Miten lopettaa kaverisuhde

Anonyymi-ap

Hei! Mulla on yks kaveri, joka luulee et oon hänen paraskaveri. Hän on toxic ja suuttuu mulle jos oon toisten kavereitten kanssa. Hän vittuilee mulle, mutta sitten on silti mun hyvä kaveri. Miten lopetan suhteen ilman että loukkaan häntä tai että hänelle tulee todella paha mieli. Oon yrittäny vähän puhuu hälle etten tykkäisi hänen käytöksestään mutta silti hän jatkaa! Auttakaa nopeasti

5

193

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itselle kävi niin että otin yhteyttä kaveriin hänen kannalta (oletan) huonoon aikaan ja se johti tuskaiseen kommenttiin. Opin siitä parin tekstiviestin keskustelusta etten ota kehenkään yhteyttä ellei toisin ole sovittu!

  • Anonyymi

   Seuraavan kerran tavatessanne, jutelkaa niitä näitä - normaaleja juttuja. Välillä voit mainita miten arvostat hänen kaveruuttaan. Mutta että sinulla on myos muita kavereita.
   Kysy jos hän haluaisi tulla mukaasi kun menet muiden kamujen kanssa juttelemaan. Eihän hänen seuransa ketään vahingoita. Jos hän haluaa tulla mukaan, hyvä!
   Ellei, niin ainakin sinä olet toiminut oikein pyytäessäsi hänet osalliseksi muiden seuraan. On hänen oma valintansa haluaako hän tulla mukaan.

   Hän saattaa olla arka muiden kuin sinun kanssa. Voit esittää kutsun muutaman kerran. Ellei hän sittenkään tunne oloaan OK.ksi muiden kanssa, hyväksy vain asia.
   Automaattisesti sinun aikasi vähenee vain hänen kanssaan. Mutta hän tietää että et ole hyljännyt häntä ja että hänellä on ainakin yksi ystävä.

   • Anonyymi

    Kiitos koitan tätä. Yritän pyytää häntä minun muiden kavereiden kanssa mukaan, ja voin yrittää puhua hänelle siitä, että on minulla muitakin kavereita. Kiitos vastauksista!


  • Anonyymi

   Toi onkin paha, no aikansa kutakin.

  • Anonyymi

   Pitää olla melkoinen siiamilainen jos ei saa etäisyyttä ja sitä kautta erkane. Enemmän on ongelma saada kontaktia aiempiin kavereihin vaikka tiedän että kaikki miettii kuitenkin menneitä aikoja ja ihmisiä vuosikymmenienkin takaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3518
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   395
   1247
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1245
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   411
   1183
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   60
   736
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   709
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   697
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   687
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   616
  Aihe