Voittajakansa kerjää demokratiaa Suomessa, hallitukselle herätys !

Anonyymi-ap

25

224

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Onpa sinulla hyvä lähde Israeliin liittyen. Al Jazeera. Arabien ja muslimien pää-äänenkannattaja.


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onpa sinulla hyvä lähde Israeliin liittyen. Al Jazeera. Arabien ja muslimien pää-äänenkannattaja.

    Onhan meilläkin Sanoman alHSeera.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jokaisen nykyisen hallituspuolueitten, suuret lupaukset eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyille, ne vähintään entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, olisi pitänyt näkyä jo eläkeläisköyhien tileillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

   MarinHallaahon silmänkääntötempuilla, eivät veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetut, saa pakollisia laskuja maksettua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17605207/emme-aanestaneet-vappusatas-pilkka-almusta-1-250ekk-luvattiin

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Venäjällä vallassa olevat ekstremisti-pörssirikolliset todellakin haluavat päästä eroon demokratiasta Suomessa ja ihan missä vaan, mihin Venäjän valta ulottuu. Onneksi näiden varkaiden, roistojen ja terroristien valta ei ikinä tule ulottumaan Suomeen ja toivottavasti heidät saadaan työnnetyksi pois Ukrainastakin.

  • Anonyymi

   Suomen ulkopolitiikan liittäminen, entisen idän sosialistivaltion mihinkään, oli vakava virhe.

  • Anonyymi

   Tässä rasismikortilla äärioikeistoporvarien, EU:n ulkopuolelta tuoman halpatyövoiman, lisääntyviä lukuja Tanskasta, kun veroparatiisiyritykset pörssirikollisineen vallassa:

   https://cphpost.dk/?p=140021

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Täysin demokratian ja oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisoikeuksien vastainen, AutokratiaUsan ja korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, SotaRikosliitto-hanke on täysin laiton, siihen ei ole Suomen kansan lupaa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suora-lahetys-kello-14-10-haavisto-ja-kaikkonen-kertovat-suomen-nato-prosessin-etenemisesta/8562506#gs.hmps0x

   Viekää vahvat tahot, kyseinen rikollinen, Suomen perustuslain ja sopimusten vastainen tuhohanke, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, Haagin Tuomioistuimeen.

  • Anonyymi

   "...Ei valtaa zelenskylle ikinä ei myöskään bidenille koskaan väkivallattomasti, sillä niin tyhmiä naistenmiehiä he ovat Clark Cablella oli komeat viikset=sopi intiaanien kanssa, onko kukaan suomalainen viiksivallu sopinut koskaan Neuvostoliiton kanssa saksalaisten kanssa lapinsodan johdosta tai vielä saamelaisten kanssa. Suurin menetys armeijalle olisi Pohjois -Suomen luovuttaminen Saamenmaalle, se kävisi kipeåmpää kuin II maailmansota ja kuitenkin se on sodan vastakohta, eikö totta

  • Anonyymi

   Onko saamelaisille käynyt samoin, kuin muulle ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-"kulttuurieliitille" tms, että kostonhimo ja ahneus on tullut, oikeuksien ajamisen ja hyvityksen saannin tilalle, sitäkö tarkoitat ? Natosaamelaisia tms ?


   https://www.npr.org/2019/09/19/761918152/exiled-nsa-contractor-edward-snowden-i-haven-t-and-i-won-t-cooperate-with-russia

   https://www.aljazeera.com/news/2022/11/4/reporter-book-assange-wikileaks

   Kun vähemmistöjen nimissä, ajetaankin ökyrikkaiden pörssikeinottelu-"eliitin", entisestään rikastumisia kuten näyttää monen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, puolueitten teemoina olevan "vähemmistöt", eli veroparatiisimarginaalit hyötyjinä, kun kansaa höynäytetään rasismikortilla ja milloin milläkin.

   https://www.abc.net.au/news/2022-11-03/companies-that-paid-no-tax-ato-corporate-tax-transparency-covid/101607632

  • Anonyymi

   Ek-medioissa ruikutetaan, veroparatiisi-sote-"ruuhkia", päivät pääksytysten, muttei vahingossakaan mainita, että ne ruuhkat on veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen tavoitteella aiheutettuja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Nykyisen hallituksen kaikki puolueet, lupasivat eduskuntavaaleissa, vähintään silloisen köyhyysrajan 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturvan, ei ole näkynyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

  • Anonyymi

   EK-mediat kauppaavat ÄärioikeistoSdp:n, KiuruHallaahon kovia, säälimättömän raakoja otteita, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA, eläkeläisväestön oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemistä, söpöillä vauvajutuilla ym hörhöilyllä.

   https://finnwatch.org/fi/

   EU:n yritysvastuulakia voi käydä vaatimassa, Finnwatchin sivuilla, allekirjoitin jo, jospa siten voisi edes vähän vaikuttaa, toisin kuin äänestämällä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   Edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, eivät ole kompensoineet, saati vastanneet jyrkästi nostettuihin elinkustannuksiin, mistään aidoista eläkekorotuksista puhumattakaan. On selvää, ettei eläkeläisköyhyys-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettujen, pidä enää luovuttaa ääniään korruptiovaaleissa, se on todellakin jo hengenvaarallista. Roskiksia kaivelemaan hengissä pysyäkseen joutumisesta, ei pidä palkita korruptiovaali-äänillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

   Feikki-tasa-arvolain säätämisellä, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset tavoittelevat, entistäkin kovempaa, äärioikeistoekstremististä poliisi-militaristivaltiota, jossa valtava köyhyysongelma, eriarvoistaminen, eli oikeuturvattomiksi veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpideltyjen, entistäkin pahempi köyhyys / ALTISTAMINEN kaikelle taloudelliselle, fyysiselle, seksuaaliselle ja henkiselle väkivallalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   45
   1350
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   72
   1168
  3. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   102
   1119
  4. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1011
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   45
   935
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   911
  7. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   82
   766
  8. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   56
   730
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   55
   704
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   31
   633
  Aihe