Aukkoja CV:ssä

Anonyymi-ap

Olen ollut nykyisessä paikassa 12 vuotta ja ajattelin hakea toista työtä. CV:ssäni on nykyistä työtäni edeltävältä ajalta aukkoja koska silloin ei työnteko maistunut tai jos maistui niin en osannut työhaastattelua. Pisimmillään taitaa olla vuosi tai puolitoista. Miten nuo vaikuttaa työpaikan saantiin?

5

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jo viikon aukko on hirveä katastrofi. Kuulema olet siten luuseri, huono työntekijä etkä kykene sitoutumaan kun et ole onnistunut saamaan vakituista työtä.

      Jos taas olet vakituisessa työpaikassa ollut jo vuosia eikö sinulla ole aukon aukkoa CV:ssä niin olet huono työntekijä, epäonnistunut luuseri kun et vaihda työpaikkaa kaiken aikaa. Sinulla ei ole ajantasaista työkokemusta eikä tutkintoja. Olet jumiutunut vain yhdelle työnantajalle.

      Jos sinulla on ajantasainen tutkinto niin sinulla ei ole ajantasaista työkokemusta. Olet silloinkin luuseri.

      Jos taas haet työpaikkaa vaikka sinulla on jo vakituinen työpaikka niin olet huono etkä kykene sitoutumaan, olet tuuliviiri, joka lähtee heti pois.

      Teki niin tai näin olet silti huono.

      • Anonyymi

        Toisaalta jos ei ole aukon aukkoa ja olet jo vakituisessa työssä niin miksi edes hakea töitä kun on jo työ. Sellainen joka hakee töitä on rahanahne luuseri, joka kahmii kaikkien ja vie kaikkien muiden työt, oikein kermaperse tuuliviiri. Ei sellaista kannata ottaa töihin.

        Sellainen, joka työttömänä hakee töitä niin ei sellaista kannata ottaa töihin koska työttömät ovat luusereita, oikeita ihmisroskia, joissa on jotain vikaa itsessään ja siksi ovat työttömiä.

        Jos taas on koko ajan lyhyitä määräaikaisuuksia ja määräaikaisuuksia määräaikaisuuksien perään niin ei sellaista kannata ottaa töihin, koska on omaa syytä määräaikainen eikä ole kyennyt itselleen hankkimaan vakituista työtä eli ei kykene sitoutumaan eli ei kannata palkata.


    • Anonyymi

      nuo viimeiset 12 työvuotta merkitsevät. Laita ne CV listaukseesi. Etenkin ne työtehtävät ja vastuut mitä sinulla on ollut ja mitä olet tehnyt. Pelkkä titteli ei avaa osaamistasi /meritoitumistasi vaan se mitä olet vuosien aikaan tehnyt ja erityisesti se mitä taitoja olet itsellesi hankkinut. Niillä ikivanhoilla työkokemuksilla ja aukoilla työhistoriassa ei ole sinulle työnhaussa mitään hyötyä eikä haittaakaan. Nillä ikivanhoilla työvuosilla olet kerryttänyt itsellesi eläkerahaa.

    • Anonyymi

      Onko aloittajalla muitakin noin suuria murheita?

      • Anonyymi

        Ap. on taas Iltalehden toimittaja ja on tekemässä artikkelia työnhausta tilanteessa, jossa CV:ssä on aukkoja. Näin toimittaja saa ikään kuin ilmaiseksi haastateltua suomi24-palstan kautta eikä tarvitse maksaa haastattelupalkkioita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe