Meinasin pudota tuolista treffeillä

Anonyymi-ap

Nainen minun muutamia vuosia nuorempi. Kuvat nyt tässä todeten vanhoja.
Ollut keikkamuusikkona 25v. Ja jäljet näkyy pahasti.

Ei helvetti, alkoa olen itsekin käyttänyt vuosien aikana silloin tällöin mutta en liikaa ja urheilu on pysynyt duunin ohessa aina mukana. Nyt oli niin paha nega-ylläri että hitto perun parit muutkin treffit jotka olen sopinut. Ei tollasia treffejä kukaan halua.

9

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se taitaa olla enemmänkin poikkeus kuin sääntö että treffeille tulee nainen, joka ei edes muistuta profiilikuvaansa, siis negatiivisessa mielessä.

   Aikoinaan vuosia sitten kun itsekin nettitreffeillä kävin, niin kyllä sieltä aina vastaan tuli sen näköinen nainen jonka kanssa ei halunnut tehdä sen kummemmin tuttavuutta. 10 minuutin jutustelun jälkeen piti sitten keksiä joku hätävalhe tms että pääsi pakenemaan paikalta.

  • Anonyymi

   Olen kokenut tuon saman.

   En ymmärrä mikä idea siinä on, että ladataan profiiliin kymmenen vuotta vanha, tai vaihtoehtoisesti uusi mutta kuvankäsittelyohjelmalla muokattu kuva. Siitähän jää varmasti kiinni! Totuus kuitenkin paljastuu treffeillä. Jos tiedän etukäteen että vastassa on ihminen jolla on 10 kg ylipainoa ja silti haluan nähdä hänet, niin se on minun valintani ja tarkoittaa että hyväksyn sen ylipainon. Minua ei vedetä nenästä. Mutta jos profiilikuvassa näkyy normaalivartaloinen ihminen, ja treffeillä vastaan lyllertääkin sellainen norsu että hyvä mahtuu ovesta sisään, niin tunnen että minua on huijattu. Se on aika huono lähtökohta tutustumiselle.

   Olen itse varmasti livenä saman näköinen kuin profiilikuvissani.

   • Anonyymi

    Kymmenen kiloa ylipainoa kuvaan nähden ei ole vielä "norsu". Puhutaan 30-40kg niin ollaan asian ytimessä.


  • Anonyymi

   Joo, ymmärrän. Joskus treffeillä yllättyy kun vastassa on jotain muuta kuin mitä odotti. Mutta sen yllätyksen pitäisi olla positiivinen tai ainakin neutraali. Ikäviä yllätyksiä ei tahtoisi kokea.

   Voi käydä niin että tiedän etukäteen että mätsilläni on ylipainoa enkä sen vuoksi oikein välittäisi tavata. Mutta kun toinen sitä niin hartaasti pyytää niin ajattelen: ok, olkoon sitten, istun hänen kanssaan kahvilla puoli tuntia, kiitän seurasta ja lähden kotiin. Mutta kun menen (aika vastahakoisen) treffeille, vastassa onkin niin hauska, iloinen, lämmin ja sympaattinen ihminen ettei se ylipaino yhtäkkiä haittaakaan. Minä viihdyn hänen kanssaan loppuillan ja ehdotan vielä toisia treffejä. Siinä tuli vastaan iloinen yllätys.

   Se ikävä yllätys:

   luulen tapaamani mukavan, fiksun, normaalipainoisen ihmisen. Olen nähnyt valokuvat ja olemme jutelleet puhelimessa. Lähden treffeille iloisen uteliaana. Siellä kahvilassa odottaakin sellainen suohirviö ja tankki ja laskimooses, että olen aivan kauhuissani. On ihan sama, kuinka mukava tai fiksu tai keskustelutaitoihin hän muuten on. Koen että minua on huijattu. En halua istua siellä varttituntia kauempaa enkä takuulla halua nähdä uudestaan.

  • Anonyymi

   Tässäpä yksi syy miksi en ikinä anna kuvaani kenellekään. Jos ei ole munaa tavata näkemättä kuvaa, niin omapahan on menetyksensä.

   • Anonyymi

    Jaa, no, minulla ei ole munaa tavata ilman kuvaa. Jos etsisin pelkkää juttuseuraksi ja ystävää, ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä. Olen kuitenkin etsimässä nimenomaan seurustelukumppania, eikä minkä tahansa näköinen nappaa. Kun ei nappaa niin ei nappaa. Joten en suostu tapaamaan näkemättä kuvaa. Usein etukäteen haluan puhua whatsappissa myös videopuhelun varmistaakseni siitä että hän on sen näköinen kuin kuvissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jaa, no, minulla ei ole munaa tavata ilman kuvaa. Jos etsisin pelkkää juttuseuraksi ja ystävää, ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä. Olen kuitenkin etsimässä nimenomaan seurustelukumppania, eikä minkä tahansa näköinen nappaa. Kun ei nappaa niin ei nappaa. Joten en suostu tapaamaan näkemättä kuvaa. Usein etukäteen haluan puhua whatsappissa myös videopuhelun varmistaakseni siitä että hän on sen näköinen kuin kuvissa.

    Ei se mitään. Ei kaikilla ole ja sehän on sitten jo ihan hyvä karsinta itsessään. Minä en ikinä antaisi kuvaa, enkä taatusti puhu videopuheluita, nou nou.


  • Anonyymi

   Mistä näitä peikkoja löytääpi?

   • Anonyymi

    Tuusulasta a-l


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   149
   1287
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   45
   1280
  3. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1124
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   78
   1119
  5. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   986
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   28
   825
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   241
   705
  8. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   36
   671
  9. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   97
   631
  10. Sille Rakkaudelle joka on tarkoitettu

   Meijän on pakko yrittää kun muita vaihtoehtoja ei ole. Eikä sitä voi jättää tekemättä.
   Rakkaus ja rakastaminen
   74
   611
  Aihe