Keskuskenttä

Anonyymi

Keskuskentän katsomo on nykyisin erittäin vähällä käytöllä, mutta Rovaniemen kaupunki maksaa katsomon kustannuksia vielä pitkään. Kentän huoltokustannuksia on kuitenkin pystytty pienentämään sen jälkeen, kun RoPS tippui Veikkausliigasta. Esimerkiksi kentän tekonurmea ei uusittu tänä kesänä, vaikka siihen oli varattu rahat talousarviossa.

Keskuskentän katsomosta on tullut Rovaniemen kaupungille kallis turhake. Katsomon 2000 kuppi-istuinta ovat käyneet tarpeettomiksi Rovaniemen Palloseuran (RoPS) romahduksen myötä, ja myös rakennuksen sisätilat ovat vailla vuokralaisia.

Katsomorakennuksesta on käytössä lähinnä vain musiikkiliikuntasali Rovaniemen kaupungin liikuntatilana. Kuitenkin kaupunki maksaa katsomorakennuksesta 470 000 euron vuosivuokraa Rovaseudun markkinakiinteistöille.

8

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo joo Rovaniemi toimii päin ..ttua muutenki.Sitäpaitsi missä Aurora Borealis on?!

   • Anonyymi

    Niinhän sitä irvailtiin, että RoPs:in katsomo ja RoPs:in kenttä ja taas kävi ikävästi toteen.
    Palkittu ja ihasteltu helv ruma hökötys, sellaiset kehuu jotka ei uskalla sanoa sadun lapsen tavoin, että " keisarilla ei ole vaatteit". Muistatteko sadun? Hännystelijät kehuivat ilkialastoman näkymättömiä vaatteita.
    Minun silmään katsomo on ruma, liian tumma ja nyt vasta rohjettiin sanoa olevan vielä epäonnistunukint, läpi tuulee niin, että katsojat palelee ja eturivin yleisö kastuu. HIENOA ARKKITEHTUURIA, liekö suunnittelijat kovinkin ylpeitä aikaansaannoksestaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän sitä irvailtiin, että RoPs:in katsomo ja RoPs:in kenttä ja taas kävi ikävästi toteen.
    Palkittu ja ihasteltu helv ruma hökötys, sellaiset kehuu jotka ei uskalla sanoa sadun lapsen tavoin, että " keisarilla ei ole vaatteit". Muistatteko sadun? Hännystelijät kehuivat ilkialastoman näkymättömiä vaatteita.
    Minun silmään katsomo on ruma, liian tumma ja nyt vasta rohjettiin sanoa olevan vielä epäonnistunukint, läpi tuulee niin, että katsojat palelee ja eturivin yleisö kastuu. HIENOA ARKKITEHTUURIA, liekö suunnittelijat kovinkin ylpeitä aikaansaannoksestaan?

    otetaan pikavipppeja maksetaan niillä ounastähti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Kentällähän on pelannuut tummia raiskaaja kiintiö pakolaisia eikä se kummene vaikka kuin ruskettus raiskaus ei vähene .


  • Anonyymi

   Rovaniemen kaupunginvaltuusto kokoontu ma klo 12 alkavaan kokoukseen, jossa oli kuuma tunnelma. Kaupungin talous, henkilöstöasiat, Lappiatalo ja tilinpäätös sekä henkilöstöasiatkuumensivat tunnelmaa. Kuvaavaa on, että kaupungintalon palohälytys laukesi ja valtuusto joutui ”ulkoistumaan” , jo vajaan puolen tunnin jälkeen, kun palohälytin laukesi, kuumuudesta johtuen. Oltuaan ulkona, valtuusto, hallitus ja virkamiehet saivat palata Alvar Aallon suunnittelemaan saliin.

   Kokous kesti myöhään iltaan valtuutetut ja varavaltuutetut täyttivät, paikat ja olipa osan aikaa, tärkeästä kokouksesta pois, sekä varsinainen valtuutettu ja varavaltuutetutkin. Varavaltuutettu, tulisi kutsua kutsumusjärjestyksessä aina paikalle. Näin ei kaikilta osin tehty, puheenjohtaja Heikki Auton(kok) ja valtuustoryhmien puheenjohtajien toimesta. Herää kysymys, oliko kokous kaikilta osin ihan laillinen? Mitä johtosääntö ja kuntalaki sanoo asiasta? Harkinnassa on kaupunkilaisten toimesta, mahdollinen valituskin, Lapin Hallinto-oikeuteen?

   Lappiatalon remontit kuumensivat tunnelmaa, entisestään. Tilapalvelunjohtajalle Pekka Latvalalle ja Leena Jääskeläisen(kok) johtamalle johtokunnalle, ei myönnetty tili-ja vastuuvapautta. Korvausvaatimukset johtajan ja johtokunnan osalta selvitetään välittömäsi. Seuraava kaupunginvaltuusto kokoontunee vasta kuitenkin elokuun lopulla.

   Kaupungin palveluorganisaation uudistus kirvoitti valtuutettujen kielet. Matti Torvinen ,(Ps) voimakkain sanakääntein arvosteli asian valmistelua. Samoin useimmissa muissakin puheenvuoroissa, vaadittiin hallituksen lisäksi , valtuustoryhmien osallistumista edelleen jatkovalmisteluun.

   Lappiatalon remontti saa uusia kiemuroita. Kaupunginjohtaja Esko Lotvonen( sit) kertoi, että Rovaniemen Markkinakiinteistö Oy hoitaa urkakoinnin. Valtion avut on saatava turvattua. Kokonaisbudjettia ei saa ylittää. Maanrakentamista vähennetään toteaa Lotvonen. Lämmenneelle valtuustolle. Kustannukset näyttävät nousevan yli 18,4 miljoonaan. Lappiatalon on suunitellut myös, kaupungintalon tavoin arkkitehti Alvar Aalto. Lappiatalo, Kirjasto ja kaupungintalo, muodostavat Aalto-keskuksen.

   Henkilöstöraportti synnytti myös vilkasta keskustelua. Keskustan uusi valtuutettu Sanna Karhu (kesk), totesi muiden muassa vajaakuntoisten, osatyökykyisten oikeuden työhön ja näki heidät merkittävänä voimavarana. Kaupungin palvelutuotannon kannalta. Karhu kantoi vakavaa huolta myös ikääntyvien työntekijöiden työhyvinvoinnista ja näin myös työurien pidentämisestä.

   Vasemmistoliiton uusi, tuore valtuutettu Tiina Outila totesi muiden muassa:” On ilo todeta, ettäpaljon puhutut kaupungin työntekijöiden sairauspoissaolot ovat lähteneet laskuun., eli sen saralla hyvää työtä on tehty , mutta todettakoonetemme vielä ole maalissa.Kuten raportissa todetaan, 80 prosenttia kaikista sairaspoissaoloista keskittyy viidesosalle henkilöstöstä ja edelleen ,että 150 työntekijää aiheuttaa 40 prosenttia kaikista sairapoissaoloista. Outilan mukaan tämä huolestuttava ja sen vuoksi raportissa tulisikin tarkistella tätä ryhmää kustannusvaikutukset huomioon ottaen” totesi valtuutettu Tiina Outila

   Kaupunginhallituksen pitkä-aikainen puheenjohtaja Sakari Trög (kesk) totesi puheissaan, että kaupunhallituksen puheenjohtajan rooli on hallintosäännön mukaisesti lisääntynyt. Puheenjohtaja, valtuutettu Trög rauhoitteli mm. valtuutettu Reijo Sulasalmea SD), Esko- Juhani Tennilä (Vas), Jarmo Juntussta (Ps),sekä useita muita paikalla olleita valtuutettuja ja varavaltuutettaja, että mm. henkilöstön asemaan vaikuttavan palveluorganisaatio uudistukseen otetaan mukaan valtuustoryhmien edustajat.

   Näin valtuustossa. Paljon on muuttunut, mutta samat ryhmäpuheenvuorot jatkuvat j

   Kaupunginpolitiikan seuraaminen jatkuu Uudessa Suomessa, paikallislehdissä, radioissa ja televisioissa. Lapin viestintä ja tiedotuspalvelu ja Euro Tour Viestintä jatkaa myös kesäkuumalla politiikankin seuraamista, kesäjuhlien, seurojen, suviseurojen ja suvijuhlien lisäksi. Kesäterveisin toimittaja/tiedottaja Pertti Ahokas

   0

  • Anonyymi

   .,,tanan sössöt, ette kerro missä ihmisten näkyville tarkoitettu taideteos Aurora Borealis on.Miksi ette!? TE OOTTE KOKO KAUPUNKI HÖPÖHÖPÖSAKKIA!

  • Anonyymi

   Ehdottaisin Sipilän palkkaamista konsultiksi tämän ongelman ratkaisemiseen.

   • Anonyymi

    Joo, pukki kaalimaan vartijaksi. Sehän vie sitten loputkin, ahne kun on, miljoonatkaan ei riitä sille. Siinä on semmonen koijari, että palvoo vain ja ainostaan rahaa silloin kun se on omissa taskuissa, vakuutuskuorissa tai muuten piilossa. Ei kestä Sipen toimet päivänvaloa kaikilta osin.


  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   234
   1179
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   53
   902
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   897
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   384
   775
  5. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   750
  6. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   73
   746
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   730
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   56
   672
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   63
   650
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   618
  Aihe