Puolison lapset

Anonyymi-ap

Olen parisuhteessa miehen kanssa jolla kaksi lasta. Toinen lapsista (alakoululainen) viihtyy isän luona aina joka toinen viikko, ja toinen lapsi käy vain silloin tällöin. Minulla on myös kaksi lasta jotka asuvat luonani koko ajan. Eivät tapaa isäänsä ollenkaan.

Asumme miesystäväni kanssa eri asunnoissa, eikä tämän hetkinen tilanne sallisi edes yhteistä asumista, taloudellisista syistä.

Nyt olemme saaneet riidan aikaiseksi siitä asiasta kun en suostu huolehtimaan hänen lapsestaan kun hän on töissä?
Teen itse epäsäännöllisiä vuoroja töissä ja työtilanteeni muuttuvat todellakin nopeasti.
En itse ole mielestäni velvollinen huolehtimaan tällä hetkellä hänen lapsestaan koska minun täytyy huolehtia omistakin. Ymmärtäisin tilanteen hyvin jos asuisimme yhdessä niin tottakai huolehtisin myös hänen lapsistaan.
Tuntuu ikävältä kun syyllistetään asiasta. Minä en kuitenkaan ole lapsenvahti.. vaan hänen naisystävänsä.

Mitä mieltä olette? Olenko nyt aivan kauhea naisystävä kun ajattelen omaa jaksamista ja omia lapsiani..

7

190

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyseessä on hänen lapsensa ja te ette edes asu yhdessä. Eipä tuossa tilanteessa paljoa miettimistä ole. Sinulla ei tietenkään ole mitään velvoitetta hoitaa hänen lastaan. Lapsen tilanteen järjestäminen on miehen ja hänen eksänsä vastuulla.

  • Anonyymi

   Sulla on ihan pöljä miesystävä, parempi, kun lopetat koko suhteen häneen .

  • Anonyymi

   Sinun pääasiallisin velvollisuus kuuluu sinun omille, jo tekemmillesi lapsille.

   On todella väärin miehen lasta kohtaa antaa lapsen kiintyä liikaa sinuun ja sinun toimia varaemona, tässä vaiheessa suhdettasi tuon lapsen isään.
   Yhteinen elämänne ei kuulosta ( kertomasi perusteella) jatkuvan kovin kauaa. Tulette menemään eri suuntiin jokatapauksessa enemmin tai myohemmin.

   Tapaile miestä jos yhä haluat, - niinkauan kuin tapailu ei varasta sinun aikaa omilta lapsiltasi. Harkiten aikaansaamasi jälkikasvu on AINA , AINA sinun ensisijainen velvollisuutesi - miehet tulevat ja menevät. Lapset ovat osa sinun elämääsi kuolemaan saakka !

   Toimit oikein pitäessäsi oman kodin VAIN sinua ja lapsiasi varten!

  • Anonyymi

   Sano sille ukollesi , että päivähoitopaikat / iltishoito koululaiselle on sitä varten, kun hän on töissä, ja jos hän ei kykene lastaan hoitamaan niin sitten hänen exä pitää lapset aina arkena luonaan ja tapaavat isäänsä vain jokatoinen viikonloppu.

   Ei sinulla ole mitään velvollisuutta toimia päivähoitajana seurustelukumppanisi lapsille.

  • Anonyymi

   Ihme lapsen vihaaja, mikset ymmärrä että velvollisuuksiisi kuuluu hoitaa tulevan miehesi jälkikasvua. ihan kuten tuhannet miehetkin hoittaa ja ruokkii yh naisten lapsia. saisit hävetä.

   • Anonyymi

    Ääliö, eihän nuo edes asu yhdessä tuo nainen asuu eri osoitteessa, ja kaukana tuosta ukosta, käy töissä , tuon ukon kuuluu hoitaa jälkikasvunsa , kun on hänen vuoronsa, tai sitten sopimusta on muutettava, niin että ukko on vain jokatoinen viikonloppu lastensa kanssa .
    Nuo mainitsemasi tuhannet miehet asuu yhdessä naisensa kanssa, mutta silti vanhemmuus ei pääty vaikka on erottu ja aloitettu uusi elämä, pääasiassa vastuu on omista lapsista.


  • Anonyymi

   Miksi rikoit perheen? Hyin valpamaista , olet varmaan niitä naikkosia jotka täällä kiertää päivästä toiseen haukkumassa rikomansa perheen lapset, eksän ja koko suvun.
   Kannattaisko miettiä mitä tekee ennenkjuin rikkooo kenenkään perheitä, itse saa kräsiä ja mies eniten kun joutuu hylkäämään omat lapsensa.

   Herranen aika, älä nyt kuvittelekkaan että alat haukkumaan ja määräämään ja kiusaamaan toisten lapsia????? Mieti.. olet jo rikkoneut heidän perheen miski haluat vielä rikkoa lapset ja hänen rakkaan eksän?

   Luojan kiitos ettei miehen eksä anna lapsia sua nähdä... nyt valitat kun et sasa haukkua heitä... karseeta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   152
   1865
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1388
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   980
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   811
  5. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   738
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   312
   732
  7. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   48
   727
  8. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   288
   640
  9. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   638
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   535
  Aihe