Vittorian XC maastorenkaat

Onko kenelläkään isompaa kokemusta noista Vittorian XC maastorenkaista? ( https://www.vittoria.com/ww/en/tyres/mtb-xc ).

Olisi taas uusi (sähköavusteinen) XC-pyörä teon alla (edellisestä projektista palstalla kirjoittelin loppukesästä, mutta vaikka kyseisestä pyörästä tuli erittäin hyvä ja mielenen, niin kuitenkaan ei niin soveltuva siihen käyttöön mihin aivan alunperin sitä tuli mietittyä) ja rengastusta miettimässä/hankkimassa tällä hetkellä.

Alkuperäinen ajatus oli laittaa pyörään itseni hyväksi havaitseva Schwalbe parivaljakko, eli Racing Ralph taakse ja Racing Ray eteen, mutta tuossa kun eri vaihtoehtoja kävin läpi, niin törmäsin oikeastaan ensimmäistä kertaa noihin Vittorian renkaisiin, joilta löytyisi nappulakuvioiltaan ja ajatellulta käyttöalueeltaan hyvin samankaltainen perivaljakko kuin tuo Schwalben edellämainittu, eli Vittoria Mezcal taakse ja Vittoria Barzo eteen. Painoluokkakin hyvin yhtenevä Schwalben parivaljakon kanssa (tai itseasissa Vittorian luvattu paripaino noin60gr Schwalbea vähemmän).
Mutta se mikä ensimmäisenä kävi tuossa Vittoriassa silmään, oli se että renkaita saatavilla antrasiitin harmailla kyljillä varustettuina jotka oletuksellisesti tulisivat sopimaan kyseisen rakenteilla olevan pyöräprojektin värimaailmaan oikeinkin hyvin.

Onko kenelläkään lähempää kokemusta noista Vittorian maastopuolen renkaista yleisesti ottaen? Kyseessähän on kuitenkin ihan kohtuullisen kokoinen valmistaja renkaiden osalta, mutta suomessa kuitenkin mielestäni suhteellisen tuntematon.

2

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • No, tilaukseen meni renkaat ilman käyttäjäkokemuksia.
   Pitää tänne sitten kommeintoida minkälaiset ovat, kun joskus tulee saatua tuo pyöräprojekti valmiiksi.
   Vielä puuttuua aika kasa osia mitä pitää haalia ennen kuin on kaikki osat edes kasassa. Projekti kun alkoi ihan puhtaasta sähköavusteisen pyörän rungosta ilman juuri mitään muuta kuin runko, mutta se taas tarkoittaa sitä että sen ympärille pääsee rakentamaan pyörää aika paljon omien mieltymysten mukaan.
   Tuleeko näin sitten halvaksi, no ei varmaankaan, tai riippuu mihin vertaa, mutta ainakin pitäisi saada mitä itse haluaa pyörältä.

  • Anonyymi

   Muija kaatuili sähköpyörällään vähän väliä. Kaaduttuaan hitaalla asfalttikadunpätkällä, jossa oli hieman puunlehtiä, hoksasin, että schwalben big ben-ensiasennusrenkaat ovat liukkaat. Eiku hovipyöräliikkeeseen kysymään pitäviä renkaita. Kaveri kaivoi vittoria mezcalit tiskiin. Nyt ei ole valittamista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2523
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   2038
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   95
   1613
  4. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   32
   1473
  5. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   31
   1251
  6. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1235
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   89
   1002
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   948
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   58
   916
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   892
  Aihe