Mitä mieltä?

Anonyymi

Tilanne on seuraavanlainen. Eli, erosin pitkästä 10 vuoden suhteesta noin vuosi sitten. Olen ollut samassa työpaikassa nyt kuusi vuotta ja siellä on yksi nainen työkaverina, jonka kanssa olen tullut aina hyvin juttuun. Keväällä tulin hänelle kertoneeksi tuosta erostani ja sen jälkeen hän on alkanut avoimesti kertoa myös oman suhteensa vaikeuksista minulle. Moittii nykyistä miesystäväänsä todella usein mulle ja ilmoittaa heti jos heillä on ollut jotain riitaa tms.

Nyt viimekesänä hän pyysi mua kotiinsa kahvillekin ja kertoi avoimesti narsistisesta miehestään ja sanoi että tekisi mieli laittaa koko ukko pihalle.

Itse olen hyvin kiinnostunut tästä naisesta, sillä hän on erittäin mukava ja avoin. Mutta kun itsetuntoni sai tuossa erossa sen verran kovan kolauksen että en uskalla kovin suuria pilvilinnoja päässäni maalailla, vaikka niin kovasti haluaisinkin. Nyt hän on usein käynyt mua jututtamassakin meidän osastolla kun on oltu samaan aikaan töissä. Mitäs ajattelette tästä?

Toivon vain asiallisia vastauksia. Kiitos! :)

13

396

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Käy koeajamassa ja katso mitä kehkeytyy jos kehkeytyy, eli menet kahville. :)

  • Kyseinen nainen on hyvin luultavasti jo alitajunnassaan tehnyt päätöksen erosta, mutta nyt hän vain tarvitsee siihen jonkin turvan, jotta saa sen eron tehtyä ja tässä kohden kuvaan astut sinä.

   Eikä mulla muuta tuosta, eiköhän tuolta kohta ala saarnaaminen ja paasaaminen, mutta seuraa sydäntäsi äläkä välitä muiden mielipiteistä.

   • Anonyymi

    Tämä nainen on todella avoin mulle nykyään kaikissa asioissa. Ehkä hän luottaa minuun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä nainen on todella avoin mulle nykyään kaikissa asioissa. Ehkä hän luottaa minuun.

    Luottamushan on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan, kahden ihmisen väliseen yhteyteen. Millaiseksi se yhteys aikanaan muodostuu, on aivan toinen asia.

    Mr-groove tuossa kirjoitti aika hyvin, seuraisin hänen vinkkiään.


  • Tuo on kaksipiippuinen juttu. Olette aivan eri elämäntilanteessa; sinä olet jo erosi läpikäynyt ja hän tarvitsee veturia erotakseensa. Te ette seiso samalla viivalla, mutta voisihan se onnistuakin. Parhaassa tapauksessa teistä tulee pari ja huonommassa vaihtoehdossa sinä olet vain vaihtoveturi.
   No kysy häneltä, että voisiko meillä olla yhteistä tulevaisuutta. Niin pieni kysymys, se ei kauan ota. Vastauksen pureskelu saattaa ottaa, mutta mitäpä sinä siinä menetät, koska jo nyt pureskelet vastausta kysymykseen, jota et ole vielä kysynyt.

   --Groove

  • Anonyymi

   Heillä on muutenkin jo sellainen on/Off suhde. Eivät asu enää samassa osoitteessa.

  • Anonyymi

   Ikävää, että puhuu tylysti miehestään. Ei kerro hyvää naisesta.

   • Anonyymi

    No en yhtään ihmettele kun olen päässyt jyvälle minkälainen mies on. Olen kuullut hänestä muualtakin samaa tietoa...


  • Anonyymi

   Kyllä tuossa taitaa kiinnostusta olla ilmassa... siltä se vaikuttaa. Nyt vaan tarkkailet tilannetta mikäli olet tuosta naisesta kiinnostunut.

  • Anonyymi

   Olenhan minä hyvinkin kiinnostunut 🙂

  • Anonyymi

   Niin ... monisyinen tilanne.

   Itse en sotkisi työtä ja ihmissuhteita, ainakaan jos nyt työstäsi tykkäät. Nuo eivät tuppaa onnistumaan ja aiheuttavat vain turhia vaikeuksia jälkikäteen. Vaan siis jokainen tekee näissä omat päätöksensä ja ottaa omat riskinsä.

   Toinen on sitten tuo eropuoli. Itselläni on periaatteet ja varattuihin en koske, enkä edes eroamassa oleviin. Mitään moraalisointeja tuossa ei minusta kuitenkaan kaivata. Vastuun tuossa kantaa minusta se parishuteessa oleva, ei sinkku. Itselläni vaan tosin on periaate, että en tunge itseäni mihinkään triangeleihin ja tyhjänpäiväisiin draamoihin, kun vapaitakin tarjokkaita löytyy.

   Ja siis kovastihan tuo kuulostaa siltä, että se eropäätös on jo kyllä jo valmis, mutta kaipaa potkua persiille tai ehkä sinusta tekosyytä siihen eroon. Siitä vaan, jos siltä tuntuu, mutta älä laske sen varaan, että tuo kestäisi. Todennäköisesti olisit vain irtiotton tuki ja sitten suhde loppuu.

  • Anonyymi

   Ite antaisin asian olla nainen ehtii vain mitä luultavammin panoa kun on kotona seksielämä laimentunu ja uskaltaisimpa jopa veikata että nainen itse on oman parisuhteensa narsisti

  • Anonyymi

   Taitaisi tosiaankin olla viisainta hyväksyä hänet vain työkaverina.
   Vie liikaa energiaa (joka on pois ammatistasi josta teille maksetaan) alkaa vatvomaan saman työpaikan työntekijän koti-ongelmia ja yksityiselämää. Aina on parasta pitää työ ja yksityisasiat erossa.

   Katsoppas, kun ja jos alatte yhteydenpidon intiimisti ja kohta sukset menevätkin ristiin, on takapajuista ja hankaloittavaa kun kaikki työpaikalla tietävät teidän yksityisasiat. Lisäksi, on kovin kiusallista nähdä toinen osapuoli samassa paikassa, melkein joka päivä.
   (Kokemuksen: olen nähnyt monta kertaa että jompikumpi jättää (tai joutuu jättämään) työpaikkansa

   Te kumpikin pääsette kaikista helpoimmalla etsiessänne seuralaisen työpaikkanne ulkopuolelta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Siivooja Auri Kananen ei hätkähdä "mörskäkoteja": Tuhohyönteisiä, tiskit likoamassa pari vuotta...

   Kananen siivoaa järkyttävään kuntoon päässeitä koteja - ja elättää itsensä somesisällöillä. Vastaan on tullut kaikkea maan ja taivaan väliltä: vuosien
   Maailman menoa
   37
   1939
  2. Ok. Hyvä sait mut vihaamaan itseäsi

   Oletko nyt tyytyväinen . Hyvästi
   Ikävä
   243
   1839
  3. En oikein tiedä mitä mun pitäisi tehdä

   Mies, auttaisitko minua? Sinä olet ihana, mutta toisinaan aiheutat minulle ahdistusta. Olen niin sekaisin ja se on sun syy. Miksi tämä on niin vaikeet
   Ikävä
   112
   1520
  4. Onko sinulla ja hänellä

   kuinka paljon ikäeroa?
   Ikävä
   87
   1300
  5. Persut erotti rokotekriitikon

   Turun ”korona­paasaaja” heitettiin ulos perus­suomalaisten ryhmästä: https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009111451.html?share=b969f2bb00583cc8f0a2
   Maailman menoa
   216
   1295
  6. Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."

   Otto ja Assi viettävät ekaa juhannusta yhdessä. Yhteinen viinihetki ei suju ihan kuin strömsössä… Tsemii Otolle, oot symppis! Varo juonipaljastuksi
   Ensitreffit alttarilla
   6
   1269
  7. Nyt ei enää kantaverkon siirtokyky kestä tuulivoiman lisäystä

   Uudet tuulivoimalat joutuvat seisomaan tyhjän panttina. Tuliko ongelma taas yllättäen ja pyytämättä. Mitä siellä Fingridissä on nämä vuodet puuhailtu,
   Maailman menoa
   111
   1131
  8. Mitä luulet muiden ajattelevan jos näkisi

   käsipuolessas hänen, sen ihmisen jota täällä ikävöit?
   Ikävä
   79
   1074
  9. Se on mies nyt niin, että sydämeni ei kestä tätä

   Kaipuuta, eikä tätä radiohiljaisuutta. Voitko tehdä jotain?
   Ikävä
   53
   873
  Aihe