Palstat sekaisin? Laihdutus vai sairaus?

Anonyymi-ap

Jotkut on ilmiselvästi väärällä foorumilla. Tämä foorum on painonhallinta ja alaotsake laihdutus.

Kuitenkin täällä eniten on äänessä diabeetikot jotka antaa oman sairautensa hoitoon liittyviä ohjeita terveille ja filosofioita jotka ei liity mitenkään laihdutukseen eikä terveyteen. Diabeetikko on sairas ja pitää sairauttaan normina johon kaikkien tulisi pyrkiä, ei siis saisi ehkäistä diabetesta ja laihtua ja välttää sairauksia ruokavaliolla vaan pitäisi syödä itsensä sairaaksi jotta voi piikittää lääkettä. Ihan kuin huumeiden käyttäjä tykkää että muutkin käyttää ja voi sitten hakea korvaushoitoa. Kuka tästä hyötyy? On kiva kun muut on samanlaisia, voidaan jakaa se oma surkeus. Mitäs jos jos haluaa terveen elämän ilman lääkkeitä? Diabeetikko ei sitä suvaitse että teet kaikkesi ettet sairastuisikaan.

Diabeetikot joutuu lääkehoitoon ja voi syödä mitä tahansa koska voi lääkkeillä hoitaa ylensyöntinsä ja juopottelunsa aiheuttamaa lihomista vaikka elimistö piiputtaa ja elämä jää lyhyeksi ja kärsimys on kova. Diabeetikko ennemmin syö itsensä sairaaksi ja vetää sokeria ja ottaa piikkiä ennemmin kuin muuttaa elintapojaan. Riippuvuus on niin kova kaljasta sokerista. Lääkkeet ja huono ruokavalio yhdessä lienee vielä vahingollisempi kun ei mitään halua elämäntapamuutokseen ole. Ja tähän kannustetaan kaikkia laihduttajia väittämällä että perunalla, sokerilla ja karkilla ja toffeella saa terävät vatsalihakset.

Jospa kirjoittsisitte vain diabetesfoorumille (tai alkoholifoorumille) että siellä voitte kannustaa muita omaan surkeuteenne niin saatte haluamaanne vertaistukea.

2

131

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jopas on puppugeneraattorissa kierroksia! Oletkohan oikealla palstalla?

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2125
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1363
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1228
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   446
   988
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   27
   759
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   666
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   648
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   108
   596
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   74
   573
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   62
   537
  Aihe