Venäjän ja Suomen rajalle aita!

Anonyymi-ap

Sdp ,kepu ,ja vasut haluavat aidata rajan? ovat tulleet persujen linjalle? hyvä kun ovat heränneet totuuteen. Länsi-rajalle myös ,ei siihen mene kuin muutama vuosi niin sekin on aidattu!

Demukalle...tyhjät tynnyrit jne.

43

821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kansanedustajat Olli Immonen ja Sanna Antikainen ovat tänään jättäneet eduskunnassa kirjallisen kysymyksen, jossa he vaativat, että hallitus tuo eduskunnalle lisätalousarvioesityksen, jossa se varaa riittävän rahoituksen Suomen ja Venäjän vastaisen raja-aidan rakentamiseksi ja aloittaa raja-aidan rakentamisen välittömästi.

      Viime toukokuussa kansanedustajat Sanna Antikainen ja Olli Immonen tekivät eduskunnassa toimenpidealoitteen, jossa he vaativat, että hallitus ryhtyy toimenpiteisiin laittomat rajanylitykset estävän raja-aidan rakentamiseksi itärajalle. Heinäkuussa 2022 eduskunta hyväksyi rajavartiolain muutoksen, joka mahdollistaa esteiden rakentamisen rajalle.

      – Syyskuun lopussa uutisoitiin Rajavartiolaitoksen teettämästä selvityksestä, jonka mukaan itärajan joillekin osuuksille on tarpeen rakentaa rajavalvontaa tehostava raja-aita. Selvityksen mukaan itärajasta tulisi aidata ainakin osuudet, joilla on eniten rajaliikennettä. Suomen nykyinen raja-aita itärajalla on erittäin vaatimaton, Immonen ja Antikainen toteavat.

      – Uuden raja-aidan tehtävänä olisi hidastaa laittomia rajanylityksiä ja torjua hybridioperaatioita estämällä laajamittainen maahantulo rajanylityspaikkojen ulkopuolella. Raja-aita vähentäisi myös Suomen riippuvuutta venäläisen rajavalvonnan toimivuudesta, Antikainen sanoo.

      • Anonyymi

        Unkari aidotti heti 2015 ja silloin sitä haukuttiin sen jälkeen on jo moni suojannut maansa.
        Tähän on tultu jonka ovat jo ns. järkevät ihmiset ovat tehneet.
        2015 kun persut puhuivat haittamaahanmuutosta muut puolueet haukkuivat persuja rasisteiksi.
        Ruotsista kuuluu kamalia asioita joita ns turvikset ovat tehneet. Ruotsia ei ole muutaman vuoden kuluttua siihenkö Suomikin haluaa? Ja näin tulee käymään jos vassarit kepuineen saa jatkaa.


      • Anonyymi

        JUU, KYLLÄ AIDAN RAKENTAMINEN ON ALOITETTAVA VÄLITTÖMÄSTI.
        PERUSSUOMALAISET ESITTIVÄT JO VUOSI SITTEN AIDAN RAKENTAMISTA. KESKUSTA VASTUSTI JA PAAVO VÄYRYNEN. AITA ON VÄLTTÄMÄTÖN ELÄINTENKIN KANNALTA, ETTEIVÄT KARKAA VENÄJÄLLE.


    • Anonyymi

      Timo Soini valmis palaamaan politiikkaan? Persuihin tämä äijä EI kyllä palaa koska luottamus on nollassa, takinkääntäjä.

      • Anonyymi

        SE VARMAAN TAKKINSA KÄÄNTÄÄ, PUHUU VAAN.


    • Anonyymi

      Venäjä on Lähi-itää...mikä siinä on että näistä maista on ihmisiä tulossa länsi-maihin turvaan ja siitä huolimatta nämä hurraa ja liputtaa lähtömaittensa piikkiin?
      Sitä ei normaali ihminen ymmärrä.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos kaikkea höpötetään ja vaaditaan tilastollisesti joskus joku sattuu oikeaankin. Persut nyt on niitä aitoja ja muureja ollut vuosia ties minne. Rajoja on vaadittu suljettavaksi milloin minnekkin.
      Persut on kääntäneet takkinsa vaalien lähestyessä Mv -lehti on hylätty ei sieltä niitä linkkejä jaella kuten vielä vuosi sitten.
      Turtiainen on ainoa Persu joka on pitänyt alkuperäisen linjansa. Ainoa mies joka seisoo omilla jaloillaan, eikä ole takkiansa käännellyt.

      • Anonyymi

        Persut eivät ole eikä tule takkia kääntämään se pitäisi jo ymmärtää...
        Ne jotka vaihto ja keksivät uuden puolueen joita ei kukaan ollut etes äänestänyt ovat jo kait kolmannen kerran takin kääntäneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut eivät ole eikä tule takkia kääntämään se pitäisi jo ymmärtää...
        Ne jotka vaihto ja keksivät uuden puolueen joita ei kukaan ollut etes äänestänyt ovat jo kait kolmannen kerran takin kääntäneet.

        Persut lupasi vaaleissa että polttoaineveroa ei koroteta. Kun olivat hallituksessa korottivat sitä ja vieläpä kahdesti. Takinkääntäjiä koko porukka lupailevat mitä vain jotta pääsevät valtaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muistampa ajan jolloin rajalla oli ns rautaesirippu. Silloin vaadittiin nimenomaan että ne pitää päästää vapaasti rajan yli jotka haluaa. Samat henkilöt huutavat nyt että ei niitä saa päästää. Että silleen.

    • Anonyymi

      Ei aidalla ole on mitään merkitysta jos hallituksessa on sdp kepu vasu vihr rkp.

      • Anonyymi

        Estää persuja loikkaamasta idoli putinnin syliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Estää persuja loikkaamasta idoli putinnin syliin.

        Mitä sinä höpiset?


    • Anonyymi

      äärioikeistolaisia molemmat.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Persujen politiikka on tosi poukkoilevaa. Vaaditaan aitoja muureja milloin mitäkin. Seuraavana päivänä haukutaan päättäjiä velkaantumisesta. Kyllä nytkin tuo Ukrainan sota on tuonut valtavasti lisämenoja, ne kaikki on tarpeen, mutta ne ei saisi maksaa eikä velkaa saisi tulla.

      Nyt oppositiossa annetaan neuvoja miten pitäisi rajoja valvoa. Silloin kun Persut olivat hallituksessa olivat hiljaa, ja päästivät Suomeen ennätysmäärän pakolaisia nin tai nuoria miehiä jotka olivat lähteneet sotaa pakoon.

      • Anonyymi

        "Persujen politiikka on poukkoilevaa" nyt aitaa haluaa joka puolue ,Puola pani rajan kiinni niin joka puolue paitsi Persut olivat Puolan puolella! Niiiiiin missä ne tyhjät tynnyrit kolisee?


    • Anonyymi

      Meluaita mallia ettei vihollisen pulina kuulu mättähältä vai sähköinen piikkilankainen?🤡🤡

    • Anonyymi

      Kun tavoite on sodan lopettaminen, aidot aidat ovat turhia.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Välikysymys meni hallituspuolueilla tunteisiin – vasemmiston Saramo syytti Puolaa Valko-Venäjän masinoimasta rajakriisistä



      Eduskunnan välikysymyskeskustelussa kuultiin eilen hallituspuolueiden edustajilta kirjavia ja outoja vastauspuheenvuoroja, joista oli toisinaan vaikea päätellä, oliko esitettyjen kysymysten asiasisältöä ymmärretty ollenkaan.

      Eilen eduskunnassa käydyssä välikysymyskeskustelussa oppositio perussuomalaisten johdolla vaati hallitukselta saada tietää muun muassa, miten Suomi on varautunut siirtolaisvirtojen ohjaamiseen perustuvaan hybridivaikuttamiseen, tukeeko hallitus Puolan ja Latvian päätöstä olla vastaanottamatta turvapaikkahakemuksia väliaikaisesti sekä miksi ministerien lausunnot eroavat toisistaan ja samankin ministerin lausunnot eroavat toisistaan päivästä riippuen.

      Hallituspuolueiden edustajilta saatiin kirjavia vastauspuheenvuoroja, joista oli toisinaan vaikea päätellä, oliko esitettyjen kysymysten asiasisältöä ymmärretty ollenkaan. Myös kokonaiskuva tilanteesta näytti jääneen monella hämäräksi.

      Monet vastaukset karkasivat laukalle ja oppositio sai kuullakseen vastauspuhetta, jossa mentiin tunne edellä asiasisällön jäädessä vähälle. Suomen Uutiset poimi keskustelusta muutamia erikoisia puheenvuoroja:

      – Mitään todellista kriisiä Puolan turvallisuudelle rajalla ei siis ole ollut. Asian tyylikkään hoitamisen sijaan Puola on itse ylläpitänyt kriisiä ja estänyt toimittajia ja ihmisoikeusjärjestöjä pääsemästä rajalle.

      Jussi Saramo (vas)

      – Yhtä selvää on, että välikysymyksessä nyt esiin nostettu hätätilapykälä turvapaikkahakemusten vastaanottamisen täydestä keskeyttämisestä ei ole mahdollinen perustuslakimme eikä Euroopan unionin lainsäädännön puitteissa.

      Krista Mikkonen (vihr)

      – Hybridivaikuttamisen edessä meidän on unionina ja Suomena oltava toimintakykyisiä ja ihmisten edessä ihmisiä.

      Matti Vanhanen (kesk)

      – Kuten edustaja Vanhanen totesi, ihmisten edessä olemme ihmisiä.

      Heidi Viljanen (sd)

      – Me emme voi vain täällä käpertyä ja katsoa, ketä rajalle tulee, vaan meidän pitää edistää EU:n arvoja entistä määrätietoisemmin.

      Tytti Tuppurainen (sd)

      – Sekin on hyvä pitää mielessä, ettei laajamittainen maahantulo ole mitenkään väistämättä tai aina hybridivaikuttamista. Kyse on pohjimmiltaan siitä, miten kestävää yhteiskuntaa rakennamme.

      Atte Harjanne (vihr)

      – Olin niin syvällisissä ajatuksissani. Tämä on poikkeuksellista, että kokoomus lähtee tekemään näin merkittävällä turvallisuus‑ ja ulkopoliittisella asialla sisäpolitiikkaa. Minä en muista sellaista oman yli 30-vuotisen urani aikana. Tilanteessa — hei kamoon — jossa meidän pitäisi kansallisten etujen vuoksi pyrkiä olemaan mahdollisimman yhtenäisiä, kun rajoillamme erilaiset diktaattorit harjoittavat todella vastenmielistä politiikkaa.

      Jukka Gustafsson (sd)

      – Nyt kysyttiin siitä, että jos pitää ihmisoikeudet tai turvallisuus valita, ja tiedän monta tapausta, jossa turvallisuus on valittu ja on mennyt huonosti.

      Anders Adlercreutz (r)

      – Hybridivaikuttamisen tavoite on aiheuttaa kohdemaassa hämmennystä, sekaannusta, epäluottamusta. Tämä koskee yhtä hyvin valeuutisten levittämistä kuin epätoivoisten ihmisten hyväksikäyttöä rajalla. Ja juuri tätä hybridivaikuttajien tavoitettahan opposition välikysymys edistää.

      Satu Hassi (vihr)

      – Vuosina 2015—2016 Suomen rajavalvonta toimi mallikkaasti. Puolan rajalla nyt odottavia noin 2 000:ta siirtolaista huomattavasti suurempi määrä tulijoita otettiin asiallisesti ja hyvässä järjestyksessä vastaan, ohjattiin vastaanottokeskuksiin suojaan ja turvapaikanhakuprosessiin. Tämä osa toimi siis hienosti. Se, missä on selvästi parantamisen varaa, on turvapaikkahakemusten käsittelyprosessimme.

      Inka Hopsu (vihr)

      – Missään olosuhteissa me emme voi emmekä me saa vesittää kansainvälisiä sopimuksia, emmekä me voi sulkea myöskään korviamme hädänalaisten ihmisten avunhuudoilta.

      Katja Hänninen (vas)

      • Anonyymi

        (tuumaustauko)


    • Anonyymi

      Sossut ja vihreet naureskeli kun trumppi halusi rakentaa lisää aitaa Meksikon rajalle, nyt he itse rakentaa aitaa Venäjän rajalle

      • Anonyymi

        Kyllä menee heikolla hapella perille miksi nyt jopa vasemmisto vasta nyt ovat järjissään miten oikeassa persut ovat olleet koko ajan näistä kansojen yhdistämisistä ovat olleet ei maahan voi tulla elätettäväksi se ei ole ihmisoikeus ja nyt nämä vasut vasta alkavat sen ymmärtämään .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä menee heikolla hapella perille miksi nyt jopa vasemmisto vasta nyt ovat järjissään miten oikeassa persut ovat olleet koko ajan näistä kansojen yhdistämisistä ovat olleet ei maahan voi tulla elätettäväksi se ei ole ihmisoikeus ja nyt nämä vasut vasta alkavat sen ymmärtämään .

        Persuilla on hyvä olla oikeassa kun ajellaan niin monilla rattailla. Käännellään takkia ja hypätään siihen kelkkaan missä liukkain kyyti. Turtiainen ainoa Persu joka on pitänyt linjansa minkä äänestäjille luvannut.

        Kun tuon linkin avaa ja lukee, siitä selviää missä ne Persujen juuret on ja miksi he tykkäävät Trumpista, ja Putiinista.https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/timoandersson/168628-missa-ovat-venajamielisen-aarioikeiston-juuret/


    • Anonyymi

      Pilluva me tarvitaan ei aitaa

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000009154790.html
      Venäjän ympäristöpolitiikan professorina Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutissa toimiva Veli-Pekka Tynkkynen sanoo, että ”jos tehdään tutkimus- ja kehitystyötä ydinsektorialalla, niin ilman muuta se liittyy Venäjän ydinaseiden kehittelyyn.”
      Ahon vuotuinen palkkio Sberbankin hallituksen jäsenyydestä oli 5,9 miljoonaa ruplaa, joka on päivän kurssilla noin 94 000 euroa. Aholle on maksettu lisäpalkkio komiteatyöskentelystä.

      Ruplan kurssi vaikuttaa palkkion suuruuteen. Esimerkiksi vuonna 2016 Ahon kokonaispalkkio oli noin 116 000 euroa.

      TYNKKYSEN mukaan Aho on ollut Suomen entisenä pääministerinä Venäjälle strategisesti tärkeä henkilö samalla tavoin kuin toinen entinen pääministeri, kaasuputkilobbari Paavo Lipponen (sd).

      • Anonyymi

        Aikoinaan kun Esko Aho valittiin pääministeriksi vanha mummo antoi kansanradiossa lausunnon.
        Kertoi näin. Mustalainen kun valehtelee katsoo välillä kenkiin ja välillä sivuilleen, mutta kun tämä Aho valehtelee tapittaa suoraan silmiin eikä ilmekkään värähdä. Monesti on tullut mieleen kuinka mummo oli tosiaan oikeassa.


    • Anonyymi

      Katu­ryöstöjen sarja piinaa Tamperetta – tekijät 15–20-vuotiaita, poliisi huolissaan

      Tampereen alueelta on syksyn aikana tehty yli 20 rikosilmoitusta samanlaisista katuryöstöistä.


      Katuryöstöjen määrä on lisääntynyt rajusti Tampereen seudulla, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Poliisi on ilmiöstä huolissaan.

      Poliisi kertoo vastaanottaneensa Tampereen alueelta yli 20 rikosilmoitusta, joissa tekotapa on samantyyppinen. Epäillyistä rikoksista 10 on tapahtunut marraskuun aikana.

      Tapauksia tutkitaan nimikkeillä törkeä ryöstö, ryöstö, ryöstön yritys ja laiton uhkaus. Teot ovat tapahtuneet suurimmaksi osaksi Tampereen ydinkeskustan alueella, mutta yksittäisiä ilmoituksia on myös lähiöistä kuten Tesomalta, Lielahdesta, Hervannasta ja Linnainmaalta. Tapahtuma-ajankohta on ollut yleisimmin viikonloppuyö.

      Poliisin mukaan tekijät ovat lähestyneet ennalta tuntematonta uhria, uhanneet väkivallalla tai teräaseella ja pahimmissa tapauksissa ovat käyttäneet fyysistä väkivaltaa. Kolmessa tapauksessa uhrin kasvoille on sumutettu jotain.

      Ryöstösaaliksi on tavoiteltu ja saatu muun muassa rahaa, maksuvälineitä, matkapuhelimia, reppuja, kalliita merkkivaatteita tai -kenkiä ja kuulokkeita.

      Epäillyt tekijät ovat olleet nuoria, arviolta 15–20-vuotiaita, ja heitä on tyypillisesti useampi kuin yksi, yleensä kahdesta neljään henkilöä. Monessa tapauksessa tekijät ovat olleet naamioituneita kommandopipolla tai kasvojen eteen vedetyllä huivilla.

      Poliisi kertoo, että mainittujen rikosten esitutkinnat ovat pääsääntöisesti vielä kesken, mutta niissä on edistytty ja useiden tapausten osalta epäillyt tekijät ovat poliisin tiedossa.

      Saa siinä aitaa rakentaa kun vasurit hakevat näitä hulttioita , kiintiöpakolaisia ja tässä on tulos. prkl.

      • Anonyymi

        Binauraalinen ääni vastaa, jos vastaa.


      • Anonyymi

        Suomia on varoitettu joka suunnalta ,mutta päättäjinä on ollut vesipäät.


      • Anonyymi

        Nyt ei enään pään silittelyt auta, nämä kakarat tietävät ettei heille koidu mitään tuomiota.
        Vankilat täyttyvät entisestään, alaikäiset tietävät ettei tule muuta kuin oi voi päänsilittelyä.
        Jos on kaksoiskansalaisuus on helppo poistaa maasta mutta kun vesipäät ovat näitä tehttaileet ja jakaneet kansalaisuuksia heti tänne tultua on vaikeampi poistaa maasta.


    • Anonyymi

      Joko aletaan uskomaan ettei natoon päästä on noi Putinin kaverit jarruttamassa.

    • Anonyymi

      Marinin pitäisi ymmärtää kuunnella nyt pankkinaista, Solankoa.
      Liikaveren kaivuu saattaa päättyä verensyöksyyn.

      • Anonyymi

        Marin kuuntelee Puolan presidenttiä. Solanko kuuntelee järjen ääntä.
        Varmin tapa tehtailla lisää vaikeuksia on jos Marin tottelee Puolan presidenttiä.


    • Anonyymi

      Ihmettelemään tässä joutuu maaiman menoa ja sitä miten ihmeessä PRESSUT on lähes kaikessa oikeassa.

      • Anonyymi

        Se näyttää harmittavan pösilöitä, nyt on pakko jopa ylen tunnustaa. Hehkutus on heikentynyt matujen ylistäjiltä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe