Edellisen elämän oma hauta

Anonyymi-ap

Mistä tietää jos näkee oman haudan? Onko mitään kertomuksia siitä että tuleeko mitään tuntemuksia jos kävelee esim edellisen elämän oman haudan yli.?
Minä olen nähnyt unta omasta hautapaikasta jossa näkyi hautapaikka ja kirkko taustalla. Ja nimikin oli mutta sitä en muista muuten kuin että oli ruotsinkielinen. Nyt kävi niin, että kävin hautausmaalla jossa en ennemmin ollut käynyt ja tuli tunne että pitää kiertää pitkänkautta parkkipaikalle takaisin. Yhtäkkiä eteeni tuli hautakivi joka oli kuin unestani. Meni kylmät väreet koko kroppani läpi . Ja hautapaikasta katsoen kirkko ja se tie sinne oli kuin unesta. Tuli outo tunne ja itku.

8

136

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mistään ei löydy tietoa, että mistä tietää minne on edellinen ruumis haudattu. Tai siis minkälaisia kokemuksia ..Olisi kiva jos löytäisi jostain tietoa.

  • Anonyymi

   Vilkun väreitä tulee jos oman haudan yli kävelee.

   • Anonyymi

    Siis vilun


  • Anonyymi

   Vaikuttaa vähän siltä, että nyt on ollut vilkas mielikuvitus liikkeellä ja tehty johtopäätöksiä olemattoman tiedon varassa.

   • Anonyymi

    https://listafriikki.com/oudoimmat/jalleensyntyminen-10-tarinaa/

    Jännä sivusto. Lue vaikkapa:
    Glasgow’ssa, Skotlannissa, syntynyt Cameron Macauley oli kaksivuotias, kun hän kertoi äidilleen olevansa kotoisin Barra-nimiseltä saarelta, joka sijaitsee Skotlannin länsirannikolla. Hän kertoi valkoisesta talosta sekä rannasta, jolle lentokoneet laskeutuvat. Cameron muisteli mustavalkoista koiraansa ja isäänsä Shane Robertsonia, joka oli kuollut auto-onnettomuudessa.

    Cameronin vanhemmat eivät ottaneet pojan juttuja aivan tosissaan, vaikka ne jokseenkin aavemaisen yksityiskohtaisia olivatkin. Mutta kun poika alkoi jatkuvasti piirtää rannalla sijaitsevaa taloa ja ikävä ”toista äitiä” kohtaan kasvoi raastavaksi, päättivät vanhemmat viedä hänet Barraan, johon oli noin tunnin lentomatka. Pieni lentokone laskeutui rantahietikolle.

    Dokumenttiryhmä oli Macauleyn perheen mukana ja yhdessä he löysivät Robertsonien omistaman valkoisen rantatalon, jonka Cameron tunsi kuin omat taskunsa ja kykeni osoittamaan sen pieniä erikoisuuksia. Eräässä vanhassa valokuvassa oli mustavalkoinen koira ja samanlainen auto, jonka Cameron oli jo aiemmin kuvaillut. Kukaan ei kuitenkaan tuntenut tai tiennyt ketään sukuun kuuluvaa Shane-nimistä miestä.

    Vuosien kuluessa Cameronin muistot hälvenivät, mutta hän on pitänyt tiukasti kiinni ajatuksesta, että kuolema ei tarkoita elämän loppumista. Hän väittää myös päätyneensä nykyisen äitinsä vatsaan pudottuaan reiän läpi. Tämä kuvaus on hyvin yleinen niillä, jotka sanovat syntyneensä uudelleen.

    Cameron Macauleyn tapaus on lienee parhaiten dokumentoitu jälleensyntyminen, tai ainakin tarina sellaisesta, sillä kuvausryhmä tallensi Cameronin ”kotiinpaluun” Barran saarelle. Vuonna 2003 julkaistu dokumentti on nähtävissä englanniksi YouTubessa.


  • Anonyymi

   Hassuimpia keissejä on tapaus, jossa pieni poika kertoi isälleen olleensa tämän jälleensyntynyt isä, eli itsensä isoisä.

  • Anonyymi

   Ylivoimaisesti parhaiten varmennettu tapaus on venäläinen ihmelapsi Boriska Kiprianovich. Hän on marsilainen.

   Sekä NASA että Arizonan yliopisto ovat vahvistaneet hänen kertomuksensa paikkansa pitäväksi.

   Marsissa edellisen elämänsä elänyt Boriska oppi puhumaan jo muutaman kuukauden iässä. Lukea ja kirjoittaa hän osasi jo puolitoistavuotiaana. Lastentarhassa huomattiin myös hänen poikkeuksellinen kykynsä muistaa asioita.

   Suuresti hämmästyttivät Boriskan tarkat kuvaukset Gizan suuren sfinksin sisällä kulkevista käytävistä. Useat arkeologit ovat myöhemmin vahvistaneet pojan kuvaukset 100% oikeiksi.

   https://youtu.be/6sWd7W7AHyo

   Vielä enemmän hämmästytti pojan tietämys aurinkokunnastamme, avaruuslentämisestä ja erityisesti Mars-planeetasta. Marsista hän tiesi enemmän yksityiskohtia kuin NASA:n tutkijat, jotka hän tapasi.

   Boriska oli edellisessä elämässään marsilainen avaruuslentäjä. Hän lensi teleportaatiotekniikkaa hyödyntävällä aluksellaan useita kertoja Egyptiin kun Gizan pyramidia rakennettiin 2500 vuotta sitten. Pian sen jälkeen Marsissa syttyi ydinsota, ja heidän huipputeknologinen sivilisaationsa katosi planeetan pinnalta.

   Tällä hetkellä sodasta selvinneet marsilaiset asuvat planeetan sisällä. NASA vahvistaa tämän: Punaisen planeetan pinnan alla on elämää.

   • Anonyymi

    Heh hyviä satuja. Jotkut henkisesti epävakaat uskoo.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   3290
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   56
   1404
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   71
   1173
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1170
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   64
   995
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   930
  7. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   846
  8. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   811
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   40
   774
  10. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   276
   739
  Aihe