Hölmöläiset hallituksessa 3

Anonyymi-ap

Miksi maahanmuuttajien yliedustuksesta rikoksissa ei saisi puhua? Jo aikaisemmin on uutisoitu, että Helsingissä huolta aiheuttavat nuorisojengit koostuvat pääosin ulkomaalaistaustaisista nuorista. Kyse ei siis ole mistään ennenkuulumattomasta asiasta.

390

2192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Imatralle syntyi "maanalainen armeija", joka vastustaa Venäjän hyökkäyssotaa – Joku tuhosi rauhaa vaativat liput ja julisteet: "Taistelemme Z-porukkaa vastaan"

      Imatralaiset aktivistit kertovat kireästä tunnelmasta kaupungissa. Heidän sodanvastainen kampanjansa kohtaa jatkuvasti vastustusta ja on johtanut miltei käsirysyyn. Laajin sabotaasi tapahtui kuluneella viikolla Vladimir Putinin syntymäpäivän aattona
      ---
      🐖,,💩

      • Anonyymi

        Kersat tempas taas.


      • Anonyymi

        Imatran hellareissa ollut laittomien tuominen Suomeen ja viinanhaku matkat ne on tuonut rajan yli niitäkin kun kieltää Jeesuksen.


    • Anonyymi

      Venäjän uusi prokaknta video on kuin persujen vaaliohjelma.

    • Anonyymi

      Jeah 💯✌️✌️
      Politico: Sanna Marin yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista ihmisistä – "Harvinaisuus politiikassa"
      Vastaava titteli on myönnetty aiemmin muun muassa Euroopan komission puheenjohtajalle Ursula von der Leyenille.

    • Anonyymi

      Lantiminen vapauttaa venäjän pelostakin

      Siispä lannalle kaikki

    • Anonyymi

      Suomalaisella medialla, etenkin Hesarissa ja Ylessä, on pääministeri Mariniin (ja hänen henkilönsä kautta nykyiseen hallitukseen) hyvin samanlainen suhde kuin venäläisillä on Putiniin ja häntä ennen Staliniin ja keisareihin.
      Julkista taloutta, hillitöntä velkaantumista, energiakriisiä, oppimistason romahdusta, terveydenhoidon jonoja ja soteuudistuksen aiheuttamaa rahoituskatastrofia, nuorten väkivaltarikollisuutta tai Suomen surkeaa EU-edunvalvontaa käsittelevissä analyyseissä näkyy kasvava oivallus ja huoli siitä, että asiat eivät ole hyvin ja että jotain pitäisi tehdä.
      Kuitenkin samaan aikaan pääministeri on koskematon ja täydellinen. Siten myös hänen tekonsa ovat täydellisiä ja kritiikin tuolla puolen. Jos joku, etenkin poliittisen opposition puolelta, esittää minkäänlaista kritiikkiä mitään hallituksen linjauksia tai päätöksiä kohtaan, Hesari ja Yle rientävät todistamaan, että kritiikissä on kyse naisvihaisten ja kateellisten kalapuikkoviiksien populistisesta hyökkäyksestä. Sannaa sentään ihaillaan kautta maailman!
      Samaa, kuten sanottua, näkee Venäjällä. Julkisetkin kommentaattorit ovat yhtä mieltä siitä, että päin persettä menee, mutta kritiikki ei koskaan kohdistu Putiniin eikä hallitukseen, joiden linjaa tuetaan sataprosenttisesti. Syy on surkeiden ja epälojaalien virkamiesten, arkojen ja lahjottujen kenraaleiden tai laiskan kansan mutta EI johtajan.
      Syyllinen Suomen ongelmiin löytyykin usein EDELLISTEN hallitusten tekemisistä ja tekemättä jättämisistä.
      Vastuu nykyisten ongelmien ratkaisemisesta taas sysätään SEURAAVILLE hallituksille. Talous- ja pääkirjoitustoimittajat oikein herkuttelevat sillä, miten paljon tulevan hallituksen on keksittävä leikkauskohteita ja työllisyyttä edistäviä toimenpiteitä kestävyysvajeen umpeenkuromiseksi. Marinille ja hänen hallitukselleen ei tällaisia vaatimuksia ole esitetty. Päinvastoin, aina on löytynyt asiantuntija vääntämään musta valkoiseksi ja osoittamaan tehtyjen päätösten välttämättömyys ja erinomaisuus.
      Otaksun, että suuri osa toimittajista on itsekin tuskastunut siihen henkilökulttiin, jota he innoissaan ovat olleet luomassa ja joka nyt pakottaa heidät jatkuviin älyllisiin spagaateihin. He todennäköisesti odottavat kärsimättömästi, että tämä kausi saataisiin päätökseen ja pääministeriksi joku, jota ei tarvitse kumartaa uskonnollisessa hurmoksessa vaan jota ja jonka tekemisiä voi tarkastella ja arvostella niin kuin normaalissa länsimaisessa demokratiassa on perinteisesti ollut tapana.

      • Anonyymi

        Semmosta se on vatnikit demokratiassa. Keskitietä mennään, toiset tykkää, toiset ei.
        Sannan hallitus on hyvin selvinnyt maailman isojen probleemienkin melskeissä. hyvä Suomi!


      • Anonyymi

        Näin vääjäämätä on käynyt, kun narsisti on nimitetty maan ylimmäksi vallan käyttäjäksi huomioimatta lainkaan, että vallankäyttäjän kehitystaso on vielä tuolla myöhäisteini-iän tasolla
        Kenen etuja tällä on haluttu ajaa, se on nähty, siis ei ainakaan suomalaisten, sillä narsistia on helppo pyöritellä mielistellen aivan mihin suuntaan tahansa, kunhan siitä on asianomaiselle itselleen etua, hyötyä ja ns. positiivista julkisuutta.
        Se että aiheuttaako tuo vallan käyttö joillekin ryhmille (huom: poislukien kansanryhmät) haittaa ja mahdollisesti jopa omien ihmisoikeuksiensa loukkaamista, ei tällaisia vallan käyttäjiä pätkääkään kiinnnosta.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Homoa


      • Anonyymi

        tps://www.is.fi/politiikka/art-2000009319717.html?fbclid=IwAR0i_jRyRb9rbNwg9h9moNw3Xex_0XuCP7SSbFxiapWtXcVw9LPYisFsHqI b


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viherpiiperöt, miettikääpäs tätä ennenkuin seuraavan kerran vouhkaatte sähköautoista maailman pelastajina:
      -Sähköautojen kriittinen piste on akuissa.
      -Seuraavan vuosikymmenen aikana akkukennoja tarvitaan autoihin kymmen ( sata, tuhat ) kertainen määrä tämän päivän tarpeeseen verrattuna.
      -Akkujen tärkein raaka-aine on Litiumin jonka hankinta aiheuttaa jo nyt suuria ympäristöongelmia.
      -Tuhatta litiumkiloa kohden tarvitaan kaksi miljoonaa litraa vettä.
      -Litiumin saanti alkaa vesialtaista. 60 prosenttia maailman litiumvarannoista sijaitsee Argentiinassa Jujuyan alueella.
      -Pelkästään Chilessä pumpataan tällä hetkellä noin 21 miljoonaa litraa pohjavettä vuorokaudessa, joka sitten haihdutetaan taivaan tuuliin.
      -Aavikoiden kallisarvoista pohjavettä ei sekoittumisen jälkeen pysty käyttämään ihmis- tai eläinravinnoksi.
      -Yhtä Tesla S -mallin akkua varten vettä pitää siis haihduttaa 80 000 litraa.
      - Kiinassa hiilivoimalla valmistettu akkutuotanto laskee ilmaan 150–200 kiloa CO2-päästöjä jokaista akun kilowattituntia kohden.
      -Audi e-tronin 95 kilowattitunnin akku on päästänyt ilmaan jo noin 16 000 kiloa hiilidioksidia ennen kuin itse autolla on ajettu metriäkään, siis pelkkä akunvalmistus.
      -Vain 10 prosenttia Euroopan akuista kierrätetään tällä hetkellä.
      -Sähköautojen akkumateriaaleja kierrättäviä laitoksia on yksi Hollannissa, eikä muita vastaavia ole olemassa.
      Tällä hetkellä suunnitellaan massiivista sähköautojen valmistuskapasiteetin lisäämistä, joka nykyteknologialla aiheuttaa väistämättä ekokatastrofin. joten aika nurinkurista. Ei ehkä pidä ryhtyä sellaiseen minkä toteuttamiseen teknologiaa ei ole vielä kehitetty.

    • Anonyymi

      Paskokaa housut

      • Anonyymi

        Mastari on mestari siis tuo Halla-ahon Jussi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mastari on mestari siis tuo Halla-ahon Jussi

        Jeesus on mestari eikö mikään muu.


    • Anonyymi

      Hurraa hallitus huutaa media jälleen, hurraa toveri Marin olet messias!🇫🇮
      Tavan kansa lukee uutisen sen enempää pohtimatta ja määkäisee, että kyllä on onnistunut hallitus.
      Tulee väistämättä mieleen taas kerran, että onko nyt näin.?
      Onko oikeasti nyt niin että meillä on saavutettu "huipputyöllisyys".?
      Mitä minä olen tätä yhteiskuntaa seuraannut niin olen ikävä kyllä joutunut lukemaan irtisanomisista, lomautuksista, tehtaiden lopetuksista sekä terveydenhuollon joukkopaosta!
      Eli täytyy nyt kysyä että elämmekö samassa valtiossa kuitenkaan tämän vihervasemmisto hallituksen kanssa?
      Lisäksi tähän tilanteeseen liittyen täytyy kysyä että onko hieman käytetty tilastokikkailua näillä tunnin/parin tunnin työllisillä. Ja tulevatko kaikki palkansaajat omillaan toimeen?
      Tässä ikävä kyllä ihan vain lyhyesti päällimmäisiä ajatuksia uutisesta. Mutta vastauksia kaipailisin mielellään.

      • Anonyymi

        Siis jos työlliseksi lasketaan nekin jotka vaikka yhden tunnin viikossa tekee, mikäs siinä. Vaan ei se mitään työllistymistä ole. Se on tilastojen kaunistelua, saadaan ihmiset uskomaan , että työllisyys on lisääntynyt, hui, hai, pelkkää petosta koko touhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis jos työlliseksi lasketaan nekin jotka vaikka yhden tunnin viikossa tekee, mikäs siinä. Vaan ei se mitään työllistymistä ole. Se on tilastojen kaunistelua, saadaan ihmiset uskomaan , että työllisyys on lisääntynyt, hui, hai, pelkkää petosta koko touhu.

        Se tunnin työllistyminen oli kyllä sipilän persu-hallituksen aikana jo käytössä, mutta se poliittinen muisti ja persuily 🐖,,💩


      • Anonyymi

        Turhaa mainostusta. Alle tuhat ääntä saavat vaaleissa. Jokunen peräkylän juntti tietysti on huijattavissa. Näin se vaan on, veliseni


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa mainostusta. Alle tuhat ääntä saavat vaaleissa. Jokunen peräkylän juntti tietysti on huijattavissa. Näin se vaan on, veliseni

        Taisi olla sodankyläläiset peräkylän juntit ja lappilaiset samoilla linjoilla kun Sodankylän eräs kunnanjohtajista , kepulainen sellainen, äänestettiin kansanedustajiksi ja joka sai lopuksi "vain oman etunsa tavoittelusta" oikeudessa tuomion.
        Tilanne taitaa olla samanlainen tälläkin hetkellä. Joku korruptioukko sieltä valitaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pasi siis EDUSKUNTAAN perussuomalaisten listoilla huhtikuun eduskuntavaaleissa 2023.


    • Anonyymi

      Suomalaisille on lankeamassa useiden miljardien eurojen ''sakot'', koska emme yllä itse itsellemme asettamiin ilmastotavoitteisiin. Metsäinen Suomi on se EU:n syntinen, joka pannaan jälleen maksumieheksi.
      On vaikea käsittää tällaista riskinottoa. Päättäjämme ovat sitoneet meidät kansallisesti ja EU:n tasolla tavoitteisiin, joissa on A) suuret epäonnistumisen todennäköisyydet ja myös B) suuri hinta epäonnistumiselle. Se on riskinottoa, jossa suomalaisilla ei ole mitään voitettavaa, vaan pelkästään hävittävää.
      Nyt samat riskinottajat pohtivat, että laitetaanko heidän virheidensä maksumieheksi suomalainen veronmaksaja vai suomalainen metsäteollisuus. Eilisessä A-studiossa kansanedustaja Kurvisella (kesk.) tai Mykkäsellä (kok.) ei käynyt mielessäkään kyseenalaistaa tuota hiilinielutavoitetta ja sen peräti seitsemän (7) miljardin euron kustannusta suomalaisille. Ne otetaan annettuna, kyseenalaistamatta. Jopa keskustassa ja kokoomuksessa.
      Tässä yhdistyy Suomen epäreilu kohtelu ilmastomittareita määritellessä, arvostuksen puute kotimaista metsäteollisuutta kohtaan sekä erityisesti päättäjien välinpitämättömyys suomalaista veronmaksajaa kohtaan.
      Tällä ei ole mitään tekemistä järkevän ilmastopolitiikan tai järkevien päästövähennysten kanssa.

      • Anonyymi

        silovikki venäläisten hyödylliset idiootit hallitsee nuo ilmastohommat juu


    • Anonyymi

      Puolueet | Marin on suosituin seuraavaksi pääministeriksi – Orpon suosio heikompi kuin kokoomuksen
      Kansalaisten pitää äänestää SDP:tä jos mieli saada Sanna Marin pääministeriksi.
      Niin yksinkertaista se on.

      vai mitä o,ooo1 % vappaaliittolaiset

      • Anonyymi

        Marin on ollut paras pääministeri koskaan. Toivottavasti jatkaa
        Viime gallupissa Marin oli myös selvästi suosituin pääministeriksi ja tulos on siitä vielä parantunut juu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on ollut paras pääministeri koskaan. Toivottavasti jatkaa
        Viime gallupissa Marin oli myös selvästi suosituin pääministeriksi ja tulos on siitä vielä parantunut juu

        Kun ministeri jää kiinni härskistä, suorasta valheesta, on hän menettänyt ministerinä olon edellytyksen; ”tunnetaan luotettavana henkilönä”. Nykyisen hallituksen ministerit ovat kunnostautuneet tässä asiassa erityisesti. Uusi normaali on, että mitä enemmän valehtelevat sitä suurempi luottamus hallituspuolueiden ryhmiltä on tullut. Minkälainen porukka antaa luottamuksen valehtelijoille?


      • Anonyymi

        Marinin suuri utopia hukkuu Krimin valtaukseen! Jos suomalaisten idoli o n tuollainen,
        voi siinä hukkua muutakin.
        Jopa nämä hyvinvointikeskukset jotka jo maksattavat esim. lääkärille soitosta yli 20 euroa!
        Siitä vaan utopiaanne äänestämään.


    • Anonyymi

      Miten media heräsi vasta eilen tähän ristiriitaan jonka pääministeri Marin sanoi jo 19.12 A-studiossa ja TEM virkamies Huttunen kertoi totuuden.
      Mitä seurauksia nyt koituu kun pääministeri vetelee omia totuuksia kansaa harhauttaakseen ja peitelläkseen, että mitään ei oltu tehty , vaikka Perussuomalaiset vaati hintakaton valmistelua jo 27.7. samaisessa A-studiossa.

      • Anonyymi

        Ehkä Sanna Marin voisi vinkata puoluekaveri Jutta Urpilaiselle, että saksalaiset ja ranskalaiset tarvitsevat apua Kreikan sijaan nyt Suomessa. Varmasti alkaa tulla rahaa, kuten Kreikalle meni, kun Jutta oli valtiovarainministerinä.
        Eikö olekin kumma, että miljardeja riittää ympäri maailman, mutta suomalaiset saavat värjötellä ruokajonoissa ja katsoa vierestä, kun maailman paras sosiaali- ja terveydenhuolto kaatuu. Raunioilla Krista Kiuru varmaan paasaa sitten hyvinvointialueen hallinnon tärkeydestä..
        Ajatelkaa, tähän pisteeseen Suomi on päässyt. Nämä alkavat olla viimeiset hetket pelastaa se Suomi, johon olemme kasvaneet ja tottuneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä Sanna Marin voisi vinkata puoluekaveri Jutta Urpilaiselle, että saksalaiset ja ranskalaiset tarvitsevat apua Kreikan sijaan nyt Suomessa. Varmasti alkaa tulla rahaa, kuten Kreikalle meni, kun Jutta oli valtiovarainministerinä.
        Eikö olekin kumma, että miljardeja riittää ympäri maailman, mutta suomalaiset saavat värjötellä ruokajonoissa ja katsoa vierestä, kun maailman paras sosiaali- ja terveydenhuolto kaatuu. Raunioilla Krista Kiuru varmaan paasaa sitten hyvinvointialueen hallinnon tärkeydestä..
        Ajatelkaa, tähän pisteeseen Suomi on päässyt. Nämä alkavat olla viimeiset hetket pelastaa se Suomi, johon olemme kasvaneet ja tottuneet.

        Nyt ei aukea oikein tämä persun kirjoitus.

        "... että saksalaiset ja ranskalaiset tarvitsevat apua Kreikan sijaan nyt Suomessa. ..."

        Toki suomen kieli ei ole itsestään helppo kansakoulupohjalta.
        Tuskin sakut ja fransut meiltä silti apua hakevat tai tarvitsevat.


    • Anonyymi

      On aina valinta mitä siihen otsikkoon nostaa? ”Marinin hallituksen arvosanat ovat parempia kuin yksikään muille hallituksille vuodesta 2011 lähtien mitatuista tuloksista.”
      Kyllä kansa tietää sano jo joku smpläinenkin

    • Anonyymi

      Hallituksen puheissa toistuu jatkuvasti "olemme huolissamme, tilanne on vakava, olemme tiedostaneet ongelman jne." Näitä kaikkia yhdistää se, ettei mihinkään olla varauduttu. Reagoidaan hätäisesti ja epämääräisesti, kun kuravelli valuu jo reisiä pitkin.

      • Anonyymi

        Jaa jiesiön papparaiset ovat kaikkeen varautuneet ryssien sodasta alkaen. Pikkusenhan tuo on yllätyksiä normaaleille saappaankuluttajille tuoneet, mutta aika tasaisesti mennään isoista tapahtumista hulimatta.
        Minusta enemmänki huolestuttaa orpo ja hapannaama persu


    • Anonyymi

      Hölömläishallituksen lähtölaskenta on jo hyvin käynnissä. Enää kolme kitukuukautta suomineidolla kärsittävänä ja sen asukkailla. Hölmöläishallitus ehti tuhota suomen lähestulkoon kokonaan. Seuraavat mössösukupolvet joutuvat eu:rikkaiden ,jos niitäkään on elätettäväksi tämän hölmöläishallituksen seurauksena. Velkaa ottaneet liki 50 miljardia euroa ja lahjoittaneet ne muiden maiden tuhlattavaksi. ja oma kansa kurjistuu,leippäjonot,sähköt,jne.. Velkojen korko jo liki 2 miljardii egua vuodess.

      • Anonyymi

        Saattaa se vaan käydä että persut vappaaseurakuntapuolueineen jäävät rannalle ruikuttaan,
        punamultaa selevästi lykkää ja persut ei siihen mahu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saattaa se vaan käydä että persut vappaaseurakuntapuolueineen jäävät rannalle ruikuttaan,
        punamultaa selevästi lykkää ja persut ei siihen mahu

        Se olisikin erittäin hyvä asia,että ei perusuomalaiset lähtisi hallitukseen. Pääsisivät sitten haukkumaan ja syyttämään heitä hölmöläishallituksen tuhoamasta suomesta. Sillä tuskin orpo kumppaneneen ja sari essay ja harkimo voi enää korjata tuhottua suomea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se olisikin erittäin hyvä asia,että ei perusuomalaiset lähtisi hallitukseen. Pääsisivät sitten haukkumaan ja syyttämään heitä hölmöläishallituksen tuhoamasta suomesta. Sillä tuskin orpo kumppaneneen ja sari essay ja harkimo voi enää korjata tuhottua suomea.

        hapannaama persupomohan koko ajan itkee että hän kun on seuraavassa hallituksessa jne
        Jos ne ei hallitukseen pääse, niin taas repeää kaikenlaisiin vappauen liittoihin. No se on valtakunnan etu se-juu


    • Anonyymi

      Norja se vaan luottaa Suomeen, kuten moni muukin sivistysvaltio persuista huolimatta.

      "Norjalaisyhtiö Blastr on tehnyt sopimuksen Fortumin kanssa Inkoon Joddbölessä sijaitsevan teollisuusalueen käytöstä.
      Alueelle suunnitellaan tehdasta, joka tuottaa vihreää terästä. Lisäksi suunnitteilla on integroidun vedyn tuotantolaitos.
      Hankkeen investoinnin arvo on noin neljä miljardia euroa ja se työllistäisi valmiina noin 1 200 henkilöä. Kyseessä olisi yksi Suomen historian suurimmista teollisista investoinneista.
      Blastr Green Steelin toimitusjohtaja Hans Fredrik Wittusenin mukaan Suomi on ihanteellinen paikka hankkeelle".

      Hyvä energiatilanne houkuttelee teollisuutta
      Työeläkeyhtiö Varman toimitusjohtaja Risto Murron mukaan uutinen kertoo siitä, että Suomi on houkutteleva maa vihreille investoinneille.
      – Suomeen ollaan nyt tekemässä selvästi paljonkin raskaita teollisuuden investointeja, Murto huomautti Ylen Ykkösaamun haastattelussa tiistaina.
      Suomi on onnistunut houkuttelemaan myös energiainvestointeja, kuten tuulivoimaa, Murto huomauttaa. Energian perässä seuraavat myös teollisuushankkeet.
      Nordean ekonomisti Kristian Nummelin sanoi Ykkösaamussa, että vaikka Euroopassa on käynnissä iso energiakriisi, Suomen energiatilanne on verrattain hyvä.
      – Paljon sähköä käyttävien teollisuuden investointien kannalta Suomi näyttäytyy varmasti houkuttelevana, Nummelin arvioi.

      • Anonyymi

        Pirttihiiri vanhapoikapappa iesiön,näköjään ei tee muuta kuin kattoo televisiota ja sitten uskoo kaiken mitä yle ropakanta vihervasemmistolaiset sieltä suoltaa. Se on täyttä puolueellista sontaa mitä ylepaskast yleensäkin tulee .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pirttihiiri vanhapoikapappa iesiön,näköjään ei tee muuta kuin kattoo televisiota ja sitten uskoo kaiken mitä yle ropakanta vihervasemmistolaiset sieltä suoltaa. Se on täyttä puolueellista sontaa mitä ylepaskast yleensäkin tulee .

        Pääasiassa mie katon sitä meiän persujen kanavaa eli Alfa-tv:tä. Se vaan on soma että se lähettää näin pakkaspäivinäki lumisaetta päivästä toiseen, mutta jospa se taas joskus kirkastuu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pirttihiiri vanhapoikapappa iesiön,näköjään ei tee muuta kuin kattoo televisiota ja sitten uskoo kaiken mitä yle ropakanta vihervasemmistolaiset sieltä suoltaa. Se on täyttä puolueellista sontaa mitä ylepaskast yleensäkin tulee .

        Tuoko propakanta uutinen. Herää tahvo
        YLE:
        "Norjalaisyhtiö Blastr on tehnyt sopimuksen Fortumin kanssa Inkoon Joddbölessä sijaitsevan teollisuusalueen käytöstä.
        Alueelle suunnitellaan tehdasta, joka tuottaa vihreää terästä. Lisäksi suunnitteilla on integroidun vedyn tuotantolaitos.
        Hankkeen investoinnin arvo on noin neljä miljardia euroa ja se työllistäisi valmiina noin 1 200 henkilöä. Kyseessä olisi yksi Suomen historian suurimmista teollisista investoinneista.
        Blastr Green Steelin toimitusjohtaja Hans Fredrik Wittusenin mukaan Suomi on ihanteellinen paikka hankkeelle".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuoko propakanta uutinen. Herää tahvo
        YLE:
        "Norjalaisyhtiö Blastr on tehnyt sopimuksen Fortumin kanssa Inkoon Joddbölessä sijaitsevan teollisuusalueen käytöstä.
        Alueelle suunnitellaan tehdasta, joka tuottaa vihreää terästä. Lisäksi suunnitteilla on integroidun vedyn tuotantolaitos.
        Hankkeen investoinnin arvo on noin neljä miljardia euroa ja se työllistäisi valmiina noin 1 200 henkilöä. Kyseessä olisi yksi Suomen historian suurimmista teollisista investoinneista.
        Blastr Green Steelin toimitusjohtaja Hans Fredrik Wittusenin mukaan Suomi on ihanteellinen paikka hankkeelle".

        Tämän luulis olevan ilouutinen jiesiöllekin, mutta kun persuille on vaikea ymmärtää että Suomi on ykkösmaita maailmassa katsoi sitä mistä vinkkelistä vaan

        "”Tämä ei ole iso päivä vain Inkoolle tai Länsi-Uudellemaalle, tämä on suuri päivä Suomelle. Tässä taloustilanteessa tällaiset uutiset tuovat toivoa paremmasta”, Wickström sanoo tiedotteessa".


    • Anonyymi

      Ukrainalaislehti nosti Sanna Marinin Ukrainan voittoa edistäneiden listalle
      Onnittelut Sannalle, kovassa seurassa olet.

    • Anonyymi

      Ja taas se iesiönpapa on lukenut ylen ropakantaa. Lukisit joskus faktaa ja oikeita asioita. Uskot varmaan jos ylepaska kertoo,että vihiriät on alkaneet viisastumaan.

      • Anonyymi

        Mitkä net on sitä oikiaa asiaa eli faktaa? Tuo oli muuten ukrainalailehdestä.
        Mielelläni lukisin sitä oikiaaki asiaa, annappa vihje mutta älä mv:tä tai ria.ru


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä net on sitä oikiaa asiaa eli faktaa? Tuo oli muuten ukrainalailehdestä.
        Mielelläni lukisin sitä oikiaaki asiaa, annappa vihje mutta älä mv:tä tai ria.ru

        tämmöttii

        MOSKVA, 3. tammikuuta - RIA Novosti. Vuodesta 2023 lähtien Venäjällä on astunut voimaan uudet eläkkeiden toimittamista koskevat säännöt, . Venäjän kauppakorkeakoulun tilastotieteen laitoksen apulaisprofessori G.V. Plekhanova Olga Lebedinskaya.
        Hän muistutti, että aiemmin postimiehet toivat eläkkeitä vain kerran kuukaudessa. Jos vastaanottaja ei ollut kotona sinä päivänä eikä voinut noutaa rahoja, hänen piti odottaa seuraavaan kuukauteen tai ottaa yhteyttä Venäjän postiin .
        Tämä sääntö lakkasi olemasta uuden vuoden aikana.
        "Nyt postimies on eläkkeensaajan poissa ollessa kotona velvollinen tulemaan hänen luokseen vielä vähintään kahdesti ilmoittamalla vierailusta etukäteen", asiantuntija sanoi.
        Lisäksi huhtikuusta alkaen vain Venäjän posti toimittaa eläkkeet käteisenä. Uudenvuoden lomien aikana sen konttorit jatkavat toimintaansa normaalisti ja sulkeutuvat viikonloppuna vasta 7.1.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tämmöttii

        MOSKVA, 3. tammikuuta - RIA Novosti. Vuodesta 2023 lähtien Venäjällä on astunut voimaan uudet eläkkeiden toimittamista koskevat säännöt, . Venäjän kauppakorkeakoulun tilastotieteen laitoksen apulaisprofessori G.V. Plekhanova Olga Lebedinskaya.
        Hän muistutti, että aiemmin postimiehet toivat eläkkeitä vain kerran kuukaudessa. Jos vastaanottaja ei ollut kotona sinä päivänä eikä voinut noutaa rahoja, hänen piti odottaa seuraavaan kuukauteen tai ottaa yhteyttä Venäjän postiin .
        Tämä sääntö lakkasi olemasta uuden vuoden aikana.
        "Nyt postimies on eläkkeensaajan poissa ollessa kotona velvollinen tulemaan hänen luokseen vielä vähintään kahdesti ilmoittamalla vierailusta etukäteen", asiantuntija sanoi.
        Lisäksi huhtikuusta alkaen vain Venäjän posti toimittaa eläkkeet käteisenä. Uudenvuoden lomien aikana sen konttorit jatkavat toimintaansa normaalisti ja sulkeutuvat viikonloppuna vasta 7.1.

        Tiedäthän, että se on venäläistä propagandaa, kun he kuvailevat yhtä 1900-luvun suurimmista travestioista "ihmeeksi", joka on pakkomielle saada ihmiset ajattelemaan, että Venäjän kurja olemassaolo on jotenkin parasta elämää, joka voi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedäthän, että se on venäläistä propagandaa, kun he kuvailevat yhtä 1900-luvun suurimmista travestioista "ihmeeksi", joka on pakkomielle saada ihmiset ajattelemaan, että Venäjän kurja olemassaolo on jotenkin parasta elämää, joka voi olla.

        Miksi?
        Mikä on se pyrkimys maailmanlaajuiseen herruuteen, vaikka heidän sotilaidensa on pakko varastaa wc:itä, kylpyammeita ja pesukoneita ja kuivausrumpuja. Onko elämä niin kauheaa eläessään suurimmalla maamassalla, mutta köyhimmissä maissa?


      • Anonyymi

        tps://www.is.fi/politiikka/art-2000009319717.html?fbclid=IwAR0i_jRyRb9rbNwg9h9moNw3Xex_0XuCP7SSbFxiapWtXcVw9LPYisFsHqI m


    • Anonyymi

      Näin härskisti käytettiin Suomen maksamaa kehitysapua – Rahaa Tansanian virkamiehille, hämäriä konsulttipalkkioita ja ravintolakuluja
      Päivitetty
      eilen
      15:23
      Suomalaisten kehitysavulla maksettiin tansanialaisille virkamiehille ”avustuksia”. Tansanian ministeriö esitti Suomelle, että väärinkäytösten selvittely lopetettaisiin.
      Kymmeniä vuosia naureskelleet ja mällänneet suomalaisen duunarin hikiverorahoilla. Ja lisää marini lappaa ja lappaa ja lappaa sinne suomen verorahoja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Petteri Orpo ei näe enää esteitä hallitus­yhteistyölle perus­suomalaisten kanssa – Sdp:n politiikka ”ajaa maan vararikkoon”
      Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on harmissaan Sipilän hallituksen perinnön tuhoamisesta. Ensi vaalikaudella koulutus on erityissuojeluksessa leikkauksilta.

    • Anonyymi

      Kantar TNS:n tekemän gallupin mukaan melkein 70 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että kehitysapua ei pidä antaa velkarahalla. Näin kuitenkin jatkuvasti tehdään.
      Suomi ottaa miljardeja velkaa kaataakseen sitä Afrikan ja Lähi-idän ammottaviin kitoihin. Ilman minkäänlaista hyötyä suomalaiselle. Meidän mielestämme kehitysapua voidaan maksaa ainoastaan ylijäämästä.
      Erityisen irvokkaaksi tilanne sekä kehitysavun että yleisen maahanmuuttopolitiikan kustannusten osalta tulee, kun katsomme akuuttia kriisiä. Suomeen on saapunut kymmeniä tuhansia ukrainalaisia ja lisää on tulossa. Samalla Suomi tukee Ukrainaa monella tavalla. Nämä ovat yksiselitteisen kannatettavia asioita.
      Edes tällaisessa tilanteessa Suomi ei ole ollut valmis keskittämään humanitaarista auttamistaan vain Ukrainaan ja ukrainalaisiin.
      --
      Perussuomalaisten uusi talouspoliittinen ohjelma on julkaistu. Linkki kommenteissa.

      • Anonyymi

        Onneksi sinun makuutusta sossun-kelan rahoilla ei maksta velax merkityistä rrahoista vaan revitty ihan muiden eli työssäkäyvien veroista. Käännähän kylkeä 🐖,,


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vakkuri puhuu asiat juuri niinkuin ne ovat. Harvinainen rehellinen persoona. Kukapa vasemmistolaisista sitten pitäisi. Vihiriät ovat myös putinilaisia kommareita.


      • Anonyymi

        Uteliaisuutta avasin linkin ja säikähdin. Oli vastassa tosi rapulaisen näköinen ukko. Äkkiä sivu kiinni.
        Toivomus , ⚡⛔varoita ainaski ennen kuin linkität tuollaisille sivuille. Thank you


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uteliaisuutta avasin linkin ja säikähdin. Oli vastassa tosi rapulaisen näköinen ukko. Äkkiä sivu kiinni.
        Toivomus , ⚡⛔varoita ainaski ennen kuin linkität tuollaisille sivuille. Thank you

        Mistä vakkurilla olis rapula,hän on raitis. Kysymys ei varmaankaan ollut rapulannäköisestä naamasta,vaan varsin hyvin tiedät,että hän puhuu totta ja sitä et viherkommunokka sentakia et kuunnellut/kattonut sitä linkkiä. PS; Uskon että sittekin katsoit ja kuuntelit korvatarkkana kuinka totuutta tullee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä vakkurilla olis rapula,hän on raitis. Kysymys ei varmaankaan ollut rapulannäköisestä naamasta,vaan varsin hyvin tiedät,että hän puhuu totta ja sitä et viherkommunokka sentakia et kuunnellut/kattonut sitä linkkiä. PS; Uskon että sittekin katsoit ja kuuntelit korvatarkkana kuinka totuutta tullee.

        Joo niitä raittita on monta sorttia. Kato äijän naamaa ,kannattaa poiketa nohterilla.Ääni oli sen verran sössöä kuin j-anuksella, että normaalikuuloisena en saa selvää . Ei jatkoon. Jatkakaa


    • Anonyymi

      Sanni marin räyhää ja ufoaa kuin murrkkulapsi ja haukkuu törkeästi persuja. Pelkoon on toki syytäkin,hänen jauhoaika ministerinä on pian päättymässä. Mutta voihan jauhohommii jatkaa rivissäkin valehtelijana.

      • Anonyymi

        Marin kaipaa elämäänsä parin viikon iloa ja valoa. Jauhojengin matkaan. Kyllä se siitä.


      • Anonyymi

        No nappiin Sanna osui. Jääkööt ruma sana sanomatta, joo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nappiin Sanna osui. Jääkööt ruma sana sanomatta, joo

        Pidän totuuden puhujista👍 Hyvä Sanna❤💪
        Persu hapannaama räksyttää kuin...... , jooo antaa olla


      • Anonyymi

        Kuulostaa surulliselta Suomen kannalta koska Marin ei puhu paskaa, meillä on rasisteja todella näin paljon :( Marin kertoo totuuden niin Venäjästä kuin Suomestakin, kaikille se ei näköjään sovi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa surulliselta Suomen kannalta koska Marin ei puhu paskaa, meillä on rasisteja todella näin paljon :( Marin kertoo totuuden niin Venäjästä kuin Suomestakin, kaikille se ei näköjään sovi.

        Miks rasisteja sattuu niin lujaa, kun niitä sanotaan rasisteiksi?
        Moni ei ees yhtään yritä peitellä rasistisia mielipiteitään, mut silti hirvee ulina, kun se todetaan jonkun muun toimesta olevan yksiselitteisesti rasistista.


    • Anonyymi

      Eduskuntavaalit häämöttävät. Vauhdista putoava pääministeri Sanna Marin on käynnistänyt erittäin rajun perussuomalaisiin kohdistuvan leimaamiskampanjan. Marinin toiminta on suomalaisessa politiikassa poikkeuksellista.


      – Marin esitti tänään politiikan toimittajien tilaisuudessa huomattavan laajoja, satoja tuhansia suomalaisia koskevia perusteettomia rasismisyytöksiä. Hän avaa Pandoran lippaan, ja usuttaa kannattajiaan tarkoituksellisesti vihakampanjaan. Tällainen toiminta on erityisesti pääministeriltä erittäin tuomittavaa

      • Anonyymi

        – Sen lisäksi, että Marinin vihapuhe on vaarallista sivullisille, se ei auta SDP:tä nostamaan kannatustaan. Kuten kaikkialta Euroopassa näemme, äärilaidan vasemmistopuolueet käyttävät leimaamisasetta sumeilematta. Mutta silti ne häviävät vaaleissa. Tämä nähtiin äskettäin Ruotsissa ja Italiassa.


    • Anonyymi

      Persuthan saa sitä mitä tilaavat eli Sanna kertoo missä tuo rasisti porukka seilaa.Ei heillä ole edes hallituskelpoisia ehdokkaita. Ei siellä räksytyksellä pärjää. Pitää olla järkeä mukana. Sannalla sitä on maailmanlaajuisesti

    • Anonyymi

      Muut sdp läiset ihmettelee narsistista marinin käytöstä. miinusta ropisee niin että heilahtelee marinille. Vielä se sekoaa lopullisesti ennen vaaleja tuo sanni

      • Anonyymi

        Kutka muut ???
        Sannalla tässä vähiten järjenjuoksussa vikaa. Fiksu lukenut nainen jolla geenit kohdallaan.
        Vetää kölin alta uiuttajat mennen tullen, sanakin hallussa joo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kutka muut ???
        Sannalla tässä vähiten järjenjuoksussa vikaa. Fiksu lukenut nainen jolla geenit kohdallaan.
        Vetää kölin alta uiuttajat mennen tullen, sanakin hallussa joo

        Vuorineuvoksien ajojahti vetää tytön sellaiseen unelmahöttöön että kuka hänet saa takasin realistiseen maailmanmenoon?


    • Anonyymi

      Marin syyttää perussuomalaisia rasisteiksi. Taisi unohtua tapaus Hussein al-Taee (SD). Hän pilkkasi juutalaisia ja homoseksuaaleja, rinnasti somalit ääri-islamisteihin sekä ehdotti Egyptin presidentin hirttämistä. Hussein valehteli viimeiseen asti, kunnes se ei enää ollut mahdollista. Myönsi pakon edessä kirjoittelunsa ja pyysi anteeksi. Suunnilleen samaan aikaan perussuomalaisten nuorten pj Toni Jalonen laitoin twiittiin kuvan kahdesta tummasta miehestä ja tekstin: Huomenna meilläkin, äänestä perussuomalaisia.
      Valtakunnansyyttäjän toimisto puuttui molempiin tapauksiin. Mikä oli lopputulos? Hussein todettiin syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan (juutalaiset), mutta tehtiin silti syyttämättäjättämispäätös, koska hän oli "ojentautunut jo vuosia". Toni puolestaan katui ja poisti twiitin. Se ei kuitenkaan riittänyt, tuli syyte ja tuomio. Valtakunnansyyttäjän virastolla näissä asioissa olivat asialla Raija Toiviainen ja Anu Mantila, samat syyttäjät kuin Päivi Räsäsen tapauksessa.
      On pakko kysyä mm. tätä: onko oikeuskäytännöt kaikille samat, vai vaikuttaako niissä jotkut muut motiivit, jotka eivät sovi ollenkaan vallan perinteiseen kolmijakoon?

      • Anonyymi

        Iltalehdessä Antti Rinne ja Tuula Haatainen sanovat etteivät sulje persujen kanssa yhteistyötä pois onko Marin menettämässä omankin puolueen kannattajia en yhtään ihmettele Yleensä uppoava laiva jätetään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iltalehdessä Antti Rinne ja Tuula Haatainen sanovat etteivät sulje persujen kanssa yhteistyötä pois onko Marin menettämässä omankin puolueen kannattajia en yhtään ihmettele Yleensä uppoava laiva jätetään

        Marin räyhää ja käy kuumana kokoajan. Luopuisi suosiolla niinkuin moni muukin politikko. Marin on synkkä ja totinen teeskentelijä,valehtelija kassaroyvalla on vielä NS: korvantaukset märkänä poliitikan ja sivistykseen nähden ainakin. Opposiiittio häämötteleeeeeeeeeeeee..sdep:LLE


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin räyhää ja käy kuumana kokoajan. Luopuisi suosiolla niinkuin moni muukin politikko. Marin on synkkä ja totinen teeskentelijä,valehtelija kassaroyvalla on vielä NS: korvantaukset märkänä poliitikan ja sivistykseen nähden ainakin. Opposiiittio häämötteleeeeeeeeeeeee..sdep:LLE

        No mitä haluat persuilta, orvoilta?
        Satunnaisia ​​epäpäteviä ihmisiä, jotka johtavat maata kuin se olisi bisnestä.
        Elämä on elämää ei vain (sairasta) sipilöinti - bisnestä ja euroja.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tätä nyt ihmettelemme yhdessä.
        Emmekä naura, vaiikka....


    • Anonyymi

      Sanna Marin paljastaa todelliset kasvonsa ennen vaaleja.

      – Hillittyä, asiallista, ihmisyyteen ja tasa-arvoon sekä syrjimättömyyteen puheissaan vedonnutta pääministeri Sanna Marinia ei ole olemassa. Se on ollut vain naamio ja teatteria, Meri sanoo.

      – Hän syyttää laillista puoluetta – samalla siis jokaista meidän kunnanvaltuutettua, kansanedustajaa, yhdistyksen jäsentä ja puolueen äänestäjää – rasisteiksi. Hän leimaa satojatuhansia suomalaisia vakavalla syytöksellä ja syrjii ihmisten perustuslaissa turvattua oikeutta poliittisiin mielipiteisiin.

      Haluaa eristää ja sulkea suut

      – Marin yrittää saada aikaan tilanteen, jossa perussuomalaisia alettaisiin syrjiä ja halveksia. Ilmeisesti hän toivoisi, että meidät eristettäisiin ja meidän suumme suljettaisiin vaikka väkisin, Meri hämmästelee.

      Meren mielestä Marin haluaa jatkaa pääministerinä keinolla millä hyvänsä, ja auta armias sitä ihmistä, joka hänen tielleen tulee.

      – Marin teki vaaleista perusoikeusvaalit. Vaaleissa on nyt kyse sananvapaudesta, oikeudesta omiin mielipiteisiin ja poliittisista kansalaisoikeuksista.

      • Anonyymi

        No meri on samaa märehtijäsakkia muiden persujen kanssa. Ei vakavastiotettava ollengaan.


    • Anonyymi

      Saarikko ylisuuren asuntovelan ottanut. Nyt kun vuosia jatkunut nollakorko nousee muutaman prossan niin parkuu korkotukea.
      Tämähän käytiin jo 80-90 luvulla jolloin korkovähennykset poistuivat asuntovelallisilta ja rytinä kävi. Mitään ei ole opittu.

      Miksipä yhteiskunnan pitäisikään maksaa hyvätuloisten takki auki kävelevien omaisuuden hankkimiseen käytettyjen lainojen korkoja?

      Nyt on Saarikolla oma lehemä ojassa. Pistää hallituksen nurin ennen vaaleja

    • Anonyymi

      Helsinginsanomien GGGalllubbii perussuomalaiset jo toisena kannatusluvuissa. Sanna ja sdp on menossa alas niin,että heilahtellee. Orpolla pieni etumatka. Tiivoss hyvä hallitus ensivaalikaudeksi. Tuhottua suomea se ei kykene enää palauttamaan etiselleen,mutta ainakin lopullinen tuho estyy.

    • Anonyymi

      ...eikö näiden onnettomien näkökenttään mahdu mikä meitä odottaa ..entisen "Suuren ja Mahtavan"entisiin alusmaihinsa istuttamat politiikan johtopaikoille edenneet asiamiehet jarruttavat ja hidastavat Ukrainan välttämättä tarvitsemaa aseapua niin että "Putinia" kykenee toteuttamaan vuoden-parin sisään seuraavan askeleen suunnitelmassaan maailman valloittamiseksi...erään anatolialaisen lammaspaimenen pojanpoika myötävaikuttaa minkä voi ,osaamatta kuvitella kuka masinoi riitaa , epäsopua ja hajaannusta ja minkä takia..jo vuosikausia on satelliittikuvista näkynyt Karjalan korpeen muka metsätalouden varjolla raivattuja tieuria kohti Suomen rajaa ..nämä nuorisojengit ja maahanmuuttajataustaiset rikollisjoukkiot ovat osa suunnitelmaa yhteiskuntarauhan ja yleisen moraalin horjuttamiseksi , samoin kuin vasemmiston ja ympäristöpuolueiden mukamas rauhanohjelmat ja -pyrkimykset joiden ainoa tarkoitus on rapauttaa kansan puolustustahto ja -kyky...

      • Anonyymi

        Luin tuon sepustuksen ainaski viiteen kertaan ja ei aukea.
        Täytyy tunnustaa mulla täytyy olla eri lääkitys edellisen kirjoittajan kanssa.


    • Anonyymi

      TRASLAKI Mielestäni tämä laki halventaa myös transihmisiä, sillä nyt jokainen voi vaikka vitsillä päättää olla nainen tai mies. Mitään merkitystä ei ole sillä, koetko aikuisten oikeasti olevasi väärässä kehossa.
      Tämä avaa myös väylän massiiviselle väärinkäytölle. Esimerkiksi seksuaalirikolliset (miehet) voivat jatkossa hakeutua naisten vankilaan. Armeijan voi jättää käymättä ja urheilusarjatkin muuttuvat jokaiselle avoimeksi. Mikä meistä kukaan on toisen sukupuolta kiistämään, kerran laki sen meille kertoo.
      Tervetuloa sinipunavihreään todellisuuteen 2023.

    • Anonyymi

      Eu komissarin johtoon kaavaillaan Sannaa. Hieno juttu

      Ja jos Marin olisi EUn johdossa, niin täällä suuri joukko suomalaisia idiootteja huutaisi, että ettekö te muut EUlaiset nyt ymmärrä, että Marin on huono ihminen. Ja muun maailman Marin-ihailu sen kun vain yltyisi.

    • Anonyymi

      Näinhän se on

      Britannian puolustusministeri Ben Wallace nosti Suomen pääministerin Sanna Marinin (sd) Venäjän-vastaisen taistelun esikuvaksi kansainvälisen median edessä.
      – Astumme kaikki vahvasti esille vuonna 2023, mutta yksittäisen taianomaisen tapahtuman ei pidä odottaa ratkaisevan asioita kuukaudessa. Kuten Suomen pääministeri selvästi sanoi, tässä on kysymys vuodesta 2023, vuodesta 2024, vuodesta 2025 ja ajasta siitä eteenpäin, Wallace viittasi Marinin esiintymiseen Maailman talousfoorumissa Davosissa.
      ---
      On vain yksi lopputulos, joka on se, että Putin täytyy kukistaa Ukrainassa. Se on ainoa vaihtoehto, joka meillä lännessä on. Meidän on jatkettava Ukrainan tukemista, kunnes Putin häviää Ukrainassa, Wallace sanoo Iltalehdelle.

      Ydinasevaltion ja Naton toiseksi vahvimman jäsenvaltion puolustusministeri kiittelee Marinin johdonmukaisuutta.

    • Anonyymi

      Paskokaa housihinne

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Faktahan on että smp-persut on täysin rasisti-puolue. Ei mitään epäselvää. Suurin osa tuosta porukasta ei ole ollut ikinä missään tekemisessä ulkomaalaisten kanssa. Sisäsiittosta sakkia koko käööri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Faktahan on että smp-persut on täysin rasisti-puolue. Ei mitään epäselvää. Suurin osa tuosta porukasta ei ole ollut ikinä missään tekemisessä ulkomaalaisten kanssa. Sisäsiittosta sakkia koko käööri

        No mitä vittua se tuo yks p-housu koko aika rähjää sammaa sontoo jatkuvalla syötöllä. Ei kukaan kuitenkaan noteraa sitä ytään tippaa.

        Näytetäänkö Maria Ohisalolle pian ulko-ovea?
        Elli HarjuVihreissä osa jäsenistöstä pohtii, että puheenjohtaja Maria Ohisalolle ja muulle puoluejohdolle pitäisi antaa lähtöpassit, kirjoittaa Iltalehden politiikan toimittaja Elli Harju.
        Kansa toivoo hartaasti ja sanoo KYLLÄ KYLLÄ!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä vittua se tuo yks p-housu koko aika rähjää sammaa sontoo jatkuvalla syötöllä. Ei kukaan kuitenkaan noteraa sitä ytään tippaa.

        Näytetäänkö Maria Ohisalolle pian ulko-ovea?
        Elli HarjuVihreissä osa jäsenistöstä pohtii, että puheenjohtaja Maria Ohisalolle ja muulle puoluejohdolle pitäisi antaa lähtöpassit, kirjoittaa Iltalehden politiikan toimittaja Elli Harju.
        Kansa toivoo hartaasti ja sanoo KYLLÄ KYLLÄ!!!

        Oho
        "No mitä vittua se tuo yks p-housu koko aika rähjää sammaa sontoo jatkuvalla syötöllä. Ei kukaan kuitenkaan noteraa sitä ytään tippaa"

        "Nyt vaikuttaa, että herra on hermostunut. Mari anna sille per.että". Näin tuumasi työkaverini, kun pomo räyhäsi


    • Anonyymi

      Yli puoluerajojen tunnustetaan, että liandersson
      on suorastaan loistava opetusministeri. Koulutuksen kunnianpalautus on toteutunut. Li on Suomen historian paras opetusministeri. Ehdottomasti.👍🌹

      Tästä täytyy olla samaa mieltä. Koulutustason lasku ei ole hänen vikansa, vaan edellisten hallitusten, jotka lupasivat olla leikkaamatta koulutuksesta ja leikkasivat kuitenkin. Hänen ansiostaan koulutustaso tulee nousemaan tulevina vuosina sijoituksista, jotka on ohjattu siihen.

      • Anonyymi

        Seuraava hallitus varmaan pistää ”paremmaksi” ottaikohan ko. salkun seuraavaksi xerox Huhtasaari ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seuraava hallitus varmaan pistää ”paremmaksi” ottaikohan ko. salkun seuraavaksi xerox Huhtasaari ?

        Seuraava hallitus ei pysty enää nostamaan edellisen hölmöläishallituksen tuhoamaa suomea uuteen nousuun. Mutta se mitä on rippeet jäljellä sen se ehkä pystyy säilyttämään. On tulossa eteen vielä kovat ajat saattepa nähä. Vihervasemmitohölmöläishallitus ehti mm tehä ylipääsettömän velan suomelle. Onko järkeä ottaa velkaa ja sitten lahjoittaa ulkomaille korruptioon miljardeja. "Sama kun köyhä ruihnaisi pankista lainan ja antaisi rahat sitten vaikkapa sannalle"


    • Anonyymi

      Päivän paras ja ilouutinen !!! Sillä Emna Kari lähtee potaskaa puhumasta pois eduskunnasta. Siis ei ole enää ehdokkaana vaaleissa huhtikuussa. Vieläkö saataisiin iris ja marja sekä mikkonen sieltä pois,niin hyvä tulisi.

      • Anonyymi

        Suomen Perustan järjestämän mielipidekyselyn mukaan Perussuomalaiset ovat saamassa 98,6 prosenttia äänistä tulevissa eduskuntavaaleissa. Siksi puolue on jo tehnyt listan tulevan hallituksen ministereistä.

        Tuolla tuloksella Riikka saa pää-sisä ja valtionvarainministerin,
        sekä uuden perustettavan Oikeus-Valta-Totuus ja Moraali minsterin pestin. Ulkoministerin pesti menee jaettuna Jussi Halla-aholle ja Kiinan politiikan osalta Mika Niikolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen Perustan järjestämän mielipidekyselyn mukaan Perussuomalaiset ovat saamassa 98,6 prosenttia äänistä tulevissa eduskuntavaaleissa. Siksi puolue on jo tehnyt listan tulevan hallituksen ministereistä.

        Tuolla tuloksella Riikka saa pää-sisä ja valtionvarainministerin,
        sekä uuden perustettavan Oikeus-Valta-Totuus ja Moraali minsterin pestin. Ulkoministerin pesti menee jaettuna Jussi Halla-aholle ja Kiinan politiikan osalta Mika Niikolle.

        Jo näillä alkuun pääsee:
        PM Purra
        VM ,Vallinin valinnan myötä valtiovarainministeriö siirtyy Viroon.
        UM, Laura Huhtasääri
        Opetusministeri Jani Mäkelä
        Ulkomaankaupaministeri Nikko , erikoistunut Kiinan juttuihin
        Tas-arvo oikeusministeri Rydman
        liikenneministeri Mauri Peltokangas
        Tiede-kulttuuri Hakkaraisen Tepi
        Propagandaministeri Halla-aho
        Performanceministeri Tynkkänen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo näillä alkuun pääsee:
        PM Purra
        VM ,Vallinin valinnan myötä valtiovarainministeriö siirtyy Viroon.
        UM, Laura Huhtasääri
        Opetusministeri Jani Mäkelä
        Ulkomaankaupaministeri Nikko , erikoistunut Kiinan juttuihin
        Tas-arvo oikeusministeri Rydman
        liikenneministeri Mauri Peltokangas
        Tiede-kulttuuri Hakkaraisen Tepi
        Propagandaministeri Halla-aho
        Performanceministeri Tynkkänen

        Ja mie muutan varmaan ainaski vinkuintiaan tuon porukan tullessa valtaan,
        jiesusmarian poika sentään tätä menoa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja mie muutan varmaan ainaski vinkuintiaan tuon porukan tullessa valtaan,
        jiesusmarian poika sentään tätä menoa

        Päivän paras ja ilouutinen !!! Sillä Emna Kari lähtee potaskaa puhumasta pois eduskunnasta. Siis ei ole enää ehdokkaana vaaleissa huhtikuussa. Vieläkö saataisiin iris ja marja sekä mikkonen sieltä pois,niin hyvä tulisi. HURRAAAAAA!!!! HURRAAA!! Vielä kerran poijjaat HURRAAAAA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivän paras ja ilouutinen !!! Sillä Emna Kari lähtee potaskaa puhumasta pois eduskunnasta. Siis ei ole enää ehdokkaana vaaleissa huhtikuussa. Vieläkö saataisiin iris ja marja sekä mikkonen sieltä pois,niin hyvä tulisi. HURRAAAAAA!!!! HURRAAA!! Vielä kerran poijjaat HURRAAAAA!!!

        Emma on eräs tyylikkäimmistä naisista Suomessa. Ilo silmälle ja jutut älykkään ihmisen teräviä huomioita ilmaston ja yhteiskunnan tilasta.
        Eduskunta on nykyään kuin turkin basaarit hälisevine, häiriöine persuineen ja vapaaliittolaisineen.
        Oletettavasti Emmalla on joku asiallinen vaikutusvaltainen virka ja työ odottamassa. Kaikkea hyvää jatkossa, kiitos ja kumarrus


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nyt tuli oikein tykityksen tykitystä Mauri, ja jos joku ei tästä ymmärrä kun suomenkielellä kerrotaan mihin kaikkeen tämä johtaa ja mitä kuluja lain voimaantulo toisi niin nyt vihdoin pitäisi herätä ja miettiä onko tässä enään mitään järkeä!?👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tuli oikein tykityksen tykitystä Mauri, ja jos joku ei tästä ymmärrä kun suomenkielellä kerrotaan mihin kaikkeen tämä johtaa ja mitä kuluja lain voimaantulo toisi niin nyt vihdoin pitäisi herätä ja miettiä onko tässä enään mitään järkeä!?👍

        Viimeinen pisara Hallituksen sekoilussa Aivan sairas hallitus Suomessa. Mitähän Marinin hallitus vielä keksii viimeisllä metreillä.


    • Anonyymi

      On se surkuhupaisa katsoa persujen ihannemaan tuhoutumista.
      Eurooppa ei paleltunutkaan eikä rukoillut neukuilta kaasua ja öljyä vaan ostivat ne muualta. Eli venäjän tulot romahtivat totaalisesti. Kiina nyt 1% edestä osti ja samoin Intia 30% alennuksella, mutta kun putkia ei ole, niin se on nappikauppaa.
      Kukaan hullu ei neukuilta enää osta mitään energia-juttuja
      so
      Kiina odottaa kärsivällisesti, että Venäjä tuhoutuu itsensä, jotta he saisivat mukavan uuden jättiläisprovinssin, jossa on paljon kaasu- ja öljyvaroja.
      Venäjä hajoaa veriseen sisällissotaan.

    • Anonyymi

      On se soma vaan
      Tekonivelleikkauksen omavastuu 190 euroa (sis. yön potilashotellissa ruokineen ja kaksi yötä Coxassa sekä itse leikkauksen ja sairaalassaoloajan lääkkeet. Kyllä on onni asua Suomessa. Maksan mielelläni veroja.

      • Anonyymi

        Ortonissa oli jo kymmenen vuotta sitten 12.000 euroa. Maksan mielelläni veroja, että voisimme säilyttää nämä etuudet yhteiskunnassamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ortonissa oli jo kymmenen vuotta sitten 12.000 euroa. Maksan mielelläni veroja, että voisimme säilyttää nämä etuudet yhteiskunnassamme.

        Tuo on niin totta. Ihmiset eivät kerta kaikkiaan käsitä, että se tarve ja työkyvyn menetys voi tulla kenelle tahansa iästä ja asemasta riippumatta ja tulotaso voi romahtaa huomattavasti.
        nimim. iloinen veronmaksaja


      • Anonyymi

        Vakkuri kyllä tietää toduuden se on jämti.


    • Anonyymi

      Häätyy kyllä todellakin myöntää,että aloittaja on oikessa."Hölmöläiset hallituksessa"

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Siinäpä tomera ja hyvänäköinen flikka ja vielä perussuomalainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä tomera ja hyvänäköinen flikka ja vielä perussuomalainen.

        Kyllä kyllä!


    • Anonyymi

      Velkaisin ja vastuuton hallitus mitä Suomen historia kantaa. Osaamaton pääministeri petaa itselleen eurooppaan huippuvirkaa ja Suomessa kansa kitkuttelee että jotenkin arjesta selviäisi. Onneksi vaalit on parin kuukauden päästä niin saadaan äänestää nämä ketkut pihalle.

      • Anonyymi

        Päinvastoin uusin galluppi näyttää, että persut ja kokkareet sukeltaa.
        Kokoomuksen arvomaailma on tällä hetkellä vastenmielinen, kun monet ihmiset painivat toimeentulon kanssa. Vähäosaisilta leikkaamalla ei säästetä. Jos ihmisten jokapäiväinen toimeentulo on riitämätön, kostautuu se tulevaisuudessa.
        Persujen uiuiui politiikkaa ihmisten pilkkaamisin saa tuomion ja hapannamma uppoaa syvemmälle ja syvemmälle synkkiin virtoihin.
        Vappauen liitto nousee 0,001% suosioon. Revipä siitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päinvastoin uusin galluppi näyttää, että persut ja kokkareet sukeltaa.
        Kokoomuksen arvomaailma on tällä hetkellä vastenmielinen, kun monet ihmiset painivat toimeentulon kanssa. Vähäosaisilta leikkaamalla ei säästetä. Jos ihmisten jokapäiväinen toimeentulo on riitämätön, kostautuu se tulevaisuudessa.
        Persujen uiuiui politiikkaa ihmisten pilkkaamisin saa tuomion ja hapannamma uppoaa syvemmälle ja syvemmälle synkkiin virtoihin.
        Vappauen liitto nousee 0,001% suosioon. Revipä siitä

        Translaki ja hölmöläishallitus. Tulee kalliiksi muuttaa kaikki lait ja asetukset tuon järjenvastaisen päätöksen myötä. Miten nimi muuttuu,vai muuttuko lainkaan,kun esim mikko vaihtaa kikkelin pimpiin eli mies naiseksi? Kylien vanhatpoijat vissiin muuttunee sitten vanahoiksi piikoiksi kun ne vaihtaa sukupuolta ilmoittamalla ny olemme naisia. Katoaa näinollen ns. peräkammarinpoijaat. Hahaaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Translaki ja hölmöläishallitus. Tulee kalliiksi muuttaa kaikki lait ja asetukset tuon järjenvastaisen päätöksen myötä. Miten nimi muuttuu,vai muuttuko lainkaan,kun esim mikko vaihtaa kikkelin pimpiin eli mies naiseksi? Kylien vanhatpoijat vissiin muuttunee sitten vanahoiksi piikoiksi kun ne vaihtaa sukupuolta ilmoittamalla ny olemme naisia. Katoaa näinollen ns. peräkammarinpoijaat. Hahaaa!!!

        On siinä jiesiönperän vanhoilla papoilla ongelma. Ollako vai ei. Kysykää apua vaikka meiltä tepsan heteroilta, met tiiämmä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siinä jiesiönperän vanhoilla papoilla ongelma. Ollako vai ei. Kysykää apua vaikka meiltä tepsan heteroilta, met tiiämmä

        Ei tepsalaiset sitä tiiä,mutta ehkä satu hissi tietää kysymme siltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Translaki ja hölmöläishallitus. Tulee kalliiksi muuttaa kaikki lait ja asetukset tuon järjenvastaisen päätöksen myötä. Miten nimi muuttuu,vai muuttuko lainkaan,kun esim mikko vaihtaa kikkelin pimpiin eli mies naiseksi? Kylien vanhatpoijat vissiin muuttunee sitten vanahoiksi piikoiksi kun ne vaihtaa sukupuolta ilmoittamalla ny olemme naisia. Katoaa näinollen ns. peräkammarinpoijaat. Hahaaa!!!

        Jos vain puolet vanhoistapojista vaihtaa sukupuolta niin voivat paritella keskenään eikä tule homoiksi syyttelyä kun ovat sitä saman sukupuolen kanssa parittelua vastaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos vain puolet vanhoistapojista vaihtaa sukupuolta niin voivat paritella keskenään eikä tule homoiksi syyttelyä kun ovat sitä saman sukupuolen kanssa parittelua vastaan

        No mutta yhtähyvin tämä versio käy maka heteroillekin. Tiedoksi vaan noin 70 % aviopareista on myöskin biseksuaaleja jollei suorastaan homoja ja lespoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mutta yhtähyvin tämä versio käy maka heteroillekin. Tiedoksi vaan noin 70 % aviopareista on myöskin biseksuaaleja jollei suorastaan homoja ja lespoja.

        Tiedoksi bi- seksuaalilla ja homoilla joita lespotkin on on selvä ero seksuaali käyttäytymisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedoksi bi- seksuaalilla ja homoilla joita lespotkin on on selvä ero seksuaali käyttäytymisessä.

        Kima ku kiima ei mitään senkummempaa eroa,joskin toiset ovat ylikiimaisia ihmisiä. Joo lespo on sama kuin homo tiedetään tää.


    • Anonyymi

      Kyllähän yrittäjille ja tehtaille ym roistoille kelpaa ulkomainen HALPATYÖVOIMA ja reserviiä kyllä piisaa niinkauan kuin hölmöläisvieheriätkommarit ovat vallassa päättämässä. Osaikasena huonolla nälkäpalkalla ovat ja joutuvat kelan luukulta hakemaan toimeentukea että elävät lisäksi asumistukia saavat täysmääräsesti. Hölömöläishallitus vähät välittää omista kansalaisista ja työttömistä,KYLLÄ KANSA TIETÄÄ.

      • Anonyymi

        Persuille tiedoksi 60% maahan muuttajista on työllistynyt. Tehän olette tässäkin asiassa puhuneet täyttä pa..kaa.

        Olisi mukava saada tilasto kuinka paljon puolueiden työikäisistä äänestäjistä on työssä ja vielä prosenttilukuina.


    • Anonyymi

      Minä varoitin jo ennen viime eduskuntavaaleja että äänestäkää PerusSuomalaisia jos haluatte estää Suomen totaalisen tuhoutumisen. No ihmiset eivät uskoneet ja nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
      Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
      Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
      Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
      Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.

      • Anonyymi

        Marinin hallitus pelasti suomen kun ei lähtenyt leikkaamaan kuten 1990 luvun vaihteessa jolloin Suomi meni polvilleen, 2010 seutuvissa missä lama oli syvä.
        Tai jos verrataan nousukausia niin Sipilän hallitus kun euroopassa alkoi nousukausi niin Sipilä onnistui kääntämään suomen nousun melkein taantumaksi juurikin leikkauksilla, kun muualla euroopassa nousukausi jatkui. Persut oli sipilän hallituksessa tuhoamassa Suomea. Kun sipilän hallitus ilmoitti budjektinsa ja leikkauslistat luottolaitokset laski Suomen luottoluokitusta. Kannattaa lukea perustelut miksi laski niin saatat ymmärtää asioita paremmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus pelasti suomen kun ei lähtenyt leikkaamaan kuten 1990 luvun vaihteessa jolloin Suomi meni polvilleen, 2010 seutuvissa missä lama oli syvä.
        Tai jos verrataan nousukausia niin Sipilän hallitus kun euroopassa alkoi nousukausi niin Sipilä onnistui kääntämään suomen nousun melkein taantumaksi juurikin leikkauksilla, kun muualla euroopassa nousukausi jatkui. Persut oli sipilän hallituksessa tuhoamassa Suomea. Kun sipilän hallitus ilmoitti budjektinsa ja leikkauslistat luottolaitokset laski Suomen luottoluokitusta. Kannattaa lukea perustelut miksi laski niin saatat ymmärtää asioita paremmin.

        Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet jne.. jne.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet jne.. jne.....

        Vihreäsiirtymä pelasti jokaisen kansalaisen sähkö katastrofilta nimittäin tuulivoima ja se persuja nyppii kun eivät voi tosiasialle mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet jne.. jne.....

        On sulla vaan tosi ankeaa. Koita jaksaa jne jne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sulla vaan tosi ankeaa. Koita jaksaa jne jne

        Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet jne.

        Vihreä siirtymä pelasti tänä talvena kansalaiset sähkökatastrofilta. Se persuja sitten nyppii.

        Marinin hallitus pelasti suomen kun ei lähtenyt leikkaamaan kuten 1990 luvun vaihteessa jolloin Suomi meni polvilleen, 2010 seutuvissa missä lama oli syvä.
        Tai jos verrataan nousukausia niin Sipilän hallitus kun euroopassa alkoi nousukausi niin Sipilä onnistui kääntämään suomen nousun melkein taantumaksi juurikin leikkauksilla, kun muualla euroopassa nousukausi jatkui. Persut oli sipilän hallituksessa tuhoamassa Suomea. Kun sipilän hallitus ilmoitti budjektinsa ja leikkauslistat luottolaitokset laski Suomen luottoluokitusta. Kannattaa lukea perustelut miksi laski niin saatat ymmärtää asioita paremmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreä siirtymä pelasti tänä talvena kansalaiset sähkökatastrofilta. Se persuja sitten nyppii.

        Marinin hallitus pelasti suomen kun ei lähtenyt leikkaamaan kuten 1990 luvun vaihteessa jolloin Suomi meni polvilleen, 2010 seutuvissa missä lama oli syvä.
        Tai jos verrataan nousukausia niin Sipilän hallitus kun euroopassa alkoi nousukausi niin Sipilä onnistui kääntämään suomen nousun melkein taantumaksi juurikin leikkauksilla, kun muualla euroopassa nousukausi jatkui. Persut oli sipilän hallituksessa tuhoamassa Suomea. Kun sipilän hallitus ilmoitti budjektinsa ja leikkauslistat luottolaitokset laski Suomen luottoluokitusta. Kannattaa lukea perustelut miksi laski niin saatat ymmärtää asioita paremmin.

        Vihervasemmistohallituksen Sote- uudistus kuoli syntyessään.
        Se meni läpi jälleen valheella ja vääryydellä. Luvattiin palvelut lähelle ihmistä ja edullisemmin.
        Tuli vaan lisää hallintoa ja palkintovirkoja . Pienituloiset, sairaat ja vanhukset ovat jälleen maksajina. Palvelut menevät kauemmas, palvelumaksut ja omavastuut nousivat. Veron maksajilta myös tarvitaan lisärahoitusta. Loppua ei näy.
        Saatiin lisää kallista julkista hallintoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmistohallituksen Sote- uudistus kuoli syntyessään.
        Se meni läpi jälleen valheella ja vääryydellä. Luvattiin palvelut lähelle ihmistä ja edullisemmin.
        Tuli vaan lisää hallintoa ja palkintovirkoja . Pienituloiset, sairaat ja vanhukset ovat jälleen maksajina. Palvelut menevät kauemmas, palvelumaksut ja omavastuut nousivat. Veron maksajilta myös tarvitaan lisärahoitusta. Loppua ei näy.
        Saatiin lisää kallista julkista hallintoa.

        Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.


        Äänestä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.


        Äänestä

        Ei ikinä.Missähän maailmoissa te raukat elätte


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasemmistohallituksen Sote- uudistus kuoli syntyessään.
        Se meni läpi jälleen valheella ja vääryydellä. Luvattiin palvelut lähelle ihmistä ja edullisemmin.
        Tuli vaan lisää hallintoa ja palkintovirkoja . Pienituloiset, sairaat ja vanhukset ovat jälleen maksajina. Palvelut menevät kauemmas, palvelumaksut ja omavastuut nousivat. Veron maksajilta myös tarvitaan lisärahoitusta. Loppua ei näy.
        Saatiin lisää kallista julkista hallintoa.

        Kepu on ainoa joka on luvannut palvelujen halpuvan. Se on ollut tosiasia jo vuosia että terveydenhoidolla on liian vähän rahaa. Kepuhan se esti lisäbudjetissakin suuremman rahan antamisen. Ennemmin rahoittaa turpeen polttamista kuin teveydenhultoa.


    • Anonyymi

      Kunpa olisi olemassa edes yksi uutinen, jossa kerrottaisiin mitä hyvää maahanmuuttajat ovat saaneet aikaan Suomessa.

      • Anonyymi

        Onhan niitä kato yrittäjien juttuja.


      • Anonyymi

        Tuovat vaihtelua geeniainekseen.


      • Anonyymi

        Pakkohan teillä on olla muitakin vaaliteemoja, vai onko?


    • Anonyymi

      Ulkomaisen työvoiman hyväksikäyttöepäilyt ovat nostaneet työperäisen maahanmuuton ongelmat julkisuuteen.

      Esimerkiksi Närpiön seudulla kasvihuoneyrittäjää epäillään ihmiskaupasta ja törkeästä kiskonnasta.

      Siirtolaisuusinstituutin erikoistutkija Mika Raunio sanoo, että Närpiön seudun kokemuksista pitää ottaa oppia valtakunnallisestikin.

      – Jos meillä edistetään työperäistä maahanmuuttoa, on oltava myös mahdollisuudet varmistaa, ettei se aiheuta ongelmia tänne tuleville ihmisille eikä myöskään yhteiskunnalle, Raunio sanoo.

      • Anonyymi

        Voi Voi
        Siihen ne persurievut kaatuu kun ei ajatus maailma riitä muuhun kuin maahanmuuttoon.


    • Anonyymi

      Valtava joukko suomalaisia työttömiä siirtynyt eläkkeelle viimisen vuoden aikana. Ja hölömöläishallitus laskee nämäkin työllistetyiksi. Sama asia oli sodankylässäkin kehuttiin kuinka hyvä työllisyystilanne meillä on. No onhan se kun ei ole immeisiäkään työmarkkinoilla.

      • Anonyymi

        Jälleen kerran täysin tietämätön huutelija. Tai epäilen että tahallaan valehtelee.
        Sodankylässä kaivokset työllistää erittäin hyvin ja Kevitsa vieläpä muiltakin paikkakunnalta olevia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ministeri Saarikko runoili tänään, että hallitus on ollut ydintehtävien äärellä. Armoton velkaantuminen, torso vajaasti rahoitettu sote-uudistus, turpeen alasajo, seinähullu elvytyspaketti, kiilusilmäinen ilmastopolitiikka, vihervasemmistolainen ideologia ja translaki eivät ole mielestäni Suomen valtion ydintehtäviä!
      Politiikka ei saa olla sairasta ideologiaa tai veroeurojen ulkomaille lappaamista! Sen pitää olla Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin takaamista!

      • Anonyymi

        Toista se on tuossa itänaapurissa, jossa on pienempikansantalous kuin esim. Italiassa ja Hollannissa

        "Tietojen mukaan Venäjälle tärkeät verotulot öljystä ja kaasusta laskivat tammikuussa noin 46 prosenttia vuodentakaisesta.
        Samalla maan budjettivaje kasvoi tammikuussa alustavien tietojen mukaan noin 23 miljardia euroon. Kyseessä on suurin tammikuussa kirjattu budjettivaje sitten vuoden 1998. Budjettivaje tarkoittaa sitä, että valtion suunnitellut menot ovat tuloja suuremmat".''

        Met jiesiössä kohta itkemmä
        Voihan rakhat Rasputinazis" 🥵🔥


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toista se on tuossa itänaapurissa, jossa on pienempikansantalous kuin esim. Italiassa ja Hollannissa

        "Tietojen mukaan Venäjälle tärkeät verotulot öljystä ja kaasusta laskivat tammikuussa noin 46 prosenttia vuodentakaisesta.
        Samalla maan budjettivaje kasvoi tammikuussa alustavien tietojen mukaan noin 23 miljardia euroon. Kyseessä on suurin tammikuussa kirjattu budjettivaje sitten vuoden 1998. Budjettivaje tarkoittaa sitä, että valtion suunnitellut menot ovat tuloja suuremmat".''

        Met jiesiössä kohta itkemmä
        Voihan rakhat Rasputinazis" 🥵🔥

        https://www.youtube.com/watch?v=UPGgraNrjNE&t=1231s&ab_channel=IlkkaVakkuri czx


    • Anonyymi

      Sanna Marin posket hehkuen, avointa vihaa uhkuen maalittaa perussuomalaisia eikä lainkaan ymmärrä, että oma käyttäytyminen osoittaa hänen olevan juuri sitä, mistä muita syyttää. Tämä on niin ominaista käytöstä Sanna Marinille. Hän on median myötävaikutuksella alkanut uskomaan ylivertaisuutensa muihin nähden. Vika löytyy aina muista. Tämä on järkyttävää katsella ja kuunnella.
      Puolueen rasistisuus on Suomen lain vastaista. Syytös, että joku suomalainen puolue olisi rasistinen, on hyvin erikoinen. Puoluelaki edellyttää, että on sitoutunut perustuslakien ja kansanvaltaiseen periaatteiden noudattamiseen.
      Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä on todennut, että jos Suomessa on rasistinen puolue, se tarkoittaa, että oikeusministeriö olisi puoluerekisterin ylläpitäjänä epäonnistunut tehtävässään.
      Mutta vakava asia onkin nyt se, että onko Sanna Marinin maalittaminen nyt sitten saanut uudet kasvot?

      • Anonyymi

        Nämä jotka kovaan ääneen huutaa rasismista/syrjinnästä, syylistyvät itse rasismiin/syrjintään ihan kokoajan Perussuomalaisten suoranaisella vainoamisella! Hallituspuolueet etupäässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä jotka kovaan ääneen huutaa rasismista/syrjinnästä, syylistyvät itse rasismiin/syrjintään ihan kokoajan Perussuomalaisten suoranaisella vainoamisella! Hallituspuolueet etupäässä.

        Lehti teki kyselyn ja persujen kannattajat oli rasistisimpia. Eikö se meinaa muistua mieleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä jotka kovaan ääneen huutaa rasismista/syrjinnästä, syylistyvät itse rasismiin/syrjintään ihan kokoajan Perussuomalaisten suoranaisella vainoamisella! Hallituspuolueet etupäässä.

        No tulihan sieltä se normaali uhrautuminen uiuiuiui, emmä met mutta muut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä jotka kovaan ääneen huutaa rasismista/syrjinnästä, syylistyvät itse rasismiin/syrjintään ihan kokoajan Perussuomalaisten suoranaisella vainoamisella! Hallituspuolueet etupäässä.

        Sanna Marin posket hehkuen, avointa vihaa uhkuen maalittaa perussuomalaisia eikä lainkaan ymmärrä, että oma käyttäytyminen osoittaa hänen olevan juuri sitä, mistä muita syyttää. Tämä on niin ominaista käytöstä Sanna Marinille. Hän on median myötävaikutuksella alkanut uskomaan ylivertaisuutensa muihin nähden. Vika löytyy aina muista. Tämä on järkyttävää katsella ja kuunnella.


    • Anonyymi

      No joo jiesiön anhapoika purkaa paineitaan naisvihassaan. Sitä se tekee kun ei saaa pilhua koskaan niin iskee naisviha jopa pääministeriä kohtaan joka toki on syytön sinun nuttuskehveliyteen

      • Anonyymi

        Minä varoitin jo ennen viime eduskuntavaaleja että äänestäkää PerusSuomalaisia jos haluatte estää Suomen totaalisen tuhoutumisen. No ihmiset eivät uskoneet ja nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
        Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
        Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
        Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
        Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä varoitin jo ennen viime eduskuntavaaleja että äänestäkää PerusSuomalaisia jos haluatte estää Suomen totaalisen tuhoutumisen. No ihmiset eivät uskoneet ja nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
        Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
        Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
        Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
        Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.

        https://www.youtube.com/watch?v=mFPM_7jySSw&list=WL&index=33&t=92s&ab_channel=Keskusta järkevä mies kuuluisi perussuomalaisiin ja kyllä hän onkin persusuomal.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä varoitin jo ennen viime eduskuntavaaleja että äänestäkää PerusSuomalaisia jos haluatte estää Suomen totaalisen tuhoutumisen. No ihmiset eivät uskoneet ja nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
        Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
        Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
        Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
        Mä luotan että te olette viisaita ja äänestätte PerusSuomalaiset pääministeripuolueeksi 2.4.2023.

        Eihän tuosta puutu muuta kuin ilmoitus . että yhytte venäjään ja koko Suomen viette keskiajalle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tuosta puutu muuta kuin ilmoitus . että yhytte venäjään ja koko Suomen viette keskiajalle

        Meillä jiesiössä veroaste on pysynyt nollassa jo vuosia, vaikka

        Suomessa verotus on huomaamatta keventynyt
        Kestävyysvajeen taustalla vaikuttaa myös se, että kokonaisveroaste on Suomessa alentunut selvästi vuoden 2016 jälkeen.
        11.2. 2:00


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä jiesiössä veroaste on pysynyt nollassa jo vuosia, vaikka

        Suomessa verotus on huomaamatta keventynyt
        Kestävyysvajeen taustalla vaikuttaa myös se, että kokonaisveroaste on Suomessa alentunut selvästi vuoden 2016 jälkeen.
        11.2. 2:00

        Persuille tiioksi
        ”Jos veroasteemme olisi pysynyt koko ajan vuoden 2016 tasolla eli 44 prosentissa, julkisen talouden tulot olisivat tänä vuonna noin 8 miljardia euroa suuremmat kuin niiden arvioidaan olevan.”


    • Anonyymi

      Alla vielä HS:n jutusta löytyvät skaalamattomat luvut Persujen kannatuksesta nuorilta.
      PS 28%
      SDP 13%
      Vihr 11%
      Kok 9%
      Kesk 7%
      Vas 6%
      KD 1%
      RKP 1%
      Liike 1%
      Muut 1%
      Ei äänestäisi missään tapauksessa 3%
      Ei osaa sanoa 16%
      Ei halua sanoa 5%

      • Anonyymi

        ttps://www.hs.fi/politiikka/art-2000009384628.html?fbclid=IwAR1mh0jB_KCw-GW19Ew0igNw49-dht27RpqTzmaUPTeWmRS6JmO4YneE1PU mng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ttps://www.hs.fi/politiikka/art-2000009384628.html?fbclid=IwAR1mh0jB_KCw-GW19Ew0igNw49-dht27RpqTzmaUPTeWmRS6JmO4YneE1PU mng

        PERSUT JO TOISENA gallubeissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PERSUT JO TOISENA gallubeissa

        Sanna -kakkosta II -pukkaa
        MTV:n uutiset: Marinin hallitukseen erittäin tai melko tyytyväisiä 63 prosenttia vastaajista


      • Anonyymi

        No jo joku löysi järjen jättiläisenkin tänne. Tämä palstahan alkaa olla pahanan pohjimmaista laadun suhteen.
        Nostkaa nyt vähän edes tasoa


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kylmät väreet, puistatus ja oksetus. Kyllä on sairasta ja alkeellista, niin "uskonnonvapautta" toteuttavilta ulkomaantulijaisilta kuin heiltä, jotka tällaisen eläinrääkkäyksen sallisivat.
      Päivä päivältä sairaampaan suuntaan hölmöläishallitus menee. Tainnutus on ehdoton ennen eläimen tappamista.

      • Anonyymi

        Niinhän se on mutta kristinuskon lahko onnistui estämään lasten sukuelinten silpomisen.


      • Anonyymi

        Kohta voidaan kysyä mitä kaikkea uutta sivistyskäsitteeseen kuuluu. Enemmän kummastuttaa kuka ajoi Suomen ottamaan niitä, jotka julistivat naisen kohdun aseekseen. Eräs muslimi sanoi, että Eurooppa voisi pelastaa itsensä moniavioisuudella, mutta hän myös totesi tietävänsä, että sitä he eivät tee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohta voidaan kysyä mitä kaikkea uutta sivistyskäsitteeseen kuuluu. Enemmän kummastuttaa kuka ajoi Suomen ottamaan niitä, jotka julistivat naisen kohdun aseekseen. Eräs muslimi sanoi, että Eurooppa voisi pelastaa itsensä moniavioisuudella, mutta hän myös totesi tietävänsä, että sitä he eivät tee.

        Eivätkä voisi tehdä, kun eivät jostain syyst voi julkistaa totuutta astrologiasta suhteessa ihmisluonteeseen. Sitten on niitä, jotka "tietävät" ulkonäön perusteella. Kunhan on "ihan hyvän näkönen, ni ota se". Näin he yhdistävät tulen ja veden yms. vastakkaisia elementtejä, ja eläinmerkkejä, ja päitä putoilee.
        Oma lukunsa on sitten ne, jotka luulevat tietävänsä mikä heidän tyttärelleen on parasta isän tai äidin luonteen perusteella.


    • Anonyymi

      TODELLA HÖLMÖLÄISIÄ EIVÄT NÄÄ METSÄÄ PUILTA. EI POLITIIKOT HALUA KIELTÄÄ RIKOLLISTEN MAAHAN PÄÄSYÄ KUN ITEKKIN OVAT RIKOLLISIA TUOMION SAANEITA. ESM LIIKENNEMINISTERI HARAKKA SAI TUOMION PASKAN HEITOSTA OULUN TEATTERISSA. TOTTAKAI NÄITÄ SAA JA PITÄÄ TONKIA RUOTIA ESIIN TUUVA MINKÄLAISET KONNAT MEIDÄN ASIOITA HOITAA.

      • Anonyymi

        Taisipa olla tilaston mukaan eniten rikollisia Perussuomalaisissa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Odotettavissa itkijämiesten ulinaa pari-kolme päivää.Meillä jiesiössä kuukausia

      "Sanna Marin arvostetun amerikkalaisen 60 Minutes -ohjelman henkilö­kuvassa: ”Tanssin yhä ja juon silloin tällöin”

      60 Minutes -ohjelman kävi Suomessa piirtämässä henkilökuvaa Sanna Marinista. Ohjelma tulee ulos Yhdysvalloissa sunnuntaina".

      • Anonyymi

        Venäjä on uhka koko Euroopalle ja siksi on varmistettava, että Ukraina voittaa, pääministeri Sanna Marin (sd.) arvioi yhdysvaltalaiskanava CBS:n 60 Minutes -ohjelman haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

        – He hyökkäävät toiseen maahan, he surmaavat siviilejä, he tuhoavat infrastruktuuria. Venäjä on uhka meille kaikille, ja siksi meidän on varmistettava, että Ukraina voittaa, Marin sanoo haastattelussa.

        Pääministeri ei myöskään usko, että Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa voi puhua järkeä. Sen sijaan hän kuvailee Putinin toimien olevan hyvin tunteellisia, ja perustuvan jonkinlaiseen tunteeseen Venäjän historiasta ja suuruudesta.


    • Anonyymi

      Elämä jatkunee uiutuksista huolimatta:

      Suomen luottoluokitus säilyi ennallaan
      Luottoluokituslaitos Fitch Ratings pitää Suomen luottoluokituksen ennallaan, Valtiokonttori tiedottaa.
      Fitch Ratings vahvisti viime perjantaina, että Suomen valtion pitkäaikaisen velan luottoluokitus pysyy AA+-tasolla. Luokituksen näkymät ovat tiedotteen mukaan vakaat

      • Anonyymi

        Niin ne luuli edellisenkin hallituksen alussa missä persut oli mukana.
        Mutta kun Sipilän hallitus julkaisi pudjetin ja leikkaus listat niin luottoluokitusta laskettiin. Kannattaa lukea perustelut miksi laski.

        Nykyinen luja luokituksen pito on Marinin hallituksen tekemä.


    • Anonyymi

      Enää reilu kuukausi ja sitten suomen tuhoaminen päättyy. Onkohan enää mitään suomen pelastamiseksi tehtävissäkään se aika näyttänee. Mutta hirveen vaikeaa se tulee olemaan ja vie vuosikymmeniä saada edes entiselleen tämän 4 vuoden tuhoallon jälkeen,minkä vihervasemmistohölmöläishallitus sannan johdolla on rakkaalle suomellemme tehnyt.

      Terveyshuolto,hirvittävä velka ja korko, koulujärjestelmä pilattu,translaki,liikennemerkit ,katujegit, maahanmuuttajaloiset, inflaatio,sähkö,työttömyys,vanhukset,mielenteveynuoret.ym ym Lista on pitkä ja sitä voisi jatkaa loputtomiin huh huh!

    • Anonyymi

      Ja mikä nuista oikeastaan jiesiössä meitä koskis.Ei mikhän veliseni.

      "Terveyshuolto,hirvittävä velka ja korko, koulujärjestelmä pilattu,translaki,liikennemerkit ,katujegit, maahanmuuttajaloiset, inflaatio,sähkö,työttömyys,vanhukset,mielenteveynuoret.ym ym Lista on pitkä ja sitä voisi jatkaa loputtomiin huh huh!"

      Pankolla mukava maata ja piereskellä ja vähän ottaa aina välillä hapanta. Siinä se aika kuluu lepposasti,

      • Anonyymi

        EI koske muuta kuin koko armasta suomeamme kokkonaan.


      • Anonyymi

        Tuota samaa vois kertailla esim 70-90-luvuille. Velkaa oli sama mitätön määrä, sähkökatkoja oli, korot oli huimat kymmenissä prosenteissa pahimpaan aikaan, talot siirtyi pankeille ja huijareille.
        Koulu oli mitä oli 2-300 000 suomalaista pakkomuutti Ruotsiin risusavottien sijaan.Työttömyyskorvaukset olivat lähes pilkantekoa. Vanhainkodit huh,huh.Melkoisia haisuloita. Homot pistettiin linnaan, samoin asesta kieltäytyjät. Mielenterveys jutut samaa kuin
        nytkin, kiikussa roikkuvia silloin kuin nytkin.
        Voishan tätä jatkaa vaikka kuinka.Alko, tupakka, tiestö jne
        Meillä on asiat nyt aika hyvin jiesiöissäkin. Eikö vainkostakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuota samaa vois kertailla esim 70-90-luvuille. Velkaa oli sama mitätön määrä, sähkökatkoja oli, korot oli huimat kymmenissä prosenteissa pahimpaan aikaan, talot siirtyi pankeille ja huijareille.
        Koulu oli mitä oli 2-300 000 suomalaista pakkomuutti Ruotsiin risusavottien sijaan.Työttömyyskorvaukset olivat lähes pilkantekoa. Vanhainkodit huh,huh.Melkoisia haisuloita. Homot pistettiin linnaan, samoin asesta kieltäytyjät. Mielenterveys jutut samaa kuin
        nytkin, kiikussa roikkuvia silloin kuin nytkin.
        Voishan tätä jatkaa vaikka kuinka.Alko, tupakka, tiestö jne
        Meillä on asiat nyt aika hyvin jiesiöissäkin. Eikö vainkostakin.

        Turhaa yrität tuputtaa tosiasia on tämä "Enää reilu kuukausi ja sitten suomen tuhoaminen päättyy. Onkohan enää mitään suomen pelastamiseksi tehtävissäkään se aika näyttänee. Mutta hirveen vaikeaa se tulee olemaan ja vie vuosikymmeniä saada edes entiselleen tämän 4 vuoden tuhoallon jälkeen,minkä vihervasemmistohölmöläishallitus sannan johdolla on rakkaalle suomellemme tehnyt.

        Terveyshuolto,hirvittävä velka ja korko, koulujärjestelmä pilattu,translaki,liikennemerkit ,katujegit, maahanmuuttajaloiset, inflaatio,sähkö,työttömyys,vanhukset,mielenteveynuoret.ym ym Lista on pitkä ja sitä voisi jatkaa loputtomiin huh huh!"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa yrität tuputtaa tosiasia on tämä "Enää reilu kuukausi ja sitten suomen tuhoaminen päättyy. Onkohan enää mitään suomen pelastamiseksi tehtävissäkään se aika näyttänee. Mutta hirveen vaikeaa se tulee olemaan ja vie vuosikymmeniä saada edes entiselleen tämän 4 vuoden tuhoallon jälkeen,minkä vihervasemmistohölmöläishallitus sannan johdolla on rakkaalle suomellemme tehnyt.

        Terveyshuolto,hirvittävä velka ja korko, koulujärjestelmä pilattu,translaki,liikennemerkit ,katujegit, maahanmuuttajaloiset, inflaatio,sähkö,työttömyys,vanhukset,mielenteveynuoret.ym ym Lista on pitkä ja sitä voisi jatkaa loputtomiin huh huh!"

        Siinä persu näkee märkää unta että Jani mäkelä,et kumppanit pääsee valtaan sotkemaan maan asiat. Unoha hyvä pappa virtes ja mene vaikka kävelylenkille jotta pää pikkusen selviää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä persu näkee märkää unta että Jani mäkelä,et kumppanit pääsee valtaan sotkemaan maan asiat. Unoha hyvä pappa virtes ja mene vaikka kävelylenkille jotta pää pikkusen selviää

        Minä varoitin jo ennen viime eduskuntavaaleja että äänestäkää PerusSuomalaisia jos haluatte estää Suomen totaalisen tuhoutumisen. No ihmiset eivät uskoneet ja nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
        Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
        Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
        Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
        Mä luotan että te olette viisaita ja äänenne pesuill...


    • Anonyymi

      Ei veliseni kukaan lähde persujen kanssa hallitukseen. Ei meillä sentään asiat noin huonosti ole ja mene

    • Anonyymi

      Joku arabikulttuuri ei vaan kuulu tänne ne ei halua maksaa veroja.

      • Anonyymi

        Ei tänne kuulu ahdasmielinen persu kulttuurikaan.
        Tänne kuuluu pohjoismainen vapaa demokraattinen kulttuuri joka on tasa arvoinen joka asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tänne kuulu ahdasmielinen persu kulttuurikaan.
        Tänne kuuluu pohjoismainen vapaa demokraattinen kulttuuri joka on tasa arvoinen joka asiassa.

        Eikä lappiin kuulu etelän vetelät,junantuomat vanhatpoijat/papat.


    • Anonyymi

      Kun joku sanoo jotain positiivista Marinista, paikalle lentää parvi sontakärpäsiä haukkumaan Marinia. Valtaosa näistä on miespuolisia, Venäjän masinoivia trolleja.
      ssekä
      persuja sekä perskokkareita. Ihmettelen valtavasti näiden tahojen halua kusta omiin muroihin sen sijaan, että käyttäsimme tämän maakuva hyödyksemme. Tolloja riittää maailmassa.

      • Anonyymi

        Marin edustaa maailmalla Suomea, joten meidän kaikkien kannattaa ottaa ylpeinä ihastelut vastaan. Ihastelu on enemmän Suomi-ihastelua kuin Marin-ihastelua. Hienoa että pääministerimme on esiintymistaitoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin edustaa maailmalla Suomea, joten meidän kaikkien kannattaa ottaa ylpeinä ihastelut vastaan. Ihastelu on enemmän Suomi-ihastelua kuin Marin-ihastelua. Hienoa että pääministerimme on esiintymistaitoinen.

        Paras pääministeri ties kuinka pitkään aikaan. Mennyt läpi niin kummallisen kauden, että toista vastaavaa ajanjaksoa tuskin on ollut. Esiintymistaitoinen. Kielitaitoinen. Edustava. Ja sitten vielä with a twist eli ei ole ihan kiiltokuvapoliitikko vaan myös ihminen virheineen


    • Anonyymi

      Suomessa on mahtava pääministeri pitkästä aikaa!

      No missä pankolla löhöävät ruski-trollit?

    • Anonyymi

      Enää reilu kuukausi ja sitten suomen tuhoaminen päättyy. Onkohan enää mitään suomen pelastamiseksi tehtävissäkään se aika näyttänee. Mutta hirveen vaikeaa se tulee olemaan ja vie vuosikymmeniä saada edes entiselleen tämän 4 vuoden tuhoallon jälkeen,minkä vihervasemmistohölmöläishallitus sannan johdolla on rakkaalle suomellemme tehnyt. Seuraava pääministeri herra orpo,valtionvarainministeri sari essaja,opetusministeriksi jukka kustasson sdp, sisäasianministeriksi mauri peltokannas.jne. Kepu ja vihriät oppsitioon vasemmalle.

      • Anonyymi

        Ja ohisaloa ei koko eduskuntaan,eikä irsiis suomelejaa


      • Anonyymi

        Putinin kokin porukka unohtu. No ainaski rahaa polttavat vaaleissa ja tulos nolla


    • Anonyymi

      ok,hyvä näin
      Valtion 80 000 palkansaajan työehdoista neuvottelutulos

      Valtion henkilöstön työehdoista on syntynyt neuvottelutulos, tiedottaa työnantajaa neuvotteluissa edustanut Valtion työmarkkinalaitos.

      Kyse on noin 80 000 henkilön työehdoista. Valtion leivissä työskentelee virkamiesten lisäksi muun muassa poliisit sekä Tullin ja Puolustusvoimien henkilöstö.

    • Anonyymi

      Kuinka siellä Pietarin trollitehtaassa menee? Yrittäkää nyt edes kirjoittaa kunnollista suomea. Tökerö propagandanne lähinnä naurattaa. Soditte yhtä surkeasti kuin teette propagandaa. Olette halveksittavaa paskasakkia.

      • Anonyymi

        Miten siellä Natopalstalla menee venäjän haukkuminen? Entä ateismipalstalla kristittyjen haukkuminen?


    • Anonyymi

      nyt Suomi on totaalisen tuhon partaalla. Suomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.
      Nyt te kaikki kansallismieliset jotka ajattelette että kun äänestän jotain vkk.ta, sinimustia, vapauden liittoa tai jotain muuta vastaavaa pientä "kansallismielistä" puoluetta kuunnelkaa. Se teidän ääni on ääni vihervasemmistolle! Sillä jokainen ääni pois PerusSuomalaisilta joilla olisi nyt mahdollisuus nousta pääministeripuolueeksi päättämään Suomen asioista tuhoaa tuota mahdollisuutta. Ketään ei kiinnosta että saako joku mukamas kansallismielinen puolue yhden kansanedustajan jos ne on vihervasemmiston alaisuudessa.
      Sen sijaan jos nyt PerusSuomalaiset voittaa vaalit ja pääsee pääministeripuolueeksi niin se muuttaa koko Suomen poliittista tilannetta joka mahdollistaa myös muiden kansallismielisten puolueiden nousemisen eduskuntaan vaikuttamaan Joten lopettakaa nyt hetkeksi kuvitelmat siitä että pienpuolueita äänestämällä voit tehdä paremman Suomen. Et voi, piste. Jos me nyt hävitään nämä vaalit sen takia että taas kansallismielisten äänet hajautuu ja vihervasemmisto voittaa niin sen jälkeen ajassa ei enää pääse takaisinpäin kun Suomi on tuhottu. Politiikka on karua sillä vain ja ainoastaan hallitus päättää Suomen asioista.
      Olkaa pitkälle viisaita ja ajatelkaa kokonaiskuvaa eikä vain näitä vaaleja. Haluatteko että kannattamanne pienpuolue voi joskus oikeasti vaikuttaa asioihin vai haluatteko että se katoaa kokonaan ensi eduskuntavaalien jälkeen?
      Mä luotan että te olette viisaita ja äänenne pesuill...

      • Anonyymi

        Näin on asia,suomi on hätätilassa.


      • Anonyymi

        Jokainen ääni perussuomalaisille on ääni venäjän tukemiseen.
        Puolue joka on aikonut erota EU:sta on nimen omaan venäjän pussiin pelaaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on asia,suomi on hätätilassa.

        Sinulla on taas unohtunut lääkitys. Apteekista saa muutamalla eurolla tosentti-koteloita. Keittiön pöydälle semmonen, siitä hyvä seurata tilannetta
        toisaalta mietippä tätä

        Me suomalaiset ihmettelemme, miksi iso osa venäläisistä uskoo bunkkeri-papan propagandaa ja valheita.
        ja
        Minä ihmettelen, miksi joka viides suomalainen uskoo fossiilienergia-/turve-/metsäteollisuuden ja
        persujen propagandaa ja valheita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on taas unohtunut lääkitys. Apteekista saa muutamalla eurolla tosentti-koteloita. Keittiön pöydälle semmonen, siitä hyvä seurata tilannetta
        toisaalta mietippä tätä

        Me suomalaiset ihmettelemme, miksi iso osa venäläisistä uskoo bunkkeri-papan propagandaa ja valheita.
        ja
        Minä ihmettelen, miksi joka viides suomalainen uskoo fossiilienergia-/turve-/metsäteollisuuden ja
        persujen propagandaa ja valheita.

        "Me suomalaiset"

        Sinä et taida edelleenkään olla me suomalaiset, vaan se pakkomielteinen venäjästä hössöttävä, joka pilkkaa kristinuskoa ateismipalstalla ja Venäjää natopalstalla.


    • Anonyymi

      uomen historian huonoin hallitus eli Marinin hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen Suomen. On otettu ennätysmäärä velkaa, laittomasti maassa olevista yritetään tehdä kaikin mahdollisin keinoin Suomen kansalaisia, haitallista maahanmuuttoa on edistetty kaikin mahdollisin keinoin, translaki hyväksyttiin, kaikki EU.n tukipaketit on hyväksytty, verot ovat nousseet, ilmastonmuutoshysteriaan vedoten on vihreällä siirtymällä kurjistettu jokaisen kansalaisen elämää sillä sen seurauksena kaikki hinnat ovat nousseet erittäin paljon, julkinen sektori on paisunut kuin pullataikina, jne, jne.

    • Anonyymi

      ttps://www.youtube.com/watch?v=E0QjRb5Egsw&list=WL&index=49&ab_channel=IlkkaVakkuri jnb

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eihän suomi voi enää tuhoon joutua kun se on jo tuhottu vihrvasmmistohölmöläishallituksen toimesta viimeisen neljänvuoden aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän suomi voi enää tuhoon joutua kun se on jo tuhottu vihrvasmmistohölmöläishallituksen toimesta viimeisen neljänvuoden aikana.

        ”Not calling it yet” mutta tällä menolla Marinin II hallitus on melkeinpä todennäköisin seuraavan hallituksen nimi.

        Ja
        Viimeinen eduskunnan istunto oli tänään. Tämä oli viimeinen kertaa kun nähtiin Turtiaista siellä. 🙋🏻💪🏻


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Not calling it yet” mutta tällä menolla Marinin II hallitus on melkeinpä todennäköisin seuraavan hallituksen nimi.

        Ja
        Viimeinen eduskunnan istunto oli tänään. Tämä oli viimeinen kertaa kun nähtiin Turtiaista siellä. 🙋🏻💪🏻

        Älä sano mithän
        seuraavalla kaudella siellä voi olla Jere Karalahti tilalla 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Petteri orpo on täys PUUPÄÄ!!

    • Anonyymi

      Jokainen ääni perussuomalaisille on ääni venäjän tukemiseen.
      Puolue joka on aikonut erota EU:sta on nimen omaan venäjän pussiin pelaaja.

      • Anonyymi

        Jokainen ääni vihireille on ääni venäjän tukemiseen.
        Se on sitten vihdoinkin vihireiden/puolueen loppu lähellä ja kiitos siitä lammaskansalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen ääni vihireille on ääni venäjän tukemiseen.
        Se on sitten vihdoinkin vihireiden/puolueen loppu lähellä ja kiitos siitä lammaskansalle.

        Vihreät ne torppasivat venäjän öljyn ja kaasun tuonnin. Olisivat kieltäneet jo aikaisemminkin mutta olivat vähemmistössä.
        Persut ne halusi halpaa venäjän öljyä jo ennen sotaa että venäjällä riittäisi rahaa ohjuksiin.


      • Anonyymi

        Jo sulla on jumalat vankkuri ja tunkkanen. Kaikkea hyvää sinulle ja tontuilles


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo sulla on jumalat vankkuri ja tunkkanen. Kaikkea hyvää sinulle ja tontuilles

        Tynkkynen ja Vakkuri ovat viisaita TODUUDEN puhujia. Kannattee kuunnella!! Hemmetti kun se tuo Vakkuri tietää pilkulleen toduuden esim: Sanna Marinista ja vihervasemmistolaisista. Ja sehän on myrkkyä hölömläishallitukselle kun perussuoalaiset kertoo toduuden esm heistä.

        PS: Satu Hassi,Jukka kustaafssonni, esim jää jo viimeinkin pois eduskunnasta hyvä hyvä.


    • Anonyymi

      NS: Vappusataset taas leijaillee vasemmiston ja viherpöpien suusta vähävaraisille. Onhan taas vaalit ja karja pitää saada äänestämään. No niin ja vaalikarja juputtelee taas nöyrästi vaaliuurnille,niinkuin ovat juputelleet jo vuosikymmeniä äänestämään pettureita ja valehtelijoita/vasemmistoa kepua etupäässä.

      • Anonyymi

        Mielummin aina silloin tällöin vaalit on ok.
        Diktauurin perään kö itket.
        Onhan se tietysti surullnen jytky vappauen liitoilla ja vapaus kuuluu kansalle vai mitä ne on.
        Tippuu väkivalta anot ja muut uiuttajat unholaan samalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielummin aina silloin tällöin vaalit on ok.
        Diktauurin perään kö itket.
        Onhan se tietysti surullnen jytky vappauen liitoilla ja vapaus kuuluu kansalle vai mitä ne on.
        Tippuu väkivalta anot ja muut uiuttajat unholaan samalla

        Kyllähän tuo 4 viimeistä vuotta eduskunnassa on ollut PELKKÄÄ TIKTATUURIA!!!
        Rinne sutki valitsi ensinnäkin sellaiset puolueet hallitukseen joilla ei ollut kansan antamaa mantaattia paitsi sdp:llä. No persut sai liki puolimiljoonaa ääntä kansalta ja kokomuskin sai enämpi kuin kepu,rkp,vihriät,yhteensä. No onkos tuo toiminta sitten demokratiaa no ei todellakaan. Kannattais ajatella ensiksi mitä näille ketjuille ja palstoille suoltaa,mutta jos ei oo ymmärrystä parempi olla suoltamti mittään. Vihervasemmito kepu tuhos suomen sannan johdolla näin on asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuo 4 viimeistä vuotta eduskunnassa on ollut PELKKÄÄ TIKTATUURIA!!!
        Rinne sutki valitsi ensinnäkin sellaiset puolueet hallitukseen joilla ei ollut kansan antamaa mantaattia paitsi sdp:llä. No persut sai liki puolimiljoonaa ääntä kansalta ja kokomuskin sai enämpi kuin kepu,rkp,vihriät,yhteensä. No onkos tuo toiminta sitten demokratiaa no ei todellakaan. Kannattais ajatella ensiksi mitä näille ketjuille ja palstoille suoltaa,mutta jos ei oo ymmärrystä parempi olla suoltamti mittään. Vihervasemmito kepu tuhos suomen sannan johdolla näin on asia.

        No ei puolueiden suuruuden mukaan hallituksia tehdä vaan puolueiden joiden politiikka on sovellettavissa keskenään. Tuon kai nyt kaikki ymmärtää.
        Yleensä noiiden kannatus menee yli sen 50% eli on enemmistö.
        Tälläkin hetkellä galluppien mukaan nuo puolueet on suosioltaan yli 50% ja luultavasti jatketaan samalla kokoonpanolla seuraavat vuodet. Hyvä niin.
        Persuja kukaan järkevä huoli hallitukseen,höh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuo 4 viimeistä vuotta eduskunnassa on ollut PELKKÄÄ TIKTATUURIA!!!
        Rinne sutki valitsi ensinnäkin sellaiset puolueet hallitukseen joilla ei ollut kansan antamaa mantaattia paitsi sdp:llä. No persut sai liki puolimiljoonaa ääntä kansalta ja kokomuskin sai enämpi kuin kepu,rkp,vihriät,yhteensä. No onkos tuo toiminta sitten demokratiaa no ei todellakaan. Kannattais ajatella ensiksi mitä näille ketjuille ja palstoille suoltaa,mutta jos ei oo ymmärrystä parempi olla suoltamti mittään. Vihervasemmito kepu tuhos suomen sannan johdolla näin on asia.

        Tutustu ensin mitä demokratia tarkoittaa ennen kuin puhut perättömiä.
        Persut sai alle 20% äänistä ja siihen että voi sanella politiikan pitää olla yli 50% äänistä.
        Kun kenelläkään ei ole yli 50% äänitä niin joutuu tekemään kompromissejä.
        Eikö ole helppoa.


    • Anonyymi

      Liike nyt ja anon puolue lisäävät paikkoja vaaleissa eduskuntaan jopa kymmenellä.

      • Anonyymi

        Sitä on näköjään heti aamusta otettu krapularyypyt. Jatka, hyvä siitä tulee


    • Anonyymi

      Enää vajaa kuukausi ja sitten suomen tuhoaminen päättyy. Onkohan enää mitään suomen pelastamiseksi tehtävissäkään se aika näyttänee. Mutta hirveen vaikeaa se tulee olemaan ja vie vuosikymmeniä saada edes entiselleen tämän 4 vuoden tuhoallon jälkeen,minkä vihervasemmistohölmöläishallitus sannan johdolla on rakkaalle suomellemme tehnyt.

      Terveyshuolto,hirvittävä velka ja korko, koulujärjestelmä pilattu,translaki,liikennemerkit ,katujegit, maahanmuuttajaloiset, inflaatio,sähkö,työttömyys,vanhukset,mielenteveynuoret.ym ym Lista on pitkä ja sitä voisi jatkaa loputtomiin huh huh!

    • Anonyymi

      Kyllähän tuo 4 viimeistä vuotta eduskunnassa on ollut PELKKÄÄ TIKTATUURIA!!!
      Rinne sutki valitsi ensinnäkin sellaiset puolueet hallitukseen joilla ei ollut kansan antamaa mantaattia paitsi sdp:llä. No persut sai liki puolimiljoonaa ääntä kansalta ja kokomuskin sai enämpi kuin kepu,rkp,vihriät,yhteensä. No onkos tuo toiminta sitten demokratiaa no ei todellakaan. Kannattais ajatella ensiksi mitä näille ketjuille ja palstoille suoltaa,mutta jos ei oo ymmärrystä parempi olla suoltamti mittään. Vihervasemmito kepu tuhos suomen sannan johdolla näin on asia. Turha jauhaa paskoo totuutta vastaan. Eikös se olisi mukavampaa elää kun myötää itselleen tosiasiat?

      • Anonyymi

        Viherpiiperöt, miettikääpäs tätä ennenkuin seuraavan kerran vouhkaatte sähköautoista maailman pelastajina:
        -Sähköautojen kriittinen piste on akuissa.
        -Seuraavan vuosikymmenen aikana akkukennoja tarvitaan autoihin kymmen ( sata, tuhat ) kertainen määrä tämän päivän tarpeeseen verrattuna.
        -Akkujen tärkein raaka-aine on Litiumin jonka hankinta aiheuttaa jo nyt suuria ympäristöongelmia.
        -Tuhatta litiumkiloa kohden tarvitaan kaksi miljoonaa litraa vettä.
        -Litiumin saanti alkaa vesialtaista. 60 prosenttia maailman litiumvarannoista sijaitsee Argentiinassa Jujuyan alueella.
        -Pelkästään Chilessä pumpataan tällä hetkellä noin 21 miljoonaa litraa pohjavettä vuorokaudessa, joka sitten haihdutetaan taivaan tuuliin.
        -Aavikoiden kallisarvoista pohjavettä ei sekoittumisen jälkeen pysty käyttämään ihmis- tai eläinravinnoksi.
        -Yhtä Tesla S -mallin akkua varten vettä pitää siis haihduttaa 80 000 litraa.
        - Kiinassa hiilivoimalla valmistettu akkutuotanto laskee ilmaan 150–200 kiloa CO2-päästöjä jokaista akun kilowattituntia kohden.
        -Audi e-tronin 95 kilowattitunnin akku on päästänyt ilmaan jo noin 16 000 kiloa hiilidioksidia ennen kuin itse autolla on ajettu metriäkään, siis pelkkä akunvalmistus.
        -Vain 10 prosenttia Euroopan akuista kierrätetään tällä hetkellä.
        -Sähköautojen akkumateriaaleja kierrättäviä laitoksia on yksi Hollannissa, eikä muita vastaavia ole olemassa.
        Tällä hetkellä suunnitellaan massiivista sähköautojen valmistuskapasiteetin lisäämistä, joka nykyteknologialla aiheuttaa väistämättä ekokatastrofin. joten aika nurinkurista. Ei ehkä pidä ryhtyä sellaiseen minkä toteuttamiseen teknologiaa ei ole vielä kehitetty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viherpiiperöt, miettikääpäs tätä ennenkuin seuraavan kerran vouhkaatte sähköautoista maailman pelastajina:
        -Sähköautojen kriittinen piste on akuissa.
        -Seuraavan vuosikymmenen aikana akkukennoja tarvitaan autoihin kymmen ( sata, tuhat ) kertainen määrä tämän päivän tarpeeseen verrattuna.
        -Akkujen tärkein raaka-aine on Litiumin jonka hankinta aiheuttaa jo nyt suuria ympäristöongelmia.
        -Tuhatta litiumkiloa kohden tarvitaan kaksi miljoonaa litraa vettä.
        -Litiumin saanti alkaa vesialtaista. 60 prosenttia maailman litiumvarannoista sijaitsee Argentiinassa Jujuyan alueella.
        -Pelkästään Chilessä pumpataan tällä hetkellä noin 21 miljoonaa litraa pohjavettä vuorokaudessa, joka sitten haihdutetaan taivaan tuuliin.
        -Aavikoiden kallisarvoista pohjavettä ei sekoittumisen jälkeen pysty käyttämään ihmis- tai eläinravinnoksi.
        -Yhtä Tesla S -mallin akkua varten vettä pitää siis haihduttaa 80 000 litraa.
        - Kiinassa hiilivoimalla valmistettu akkutuotanto laskee ilmaan 150–200 kiloa CO2-päästöjä jokaista akun kilowattituntia kohden.
        -Audi e-tronin 95 kilowattitunnin akku on päästänyt ilmaan jo noin 16 000 kiloa hiilidioksidia ennen kuin itse autolla on ajettu metriäkään, siis pelkkä akunvalmistus.
        -Vain 10 prosenttia Euroopan akuista kierrätetään tällä hetkellä.
        -Sähköautojen akkumateriaaleja kierrättäviä laitoksia on yksi Hollannissa, eikä muita vastaavia ole olemassa.
        Tällä hetkellä suunnitellaan massiivista sähköautojen valmistuskapasiteetin lisäämistä, joka nykyteknologialla aiheuttaa väistämättä ekokatastrofin. joten aika nurinkurista. Ei ehkä pidä ryhtyä sellaiseen minkä toteuttamiseen teknologiaa ei ole vielä kehitetty.

        KYLLÄ!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KYLLÄ!!

        JA TÄSSÄ LISÄÄ!!Vihervasemmistoiset ympäristöpuolueet hehkuttavat, että sähköautot, tuuli- ja aurinkovoima korvaavat polttomoottorit ja tekevät näin maailman energiantuotannosta hiilineutraalia.
        Todellisuus on täysin toisenlainen kaikenlaisine sivuvaikutuksineen rajusta ympäristön saastuttamisesta raaka-ainepulaan ja syöpäkuolemiin, koska tämä "Vihreä sähköistäminen" vaatii massoittain raaka-aineita, joiden tuottaminen on jo nyt osoitettavissa erittäin ympäristöhaitalliseksi siellä, missä niitä tuotetaan.
        Erittäin ongelmallisia ovat akkumateriaalit, mutta myös kuparin tarve moninkertaistuu "vihreässä sähkössä", koska sähköautoihin tarvitaan enemmn kuparia, mutta myös esmimerkiksi tuulipuistot ja kattavat latauspisteverkostot vaativat valtavat määrät kuparia aikaisempaan kulutukseen verrattuna.
        On monia muita ongelmia, joista "Vihreän energian" kannattajat ja "Vihreään siirtymään" hoputtajat eivät uilmeisesti tiedä mitään, taikka eivät vankassa päähänpiinttyneessä uskomuksessaan halua nähdä mitään ongelmia.
        Kaikki riskithän ovat tässä Vihreässä siirtymässä JO nyt siirretty yhteiskunnalle, eli veronmaksajille.
        YLE sallii yhä tämän dokumentin olla Areenassa, joten tämä kannattaa katsoa uudestaankin pelkästään tulevien eduskuntavaalejakin ajatellen.
        Vihreät ovat onnistuneet saamaan "Pakko-Aivo-Pesu-Hegemoniallaan" Vihreytensä läpi lähes kaikkialla, minne vain katsoo, kun kaikki pyrkivät olemaan "vihreitä" elämäntavoissaan ja tekemään vain kaikessa "vihreää bisnistä".
        Tämä Vihreä on Baabelin tornin jumala, joka tuntuu ohjaavan maailmassa nykyään kaiken; politiikan, talouden, elämäntavan, moraalin, seksuaalikäyttäytymisen, kaiken, jopa sukupuolisuuden.
        Perussuomalalaisten on välttämättä otettava voimakas asenne myös supisuomalaisena ympäristöpuolueena, joka toimii tässäkin asiassa järkiperäisesti, SUomi-ensin-periaatteella.
        Uusi, järkevä, ystävällinen ympäristöpolitiikka on otettava vakavasti sen takia, että jo pelkästään nykyvihreän politiikan tuhojen korjaaminen ottaa oman aikansa ja työnsä, eikä muita todellisia vastuunkantajia taida edes löytyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JA TÄSSÄ LISÄÄ!!Vihervasemmistoiset ympäristöpuolueet hehkuttavat, että sähköautot, tuuli- ja aurinkovoima korvaavat polttomoottorit ja tekevät näin maailman energiantuotannosta hiilineutraalia.
        Todellisuus on täysin toisenlainen kaikenlaisine sivuvaikutuksineen rajusta ympäristön saastuttamisesta raaka-ainepulaan ja syöpäkuolemiin, koska tämä "Vihreä sähköistäminen" vaatii massoittain raaka-aineita, joiden tuottaminen on jo nyt osoitettavissa erittäin ympäristöhaitalliseksi siellä, missä niitä tuotetaan.
        Erittäin ongelmallisia ovat akkumateriaalit, mutta myös kuparin tarve moninkertaistuu "vihreässä sähkössä", koska sähköautoihin tarvitaan enemmn kuparia, mutta myös esmimerkiksi tuulipuistot ja kattavat latauspisteverkostot vaativat valtavat määrät kuparia aikaisempaan kulutukseen verrattuna.
        On monia muita ongelmia, joista "Vihreän energian" kannattajat ja "Vihreään siirtymään" hoputtajat eivät uilmeisesti tiedä mitään, taikka eivät vankassa päähänpiinttyneessä uskomuksessaan halua nähdä mitään ongelmia.
        Kaikki riskithän ovat tässä Vihreässä siirtymässä JO nyt siirretty yhteiskunnalle, eli veronmaksajille.
        YLE sallii yhä tämän dokumentin olla Areenassa, joten tämä kannattaa katsoa uudestaankin pelkästään tulevien eduskuntavaalejakin ajatellen.
        Vihreät ovat onnistuneet saamaan "Pakko-Aivo-Pesu-Hegemoniallaan" Vihreytensä läpi lähes kaikkialla, minne vain katsoo, kun kaikki pyrkivät olemaan "vihreitä" elämäntavoissaan ja tekemään vain kaikessa "vihreää bisnistä".
        Tämä Vihreä on Baabelin tornin jumala, joka tuntuu ohjaavan maailmassa nykyään kaiken; politiikan, talouden, elämäntavan, moraalin, seksuaalikäyttäytymisen, kaiken, jopa sukupuolisuuden.
        Perussuomalalaisten on välttämättä otettava voimakas asenne myös supisuomalaisena ympäristöpuolueena, joka toimii tässäkin asiassa järkiperäisesti, SUomi-ensin-periaatteella.
        Uusi, järkevä, ystävällinen ympäristöpolitiikka on otettava vakavasti sen takia, että jo pelkästään nykyvihreän politiikan tuhojen korjaaminen ottaa oman aikansa ja työnsä, eikä muita todellisia vastuunkantajia taida edes löytyä.

        Vihreää energiaa ovat maalämpö, tuuli-, aurinko- ja vesivoimalan energialla tuotettu energia sekä biomassan polttamisella, biokaasu sekä joissain tapauksissa myös jätteiden poltosta saatava energia. vihreää sähköä tuotetaan kotimaassa ja sillä on merkittävä työllistämisvaikutus.

        Persuilla paniikki, kun ei Eurooppa enää ostakkaan erittäin saastuttavaa energiaa Russiasta.

        Ilimoja piisaa, tuulta, aurinkoo ja vettä jopa jeesiöjoessa voimalaitoksiinsa.
        Ei tule energiakriisiä keinottelun ja öljyöykkäreidn vuoksi.öljy on paha myrkky maailman vesistöille. Nytkin 600 russian ruosteista romulaivaa seilaa maailman meriä saastuttaen joka paikkaa. Valtavat alueet Siperiaa on tuhoutunut tuhansiksi vuosiksi,kun alkeellisella tekniikalla on yritetty öljyä tuottaa. Russian isot joet on muuttuneet viemäröiksi.


    • Anonyymi

      Järki on voittamassa p-leen saastuttamisen.
      ”Öljyntuottajamaissa nähdään mittavia investointeja. Lähi-idässä on rakennettu valtavia aurinkoenergiapuistoja, ja Norja on edelläkävijä sähköisessä liikenteessä. On selkeästi nähtävissä, että kaikki isot öljy-yhtiöt menevät merituulivoiman suuntaan ja tavallaan muuntautuvat fossiilisesta vihreän energian tuottajiksi. On vihreän vedyn ratkaisuja. Kyllä murros tapahtuu vääjäämättä.”

      • Anonyymi

        Kaikki muut suomessa ymmärtää sen ja kannattaa sitä paitsi persut ja kepu, ne aikovat lisätä turpeen polttoa ja lopettaa vihreän siirtymän.
        Eli suomeksi tuhota Suomen ja ajaa köyhäksi takapajulaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki muut suomessa ymmärtää sen ja kannattaa sitä paitsi persut ja kepu, ne aikovat lisätä turpeen polttoa ja lopettaa vihreän siirtymän.
        Eli suomeksi tuhota Suomen ja ajaa köyhäksi takapajulaksi.

        Mutta nokkamaski vuotaa sillä ajatasaiset tiedot muuttuvat päivittäin.


    • Anonyymi

      "Vihreää energiaa ovat maalämpö, tuuli-, aurinko- ja vesivoimalan energialla tuotettu energia sekä biomassan polttamisella, biokaasu sekä joissain tapauksissa myös jätteiden poltosta saatava energia. vihreää sähköä tuotetaan kotimaassa ja sillä on merkittävä työllistämisvaikutus."

      No ei nämä ole mitään vihiriää siirtymää/enerkiaa nämä on hoksattu jo 100 vuotta sitten ja perussuomalaiset kannattaa juuri näitä energiamuotoja. Siis sinivalkoinen siirtymä .

      • Anonyymi

        Persut ei käsitä edes sitä, että talvellakin tuulee. Ja olettavat että rupelit ei pyöri.
        Tänäkin talvena ovat 100% nollanneet itsensä ko.asialla

        Viesti kaikille ilmastonmuutoksen kieltäjille, kreationisteille, litteän maan kannattajille ja homeopaateille (jne.).
        Tiede toimii.
        Se, että et ymmärrä sitä, on sinun ongelmasi.
        Maailma muuttu eskoseni sanoi jo Nummisuutarikin
        Joku on joskus jopa mielensä pahoittanut, kun maailma näyttäytyy kovin erilaiselta kuin muutama vuosikymmen sitten.


      • Anonyymi

        Kylläpä valeen lykkäsit lue persujen kannanotot kahdelta viimevuodelta ja ymmärrä lukemasi.
        Persut on joka käänteessä yrittäneet estää vihreääsiirtymää. Turve keskustelu ja sen tukeminen on erittäin hyvä esimerkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä valeen lykkäsit lue persujen kannanotot kahdelta viimevuodelta ja ymmärrä lukemasi.
        Persut on joka käänteessä yrittäneet estää vihreääsiirtymää. Turve keskustelu ja sen tukeminen on erittäin hyvä esimerkki.

        No pöliät persuthan net vastustaa rupeleita. Kuulemma sääsketkin kuolee siihen vinkunaan ja ininään. On nämä veijareita. Takki kääntyy äipäin päivästä toiseen kun hölmöilynsä paljastuu kuppliksi


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rahoitamme perusturvaa, sote-palveluita ja koulutusta.
      Oikeisto haluaa leikata niistä, jotta saisi talouden kuntoon.

      Luuleeko joku oikeasti, että sairaampi ja pahoinvoivempi, sosiaalisista ongelmista ja koulutuksen puutteesta kärsivä kansa pärjäisi taloudellisesti paremmin?

    • Anonyymi

      Voisiko leikata sieltä hallintopäästä.bvirkamiehistä, poliitikoista ja em. Eduista sekä palkoista?
      vastaus
      On leikattu jo niin, että hallinnollisia hommia tekevät lääkärit, hoitajat, opettajat ja muut, joita ei ole siihen koulutettu, ja joiden toimenkuvaan se ei kuulu. Kas kun mikään organisaatio ei voi toimia ilman.
      Leikkauksilla on siis luotu tehottomuuksia, ei tehostettu

      • Anonyymi

        orpo hoi
        Miten ajattelit, että käy, kun sote-palveluista ja toimeentulosta leikataan? Että ihmisistä tulee terveempiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        orpo hoi
        Miten ajattelit, että käy, kun sote-palveluista ja toimeentulosta leikataan? Että ihmisistä tulee terveempiä?

        Ainoa ongelma tuossa on, että ne leikkaukset terveyteen, koulutukseen, toimeentuloon ja muuhun sellaiseen eivät korjaa taloutta, vaan heikentävät myös taloustilannetta, koska sairaampi ja heikommin koulutettu väestö tekee vähemmän töitä ja huonovointisuus tulee kalliiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoa ongelma tuossa on, että ne leikkaukset terveyteen, koulutukseen, toimeentuloon ja muuhun sellaiseen eivät korjaa taloutta, vaan heikentävät myös taloustilannetta, koska sairaampi ja heikommin koulutettu väestö tekee vähemmän töitä ja huonovointisuus tulee kalliiksi.

        Logiikassa "meidän täytyy ensin leikata näistä asioista että voimme saada ne kuntoon" valehdellaan itselleen ja pestään omaatuntoa köyhien ryöstämisestä.


    • Anonyymi

      Nyt se on näkösillä tuo vihervasemmistohölmöläishallituksen aikaansaama suomen tuhoaminen/hätätila neljän vuoden aikana. Suomi ei tule selviämään noista hölömöläisten rahojen tuhlauksesta ulkomailmaille. Suomelle nyt vaan tukipaketti eu:sta niinkuin kreikallekin aikoinaan. Sittenpähän saamme omiamme vähänkään takisin. Ja takaisin ei tarvise maksaa,ei ainakaan kreikka ole maksanut tsillinkiääkään.

      • Anonyymi

        Taas pötypuhetta persulta.
        Kun persut oli hallituksessa Kreikka maksoi miljardeja velkaa takaisin. Lopeta se valehtelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas pötypuhetta persulta.
        Kun persut oli hallituksessa Kreikka maksoi miljardeja velkaa takaisin. Lopeta se valehtelu.

        Ja persu-Obaman Unkarissa ei saanut 20 miljardia EU:lta, joten jonninlainen kontrolli sentään toimii


    • Anonyymi

      Sanna Marin oli väärässä kun hän sanoi, että PS on rasistinen puolue. Hän unohti kertoa, että he ovat myös homofobinen puolue.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

    • Anonyymi

      En kyllä osaa nähdä ketään muuta hoitamassa pääministerin tehtävää yhtä vakuuttavasti ja vaikuttavasti kuin
      MarinSanna
      . Hän ymmärtää vastuunsa kokoaan merkityksellisemmän maan johtajana ja tekee välttämättömän ilman itsekorostusta. Kyllä se näin vain on.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Paavo pitäisi saada eduskuntaan. Hän on järkevä mies. Minä äänestä Paavoa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veikkaan, etttä ei yksikään netin pyssykyläkäinen viitsi avata tätä vakkuria. jiesiön yönylkyn rakkautta. Mikä vakkuri on ei mikhän penalin terävin kun täysin tuntematon huuhailija, oletan

    • Anonyymi

      Vakkuri on hyvin tunnettu,pidetty huippuosaaja. On mm Ylepaskassa työssä,armeijan kapiukko aikoinaan, opiskellut amerikassa jossain yliopistossa.

      • Anonyymi

        Sittenhän sen täytyy olla nero. Miksi pitää vakan vankkurin kantta kiinni, no että ei aivopierut karkaa


    • Anonyymi

      Tuo henkilö taitaa olla aika ääriuskovainen. Samaa sarjaa kuin isiksen porukat uskovaisuudessaan.

      • Anonyymi

        Eikö ne ääriuskovaiset kerää rahat parempaan talteen maan yksinkertaisimmilta?
        Niin mie asian näen


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niin justiinsa vanhoja kaikki tykkänään. Viikatemies on jo meitä hyvin likellä.

        PS: Nyt taas on vähäosaisialla puolustajia "vaalikarja" jokaisella puolueella. Ja karja se jälleen uskoo ja antaa äänensä pettureille oman edun tavottelijoille. Tämä sama vappusatasten kierre se vaan jatkuu vuosikymmenistä toisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin justiinsa vanhoja kaikki tykkänään. Viikatemies on jo meitä hyvin likellä.

        PS: Nyt taas on vähäosaisialla puolustajia "vaalikarja" jokaisella puolueella. Ja karja se jälleen uskoo ja antaa äänensä pettureille oman edun tavottelijoille. Tämä sama vappusatasten kierre se vaan jatkuu vuosikymmenistä toisiin.

        Ankeaahan tuo sulla näyttää olevan, ei vappusatasta koronasta puhumattakaan. Mie sain satasen tuplana, mutta en koronaa miekään.
        Jospa tästä hengissä loppuelämäni jaksaa ja selviää


    • Anonyymi

      Tämmöttii, onnittelut Marinille!
      Suomen pääministeri Sanna Marin (sd) nähdään arvostetun yhdysvaltalaisen Time-aikakauslehden seuraavan numeron kannessa.

      Listan esikuvat on valittu viideltä osa-alueelta: artistit, ilmiöt, johtajat, ”puolestapuhujat” ja innovaattorit. Marin esiintyy listauksen johtajat-osion keulakuvana.

      Marinista kertovan tekstin on kirjoittanut Norjan pääministeri Erna Solberg, joka kehuu erityisesti Marinin työtä koronaviruspandemian torjunnassa.

    • Anonyymi

      Kunnianhimon hinta
      Suomen tavoittelema hiilineutraalisuus vuonna 2035 on teknistaloudellisesti järjetön. Arki kallistuu, kun elämisen infra pistetään uusiksi pakkoinvestoimalla keskeneräisiin, kalliisiin tai käsiin vanheneviin teknologioihin. Maksamme tavallisista asioista enemmän kuin ennen. Ostovoima heikkenee, kilpailukyky heikkenee, tukien tarve kasvaa.
      Ilmastonmuutosta ei voi hallita paikallisesti. Mikäli niin yritetään tehdä, elintasomme laskee.
      Tämä on seikka, josta edes vihreät eivät kehtaa puhua.
      Kunnianhimoinen 1,5 asteen tavoite edellyttää keskivertosuomalaisen pienentävän hiilijalanjälkeään nykyisestä 8,6 tonnista CO2-päästöjä vuodessa 2,5 tonniin vuoteen 2030 mennessä ja 0,7 tonniin vuoteen 2050 mennessä.
      Jotta Suomen päästötavoitteisiin päästäisiin, olisi jokaisen meistä vähennettävä kulutusta 1/12:een nykyisestä. Suomi on jo lähes puolittanut päästönsä henkeä kohden 2000-luvun alun huipusta. Se on ollut hyvä suoritus. Mutta nyt tästä päästötasosta pitäisi saada pois vielä 90 prosenttia.
      Kuinka vähän on 0,7 tonnia per henkilö per vuosi?
      Tämän hetken teknologialla se tarkoittaa, että ruoan kulutuksen pitää laskea 60 prosenttia eikä mihinkään muuhun jää mitään. Ei asumiseen, ei liikkumiseen, ei tavaroihin, ei palveluihin. Vain vähän ruokaa, muuten ei mihinkään yhtään mitään
      Pohjois-Korean päästöt henkilöä kohden ovat tällä hetkellä alle 2,5 tonnia. Se on juuri se määrä, johon suomalaisen pitäisi päästä vuoteen 2030 mennessä.
      Teknologia totta kai kehittyy koko ajan, ja päästöjen vähentäminen on mahdollisempaa. Mutta sekään ei tapahdu tässä aikataulussa, ei tällä rahalla eikä varsinkaan kehittyvissä maissa, jotka päinvastoin lisäävät koko ajan päästöjään.
      Suomalaisenko pitäisi siis muuttaa maakuoppaan globaalia ilmastoa pelastaakseen?
      Ilmastonmuutosta ei voi ratkaista paikallisesti. Mikäli me haluamme vähentää kulutusta näin radikaalisti, elintasomme laskee merkittävästi. Talous, työpaikat, investoinnit, kaikki perustuvat kulutukseen.
      Kenenkään rahat eivät riitä näihin muutoksiin, eikä mistään löydy tukia kompensoimaan näiden päätösten taloudellisia menetyksiä. Hokema oikeudenmukaisesta siirtymästä perustuu valheelle. Rahaa tällaiseen ei ole, ei edes hyvinvoivassa julkisessa taloudessa, mutta ei varsinkaan omassamme.
      Kyse ei ole siitä, etteikö fossiilisista pitäisi päästä eroon. Kyse on realistisesta aikataulusta ja keinoista. 1,5 asteen tavoitteesta ei synny vihreää kasvua vaan Pohjois-Koreaakin alhaisempi kulutustaso. Tämä ei onneksi ole saavutettavissa demokraattisessa maassa. Kansalaiset eivät siihen suostu.
      Päästöjä vähentävien ratkaisujen on oltava teknisesti ja taloudellisti toimivia ja kestäviä, ja ne on tehtävä oikeaan aikaan. Käytössä oleva toimiva teknologia käytetään loppuun, ja korvataan sitten sen hetken parhaalla käytettävissä olevalla teknologialla.

      • Anonyymi

        Esimerkiksi Kiinassa on huomattavasti pienempi co2 päästöt asukasta kohden kuin Suomessa.
        Metsäpinta-ala kaksinkertaistunut (Ennallistaminen)


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aivan turhaan hukattua rahaa.


      • Anonyymi

        huuhaa ukko höpöttää.


    • Anonyymi

      Ei paha näin sota- ja pula-aikana

      STT uutiset
      Tilastokeskuksen tarkentuneet ennakkotiedot: Suomen bruttokansantuotteen volyymi nousi 2,1 % viime vuonna. Hintojen nousun myötä yksityinen kulutus kasvoi selvästi edellisvuodesta. Säästämisaste kääntyi negatiiviseksi.

    • Anonyymi

      Julkistimme tänään ensimmäiset vuositilinpidon luvut julkisesta taloudesta vuonna 2022. Valtion alijäämä lähes puolittui edeltävästä vuodesta ja julkisyhteisöjen alijäämä yhteensä oli 2022 koronaa edeltäneellä tasolla, siis samaa luokkaa kuin 2018–19. Kuinkas nyt näin?
      Kokonaiskuva on tässä. Suhteessa bkt:hen julkisyhteisöjen alijäämä oli vain (tai ”vain”) 0,8 %. Se on toiseksi pienin alijäämä sitten finanssikriisin alun (2017 oli vielä vähän pienempi). Ehkä yllättävää, mutta kertoo samalla kuinka kehno 2010-luku julkisella taloudella oli…
      Isoin muutos on tapahtunut valtiolla, sillä valtiosektori otti taloudellisen iskun vastaan koronavuosina. Vuonna 2022 valtion alijäämä (-4,3 mrd. €) oli vain kolmasosa huonoimmasta vuodesta 2020. Paikallishallinto (kunnat ym.) oli 2022 melko vähän alijäämäinen (-0,8 mrd. €).

      • Anonyymi

        Perinteiseen tapaan työeläkelaitokset olivat miljardikaupalla ylijäämäisiä (+2,5 mrd.€) ja niiden ylijäämä kompensoi julkisyhteisöjen tasolla valtion ja kuntien alijäämiä. Muut soturahastot (Kela, Työllisyysrahasto ym.) olivat nekin nenä pinnan yläpuolella (+0,4 mrd. €).
        Valtion luvut ovat siis muuttuneet eniten. Mutta mikä valtiolla sitten muuttui edellisestä vuodesta?

        Lyhyesti: Tulot kasvoivat paljon, menot vain hieman.
        Pidemmin:
        Valtion verotulot kasvoivat 2022 peräti 8,6% eli noin 4,5 miljardia. Tästä kasvusta karkeasti kaksi kolmasosaa oli erisorttisia tuloveroja ja yksi kolmasosa arvonlisäveroa (tässä tosin mukana kunnille palautettava alv). Valtion muut tulot eivät muuttuneet kovin merkittävästi.

        Veroaste (= verot suhteessa bkt:hen) muuten säilyi 2022 melkein täsmälleen samalla tasolla kuin edellisenä vuonna. Tätä selittää se, että bkt:kin kasvoi nimellisesti kovaa vauhtia. Lisää infoa tämänpäiväisestä verotilaston julkistuksesta: https://stat.fi/julkaisu/cl8lpfsqmrle50cvz3rkxc3nj


    • Anonyymi

      Valtion budjettikirjaa lukemalla huomaa, että F-35-hävittäjien hankintaan on budjetoitu miljardi poikineen. Riippumatta siitä mitä niistä on jo maksettu ja maksetaan lähivuosina, suoriteperusteinen kirjaustapa koskee myös asejärjestelmäinvestointeja.
      Toisin sanottuna itse hävittäjien hankinta-arvo kirjataan menoksi vasta niinä vuosina kuin koneiden luovutus Suomelle tapahtuu (olikohan se vuodesta 2026 eteenpäin). Sitä ennen kirjaamme menoksi vain hx-hankkeen ”juoksevia” kuluja, kuten hallinnollisia menoja, koulutusta tms.

    • Anonyymi

      Työllisyysaste oli helmikuussa 74,2%, eli edelleen yli hallituksen asettaman tavoitteen. Erityisen hienoa, että pitkäaikaistyöttömyys on vähentynyt selkeästi. Työtä vieläkin korkeamman työllisyysasteen eteen on jatkettava määrätietoisesti.

      Vähintään vuoden työttömänä olleita oli helmikuun lopussa 85 100, mikä on 18 700 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin.
      🙋🏻💪🏻

      • Anonyymi

        Niin niin, tilastomiehet pulassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin niin, tilastomiehet pulassa?

        Persuilla ja kokkareilla nyppii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuilla ja kokkareilla nyppii.

        Aika kuumana kävivät ylen väittelyssä. Ihmetttelen jos joku yleensä purran sakkia äänestää. Yleensä näköjään he joihin kalikka pahiten kalahtaisi tuon parin hallitukselta


    • Anonyymi

      Suomen velkaongelma ei ole niin paha kuin kansalle kerrotaan – ”Puheissa on pelottelun retoriikkaa”
      Onko Suomen velkatilanne oikeasti niin paha kuin julkisuudessa käydystä keskustelusta voisi päätellä? Kolmen taloustieteilijän mielestä suomalaisia pelotellaan jo liikaa.HS

    • Anonyymi

      Viimeisen neljävuoden eduskunnassa istunut HÖLMÖLÄISHALLITUS miltei tuhosi totaalisesti suomen ja teki kymmenien miljardien velat korkoineen tuleville sukupolville jakaen ja lahjoittaen nuo miljardit ulkomaille. Nyt se on vihdoin ohi. "OHI ON OHI ON laulettiin aikanaan kun armeijata päästtin pois."

    • Anonyymi

      Kas kummaa sanna ei nyt kovinpaljoa räyhännyt tentissä. Orpo,purra ja essajay esiintyivät kunnioitettavasti myös harkimo. Hätä ja paniikki oli todella näkösillä jälleen vaalitentissä tuholaisilla,siis entisillä hallitusksessa olijoilla.

      • Anonyymi

        Kansa on jo suivaantunut koko sannaan. Näinhän siinä yleensä käy.


    • Anonyymi

      Päinvastoin Sanna jatkaa orpopojan kanssa ja riika jää rannalle uiuttamaan. Näin se menee demokratiassa.

      • Anonyymi

        pyssyylän palstan sefu on masentunut kun kuuli Anon murheellista tarinaa. Sanna sentään sen kun polskuttaa


    • Anonyymi

      Pääministeri Marin Sannan johtama hallitus yhdessä presidentti Niinistön kanssa luotsasi 🇫🇮:n hienosti Natoon

      Onneksi valtion johdossa oli luotettavat tekijät näinä kriittisinä aikoina - kiitos!

      Muistetaan äänestää eduskuntavaalit2023:ssa vastuullisia, ei-rasistisia puolueita

      • Anonyymi

        Eipä siellä kaivattu Marinin allekirjoitusta, kun Natoon liityttiin.
        Niinistö. Haavisto ja Kaikkonen ,piiraisivat nimet paperiin.
        Se siitä Natoon menosta.

        Niinistö on puolustusvoimain ylipäällikkö, tiedoksi vaan.
        Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, yhdessä valtioneuvoston (hallitus) kanssa.
        Näin sanoo Suomen perustuslaki.


    • Anonyymi

      Sanna on jo unohdettu ja hyvä näin. Häpäsi ittensä raukka viimeisessä vaalipaneelissa. "Osingosta pitää verottaa" Kaikki nauroivat pilkallisesti ja puistelivat päätänsä.

      • Anonyymi

        Oikeassahan tuo on. Itteä ja tietämättömyyttäs voit hävetä


      • Anonyymi

        Se on tuo kateus joka kansaa jyrsii.


    • Anonyymi

      "Oikeassahan tuo on. Itteä ja tietämättömyyttäs voit hävetä"

      Tiiän mitä tiiän,mutta vaalipaneelissa ne nauroivat sannakullalle,kun hän jälleen töppäsi. "Osinkovero" Harkimo väänsi sannalle oikke rautalangasta asiasta. Yle areenassa on katsottavissa tuokin paneelikeskustelu.

      • Anonyymi

        Sipilän kaudella oli EU: alueen nousukausi,
        ei ollut sotaa, ei pandemiaa
        Kilpailukyky ja voitot kasvoivat
        mutta Suomen teollisuuden investoinnit ei kasvanut.
        Miksi investoinnit eivät nouseet edes veroasteen alennuksella ja Kikyllä?

        Koska kaikki voitot meni rikkaiden osinkoihin

        Jos veronalennus olisi kaikkeen ratkaisu,
        niin ei silloin Euroopan talouden nousukaudella olisi Suomessa ihmetelty että miksi Sipilän hallituksen yhteisöveron alennus ja kiky-sopimus eivät nostaneet yhtään investointeja:


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Välillä faktaakin

      Suomi ei ole lamassa kuten Harkimo väitti eivätkä tehdyt työtunnit ole vähentyneet, kuten Purra väitti, vaan lisääntyneet.

    • Anonyymi

      660000 ihmistä tippunut köyhyysrajan alapuolelle hölömöläishallituksen aikana. Pelkkiä työttömiä jo liki 300000. Ja laskutavan muutoksella yleensä saadaan työllisyyslukuja kaunisteltua sekä pätkätöillä. Sopii kysyä olenko työllinen kun teen esim 4 tuntia tai 2 viikossa töitä ?

      • Anonyymi

        Sipilän-persujen hallitusta muistelet, joo. Sipilän mukaan yksi tunti riitti että on työllistetty.
        Tottahan se , mutta ei sllä taida päivän leipää ja piimää saada syödäkseen

        ”Ja mä kävelen tätä tyhjää tietä
        taloon, jota kodiksi kutsutaan
        vaikka siellä ei ole minulle ketään
        olen yksin tällä tyhjällä tiellä
        olen yksin tällä tyhjällä tiellä
        tällä tiellä ja aina yksin.”(Hassisen kone)


      • Anonyymi

        joo ei ole hakkuriksi. "Lelu" Ojansivu sen sijaan on


    • Anonyymi

      Kyllä neljä vuotta tämän suomalaisia, ja varsinkin iäkkäitä, boomereita halveksivan, ylimielisen möykkääjän touhujen katselu saa nyt riittää. Ostakoon tästä lähtien aamupalansa itse. Niin me muutkin teemme ! Se on sitten loppu.........

      • Anonyymi

        Viittaa kai selvästi hölmöläishallituksen piäministeriin,niin varmaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viittaa kai selvästi hölmöläishallituksen piäministeriin,niin varmaan.

        Sitä on noustu nköjään varmaan väärällä jalalla ylös, kun on pitänyt aivopierrä pari viestiä.
        Suosittelen reipasta aamulenkkiä raikkaassa suomalaisessa kevätilmassa vaikka sinne kultakaivoksen suuntaan


      • Anonyymi

        Eihän maanviljelijät osta aamupalojaan itse. vaan valtio maksaa.


    • Anonyymi

      Perussuomalainen puolue on myös MAAHANMUUTTANEIDEN PUOLUE näköjään hyvä niin.

      • Anonyymi

        Takinkääntäjien porukkaa


    • Anonyymi

      Riikka Purra
      Perus­suomalaiset
      Uudenmaan vaalipiiri
      42589 Ylivoimainen AANIHARAVA kunigatar

      • Anonyymi

        Paljon kannata hurrata. Köyhien kannattaa alkaa kaivaa esiin petun teon ohjeita.

        Ei sentäs uus hallitus=
        kok.
        demarit
        vihreät
        ruottalaiset

        purrat nostetaan reserviin


    • Anonyymi

      IIris,rinne"vappusatanen" al kate pakclin niikko,kulmuna, jne AI TE PULLAHITTE!

      Lapin äänihavara SARA SEPPÄNEN. Pullautti kavaltaja kulmunin.

    • Anonyymi

      Onhan se pojjaat näinkin:

      Marinin hallitus: 1 539 779 ääntä
      Oppositio: 1 470 309 ääntä
      Ja jos Ano Turtiaisen haluaa laskea tohon mukaan, niin VKK sai 8473 ääntä, mikä tekisi opposition koko äänisaaliiksi 1 478 782.

      Kyllä vaalitulosta voisi tulkita blokkinäkökulmasta niinkin, että Marinin hallitukselle toivottiin jatkoa, koska oppositio ei saanut enemmistöä.

      Miksi hallituksen saamasta kansa luottamuksesta ei puhuta. Marin II yhtä suosittu kuin puhdas porvarihallitus.

      • Anonyymi

        Tosiasia siis, että Marinin hallituksella edelleen suurin kannatus, kun huomioidaan kaikkien kansalaisten äänet.
        Vaalitapamme ajastaan jäljessä, koska suurimmat kriisit globaaleja.
        Eivät enää kansanedustajan kotikylän siltarummut persulandiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiasia siis, että Marinin hallituksella edelleen suurin kannatus, kun huomioidaan kaikkien kansalaisten äänet.
        Vaalitapamme ajastaan jäljessä, koska suurimmat kriisit globaaleja.
        Eivät enää kansanedustajan kotikylän siltarummut persulandiassa.

        No ei se aivan yksiselitteinen tulkinta ole, koska hallituspuolueilla ja oppositiolla on molemmilla 100 paikkaa eduskunnassa.
        Vanhas matti tais sanoa, että oikeisto antaa puheenjohtajan paikan vasemmistolle(=ns oppositiolle) niin saavat 100-99 tilanteen äänestyksiin


    • Anonyymi

      Ei elo paremmaksi muutu. Köyhät kyykkyyn ja bensan hinta määrätään aivan eri kabineteissa kuin orpon-persun toimistossa

      • Anonyymi

        Täälä jälleen hevosmiesten tietotoimisto: Toimistoomme saapui faxi nimimerkillä eteläinen. Tämä eteläinen tiedusteli sellaista ,että mikä mahtanee olla Raattama nimen alkuperä,historia tai alkujuuret. No siinäpä kysymys?,emme me täälä hevosmiestentietotoimistossa siihen osata vastata. Faxasimme hänelle,että kyselkää kittilän kunnasta,josko sielä tietäisivät sivukylästänsä sanoa sentään jotain. Jos joku tietää tästä Raattamanimestä ja sen alkuperästä,hist, ym?. vastatkaa vaikka kittilän sivuilla. Älkää meille vastatko me emme välitä yleensä kolmannenosapuolen tietoja. Hevosmiesten tietotoimistosta hyvää pääsiäistä kaikille.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Me Perussuomalaiset emme vieläkään saavuttaneet pääministeripuolueen asemaa.
      Valtaosa väestöstä katsoo yhä, että Suomen tärkein tavoite on koko maailman halaaminen ja pelastaminen oman väestön hyvinvoinnin kustannuksella.
      Suurkapitalismi voitti, eikä se todellakaan ole peruskansalaisen etu. Aika harvan yrityksenkään etu, koska valtaosa suomalaisista firmoista ei ole kansainvälinen, vaan ihan perus suomalainen firma.
      Kerta kerran jälkeen äänestäjät lankeavat siihen samaan ansaan, jossa he kuvittelevat suureurooppalaisen päätöksenteon olevan parempi hyvä, kuin sen, että itse päätämme omista asioistamme.
      Kansamme on heräämässä, mutta vielä ei tarpeeksi!
      Toistamiseen Perussuomalaisella puolueella on mahdollisuus hallituspuolueeksi, mutta vain toisen, suurkapitalismia edustavan puolueen ehdoilla.
      En ole lainkaan varma kannattaako hippaan lähteä:
      Mikäli Perussuomalaiset nyt ottavat haltuunsa osan hallitusvastuusta, niin edessä olevat todella rankat talouden sopeuttamistoimet leikkauksineen langetetaan todella helposti Perussuomalaisten syyksi, vaikka vastuu huonosta taloudenhoidosta kuuluu eritoten viimeisimmälle Marinin johtamalle hallitukselle.
      Kokoomus mahdollisena pääministeripuolueena tekee osansa, mutta suurpääoman ehdoilla! Se seikka ei todellakaan tiedä hyvää peruspalkansaajalle!
      Suurpääoman edustajia kiinnostaa vain se, että osakkeiden omistajat saavat mahdollisumman suuren hyödyn duunarin tekemisistä!
      Se on kapitalismia se.
      Kokoomus ei edusta duunaria, vaan osakkeita omistavaa tahoa, eli pääomaa. Kapitalismia.
      Tässä palkansaaja, tahi pienen firman omistaja, eli alihankkija, on kuluerä, eikä näin ollen kelpaa investointikohteeksi.
      Perussuomalaiset kannustavat toteuttamallaan politiikalla työntekoon elämiseen riitävällä palkalla sosiaaliturvamajoitteisuuden sijaan.
      Eli teet työtä, josta saat toimeentulon kannalta riittävän palkan ja olet rakentavana osana yhteiskuntaa.
      Sairaita ja kertakaikkisen työkykynsä menettäneitä ei tietenkään hylätä.
      Heidän perustoimeentulonsa on taattava.
      Siis syntyperäisten Suomalaisten toimeentulo.
      Ei elintasopakolaisten, jotka loisivat maassamme vasemmistokulttuurin sallimalla tavalla. Samalla yrittäen ujuttaa omaa, perisuomalaista kulttuuria halveksivaa näkökantaansa yhteiskuntaamme.
      Todella mielelläni näkisin tulevien hallitusneuvottelujen jäkeen syntyvän hallituksen olevan suomen kansan hallituksen, enkä minkään eurooppalaisen liittoutuman vasallihallituksen!
      Jos Perussuomalaisten ehdot hallitusyhteistyölle eivät toteudu, niin mieluummin jälleen kerran oppositioon!
      Se ei ole vastuun pakoilemista, vaan nimenomaan vastuun kantamista!
      Suomi Suomalaisille, eikä monikansallisten yritysten pääomasijoittajille!

      • Anonyymi

        Joo oppostioon vaan me persut,säästymme hirveeltä syyttelyltä ja haukkumiselta. Lampaat ja viehrvasemmistolaiset ja kepu /laiset laittavat uuden hallituksen syyksi oman suomen tuhoamisen. He ovat niin ääliöitä kerrassaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo oppostioon vaan me persut,säästymme hirveeltä syyttelyltä ja haukkumiselta. Lampaat ja viehrvasemmistolaiset ja kepu /laiset laittavat uuden hallituksen syyksi oman suomen tuhoamisen. He ovat niin ääliöitä kerrassaan...

        Niin parasta kuiten että Kulttisanna ei ole pääministeri enää. Se lähteekin jonnekin hillotolpalle,tiesivät hevosmiehet kirjoitella. HYVÄSTIT Sannille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin parasta kuiten että Kulttisanna ei ole pääministeri enää. Se lähteekin jonnekin hillotolpalle,tiesivät hevosmiehet kirjoitella. HYVÄSTIT Sannille

        Pressaksi alkaa


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mittee hää huastelee jiesiön pensan hinnasta. Ono luppeissa alennuksia?


    • Anonyymi

      Perussuomalaisille 16 uutta kansanedustajaa – Sara Seppänen nousi Lapin äänikuningattareksi

    • Anonyymi

      No niin persut nyt aikatauluja koska pensan hinta on euron.

      • Anonyymi

        Joku jo kertoi että 2,15 on jiesiön? essolla. Alas menee kuin lehemän häntä


    • Anonyymi

      Kiitos Sanna Marin! Maailma romahti monelta, kun lähdet nyt Pääministerin paikalta. Suomi joutuu kohtaamaan seuraavat haasteet ilman johtaajaa, joka vei meidät Natoon, tuomitsi Putinin sodan, selvitti koronan ja valloitti ihmiset ympäri maailman. Anteeksi, kiusaajien puolesta!

      • Anonyymi

        HAH! HAH! HAH! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Anonyymi

      oliisit sarjaa on näytetty telkussa vuosia. Miksi nyt vasta se joutui syyniin ja kieltolistalle? Ite veikkaan, että todellinen syy taisi olla "asiakastyypin" muuttuminen. Poliisit sai enenevässä määrin vääntää ulkomaalaisten kanssa ja sehän ei vihervassarien agendaan sovi. Piti äkkiä keksiä jokin tekosyy laittaa ohjelma hyllylle.

      • Anonyymi

        Siis POLIISIT SARJAA:


    • Anonyymi

      Pääministeri hoitaa Valtioneuvoston vetämistä ja se jäi Marinilta tekemättä pääsääntöisesti. Maailmalla kulkemisen ja lausuntojen antamisen osaa kaikki. Provosoivat puheet sekä katteettomat lupaukset jäivät muiden paikattavaksi. Jos se on valovoimaisuutta, niin ompa maailma heittänyt voltin.

      • Anonyymi

        Kyllähän pm:n virkaan kuuluu kansainväliset asioiden hoidot peräkylien paskojen ja käryteiden korjaamisen sijaan. Joku tolkku noihin höpinöihisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän pm:n virkaan kuuluu kansainväliset asioiden hoidot peräkylien paskojen ja käryteiden korjaamisen sijaan. Joku tolkku noihin höpinöihisi.

        Yritä ilmaista sinäkin näkemyksesi sivistyneen ihmisen tavalla. Unohda "paskat" ja "kätyrit".
        Niin on kaikille miellyttävämpää lueskella näitä palautteita.


    • Anonyymi

      Pääministeri hoitaa Valtioneuvoston vetämistä ja se jäi Marinilta tekemättä pääsääntöisesti. Maailmalla kulkemisen ja lausuntojen antamisen osaa kaikki. Provosoivat puheet sekä katteettomat lupaukset jäivät muiden paikattavaksi. Jos se on valovoimaisuutta, niin ompa maailma heittänyt voltin. Marin sähläsi kilpaa kiurun kaaa. Muistakaa koronanhoito täysin päin persettä se meni sählähtin ja taas sählähtiin. Pakkorokotukset ,maskit jne.. sähläämistä vaan. Ja nyt sitten kehutaan voi pyhä sylyvi sentään. 40 miljardia holovattiin hölmöläishallituksen toimesta ulkomaille italien ja muun euroopan velkoihin. Ja nyt sitten pitäisi uuden hallituksen alkaa paikkaamaan ja korjaamaan heidän 4 vuoden sähläykset ja velat hoitaa. Oli se poijjaat onni nuo vaalit,että saatiin pois tuo ylimielinen kulttimarin ainakin pääministerin paikalta. Katkeruus paistaa marinilla,kun sitä ei kelpuutettu valtaosan kansan toimesta enää sähläämään ja pilaamaan suomen mainetta lopullisesti pääministeriksi. Se aikookin häipyä suomesta mikä onkin hirvittävän hyvä assii. KULTTI SANNA haha haaa..

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Persuilla on jo vellit housuissa, kuten sillä lihavalla ukolla eli Soinilla pelkurilla joka ei uskaltanut ottaa vastuutaan edellisessä hallituksessa eli valtionarainministerin sijaan otti jonku mitättömän aamukahvi- seurustelutittelin.
      Sama son eessä noitaakka purralla. Kyvyt ei riitä alkuunkaan vaativaan virkaan.
      Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten sanois ruottalainenki

    • Anonyymi

      McDonald’s kassatyttö Purralla näytön paikka,?
      Eihän McDonald’s kassatyttö Purra eduskunnassa
      osanut hoitaa edes vähäpätöistä tehtävää.

      Seurataan mielnkiinnolla

    • Anonyymi

      Pääministeri hoitaa Valtioneuvoston vetämistä ja se jäi Marinilta tekemättä pääsääntöisesti. Maailmalla kulkemisen ja lausuntojen antamisen osaa kaikki. Provosoivat puheet sekä katteettomat lupaukset jäivät muiden paikattavaksi. Jos se on valovoimaisuutta, niin ompa maailma heittänyt voltin. Marin sähläsi kilpaa kiurun kaaa. Muistakaa koronanhoito täysin päin persettä se meni sählähtin ja taas sählähtiin. Pakkorokotukset ,maskit jne.. sähläämistä vaan. Ja nyt sitten kehutaan voi pyhä sylyvi sentään. 40 miljardia holovattiin hölmöläishallituksen toimesta ulkomaille italien ja muun euroopan velkoihin. Ja nyt sitten pitäisi uuden hallituksen alkaa paikkaamaan ja korjaamaan heidän 4 vuoden sähläykset ja velat hoitaa. Oli se poijjaat onni nuo vaalit,että saatiin pois tuo ylimielinen kulttimarin ainakin pääministerin paikalta. Katkeruus paistaa marinilla,kun sitä ei kelpuutettu valtaosan kansan toimesta enää sähläämään ja pilaamaan suomen mainetta lopullisesti pääministeriksi. Se aikookin häipyä suomesta mikä onkin hirvittävän hyvä assii. KULTTI SANNA hyvästi----

      • Anonyymi

        Kannattaa sinun ensimmäisenä ottaa asioista selvää ja puhua tosiasioista eikä huuhaata. Koronassakin on helppo olla jälkiviisas varsinkin kun kaivamalla kaivaa ongelmia.

        No persut käänsi takkinsa kolmekertaa ja oikeastaan neljäkertaa koronan aikana, ja JOKA KERTA jälkikäteen. Tämä tieto löytyy kun seuraat tosiasioita.


    • Anonyymi

      Pääministeri hoitaa Valtioneuvoston vetämistä ja se jäi Marinilta tekemättä pääsääntöisesti. Maailmalla kulkemisen ja lausuntojen antamisen osaa kaikki. Provosoivat puheet sekä katteettomat lupaukset jäivät muiden paikattavaksi. Jos se on valovoimaisuutta, niin ompa maailma heittänyt voltin. Marin sähläsi kilpaa kiurun kaaa. Muistakaa koronanhoito täysin päin persettä se meni sählähtin ja taas sählähtiin. Pakkorokotukset ,maskit jne.. sähläämistä vaan. Ja nyt sitten kehutaan voi pyhä sylyvi sentään. 40 miljardia holovattiin hölmöläishallituksen toimesta ulkomaille italien ja muun euroopan velkoihin. Ja nyt sitten pitäisi uuden hallituksen alkaa paikkaamaan ja korjaamaan heidän 4 vuoden sähläykset ja velat hoitaa. Oli se poijjaat onni nuo vaalit,että saatiin pois tuo ylimielinen kulttimarin ainakin pääministerin paikalta. Katkeruus paistaa marinilla,kun sitä ei kelpuutettu valtaosan kansan toimesta enää sähläämään ja pilaamaan suomen mainetta lopullisesti pääministeriksi. Se aikookin häipyä suomesta mikä onkin hirvittävän hyvä assii. KULTTI SANNA hyvästi----KUDDPAI SANNA!!

    • Anonyymi

      Oli se poijjaat onni nuo vaalit,että saatiin pois tuo ylimielinen kulttimarin ainakin pääministerin paikalta. Katkeruus paistaa marinilla,kun sitä ei kelpuutettu valtaosan kansan toimesta enää sähläämään ja pilaamaan suomen mainetta lopullisesti pääministeriksi. Se aikookin häipyä suomesta mikä onkin hirvittävän hyvä assii. KULTTI SANNA hyvästi----KUDDPAI SANNA!!

      • Anonyymi

        ootan kuin kuuta nousevaa, että purrat saa kokeilla siipiään ja munata itsensä totaalisesti

        Koko vaalikampanjan ajanhan toitotettiin tarvetta juurikin vaihtaa johtavia päättäjiä. Nythän on kenttä avoinna näille uusille uljaille osaajille, näyttää kykynsä. Nähtäväksi jääkin se, kuka näistä "kaiken paremmin hoitavista" ensimmäiseksi vetäytyykin oppositioon.

        Sanna on rautaa


    • Anonyymi

      Sannahan tekee vain tilaa demareille hallitukseen kokkareiden kanssa. Orpohan olisi kusesssa persujen järjettömyyksien suhteen jos persujen kanssa joutuisi samaan hallitukseen.
      Sannallahan on just niin valoisa tulevaisuus kuin itse haluaa, NUORI älykkö jolle maailma on auki. Lintmanni ja Orpo tekevät hallituksen ruottalaisten ollessa 3. pyörä.
      Näin se menee

      • Anonyymi

        Entä sitten? Leveneeköhän sinun leipäsi sannan menestyksestä????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sitten? Leveneeköhän sinun leipäsi sannan menestyksestä????

        Nousihan tuo eläke muutaman satasen Sannan aikakaudella. Ihan ok fiilikset jäi


    • Anonyymi

      KULTTI SANNA hyvästi----KUDDPAI SANNA!!

    • Anonyymi

      Stiller kirjoitti-puhui asiaa, yhdyn 100%

      – Katsokaapa esimerkiksi meidän presidenttiä. Onko hän antanut koko sinä kautena kun Marin on taistellut jatkuvien kriisien keskellä, mitään todella positiivista ja rohkaisevaa julkista tunnustusta Marinille? Ei! Ja minkä takia ei? Sen takia, koska tämä entinen salolainen asianajaja on niin pikkusieluinen, että näyttämölle ei mahdu kuin yksi tähti, Stiller lataa podcastissa.

      • Anonyymi

        Samaa tuen puutetta olen ihmetellyt. Muistuu mieleen vastaavassa vaikeassa tilanteessa presidentti Mauno Koiviston tuki nuorelle pääministerille Esko Aholle, mistä tuesta Aho on moneen kertaan Koivistoa kiitellyt.

        Niinistöstä ei valitettavasti tullut koskaan koko kansan presidenttiä tämän tuen puuttumisen takia. Ilmeistä pikkusieluisuutta riitti vielä Niinistön kiitospuheeseen pääministerille, jossa hän kiitti ainoastaan (omasta) yhteistyöstä valtioneuvoston kanssa.


    • Anonyymi

      Sanna hoiti kriisit omalla tyylillään ja hyvin. Poistuu myös omalla tyylillään tyylikkäästi kenenkään kiitoksia kerjäämättä. Muutama kuukausi sitten opposition suurin murhe oli miten päästä Marinista eroon. Nyt kun toive toteutuu, niin käy kauhea parku jiesiössä asti, että väärin poistuttu.

      • Anonyymi

        Kyseessähän on oikeisto Niinistön valtava kateus Marinia kohtaan mikä on sekoittanut kokoomuksen ja persuvapaaliittolaisten setä- miesten politiikan perusteellisesti.


      • Anonyymi

        Jeesion incellit taitaa olla hiljaa.


    • Anonyymi

      Niinistö kehui NATO päätöstä ja klimaxia luetellen lähipiirinsä hyvästä toiminnasta, mutta unohti Sannan täysin. Nolo mies,pikku-ukot ovat kathenpaskoja narsisseja. Onneksi tuo siirtyy pian historian lehdille, tervemenoa

    • Anonyymi

      VASEMMISTOLAISET JA VIHIRIÄT VASTUSTI LOPPUUN ASTI NATOON LIITTYMISTÄ MUKAANLUKIEN SANNA MARIN sisimmässä. Mutta sanna kiero teeskenteli siinäkin asiassa ja maka kulttina kannatti natoonliittymistä keräten idiooteilta jälleen huomiota ja jne.. Kkomus ja Butin hommas suomen natoon.

      • Anonyymi

        VIhiriät ja sdp sekä vasemmistoliitto ovat venäjän ja mielitelijöitä butinin kannattajia ihan aikuisten oikeesti sanokoon mitä tahansa muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        VIhiriät ja sdp sekä vasemmistoliitto ovat venäjän ja mielitelijöitä butinin kannattajia ihan aikuisten oikeesti sanokoon mitä tahansa muut.

        KULTTI SANNA hyvästi----KUDDPAI SANNA!!!!


    • Anonyymi

      Ruben Stiller on täysin oikeassa Niinistö-kritiikissään!

      Ruben Stiller arvostelee presidentti Niinistöä. Hyvä veto! Neljä vuotta on PM:ä huudettu oikeiston taholta milloin miksikin pissikseksi tai prinsessaksi. Auta armias, jos joku moittii ”kuningasta.

      • Anonyymi

        Koiviston periaate:" Tuen aina istuvan hallituksen pääministeriä!"

        Niinistön puhe Marinin hallitukselle eronpyynnön tilaisuudessa oli tosi tyly. Niinistön öinen julkinen twiitti Marinin Ukrainassa antaman Hornet vastaukseen lehdistön otsikoiden perusteella oli vertaansa vailla oleva härski veto, "Minun kanssani ei ole keskusteltu."
        Niinistö alkaa olla pahasti dementoitunut itseensä ihastunut nyyhky-pappa.Aikansa kutakin


    • Anonyymi

      Ennustan, että EU:n komissaari Jutta Urpilainen
      on SDP:n ehdokas. Erittäin hyvä ehdokas olisikin! 👍🌹
      Sdp:n Eero Heinä­luoma ei lähde mukaan presidentti­kisaan

      Varmaan vastassa Ano,j-anus, putkone ja dosentti b. ja kuka tiennee takinkääntäjä ääneensä ihastunut kupla-soini

    • Anonyymi

      Tuossa persuille ja kokkareille linkki.
      On se helppoa tehdä hallitus ja mennä eteenpäin kunSDP on hoitanut kriisien jälkeen Suomen asiat kuntoon, kun ei ole leikannut.
      Kolme kertaa HURRAA SDP ja Marin.

      https://yle.fi/a/74-20028776

    • Anonyymi

      Sanna Marin toi Suomelle New Yorkissa näkyvyyttä, jonka arvoa on vaikea mitata – ”Hän on täydellinen vastakohta sille, mihin olemme tottuneet”

      Marinin saama julkisuus Atlantin toisella puolella ja kansainvälisesti on ollut poikkeuksellisen positiivista ja tukenut osaltaan myös Suomen maabrändiä.

      Kokonaisuudella on siten kytköksensä myös Suomen talouteen. Yhdysvallat on jo noussut Suomen tärkeimmäksi kauppakumppaniksi ja suomalaisten yritysten kasvupotentiaali on Yhdysvalloissa nyt harvinaisen vahva.

      Nato-jäsenyys on yksi asia, joka on tuomassa kauppaan uutta vauhtia. Oma vaikutuksensa on kuitenkin ollut myös pääministeri Marinilla, joka on näkyvyydellään ja olemuksellaan tukenut Suomen kiinnostavuutta maailmalla kenties erilaisella otteella kuin yksikään pääministeri ennen häntä.

      Sen vuoksi Marinin esiintyminen kymmenille tuhansille ihmisille New Yorkissa on suomalaisille hyvä uutinen riippumatta siitä, mitä ajattelee hänen toiminnastaan kotimaan politiikassa tai mitä puoluetta on vaaleissa äänestänyt.

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1748
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      150
      1117
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1113
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      920
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      915
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      24
      911
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      850
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      769
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      764
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      731
    Aihe