Millainen isä hylkää lapsensa?

Anonyymi-ap

Onko kokemuksia siitä, että isä hylkää lapsensa eron jälkeen? Erostamme on kaksi vuotta aikaa ja meillä on neljä lasta, joista 3 vielä alaikäisiä ja nuorin 10v. Lapset ovat olleet meillä viikko-viikko systeemillä ja kaikki meni hyvin n. vuoden verran eron jälkeen. Kun isä löysi uuden naisen, jolla ennestään lapsia niin isän ajankäyttö lasten suhteen muuttui. Aikaisemmin isä oli kuitenkin ollut lasten elämässä mukana ja kuskannut harrastuksiin yms. tehneet yhdessä juttuja.

No exäni erosi tästä naisesta ja löysi uuden itseään monta vuotta nuoremman naisen, jolla ei ole lapsia. Lasten kertoman mukaan isä viettää kaiken aikansa tuon uuden naisen kanssa, vaikka lapset olisivat hänen luonaan ja huomioi vaan naista, eikä heitä. Jos nainen ei ole lasten kanssa samaan aikaan isän luona, niin lasten kertoman mukaan isä istuu vain sohvalla, katsoo televisiota ja näprää puhelintaan. Lapset eivät ole halunneet enää mennä isälleen yli kuukauteen, eivät käyneet edes isänpäivänä siellä. Heillä ei ole kuulemma isän luona mitään tekemistä tai seuraa, koska isä ei heille ole siellä läsnä tai kiinnostunut heistä.

Olen jutellut exäni kanssa tilanteesta, mutta hän ei ole halukas laittamaan asian eteen tikkua ristiin. On vain todennut, että minkäs hän sille voi, jos lapset eivät enää viihdy hänen luonaan. Olen yrittänyt sanoa hänelle, että hän voisi ryhdistäytyä ja yrittää olla lapsilleen läsnä. Viedä elokuviin, hampparille, potkimaan palloa, pyöräilemään mitä vain että osoittaisi lapsillensa välittävänsä ja olevansa läsnä. Sen sijaan hän ostelee lapsilleen vain kalliita "leluja" kuten mopoa tai uutta polkupyörää eikä tajua ettei hän voi rahalla korvata lapselle isän rakkautta.

En enää tiedä, mitä voisin tehdä asian suhteen. Annanko koko jutun vain olla ja hyväksyn sen, että ex ei halua laittaa tikkua ristiin sen suhteen, että korjaisi välinsä lapsiinsa?

15

239

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mene soisalivirasto.Hae yksinhuoltajutta,elatusmaksujen tarkistus ja siellä viralisesti sovitte tapaamisoikeus lapsiin.Oli se sitten vaikka 1 kerta kukkaudessa. Mutta kumminkin parempi kun ei mitään.

   • Anonyymi

    Minun mieheni jätti poikaan isot haavat välinpitämättömyydellä. On vain yksi neuvo. Älä ikinä ota miestä
    Ei näistä nykyajan neiteistä ole lapsiaan kasvattamaan. Viina vittu nikotiini.. niiku vanha kansa sanoo. Ei oo näistä miehiksi. Fakta


  • Anonyymi

   Itsekäs,itsesäälissä rypevä itkupilli.

  • Anonyymi

   Ei suinkaan teini- ikäiset enää niinkään viihdy vanhempien seurassa , meillä aikakin kaverit ovat tärkeämpiä, niitä meillä sitten käy ja teinit niiden luona ,tai ihan vaan ulkona ja uusi mopo, tai mopoauto olis unelmien täyttymys.
   Enemmän olen teineille se sponsori ja huoltomies, niin, että ruokaa pöydässä ja yöpymispaikka.
   Ei ne minun kanssa enää silleen viihdy, mutta ulkomaanmatkoilla viihtyvät ja tykkäävät olla minunkin kanssa , syyslomallakin Espanjassa viihdyttiin hyvin yhdessä ja kiittelivät kivasta reissusta.
   No kymmenen vuotias voi vielä viihtyä jonkin verran vanhempienkin seurassa.

  • Anonyymi

   Mullakin on kaksi yli 40 vuotiasta lasta.Heidät määrättiin Äidille yksinhuoltajuus.
   Minulle jäi maksuvelvollisuus 18 vuotiaaksi saakka ja tapamisoikeus lapsiini käräjäoikeuden päätös.Suomalainen Lastensuojelu teki päätöksiä joista lapset makselevat kovaa hintaa,aikuisikäisinä.Sanokaa Nuoret Äidit mikä teitä 20 vuotiaina
   laittaa rikkomaan perheenne,ja lapsenne elämän.Mikä teitä vetää,koti arjen ulkopuolelle,kaveritko/kapakat/tanssit/Diskot/Laivat vai oletteko tympääntyneet lastenne isään,väärän valinna takia.Näytteleekö viina suurta osaa perheissä/entä huumeet?Nämä yli 40 vuotiaat ovat täysin yhteiskunnan ulkopuolella,joista yhteikunta makselee nyt kovaa hintaa,vero euroin.
   Minulta lapseni olisivat saaneet/Viinattoman /Huumeetoman nuoruuden kasvun.
   Pyhäkoulureissut/Kirkkoreissut/Koulutuksen/Urheilun ynm kasvuun sisältyvät toiminnat. Yksinhuoltajuus on Lastensuojeluviraston päätös/ei siinä lasten etua katsella,siihen vaikuttaa vanhempin ja isovanhempain asemmat ythteiskunnassa..

  • Anonyymi

   Minkälainen äiti käyttää lapsia hyväkseen miehen sättimiseen? Läski.

  • Anonyymi

   Kuka 14- 15 vuotias menee jonnekin elokuviin faijansa kanssa? Kyllä ne menee kaveriensa kanssa jonkun kotiin ja katsovat elokuvat netfliksin kautta.
   Potkimaan palloa , tai pyöräilemään heh, heh.

   • Anonyymi

    Sellainen, jolla on hyvät välit isäänsä/vanhempiinsa. Tunne monta tuollaista teiniä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sellainen, jolla on hyvät välit isäänsä/vanhempiinsa. Tunne monta tuollaista teiniä.

    Kyllä mäkin tunnen teinejä, jotka käy esim. pelaamassa pipolätkää tai jalista isänsä kanssa. Usein mukana on myös kaverit ja jopa näiden isät. Meillä teinit tykkää pelata pleikkaa tmv. isänsä kanssa, rassailla mopoja ja polkupyöriä.


  • Anonyymi

   Kirkkoon liittyen ne kuuluu sinne kaikki eli luonnollisinta luontemusta lähestyen. Terkut tapskalle

  • Anonyymi

   Harvoin mies hylkää omia lapsia, yleensä siihen liittyy sutturoita jotka pakottaa miehen jättämään lapset ja eksän jotta se suttura pääsee miehen rahoihin käsiksi ja omaisuuteen. Jatkuasti täällä kirjoitetellaan mitn kauheta miehen kakarat ovat ja heistä suttura haluaa miehenkin pääsevän eroon ja pakottaa häntä jättämään. Ei hyvä isä lapsiaan sutturoiden takia jätä jos ne ei pakota.

   • Anonyymi

    Vika löytyy taas toisesta mutta ei siitä miehestä joka on ihan itse vastuussa niistä omista päätöksistään ja teoistaan. Tuskin nämä sinun "sutturasi" ovat aseella uhaten pakottaneet ja siinäkin tapauksessa olisi miehessä vikaa jos ei ole virkavaltaa kyettyään kutsunut paikalle. Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan, yritti joku pakottaa tai ei.


  • Anonyymi

   Et ole vastuussa isän ja lasten välisestä suhteesta.

  • Anonyymi

   Meillä miehillä on usein työelämä joka ottaa suuren osan päivittäisestä ajasta.
   Töiden jälkeen hoidetaan lasten harrastuksiin kuljettamista ja vietämme aikaa lasten kanssa. Tuon kun tekee ei paljon muuta aikaa jää. Voi harrastaa jotain muutaman kerran viikossa mitä itse haluaa.

   Uusi suhde muuttaisi varmasti kuvioita.

   Ihmissuhteet vievät aikaa joten kannattaa harkita mihin olisi itse valmis. Aina saa jotain, mutta jotain voi myös menettää.

   AV

   • Anonyymi

    Hieno viesti. Jos suhteet ja ihmiset ovat itsessään tasapainoisia niin kyllä kaikki aina järjestyy kaikkien kannalta tavalla tai toisella sopusuhtaisesti ja joustavasti. :) Sitähän se toisistaan välittäminen on.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   75
   3778
  2. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   73
   1113
  3. Seiskan mukaan

   Stefun raittius on muisto vain. Syyksi ratkeamiseen kerrotaan olevan se, että hän oli Stefun kaveri, joka murhattiin Puotilassa. Oma mielipiteeni on,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   1104
  4. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   920
  5. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   50
   881
  6. Sofia löysi taas uuden miehen käytyään Ruotsissa.

   On se kivaa kun on sinkkuja, voi vaihtaa miestä kuin paitaa, suutelee tulisesti jotain miestä baarissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   804
  7. Olenhan minä syöksynyt syvälle rakkauteen

   Olen umpirakastunut ja näen sinussa kaiken, mitä ikinä naiselta voi odottaa, mutta silti minun on tehtävä järkevä arvio. Ansaitset paremman miehen its
   Ikävä
   51
   802
  8. Ateisti ei kritisoinut evlut kirkkoa

   Tänään radiossa haastateltiin erästä ateistia. Hän sanoi hyvin, ettei hänellä ole evlut kirkosta mitään kritisoitavaa koska se on jo niin maallistunut
   Luterilaisuus
   447
   704
  9. Sano nyt prkl pitääkö se paikansa

   Että leikitkö sinä vaan koko tämän ajan?
   Ikävä
   90
   692
  10. Ihmiset aina kehuu itseään

   Miten hyviä ovat ihmisinä ja suhteissaan, kuinka kurjia oli exät ja huonoa oli kohtelu. Ok. Mutta kehtaako kukaan myöntää olleensa itsekin joskus aiv
   Sinkut
   194
   608
  Aihe