Keskuskenttä

Anonyymi-ap

Keskuskentän katsomo on nykyisin erittäin vähällä käytöllä, mutta Rovaniemen kaupunki maksaa katsomon kustannuksia vielä pitkään. Kentän huoltokustannuksia on kuitenkin pystytty pienentämään sen jälkeen, kun RoPS tippui Veikkausliigasta. Esimerkiksi kentän tekonurmea ei uusittu tänä kesänä, vaikka siihen oli varattu rahat talousarviossa.

Keskuskentän katsomosta on tullut Rovaniemen kaupungille kallis turhake. Katsomon 2000 kuppi-istuinta ovat käyneet tarpeettomiksi Rovaniemen Palloseuran (RoPS) romahduksen myötä, ja myös rakennuksen sisätilat ovat vailla vuokralaisia.

Katsomorakennuksesta on käytössä lähinnä vain musiikkiliikuntasali Rovaniemen kaupungin liikuntatilana. Kuitenkin kaupunki maksaa katsomorakennuksesta 470 000 euron vuosivuokraa Rovaseudun markkinakiinteistöille.

8

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo joo Rovaniemi toimii päin ..ttua muutenki.Sitäpaitsi missä Aurora Borealis on?!

      • Anonyymi

        Niinhän sitä irvailtiin, että RoPs:in katsomo ja RoPs:in kenttä ja taas kävi ikävästi toteen.
        Palkittu ja ihasteltu helv ruma hökötys, sellaiset kehuu jotka ei uskalla sanoa sadun lapsen tavoin, että " keisarilla ei ole vaatteit". Muistatteko sadun? Hännystelijät kehuivat ilkialastoman näkymättömiä vaatteita.
        Minun silmään katsomo on ruma, liian tumma ja nyt vasta rohjettiin sanoa olevan vielä epäonnistunukint, läpi tuulee niin, että katsojat palelee ja eturivin yleisö kastuu. HIENOA ARKKITEHTUURIA, liekö suunnittelijat kovinkin ylpeitä aikaansaannoksestaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sitä irvailtiin, että RoPs:in katsomo ja RoPs:in kenttä ja taas kävi ikävästi toteen.
        Palkittu ja ihasteltu helv ruma hökötys, sellaiset kehuu jotka ei uskalla sanoa sadun lapsen tavoin, että " keisarilla ei ole vaatteit". Muistatteko sadun? Hännystelijät kehuivat ilkialastoman näkymättömiä vaatteita.
        Minun silmään katsomo on ruma, liian tumma ja nyt vasta rohjettiin sanoa olevan vielä epäonnistunukint, läpi tuulee niin, että katsojat palelee ja eturivin yleisö kastuu. HIENOA ARKKITEHTUURIA, liekö suunnittelijat kovinkin ylpeitä aikaansaannoksestaan?

        otetaan pikavipppeja maksetaan niillä ounastähti


      • Anonyymi

        Kentällähän on pelannuut tummia raiskaaja kiintiö pakolaisia eikä se kummene vaikka kuin ruskettus raiskaus ei vähene .


    • Anonyymi

      Rovaniemen kaupunginvaltuusto kokoontu ma klo 12 alkavaan kokoukseen, jossa oli kuuma tunnelma. Kaupungin talous, henkilöstöasiat, Lappiatalo ja tilinpäätös sekä henkilöstöasiatkuumensivat tunnelmaa. Kuvaavaa on, että kaupungintalon palohälytys laukesi ja valtuusto joutui ”ulkoistumaan” , jo vajaan puolen tunnin jälkeen, kun palohälytin laukesi, kuumuudesta johtuen. Oltuaan ulkona, valtuusto, hallitus ja virkamiehet saivat palata Alvar Aallon suunnittelemaan saliin.

      Kokous kesti myöhään iltaan valtuutetut ja varavaltuutetut täyttivät, paikat ja olipa osan aikaa, tärkeästä kokouksesta pois, sekä varsinainen valtuutettu ja varavaltuutetutkin. Varavaltuutettu, tulisi kutsua kutsumusjärjestyksessä aina paikalle. Näin ei kaikilta osin tehty, puheenjohtaja Heikki Auton(kok) ja valtuustoryhmien puheenjohtajien toimesta. Herää kysymys, oliko kokous kaikilta osin ihan laillinen? Mitä johtosääntö ja kuntalaki sanoo asiasta? Harkinnassa on kaupunkilaisten toimesta, mahdollinen valituskin, Lapin Hallinto-oikeuteen?

      Lappiatalon remontit kuumensivat tunnelmaa, entisestään. Tilapalvelunjohtajalle Pekka Latvalalle ja Leena Jääskeläisen(kok) johtamalle johtokunnalle, ei myönnetty tili-ja vastuuvapautta. Korvausvaatimukset johtajan ja johtokunnan osalta selvitetään välittömäsi. Seuraava kaupunginvaltuusto kokoontunee vasta kuitenkin elokuun lopulla.

      Kaupungin palveluorganisaation uudistus kirvoitti valtuutettujen kielet. Matti Torvinen ,(Ps) voimakkain sanakääntein arvosteli asian valmistelua. Samoin useimmissa muissakin puheenvuoroissa, vaadittiin hallituksen lisäksi , valtuustoryhmien osallistumista edelleen jatkovalmisteluun.

      Lappiatalon remontti saa uusia kiemuroita. Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen( sit) kertoi, että Rovaniemen Markkinakiinteistö Oy hoitaa urkakoinnin. Valtion avut on saatava turvattua. Kokonaisbudjettia ei saa ylittää. Maanrakentamista vähennetään toteaa Lotvonen. Lämmenneelle valtuustolle. Kustannukset näyttävät nousevan yli 18,4 miljoonaan. Lappiatalon on suunitellut myös, kaupungintalon tavoin arkkitehti Alvar Aalto. Lappiatalo, Kirjasto ja kaupungintalo, muodostavat Aalto-keskuksen.

      Henkilöstöraportti synnytti myös vilkasta keskustelua. Keskustan uusi valtuutettu Sanna Karhu (kesk), totesi muiden muassa vajaakuntoisten, osatyökykyisten oikeuden työhön ja näki heidät merkittävänä voimavarana. Kaupungin palvelutuotannon kannalta. Karhu kantoi vakavaa huolta myös ikääntyvien työntekijöiden työhyvinvoinnista ja näin myös työurien pidentämisestä.

      Vasemmistoliiton uusi, tuore valtuutettu Tiina Outila totesi muiden muassa:” On ilo todeta, ettäpaljon puhutut kaupungin työntekijöiden sairauspoissaolot ovat lähteneet laskuun., eli sen saralla hyvää työtä on tehty , mutta todettakoonetemme vielä ole maalissa.Kuten raportissa todetaan, 80 prosenttia kaikista sairaspoissaoloista keskittyy viidesosalle henkilöstöstä ja edelleen ,että 150 työntekijää aiheuttaa 40 prosenttia kaikista sairapoissaoloista. Outilan mukaan tämä huolestuttava ja sen vuoksi raportissa tulisikin tarkistella tätä ryhmää kustannusvaikutukset huomioon ottaen” totesi valtuutettu Tiina Outila

      Kaupunginhallituksen pitkä-aikainen puheenjohtaja Sakari Trög (kesk) totesi puheissaan, että kaupunhallituksen puheenjohtajan rooli on hallintosäännön mukaisesti lisääntynyt. Puheenjohtaja, valtuutettu Trög rauhoitteli mm. valtuutettu Reijo Sulasalmea SD), Esko- Juhani Tennilä (Vas), Jarmo Juntussta (Ps),sekä useita muita paikalla olleita valtuutettuja ja varavaltuutettaja, että mm. henkilöstön asemaan vaikuttavan palveluorganisaatio uudistukseen otetaan mukaan valtuustoryhmien edustajat.

      Näin valtuustossa. Paljon on muuttunut, mutta samat ryhmäpuheenvuorot jatkuvat j

      Kaupunginpolitiikan seuraaminen jatkuu Uudessa Suomessa, paikallislehdissä, radioissa ja televisioissa. Lapin viestintä ja tiedotuspalvelu ja Euro Tour Viestintä jatkaa myös kesäkuumalla politiikankin seuraamista, kesäjuhlien, seurojen, suviseurojen ja suvijuhlien lisäksi. Kesäterveisin toimittaja/tiedottaja Pertti Ahokas


      0

    • Anonyymi

      .,,tanan sössöt, ette kerro missä ihmisten näkyville tarkoitettu taideteos Aurora Borealis on.Miksi ette!? TE OOTTE KOKO KAUPUNKI HÖPÖHÖPÖSAKKIA!

    • Anonyymi

      Ehdottaisin Sipilän palkkaamista konsultiksi tämän ongelman ratkaisemiseen.

      • Anonyymi

        Joo, pukki kaalimaan vartijaksi. Sehän vie sitten loputkin, ahne kun on, miljoonatkaan ei riitä sille. Siinä on semmonen koijari, että palvoo vain ja ainostaan rahaa silloin kun se on omissa taskuissa, vakuutuskuorissa tai muuten piilossa. Ei kestä Sipen toimet päivänvaloa kaikilta osin.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe