LERVO SIKALASSA!

Anonyymi-ap

Lervohan oli 50 luvulla usein viikonloput maatiloilla lojumassa sikapilttuissa sikojen kanssa. Siellä se kelmi piehtaroi sikojen kanssa paskassa ja kusessa. Lervo kun ampui brojot pilttuuseen, niin siat huusi kovempaa, kuin palosireenit konsamaan. Kovin tuo peijooni tykkäs piehtaroida sikaloissa, kanjahan lonksotti pihamaalla aina saman aikaa turhanpäiväistä marinaa. Siihen aikaan lervo tapa huutaa sikapilttuusta istuen sian selässä, jotta "rahti on raakaa, mutta rehellistä ja ajettava se on keli kun keli ja peli kun peli" ton kyllä määkin muistan. kovin tuo ajun ajuri tykkäs sikaloissa peuhtaroida ja kieriä sian paskassa, siinä samassahan lervo aina puhalsi itseltäänkin suolen tyhjäksi. ajua oli myös kova ajamaan, koska oli ajun ajuri, joka ajoi ajuja kanjalla. aina ennen keikkaa heitti lervo muutaman lapiollisen sian paskvelliä kanjan hyttään, jotta tuoksu pysyi mielessä. ruokana tuolla kelmillä oli siihen aikaan makkarapannua kahdella höyryllä.

17

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tarkastaja kävi sikalassa ja ainoat moitteet tuli Lervosta ja Lervon käytöksestä. Kun se peijoonin ajumulli tapasi syödä sikojen murkinat, ei possuille paljoa jäänyt. Lervo röhki kuin pahainenkin karju ja kieri paskavellissä, irstas kuskivirne paskasella naamallaan.

      Lervolle sanottiin ettei tulisi enää eläintarhaan kun muistuttaa niin kovasti isoa mölyävää paviaania. Samat sanat hänelle sanottiin maatilalla kun oli kuormaa tuomassa ettei toiste tulisi kun mullit hurjistuivat Lervon nähdessään. Kokivat kai tuon ison ajobiisonin uhkaksi tai sitten vaan Lervo haisi niin julmetun pahalle.

    • Anonyymi

      Se on semmonenki konnapaviaani ja ajumölli se Lervo että keksii kaikenlaista kuten se että jos Lervo sanoo sulle "ota sormesta kiinni ja nykäse" nii jos sen teet niin kuuluu "PFFFF....BRÖÖÖÖTS......MÖÖÖÖ-ÖÖH....PRRRRÖÖÖTS!" Se perkkele päästää tulemaan sellasekki brojot ja sonnat heti kättelyssä että oksat pois! Takoo kolitsit täyteen alta aikayksikön, ilmeenkää värähtämättä.

      • Anonyymi

        Lervon suuri unelma on aina ollut se että jonain päivänä hän komeilee trattalistojen kärkisijoilla, ja pitkään. Lerskan harras toive täyttyikin tässä taannoin kun tuo ajumölli oli ajanut ajua kunnolla persnetolla ja norria katkeili ja banjoja halkeili, myös kanjan motti sylki öljyt pihalle ja fullerista meni rattaat sileäksi. Voi sitä mylvinnän riemun kiljahduksia vai oliko se maksa joka Lervolla kiljui kun sai virallisen tiedon pääsystään protestilistoille. Lefro otti heti tavanomaista tuimemman aamukännin ja meni huoltikalle asiasti ilmoittamaan kaikille asianosaisille, olivathan kaikki jollain lailla osallisia Lervon onnen päivässä. Monilla oli nimensä Lervon värkkäämissä vekseleissä ja tratoissa. Nimeä oli poikittain joka paikassa. Voi sitä mylvintää kun Lerffo makkarapannua syödessään ja lämmintä kaljaa juodessaan asiaa teki selväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lervon suuri unelma on aina ollut se että jonain päivänä hän komeilee trattalistojen kärkisijoilla, ja pitkään. Lerskan harras toive täyttyikin tässä taannoin kun tuo ajumölli oli ajanut ajua kunnolla persnetolla ja norria katkeili ja banjoja halkeili, myös kanjan motti sylki öljyt pihalle ja fullerista meni rattaat sileäksi. Voi sitä mylvinnän riemun kiljahduksia vai oliko se maksa joka Lervolla kiljui kun sai virallisen tiedon pääsystään protestilistoille. Lefro otti heti tavanomaista tuimemman aamukännin ja meni huoltikalle asiasti ilmoittamaan kaikille asianosaisille, olivathan kaikki jollain lailla osallisia Lervon onnen päivässä. Monilla oli nimensä Lervon värkkäämissä vekseleissä ja tratoissa. Nimeä oli poikittain joka paikassa. Voi sitä mylvintää kun Lerffo makkarapannua syödessään ja lämmintä kaljaa juodessaan asiaa teki selväksi.

        Turhapuromainen, vekselimiehelle ominainen jatkuva irvistys ja renginvirne naamallaan. Oli se mahtavaa. Kyllä trattalistoille pääsy on juhlan paikka, on se niin hieno juttu että kannattaa vaikka ryypätä pari kolme viikkoa heti alkuun. Lervo se on tunnettu rahtikelmi rekkapiireissä ollut aina, jo siitä lähtien kun tuli tunnetuksi ja ajopaviaanimulliksi. Dullakosken Aki ajoi bulkki kasetilla Lervon kanssa norjaan aina ja Weckselströmmin Pal-Göran ajoi Lervon kanssa samassa ringissa purua ja kumia Föijalan tehtaille aina "ennevvanhaa".


    • Anonyymi

      KA-lervollahan on nyrkkisääntönä se "PAREMPI BROJO PEPUSSA KU NIMI VEKUSSA" ja toinen kuuluu seuraavanlaisesti "KOTTIA KOLLARISSA JA SUKULAISTEN NIMET VEKSELISSÄ"Lervo, tuo kauppalehden urheiluosaston ”oma konna” ja mullipeijjooni. Ajaa kuorman paikkaansa ja nortti huulilla kossumokkula kätösissään hämmentää pykälää. Päivä hyttä kanjan yläpunkka kolisee ja hyttä heiluu kun raakan mutta rehellisen rahti duunaamisen ja häärimisen jälkeen astuu röyhkeästi nuorta huoltistyttöä. Ähinää ja puhinaa, välillä maukasta kosanderia latoviinalekasta nautittuna ettei jano pääse yllättämään ja etenkään ettei promillet laske.Rattolehti kädessä, latoviinaleka toisessa ja kolitsityö ajuhousut jalassa istui tuo ajumaunojen ja kuorkkikelmien kuvatus joka myös Lervona tunnetaan ja totteleepi myös kutsumanimeä Lerskandeerus, krapulapaskalla huoltiksenmäen paarin rekkamiestilojen vessassa. Ei vaan tuo kelmipaviaani, todellinen mullisukko, laske kolitsiaju työhousujaan alas edes toimituksensa ajaksi. Veijon essollekki se sai porttikiellon kun sotki ajutyö kolitsihousuillaan koko paarim. Semmonen kojootimpökäle on tää meitin LERVO, kirjotelkaas kaikki siitä hassuja ketsejä nytte!!
      Ennen aina tavattiin sanoa: ”ei oo Lervoa persvakoon katsominen” mutta peijakas, sitä samaahan hoetaan vieläkin aakkospaarien ja essojen rekkamiespöydissä!! Ei oo jutut miksikään muuttuneet. Myös seuraavanlaisia lausahdoksia kuuli usein ennen: ”tuoltahan tulee kunttakosken jaska, kohta varmaan kolitsiin putoo paska” ja ”mukavahan se on huoltikan paareissa pikku hönöissä hillua, kun tietää että illalla saa kanjan hytässä kassatytöltä pillua!” Just noita nasevia aju touhuja hoettiin jopa krilleilläki ja ÄL-AAssaki aina ennen muinoin. Persnettoa tulee, mutta antaa tulla, ivistys ja turhapuromainen virne lärvillä levenee sitä mukaa mitä enemmän saa ”ilmaista mainostilaa” trattalistoilla! ON TÄÄ LERVO VAAN KARSKI KONNA! TOSI MAANTIEKOJOOTTI! Lervon kuulemma tunnistaa huoltsin baarissa siitä että hänen ympärillään pörrää eniten kärpäsiä. Isoja, peukalon kokoisia paskakärpäsiä lentelee varsinkin Lervon ajouran "rekkavaon" ympäristössä. Syy on runsaasti sonnatut kolitsi työ housut joissa on eiliset, tämänpäiväivet ja viimeviikkoiset liejut, osa jo kuivunut mukaviksi koviksi ja isoiksi pastirooleiksi, osa vielä liisterimäisenä pitkin persposkia.Myös seuraavanlaisia lausahdoksia kuuli usein ennen: ”tuoltahan tulee kunttakosken jaska, kohta varmaan kolitsiin putoo paska” ja ”mukavahan se on huoltikan paareissa pikku hönöissä hillua, kun tietää että illalla saa kanjan hytässä kassatytöltä pillua!” Just noita nasevia aju touhuja hoettiin jopa krilleilläki ja ÄL-AAssaki aina ennen muinoin.Ennenvanhaan oli kaikki paremmin, muistan kun jo aamulla kun heräsin ja käänsin LA:n päälle niin Lervohan siellä ekana huuteli! Se oli jo kippipaikalla tai jopa SEOm paarilla aamuhöyriksellä tai päiväkaljalla. Kun se tapasi ottaa ihan ”seitinouhuet” ihan aamusella, pontikalla. Muistaako kukaan ko. miestä? Täällä on paaaaljon samoissa duuneissa ja liemissä kovaksi keitettyjä paatuneita karvapersekojootteja kyllä, tiedän sen! Anoppini oli Lervon ns. hei hei –tuttu kun se ajukelmi kävi usein siellä Kesoililla paarilla huoltikalla. Niiltä ajoilta myös minulla on nämä hyvät muistoni. Kertokaa te muut lisää kun tulee mieleenBrojo on kuskeista kovin kairaamaan rahtia. Brojo on kaveri, joka painaa kanjassa lätkän lattiaan ja lähtee kairaamaan rahtia putket mustaa sylkien.
      Ennen vanhaa tavattiin huudella länkkyyn, että "Brojo on kuskeista kovin, haitari soi Seppo Hovin" Tuo oli kakstuhat luvun kuuluisin hokema äl aa puhelimissa rahdin kairareilla ja vieläkin sitä kuulee lähes tauotta äl aa puhelimissa. Toinen miltei yhtä tunnettu hokema on äl aa puhelimissa "Kun rahtia kairaa Brojo, huutaa Simpauttaja hojo hojo" Tuo on kyllä aina niin mukavan kuuloinen hokema.

    • Anonyymi

      Kiljukassu länkyssä karjahteli että ”tuus Lervo nii otetaa pikku kumarat” eihän sitä paviaanimullia tartte kahtakertaa käskee ja Lervolla ei promillet laske koskaa alle yhden! Rattoriitan Kesoililla se kertoili aju duuneistaan eli puhui tytölle nussimisesta ja panemisesta kokoajan ja mylvi vimmatun härskisti, kuin tuhatpäinen tinnerihuuruinen mullilauma! Lervon anopii odotti aina että saisi Lervolta ”sitä isoa hyvää” ja sitähän se akka sai, toki. Lervo vaan mylvi! Lervo, tuo peijakas, Kaljahessun kamu ja Kiljukassun toveri oli lappu lattiasa nilkka oikosena pudotellut kuorma päällä mantereenkeikalla. Lapanen tuulilasissa oli vaan tuttuja rahtiniiloja moikkaillut ja parit kunnon karjaisut äl-aassakin nakannut kunnes koitti lounas aika. Rahtilounaaksi Lervo, frendien kesken vaan tutummin Lepukka, oli niitannut turhapuromaiseen pärstäänsä ison rahti-lihiksen ilman salaattia toki. Sitte ei muutaku jatkamaan saudikeikkaansa. Lervo ottaa aina vekseleitä ennen keikkoja ja se oli kerran murjaissut aju goleekoilleen että ajaa ajua hamaan tappiin asti mutta samalla mylväisten oli kysäissyt Kiljukassulta missä tuo hama tappi mahtaa sijaita.

      Noh, Kiljukassu, tuo ainainen vääräleuka, oli karjaissut Lervolle että se tappi saattaisi sijaita Lervon aju urassa, eli se aju tulppa. Lervo vaan turhapuroilme ruokottomalla pärställään oli toljottanut ja nykäissyt rahtikossustaan aimo siivut kitusiinsa, ilmeenkään värähtämättä! Oli siinä moni rekkatero ihmeissään kun katsoivat kuinka Lervo nostettiin trukilla kanjansa hyttään kun se ei sinne millään itse päässyt hulppeasta pöhnäkekkulistaan johtuen. Niin se vaan lykkäsi pikimustat putkista pihalle ja lähti kiskomaan mälliä!
      Kaikkien tuntema LERVO hankki hobby -vaunun ja ajelee sillä kolitsihousut jalassa pikku seipäissä. Aina välillä menee hobbyn sisälle ja istahtaa lattialle ja vääntää kovan ähellyksen saattelemana ison kasan tuoretta ja mehevää paskaa lattialle. Sitte huikka kossua ja taas baanalle. Huoltamoilla kulkee niin että persvakoa näkyy sen kuus tuumaa. Mylvii ÄLLAAssa ja krillillä syö ison annoksen rasvaista makkarapannua aina ja mylvähtelee kuin kiimainen hirvi. Sitte menee vaunuunsa ja vääntää mahtavan kasan lattialle. Tuossa vaiheessa kolitsihousutkin on jo ihan ruskeana tuoreesta vetelästä rekkakuskin paskavellistä. Tämä tarina on tosi. Brojo ajoi siihen aikaa kiilakeikkoja teurasmulleja vinttikosken f12:sella ja kuunteli La-radiosta söödertäljen patarumpuorkesterin sävelmiä. Paska haisi ja banjot halkeili!
      Lerska otti juhannukseks vekselin ettei akseli katkee ja mylvi koko jussin ja mylvii seom paarimmäellä vieläki. Päivähyttäne 111 kaania louksuttaa joutokäyntiä siellä kesoilion pihalla nii että söödertäljen patarummut paukuttaa paviaanimusiikkia ja kärpäset pörrää Lervon ajouran eli persvaon ympärillä, se on varma kesän merkki aina.
      Vain LERVO murentaa mureat muhevat hätä-ja -räjäytyspaskan välimaastossa olevat kitkeränhajuiset sontuulit ilmeenkään värähtämättä SEOMpaarim huoltikan pubissa. LERVO onkin eri duunari, ajukonna ja kelmien kelmi, todellinen mullibiisonin kojootti ajamaan ajua morgoolit soiden ja perse vienosti epävireisenä porilaisten marssia paukutellen pasuunat pajautellen paskanhajun ankaralla säestyksellä. Kertokaa lisää LERVOtarinaa.
      KA-LERVO, joka on tosi konna, oli seolla kulkenut höyrymakkara suussaan pöydän ohi jossa kahvetta joi kylän rovastin vieraana ollut piispa. Lervo ei mokomista piitannut vaan juuri piispan kohdalla päästi vetelän plörön kolitsinsa täytteeksi ja jatkoi kulkuaan raukea virne naamallaan. Piispan kerrotaan julistaneen koko kylän kirkonkiroukseen sadaksi vuodeksi ko. sattuman johtosta. Sellane konna tää LERVO vaan on, juu!!

    • Anonyymi

      Tosi rekkamiehelle ei ole saatu patsasta aikaiseksi?🤒

      • Anonyymi

        Rattolehti kädessä, latoviinaleka toisessa ja kolitsityö ajuhousut jalassa istui tuo ajumaunojen ja kuorkkikelmien kuvatus joka myös Lervona tunnetaan ja totteleepi myös kutsumanimeä Lerskandeerus, krapulapaskalla huoltiksenmäen paarin rekkamiestilojen vessassa. Ei vaan tuo kelmipaviaani, todellinen mullisukko, laske kolitsiaju työhousujaan alas edes toimituksensa ajaksi. Veijon essollekki se sai porttikiellon kun sotki ajutyö kolitsihousuillaan koko paarim. Semmonen kojootimpökäle on tää meitin LERVO, kirjotelkaas kaikki siitä hassuja ketsejä nytte!


    • Anonyymi

      Keppisaaren laivassahan on tunnetusti lounaalla aina muusia ja lihapullaa. Lervo tuo paatunut ajumulli veti kolme lautasellista lihapullia, sen jälkeen veti pullollisen koskenkorvaa. Laivahytän yläpunkalle noustuaan Lerwo tunsi suolessa polttavan paineen, alkoi lihapullat pyöriä mahasssa. Kolmen kekkulin humalassa lerbo yritti kavuta alas punkalta mutta kompastui hyttitoverinsa Peijooni-Pellervon taxfreestä ostamaan kymmenkerroksiseen olutpakki kasaan. Niinpä Lervo lensi punkalta niskat edellä lattialle, mutta oli samassa hötäkässä unohtanut armottoman paskahätänsä.

      Tunnin Lerwo oli sammuneena lattialla, heräsi olutkasan päältä ihmetellen, miksi haisee paska. Lerwo avasi Ale kokin oluttölkin ja nousi lattialta, muttq huomasi että housuthan oli revenneet sängystä putoamisen johdosta ja Broikkulit jotka painoivat suolessa olivat nyt pitkin hytän kokolattiamattoa ja kaverin oluet olivat totaalisesti Paskasontuulin peitossa. Lerwo tokaisi "iha nniiku -67 rottertamin laivalla, sama juttu, sattuuhan näitä" ja lähti hakemaan uuden pullon viinaa.

    • Anonyymi

      "HUOMINEN ON JO TÄNÄÄN SAATANA JUMALAUTA" -mylvi karjumalla K.A.Lervo Vekseliölän SEOlla kesällä -98 ja narautti laivakossun auki ja pulputteli siittä siivua siivun perään vuoristopuromaisen heleän pulinan ja solinan saattelemana. Kutospöydässä vaan Vaanon kuskit katselivat kattoon ja huokaisivat "torstaihan se tänään vasta on"......

    • Anonyymi

      LERVO NYLKYTTI KASSATYTTÖÖ VESSAS NII ROVASTI KYSY "MITÄS TOUHAATTE"? NII LERVO HUUSI "JUMALAUTA, PUTSATAAN KAANIAN ÖLJYLINKOO"!!!
      AUNE-MUMMA JA KALIA-HESE NAURO PAARISSA IHAN KÄPPYRÄSSÄ!!!

    • Anonyymi

      Joo LERVOn kaania lykkää niimmaan perkuleesti mustaalakua putken täydeltä, tasamaallakin. Lervohan liimas 111 kaanian kylkiin "Euro-6" tarrat taannoin -93 kesällä. Lähti paimion nousuun santakuormalla ja purki kuorman Luvian sahalle ja otti täyden kuitupuukuorman ja kelkutteli sen alta pois että sai lennosta kiilan, oli toivonut Saudi-kiilaa mutta saikin mantereen keikan Iisalmeen. Söi seola höyriksen ja noustessa lausui "se on täytetty, ota vuoteesi ja käy" ja pulputti kossulekan kyytipojaksi ja antoi kunnolla ranttalia kaanialleen.

    • Anonyymi

      Ketää Linjakuljetuksen tai Nyholmin kuskijannua täällä rahtistätissä jokka muistaa sen ajan kun ajut oli ajettava kelillä ku kelillä, tosi tuimissa tumuissa ja joskus tuiskeissakin? Lervo noita juttuja muistais ja siltä tulis varmaan tuhat sivuinen romaanikin niiltä ajoilta. Lervo, Lertsukka –kamujen kesken, oli tosi rekkabiisoni, tyhjensi koko huoltsin karjunnallaan ja söi aina lihiksen, ilman salaattia toki. Kanja marisi keinuvalla tyhjäkäynnillä ihan oven suussa ja Lervolla höyrymakkara suussa. LA –mikki suun edessa ja konkurssi edessä, kuten tuo rahtisonni tapasi huvittavasti murjaista aina! Oli se tosi kelmi! On toki vieläkin!

    • Anonyymi

      Lihiksien kyytipoikana Lervolla AINA raikas latojuoma, joskus keskikalia.Isyyttä Lervo ei oo koskaan myöntänyt, ei Pirkon kirl krirrillällä, ei Peijaksen SEolla eikä ÄLLAA puhelimessa. Koskaan. Mylvii lailla höyryturbiinin häneltä isyysasioita kysyessä. Ja ottaa turhapuromaisen virneen naamalleen. JA lähtee isolohko 111 kaanialla kuormaa kelkkoon, lasista villisti karjuen CUMMINS JA FULLER!

    • Anonyymi

      Lervon kavereita ovat Kiljukassu, Kaljahessu, Kyrpä-kallu, Kassu, Aunemumma ja Kassu.

    • Anonyymi

      Kyrväslaihon Enska tuossa muisteli että olisi ollut jo 70-80 lukujen loppu sekä alkuvuosina napakkaa lervotarinaa suomi24 täynnänsä. LErvohan on siittä metka kaveri että tarinaa isketään niin sitte aina kun kossun loimotukselta ja läjätykseltä sekä kolitisen "merkitsemiseltä" keretään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6139
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      521
      3719
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3560
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2774
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 284
      2194
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1583
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe