Epäluonnollinen olotila vauvojen läsnäollessa

Anonyymi-ap

Olen mies, enkä pystyisi olemaan tilanteessa, että minut jätettäiisiin vauvalauman tai vauvan läsnäoloon.
Minulle tulee epämukava olo ja vauvat alkavat rääkymään.
Muutaman kerran kauan sitten on sukulaispariskunta käynyt kylässä vauvansa kanssa ja vauva on saanut oloni epämukavaksi.
Mikään ei olisi niin epämukavaa, kuin, jos minut jätettäisiin vauvan kanssa.
Tilanne, jossa vauva olisi sohvalla ja vauvan äiti toteaisi, että hän käy nyt wc:ssä tai jossakin muualla hetkeksi, että kai sen aikaa pärjäätte vauvan kanssa, niin sellainen on meikäläiselle epämukava tilanne.
Koska siitä seuraa se, että vauva kun huomaa, että äiti on jossakin muualla, niin vauva alkaa heti pian parkumaan ja pitää kovaa ääntä ja jos meikäläinen siihen menisi vauvaa rauhoittamaan, niin vauva parkuisi entistäkin kovempaa eli parempi yrittää pysytellä vauvan näkökentän ulkopuolella, ettei vauva säikähdä nähdessään oudon miehen.
Muutaman kerran olen ollut tilanteessa, jossa äiti on vauvaa pitänyt sylissä ja vauva ollut rauhallinen, mutta minut nähdessään vauvan kädet ovat alkaneet vispaamaan ja vauvan ilme muuttunut ja sen jälkeen kauhea parkuminen alkanut, jolle ei loppua ole tunnut ennenkuin vauvan äiti on mennyt toiseen huoneeseen.
Vauvat on pelottavia, kun ne alkaa parkumaan...

8

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota syliin kutittele nenää ja sano että kylläpäs sinulla on asiaa pikkuinen.

   Terveisin
   Ykäsetä75

  • Anonyymi

   Ei tuossa mitään epänormaalia ole. En minä (nainen) viihtyisi tuossa tilanteessa yhtään sen paremmin ja mulla sentään on jopa omakin lapsi. Minulla on yhä vaan edelleen epämiellyttää olo vieraiden lasten seurassa. Jopa sukulaislapset aiheuttavat saman tunteen.

   • Anonyymi

    En mä tosin vauvojen itkua tai lapsia yleensä mitenkään pelkää. Oloni on vain epämiellyttävä, eikä se vauvan itku nyt tosiaan mitään mukavaa kuunneltavaa ole. Tosin ei itku yleensäkään ole mukavaa kuunneltavaa.


   • Anonyymi

    Ja siis ihan samalla tavalla mulla oli epämukava olo omankin lapseni seurassa, niin kauan kun oltiin sairaalassa ja siinä pyöri milloin mitäkin hoitajaa ja kätilöä selittämässä ja vaatimassa miten asiat pitäisi tehdä. Kun pääsi kotiin, eikä kukaan enää pyörinyt siinä arvostelemassa ja vaatimassa, niin se epämukavuus katosi.


  • Vauvat on kivoja ja tuoksuvat huumaavan hyvälle paitsi kun ovat pulauttaneet tai tehtailleet sinappia.

  • No voin sanoa, että huoli pois, ihan normaalia fiilistä. :o)

   Vaikutat oikeastaan vaan symppistyypille, kun osasit kuvailla tuon lapsen reaktion, etkä haluaisi, että vauva saa sellaisen lohduttoman olon ja varsinkin sinusta ja sen että koet siinä tilanteessa itse nauvottomuutta.

   Vauvat tosiaan aistii hyvin kaikenlaiset tilanteet ja jotkut reagoi niihin voimakkaasti...se on oikeastaan niiden homma. :o)

   Minullakin oli joskus aikalailla fobinen fiilis lapsia kohtaan, vaikka tavallaan olen aina niistä pitänyt. Kun omat lapset syntyi, jotenkin mun päässä napsahti joku selkeästi, että eihän se parkuminen ole muu kuin jonkun epäkohdan ilmoittamista ja on oikeastaan mielenkiintoista se selvittää. Ja paras apu parkumiseen olikin rauhallisuus ja varmuus, että asia selvitetään. Muistan kun poika oli syntynyt ja lasten äiti oli hiukan....no siis aika paljonkin sellainen voimakkaasti reagoiva tyyppi...hälle iski likipitäin paniikki, jos maito ja kuivitus ei auttanut, vaan vintiö itki lohduttomasti. No silläaikaa kun hän soitteli omalle äitilleen ja ties kelle, mä olin pojan kanssa... Hyssyttelin ja pidin sylissä eri asennoissa ja silitin päätä...saattoi kuulua turaus päästä tai toisesta ja se oli siinä. Pikku ilmakupla kipristi jossain pikkusuolistossa. Aikaa myöten opittiin, että ei kannata hosua, eikä hätäillä, eikä se pitkäkään parkuminen tappanut ketään. Mutta aikaa se vei ja ei siihen sormia napsauttamalla oppinut...

   En siis olisi sinuna huolissaan, ettetkö vaikka jokus omia lapsia sietäisi. :o) (En tiedä oletko siitä huolissaan)

  • Anonyymi

   Mulla sama. Melkein jo koirankin kanssa vähän vaivaannuttaa.

  • Anonyymi

   Mieti itseäsi vauvana. Tunnistat vain äidin kasvot, ja äidin tuoman turvan. Kun äitiä ei näy, se on katastrofi, kuten sekin että näet täysin vieraan hahmon edessäsi.

   Vauva on ihmisyksilö ja häneen täytyy tutustua. Kun käyt vauvalla kylässä/tai saat vieraaksi, hän tottuu sinuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   149
   1797
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1341
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   963
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   789
  5. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   699
  6. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   692
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   298
   667
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   623
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   233
   584
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   525
  Aihe