
      Versio Vennamon vanhasta linjasta: verot valtion maksettaviksi.

      • Anonyymi

        Kuinka helvetin tyhmä voi kansanedustaja olla?
        Villellä on varmaankin myös ehdotus siihen, mistä valtio ottaa rahat tähän .
        no maahanmuutosta tietysti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka helvetin tyhmä voi kansanedustaja olla?
        Villellä on varmaankin myös ehdotus siihen, mistä valtio ottaa rahat tähän .
        no maahanmuutosta tietysti

        Voi elämä. Onko tämäkin Tavion hengentuote sitä sinivalkoista hiiltymää?
        Voiko Taviota pitää nyt Kansallissosialistina? Hän on kansallismielinen joka haluaa sosialisoida kansalaisten sähkölaskut valtion maksettavaksi. Kommunisti tykkää kyllä Tavion tulokulmasta.
        Kannatetaan ilman muuta,jee


    • Anonyymi

      Tämä purra hyvä pomo persuille. Kannatus jo alle 6% eli hyvä suunta anolaisten seuraksi

      • Anonyymi

        Purra pitää hurjan pitkää monologia pystymättä antamaan yhtäkään konkreettista esimerkkiä siitä, mikä perussuomalaisten vaihtoehto on hallituksen talouspolitiikalle.

        Leikkaaminen julkisen sektorin hallinnosta ei ole mikään vakavastiotettava konkreettinen vastaus. #yleastudioPurra pitää hurjan pitkää monologia pystymättä antamaan yhtäkään konkreettista esimerkkiä siitä, mikä perussuomalaisten vaihtoehto on hallituksen talouspolitiikalle.

        Leikkaaminen julkisen sektorin hallinnosta ei ole mikään vakavastiotettava konkreettinen vastaus. #yleastudioJoo


    • Anonyymi

      Julkishallintoa pitää katsoa kriittisesti, ei siinä mitään. Mutta sekä Purra että Orpo on ihan kujalla.
      -vähän niin ku jiesiön sivutiellä

      • Anonyymi

        Petteri "kosteikkoviljely" Orpo oli lähetyksessä ihan yhtä onneton


    • Anonyymi

      Louskuttanut leukojaan. Purra mestari

    • Anonyymi

      SDP:N harhainen populismi hoitaa kaiken velkarahalla jonka maksu siirtyy tuleville sukupolville. Eleteään yli varojen ja kun tulee maksun paikka luikkii SDP varmuudella oppositioon räkättämään.

      • Anonyymi

        Velekaa on 130 miljardia. Pikku summa ja varsinki vielä joku 8 miljardia varsinkin.
        Melkein velaton valtio ja mikäpä puolue ei sitä olis kasvattanyt vuosien varrella


    • Anonyymi

      on se kova tuo purra. Väittää että Suomressa ei kenelläkää ole ruotsi äidinkieli.
      Totuus kuitennii on , että 300 000

      • Anonyymi

        Suomessa on ehkä 20-100 äidinkielenään ruotsia puhuvaa (pl ahvenanmaa), jotka eivät kykene hoitamaan asioitaan Suomen kielellä. Kansanedustajina taitaa olla yksi, oliko se se alapesua muistuttava?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuosta tuli mieleen, että joka mökissä oli ennen tehokas
        hyönteismyrkky "Täystuho"
        DDT purkki, vanha vahva myrkky .Vaarallinen ,myrkyllinen ,epäterveellinen torjunta-aine diklooridifenyylitrikloorietaani pyretriini. Mukava tushautella purkkia painauttamalla tupsahteli.
        Siinä lutikat ja saivareet sai kyytiä ja vähän muutkin.
        Vieläkö vintiltä löytyy?


    • Anonyymi

      Arvatkaa, mikä persu Purraa vi`´ uttaa? Persu Purraa vitk´´uttaa kaikki! Ja sen näkee naamasta..🤣

      Seki että pensan hinta laski alle 2 euron.
      Vaalitkin nyt pilassa.

    • Anonyymi

      Kun suurin osa päättäjistä pohtii ratkaisuja energiakriisiin, Venäjän hyökkäyssotaan, hoitajapulaan ym. aikamme haasteisiin, niin sillä aikaa kansanedustaja Antikainen väkertää kirjallisia kysymyksiä Seiska lehden tietojen pohjalta.🥲
      #persut #politiikka

    • Anonyymi

      Tämä on kans huippu.

      Hallitus joutuu lähiaikoina vastamaan kahteen välikysymykseen. Perussuomalaiset tekevät välikysymyksen energiapolitiikasta ja kokoomus, perussuomalaiset ja kristilliset hoitajapulasta. Yhtä hyvin ne voisivat tehdä välikysymyksen itselleen, sillä perussuomalaisina eduskuntaan valitut siniset olivat vuonna 2017 Sipilän hallituksessa siunaamassa Uniperin oston Fortumille. Samassa hallituksessa kokoomus ja perussuomalaiset jarruttivat hoitajamitoitusta, leikkasivat ammatillisesta koulutuksesta ja ajoivat hoitajia pois alalta lomarahojen kiky-leikkauksella.

      Nyt ne kysyvät Marinin hallitukselta, miksi se ei ole siivonnut niiden aiheuttamaa sotkua.

    • Anonyymi

      Jumalauta kuin säälittävän näköistä tekohauskaa Purra. Pitää mennä meren taakse tekojuhlimaan, kun omassa maassa moinen ei onnistu.

      • Anonyymi

        Hirveessä kännissä kumpikin, ja ihan näkee jo ilmeestä, että voi epäillä tiesmitämuutakin nautitun.
        Mitä persujen puheenjohtaja tekee tuolla Ruotsissa juhlimassa..täällä suomessa on töitä.
        Suoraan huumetestiin koko porukka

        Aivan karmaiseva bilevideo suuren oppositiopuolueen puheenjohtajasta!! Missä iltapaskat ja muut "laatu"lehdet, miksei olla jo haaskalla??!? Ties mitä jauhoja tuolla valvojaisissa vedellään!! Keskellä energiakriisiä tuollaista biletystä! Vastuutonta!!

        Mites nyt kun Suomessa hirveä energiagriisi siellä vaan naapuri maassa biletetään kun Suomalaiset kärvistelee sähkölaskujen kanssa, mitähän tuolla on nautittu ihan kuin olisi vilahtanut jonkinlainen valkoinenpussi tuossa tuon heinähatun kourassa! Millä on reissu maksettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hirveessä kännissä kumpikin, ja ihan näkee jo ilmeestä, että voi epäillä tiesmitämuutakin nautitun.
        Mitä persujen puheenjohtaja tekee tuolla Ruotsissa juhlimassa..täällä suomessa on töitä.
        Suoraan huumetestiin koko porukka

        Aivan karmaiseva bilevideo suuren oppositiopuolueen puheenjohtajasta!! Missä iltapaskat ja muut "laatu"lehdet, miksei olla jo haaskalla??!? Ties mitä jauhoja tuolla valvojaisissa vedellään!! Keskellä energiakriisiä tuollaista biletystä! Vastuutonta!!

        Mites nyt kun Suomessa hirveä energiagriisi siellä vaan naapuri maassa biletetään kun Suomalaiset kärvistelee sähkölaskujen kanssa, mitähän tuolla on nautittu ihan kuin olisi vilahtanut jonkinlainen valkoinenpussi tuossa tuon heinähatun kourassa! Millä on reissu maksettu?

        Päissään tanssivat ja tissit heiluu kummallakin. Se on verikokeet, ajokoe ja raskaustestit molemmille ja heti! Eikö ole meillä täällä kriisiä nyt, kun puheenjohtaja ja sihteeri unelma säleikkö on ulkomailla. Kuka maksoi matkan? Putin?

        Ei näy lasejakaan, mitäs tästä nyt pitäis päätellä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päissään tanssivat ja tissit heiluu kummallakin. Se on verikokeet, ajokoe ja raskaustestit molemmille ja heti! Eikö ole meillä täällä kriisiä nyt, kun puheenjohtaja ja sihteeri unelma säleikkö on ulkomailla. Kuka maksoi matkan? Putin?

        Ei näy lasejakaan, mitäs tästä nyt pitäis päätellä ?

        .... vedetty rajusti. Tanssiminen sen todistaa ja Purra EI ole koskaan ennen hymyillyt tai nauranut. Ja tuo toinen paksumpi ei jaksa liikkua ilman piristeitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päissään tanssivat ja tissit heiluu kummallakin. Se on verikokeet, ajokoe ja raskaustestit molemmille ja heti! Eikö ole meillä täällä kriisiä nyt, kun puheenjohtaja ja sihteeri unelma säleikkö on ulkomailla. Kuka maksoi matkan? Putin?

        Ei näy lasejakaan, mitäs tästä nyt pitäis päätellä ?

        Se on kyllä paha jos tissit heiluu, on tosi säädytöntä menoa sellainen tissien heiluttelu.
        Pitäisi antaa sakkoa tai jotain säädyttömyydestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kyllä paha jos tissit heiluu, on tosi säädytöntä menoa sellainen tissien heiluttelu.
        Pitäisi antaa sakkoa tai jotain säädyttömyydestä.

        Ja tämäkin vielä

        Kuten brittiläinen The Guardian kirjoitti, Ruotsin suurin vaalivoittaja oli puolue, jonka juuret ovat natsiaatteessa. Sitä Purra juhlii lasittunein silmin väriä tunnustaen


    • Anonyymi

      Eilen Ylen uutisissa Seiskan päätoimittaja meinasi, että lehti tyydyttää ihmisten perustarpeita. Mikäs se sellainen perustarve on? Vahingonilo muiden mokista ja epäonnesta?

      • Anonyymi

        Seiska tosiaan tyydyttää perustarpeet, sen voi syödä, siihen voi pyyhkiä takapuolen, niillä voi pehmustaa sängyn, tukkia vuotavat ikkunan pokat, pyyhkiä kahvin pöydältä, sitä voi käyttää sytykkeenä ja sen päällä voi opetta koiran sisäsiistiksi. Siitä saa biopussin taitelleen.


    • Anonyymi

      Ruottissa
      Purralla imupilli kädessä.
      Testi tarpeen.
      Ja hiuksista varmuuden vuoksi
      Toivottavasti on oikeanlainen testi, muutenhan se on turha.
      Selevästi kyllä vedetty muutakin kuin kelkkaa!

    • Anonyymi

      Luulin, että sosiaalidemokraatit (30 %) voitti ylivoimaisesti Ruotsin vaalit. Mutta uutisissa kerrotaan, että suurin voittaja on ruotsidemokraatit (20 %).

    • Anonyymi

      Purra alkaa selvitä Ruotsin humureissusta.
      ---
      ”Oikeistohallituksen muodostaminen alkaa välittömästi, vaikka rankka välikysymysrulettimme vankalla kokoomuksen tuella onkin vasta alkumetreillään”, Purra lisää.

      ”Pyrin kokoamaan mahdollisimman laajapohjaisen oikeistokoalitiohallituksen kaikkien muiden paitsi nykyisten hallituspuolueiden kanssa. Kyllähän Orpokin on läksynsä lukenut ja tukee meitä entistä suoremmin ja rehdimmin tulevissa valtavissa haasteissa, kuten maahanmuuttoasioissa ja kehitysapujen leikkauksissa”.

      Perussuomalaisten tueksi tulevaan oikeistohallitukseen pääsevät siis kokoomus, kristillisdemokraatit, Liike nyt, Valta kuuluu kansalle sekä eduskunnan ulkopuoliset korjausliike ja piraattipuolue.

      Myös keskusta on viimeksi tänään vahvistanut hamuavansa voimakkaasti valkoisten keski-ikäisten, lihaa syövien autolla ajavien heteromiesten ääniä, ja sillä saattaa olla pienet mahdollisuudet jatkaa hallituspuolueena.

      Ministerisalkkujen jaon tuleva pääministeri Purra aloittaa jo heti seuraavalla eduskunnan kyselytunnilla myönnettyjen puheenvuorojen mukaisessa järjestyksessä.

      Kokoomusta lähellä oleva konsulttitoimisto Kallen Kukot on vuodattanut hallituskuusikon nimet julkisuuteen:

      Pääministeri Riikka Purra, ps.
      Ulkoministeri Petteri Orpo, kok.
      Valtiovarainministeri Ano Turtiainen, vkk
      Omistajaohjausministeri Harry Harkimo, liik.
      Oikeusministeri Ville Rydman, kok.
      Sisäministeri Atte Kaleva, kok.

      Saimme tekstiviestillä yhteyden puheenjohtaja Petteri Orpoon ja kysyimme tärkeimmistä vaaliteemoista.

      ”Olemme sopineet, että Purran blokki vedättää mediaa maahanmuutolla ja turvattomuudella ja me kokoomuksessa huolehdimme, että köyhien kyykyttäminen pysyy varmasti agendalla seuraavat puoli vuosisataa.”

    • Anonyymi

      🐖..
      Perussuomalaisten Olli Kotro venäläissivustolle: Suomen hylättävä Schengen-sopimus – tilalle rajattu viisumivapaus Venäjän kanssa

      Kremlin-mielinen uutistoimisto Eurasia Daily on julkaissut Olli Kotron (ps) haastattelun, jossa tämä ehdottaa useita uusia tapoja lähentää Suomen ja Venäjän kahdenvälisiä suhteita.🐖..

    • Anonyymi

      Entinen Puolustusv. komentaja liikekannalle panosta: Venäjällä ei riitä asestusta 300.000 sotilaalle. 🐖.. (tarkoitti varmaan ohjuksia ynnä muita sellaisia).
      No, putin kävi juuri Kiinassa, ehkä siellä sopi, että kaasua, öljyä vastaan, jota Venäjällä ylimääräistä saa kiinalta aseita, salainen sopimus kenties? 🐖..
      Eli varmaan monenlaisia aseita voi Kiina Venäjälle toimittaa sekä myös P-Korea muutaman rasian AK-47 panoksia, niitä bakeliitti AK-47 pistimiä on Venäjä myynyt pois varastoistaan, minullakin on yksi sellainen kotivarana, tosin se AK-47 puuttuu toistaiseksi. 🐖.. On todella tylsän puoleinen teräase, mutta poroaidan läpi sillä pääsee, koska siinä on leikkuri rauta- piikkilangan katkaisua varten, sikäli mukava varuste. 🐖.. Krimin vihreillä miehillä näkyi saman mallin pistimiä olevan matkassa, kuljettavat sitä vasemmalla puolella, siinä gorkassa, sellainenkin muuten löytyy vaate varoistani, ei moni tiedä mikä on gorka. 🐖..
      300.000 ilmoitettu ja että osittainen, tämä tieto on epäuskottava, määrä varmaan eri, mitä valehtelevat, kuten tapa heillä perinteisesti ollut. 🐖..
      Jos kokee mieluisaksi kahden pilkun porsas emojin, kuten edellinen, niin mikäpä se siinä. 🐖.. Hyvällä tuotteella on aina myös tuoteväärennös. 🐖..

      • Anonyymi

        Populisti on poliitikko, joka ei halua keskustella yhteiskunnan ongelmista. Sen sijaan hän syyttää poliitikkoja siitä, etteivät nämä tee ongelmille mitään. Populisti ei itse katso olevansa poliitikko. Hän on politiikan yläpuolella.
        Suoraan sanottuna ovat naurettavia.


      • Anonyymi

        Siehän voit sen ak-47 pistimen pistää kieertoon venäjän armeijalle,
        koska
        "Sosiaalisessa mediassa levinneiden videoiden perusteella Primorjen aluepiirissä sotilaille jaetut AK-47 ja AKM-rynnäkkökiväärit ovat ruosteen peittämiä ja likaisia 💩. " Eli net on kaput.

        Auta nyt hyvä mies uskonveljiä kun vielä saatat ehtiä


    • Anonyymi

      Suomen ja Venäjän rajalla ei ole kilometrien jonoja, Loirin hautajaiset ei olleet pääministerin virka-autossa, tämä hallitus ei päättänyt Fortumin Uniper-kaupoista ja vihreä siirtymä ei ole syy energian kalleuteen.

      • Anonyymi

        Täysin uusi ja odottamaton tilanne. Nyt nopeasti vielä joku ”asiantuntija” hyssyttelemään ja kertomaan että kelikamera ei näytä totuutta.


    • Anonyymi

      Onko nyt niin, että persujen koko historian ainoa onnistuminen missään asiassa maan ja taivaan väliltä on Soinin ”jytky”? Ei kun perhana, sekin on niiden ”toisten persujen” onnistuminen. Onko siis mitään? MITÄÄN?

      • Anonyymi

        Yllättävän moni niistä on kuulemma onnistunut toisinaan pyyhkimään hanurinsa ihan itse. Siihen se sitten on jäänytkin, mutta saavutus se on pienikin saavutus.


    • Anonyymi

      Taviolle kävi kuin pikkupojalle, joka hän tuntuu sisimmässään vielä olevan. Kun asiaa pyydettiin avaamaan, niin hän hiljeni ja sitten vaihteli puheenaiheita. Toimittaja joutui vaatimaan vastausta. Tavio olisi kussut housuun, ellei voisi luottaa äänestäjiensä tyhmyyteen.

      Tavion mukaan Fortum olisi ilmeisesti paremmalla neuvottelutuloksella tarjonnut suomalaisille vuoden ruoat (HS tänään). Minkä takia tällaisten pellejen lausuntoja edes viitsitään julkaista? Asiantuntijoidenkin mukaan neuvottetulos oli paras mahdollinen.

    • Anonyymi

      Fennomatkat Pietariin mainostaa janus.
      Oi pyhä sylvi sanos jo muuta. Hulluus huipussaan januksen sakilla.
      Totta nyt pojat on pakkaamassa kapsäkkejään jiesiön suunnalla ruplaretkelle fennomaahan.
      Hauskaa menomatkaa byebye

    • Anonyymi

      uniperistä vieläkin. Ja lisäksi Ville Tavio olisi neuvotellut kaupanpäälle jokaiselle Suomalaiselle isot diesel-mersut, takakontti täynnä bratwurstia ja olutta .
      Ja purraa olis naarattanut niin pirusti että housuihin varmaan olis lirahtanut.

      • Anonyymi

        Eikös se ollutkin kokoomus , keskusta ja ps jotka junaili Uniper-diiliä silloin taannoin?
        Että nyt pyytävät sdp'tä korjaamaan virheensä.
        -joo tehneet itsestään/touhuistaan välikysymyksen.


    • Anonyymi

      Ketä sinä haukkuisit ja kuka olisi syyllinen kaikkeen pahaan, jos persuja ei olisi?
      Itse annat persuille suuren merkityksen, siis miksi kysyt?

      • Anonyymi

        Ajattele vaikka, että tästä VilleTavio sta
        voisi tulla valtiovarainministeri, kun se ei tajua osakeyhtiölakia, ei osaa laskea, ei tunne miten lait määrätään, ei ole käytöstapoja.. Voimia TyttiT , kun kestit olla tämän typeryksen kanssa A-studiossa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajattele vaikka, että tästä VilleTavio sta
        voisi tulla valtiovarainministeri, kun se ei tajua osakeyhtiölakia, ei osaa laskea, ei tunne miten lait määrätään, ei ole käytöstapoja.. Voimia TyttiT , kun kestit olla tämän typeryksen kanssa A-studiossa!

        Tavio vm:nä olis kyllä kova. Virkamiehet joutuis aloittamaan perehdyttämisen peruslaskutoimituksista. Onko me muuten jo saatu persujen vaihtoehtobudjetti? Kuinka monen sadan miljoonan laskuvirheitä siinä on tällä kertaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavio vm:nä olis kyllä kova. Virkamiehet joutuis aloittamaan perehdyttämisen peruslaskutoimituksista. Onko me muuten jo saatu persujen vaihtoehtobudjetti? Kuinka monen sadan miljoonan laskuvirheitä siinä on tällä kertaa?

        muistakaapa persujen edellinen oikeusministeri: oikeustieteiden laborantti. Eli kyllä sieltä löytyy osaamista ihan joka asiaan.
        Missähän sekin ukkopaha nyt pungetaa....


    • Anonyymi

      Persut nuo Putinin pikkuapurit ja Venäjälle hyödylliset idiootit.

      • Anonyymi

        Karmeinta on heidän Mepit, Hakkarainen ja Huhtasaari, siinä on varsinainen tyhjäntoimittajien parivaljakko, lähetetty EU:hun piiloon, että eivät pääse aiheuttamaan kohuotsikoita kotimaisessa mesiassa.


    • Anonyymi

      Ihmetellä kyllä saa, että miten sekaisin voivat jotkut olla 🤔

    • Anonyymi

      "Persuilla, Riikka puhelimessa"
      "Äänestäjä tässä, päivää"
      "Hyvää päivää, herra äänestäjä"
      "Soitin kysyäkseni, että mitä puolueellanne on tarjota yhteiskunnan kehittämiseksi?"
      "Vastustamme asioita ja lukuisia eri ihmisryhmiä"
      "Kuulostaa hyvältä - Suomi takaisin!"
      "Suomi takaisin!"

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä kanttarellit ja seitikit menneet sekaisin

      Putinin puhe oli mielipuolinen. Kaiken muun lisäksi yritti oikeuttaa Venäjän hyökkäyssotaa sillä, että muuten lapsille tehdään sukupuolenkorjauksia ja vetosi siksi myös Jeesukseen, joka varoittaa vuorisaarnassa vääristä profeetoista. ”Heidän hedelmistään te tunnette heidät.”

    • Anonyymi

      #Lyman on palannut Ukrainan hallintaan.
      #SlavaUkraini

      Mitenhän käy niille tuhansille neukuille jotka jäi piiritetyiksi. Siviilirytkyjä laittelevat päälle ja pakenevat , mutta minne kun kaikkialla ukrainalaiset vastassa.
      Putin ammu itses.

      • Anonyymi

        🤡Venäjän puolustusministeriö: "joukot vedettiin #Lymanista edullisemmille rajoille"

        Osoittautuu, että venäjän kielellä on paljon korvauksia termille "sotilaallinen tappio":
        - hyväntahdon ele;
        - uudelleenryhmittely;
        - vetäytyminen edullisemmille rajoille.


    • Anonyymi

      Tulin vaan ilmoittamaan tällaisen tiedonannon
      30. syyskuuta: Lyman liittyy Venäjän federaatioon
      1. lokakuuta: Lyman lähtee Venäjän federaatiosta

      • Anonyymi

        Ukrainan tykistö iskee ankarasti Venäjän asemiin Rubizhnessa, Lysytsanskissa, Kreminnassa ja Sievierodonetskissä.
        Ilmeisesti he käyttävät niitä uusia schrapnel-raketteja HIMARSissa. Kuudesta raketista yli miljoona volframipalloa. On hyvin pelottavaa olla jalkaväkimies tuossa terässateessa.
        Näyttää siltä, ​​että kansanäänestys on vihdoin alkanut... HIMARS ja M109 toimittavat nyt äänet, ja tällä kertaa oikein täytettynä


    • Anonyymi

      Kiristyy.
      Nyt on 25 000 venäläistä saartorenkaassa. Olleet periaatteeessa nälässä jo 2 viikkoa.
      Missä ne venäjän ns. hävittäjä-koneet. Taitaa olla vielä piirrustuspöydillä propaganda- palstoilla tai romuina kentillä.
      Karu on putinin valiojoukkueiden ja divisioonien kohtalo

      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen avautuminen venäläiseltä Lymanissa.
        Ammukset loppumassa, apua ei tulossa ja perääntyminen kielletty.


    • Anonyymi

      Kaasuvuoto Nord Stream 2 -putkilinjasta Ruotsin talousvyöhykkeellä kasvaa jälleen. Syy epäselvä,
      V:
      Pumpataan kaasua putkeen niin vaikeampi tutkia mitä tapahtui?

    • Anonyymi

      Se on kuulkaa bensan hinta alle 2€ ja Ylivieskassa jopa 1,7€. Ei tässä jää persuilla vaaliteemaksi kuin se pakkoruotsi -härreguut

    • Anonyymi

      Kun käy selväksi, että Venäjä on häviämässä imperiumin valloitussotaa Ukrainassa, Kremlin propagandistit ajavat täysin perusteetonta kertomusta, jossa syytetään länttä pyrkimyksestä valloittaa ja orjuuttaa Venäjä.

    • Anonyymi

      Persut taas, mari rantanen (persu) rallattelee
      Taisimme saada uuden Pentti Oinosen, joka avioliittolain käsittelyn yhteydessä puhui avioliitosta rakkaan hauvelin kanssa. Ihanko tosissaan nämä kansanedustajat kuvittelevat, että joku haluaa korjata sukupuolensa päästäkseen tirkistelemään naisten pukuhuoneeseen, ja heti tirkistelysession päätyttyä korjata sukupuolensa takaisin? Ja kun halu seuraavan kerran iskee, niin hän korjaa taas sukupuoltaan vähäksi aikaa?
      --
      Se on kai sitä yönulkkausta vai mitä ....

    • Anonyymi

      Varmaan rankkaa vihata kaikkea koko ajan ja saada lämpöä vain jostain hommafoorumin ja ylilaudan nimimerkeiltä

      • Anonyymi

        Persujen taktiikka. Yrittävät syödä Suomen poliittisen johdon uskottavuutta. Tavoitteena Suomen eristäminen EU-kumppanuuksista ja Nato-prosessin hidastaminen. Persut ovat olleet tutkimusten mukaan erittäin Venäjä-myönteisiä. Nato-jäsenyyden tulppana oleva Orban on persujen idoli. 🐖,,💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persujen taktiikka. Yrittävät syödä Suomen poliittisen johdon uskottavuutta. Tavoitteena Suomen eristäminen EU-kumppanuuksista ja Nato-prosessin hidastaminen. Persut ovat olleet tutkimusten mukaan erittäin Venäjä-myönteisiä. Nato-jäsenyyden tulppana oleva Orban on persujen idoli. 🐖,,💩

        Imatralla venäläisten mafiamainen porukka terririsoi rauhanjärjestön Ukrainan sotaa vastustavaa kampanjaa. Aktivisteja uhkaillaan ja lippuja sekä lehtisiä tuhotaan. Tämän pitää loppua heti! @SuomenPoliisi


    • Anonyymi

      Persuilla nyt tekemätön paikka, kun niiden henkinen johtaja Trump kannattaa rauhanneuvotteluja Ukrainaan eikä rahojen ja aseiden loputonta pumppausta sinne. Saas nähä miten persut kiermurtelee em. asian kanssa, kun ovat tähänkin asti nielleet kaikki Trumpin jutut.

      • Anonyymi

        Ja persut jatkaa...
        Venäjä tänään ampui noin 75 ohjusta Ukraina vastaan. Jokainen ohjus(Kh-101) maksa noin 13 miljoona.
        Eli Venäjä on käyttänyt tänään noin 975miljoona terroristi-iskun varten, että Putinille ja hänen lähipiirille ja per.lle tulisi "hyvä feelis".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja persut jatkaa...
        Venäjä tänään ampui noin 75 ohjusta Ukraina vastaan. Jokainen ohjus(Kh-101) maksa noin 13 miljoona.
        Eli Venäjä on käyttänyt tänään noin 975miljoona terroristi-iskun varten, että Putinille ja hänen lähipiirille ja per.lle tulisi "hyvä feelis".

        Noillekin rahoille olis Venäjällä parempaa käyttöä. ??

        Kuulemma vanhaa romuvarastoa, Kh-101 ohjukset alkaa olla finito.
        Jaa
        Ilmeisesti ohjuksia oli 83, eli yli miljardi paloi Putinilta rahaa droneihin käytetyt rahat.
        Alunperin tarkoitus oli lähettää 100, mutta 25kpl räjähti laukaisualustalleen.


    • Anonyymi

      Kun koetat keksiä syitä sille, miksi kannattaisi äänestää Putinin puudeleita ja ruplaviihdettä eduskuntaan.

      Aikajänne muuttuu koko ajan. Ymmärtääkseni meidän rokotettujen olisi pitänyt massakuolla tai muuttua työkyvyttömiksi jo aikoja sitten.
      -Ehkä me ollaan jo massakuolleita, kukaan ei vaan ole kertonut meille.

      Se on luojan lykky, että tämä pahin propellipää-porukka on jakautunut jo noin puoleen tusinaan eri puolueeseen. Ei ole minkäänlaista vaaraa että kukaan menis läpi.

    • Anonyymi

      Persuenemmistöinen Kankaanpää myy vanhan vanhainkodin venäläisille.
      Vieressä suomen suurin varuskunta lentokenttineen.

      Eipä sinänsä yllätä. Suurin osa persuistahan on venäjämielisiä ex kommareita

    • Anonyymi

      Jos haluat heikentää naisten oikeutta aborttiin, äänestä perussuomalaisia ensi kevään eduskuntavaaleissa.

      ”Perussuomalaisista 31 kansanedustajaa äänesti esitystä vastaan ja kolme sen puolesta.”
      Semmossii naisten vihaajia

    • Anonyymi

      Voi, voihan venäjä ku tet olette tyhmiä luulotautisia 🐖,,💩 Minullakin on pari tuollaista palovarotinta.
      -
      Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu on väittänyt Ukrainan valmistelevan iskua "likaisella pommilla".

      Venäjä käytti vanhaa kuvaa slovenialaisista palovaroittimista väitteissään Ukrainan rakentamasta niin sanotusta likaisesta pommista, sanoi Slovenian pääministerin Robert Golobin neuvonantaja Dragan Barbutovski uutistoimisto AFP:lle keskiviikkona.
      - Venäjän ulkoministeriön Twitter-postauksessaan käyttämä kuva on Slovenian ydinjätehuoltovirasto Araon kuva vuodelta 2010, Slovenian hallitus sanoi Twitterissä.

      Araon johtaja Sandi Virsek sanoi lausunnossa, että kuvan esineet ovat yleiseen käyttöön tarkoitettuja palovaroittimia.
      Kuvassa näkyvissä pusseissa lukee sloveeniksi sana ”radioaktiivinen”. Slovenian hallitus kertoi tviitissään, että palovaroittimet ”sisältävät radioaktiivisen lähteen”, mutta niissä ei ole mitään Venäjän ulkoministeriön Twitterissä luettelemista radioaktiivisista materiaaleista.

    • Anonyymi

      Nyt anolla menossa taas testopsykoosi. Twitterissä näin uhkaa.

      Ano Turtiainen 🇫🇮
      @TurtiainenAno
      Vastauksena käyttäjälle
      @KariKaasalaine1
      Uskotko muuten, että jos minä otan kaksin käsin sun kädestä kiinni ja laitan jalan sun kainalokuoppaan ja alan vetämään, niin sulta lähtee käsi kokonaan irti ropasta?

      • Anonyymi

        Yllättävä käänne tämä aikuiseen kohdistuva väkivaltafantasia, aiemminhan olet pahoinpidellyt lapsia.
        Kun äly loppuu niin alkaa väkivallalla uhoaminen

        uskotko muuten, ano, että saatat syyllistyä tässä rikokseen


      • Anonyymi

        Tämä on sitä aitoa kristillistä lähimmäisen rakkauden sanomaa.


    • Anonyymi

      Oho
      "Putinin aivot", Aleksantdr Dugin, vaatii Venäjän johtajan tappamista epäonnistumisten vuoksi Ukrainassa. Venäläiset voivat hyväksyä kaikenlaisia ​​kauheita julmuuksia, mutta eivät kestä voimamiestään häviäjänä.
      Dugin on Putinin Venäjän valtionjohdon lempiajattelija ja häntä on kutsuttu putinismin pääideologiksi.

      Suomessa Duginin kannattajiin on lukeutunut Johan Bäckman (ja varmaan Anokin), joka on ylistänyt häntä nykyvenäläisyyden ja Euraasian imperiumin merkittävimmäksi tulkiksi.Dugin vieraili ensi kertaa Suomessa vuonna 2014 juuri Bäckmanin kutsumana.

      • Anonyymi

        Huolestuttavaa on, että Dugin yhdessä muiden äärinationalistien kanssa oli vain järkyttynyt Venäjän epäonnistumisista Ukrainassa, ei Venäjän julmuuksista.

        Se syntyy, kun kasvaa erimielisyyttä Putinia epäonnistuneesta hyökkäyksestä syyttävät sotilaat, venäläisten joukkojen kuolonuhrien vuoksi järkyttyneiden siviilien ja kovan linjan kannattajien välillä.

        Dugin oli yksi Ukrainan hyökkäyksen tärkeimmistä kannattajista, ja hän vaati Venäjän alueen laajentamista Krimille, sitten muualle Ukrainaan ja edelleen Baltian maihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huolestuttavaa on, että Dugin yhdessä muiden äärinationalistien kanssa oli vain järkyttynyt Venäjän epäonnistumisista Ukrainassa, ei Venäjän julmuuksista.

        Se syntyy, kun kasvaa erimielisyyttä Putinia epäonnistuneesta hyökkäyksestä syyttävät sotilaat, venäläisten joukkojen kuolonuhrien vuoksi järkyttyneiden siviilien ja kovan linjan kannattajien välillä.

        Dugin oli yksi Ukrainan hyökkäyksen tärkeimmistä kannattajista, ja hän vaati Venäjän alueen laajentamista Krimille, sitten muualle Ukrainaan ja edelleen Baltian maihin.

        Joten kun kansanmurhakuningas ei pysty vapauttamaan, hänet tapetaan? Todella viehättävä kulttuuri.

        Putin kuulemma tapatti Duginin tyttären. Ei kannata mennä ikkunoiden ääreen puhumattakaan teen/kahvikupposen juomisesta


    • Anonyymi

      Se olisi vain Neuvostoliiton perinteen mukaisesti johtajiensa eläkkeelle jääminen.

    • Anonyymi

      Tiedämme, että he valehtelevat.
      He tietävät valehtelevansa.
      He tietävät, että me tiedämme, että he valehtelevat.
      Tiedämme, että he tietävät, että me tiedämme, että he valehtelevat.
      Ja silti he valehtelevat jatkuvasti!
      Aleksanteri Solzhenitsin

    • Anonyymi

      Ainut puolue joka on aidosti pitänyt kantasuomalaisten puolta ja vastustanut haittamaahanmuuttoa.

      • Anonyymi

        en koskaan uskonut, että yksikään suomalainen taistelee Venäjän puolesta. mutta
        suomalaisen vatnik Petri V:n väitetään kuolleen taistelussa. Hän oli propagandateos Venäjän armeijalle, jonka alun perin värväsi Johan Bäckman . Hän taisteli kuvitteellisten Luhanskin ja Donetskin valtioiden puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        en koskaan uskonut, että yksikään suomalainen taistelee Venäjän puolesta. mutta
        suomalaisen vatnik Petri V:n väitetään kuolleen taistelussa. Hän oli propagandateos Venäjän armeijalle, jonka alun perin värväsi Johan Bäckman . Hän taisteli kuvitteellisten Luhanskin ja Donetskin valtioiden puolesta.

        Entä missä bäckmanni ja janus? Eikö tovereiden pitäisi taistella riveissä vanhan mossin ja WW2-kypärän kanssa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä missä bäckmanni ja janus? Eikö tovereiden pitäisi taistella riveissä vanhan mossin ja WW2-kypärän kanssa?

        Miksi suomalaisen pitää mennä taistelemaan Putinin puolelle? Kaiken sen jälkeen, mitä Venäjä on tehnyt Suomelle.
        Hyvä kysymys. Mielestäni on oltava kaksi seuraavista: henkisesti menetetty (trauma, älykkyyden puute, huonot selviytymistaidot jne.), jonkinlainen ruplakasa propagandan levittämisestä. Vatnikeista löytyi sellainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi suomalaisen pitää mennä taistelemaan Putinin puolelle? Kaiken sen jälkeen, mitä Venäjä on tehnyt Suomelle.
        Hyvä kysymys. Mielestäni on oltava kaksi seuraavista: henkisesti menetetty (trauma, älykkyyden puute, huonot selviytymistaidot jne.), jonkinlainen ruplakasa propagandan levittämisestä. Vatnikeista löytyi sellainen

        Luultavasti jo vanha uutinen, mutta tämän vahvisti nyt mestari vatnik Janus Putkonen itse.
        Johan Bäckman 'in v. 2015 värväämä P Viljakainen on kaatunut tämän vuoden maaliskuussa Sjeverodonetskin lohkolla.
        Viljakainen osallistui Venäjän hyökkäyssotaan miehitetyn Luhanskin alueelta koottuissa joukoissa (2. AC RuArmy).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luultavasti jo vanha uutinen, mutta tämän vahvisti nyt mestari vatnik Janus Putkonen itse.
        Johan Bäckman 'in v. 2015 värväämä P Viljakainen on kaatunut tämän vuoden maaliskuussa Sjeverodonetskin lohkolla.
        Viljakainen osallistui Venäjän hyökkäyssotaan miehitetyn Luhanskin alueelta koottuissa joukoissa (2. AC RuArmy).

        Toivottavasti dosenttidesantti ei värvää enää yhtään ketään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        en koskaan uskonut, että yksikään suomalainen taistelee Venäjän puolesta. mutta
        suomalaisen vatnik Petri V:n väitetään kuolleen taistelussa. Hän oli propagandateos Venäjän armeijalle, jonka alun perin värväsi Johan Bäckman . Hän taisteli kuvitteellisten Luhanskin ja Donetskin valtioiden puolesta.

        paskalla k.


    • Anonyymi

      Persujen puh.johtajan orkut twitterissä.
      Ville Tavio
      20. marrask.
      Tervetuloa takaisin @realDonaldTrump !! 🇫🇮❤️🇺🇸

      P.S. Trump heitettiin ulos twitteristä vuosia sitten. Nyt elo muskin ostaessa twitterin, niin hän kutsuu trumppia takaisin.

    • Anonyymi

      Tavion kommentit kertovat karua kieltä siitä, että persut ovat yhtä hyödyllisiä suomalaiselle yhteiskunnalle, kuin anaaliherpes ihmisen terveydelle.

      • Anonyymi

        Nyt puhutaan asiaa! Ei vaan, kyllä se anaaliherpes väkisinkin on hyödyllisempi.


    • Anonyymi

      Kannattaisi pysytellä vaan siellä januksen maksamilla venän matkoilla, vai mtä

      Journalist Kosti Heiskanen
      Saksan valtion järjestämällä matkalla toimittajat eivät päässeet nousemaan ylös sängystä. Hotellin henkilökunta auttoi pakkamaan tavaroita ja varovasti kantoi sammuneet schutle-bussiin lähtö päivänä. Yksi „väsyneistä“ olin minäkin. Homoilu Münchenissä vei voimani 🫣🫠

    • Anonyymi

      Ei persut osaa edes lukea tilastoja! Mari Rantanen pääsi hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi Purran jätettyä homman, kun ei ollut tarpeeksi mediaseksikästä työtä. Rantanen nolasi heti itsensä! Ei osannut lukea tilastoja tai valehteli!
      Molempi pahempi. Hei Mari, montako ensimmäistä oleskelulupaa myönnetty tänä vuonna? Heh, heh, olen vahvasti sitä mieltä, että persut on turha puolue!
      Ei osaamista mihinkään asiaa. Ei osata edes lukea! Rantanen sen todisti taas kerran.

      • Anonyymi

        Samaa tasoa kuin se naisministeri joka kännissä söhelsi saunanlämmityksessä vaikka olisi pitänyt antaa lausuntoja eduskunnanistunnossa. Muista sitä nimeä, no menneet on menneitä.Persu soli kuitennii sekin


    • Anonyymi

      Jos AlfaTV sisältö olisi ollut hyvää, se olisi kiinnostanut katsojia. Ei kiinnostanut.
      Laiskasti tuotettu, kapea-alainen ja konservatiivinen sisältö näytti siis paikkansa. Kuuluu hiipuvien ilmiöiden joukkoon, katoaa suurten ikäluokkien myötä.


      💯✌️Viime viikon katsotuimman Top 100 = 58% YLEn ohjelmia. Top 10:stä 9 oli YLEn ohjelmia.
      Ilmeisesti suomalaiset ovat hyviä hallintoalamaisia, kun pakkomaksamisen lisäksi kuuliaisesti katsovat YLEn ohjelmia, vaikkei kuulemma kiinnosta paskaakaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mie jiesiön persuna ole koskaan nähny maahanmuuttajia, mutta
      Perussuomalaiset nostavat väkisin vaaliteemaksi maahanmuuton, samalla paljastuu kuinka heikoissa kantimissa sekin on. Valehdellaan lukuja eduskunnassa, julkaistaan facessa videoita keskusteluista ja kommenttiketjut täynnä vihapuhetta. Ei tämä porukka ole valmis hallitusvastuuseen
      Purra ei pahemmin ota kantaa, ja MariPSRantanen
      sanoo Twitterissä Stubbimaisesti "sorry siitä". Stubbin virhe oli 90%, mutta persut
      MariPSRantanen pisti paremmaksi, 300%.

      • Anonyymi

        Suurin osa niistä 33.000:sta tuli töihin tai opiskelemaan. Turvapaikan hakijoita niistä oli vajaat 3000.
        Mitä haittaa on siitä, että tänne tulee työvoimaa tai opiskelijoita? Nehän tuovat vain vaurautta

        Toisaalta ei taia kaikki örkit siellä persun nupissa olla kotona, kun persut jauhaa tätä:
        "Perussuomalaiset vastustavat turvapaikkamaahanmuuttoa ja pitävät parempana ihmisten auttamista lähtömaissa. Perussuomalaiset vastustavat kehitysapua." 😥🌞


    • Anonyymi

      Trump vaati omassa somessaan poikkeustilaa ja perustuslain jäädyttämistä, jotta 2020 usavaalit tulosta saadaan muutettua. Elää tyystin menneisyydessä ja salaliitoissa. Vaikea kuvitella, että edes äärioikeisto jaksaa enää pitkään kuunnella.

      Oppimisen edellytys on omien virheiden tunnustaminen. Jos ihminen ei koskaan niitä tunnusta, niin hän kasvaa kieroon.
      Salaliittouskovaisen trumpin 2019 vaaleista taisi olla yli 60 oikeusjuttua, jotka Trump hävisi kaikki, kuten hävisi vaalit.

      • Anonyymi

        Se äijä on sekaisin.
        Kuvaavaa, että kukaan lapsista ei ollut paikalla, kun julistautui presidenttiehdokkaaksi.
        Tytär Ivanka ei aio osallistua isänsä vaalikampanjaan eikä siis tue sitä
        Vähän ikävä yhdistelmä tuo miljardiomaisuus, narsismi ja muistisairaus.


    • Anonyymi

      Tämä vapaaliiton puoluelaisten unelmamaa .

      Ihmiset eri puolilla Venäjää jäätyvät kodeissaan jopa -38 °C:n lämpötiloissa, koska välttämättömät huoltotyöntekijät on mobilisoitu – jopa oletetun mobilisoinnin päätyttyä – ja lähetetty Ukrainaan, mikä haittaa kotien korjaus- ja huoltotyötä.

      Telegram-kanava raportoi, että useat Venäjän alueet ja kaupungit, mukaan lukien Astrakhan, Krasnodar ja Rostov, kärsivät ongelmista kunnallisten lämmitysjärjestelmiensä kanssa, koska niiden kunnossapidosta vastaavat insinöörit on mobilisoitu.

      Lähde Astrahanin kunnallispalveluista kertoo: "Olemme vedonneet sotilaiden rekisteröinti- ja värväystoimistoihin ja virkamiehiin selittäen, että lämmityskausi on pian tulossa ja tarvitsemme ihmisiä, mutta emme koskaan saaneet selkeää vastausta."

      Lämmitysongelmia on raportoitu eri puolilla Venäjää, ja niitä on pahentanut insinöörihenkilöstön puute. Novosibirskin asukkaat jäivät ilman lämmitystä marraskuun puolivälissä -30 °C:n lämpötiloissa vaurioituneen putkilinjan vuoksi.

      270 kerrostaloa, joissa asuu 70 000 ihmistä Abakanissa, kohtasivat samanlaisen ongelman suunnilleen samaan aikaan. Artemovskilla lämmityskatkos kesti useita päiviä -38°C:n lämpötiloissa.

      • Anonyymi

        Kun ulkona on pakkanen, me suomalaiset sanomme "kylmä on kuin Vatnikin helvetissä".
        Luulin, että russian propagandistit julistivat ja sanoivat, että Eurooppa jäätyy kun kaasun tuonti eu-hun loppui. Karma


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ulkona on pakkanen, me suomalaiset sanomme "kylmä on kuin Vatnikin helvetissä".
        Luulin, että russian propagandistit julistivat ja sanoivat, että Eurooppa jäätyy kun kaasun tuonti eu-hun loppui. Karma

        Vakavasti, jokainen, joka on käynyt Venäjällä, tietää kuinka kaoottinen paikka on. Ovatko nämä viat tänä vuonna tavallista yleisempiä?

        Ja toisin kuin Medvedev väittää, Länsi-Eurooppa on edelleen mukava. Varmaan hintavaa, mutta emme jäädy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakavasti, jokainen, joka on käynyt Venäjällä, tietää kuinka kaoottinen paikka on. Ovatko nämä viat tänä vuonna tavallista yleisempiä?

        Ja toisin kuin Medvedev väittää, Länsi-Eurooppa on edelleen mukava. Varmaan hintavaa, mutta emme jäädy.

        Venäläisten pitäisi juoda enemmän pakkasnestettä. Ongelma ratkaistu!


    • Anonyymi

      Käännän sinulle tämän päivän venäläisen sanomalehden otsikon:

      "Media: hinnankorotusten takia brittien on syötävä lemmikkiensä jäämät. Brittiperheiden on valittava lämmityksen ja ruoan välillä".
      ---

      Joopa joo venäläiset ovat niin kateellisia.
      Kysyin muutamalta brittiystävältäni, kuinka he voivat. Ei valehtele... Tämän artikkelin luettuaan eräs ystävä sanoi, että hän on jo syönyt 2 kissaa. 🤣

      • Anonyymi

        Alkuperäinen artikkeli julkaistiin "brittiläisellä" uutispalvelimella Independent. Viiden sekunnin googlaamisen jälkeen saamme tietää, että Independent-palvelimen omistaja on venäläinen liikemies ja oligarkki Aleksandr Jevgenjevitš Lebedev. Sberbankin tai Aeroflotin kaltaisten yhtiöiden osakkeenomistaja.

        Näitähän riittää esim Ukrainasta
        Unkarin lehdistöstä (~90 % Orbánin omistuksessa/hallinnassa) ja hallituksen propagandasta löytyy raportteja saksalaisista, jotka hakkeroivat huonekalunsa palasiksi lämmitystä varten, jääkaapit ovat tyhjiä jne. Hyvin samankaltaisia ​​kuin 🇷🇺"Lehdistö".


    • Anonyymi

      Toki nuo on totta briteissä , mutta se johtuu Brexitistä, ei Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

    • Anonyymi

      Pölhö-mäkelä itkee, että ei löydä YLEn rahoitusta, vaikka on puhjohtajistossa.
      Ei se ymmärrä 🤣🤣🤣💩

      Ylen hallintoneuvostossa on edustaja Mäkelän puoluetovereita vaikka kuinka paljon. Miksi he eivät avaa Ylen rahoitusta Mäkelälle? A) Mäkelä ei ymmärrä B) Juoksevat karkuun kun näkevät Mäkelän C) Me ollaan persuja, haittamaahanmuutto D)On kiva öyhöttää twitterissä.
      🤣

      • Anonyymi

        MITEN OLIS, JOS MENISIT JO PASKALLE VÄLILLÄ


      • Anonyymi

        Jos liian tiiviisti pyörii pienessä porukassa ja kuuntelee vain omiaan, voi hälvetä käsitys siitä, mikä ympäröivän maailman mielestä on olennaista ja fiksua.
        Joo vpn on.En silti mikään bootti vaan järkevä ihminen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos liian tiiviisti pyörii pienessä porukassa ja kuuntelee vain omiaan, voi hälvetä käsitys siitä, mikä ympäröivän maailman mielestä on olennaista ja fiksua.
        Joo vpn on.En silti mikään bootti vaan järkevä ihminen

        No senku puukkat. Se helpottaa kyllä teitäkin.
        💩💩💩💩 PUKKAAT VAAN


    • Anonyymi

      Marin söi verottomia aamupaloja. Olisi pitänyt erota. Tämä satusetä Ville Tavio on varsinainen satusetä. Satuilee nyt radiossa.

      • Anonyymi

        Vähän käy sääliksi VKK:n työmuurahaisten kohtalo. Ano Turtiainen patsastelee frakki päällä globalistien ja eliitin kanssa Linnan juhlissa, kun Ryyninen, Slim, Junnu etc tarpovat nälissään ja kylmissään nobody-miekkareiden perässä, sohjoa kyntäen. Melkein kyynel pääsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähän käy sääliksi VKK:n työmuurahaisten kohtalo. Ano Turtiainen patsastelee frakki päällä globalistien ja eliitin kanssa Linnan juhlissa, kun Ryyninen, Slim, Junnu etc tarpovat nälissään ja kylmissään nobody-miekkareiden perässä, sohjoa kyntäen. Melkein kyynel pääsi

        riipiin kannattaa muuttaa
        kansa tietää miksi


      • Anonyymi

        No mee pukkaamaa siitä, niin rauhohut vähänkään. 💩💩💩💩 löysäät vaan


    • Anonyymi

      Kun kuuntelin äsken Riikka Purran puheenvuoron nuorisojengeistä, on pakko sanoa, että luulin hänen pystyvän parempaan. Se oli raivoisa yleinen vuodatus liiallisesta maahanmuutosta. Ydinasia - mitä tehdä nuorisojengeille - hämärtyi kokonaan. Käteen jäi yleinen ”rajat kiinni”.

      Kautta vuosikymmenien on ollut jengejä ja kylätappeluita. Turpin tulee joka mettäkylän tanssipaikalla muukalaiselle tai nakki- ja taksikopeilla tiettyihin aikoihin.
      Härmän hämy

      • Anonyymi

        Persuthan tämän nykyisen jengisukupolven tänne oli haalimassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuthan tämän nykyisen jengisukupolven tänne oli haalimassa

        Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Persesuomalaiset löytää maahanmuuton vaikka puhe olisi valtion rautatiestä jiesiöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Persesuomalaiset löytää maahanmuuton vaikka puhe olisi valtion rautatiestä jiesiöön.

        paskokaa housuhinne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Persesuomalaiset löytää maahanmuuton vaikka puhe olisi valtion rautatiestä jiesiöön.

        Oppositio sanoo olleensa katujengeistä huolissaan jo pitkään. Valitettavasti edellisellä hallituskaudella nämä puolueet toimivat päinvastoin ja leikkasivat lapsilta, nuorilta, koulutuksesta sekä poliisilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oppositio sanoo olleensa katujengeistä huolissaan jo pitkään. Valitettavasti edellisellä hallituskaudella nämä puolueet toimivat päinvastoin ja leikkasivat lapsilta, nuorilta, koulutuksesta sekä poliisilta.

        Moni hämmästeli toissa viikolla kokoomuksen yhtymistä perussuomalaisten välikysymykseen nuorisorikollisuudesta ja katujengeistä. Ei siksi, etteikö ilmiöön pitäisi puuttua, vaan siksi, että välikysymyksessä koko ilmiö pannaan maahanmuuttopolitiikan piikkiin.

        Kun toissa viikolla ei hävettänyt, niin ehkä omatunto nyt kolkuttaa, kun kokoomuksenkin edustajat kuuntelivat maanantaina täysistunnossa Riikka Purran häikäilemättömän kiihotuspuheen. Siinä leimattiin 100–200 henkilön, joista kaikki eivät ole maahanmuuttajia, takia kaikki Suomessa olevat maahanmuuttajat rikollisiksi ja maahanmuuttopolitiikka täysin epäonnistuneeksi.

        Mitään muita ratkaisuja kuin rajat kiinni perussuomalaisilla ei ole esittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Persesuomalaiset löytää maahanmuuton vaikka puhe olisi valtion rautatiestä jiesiöön.

        Joo pe..kle tulevat maahanmuutajat junalla Jeesiöön . Se ei käy


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On katuväkivalta ja perhesurmia. Yleisimmin kantasuomalainen tappaa kantasuomalaisen.
        Miksi haittapopulistit ei vaahtoa haittasuomalaisista?
        Täytyy olla semiautistinen uberkultistelu umpikusipää.


    • Anonyymi

      "Politiikan ilmapiiri on luisunut sellaiseksi ympäristöksi, etten halua olla eduskuntavaaleissa ehdokkaana."
      - Timo Soini

      Siis mies jonka ainoa poliittinen perintö oli nostaa äärioikeisto ja rasistit politiikan huipulle Suomessa.
      Demokratiassa se on arvoton perintö.

    • Anonyymi

      Halutaan leikata puoluetukea, ministereiden ja heidän avustajiensa määrää sekä eduskunnan rahoitusta. Sitten tulevat valtion virkamiehet, presidentin kanslia, kehitysyhteistyö ja Yleisradio. Lisäksi ehdotettiin kuntapäättäjien ja virkamiesten vähentämistä sekä soten hallintohimmelin ja hyvinvointialueiden purkamista. Näin saadaan verot alas ja palvelut ylös, eikä velkaakaan tarvitse ottaa.

      Tällainen puhe kertoo tietämättömyyden lisäksi siitä, että kaikkein innokkaimpia leikkaajia ja nopeimpia kommentoijia ovat juuri tietämättömät. Heillä ei ole mitään käsitystä yhteiskunnan toiminnasta ja he vertaavat julkista taloutta omaan taloudenhoitoonsa. Miten he kuvittelevat palvelujen paranevan, jos vähennetään päättäjiä, palvelujen tuottajia ja rahoitusta? Kenet he haluavat päättäjäksi, jos eduskunta, aluevaltuustot, kunnanvaltuustot ja kaikki julkisen sektorin työntekijät ovat turhia kulueriä?

      • Anonyymi

        Velatonta valtiota ei ole olemassakaan eikä yksikään valtio sellaiseksi edes pyri. Kaikki maksavat veloistaan korkoa, lyhentävät vanhoja velkoja ja ottavat uusia. Velkaantumista mitataan velan suhteella bruttokansantuotteeseen, ja tällä mittarilla Suomen tilanne on ihan kansainvälisen keskiarvon mukainen.

        Mutta oppositiopoliitikot valittavat meidän olevan velkahelvetissä, osa mediaa toistaa heidän puheitaan kritiikittä ja kansa huutaa samaa perässä.


    • Anonyymi

      No niin
      Kansanedustaja Wille Rydman luopuu kokoomuksen jäsenyydestä. Rydman ilmoitti asiasta maanantaiaamuna blogissaan .
      Persut saa lasten ahdistelijan joukkoonsa?

      Rydman kertoo tästä huolimatta olevansa ehdolla ensi eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä. Hän ei tarkenna, minkä puolueen listalle olisi lähdössä ehdokkaaksi, mutta se ei ole kokoomus.

      • Anonyymi

        Persuille kelpaa 100varmasti alaikäisten ahdistelijatkin. joo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuille kelpaa 100varmasti alaikäisten ahdistelijatkin. joo

        joo
        Tasan neljä vuotta sitten Suomessa kohistiin Oulussa paljastuneesta nuorten tyttöjen seksuaalisesta ahdistelusta. Mediassa asiasta tehtiin jopa erikoisnumeroita ja perussuomalaiset sai siitä vaalivaltin. Grooming-ilmiöstä pauhaaminen ja maahanmuuttajien leimaaminen siivittivät puolueen kannatuksen nousuun ja toiseksi suurimmaksi puolueeksi viime vaaleissa.

        Neljä vuotta myöhemmin nuorten tyttöjen ahdisteluun yhdistetty kansanedustaja Wille Rydman kelpaa perussuomalaisten jäseneksi ja ehdokkaaksi tämän kevään vaaleissa.

        Sanojen ja tekojen ristiriita on huutava, mutta siinähän ei ole mitään ihmeellistä, kun kyseessä on perussuomalaiset. Tämä tapaus on silti poikkeuksellisen härski, koska se osoittaa, että perussuomalaisille ahdistelukin on lopulta ihonvärikysymys.


    • Anonyymi

      Sodankuntaa ei kartalla mainitakaan.

    • Anonyymi

      Alaikäisten ahdistelu on siis persuille ok, kunhan ahdistelija on maahanmuuttokriittinen?

      • Anonyymi

        Persut yrittää löytää miniterikelposia ihmisiä joukkoonsa.
        Pyhä Maria Jumalanäiti 🥵🔥
        Rydman siirtyi persuihin. Jos hän menee läpi, kuten voi hyvinkin käydä, hänestä voi tulla vielä kiinnostava kivi kok. ja PS:n hallitusyhteistyön tielle. ”Tässä ois meillä tämmöinen Wille. Josko vaikka ministeriksi? Mitäs sanotte Petteri ja Kai?”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut yrittää löytää miniterikelposia ihmisiä joukkoonsa.
        Pyhä Maria Jumalanäiti 🥵🔥
        Rydman siirtyi persuihin. Jos hän menee läpi, kuten voi hyvinkin käydä, hänestä voi tulla vielä kiinnostava kivi kok. ja PS:n hallitusyhteistyön tielle. ”Tässä ois meillä tämmöinen Wille. Josko vaikka ministeriksi? Mitäs sanotte Petteri ja Kai?”

        Vielä kerran Pyhä Maria Jumalanäiti 🥵🔥
        w on kuitenkin läpipäästessään kokeneimpia ja 3. kauden kansanedustaja, vaikka puolue onkin eri. Eikä PS:llä montaa edustajaa ole, joita voisi kuvitella ministereiksi. Puisto ehkä. Mäkelä? Peltokangas? Tynkkynen? 🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä kerran Pyhä Maria Jumalanäiti 🥵🔥
        w on kuitenkin läpipäästessään kokeneimpia ja 3. kauden kansanedustaja, vaikka puolue onkin eri. Eikä PS:llä montaa edustajaa ole, joita voisi kuvitella ministereiksi. Puisto ehkä. Mäkelä? Peltokangas? Tynkkynen? 🤣🤣

        Voihan ne lainata jonku Vappauen liitosta 🐖,, 🤗🌞🌞


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voihan ne lainata jonku Vappauen liitosta 🐖,, 🤗🌞🌞

        Toisaalta kokkoomuksesta on tulossa lisää naistennaurattajia persuihin,ainaski Ilkka Sasi,
        Antti Ivanoff ja Francis McCarron vahvasti käytöstensä perusteewlla.


    • Anonyymi

      Kokoomus on ratkaisunsa tehnyt sinipuna iskee.
      Tämä Rydman hölmöily oli viimeinen niitti Purran hallitus toiveille.
      ellei Vappauen liitto yllätä 🤣🤣🤣ja ajele ohi 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Yhdestä asiasta olen Wille Rydmanin kanssa vankasti samaa mieltä. Perussuomalaisista on tullut aidosti oikeistolainen puolue.

      Persut ei ole pitkään aikaan - jos koskaan - olleet työntekijän, pienituloisen tai ylipäätään yhteiskunnallisen tasa-arvon asialla.

      • Anonyymi

        Silti syrjäytyneet ja vähävaraiset usein heitä äänestää. Ikivanha taktiikka, usuta yhteiskunnassa heikoimmilla olevat toisiaan vastaan ja revi kannatus siitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silti syrjäytyneet ja vähävaraiset usein heitä äänestää. Ikivanha taktiikka, usuta yhteiskunnassa heikoimmilla olevat toisiaan vastaan ja revi kannatus siitä.

        Oikeita nimiä ei täällä ole asiallista mainita, ellei ole julkisuuden henkilö, joiden suhteen joitain poikkeuksia on, voidaan mainita esim. Kirka, Presitentti Paasikivi tai vaikka Adolf Hitler, jos nyt kysyjä ymmärsi. Ei ole tiedossa, että kelleen olisi taloa kyseisellä tavalla Jeesiössä ostettu, kaikenlaista hörhöä on näillä palstoilla, mutta eipä siitä suurta haittaa, Hölmöön asiaan voi vastata pienellä huumorilla tai jättää kokonaan huomioitta. Jonkinlaista itsensä alentamista onkin tänne kirjoittelu, kommentointi, mutta jos omaa hyvän itsetunnon ja on joutilasta aikaa, niin sitten. Onpa kumma, että kyseisestä herrasta on kuultu, mutta ei JEESIÖN KEISARISTA, todella mielenkiintoista ja kuka herra, ei ole tietoa ainakaan itselläni sellaisesta, vai onko sitten saatu kauan odotettu ylennys?


    • Anonyymi

      persut kusee vaalikarjaansa silmään talousohjelmassaan jossa halutaan sosiaaliturva vain Suomen kansalaisille. Kaikki tietävät että Perustuslain 6 § kieltää tällaisen. Samanlainen hanke kumottiin jo kerran PLV:ssä v. 2016. Älkää hyvät ihmiset antako pettää itseänne.

    • Anonyymi

      Olen hämmentynyt, Ruzzian propaganda kertoi minulle, että Euroopan jäätyy tänä talvena?
      Miten se näin menee. Älä tule huss hus!!pois

      lämpötila Siperian kylmin 🇷🇺vuodesta 2002! 🥶
      🌡️-61,9°C Zhilinda ➡️0,1°C kuukausiennätyksestä vuodesta 1942 lähtien [-64°C mitattiin myös 1880-luvulla].

      -60,0 °C ➡️1. -60°C vuodesta 1969 ja kylmin sitten tammikuun 1959!
      🌡️-59,8°C Sohana
      🌡️-59,7°C Delyankir
      🌡️-59,5°C Oymyakon

    • Anonyymi

      Ei mithän hyöylistä, kyllähän sen kaikki aattelevat ihmiset tajuaa. Häätyy kuitekki tunnustustaki heile antaa. Heän kans ei tartte puhua työasioista.

      • Anonyymi

        Onpa kumma, että kyseisestä herrasta on kuultu, mutta ei JEESIÖN KEISARISTA, todella mielenkiintoista ja kuka herra, ei ole tietoa ainakaan itselläni sellaisesta, vai onko sitten saatu kauan odotettu ylennys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa kumma, että kyseisestä herrasta on kuultu, mutta ei JEESIÖN KEISARISTA, todella mielenkiintoista ja kuka herra, ei ole tietoa ainakaan itselläni sellaisesta, vai onko sitten saatu kauan odotettu ylennys?

        näitä Keisareita maailmassa riittää, Tepsassakin on yksi, joka itse itseään kutsuu keisariksi, tällä kertaa YLLÄKSEN KEISARI, tätä ei pidä sotkea JEESIÖN kuuluisaan ROISTO KEISARIIN, vaikka edellisen vaimo TEPSASTA kotoisin ja orientoitunut rikosten poluilla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sitä saa mitä tilaa.
      Persut menettävät motivaationsa osallistua vaaleihin, se kuulostaa kyllä enemmän ratkaisulta kuin ongelmalta.
      Hieno homma.
      Persut ovat jo ajat sitten näyttäneet todellisen luonteensa ja on ihan selkärankaista myöntää, että sellaisen puolueen kanssa ei voi tehdä yhteistyötä.

      Tämähän on ainoa oikea ratkaisu, kun kyseessä on populistinen, avoimesti rasistinen, nationalistinen ja öykkäröivä puolue, jonka kanssa yhteisiä arvoja ei ole ja tiedetään jo lähtöpisteessä että yhteistyö hallituksessa olisi heidän kanssaan hyvin vaikeaa.

      • Anonyymi

        Ongelmallista olisi tehdä yhteistyötä puolueen kanssa joka on rasistinen, naisvihamielinen, transfobinen ja yleisesti tasa-arvoa vastaan.
        Oikein sanoi demarit, vihreät, vasemmisto.
        Njet samaan hallitukseen persujen ja pieruporukkoitensa vkk vappauen ryhmiensä kanssa.
        Orpo ainoa toivo tuolle sakille. Orpo ajaa miinaan kristillisten tukemina


    • Anonyymi

      Mitä, mitä
      Persut haluaisivat yhteiseen hallitukseen demarien kanssa. Äläkää suostuko Marin
      Onko nyt siis niin, että perussuomalaiset haluaisi samaan hallitukseen SDP:n, vasemmiston tai vihreiden kanssa?
      Vielä vuonna 2021 Purra ilmoitti, että SDP ei ainakaan kelpaa.
      Onko asia jotenkin muuttunut?
      Ehkä PS on sittenkin valmis mm. hiilineutraaliin Suomeen 2035?

      • Anonyymi

        Riikkahan haluaa vain VALTAA!!!! Keinoista viis tai kenen kanssa pitää hallituksessa pönöttää, kunhan on vain VALTAA!!!! 😈
        Miten met vkk ja vappauen ryhmät, päässäänkö mekin, jee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riikkahan haluaa vain VALTAA!!!! Keinoista viis tai kenen kanssa pitää hallituksessa pönöttää, kunhan on vain VALTAA!!!! 😈
        Miten met vkk ja vappauen ryhmät, päässäänkö mekin, jee

        Entä
        Miten olisi Laura Huhtasaari kulttuuriministerinä? Sitä kannattaa jokaisen miettiä vaaliuurnilla. tervPetteriOrpo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä
        Miten olisi Laura Huhtasaari kulttuuriministerinä? Sitä kannattaa jokaisen miettiä vaaliuurnilla. tervPetteriOrpo

        Jaahans, kas kun ei Teuvo Hakkarainen tai joku muu riemuidiootti PerSujen riveistä
        Ja Sebastian Tynkkynen opetusministeriksi. Jani Mäkelä sisäministeriksi.

        Kulttuuri- ja tiedeministerinä Luultavasti kuitenkin Ritva Elomaa.
        Muutenkin kun miettii persujen ns. kärkinimiä ministerinpaikoille, niin melko kylmäävä kauhugalleria siitä hahmottuu.
        Älä nyt herrajjestas maalaa piruja seinälle! 😳


    • Anonyymi

      Purra ainakin on rehellinen kun sanoo olevansa ylpeä siitä, että 20% väestöstä on rasisteja. Aika toki korjaa ongelmaa kun boomerit poistuvat, mutta kyllähän tuo vituttaa. Onko täällä pakko asua loppuikä?

    • Anonyymi

      Sanna sanoi että keskustapuolue kuuluu vasemmistoon. PS on ottanut keskustalta vapautuneen paikan.

      • Anonyymi

        Äänestäjät ovat jo puolueensa valinneet. Propagointi on jo turhaa.


    • Anonyymi

      Persuilla on ihan oma sairas maailmanjärjestyksensä.
      Persut eivät ole rasisteja, koska he eivät tunnista rasismia itsessään.
      Osin totta. Esim. jos sanoo että Purra on ihmissaastaa, se ei ole rasismia. Mutta jos kutsuu jotain etnistä ryhmää ihmissaastaksi, se on.

    • Anonyymi

      Semmonen täti?

      Toimittaja: Miksi PS vastustaa translakia?

      Leena Meri: Mitäs jos haluan olla eläkeläinen?

      Näillä argumentilla eteenpäin

      • Anonyymi

        No just sinne joutaa

        Järkevä oli puhua tätä "mitäs jos haluan olla eläkeläinen"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No just sinne joutaa

        Järkevä oli puhua tätä "mitäs jos haluan olla eläkeläinen"?

        Kuvastaa vaan sitä omaa kuplaa, mistä tullaan, kun mennään tuollaista sopaa heittään tv:ssä. No, jokainen itse valitsee, mihin sen puheaikansa kameran edessä käyttää.


    • Anonyymi

      ei voi käsittää...miten sukupuolta voi sanomalla/ajatuksella korjata.Samalla periaatteella voisi sitten köyhäkin olla rikas...vaikka rahaa ei ois centin centtiä... 😂 Tai...vaikka syödä takapuolella...ja päättää ulostaa suunkautta...Siinä onkin selittämistä,kun lääkäriin menee..

      • Anonyymi

        Johan tuo on kymmeniä vuosia tiedetty, että meret alkaa olla naishormonia hormonihoitojen seurauksena täynnä ja ketjussa palautuvat esim kalansyöjien kautta ihmisiin rotuun ja sukupuoleen katsomatta.
        Tanska hyvä esimerkki jo vuosia . Miehet ovat entistä enemmän naismaisia ja sekoisia sukupuolen suhteen. Miksipä sittein ei lappilaisetkin.
        Mikäs siinä ihmisen kehitys kehittyy niin ku on tehnyt kautta sukupolvien vuosituhansien aikana


    • Anonyymi

      Kaljapullo pari alkoholisoituvalle ja sitten taluttaa äänestyskoppiin ja valittehan siitä persu numero. Näinhän niitä ääniä tulee. Vanha kikka joo

    • Anonyymi

      Peltokangas on kansanedustaja, joka onnistuu kerta kerran jälkeen työntämään kansanedustajan arvovallan viemäriin.
      En ikinä olisi voinut kuvitella, että on olemassa tuollaisia kansanedustajia.

      Mauri on kuitenkin persujen sivistysosastoa. Rillit otsalla ja sillee...
      Mauri ei erota sosiologiaa biologiasta

    • Anonyymi

      Onko Purran ajatus siitä, että maahanmuuttajien lapset ovat niin tyhmiä, että he eivät voi oppia?

    • Anonyymi

      Ja juntti perust vastustaa kaikkea. Pakkohan tänne vanhusten maahan pitää työtätekeviäkin saada.No peräkammaripoijjaat hakee rahat seinästä ja loput sossusta. Se on oikeaa elämää vai mitä?
      -
      Hotellihuoneita muistuttaville VR:n makuuvaunuille haetaan lisää tekijöitä Filippiineiltä, koska lähempää heitä ei löydy.
      Škoda Transtech joutuu hakemaan uusimpien vaunutilausten työvoimaa Kaukoidästä saakka, sillä Euroopan ja lähialueiden työmarkkinoilta ei tekijöitä enää saa. Alkukarsinta tehdään jo ennen Suomeen lähtöä.

      • Anonyymi

        Yhtiö on jo pitkään etsinyt työvoimaa muun muassa Baltiasta ja Ukrainasta ja on jo ulottanut henkilöstöhankintansa Keski-Aasiaan. Uusimpana suuntana on Kaukoitä.

        – Eurooppalainen työmarkkina on aika tyhjiin vedetty. Tänä ja viime vuonna olemme saaneet työvoimaa muun muassa Kazakhstanista ja Uzbekistanista saakka, ja seuraava kohde meillä on nyt Filippiinit, Vierros kuvailee.


    • Anonyymi

      Muistellaanpa persujen saavutuksia hallituksessa ollessaan

      Nosti polttoaineveroa kahdesti.
      Pienensi koulutuksen määrärahoja sekä sairaanhoidon.
      Lisäksi pienensi organisaatiolta melkein puolimiljardia vuosittain, Jonka kuuluu pitää huolta Suomen huoltovarmuudesta, kuten vanhojen hiilivoimaloita kunnossa että saadaan ne käyttöön hätätilanteessa.
      Yrittivät ajaa työtätekevät orjatöihin
      Niin ja ottivat maahan 15000 asekuntoista miestä ja takasivat niiden toimeen tulon.
      Tässä muutama esimerkki

    • Anonyymi

      Mistähän noihin ttyöntekijät. Met ei persiettä pankolta nostetaminhän kivikasojen takia.
      -
      Lapin liitto käynnistää kultakaivoksen kaavoituksen Sodankylässä – toteutuessaan kaivos työllistäisi suoraan satoja henkilöitä
      Lapin liiton hallituksen puheenjohtaja Katri Kulmuni (kesk.) arvioi, että kaavoituksen keskiöön nousevat elinkeinojen yhteensovittaminen ja ympäristöllinen kestävyys.
      -
      Savanneilta varmaan? Persuilta kyselen, jos jollaki olis jo vastauksiakin

    • Anonyymi

      Äiti-Venäjä se vaan kuin persut

      30 vuotta sitten saattoi joutua vankilaan, jos sanoi, että jumala on olemassa. Nykyään voi joutua vankilaan, jos sanoo ettei jumalaa ole olemassa. Tuomareina ovat pysyneet kuitenkin samat ihmiset.

    • Anonyymi

      Tällaista se on persupolitiikka, huhuh

      MariaOhisalo:
      "Riikka Purra kannattaa edelleen Suomen EU-eroa "strategisena tavoitteena". 🥶

      EU on tärkeä talouspoliittisesti, liikkuvuuden kannalta ja arvoyhteisönä, ja valtavan iso ulko- ja turvallisuuspoliittinen selkänoja.

      Kylmäävä ajatus, että Suomi olisi Venäjän kyljessä yksin"

      • Anonyymi

        Luulisi myös että Yhdistyneen kuningaskuntaan Brexit toimisi varoittavana esimerkkinä, mutta näköjään ei.
        EU:n sisäisen hajaannuksen edistäminen on suurin turvallisuusuhkamme. Sitä tekevät pelaavat Kremlin pussiin, tahallaan tai ymmärtämättömyyttään.
        Suomen EU-erosta nauttisi eniten Putin.
        Hyvä muistutus miksi näitä persuja ei pidä äänestää missään tilanteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulisi myös että Yhdistyneen kuningaskuntaan Brexit toimisi varoittavana esimerkkinä, mutta näköjään ei.
        EU:n sisäisen hajaannuksen edistäminen on suurin turvallisuusuhkamme. Sitä tekevät pelaavat Kremlin pussiin, tahallaan tai ymmärtämättömyyttään.
        Suomen EU-erosta nauttisi eniten Putin.
        Hyvä muistutus miksi näitä persuja ei pidä äänestää missään tilanteessa.

        Kunhan persut ei vaan ala Koraaneja polttamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulisi myös että Yhdistyneen kuningaskuntaan Brexit toimisi varoittavana esimerkkinä, mutta näköjään ei.
        EU:n sisäisen hajaannuksen edistäminen on suurin turvallisuusuhkamme. Sitä tekevät pelaavat Kremlin pussiin, tahallaan tai ymmärtämättömyyttään.
        Suomen EU-erosta nauttisi eniten Putin.
        Hyvä muistutus miksi näitä persuja ei pidä äänestää missään tilanteessa.

        Niin luulisi että brexit vaikuttaa. Mtta mutta kun ollaan EU:ssa on hankala mennä putinin kainaloon tai jonkun muun samanlaisen kuten orban. Taitaa johtua halu erota juurikin tästä.


    • Anonyymi

      Sv: rotuoppi, tiedevastaisuus
      En olisi uskonut vielä vuonna 2023 kohtaavani eugeniikan puolustajia, mutta niin vain persut purra avoimesti omalla suullaan toteaa, että "kyllä, on olemassa rotuja."

      Ei jeesus marian poika tuota ihmistä

      Suomen 2. suurimman puolueen pj. suoltaa vaalitentissä näin avoimen rasistista ja tiedevastaista potaskaa
      Maapallolla elää yksi ihmislaji ja se on homo sapiens. Mitään sellaista käsitettä kuin 'rotu' ei ole olemassa.

      • Anonyymi

        Rotuoppi kuuluu pölyttymään muiden kelvottomien ajatusten joukkoon suoraan ihmiskunnan kollektiiviseen ö-mappiin. Ennen pitkää tuohon samaan mappiin kuuluvat myös persut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rotuoppi kuuluu pölyttymään muiden kelvottomien ajatusten joukkoon suoraan ihmiskunnan kollektiiviseen ö-mappiin. Ennen pitkää tuohon samaan mappiin kuuluvat myös persut.

        Pitäisikö nyt jo hitaampienkin tajuta millainen uhka rasistipuolue persut Suomelle on? Tavoitteet suoraan Putinin strategiasta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sanon tähän Purran möläykseen vaan:
      -Kaks viimestä aivosolua ettii toisiaan
      -Ei käy kaikilla pytyillä.
      -Iso hihna luistaa.
      -Ei oo kaikki kammarit lämpösenä. Joka pytty ei sytytä
      -Jos yläkerrassa on valot päällä ei tarkoita että kaikki ovat kotona.

      ''Yhteiskunnan on sopeuduttava väestön kutistuessa, sanoo Riikka Purra – maahanmuutto ei ole ratkaisu
      Maahanmuutossa meillä on eniten selvittelemistä muiden puolueiden kanssa, sanoo perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra HS:n haastattelussa. Haastattelemme kaikki eduskuntaan viime vaaleissa valittujen puolueiden puheenjohtajat eduskuntavaalien alla.

    • Anonyymi

      Jos Persut saisivat päättää niin Suomesta tulisi sukeutunut ja nopeasti taantuva kehitysmaa.Kaiken lisäksi jo sisäsiittoinen kansa vaan pahentaisi tilannetta.
      Persut pyrkii jonkinlaiseen pohjois-koreaan oravanahkalla käytävään businekseen.

      Melkeinpä ole 100varma, että persut ei hallitukseen pääse. Ei kokoomuskaan kai niin tyhmä ole, vaikka orpo höpöttää mitä höpöttää.

    • Anonyymi

      Riikka Purra kehottaa tänään Hesarissa ottamaan mallia Japanista maahanmuuton lisäämisen sijasta. Ei kai sentään? Japanin nimellinen BKT on polkenut paikallaan 1990-luvulta ja valtionvelka on noussut yli 250% BKTsta. Varoittava esimerkki.

    • Anonyymi

      Nönnöttäjä Riikka Purra @ir_rkp laskee ns. lööperiä tässäkin
      "Hei nönnöttäjät, pointti on se, miksi Suomen ja suomalaisten veronmaksajien pitää kustantaa tällaisia koulutuksia ulkomaalaisille".
      Herättää paljon keskustelua tämän hölöttäjän yleistietämättömyys.

      Asiaan on puuttunut mm Tapio Määttä
      @tapiomaatta Akateeminen rehtori @UniEastFinland

      "Tahallaan tai tietämättömyyttään moni levittää selvästi väärää tietoa.
      Faktapohjaisen keskustelun edistämiseksi korjaan joitakin väärinkäsityksiä
      ❌ulkomaalaiset opiskelijat opiskelevat Suomessa veronmaksajien rahoilla
      ✅ EU/ETA-alueen ulkopuolelta tulevat maksavat lukuvuosimaksuja, suuruusluokka 10 000 € tai enemmän
      Osa opiskelijoista saa toki osaan maksuista apurahan. Näin muuallakin maailmassa.

      ❌vain harva ulkomaalaisista opiskelijoista työllistyy tai haluaisi työllistyä Suomeen
      ✅ puolet yliopistojen ulkomaalaisista opiskelijoista työllistyy Suomeen, 2/3 haluaisi jäädä
      Yliopistojen tavoite on, että Suomeen työllistyvien osuus nostetaan 75 %:iin.

      ❌ vain 14 % korkeakouluihin hakeneista on suomalaisia
      ✅ oikea luku: 80 % hakijoista on suomalaisia, uusista opiskelijoista 85 %

      Julkisuudessa esillä ollut 14 % koski hakua englanninkielisiin koulutusohjelmiin. Tietenkin suurin osa niihin hakevista on ulkomaalaisia.
      https://twitter.com/tapiomaatta/status/1619941885820436480

      • Anonyymi

        Kumman paljon suomessa ihmisiä jotka ei osaa ajatella omilla aivoilla kun katsoo persujen äänimäärää.


    • Anonyymi

      Persujen uusi rasismipoliittinen ohjelma on julkaistu.
      Kylmäävää luettavaa, ihmisviha on noussut jälleen uusiin sfääreihin...

      Näyttää että riikka-riepu tarvii hoitoa. Ei kyllä sivistyneen ihmisen ajatusmaailmaa

      • Anonyymi

        Mitä pahaa pitää tapahtua, että ihminen alkaa vihata, eikä enää pääse vihastansa eroon, vaan viha kasvaa ja syö lopulta aivan kaiken?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        En jaksanut lukea tuollaista huuhaata kokonaan mutta kiinnitti huomiota nuo luvut.

        Luvuissa käsiteltiin pääasiassa Helsingin Vantaan ja Espoon lukuja, eikö niitä muualla ole.
        Persuille tiedoksi että on helpompikin tapa poistaa keksitty näennäinen ongelma. Rakennetaan aita noiden alueiden ympärille niin se ei haittaa meitä muita.


    • Anonyymi

      Kultahampaat unohtu
      Perussuomalaisilta olisi odottanut, että älypuhelimien lisäksi turvapaikanhakijoilta takavarikoitaviksi asioiksi olisi puolueohjelmassa mainittu kultahampaat.

    • Anonyymi

      Mitä,mitä onko halla-aho tullu kaapista ulos ja kertoo jo 5 v seurustelleen somali habibin kanssa.
      Oi aikoja oi tapoja

    • Anonyymi

      Omassa mainoksessaan todistavat tilansa.

      "Perussuomalaisten viralliselta Twitter-tililtä julkaistiin keskiviikkona infografiikkaa puolueen tuoreesta Pelasta Suomi -vaalikampanjasta.
      Julkaistussa diagrammissa todetaan puolueen valehtelevan, matelevan ja käyttävän valtion varoja vastuuttomasti.

      Twitter-käyttäjät riemastuivat. Vaikka puolue päätyi poistamaan julkaisun, ei internetin ihmeellisestä maailmasta mikään koskaan katoa.

      Vikkelimmät tvitteristit ovat ottaneet asiakseen jakaa kuvakaappauksia ”vahingossa kadonneesta” päivityksestä vielä seuraavana päivänä.
      Venn-diagrammissa on kolme ympyrää. Yhdessä lukee ”matelu Brysselin suuntaan”, toisessa ”julkisen rahan käyttöä ei priorisoida”, kolmannessa ”jatkuva valehteleminen kaikesta”.
      Diagrammin mukaan kaikki edellä mainitut yhdistyvät perussuomalaisten tuoreessa Pelasta Suomi -kampanjassa".

      • Anonyymi

        heh heh


    • Anonyymi

      Persuille tiedoksi että maahanmuuttajista 60% on työllistynyt. Tehän olette puhuneet siinäkin asiassa Pa....kaa

    • Anonyymi

      Persu- kokoomus kupla alkaa purkautua. Kansa luottaa Marinin hallitukseen edelleenkin hyvällä prosentilla

    • Anonyymi

      PS:n talousohjelman tarun mukaan viime vaalikausina on kuljettu jatkuvien veronkorotusten tietä.
      Todellisuudessa kokonaisveroaste (verot suhteessa BKT:hen) kehittynyt näin:
      43,5 % v. 2015
      42,3 % v. 2019
      41,2 % v. 2023 (VM:n ennuste)

      Faktat pilaavat monta tarinaa.

      • Anonyymi

        Vuonna 2022 laski 42 prosenttiin ja tänä vuonna edelleen 41,2 prosenttiin viimeisimmän ennusteen mukaan.
        Kokonaisveroaste oli viimeksi näin alhainen vuonna 2010.
        Näin oli. Sitten veroja korotettiin vaalikauden 2011-2015 aikana (Kataisen-Stubbin hallitukset) roimasti sekä valtion toimesta, että ohjaamalla kunnat tekemään niin leikkaamalla valtionosuuksia.

        Nyt veroaste on (vihdoin) laskenut takaisin tuota edeltäneeseen tasoon.


    • Anonyymi

      Orpo tyrmää PS:n puheet väestönvaihdosta: ”Se on kumpujen yöstä”
      Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo otti puolueen vaaliohjelman julkaisutilaisuudessa kantaa perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meren puheisiin.

      Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri herätti sosiaalisessa mediassa keskustelua toteamalla maanantaina A-studion lähetyksessä kokoomuksen maahanmuuttolinjauksen kuulostavan ”väestönvaihdolta”.

      – Kyllä se kai jostain suvatokumpujen yöstä tai en tiedä mistä pimeydestä tämmöinen ajatus tulee, Orpo sanoi.

      – Tosiasia on se, että Suomen väestö ikääntyy, ikäluokat pienenevät. Meillä on jo nyt työvoimapulaa ja tämä vain pahenee tulevina vuosina,

    • Anonyymi

      Tällaista se persu politiikka, kun muisti on lyhyt
      Purra tänään:
      Kuljetusalan kannattavuus pohjamudissa:
      "Uuden hallituksen on heti peruttava vuoden 2024 alussa voimaan tuleva jakeluvelvoitteen korotus, joka uhkaa nostaa dieselin hintaa.
      Jos jakeluvelvoite nousee päätettyyn 28 %:iin, kustannusvaikutus on 19–26 senttiä litralta. "
      NÄIN TEITTE:
      Olitte itse säätämässä jakeluvelvoitetta 2016-2017, HE annettiin 9.3.2017. Tavoitteenanne oli nostaa biopolttoaineen osuus vuoteen 2030 mennessä 30 prosenttiin.
      Hyväksyitte lain 11.5. ja 16.5.2017
      allekirjoittajina mm: Mäkelä, Hakkarainen, Elomaa, Leena Meri, niikko, Tavio,Vähämäki jne

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sillä välin kun muut kitkevät työmarkkinarikollisuutta…

        Purra pesee mustaa valkoiseksi ja käytännössä sanoo, että työperäinen hyväksikäyttö on uhrien oma syy.
        MIETI. Ei alipalkkauksen kriminalisointia, liittojen kanneoikeutta tai riittäviä valvontaresurseja - vaan ”oma syy”.


    • Anonyymi

      Niin eli ongelmako ei ole liian huonot työehdot ja palkka vaan tekijät?
      Ihmiset eivät ole ”halpatyövoimaa” ellei joku heitä sellaiseen tilanteeseen aja.

      Tuntuu menevän jotakuinkin niin, että ensin ongelmana on maahanmuuttajataustaisten matalampi työllisyysaste. Kun sitten pyrkii ansaitsemaan elantonsa ja tuleekin riistetyksi, jälleen oma syy.
      Teitpä niin tai näin, aina väärin päin

      • Anonyymi

        Mulle välittyi Purran sanomista,että riistää saa kunhan ei jää kiinni. Joka tapauksessa kylmiä ajatuksia.


    • Anonyymi

      Purra pupillit laajentuneina jakoi eilen torstaina HS:n Lasten Uutisten lehdestä kuvan, jossa kerrotaan ilmeisesti puolueista, ainakin perussuomalaisista ja Sdp:stä.

      Puolueesta kertovassa kohdassa perussuomalaisia luonnehditaan seuraavasti:
      ”Haluaa vähentää Suomeen muuttavien ulkomaalaisten määrää, tulivatpa he sitten avun tarpeessa tai työn perässä. Toivoo Suomen eroavan Euroopan unionista. Ei ole innostunut tekemään töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.”

      – Jos johtamasi puolueen politiikasta kertominen lapsille hävettää noin paljon, mitä siitä kannattaisi päätellä, Nieminen kysyy.
      Hän kysyy Purralta, millä tavoin perussuomalaisista pitäisi kertoa.
      – Millä muulla muotoa puolueesi politiikasta olisi sitten lapsia pitänyt informoida Riikka Purra?

    • Anonyymi

      Kyllä on persujen mielen maisema synkkä. Täytyy olla tosi isoja ongelmia elämässä jos näkee tällaisen fasistisen revittelyn hyväksi ja äänestää sen perusteella. Kysymys kuuluukin miten voisimme auttaa näitä kärsimyksessä eläviä integroitumaan demokraattiseen Suomeen

      • Anonyymi

        Nyt on jo niin sakeaa settiä ettei erota onko natsipersujen settiä vai salaliittohihhuleiden syvän päädyn sekoilua. Edelleen, ei persuja politiikkaan, ei mihinkään.
        Ihan absurdi ja saatanan kahjo video,.. Te olette ihan sekasin!

        Siinä annetaan ymmärtää jostain totalitaarisesta valtiovallasta ja oikein pakkorokotukset on saatu isolla rahalla tehtyyn videoon. No varmaan saatte tuolla kaikki hörhöt puolellenne, ketkä eivät vielä ole VKK:ssa, SKE:ssa ja mitä näitä olikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on jo niin sakeaa settiä ettei erota onko natsipersujen settiä vai salaliittohihhuleiden syvän päädyn sekoilua. Edelleen, ei persuja politiikkaan, ei mihinkään.
        Ihan absurdi ja saatanan kahjo video,.. Te olette ihan sekasin!

        Siinä annetaan ymmärtää jostain totalitaarisesta valtiovallasta ja oikein pakkorokotukset on saatu isolla rahalla tehtyyn videoon. No varmaan saatte tuolla kaikki hörhöt puolellenne, ketkä eivät vielä ole VKK:ssa, SKE:ssa ja mitä näitä olikaan.

        Herää vain kysymys, että kuinka alas pitää rima vetää, ettei PS edustajat ja ehdokkaat pystyisi sitä enää alittamaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Herää vain kysymys, että kuinka alas pitää rima vetää, ettei PS edustajat ja ehdokkaat pystyisi sitä enää alittamaan?

        Me persut ollaan oikeasti hilipalihippaa rillumarei-puolue vai mitä vappauenliitto ja suomi vapaaksi toverit ja mitä kaikkea näitä on


    • Anonyymi

      Vastustaa SDP:n demarikommareiden politiikkaa ja se suuri saavutus.

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ja moni kokoomuslainen esittävät usein Viron mallimaana.

      Todellisuus:
      - Inflaatio 18,8% vs. Suomi 8,4%
      - Velkaantuminen asevarustelun takia tähtitieteellistä
      - Syntyvyys laskee Suomea nopeammin
      - Maahanmuuttokielteisyys syö taloutta
      - Kehnohko maanpuolustustahto
      -Nettopalkka keskimäärin 1500€ ja hinnat on jo about samat kun Suomessa.
      -Eläkeläiset äärimmäisen köyhiä. Kuuluu Eu:n netto saajiin.

    • Anonyymi

      Uskooko joku muu kuin jiesiönvkkpersut vielä oikeasti, että pärjäämme jatkossa ilman mittavaa työperäistä maahanmuuttoa? Minä en usko. Suuri haaste miten ja millä keinoilla teemme Suomesta houkuttelevan maan osaajille. Asenneilmastosta voisi aloittaa, koska ilmastoa emme voi muuttaa… 🤔

      • Anonyymi

        Esimerkki
        Kyllä hoitaja pula helpottaa kun saadaan palkkaus ja työn arvostus kuntoon. Muutenkin kun vaalilupauksissa. Tämä on nyt kestänyt 20 vuotta mitä alalla olen ollut. Ei tietenkään kaikki alat ole huippu palkattuja. Kyllä palkalla silti pitäisi pystyä tulemaan toimeen.


    • Anonyymi

      Persuilla mennee luijjaa 😎🤓

      PS-rallatuksen mukaan "Suomen kansaa uhkaa massasukupuutto." Niin voi kuvitella, jos elää salaliittoteorioiden ruokkimassa mielikuvitusmaailmassa.
      Ja n. 20% jengistä luulee, että tuosta sakista olisi ratkaisemaan todellisten ihmisten todellisia ongelmia todellisessa maailmassa.

    • Anonyymi

      Tässä taas persujen valehtelusta toisenlainen esimerkki.

      https://yle.fi/a/74-20014811

      Vihreäsiirtymä jyllää HIENOA.
      Jos äänestää persuja niin kohtalona on palata turvetuotantoon ja maatalousyhteiskuntaan.

    • Anonyymi

      Vihreä vety on tuomassa Suomeen 10 miljardin euron investoinnit. Tässä hankkeet, joista ”yksikään ei lentäisi ilman tuulivoimaa”.

      Finnair on mukana uusien vetylentokoneiden kehittelyssä.
      https://yle.fi/a/74-20020143

    • Anonyymi

      Persujen
      "Mitään ei saa sanoa" tarkoittaa suunnilleen sitä, että kaikkien muiden pitäisi olla samaa mieltä ja taputella olalle, että olipa hyvin sanottu.

      Joitain PS:stähän on nimenomaan kielletty sanomasta, niistä on tullut tuomiotkin. Räsänenkin melkein meinasi saada omansa. Eri asia?

      Perussuomalaisten pj kertoo kaikissa mahdollisissa some-kanavissa, lehdissä ja TV:ssä miten mitään ei saa enää sanoa.🤣🤣🤣🤣🤣

      • Anonyymi

        Sananvapaus tarkoittaa nykyään sitä että pillitetään ja ulistaan siitä kun muilla on parempia mielipiteitä ja osaavat ilmaista ne tehokkaammin kuin oman pellekerhon jäsenet

        joku purra jaksaa tätä väsynyttä "ei saa mitään sanoa" ! Muutenkin on näyttänyt siltä, että PS:llä on aiheet melko vähissä. On vaan se yksi asia (maahanmuutto) ja yksi asenne (uhriutuminen).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sananvapaus tarkoittaa nykyään sitä että pillitetään ja ulistaan siitä kun muilla on parempia mielipiteitä ja osaavat ilmaista ne tehokkaammin kuin oman pellekerhon jäsenet

        joku purra jaksaa tätä väsynyttä "ei saa mitään sanoa" ! Muutenkin on näyttänyt siltä, että PS:llä on aiheet melko vähissä. On vaan se yksi asia (maahanmuutto) ja yksi asenne (uhriutuminen).

        PS:n agenda noudattaa Trumpin agendoja. Washington Post kirjoitti, että Trump ehdottaa sananvapautta rauhoittavien lakien kumoamista.
        Tavoite on, että disinformaation ja valheiden levitys ei enää ole rangaistavaa.

        Olisi kiva kuulla, että mitä ei saa sanoa. Joskus kysyin Huhtasaarelta valitustwiitissään esimerkkejä niin ei kuulunut mitään.


    • Anonyymi

      Joo lisää purraa tveehen, äänimäärät tippuu ,että ropse käy tällä kulttuuripersoonalla möläytyksiltään

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olemme nyt 5,5 vuotta saaneet kuulla kuinka "ne oli ne siniset" jotka leikkasivat veteraaneilta, sairailta ja eläkeläisiltä, antoivat 38 000 tp-hakijan rynnätä maahan, äänestivät taksilain puolesta jne.
      Nyt riittää!

      Kyllä-nappia painoivat:
      Juho Eerola
      Ritva Elomaa
      Teuvo Hakkarainen
      Laura Huhtasaari
      Olli Immonen
      Arja Juvonen
      Rami Lehto
      Leena Meri
      Mika Niikko
      Tom Packalen
      Jari Ronkainen
      Sami Savio
      Ville Tavio
      Ville Vähämäki

      Nämä eivät olleet "niitä sinisiä", ovat edelleen PS:n kansanedustajia!

      • Anonyymi

        Niin se on ja suuri aurinkoinen johtaja Halla-aho hyväksyi jokaisen paperin mitä se hallitus teki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin se on ja suuri aurinkoinen johtaja Halla-aho hyväksyi jokaisen paperin mitä se hallitus teki.

        Esimerkiksi nostivat polttoaineen veroa ja vieläpä kaksi kertaa.
        Päättivät polttoaineen sekoitevelvollisuuden noston 30% mikä myös nostaa polttoaineen hintaa


    • Anonyymi

      Mika Niiko, Onhan se nyt p-le että tuommonen paskahousu johti ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana.
      Kiinan ja ryssän agentti.
      Ja tätä persujen sontaläjää vielä äänestetään vaaleissa.

      Mika Niikon kampanja­tarjoilut peräisin ruoka­jonosta – perä­kärryllinen köyhille tarkoitettuja leipiä pantiin jakoon.
      Avustustyöntekijä väittää, että ruokajonon elintarvikkeita jouduttiin säännöstelemään, jotta jaettavaa riittäisi Niikon vaalikampanjalle.
      Ja kuka uskoo tätäkään .Valtosen mukaan Niikko ei ollut tietoinen siitä, että osa vaalikampanjan yhteydessä jaetuista ruoista oli peräisin Joosua Mission leipäjonon varastoista.

      • Anonyymi

        Niikko on avustustajien mukaan hakenut eli vienyt ruokaa myös kotiinsa. Kansanedustajan palkalla ei ruoka-apua tarvitse, paitsi herra niikko
        onpa härski


    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1659
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1066
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      137
      990
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      74
      867
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      95
      866
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      20
      838
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      36
      812
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      739
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      725
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      701
    Aihe