Ennen oli kaikki helpompaa

Anonyymi-ap

Olen nyt siis 43v mies, normaalin näköinen ja kaikin puolin tavis. Nyt pitkällisen avioliiton kariuduttua, olen tässä viimeiset pari vuotta yrittänyt löytää uuden suhteen.

Joskus nuorena miehenä, muistan kuinka suhteiden aloittaminen kävi kuin itsestään. Riitti kun ilmoitti toisilla tai kolmansilla treffeillä, että taidan vähän tykätä, ja toinen vastasi samoin. Niin siitä se sitten lähti, ja mitään suhteen määrittelyä ei edes tarvinnut, kun molemmille oli ilmiselvää, että tässä sitä nyt sitten seukataan. Tämä aiempi muutaman vuoden suhde alkoi tällä tapaa, ja samoin seuraava pitkäaikainen suhde, jossa tuli lapsiakin. Myös aiemmat lyhytaikaiset suhteet alkoi samalla tavalla, hyvin yksinkertaisesti.

Nyttemmin, olen treffaillut useiden naisten kanssa. Ja kaikilla sama juttu, treffit menee hyvin ja juttu luistaa, toisille ja kolmansillekin treffeille pääsee, mutta sitten alkaa pelailu. Ei vastata puhelimeen, leikitään hankalasti tavoiteltavaa, ollaan tökeröjä, aletaan kyseenalaistamaan kaikkea minuun liittyvää. Eikä haluta määritellä suhdetta, usein olen itse joutunut sanoa että tästä ei varmaan tule mitään, ja toivottanut hyviä jatkoja. Yhden peliä katselin pari kuukautta, kunnes totesin, ettei nainen ole tosisaan, vaan leikkii. Onko naisista tullut sitoutumiskammoisia vai mitä?

En minäkään automaattisesti kenestä tahansa tykkää, mutta useimmiten osaan tykästyä monenlaisiin ihmisiin, kunhan vain kemiat kohtaa. Miksei asiat voisi vain toimia niin kuin ennen, eli sanoa että taidan tykätä susta, niin mäkin susta, ja sitten ollaan yhdessä. Ei, treffit on vain alkusoittoa sille naisen vaatimuslistalle, mistä hän sitten alkaa merkata päässään plussia ja miinuksia, ja pelailemalla pelaa aikaa, eikä halua sitoutua.

Naiset tuntuu monesti ajattelevan, mitä hyötyä ja lisäarvoa tuo mies voisi tuoda minulle. Kun itse taas ajattelen että mitä hyötyä tai lisäarvoa minä voisin tuoda jonkin toisen elämään. Tuo toisen ihmisen arviointi plussineen ja miinuksineen, on jotenkin raadollista, ihan kuin oltaisiin jotain televisiota ostamassa. Miksei voisi vain ajatella, että kaikissa ihmisissä on plussia ja miinuksia, ja hyväksyä se tosiasia.

On tää maailma kummaksi mennyt. Olenkin jo luovuttanut parisuhteen etsimisen, se tuntuu toistavan samaa kaavaa. Eräskin nainen oli valmis kyllä ottamaan palveluksiani, mutta ei antanut mitään toiseen suuntaan. Vihjaili välillä jopa että olisin voinut maksaa pari hänen laskuaan, ja kohteli silti niin kuin roskaa. Tuolloin sanoin että kiitti vinkistä, mutta tää loppui nyt mun osalta tähän.

Varmaan paras olla yksin, ja keskittyä muihin asioihin, onneksi elämässä on muutakin.

5

1091

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo oli hyvin ikävää luettavaa!

      Kertomasi pelleily on rikkonut avioliittoja aivan tarpeettomasti. Haetaan rahakkaampaa ja "parempaa" --- maksajaa. Onko meidän yhteiskunta apinoinut noin täysin ulkomaailman arvoja että rahalla mitataan aivan kaikki.

      Tuollaiset pelleilijäseuralaiset onneksi näyttävät karvansa suht nopeasti, heille kun on kiire varmistaa aina seuraavan "uhrin" kiinnisaaminen.

      Täytyy vain uskoa että jostain keskuudestamme löytyy kultakimpale joka kykenee arvostamaan ihmisessä muutakin kuin vain osakesalkkua ja maksukykyä! Jonka oma taloudellinen asema ei vaadi ylimääräistä maksajaa, muutta joka ei myöskään halua tulla nenästä vedetyksi.

    • Anonyymi

      Tämä ulkokultainen maailma.Tinderi maailma . Minämuna ja himo,pornoilu.. Rahan ahneus. Status. Ulkonäkö.Pelkkää pskaa. Täällä löydy aitoa rakkautta . Pskasta ei synny timantteja. Turhaa toivotte .

    • Anonyymi

      jos puhut ex erosta? Kukan ei halua olla laastari ja terapeuttisi. Joten jokainen joka käy eron mies/ nainen.Pitäisi käydä lyhyt terapia. Kukaan ei uusissa suhteissa tai ystävyydessä halua kuulla käydä läpi erot,tai asiat kamala ex ymm

    • Anonyymi

      Niinhän se varmasti on, että yhden/kahden/useamman parisuhdekokeilun jälkeen ihmisillä ei monilla enää ole varsinaista tarvetta kokeilla uudelleen varsinaista parisuhdetta. Toive voi hyvin olla jokin kevyempi versio, ihan tapailua tai pelkkää satunnaista seuraa. Joku voi haluta erillissuhdetta ja mitä näitä kaikkia vaihtoehtoja nyt onkaan, mutta se perinteinen parisuhde voi hyvinkin olla laskuista pois ja musta se on ihan ymmärrettävää. Itsehän haluaisin nimenomaan sen perinteisen parisuhteen yhteiseloineen, enkä ole lainkaan kiinnostunut mistään muista virityksistä. Tuo ns. perinteinen tyyli vaan asettaa ne kaikkein suurimmat yhteensopivuusvaatimukset, kun ei voi välillä vaan häipyä omaan kotiinsa, jos alkaa yhdessäoleminen tuntua liialliselta. Vaan ei tähän auta kuin sopeutua, että ihmiset ovat erilaisia.

      • Anonyymi

        Ja tietenkin kaikissa ihmisissä on plussia ja miinuksia. Oleellista on mihin kohtaan ne plussat ja miinukset sattuvat. Miinus ei haittaa lainkaan, kunhan se osuu sellaseen kohtaan, jolla ei ole itselle niin kauheasti väliä. Plussasta taas ei ole mitään hyötyä, jos se osuu sellaseen kohtaa, jolla ei itselle ole mitään merkitystä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe