Yksi työpaikan mulkuista

Anonyymi-ap

Onneksi yksi mulkku työpaikaltamme lopettaa ensi viikon jälkeen ja lähtee toiseen työpaikkaan toisten riesaksi.
Hakemalla hakee aina haukkumisen aihetta muista ja aihetta itsensä kehumiseen.
Eilen juuri viimeksi pyysi minua tekemään yhden työn, minkä lupasin tehdä.
Samalla pyysin, että hän ilmoittaa toimistoon kyseisen asian painomäärän, että siitä saa tehtyä tarvittavat dokumentit asiakkaalle ja talolle. Minkä lupasi tehdä kun oli menossa muutenkin toimistoon. No ei sitten ilmoittanut.
Sitten jätti vielä jakoauton juuri kyseisen kylmiön oven eteen niin, ettei lähtevää tilausta olisi saanut sieltä trukin kanssa ulos, vaikka olisi nyt ainakin luullut hänen järkensä jo sanovan, että siirtää auton pois tieltä. Mutta ei, häipyi omille touhuilleen.
Mulla vielä paloi yli puoli tuntia aikaa kyseisen episodin vuoksi työpäivän mennen vielä jonkin verran ylityölle. Että se siitä, kun ajattelin jo ehtiväni ajoissa lähtemään töistä kotiin.
Tyyppi kehtasi vielä haukkua minut toiselle työkaverille, vaikkakoko tilanne nyt olisi hoitunut ihan sujuvasti kuten pitääkin, jos nyt olisi viitsinyt itse hoitaa hommansa kuten pitääkin ja ylipäätäänkin niin, kuten aikuset hoitaa.
Muutenkin ihme tyyppi, aina haukkuu ja arvostelee muita ja sitten, kun itse saa palautetta touhuistaan tai yksinkertaisesti saa toisen sanomaan suorat sanat takaisin, niin suuttuu ja aloittaa kitisemään kuin pieni lapsi. Ihan kirjaimellisesti.
Joskus itse mesoi ja meuhkasi yhtä asiaa niin kauan, että hermostuin ja sanoin hänelle helvetin suoraa kaunistelematta, miten asia on, niin hetken päästä huomasin, kun meni meidän työsuojeluvaltuutetun perässä kuin huomionkipeä koira ja kitisi minusta, että mun täytyy "lopettaa mussuttaminen". Kuvitteli kai, että valtuutettu ottaa mut johonkin puhutteluun tai ylipäätään alkaa hoitamaan hänelle jotain "oikeuksia" käyttäytyä kuten käyttäytyy.
Yksi vitun idiootti ja muutenkin ihan täys mulkku koko mies, ikävä ei tule yhtään kun lähtee. Päinvastoin, helvetin iso helpotus, kun ei tarvitse katsella ja kuunnella enää minuuttiakaan jatkossa häntä edes työn takia.
Enkä todellakaan tule laittamaan lanttiakaan tuollaisen läksiäislahjakolehtiin, mitä nyt ollaan kovasti keräämässä. En viitsi tuhlata rahojani turhiin asioihin.
Vaikka toisaalta voisi kyllä ostaa hänelle esimerkiksi pullollisen jotain laadukasta konjakkia tm ja sitä antaessa vielä sanoisi, että luojan kiitos että häivyt täältä.

6

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ilmeisesti on runsaasti heitäkin jotka arvostavat kyseistä mieshenkilöä. Siksipä keräävät läksiäislahjaansa rahaa. Toisille arvostettu työkollega ja sinulle se mr. Mulku

    • Anonyymi

      Ihana tilanne sinulla, kun pääset mulkusta eroon. Minulla on työkaverina naispuolinen mulkku ja olisin todella onnellinen, että hän häipyisi. Hän käyttäytyy muokkamaisesti, hänellä on vääristynyt ego ja hän haukkuu asiakkaita (nuoria) selän takana lähes joka päivä. Ei sovi työhönsä lainkaan.

      Olen alkanut etsimään uutta työtä, tällä kertaa mulkku jää jatkamaan mulkkuiluaan.

      • Anonyymi

        Joo, kyllä se on suunnaton helpotus kaikin tavoin, että häipyy.
        Toivottavasti hänen tilalleen tuleva, jahka sellainen löytyy, olisi nyt edes vähän terveempi ja täysipäisempi henkisesti. Ja aikuisempi käytökseltään. Tämä tyyppi on jo likempänä viittäkynmentä, mutta käyttäytyy kuin pikkulapsi.
        Vääristynyt ego myöskin ja haukkuu myöskin asiakkaitakin työkavereidensa lisäksi.
        Muutkin ovat huomanneet samaa ja sanovat mm että kun aina viitsiikin kehua itseään maasta taivaaseen ja kun ne taidot ja viitseliäisyys nyt ei todellakaan ole kehuskelun tasoa. Ja asenne hänellä on se, että häntähän täytyy aina jeesata, mutta hänen ei tarvitse tehdä mitään muiden eteen ihan silläkin, kun hän "inhoaa ylimääräistä ja turhaa työtä". Eikä aina tee omiaankaan loppuun/kokonaan.
        Onko sitten tosiaan noin tyhmä ylipäätään vai onko vaan ihan sitä, että kun ei taidot ole keskinkertaista parempia ja ehkä jollain tasolla tietää sen itsekin, niin täytyy tuollaisella lapsellisella sekä tyhmällä kehuskelulla&uholla yrittää olla jotenkin "priima"..?
        Kuten tuokin, että pyytää lastaamaan asiakkaan auton, muttei viitsi siirtää autoa oven edestä pois, vaikka itse sen ajoi siihen ja on muutenkin hänen vastuullaan.
        Että tuo kolehdin kerääminen nyt on enempi jokin tapa talossa, ei merkki mistään arvostuksesta, kuten tuo aiempi kommentoija väittää.
        Mä olen melkeinpä ainoa, joka on vaan sanonut hänelle suoraan asiasta. Eli vähemmän melua ja enemmän tekoja, kun työt ei nyt vaan etene itseään kehumalla.
        Yksi hyvä esimerkki hänen tasostaan on tällainen tapaus, kun olen vasenkätinen ja niinpä esimerkiksi käytän avaimia vasenkötisesti.
        Trukin tankkaus nyt on niiden vastuulla, ketä sitä useimmin käyttävät, ja polttoöljysäiliö on lukittu tällaisella perinteisellä riippulukolla. Niin tottakai mä nyt lukitsen lukon vasenkätisesti. Niin hän kerran tuli mulle kiukuttelemaan siitäkin ja aika kovaakin, että ei sitä lukkoa noin saa lukita, kun se on hänelle sitten niin helvetin vaikeeta ja raskasta avata se lukko, kun se on hänen kannaltaan "väärinpäin" siinä lukkokielekkeessä.
        Kysyin kyllä heti suoraan että niin meinaatko nyt ihan oikeasti, että mä vaihdan kätisyyteni vasemmasta oikeaan vain sen vuoksi, että sulla olisi helpompaa? Ja vielä kun kyse on kuitenkin sellaisesta hommasta, mikä nyt kuitenkin on käytännöllisesti katsoen mun vastuullani?
        Tuon tasoisista kitisee muille ja itse ei tosiaan edes tikkua laita ristiin toisten eteen.


      • Anonyymi

        ^ Piti vielä jatkaa, että tämä naispuolinen mulkku on lusmuilija; menee työtehtävissä aina sieltä missä on aita matalin, ei osaa tiimityöskennellä ja puhaltaa yhteiseen hiileen, on itsekäs, liian äänekäs, päällepäsmäri. Huoh, lista on loputun. Itsellään ei ole näköjään mitään tajua, kuinka työpaikalla käyttäydytään fiksusti. Saakeli!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ^ Piti vielä jatkaa, että tämä naispuolinen mulkku on lusmuilija; menee työtehtävissä aina sieltä missä on aita matalin, ei osaa tiimityöskennellä ja puhaltaa yhteiseen hiileen, on itsekäs, liian äänekäs, päällepäsmäri. Huoh, lista on loputun. Itsellään ei ole näköjään mitään tajua, kuinka työpaikalla käyttäydytään fiksusti. Saakeli!

        Ei tuollaisilla olekaan tajua.
        Itse ei tehtäisi omiakaan hommia muuta kuin just ja just sen verran kuin mitä on pakko.
        Tällaista tarvitsee joka välissä auttaa ja avittaa, mutta kun tällaiselta itse pyytää jotain, niin ei varmasti onnistu.
        Vastakommentti on aina "Ei kuulu mun toimenkuvaan", "On kiire tauolle ja sitä ei voi siirtää kahtakaan minuuttia" tms tai sitten vain lupaa auttaa mutta jättää kylmästi auttamatta ja homma kusee sen vuoksi.
        On just itsekäs, vie vaikka tauolla lehden toiselta kesken lukemisen, kun haluaa sen itselleen. Huutaa mesoo ja meuhkaa, kaikkeen puuttuu teet niin väärin-asenteella, kehuu itseään maasta taivaaseen jne.
        Sitten suuttuu kuin pieni lapsi, kun joku antaa palautetta. Itse mussuttaa joka vaiheessa, mutta kun hänelle sanoo hänen käytösmalleistaan ym suoraan, niin sitten menee työsuojeluvaltuutetulle tai pomolle kitisemään(nimenomaan kitisemään), että tuo sanoi mulle niin ja nyt tuon täytyy lopettaa se mussuttaminen.
        Lista tosiaan on loputon. Ja ihan turha odottaa, että tajuaisi, kuinka työpaikalla kuuluu käyttäytyä.
        Tietty jos ihminen haluaa näyttää oman tyhmyytensä muillekin, niin hänellähän on siihen oikeus, mutta voisi sitä silti nyt vähän pidätellä. Ja muutenkin, luulisi idiootinkin tajuavan, ettei kaikkea nyt tarvitse sanoa ääneen mitä päässä liikkuu. Ja tosiaan että voisi edes joskus antaa sitä samaa toisille, mitä itse vaatii toisilta.


    • Anonyymi

      Saaristossahan tuollaiset tyypit hätistetään pois hylkeenä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe