1 500e/kk MINIMIELÄKKEET poistivat "ruuhkat" sote-asemilta muissa Pohjoismaissa

Anonyymi

Täysin tekaistuja ovat Suomen, Veroparatiisi-soten "kuormitukset". Niiden todellinen syy, on IHMISKAUPPA, jota korruptio-vallankäyttäjät toteuttavat, pitämällä puolta miljoonaa Suomen vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairaita, äärimmäisessä köyhyydessä oikeusturvattomina, modernin orjuuttamisen varmistamiseksi, pakko-asiakkuudella Veroparatiisi-sotessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

Suomessa ei uskalleta puhua, asioiden oikeilla nimillä, siitä mikä on todellisuus, korruptiopäättäjien keskinäisen kissanhännänvedon taustalla: iso, korjaamaton eläkeläisköyhyyteen pakottaminen.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

Veroparatiisi-sote-monopolien ahneus, näyttää olevan korruptiopoliitikkojen agendalla, lienevätkö omat pörssiosakkeet, kiinni tulojensiirroista verokeitaiden sote-keinottelijoille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17256256/veroparatiisi-hus-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yht-kuntavastuuseen

Kateeksi käy Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden, sairaus-kansaneläkeläisiä, jotka viettävät talvet hyvissä hoidoissa ja etelän lämmössä, kun Suomen ikäihmisiä, vammaisia ja kroonikkosairaita, pahoinpidellään modernissa orjuuttamisessa, kerjuutetaan pakkasessa, äärioikeiston teekutsubisneksissä, ja pahhoinpidellään ihmiskaupan välineinä, Veroparatiisi-sotessa.

195

2178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on noloa luettavaa, yksityistetyn THL:n "köyhyystutkimus":

      https://thl.fi/fi/-/koyhyytta-kokeneiden-kirjoitukset-kertovat-etta-koyhyyden-katkaisu-edellyttaa-elaman-ennakoitavuutta-ja-merkityksellisyytta

      Veroparatiisiravintolaan syömään "pääseminen", EI todellakaan tuo "merkityksellisyyttä", oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen elämiin. Hiilamo ei tiedä todellisuudesta, missä oikeusturvattomiksi pakotetut kansalaiset kärvistelevät ja mitä he tarvitsevat: 1 500€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eikä mitään "syömisiä ravintoloissa".

    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että ne köyhimmät, eivät ole käyttäneet vähiä energioitaan, Veroparatiisi-THL:n kyselyihin vastaamisiin.

      Olisi jo aika katsoa muihin Pohjoismaihin, kuinka hienosti niissä on hoidettu, vahvoilla
      1 500€/kk minimieläkkeillä, oikeusturva-asiat ja "sote-kuormitus".

      Suomen korruptiovallankäyttäjät ylläpitävät, inhimillistä hätää.

      • Anonyymi

        Suomi on RKP-diktatuurinen fasistien rasismiin erustuva alempaa kansaa syrjivä fasistivaltio- ollut jo vuodesta 1917.


    • Anonyymi

      Selkokielellä: ihmiset eivät tarvitse "sosiaaliturvaa", vaan aidon OIKEUSTURVAN
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Eliitti haluaa tarkoituksella pitää suomessa köyhälistöä. Olemme pohjoismaiden noloin luokkayhteiskunta.

    • Anonyymi

      Asumistuki sitten päälle se noin 500€ yht siis 2000€ ja sitten makamaan. Kuka tekee työt heh

      • Anonyymi

        Onko "makaaminen" vain veroparatiisi-pörssikeinottelija-äärioikeiston yksityisoikeus, rikkaassa valtiossa Suomessa.

        t. nimimerkki sohvat verokeitaissa

        ja tiedoksi, ettei köyhyyteen pakotetuilla ole mitään sohvia, ei sellaisiin ole varaa.

        Köyhyyteen pakotetuissa, on paljon aktiivisia ihmisiä, jotka käyttäisivät aidon oikeusturvan, tekemiseen jopa ns. tuottavaan sellaiseen, eivätkä tosiaan mihinkään makoiluun, kuten laiskat verokeitaissa makaajat, antavat virheellisesti ymmärtää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko "makaaminen" vain veroparatiisi-pörssikeinottelija-äärioikeiston yksityisoikeus, rikkaassa valtiossa Suomessa.

        t. nimimerkki sohvat verokeitaissa

        ja tiedoksi, ettei köyhyyteen pakotetuilla ole mitään sohvia, ei sellaisiin ole varaa.

        Köyhyyteen pakotetuissa, on paljon aktiivisia ihmisiä, jotka käyttäisivät aidon oikeusturvan, tekemiseen jopa ns. tuottavaan sellaiseen, eivätkä tosiaan mihinkään makoiluun, kuten laiskat verokeitaissa makaajat, antavat virheellisesti ymmärtää.

        Suom lähettä sen 1500 per lärvi EU seen Sorosin ja Rothscildin pankkien sukanvarteen,

        kas kun Niinistä valtiovarainmnisterinä sitoi suomen euro-valuuttaan että emme ole enää pohjoimaa.

        Tässä lopullinen ratkaisu suomen kansan tuhoamiseksi?:

        Yksi uhka joka tuntuu nyt levittäytyvän enemmän kuin Neuvostoliitossa tai USAn bisnes-psykiatrian tapaisesti (jossa sairausvakuutukset lypsetään tyhjiin, knnes potilas onkin 'parantnut'= korruptio) on vaarallinen ja rikollinen psykiatria- jota kukaan poliitikko ei uskalla vastustaa, koska valta ja raha käyttää psykiatriaa omiin tarkoituksiinsa- mm. monet mediat on kokonaan lääketeollisuuden alaisia miljooninen mainostulojen takia.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002970/empsykiatriaem-ei-ole-millaan-tava


    • Anonyymi

      Rinne puhui eläkeköyhyydestä ja lupasi vappusatasen.
      Liian vähän lupasi kun köyhyys ei poistunutkaan. Olisi luvannut vappukymppitonnin. Tai miljoonan. Ihan yhtä kalliiksi olisi tullut.

      • Anonyymi

        Ketju osunut asian ytimeen täydellisesti !


      • Anonyymi

        Se on totta, että köyhyysongelma tulee kalliimmaksi, kuin 1 500€/kk minimieläkkeet. Se on tutkimuksissakin todettu, että aito hyvinvointi lisää hyvinvointia, eli köyhyysongelmien korjaaminen, on taloudellisestikin kannattavaa, myös valtiolle.


    • Anonyymi

      Millään "vappusatasella" ei kuin pilkata köyhyyteen pahoinpideltyjä eläkeläisköyhiä - sen juristiperheen ahne poika Rinne osaa. Eikä edes sitä kyenneet toteuttamaan, yksipuoluejärjestelmässä kun korruptio-eduskunta/kunnat ovat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

      Eläkeläisköyhyys hätätilan korjaamiseen, tarvitaan Pohjoismaisten modernien oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ei yhtään enempää, eikä vähempää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miljardeja miljardien perään, vuotaa kiihtyvällä syötöllä, äärioikeiston järjestäytyneelle veroparatiisi-pörssikeinottelu-rikollisuudelle verokeitaisiin, mutta tämän maan rakentajat, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, on pahoinpidelty äärioikeiston Teekutsuliikkeen kerjuuttamisbisnes-jonoihin, joihin enemmistö köyhyyseläkeläistä, ei iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, edes kykene menemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

      Ja kun ei ole sellaista oppositiota, jota huutaa apuun, kun siellä kärkkyvät, rasismikortilla ulkomaista halpatyövoimaa tuovat äärioikeistoporvarit, maahanmuuton nelinkertaistamis-suunnitelmineen, niin on parempi lopettaa kokonaan, itsetuhoiseksi ja jo hengenvaaralliseksi koronapakkoineen, käynyt äänestäminen.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      Kyllä on höttöisiä yksityistetyn THL:n "köyhyystutkimus"-puheet, myötähäpeää tietämättömyydestä ja ahneudesta sinnekin. Hiilamo olisi jo aika vaihtaa, köyhyydestä aidosti tietäviin tutkijoihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

    • Anonyymi

      1500 euron eläke olisi petos minua kohtaan. Koko elämäni olen maksanut eläkemaksua ja saan tuon 1500 euroa ja koko elämänsä loisinut saisi saman eläkkeen.

    • Anonyymi

      PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisten kitinää tuollainen. Ei se ole keneltkään pois, ettei ketään pidetä köyhyydessä ja pahoinpidellä.

    • Anonyymi

      Täytyy olla kiittämätön ja pahantahtoinen ihminen, jos ei halua kaikille aitoa oikeusturvaa.

      • Anonyymi

        Jos sinä maksat sen oikeusturvan niin siitä vaan. Itse en moista ala maksamaan.


    • Anonyymi

      Rasismikortti-äärioikeistoporvarit haluavat hyvää, vain maahantuomalleen ulkomaiselle halpatyövoimalle, veroparatiisiyrityksien yritys-maataloustukirahastuksen välineille - sinne kyllä riittää oppositioporvareilta miljardeja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198638/epaisanmaalliset-veroparatiisiporvarit-nelinkertaistamassa-ulkomaisen-halpatyovoiman

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17206547/metsayhtiot-kuin-marjanpoiminta-veroparatiisifirmoja-tuovat-metsurit-thaimaasta#comment-111290363

      Ja Veroparatiisisote- ja sotapörssikeinottelijoille. Kehtaavat vielä haukkua, köyhyyteen pahoinpitelemiään vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

      Nuortenkin on hyvä muistaa, että sinäkin voit sairastua vakavasti, joutua onnettomuuksiin, väkivallan kohteiksi tms eivätkä äärioikeistopopulisti-porvarit, ole silloin auttamassa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Selät kääntyvät jälleen heti, kun on huijaamalla ja valehtelemalla, esim. koronapakkoja VALEVASTUSTAMALLA, varastettu korruptiovaali-äänet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17228008/potilasjarjestot-painostavat-sairaita-ihmisia-aanestamaan-korruptiovaaleissa#comment-111557710

      Veroparatiisi-sote-ihmiskauppaan, työllistetty kovaotteisia, äärioikeistoradikalisti-"hoitajia-lääkäreitä", että varmasti saadaan potilaiksi, köyhyyteen pakottamalla pakotetut hiljaisiksi ja tai hengiltä.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

    • Anonyymi

      Mutta kun niitä hoitajien palkkoja pitäisi korottaa 500 euroa/kk.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17255357/aarioikealle-radikalisoituneet-quothoitajatquot--erotettava-sotesta-

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenettuhannet-vanhustenhoidon-asiakkaat-jaaneet-taysin-vaille-ulkoilua-thl-tama-on-halyttava-tieto/8115940#gs.yp6bxn

      Mistä hyvästä ? Oikeusturvattomiksi ihmiskaupan välineiksi, pakotettujen orjuuttamiseläkeläisten pahoinpitelemisestäkö, pitäisi vielä palkankorotuksia maksaa.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      Oikeusvaltioissa ja aidoissa demokratioissa, ovat ensin ne aidon oikeusturvan elementit, 1 500€/kk minimieläkkeet, varmistamassa sen, ettei ketään köyhyyteen pakottamalla, pakoteta Veroparatiisi-sote-hoitolaitoksiin, ennenaikaisesti kidutettaviksi ja tapettaviksi.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-soteyritykset on muissa Pohjoismaissa, laitettu verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Niille "hoidettaville", on ensin annettu aito oikeusturva, eli aidot mahdollisuudet itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä koronaan ym vielä vakavemmin sairastumisia ja koronarokotteista hengenvaaran, eli vakavien sairauksien takia kieltäytyvien oikeudet, on turvattu taloudellisesti.

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/surveillance-skin-alarm-200527135135268.html

    • Anonyymi

      On äärioikeiston populistiporvareitten VALHE, että jonkun kymmeniä vuosia sitten, vallassa olleen Lipposen takia, ei muka Suomessa voida päivittää köyhyyseläkkeitä, ja nostaa niitä köyhyysrajan yläpuolelle, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa niissäkin ovat sosiaalidemokraatit vallassa, kyenneet 1 500€/kk minimieläkkeet toteuttamaan.

      Hallitus pistää nyt Veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen ja toteuttaa vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKEET - sen jälkeen voimme jälleen äänestää, ennen emme.

      • Anonyymi

        Meillä suomessa otetaan jostain syystä käyttöön aina vain kaikkien puolueiden, liittojen jne. paskimmat puolet. Ehkä meillä sitten vain on tyhmä kansa joka ei osaa äänestää, jos sillä nyt mitään voi oikeasti edes vaikuttaa


    • Anonyymi

      Suomessa vain lisätään byrokratiaa, konsultaatiota ja muuta huijausta, joten on varma että vaikka 2000€ minimieläkkeet silti vain laskisi menoja! Sen lisäksi että paperinpyörittelijöillä on joku kiima estää varhais- ja sairaseläkkeelle pääsy, niin että varmasti kaikenlaiset turhat lisätutkimukset ja erikoissairaanhoito maksavat moninkerroin eläkepäätökseen nähden!

    • Anonyymi

      Ei ole perustoimeentulo noussut vihervasemmisto hallituksen toimesta mutta menot ovat viherverojen ansiosta?🤦🤦🤦

    • Anonyymi

      katoaako eläkkeet vähin äänin, eläke ikää nostetaan jolloin myös elinajan odote nousee ,varsinkin niillä 65 vuonna syntyneet ja sitä nuodenmat jotka eivät pääse eläkeputkeen,

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iso, korjaamaton sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyyteen pahoinpitelemis-ongelma, EI edelleenkään ole "psyyke-päihde-yksinäisyys-elämänhallinta-peli-ym"-ongelma, vaan raakaa, vastuutonta oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamista.

      Äänestämällä emme ole kymmeniin vuosiin, voineet parantaa eläkeläisköyhyyteen pakotettujen, heikkoa tilannetta. Päinvastoin äänestämisestä on tullut jo itsetuhoista ja hengenvaarallista, joten on korkein aika, lopettaa äänestämällä, eläkeläisköyhyys kohdistuvan väkivallan tukeminen.

      Teekutsu-Andersson saisi hävetä, kun syyttelee vaalilupaustensa pettämisestä, entisiä äänestäjiä "elämänhallintaongelmista". Saisi hävetä, vaan ei taida osata.

    • Anonyymi

      Suomi tarvitsee VAALITARKKAILIJOITA, ulkomaisista, aidosti riippumattomista tahoista. Sen verran kieroa, kovaa ja häikäilemätöntä, on vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, hyväksikäyttö Veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa ym yksityisten veroparatiisirahastajien "hoivan" mainonta, korruptiovaalien aikaan Äärioikeisto-Yleisradiossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278665/aarioikeisto-ylen-korruptiovaalimainokset-ihmiskaupan-ja-orjuuttamisen-mainontaa

      Arvoisat Suomen ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, te puoli miljoonaa, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pakotetut, käytännössä modernin orjuuttamisen ja ihmiskaupan välineet - Teillä on oikeus kieltäytyä äänestämästä korruptiovaaleista, kun korruptiopoliitikoilla, ei ole aikomustakaan, toteuttaa aidon oikeusturvan
      edes niitä luvattuja, köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272337/selat-kaantyvat-jalleen-heti-kun-korruptiovaali-aanet-on-varastettu-valheilla-ja-uhkailuilla#comment-112205418

      Älkää jättäkö tulevia eläkeläisköyhiä, ihmiskaupan ja modernin orjuuttamisen välineiksi, vaan vaatikaa heidänkin puolestaan, parempaa itsellenne, aito oikeusturva pitää kuulua, jokaiselle Suomen kansalaiselle, jo perustuslainkin mukaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Meille on vain se ja sama, mitä kieltä Veroparatiisi-sote-kidutuslaitoksissa, äärioikeiston rasismikortilla maahantuomat äärioikeistohoitajat puhuvat, me puoli miljoonaa Suomen sairaus-kansaneläkeläisköyhyyteen, äärioikeiston pahoinpitelemää, emme tule niihin kidutuslaitoksiin menemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17273827/aktiivileikkuri-purra-kitisee-rikkaiden-tuista-kun-kansa-nakee-nalkaa

      Korruptiovaalitenteissä korruptiopoliitikot, puhelevat siis keskenään, täysin epäolennaisista, köyhyyteen pakotettujen kansalaisten kannalta, sellaisista tyhjänpäiväisistä ja tekaistuista "ongelmista", ettei vain tarvitsisi puhua siitä, mikä on se todellinen ongelma: ISO, KORJAAMATON ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA.

      Köyhyyteen äärioikeiston pahoinpitelemillä eläkeläisillä, on ihan oikeitakin ongelmia, kuin joku Veroparatiisi-sote-laitoksen kieli, mutta siitähän Äärioikeiston populistiporvarit, nuo köyhien kurkunleikkaajat, eivät välitä mitään.

    • Anonyymi

      Ei auta terrorismilla pelottelu, kun Veroparatiisi-sota- ja sote-terrorismi, on jo toteutunut uhka, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotetuille ja muillekin pieni- ja keskituloisille kansalaisille.

      https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254961/varokaa-veroparatiisipsykiatria-rahastusta-kaatakaa-veroparatiisisote

      Veroparatiisi-soten kovat otteet, näyttävät vain pahenevan, kun eri mieltä olevia, aitoa oikeusturvaa ja aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan vaativia, korruptiovaaleista kieltäytyviä kansalaisia, syytellään jo selkeästi terroristeiksi, Veroparatiisi-korruptio-poliitikkojen ym Veroparatiisi-terroristien toimesta. Tässä uusi laki terrorismista, jolla ketä tahansa voidaan syyttää, heppoisin perustein, kun syyttäjinä Veroparatiisi-korruptio-äärioikeisto-tahot / korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät:

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

      On jo hengenvaarallista, äänestää korruptiovaaleissa, harhaisia Veroparatiisi-korruptiopoliitikkoja, jotka eivät ole enää tunnistavinaan, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen ja muidenkaan tavallisten kansalaisten ahdinkoa ja hätätilaa, puuttuvien oikeuksien takia.

    • Anonyymi

      Äärioikealle radikalisoituneet "hoitajat" - tulee erottaa Veroparatiisi-sotesta välittömästi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Veroparatiisi-soteyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      Älkää antako painostaa itseänne, enää äänestämään korruptiovaaleissa, vaikka kuinka vihalla ym painostaisivat, kuten tekevät, niin pysykää lujina, ei ääniä korruptiovaaleissa.

    • Anonyymi

      On kelvottomia tutkijoita ja ihmisoikeuksien valvojia Suomessa, kun selkeästä modernista orjuuttamisesta, eläkeläisköyhyyteen pahoinpitelemällä, IHMISKAUPAN välineiksi, Veroparatiisi-soteen pakottamisesta, ei näytä löytyvän kanteiden nostajia.

      Siispä äänestäminen korruptiovaaleissa loppuu.

    • Anonyymi

      Suomessa on piikki auki, Veroparatiisi-sotemonopoleille, eikä yksikään YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopoliitikoista/puolueista, ole tekemässä ongelmalle yhtään mitään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254961/varokaa-veroparatiisipsykiatria-rahastusta-kaatakaa-veroparatiisisote

      Veroparatiisi-sotemonopolit kuuluvat VEROTUKSEEN ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. Valtion eli kansan varoilla ja aidon terveyden, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämis-oikeusturvan kustannuksella, niiden rahoittaminen on loputtava.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei vaalilupausten pitämisiä edes 1 250€/kk köyhyysraja-eläkkeistä - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Siihen kun lisätään, jenkkien hyökkäysliittoon pakottaminen, on selvä asia, että enää äänestämisen lopettamisella, voi vaikuttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

    • Anonyymi

      EI ole mitään "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" - ON huutava pula aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalaispotilaiden-itsemääräämisoikeuksista, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla Veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen pakottamista.

      Älkää antako "hoitajapula-rahoitus"-Äärioikeisto populistiporvareiden IHMISKAUPAN hämätä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      LOPETTAKAA korruptiovaaleissa äänestäminen - Se on ainut keino, joka tehoaa äärioikealle radikalisoituneisiin, veroparatiisi-pörssikeinottelija-poliitikoihin.

    • Anonyymi

      Köyhyyteen pahoinpidellyt eläkeläiset, työttömät, syrjäytetyt, nälkäpalkkalaiset ym tavaliset kansalaiset, lopettakaa korruptiovaaleissa Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelija-poliitikoille, oikeuksienne luovuttaminen.

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

      EI ole mitään "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" - EMME tarvitse Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamista, vaan aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, siis aidon demokratian ja oikeusvaltion tunnusmerkit: Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Suomen valtiota käytetään, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden RAHANPESULANA. Veroparatiisimonopolit ja jenkkiryssät hyökkäysliittoineen, käyttävät Suomen kansaa, rahanpesulansa orjina, IHMISKAUPASSA mm. Veroparatiisi-sote-orjuuttamisessa, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Vain kaikissa korruptiovaaleissa, äänestämisestä kieltäytymällä, voi ESTÄÄ Suomen pakottamisen jenkkiryssien hyökkäysliittoon.

    • Anonyymi

      Korruptio-vaalimainokset, ovat kuin tupakka-tai meikkimainoksia, joissa maireat korruptiopoliitikot YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄÄN, hymyilevät köyhyyteen pahoinpitelemilleen kansalaisille, ja odottavat näiden vielä palkitsevan, köyhyyteen pakottamisesta äänestämisellä korruptiovaaleissa. - Ei kiitos enää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

    • Anonyymi

      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET piti olla jo.

      Ei vaalupausten toteuttamisia - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

      Juomme aamukahvit ja lähdemme järven jäälle, nauttimaan ulkoilmasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptio-pörssikeinottelija-poiitikot, vahingoittavat vakavasti sinua ja läheisiäsi.

    • Anonyymi

      Moisia rahoja ei loisille tulla antamaan ikipäivänä.

    • Anonyymi

      Eläkerahastojen varat ovat niiden ihmisten omistamia, jotka ovat ne eläkemaksuillaan kerryttäneet. Myös rahastojen tuotot ovat näiden ihmisten omaisuutta.
      Miksi pitäisi kajota ihmisten sääästämiin varoihin? Sehän on laitonta.

    • Anonyymi

      Vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat Suomen kansalaiset, ovat ne sinne kerryttänneet, eläkerahastot kuuluvat jokaiselle Suomen kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Samoin on kaikissa muissa Pohjoismaissa, joissa eläkeläisille räksyttäjät, laitettaisiin telkien taakse, ja joissa on eläkerahastojen säästöillä, toteutettu aidon oikeusturvan1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet.

      Sivistysvaltioissa ei ökyrikkaita veroparatiis-eläkeläisiä, verrata ikänsä ilmaiseksi raataneisiin, vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin. Suomen äärioikeisto-barbarismi, on Venäjän touhua. Bryssä tuli Äärioikealta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Marin on saanut jo vakavan varoituksen, ikärasismista, eläkeläisköyhyydestä on Suomelle annettu, jo useita varoituksia. Asia on pikaisesti hoidettava kuntoon.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17289059/sdpn-ja-vasemmiston-tahtikirkas-voitto-vain-1-250ekk-minimielakkeiden-paassa#comment-112420041

      Marin / hallitus tietävät sen itsekin, että puoli miljoona eläkeläisköyhää, tulevat ratkaisemaan tulevat eduskuntavaalit.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Mitä nopeammin Suomi pääsee eroon - itäisestä barbarismi-eläkeläisten köyhyydessä, oikeusturvattomina ihmiskaupan välineinä pitämisestä, sitä varmemmin, tulevissa eduskuntavaaleissa, hallitus saa jatkokauden. Ilman
      luvattujen, edes 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista, ei tennispeluu-imagolla ja isoa leikkimällä, Marinille jää kuin luu käteen.

    • Anonyymi

      Hirveätä meslaamista. Ethän sinä malta edes lukea vastauksia, etkä ymmärrä asioista juurikaan.
      Eläkerahastot on kerätty ihmisten työeläkemaksuilla. Ne ihmiset ovat maksaneet rahastoon työstä saamastaan palkasta. Ne eivät ole yleisiä varoja, joita voitaisiin käyttää yleisesti kaikkien eläkkeiden maksuun. Esimerkkinä vaikkapa Ilmarisen eläkerahasto.
      Ei valtiovalta voi mennä myöntämään sieltä eläkettä kenelle tahansa.
      Valtiolla ei ole eläkerahastojen käytössä määräysvaltaa.
      Koeta nyt laittaa jarrua, eihän tuollainen esitys ole järkevää.

    • Anonyymi

      Eläkerahastot on kerätty, vanhempiemme ja heidän vanhempiensa, kovalla työllä sinne säästämistä varoista, jotka he ovat tarkoittaneet, jokaisen Suomen kansalaisen oikeusturvaksi, kuten on kaikissa muissakin Pohjoismaissa.

      Rikolliset pörssikeinottelijat, jotka ovat omineet, kyseiset varallisuudet, eivät omista eläkerahastoja, vaikka niiden omistajina esiintyvätkin. Jokainen Suomen kansalainen, omistaa eläkerahastot, joista tulee nyt välittömästi, ottaa varat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, aidon oikeusturvan minimieläkkeiden toteuttamiseen Suomessa, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, "kuormittavat" tarkoituksella Veroparatiisi-sotea, IHMISKAUPAN eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpitelemällä, toteuttamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      Se taho jonka tehtävä, on valvoa kansalaisten, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, aidon oikeusturvan toteutumista, siis sen mikä oikeus-sivistysvaltioissa, tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan terveydenhoitoa, toteutumista, ei ole nyt ajan tasalla tehtävistään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17296834/barbaarivaltio-tekee-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET kaikissa muissa Pohjoismaissa - Suomessa puoli miljoonaa vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairasta 800€/kk ORJUUTTAMIS-NÄLKÄ-IHMISKAUPPAELÄKKEILLÄ - Asiat eivät Suomessa ole kunnossa - tämä on kansallinen hätätila, josta korruptiopoliitikot, tulee VASTUUTTAA välittömästi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      • Anonyymi

        Laitahan nyt kerrankin esille ne pohjoismaat joissa olisi 1500€ /kk minimieläkkeet.
        Ja valtioittain summat ja linkit mistä hait tiedot.


    • Anonyymi

      Etkö osaa lukea, kaikissa muissa Pohjoismaissa, joita ovat: Norja, Islanti, Ruotsi, Tanska - joko nyt ja käy ihan itse, kyseisten valtioiden "kelojen" sivustoilla, sieltä löytyvät tiedot.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Veroparatiisivarkaat, haluavat aina kaiken valmiina, tarjottimella nenän alle tuotuna, eivät edes itse vaivaudu, ottamaan selvää, kuin muissa Pohjoismaissa, huolehditaan kansalaisten oikeusturvasta ja demokratiasta.

      Suomen korruptiopoliitikot, rikkovat törkeästi, 800€/kk nälkäeläkeläisten oikeuksia, oikeusturva puuttuu, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet puuttuvat.

    • Anonyymi

      Sama äärioikeistotoimittajien ruikutus EK-medioista, "hoitajapulasta" - JOTA EI OLE, on pula kansalaisten aidosta oikeusturvasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      800€/kk nälkäeläkkeillä, joutuu käymään viisi kertaa, maksamassa lääkärikäyntimaksun, välttämättömien reseptien uusimiseksi - se on iso lasku köyhyyseläkkeillä maksettavaksi, täysin turhista käynneistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

      Niillä rahoilla SÖISI ravintoa, eli hoitaisi itseä, torjuisi ja ennaltaehkäisisi vielä pahemmin sairastumisia. Hallitus tietää, ettemme tule äänestämään, korruptio-eduskuntavaaleissa, ilman 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, aidon oikeusturvan minimin toteuttamista, kuten jokainen hallituspuolue lupasi, tällä hallituskaudella ja sitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, tulevalla hallituskaudella - muuten emme äänestä enää eduskuntavaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Korruptipoliitikot ja Veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijat / monopolit, pelkäävät ilmeisesti, ettei riitä asiakkaita veroparatiisi-soteen, jos ihmiset saavat syödäkseen ja tervehtyvät - mikä lienee nykyaikana turha pelko sekin, lääkärissä ramppaajia rahakkaissakin riittää. Ei se totuus siitä, ettei tuollaisia valtavia Veroparatiisi-sotemonopoleja, edes tarvita mihinkään, eikä pitäisi valtion rahoittaa, on se veroparatiisirikollisten pelko.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    • Anonyymi

      Tiedotusvälineiden kuuluisi kertoa meille, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden, omistuksista Veroparatiisi-sotemonopoleissa, samoin kyseisten Veroparatiisi-sote-jättien kiinalaisomistuksista.

      https://www.theguardian.com/world/2022/feb/01/video-woman-chained-wall-shack-outcry-china-mental-illness

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      Poissa silmistä, poissa mielestä. Näyttää olevan opetettu, Suomen toimintakykyiselle kansanosalle. Älkää ajatelko,että ikäännytte, älkää ajatelko, että voitte itse sairastua vakavasti, joutua väkivallan kohteeksi, onnettomuuksiin jne. Vaikka todellisuudessa, köyhyyteen pakottaminen ALTISTAA, yhä useamman pieni- ja keskituloisen, taloudelliselle, seksuaaliselle, fyysiselle ja henkiselle väkivallalle. Mikään "eläkevakuutus" ei korvaa silloin, yhtään mitään, ellette ole miljonääri miljoonavakuutusten piirissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Sote-asemilla nuorilla lääkäreillä, poliisien otteet ja kuulustelu-mentaliteetti, käskyttäminen, vallankäyttö, "uusien lääkkeiden", eli laskun laskujen perään, maksattaminen 800€/kk köyhyyseläkeläisillä, jatkuvia turhia käyntejä veroparatiisi-sote-asemilla, jotka aiemmin, toimivien reseptilääkkeiden uusimisella, pystyi hoitamaan kätevästi apteekkikäynneillä, ilman turhia lääkärikäynti-maksuja, jotka ovat iso kuluerä, orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Ei ole mitään "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa" - On pula aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, länsimaisista
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

    • Anonyymi

      Kelan ”lääkärit” antavat kielteisen eläkepäätöksen, näkemättä potilasta. Naurettavaa touhua, mitä ylijumalia nuo luulevat olevansa?

    • Anonyymi

      Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eiliset, haluavat vielä kovempia pakkoja, yrittävät täällä palstalla hämätä ihmisiä, koronapassi-ym pakkojen VALEVASTUSTAMIS-kampanjoillaan, olkaa entistäkin enemmän, varuillanne ihmiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      Huomaatte kyllä, etteivät Veroparatiisi-PetosKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisen Äärioikeistoporvarit, halua Veroparatiisi-sotemonopoleja verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, eivätkä aitoa oikeusturvaa, Suomen kansalaisille, kuten Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ ym. aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, eli äärioikeiston populistiporvarit VALEVASTUSTAVAT korona-ym pakkoja, eli haluavat juurikin niitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17296834/barbaarivaltio-tekee-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No, uutta perskekoa ja kansaneläkkeen leikkausta odotellessa.... voimme sentään uneksia.

    • Anonyymi

      Sinä voit maksaa nuo eläkkeet ihan omasta pussistasi lorvijoille. Itse en halua osallistua laiskojen pummien elättämiseen yhtään enempää.

    • Anonyymi

      Asumistuet eivät korjaa puuttuvaa oikeusturvaa, ovat kutistuneet vuosi vuodelta, kun taas vuokrat ovat nousseet.

    • Anonyymi

      Äärioikeistomedioissa mainostetaan, rikkaiden yksityisiä vakuutuksia, ratkaisuksi hoitamattomiin hampaisiin. Enemmistöllä Suomen kansalaisista, ei enää ole rahaa, mihinkään vakuutuksiin, kun isolla osalla väestöstä, esim. puolella miljoonalla, oikeusturvattomiksi köyhyysrajan alle pakotetuilla, ei ole varaa käydä edes siellä ns. julkisellakaan hammashoidossa.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4460892

      Montako köyhyyteen pahoinpideltyä, pitää vielä kuolla, ennen kuin eduskunta nostaa aidosti, Suomen minimieläkkeet, Pohjoismaisten oikeusvaltioiden tasolle,
      1 500€/kk. Eletään sentään 2022-lukua, kyllä Suomessa pitäisi olla, jo maksuton hammashoito vähävaraisille.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

      https://www.theguardian.com/world/2022/feb/01/video-woman-chained-wall-shack-outcry-china-mental-illness

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla - on loputtava Suomessa.

      Eduskunnan aloitettava valmistelut, edes niiden luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, välittömäksi toteuttamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17301692/valitkaa-aina-julkiset-julkiset-palvelut-yksityisia-ei-edes-valejulkisina

      SE mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan sotea, poistaa ne ruuhkat Veroparatiisi-sotesta, kun ihmisille annetaan Pohjoismainen, aidon oikeusturvan
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, he pystyvät ihan itse hoitamaan itseään, ennaltaehkäisemään ja torjumaan, vielä vakavemmin sairastumisia. Näin säästetään valtion varoja ja estetään inhimillistä hätää ja kärsimystä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

      Norja, Islanti, Ruotsi ja Tanska, ovat jo pystyneet, toteuttamaan 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET. Suomen korruptio-eduskunta, tärvää rahaa, Veroparatiisi-olympialaisiin ihmisoikeus-rikosvaltioissa ym Veroparatiisi-vakuutus-osakekuoririkollisuuteen, vastikkeettomiin yritys-maatalous-ym tukiaisiin, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille - ELÄKELÄISET NÄLISSÄÄN JA ITKUISINA, Veroparatiisi-soten IHMISKAUPAN ORJUUTTAMISESSA.

    • Anonyymi

      Opposition äärioikeisto-populistiporvarit, näyttävät varastetuilla verovaroillamme, panostavan nyt kovaan DIGIVÄKIVALTAAN, köyhyyteen pakotettuja, puolta miljoonaaa Suomen eläkeläistä, työttömiä ja syrjäytettyjä kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17304214/aarioikeiston-petosvisvakokpersrkpkrdjne-suunnittelevat-kovia-digipakkoja#comment-112705777

      Tampereella kuolleiden äänillä, Veroparatiisi-pormestarin, kalliiseen ja epädemokraattisen turhakevirkaan päässyt VisvaKok:n ikonen, julistaa hintavissa jättijulisteissa, katujen varsilla, jopa ihmisten omilla jaloillaan kävelemisen "hiilijalanjäljeksi".

    • Anonyymi

      Raakaa DIGIVIHAVÄKIVALTA-PAKKOJA, kohtuuttomia vaatimuksia, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyille, joilla ei ole rahaa mihinkään digilaitteisiin, ei terveyttä, eikä osaamista niiden käyttöön, kun sellaisia näytetään nyt väkisin vaadittavan, ehtona yhteiskunnan ns. "palveluille".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

      Ihmisten omilla jaloillaan kävelemisen, luokitteleminen "hiilijalanjäljeksi" / digipakkojen vaatiminen, on jo kyllä natsisaksan strategioihin kuuluvaa, perustuslain ja ihmisoikeuksien vastaista, laskelmoitua väkivaltaa, puolustuskyvyttömiä ihmisiä kohtaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeisto-natotus-kepujen siskojenhakkaajien hyysääjä Saarikolta, ovat unohtuneet puolueensa eduskunta-vaalilupaukset, puolelle miljoonalle 800€/kk Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-eläkeläisille:

      "USEITA satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen",

      elikkäs noilla puheilla, pitäisi olla jo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kun ne kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat jo 1 500€/kk.

      Millään "indeksienpoistolla", ei tuota isoa, puolen miljoonan eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettujen hätätilaa lievitetä, tarvitaan ne jokaisen hallituspuolueen lupaamat 1 250€/kk minimieläkkeet.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008625552.html

      Toki on hyvä, jos eläkeläisjärjestöt aktivoituvat ja päivittävät itsensä 2022-luvun suureen ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILAAN, alkamallaa isoon ääneen, vaatimaan Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

    • Anonyymi

      ENSIN ne Pohjoismaiset, aidon oikeusturvan minimieläkkeet, luvatut:
      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tällä hallituskaudella ja jos ne toteutetaan, voimme harkita äänestämistä, edellyttäen että Usa:n SotaRikosliitosta luovutaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      Ei euroakaan Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN hoitajille, vaan aidon oikeusturvan
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomeen, kuten ovat jo mm:

      Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja ja Tanska toteuttaneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

      Muussa tapauksessa äänestäminen korruptio-eduskuntavaaleissa, on jo lopetettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17376422/osake-vakuutuskuori-rikollisuus-on-loputtava

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioitten porvaritoimittajat, näyttävät jatkavan oikeusturvattomien pahoinpitelemistä, kiinalaisomisteisten Veroparatiisi-sotemonopolien IHMISKAUPAN mainontaa, ennen ansaitsemattomia lomiaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17471760/ek-ylen-jokakesainen--ihmiskauppa-elakelaisten-piekseminen-kaynnissa

      Puolella miljoonalla veroparatiisi-sote-ihmiskauppaeläkeläisillä, ei ole koskaan lomaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Tahallaan tehtyjä ruuhkia, ihmisten terveyksien ja henkien kustannuksella, sitä on korruptiopoliitikkojen / veroparatiisi-sotemonopolien likainen toiminta.

      https://www.aamulehti.fi/kolumnit/art-2000008937971.html

      1 500€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien toteuttamisella, poistuvat tekemällä tehdyt "ruuhkat" veroparatiisi-soteasemilta, ihmisten moderni orjuuttaminen, ihmiskauppa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tarvitseeko yhteiskunnan oikeasti elättää tuollasia ketkä eivät ole tikkua ristiin laittaneet eläkkeensä eteen?

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, eläkeläisväestöä köyhyyteen pakottamalla, sitä on veroparatiisi-pörssimonopolien ja korruptiopoliitikkojen "terveyskriisi", norjalaisen veroparatiisi-sote-pörssisijoitusyhtiön notkahdus.

      Kysykää Rytköseltä miksi hän hyväksyy, sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen pakottamisen / modernin orjuuttamisen veroparatiisi-sotessa.

      Suomen eläkeläisväestö kuolee jo 30 vuotta, muiden Pohjoismaiden ja EU-demokratioiden eläkeläisiä aiemmin, se kielii kansanmurhaamisesta, ei mistään "hoidosta". Ja ei, syynä ei ole "korona", tai muut veroparatiisi-sote-diagnoosit, vaan köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpiteleminen, kansantappaminen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eipä ole mitään "terveyskriisiä", eikä "hoitaja-hoitopaikka-lääkäripulaa", yhdessäkään toisessa Pohjoismaassa, kun toteuttivat kansalaisilleen, aidon oikeusturvan vähimmäiseläkkeet 1 500€/kk.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17546543/ek-mediat-huolissaan-rikkaiden-harrastuksista-koyhyyteen-kuolevia-jo-kaduilla-suomessa

      Nykyisen Suomen hallituksen, jokainen puolue lupasi eduskuntavaaleissa:

      "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

      "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen"

      eli alle tuon lupauksen ajan 1 250€/kk köyhyysrajaeläkkeiden, emme tule enää äänestämään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Edelleenkään EI ole mitään "hoitajapulaa", on pula 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, aidosta oikeusturvasta Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Hallitus toteuttaa nyt lupaamansa, entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET - tai lopetamme äänestämisen. Norjalaisten veroparatiisi-sotejättien IHMISKAUPAN tekeminen, Suomen eläkeläisväestöllä, on loputtava.

    • Anonyymi

      Tänään punnitaan KorruptioLintiläSaarikon / ÄärioikeistoKeskustan / hallituksen luotettavuus, eduskuntavaaleissa isosti luvattujen, yksinasuvien eläkeläisköyhien pitkään odotetun, aidon oikeusturvan 1 250€/kk vähimmäis-MINIMIELÄKKEIDEN toteuttaminen, nähdäänkö sanojensa mittaiset ministerit ?

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte kansalaiset, meidät ihmiset, on ulkoistettu korruptiopoliitikkojen ja Tehyn PetosKok-johtajien, eli veroparatiisi-sotemonopolien osakkeilla, pörssissä keinottelevien, tekaistusta riidasta. Eläkeläisväestön huutava hätätilanne, tarve aitoihin Pohjoismaisiin 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, ei näy korruptiopoliitikkojen ja Tehyn puheissa, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA, on tuottoisa bisnes.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poytya-kaynnistaa-selvityksen-vanhuspariskunnan-jarkyttavasta-kohtalosta-tama-on-erittain-raskasta/8513276#gs.bvrpg9

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruuhkat veroparatiisi-sotessa, ovat IHMISKAUPALLA tehtyjä.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET kaikissa muissa Pohjoismaissa, poistivat ruuhkat ja lopettivat ihmiskaupan.

      • Anonyymi

        Pieni työeläke tai takuueläke ei ole koko totuus eläkeläisen nettotuloista. Kansaneläke, asumistuki, nollaverotus jne.


    • Anonyymi

      Älä valehtele äärioikeistopörssirikollinen, verotus köyhyyseläkkeistä, on kovempi kuin rikkailla 38% verotus, jopa köyhyysrajan alla. Muissa Pohjoismaissa ei köyhyysrajan alle veroteta, on 6 500€/kk eläkekatto, ei osake-vakuutuskuorimiljoonia per pörssirikollinen jne.

      https://www.cbc.ca/news/canada/wait-times-marketplace-1.6620306

      Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa eläkeläisköyhyyteen pahoinpitelemällä, on tuottoisampaa pörssirikollisten sotemonopoleille, kuin ihmisten aito terveydenhoito ja sairauksien ennaltaehkäiseminen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

    • Anonyymi

      https://www.theguardian.com/world/2022/may/11/canada-cases-right-to-die-laws

      Ihmisiä ajetaan "eutanasiaan", ennenaikaisiin kuolemiin, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pakottamalla, eli kansanmurhia tehdään veroparatiisi-sote-pörssimonopolien rikastuttamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Veroparatiisi-sotemonopolit verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. IHMISKAUPPA eläkeläisiä oikeusturvattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, on loputtava.

    • Anonyymi

      Jos ei nyt "suunnata" enää mihinkään, vaan lunastetaan lupaukset ns. vas-puolueet, kun ties monennettako kertaa olette hallituksessa, tosin viimeistä kertaa, jos luvattuja
      1 250€/kk entisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeitä, ei hallituskautenne loppuun mennessä ole toteuteutettu. Veroparatiisi-sote-orjuuttaminen, eli ihmiskauppa, EI ole ratkaisu ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILAAN.

      https://www.ku.fi/artikkeli/4791474-parilla-kympilla-yksinainen-ihminen-hankkii-vaikka-monen-viikon-ruuat-siteerasi-kokoomuslainen-naapuriaan-eduskunnassa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä!!!

    • Anonyymi

      Eläkerahastoista pörssirikollisten ryöstämät, Suomen kansan valtavat varallisuudet, eivät koskaan tule käyttöön, siihen tarkoitukseen, mihin ne on säästetty, eli jokaisen Suomen kansalaisen kunnollisiin 1 500€/kk minimieläkkeisiin, kuten muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, elleivät Suomessa kansalaiset, nyt älyä isosti aktivoitua vaatimaan, biljoonavarallisuuksista tuon minimieläke-siivun ottamista. Ei tuntuisi pörssimoguleille missään. Muuten eivät lapsenne, eivätkä lastennelapset jne tule niitä varallisuuksia, koskaan näkemään.


      https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

      Missä luvatut 1 250€/kk vähimmäiseläkkeet, edelleen 700€/kk veroparatiisi-sote-orjuuttamisalmuilla kitkuttelevien, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, täysin mahdotonta tulla mitenkään toimeen, kun muissa Pohjoismaissa ala-rajaksi hengissä pysymiselle, on laskettu 1 500€/kk, pitäisi Suomen vielä korkeammilla elinkustannuksilla, olla jo.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Korruptio-äärioikeisto ihailee, ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurun, säälimättömiä kovia otteita, hädänalaisia oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjä kohtaan. Oman kansan lyötyjä lyödään, eikä ole tiedonvälitystä pitelemässä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioissa kohauttelivat olkiaan, että "tilastoja tulee vuoden kuluttua", kun piikki eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen, ennenaikaisissa kuolemissa, köyhyyteen tappamissa, alkaa käydä jo muillekin, kuin tavallisille kansalaisille selviksi.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Siinä on tilastoja ja tutkimuksia, historiallisen hälyyttävimmät lukemat, Suomen eläkeläisköyhyys hätätilasta Eurostatilta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyisen hallituksen mahdollisuudet, ovat lupausten lunastamisessa, puolelle miljoonalle, hälyyttävän alhaisille, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmuille, pahoinpideltyjen eläkeläisköyhien 1 250€/kk, konkreettisissa tulojensiirroissa, hämäävien prosentti-indeksi-vale-eläkekorotus-kikkailujen sijasta, tekojen toteuttamiseksi, välittömästi ja kiireellisinä - on kyse ihmishenkien pelastamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17669434/ek-medioissa-valeuutisoidaan-afrikan-valtioista-quotvalimeren-mainaquot

      Tekemällä tehdyt, yksityistämisen karut seuraukset, IHMISKAUPPA-orjuuttamis-ruuhkat ja "työvoimapulan" valheet, kun kyse on pörssirikollismonopolien törkeästä ihmiskaupasta, köyhyyteen pakottamalla, ei pitäisi enää näkyä mainoksina EK-medioissa. Esim. Espajanssa on suurmielenosoituksia, yksityistämisiä ja veroparatiisi-sote- IHMISKAUPPAorjuuttamista vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oliko naisen surmaaja, niitä korruptio-perustuslaki-valiokunnan "asiantuntijoina" käyttämiä, veroparatiisi-sote-lausuntojen antajia, jotka olisi pitänyt jäävätä pörssi-sote-osakkeiden omistuksien takia ?

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009274511.html

    • Anonyymi

      Oikeusturvattomaksi äärimmäiseen köyhyyteen pakottaminen, johtaa "mielenterveysongelmiin" ja niiden perusteella Kanada on alkanut, toteuttamaan niin sanottua eutanasiaa, eli käytännössä ottamaan hengiltä, köyhyyteen pahoinpitelemiään ihmisiä.

      https://www.theguardian.com/world/2022/dec/18/canada-medically-assisted-death-delay

      Ja niin tekee Suomikin. Kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, sairaus-kansaneläkeläiset on suojattu, turvattu 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ. Suomen edelleen viime vuosisadalle jätetyt, n. 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almut, ovat suora tie vielä vakavemmin sairastumisiin ja sitä tietä ennenaikaisiin kuolemiin, jos ei muuten niin "eutanasian" verukkeella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Ylen pörssirikollisjengit, ne jaksavat mainostaa, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä. Muu maailma vaatii jo veroparatiisi-sotemonopoleja verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen ja muut Pohjoismaat, toteuttaneet sellaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, joilla edes jonkinnäköinen oikeusturva, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet toteutuisivat, pitääkö Suomen olla se viimeinen IHMISKAUPPA-valtio tuossakin porukassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17150453/ei-ole-mitaan-quothoitaja-hoitopaikka-laakaripulaaquot-on-suuri-elakelaiskoyhyys-hatatila

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos Suomessa olisi tiedonvälitystä ja toimittajia, jotka tekisivät työtä johon heidät on verovaroilla koulutettu, eläkeläisköyhyys hätätila, näkyisi isosti otsikoissa ja siitä uutisoitaisiin Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisena, mitä se Suomen puolet muita Pohjoismaita ja EU-oikeusvaltioita, huonommilla, täysin riittämättömillä köyhyyseläkkeillä onkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

    • Anonyymi

      Suomen tilanteen hankalammaksi tekee se, ettei ole tiedonvälitystä yhteiskunnasta. EK-Yle seilailee jossain Cayman saarten merillä, ei näy mitään uutisia yhteiskunnan todellisuudesta.

      https://www.hs.fi/talous/art-2000009344790.html

      Mitään työvoimapulaa ei ole, omaa kansaamme on työttöminä suuria määriä, eikä orjatöistä kerry eläkkeitä, joten nuortenkin on syytä miettiä, voisiko yhdistää voimia eläkeläisköyhien kanssa, aidon oikeusturvan, luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN pitämiseksi äänestämisen ehtona, tulevissa korruptio-eduskuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdp:n KorruptioKiurun poliittinen ura, maksetaan eläkeläisköyhien ihmishengillä Suomessa.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009349207.html

      Suomen pieneläkkeet edelleen n. 550€/kk MIINUKSELLA.

      1 500€/KK MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Saksa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin kohdistuvat petokset, tekee eduskunnan korruptio YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamalla, viemällä aidot taloudelliset ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet ja siten käyttämällä Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kraftig-okning-av-aldrebedragerier

      Suomen tilanne on kuin Väli-Amerikassa, yhden CaymanSaartenpresidentin valtakautena, Suomi romahdutettiin demokratiasta tyranniaksi, kansalaisilta vietiin oikeudet, ja pahoinpideltiin äärimmäiseen köyhyyteen.

      Nostakaa niitä rikoskanteita Haagin Tuomioistuimeen, kansanmurha meneillään Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lohtuna on että nuoret päättävät tulevat perässä sitten aikanaan kun eläkeikä saavutetaan.

    • Anonyymi

      Sellaista virkanimikettä, kuin "päättäjä", ei Suomessa ole olemassakaan, vaikka moni korruptiopoliitikko itseään sellaiseksi, mielellään näyttää nimittävänkin.

    • Anonyymi

      Nälkäisiä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjä eläkeläisväestöä, tuskin lohduttaa kenenkään toisen, yhtään mikään.

      Pitää löytyä konkretiaa, Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742794/veroparatiisivastaamo-laskelmoitua-sote-porssirikollisuuden-peittelya

      Näyttää siltä, että Naisunioninkin nihkeyden syyksi, paljastuvat nuo samat, sovinisti-äärioikeistolaiset, veroparatiisi-sote-pörssirikollismafiat, kun ei eläkeläisköyhien asioiden ajaminen, siellä näytä kiinnostavan.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarinin hallitukselta, jäivät ne tärkeimmät tasa-arvoteot:
      1 250€/kk luvatut minimieläke arvovalinnat tekemättä.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Caymansaarten eduskuntavaaleissa, äänestäminen on jo terveydelle vaarallista, uhka ihmishengille eläkeläisköyhien kohdalla, joten lopetimme jo äänestämisen, vain luvattujen arvovalintojen, täysin elämälle välttämättömän oikeusturvan, jokaisen hallituspuolueista lupaamien 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttaminen, voi tämän päätöksen vielä perua, muuten se on siinä.

    • Anonyymi

      Tuollaisen eläkkeen saa esim. 40 vuotta tehdastöissä olleet, mutta vihreät tulevat olemaan jatkossakin eläkekuopassa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoSdp:n on ihan turha sönköttää, yhtään mitään "terveyspalveluista", kun edes niitä luvattuja, jo eläkeläisväestön hengissä kituuttelemiselle välttämättömiä,
      1 250- 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, eivät ole edes yrittäneet, saada toteutettua.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, EI ole "terveyspalvelua", vaan sen vastakohta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      Eikä muillakaan eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopörssirikollis-puolueilla, ole sen kummempaa tarjolla, joten Äänestäminen On Jo Loppunut.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/3/16/where-in-the-world-can-you-have-the-longest-retirement

      Huomatkaa eläkeläisväestö, Suomen eläkkeet YLI puolet huonommat, kuin kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-valtioissa, jopa ÄärioikeistoBritannian, joka on jo kehitysmaa, jossa Unicef eli YK, ruokkii vanhukset, huonommat. Suomessa on ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, joka ei veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA lisäämällä korjaannu.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      ÄärioikeistoSdpn kuin muidenkaan korruptiopuolueiden, on ihan turha ruikuttaa veroparatiisi-sote-pörssirikollisuudesta, kun se EI ole sitä, mikä tulee ENNEN mitään ns. julkisiakaan sote-palveluja, joita ei edes ole, kun kaikki on jo käytännössä yksityistetty.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastuutonta ihmishengillä pelaamista, meneillään eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, EK-medioineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720983/ei-ole-mitaan-quothoivavelka-laakari-hammaslaakaripulaaquot-on-pula-luvatuista-1-250ekk-minimielakkeista

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Islanti, Tanska, Saksa ym aidot oikeusvaltiot ja demokratiat, poistivat tekemällä tehdyt "ruuhkat" Veroparatiisi-sotessa. Pörssirikolliskapitalistirosvot johtavat Suomea, ihmishenkien kustannuksella Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

    • Anonyymi

      Hmmm
      Persut muuttaisivat pois kaupungeista elämään.
      Täytyypä pohtia.

    • Anonyymi

      EK-äärioikeistomedioissa jatkuu, sote-pörssirikollis-kapitalistirosvojen, loputtoman ahne VALEUUTISOINTI "hoitajapulasta", joka on Suomessa tekemällä tehty. Eipä ole "hoitajapulaa ja ruuhkia", niissä aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, joissa ovat toteuttaneet aidon oikeusturvan, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Saksa, Islanti, Tanska, Ruotsi ym.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Suomessa EI ole enää käytännössä, mitään julkista terveydenhoitoa. Rahan syytäminen pörssimonopolien ahneeseen kitaan, loputtomasti vailla mitään rajoja ja pidäkkeitä, on loputtava. Veroparatiisi-sote-pörssirikollis-monopolit, tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen. 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomen eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805428/sotilasvallankaappareiden-valevaalit-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805428/sotilasvallankaappareiden-valevaalit-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa

      Onneksi eivät ehtineet säätää äänestyspakkoa, oli varmaan ihan hilkulla, mutta päättelivät sitten ahneet maamme myyneet pörssirikolliset, että sitä ei muu maailma enää nielisi, joten jättivät sen verran varaa, että pystymme siitä livahtamaan ja pääsemään ikuisesta velkavankeudesta, lopettamalla äänestämisen ja viemällä sotarikosliitto-laittomuuden Haagin Tuomioistuimeen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa täytyy tehdä Työtä että saa palkkaa , joista sitten maksetaan eläkettä. Jos oot vaan saanut sossusta vuokrat, toimeentulo tukea ym ei tipu eläkettä, eli jatkat vaan samaan malliin. Turha tulla kateellisena tulla huutelemaan ja vetämään välistä.

      • Anonyymi

        Miksi pörssirikollis-äärifasistit eivät sitten tee töitä, jos kerran "Suomessa täytyy" ?

        Laitetaan veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, niin saadaan hyvät ja kunnolliset eläkkeet ym oikeusturvaa kansalaisille, kuten on perustuslainkin mukaan tarkoitettu.


      • Anonyymi

        Lisätään vielä, etten kadehdi sinun pörssiperillisen tietämättömyyttäsi ja ahneuttasi.


    • Anonyymi

      Tämän kirjoittaja ei ole saanut mistään "sossusta vuokria", vaan on ihan omalla eläkkeellään, joka on tosin liian pieni, kun ilmaistöistä, nälkäpalkka-pätkä-ym töistä ei eläkkeitä kerry.

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/04/22/why-americans-are-dying-in-their-prime_6023869_4.html

      Perintölapsonen ei myöskään taida tietää, siellä äärioikealla kun räksyttelee, että sairaus-kansaneläkkeet, jotka ovat siis 1 500€/kk minimieläkkeistä alkaen, aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa, kuuluvat heille, jotka eivät vakavien sairauksien, vammaisuuden ja/tai iän vuoksi, pysty töihin. Sitä nimitetään sivistykseksi, että tämän tietää.

    • Anonyymi

      Maalla olis mukavaa ilman uhkaa työnantajista elo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia#comment-120763998

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen jatkuva VIHAIGNOROINTI EK-Ylessä, ei näköjään riitä EK-Ylen äärifasisti-ahneille, vaan pitää vielä valeuutisoida isoa korjaamatonta köyhyysongelmaa "päihdeongelmaksi" ja kehottaa kansalaisia "olemaan auttamatta" köyhyyteen pahoinpideltyjä, eli koventamaan lisää, jo entuudestaan hyytävän jäistä ilmapiiriä, kylmästi eriarvoistetussa ja kahtiajaetussa, eläkeläisköyhyys-hätätilan runtelemassa Suomessa. EK-Yle ei ole tiedotusväline, vaan äärifasistista marginaalia edustava pörssirikollisjoukkio.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17813551/marinin-hallitus-heitti-koyhat-krokotiileille

      Suomi on saanut EU:lta jälleen vakavia varoituksia, eläkeläisväestön aidon taloudellisen oikeusturvan puuttumisesta. Asia jolla on suora yhteys, mahdollisuuksiin aidosti torjua ilmastouhkia. Sellaiseen laiminlyöntiin, ei millään valtiolla ole enää varaa. Kaikki muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot, ovatkin jo toteuttaneet 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

    • Anonyymi

      Toistaminen kääntyy itseään vastaan torvi!

    • Anonyymi

      Muuan eläkeläinen on jättänyt kuvansa profiilista pois, hyvä suunta, vielä kun poistuisi kirjoitukset..

    • Anonyymi

      Mistä johtuu, etteivät Super ja Tehy ole käsittävinään, että kieltäytymällä Veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta, eli vaatimalla muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ensin niille "hoidettaville" ym eläkeläisväestölle oikeusturvaksi, ne hoitajienkin palkat nostettaisiin.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009514516.html

    • Anonyymi

      Tehyn ja Superin pitäytyminen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisessa, pitää hoitajienkin palkat alhaalla. Muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, hoitajat eivät suostu tekemään ihmiskauppaa, eläkeläisväestöä köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, sitä kautta ne hoitajienkin palkat on mainituissa valtioissa nostettu, 1 500€/kk minimieläkkeillä, aidoilla ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksilla, ENSIN niille "hoidettaville", ym eläkeläisväestölle.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009514516.html

      Superin ja Tehyn vaadittava ENSIN aitoa oikeusturvaa, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ eläkeläisväestölle, niin ne hoitajienkin palkat nostetaan.

    • Anonyymi

      Olipa puuduttava ketju.
      95% kirjoituksista oli yhden ja saman henkilön harhoja.

    • Anonyymi

      Pakotti joku sinut lukemaan, vai oletko itse harhainen.

    • Anonyymi

      Veroparatiisirikkaiden kuormitus julkiseen talouteen poistettava.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009577174.html

      Veroparatiisi-sote-monopolit tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

      Nämä ovat niitä keinoja, joilla soten ongelmat ratkaistaan ja sitten tärkein,
      1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturva, joka ennaltaehkäisee soteen joutumisia, antaa ihmisille mahdollisuudet, asua mahdollisimman pitkään kotonaan, hoitaa itse itseään, ennaltaehkäistä ja torjua, vielä vakavemmin sairastumisia.

      Toivottavasti PetosKok-KorruptioOrpoOligarkilla palaa järki päähän, ei sieltä voi leikata, missä ei mitään ole, pitää ottaa sieltä, missä enemmän kuin liikaa, mistä ottaa, eli pörssirikkaiden on aika oppia tulemaan omillaan toimeen.

    • Anonyymi

      Muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot, ovat jo toteuttaneet 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, suorat, yhtenäiset, konkreettiset tulojensiirrot vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, jotka vähentävät paineita sotessa, poistavat kuormituksen, kun aidommin oikeusturvatut eläkeläiset, pystyvät ihan itse hoitamaan itseään, ennaltaehkäisemään ja torjumaan, ennenaikaisesti mihinkään soteen joutumisia ja asumaan pidempään kotonaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17854148/1-500ekk-minimielakkeet-tarkein-ja-tehokkain-sopeutus#comment-120812612

      Myös pandemioitten ja huoltovarmuuden näkökulmasta, 1 500€/kk minimieläke-oikeusturva, on pelkkää säästöä valtion talouteen, sillä nekin tulevat tuossa samassa yhtenäisessä paketissa, kaupan päälle.

    • Anonyymi

      Tulevat hoidetuiksi siis, korjaus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Maaseutulainen on tyytymätön kunnan sosiaalitoimiston ilmiselvästi.


    • Anonyymi

      Ei pitäisi päästää enää mihinkään hallitukseen, tuota tuholaispuoluetta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PetosKok-KorruptioOrpoOligarkin sote-kitinät, tekemällä tehtyjä. Veroparatiisi-sote- ja muuta pörssimonopolit, tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0c89d855-8e59-46e2-9897-9df46ed0eced

      Suomen valtion tehtävä, on alkaa perimään Cayman saarille, Dubaihin, AutokratiaUsaan ym verokeitaisiin, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten Suomen valtiolta, eli kansaltamme varastamia, valtavia varallisuuksia, takaisin Suomen valtiolle ja kansamme aitoon oikeusturvaan ym tärkeisiin, aidon demokratian ja oikeus-sivistysvaltion tärkeisiin asioihin, välittömästi.

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET kuuluvat kaikille Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille. On tullut aika ne toteuttaa.

    • Anonyymi

      Jokaisen hallituksen alussa, Suomessa EK-mediat, toistelevat valhetta "hakemattomista kansaneläkkeistä".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17866767/valhetta-hakemattomista-kansanelakkeista-toistellaan-jalleen-ek-medioissa#comment-121007504

      Eläkeläisköyhyys-hätätilaa, ihmisten julmaa käyttämistä, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjina, äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamalla, ei korjata sillä, että ne muutamat puolison tai perinnön kautta rikkaat eläkeläiset, hakevat sitä kansaneläkettä, jota eivät sitten edes varakkuuden takia saisi. Tällaista dilemmaa tarjolla ek-medioissa tänäänkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ovat poliitikot ja virkaköpit päättäneet nitistää taviksen ja saada köyhyyttä lisää milloin milläkin verukkeella, suurin niistä ona palkkatyön ja kertyvän palkkasumman jatkuva pienenminen vuosi vuodelta.

    • Anonyymi

      On erittäin surullista, että ihmisoikeuksien puolustamisen asialla, itseään mainostava Amnesty, onkin Suomessa veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien IHMISKAUPAN mainostaja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890599/aarioikeistoek-yle-ja-aarioikeistoamnesty-porssirikollissoten-mainostajina

      Ääriekstremisti-Yleä nyt kukaan ei enää ota vakavasti, sen pörssirikollisuudessa ja ahneudessa rypemisen, kaikki jo tietävät.

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa ym oikeus-sivistysvaltiot.

    • Anonyymi

      Tekemällä tehdyt "ruuhkat ja hoitaja-lääkäripula", vaarantavat jo ihmishenkiä mm. Tampereella.

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

      2000€/kk ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva MINIMIELÄKKEET, ovat ratkaisu mainittuihin, poistivat ongelmat Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Saksassa, Tanskassa ym oikeus-sivistysvaltioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

    • Anonyymi

      Vastuu kansalaisista, PITÄISI olla valtaakäyttävien tehtävien ytimessä, Suomessa ei näin ole.
      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      Taloudellinen oikeusturvattomuus ahdinko, ajaa eläkeläisväestöä itsemurhiin, ongelma joka ei ratkea indeksisumutuksilla, eikä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista lisäämällä, vaan kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa: 2000€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET tämän päivän, aidon oikeusturvan vähimmäissumma/kk eläkeläisväestölle siis, ei enää tuo vanha köyhyysraja 1 500€/kk, josta Suomen köyhyyseläkkeet, ovat siitäkin vielä lähes tonnin jäljessä.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/13/ai-must-not-become-a-driver-of-human-rights-abuses

      Viranomaisten velvollisuus on rikostutkia ja syyttää, korruptiopoliitikko-pörssirikollisia, kun ne käyttävät valtion korkeita virka-asemia törkeästi väärin, omien ja sisäpiiriensä veroparatiisi-sote-sota-ym pörssiosakkeiden, arvon korottamiseen verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

    • Anonyymi

      Jee

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009672177.html

      "Ruuhkat-hoitajalääkäri-hoitopaikkapulat" ovat TEKEMÄLLÄ TEHTYJÄ, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, ja siten veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAAN käyttämällä. Ei ole mitään ruuhkia muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeus-sivistysvaltioissa, joissa ovat
      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ja monissa maissa, myös täysin maksuttomat kaikki, julkisen terveyden- ja hammashoidon palvelut eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

      On suurta välinpitämättömyyttä viranomaisilta, konsensusta korruptiossa, kun antavat veroparatiisi-sote-pörssirikollisuuden, poliitikkojen korruption ja osakkeittensa arvon nostamisten, jatkuva valtion korkeista viroista ja asemista käsin.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe