Elon Musk ei olekaan ihan turhaan maailman rikkain

Anonyymi-ap

Arvostukseni Muskia kohtaan viimeaikoina on noussut pelkästään ihan siksi kun näyttää ymmärtävän vähän paremmin kuin joukkopsykoosissa mukana olevat mistä Ukrainassa oikeasti on kyse.

Fasisteja tietysti harmittaa kun ei mene ihan heidän mielen mukaan.. Tuossa toimittaja yrittää tarkoitushakuisella otiskolla yrittää mustamaalata Muskia väittäen että on kieltänyt starlinkin käytön:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/elon-musk-kielsi-ukrainalta-tarkean-starlink-yhteyslaitteen-kayton-joukot-saivat-reaaliaikaista-dataa-venajan-liikkeista-ja-sijainneista/8547542

Vasta jutusta selviää että Musk on estänyt starlinkin käytön ainoastaan Krimin alueella jonka asukkaat haluaakin olla osa Venäjää.

Tässä on se Muskin aiemmin tviittaama äänestyskartta vuodelta 2012 vaaleista, siniset ovat alueita joilla venäjämieliset puolueet voitti:

https://twitter.com/elonmusk/status/1577839258714476544

-harmiseikirj-

9

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No minkä verran noista ukrainalaisista on venäjän kannattajia? Ukraina on itsenäinen valtio, joten venäläiset sotilaat ovat hyökkäyssodassa, vieraalla maaperällä.
      Venäjä voisi avata rajansa niille venäläisille, jotka haluavat maasta pois, mutt maata ei pilkottaisi aariakaan rajaa siirtämällä. Ukraina olisi joskus aikaisemmin voinut lunastaa ne maat venäläismielisiltä, jotka olisivat lähteneet pois.

      Nyt on myöhäistä enää sopia lunastuksista, kun Venäjä on pommittanut Ukrainaa ja maa on uudelleen rakennettava... ei rahaa ole mihinkään maanlunastukseen entisiltä asukkailta, jotka ovat jättäneet maansa. Siis jos nyt edes ovat olleet edes aikeissa lähteä Ukrainasta pois. Sekään ei ole varmaa... propagandaa pikemminkin.
      Krimi nyt on toinen asia, sieltä eliitti tuskin haluaa lähteä minnekään, venäläisten kesäparatiisi. Vähän samalla tavalla rakas, kuten Airisto on mulle.

      Hyvää yötä, nyt on aika mennä nukkumaan! Huomenna jälleen työpäivä.
      trollikka

    • Juu, huomattu on, että sinä arvostat kaikkea mikä voidaan tulkita hyökkäyssotaa käyvän Venäjän puolesta puhumiseksi suvereenia itsenäistä Ukrainaa vastaan. Se jos mikä on fasistista imperialismia.

      • Anonyymi

        Hämmentävästi todellisuudentaju hämärtyy harmiksen kaltaisilla ihmisillä kun liimaantuvat kiinni johonkin idoliinsa kuten Putiniin.


    • Anonyymi

      Elon Musk on putinistien uusi idoli. Väykkäkin on jo tilannut Teslan, tosin hänen ajo-oikeutensa ei ole välttämättä enää voimassa.

    • Anonyymi

      Täys sekopää hän on. Raha ja valta näkyy hänessä, kuten näissä diktaattoreissa. Todellisuus hämärtyy, kun jalat on irti maasta. Tulee tunne kaikkivoipaisuudesta, jolle ei tietenkään ole mitään katetta (kuten Putin ja muut vastaavat).

    • kynä..mi

      Itsenäisen valtion rajat ovat koskemattomat. Siihen täytyy Muskinkin tyytyä. 🌹👀

    • Anonyymi

      Ei ole Musk rikkain, esim. Putin jo ohittaa hänet monikertaisesti. Musk on jopa itse jopa sanonut niin! Rockefellereistä ja Rotchildien suvusta nyt edes puhumattakaan! Googlaa!

      • Anonyymi

        Lisää vielä; ne rikkaimmat rahamiehet jotka maailmaa todellisuudessa hallinnoivat eivät Forbesissa tai vastaavissa listoissa edes näy, koska osa heistä ja etenkin heidän omaisuutensa halutaan pitää poissa maailman kansalaisten silmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää vielä; ne rikkaimmat rahamiehet jotka maailmaa todellisuudessa hallinnoivat eivät Forbesissa tai vastaavissa listoissa edes näy, koska osa heistä ja etenkin heidän omaisuutensa halutaan pitää poissa maailman kansalaisten silmistä.

        Ja mitä rikkautta lopulta on sellainen rikkaus, joka on kiinni jonkin yrityksen arvossa. On Muskilla rahaa, mutta sen määrä on täysin veteen piittettyä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1970
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 45
      1145
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe