Puheeksi seksi ilman kumppanin loukkaamista

Anonyymi-ap

Miten?
Meillä oli aktiivinen seksielämä. Oli. Tiedän, että ongelmia on molemmissa, mutta minä olen se haluttomampi ja ”pettynyt” osapuoli.

Minulla on ollut parisuhteita ja seksisuhteita, joissa on ollut upeaa seksiä. Olen oppinut tuntemaan itseäni ja mitä haluan. Seksi on ollut aina suht. tärkeä osa parisuhdetta - mutta vasta sijalla 3 tai 4.

Kumppanilla minä olen ensimmäinen kunnon seksisuhde sekä suhde. Ja se näkyy. Vaikka miten olen pari vuotta neuvonut, opastanut ja näyttänyt, niin ei mene kaaliin. Hän on innokas ja tekee omia juttuja joista tykkää ja joista ajattelee minun tykkäävän. Ja tykkään minä, mutta tykkään myös vaihtelusta - ja tämä unohtuu usein.

Perinteinen penetraatio ei onnistu kovin hyvin hänen puoleltaan. Tähän on kokeiltu lääkkeitä, mutta huonolla menestyksellä. Tämä latistaa minulla tunnelmaa, kun seksi on 90% käsipeliä.

Kumppani on myös lihonnut - niin olen minäkin, mutta ero tulee siinä, että minä kiikun vielä normaalipainon rajoissa, kumppanini ei. Tämä on myös vaikeuttanut seksielämää, kun kumppanilta loppuu kunto ja minulta ulottuvuus.

Olen huomannut, että kaipaan seksiä ja virityn kyllä, mutta oman kumppanin kanssa tunnelma vaan latistuu. Fiilis katoaa kun joutuu joka kerta sanomaan, että hei, jos tehtäisiin näin ja viiden minuutin päästä homma menee samaan vanhaan kaavaan.

Parisuhde toimii muuten ja hän on ihanin ihminen jonka tiedän. Miten asian voisi ottaa esille? En usko, että mitenkään, ettei hän loukkaannu, mutta mahdollisimman pienillä tuhoilla? Tiedän, ettei hän (paljoa) voi sairaudelleen joka penetraatiota estää, mutta kun siihenkin olisi olemassa pari hoitokeinoa, joista hän vain ei jaksa kokeilla kumpaakaan - ja toinen niistä olisi laihduttaminen.

Minua ahdistaa tilanne ja jotenkin tämä kasvoi tänään kun kaverit jutteli seksistä ja miten yksi sinkku oli viikonloppuna saanut. Ja kuinka tunsin pienen piston kateutta joka minua ärsytti ja ällötti samaan aikaan. Miten olette ottaneet puheeksi nämä asiat? Tai miten hoidatte nämä?
Pettäminen ei ole vaihtoehto.

14

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerrot että haluat ihan hulluna aitä vaihtelua

    • Anonyymi

      Onko miehen testosteroni taso testattu?

      • Anonyymi

        Olipa hyvä neuvo aloittajan kysymykseen : " Miten olette ottaneet puheeksi nämä asiat?"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa hyvä neuvo aloittajan kysymykseen : " Miten olette ottaneet puheeksi nämä asiat?"

        Onneksi sulla oli parempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi sulla oli parempi.

        Vastasin tuolla toisaalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa hyvä neuvo aloittajan kysymykseen : " Miten olette ottaneet puheeksi nämä asiat?"

        Hyvö huomio testosteronitadoista. Ne vaikuttaa halukkuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastasin tuolla toisaalla

        Niin no hyvä. Sitten mun ei tartte.


    • Anonyymi

      Täytyy sanoa, että en osaa auttaa. Ymmärtääkseeni tämä on suuri ja yleinen kompastuskivi parisuhteissa. Parit kyllä kertovat voivansa puhua aivan kaikesta, mutta kun pitäisi ottaa esille oma tyytymättömyys seksielämään ja kumppanin osuus siihen, on se lähinnä mahdotonta.

      Omalla kohdalla voin sanoa vain samaa. En osaa ottaa asiaa esille, mutta sekin on huonoa, koska kerrat harvenevat, koska minua ei huvita, varsinkin kun miehen yleensä oletetaan olevan aloitteellinen ja halukkaampi.

      Itse myös kärsin seksin yksipuolisuudesta. Sitä perusseksiä asentoa vaihdellen vuodesta toiseen. Nainen tykkää suuseksistä saavana osapuolena, mutta vain muutaman kerran 7 vuoden aikana itse antanut sitä. Seksifilmit eivät kiinnosta, eivät lelut, roolileikit, eikä peppuseksikään.

    • Anonyymi

      Laihduttamissa voi koittaa auttaa omalla esimerkillä ja kannustuksella. Jos vain ilmoitat että: "Nyt muutetaan yhdessä elämäntapamme terveellisemmiksi, aletaan syödä terveellisesti ja liikkua". Kun sinä olet lähdössä lenkille, niin pyydät häntä mukaan ja sitten jollakin tavalla palkitset siitä, että tuli.

      Seksin vaihteluttomuudesta voit sanoa, että sinä todella tarvitset vaihtelua, että muuten turrut ja halu lähtee. Ja voit mainita tuosta, että se usein onnistuu hetken, mutta sitten palaa takaisin siihen samaan, ja että se ei ole sinulle hyvä. Ei siinä mielestäni ole mitään, mistä toinen voisi loukkaantua, sillä ihmiset nyt vaan tykkäävät eri asioista, ja nyt sinä pyydät sinunkin mieltymyksiesi huomioimista.

    • Anonyymi

      Voi Luoja, sorry to say mutta jopas olet seksiorientoitunut vaikka muuta väität.

      Tottakai seksi on tärkeää mutta se on paljon muutakin kuin yhdyntä. Tässä ehdotus: Pyydä puolisoltasi kaksi neuvoa miten voisit muuttua enemmän häntä miellyttävämmäksi eli saatte kumpikin kertoa kaksi toivetta toisellenne; koska niitähän luultavasti teillä kummallakin on. Mies kertoo kaksi ja sinä sitten oikeutetusti kerrot sitten toiveesi seksistä

      • Anonyymi

        Miksi?
        Kyllähän parisuhteeseen kuuluu seksi, miten se muuten eroaa kaverisuhteesta? 🤨
        Kyllä minäkin miettisin suhdetta uusiksi, jos seksi olisi pois tapetilta.


    • Anonyymi

      Tuo kannattaa jokaisen isomahaisen miehen muistaa; mitä isompi vatsa, sitä pienemmäksi jää penis, ja tyytymättömämmäksi nainen, kun vain peniksen kärki ulottuu sisälle.

    • Anonyymi

      Siis ihan oli lääkärin määräämät erektiolääkkeet ja ne eivät auta? Kyllä tuo olisi varmaan syytä tutkia vähän tarkemmin siellä lääkärissä. Taustalla voi tosiaan olla jotain vakavampaa. Testotkin olisi hyvä mitata.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe