Vittorian XC maastorenkaat

Onko kenelläkään isompaa kokemusta noista Vittorian XC maastorenkaista? ( https://www.vittoria.com/ww/en/tyres/mtb-xc ).

Olisi taas uusi (sähköavusteinen) XC-pyörä teon alla (edellisestä projektista palstalla kirjoittelin loppukesästä, mutta vaikka kyseisestä pyörästä tuli erittäin hyvä ja mielenen, niin kuitenkaan ei niin soveltuva siihen käyttöön mihin aivan alunperin sitä tuli mietittyä) ja rengastusta miettimässä/hankkimassa tällä hetkellä.

Alkuperäinen ajatus oli laittaa pyörään itseni hyväksi havaitseva Schwalbe parivaljakko, eli Racing Ralph taakse ja Racing Ray eteen, mutta tuossa kun eri vaihtoehtoja kävin läpi, niin törmäsin oikeastaan ensimmäistä kertaa noihin Vittorian renkaisiin, joilta löytyisi nappulakuvioiltaan ja ajatellulta käyttöalueeltaan hyvin samankaltainen perivaljakko kuin tuo Schwalben edellämainittu, eli Vittoria Mezcal taakse ja Vittoria Barzo eteen. Painoluokkakin hyvin yhtenevä Schwalben parivaljakon kanssa (tai itseasissa Vittorian luvattu paripaino noin60gr Schwalbea vähemmän).
Mutta se mikä ensimmäisenä kävi tuossa Vittoriassa silmään, oli se että renkaita saatavilla antrasiitin harmailla kyljillä varustettuina jotka oletuksellisesti tulisivat sopimaan kyseisen rakenteilla olevan pyöräprojektin värimaailmaan oikeinkin hyvin.

Onko kenelläkään lähempää kokemusta noista Vittorian maastopuolen renkaista yleisesti ottaen? Kyseessähän on kuitenkin ihan kohtuullisen kokoinen valmistaja renkaiden osalta, mutta suomessa kuitenkin mielestäni suhteellisen tuntematon.

5

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No, tilaukseen meni renkaat ilman käyttäjäkokemuksia.
      Pitää tänne sitten kommeintoida minkälaiset ovat, kun joskus tulee saatua tuo pyöräprojekti valmiiksi.
      Vielä puuttuua aika kasa osia mitä pitää haalia ennen kuin on kaikki osat edes kasassa. Projekti kun alkoi ihan puhtaasta sähköavusteisen pyörän rungosta ilman juuri mitään muuta kuin runko, mutta se taas tarkoittaa sitä että sen ympärille pääsee rakentamaan pyörää aika paljon omien mieltymysten mukaan.
      Tuleeko näin sitten halvaksi, no ei varmaankaan, tai riippuu mihin vertaa, mutta ainakin pitäisi saada mitä itse haluaa pyörältä.

      • Pitää nyt hieman tätä(kin) ketjua päivittää kun on kyseisillä Vittorian (eli Barzo edessä ja Mezcal takana) renkailla on nyt joitakin satoja XC-tyyppisiä maastokilometrejä ajettua.
        Hieman kaksijakoiset fiilikset kyseisistä renkaista, kovapintaisella/nopealla alustalla ihan toimivat pelit kohtuullisen korkeilla (siis maastorenkaiksi korkeahkoilla paineilla) , mutta pehmeällä/epätasaisella alustalla jos haluaisi käyttää alhaisempia paineita, niin renkaan runko tuntuu olevan niin löysältä että tuo ei oikein tunnu mahdolliselta, ilman että rengas tuntuu kokoajan "sortuvan alta" käännöksissä.

        Ihan ok. "tuttavuus" mutta veikkaisin että seuraava XC- rengastus mitä tulee hankittua tulee taas schwalben valikoimista (joilla on parempi ajaa myös hieman pienemmilläkin paineilla).

        Tuossa vielä kyseisten renkaiden kuvioinnit:
        Eteen tarkoitettu Barzo vasemmalla ja takse oleva Mezcal oikella.
        https://aijaa.com/Rn4J0Q


    • Anonyymi

      Muija kaatuili sähköpyörällään vähän väliä. Kaaduttuaan hitaalla asfalttikadunpätkällä, jossa oli hieman puunlehtiä, hoksasin, että schwalben big ben-ensiasennusrenkaat ovat liukkaat. Eiku hovipyöräliikkeeseen kysymään pitäviä renkaita. Kaveri kaivoi vittoria mezcalit tiskiin. Nyt ei ole valittamista.

    • Anonyymi

      maastorenksut hyvä pääsee niillä tutkimaankin jotain vaikkaq hylättyjä kummitustalojakin retkellä, pääsee kuin isopyöräisellä mopollakin tuollaisia katselemaan.

    • Anonyymi

      Vaihdoin omaan yosemiteeni 2,1 tuumaisten tilalle kapeammat vittorio terrano dry 700/37 kumit motonetistä saadakseni paremmat vierintäominaisuudet, siis nopeutta asfaltille. Kuvio riittää myös kevyeen maastoajoon ja lisäämäni triathlon tai aika-ajotangot antavat parempaa aerodynamiikkaa ja avustuksen loputtua 25 km/h jälkeen pääsen tasaisella yli 30 kilsaa tunnissa alamäissä yli 50 km/h.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe