väkivaltarikollisuuden taso

Anonyymi-ap

Ei perussuomalaisia aidosti kiinnosta minkäänlaiset ratkaisut. Teitä kiinnostaa se, että kopioitte Ruotsista suoraan vaalistrategian ja istutatte sen Suomen kontekstiin. Näin lietsotte pelkoa ja rasismia.

Sisäministeri Krista Mikkonen totesi blogissaan viime viikolla väkivaltarikollisuuden tason kokonaisuudessaan kasvaneen alaikäisten ja erityisesti alle 15-vuotiaiden ikäryhmissä.

Poliisin mukaan Suomessa on noin 10 katujengiä, joissa on 100–200 jäsentä. Heistä ison osan on Mikkosen mukaan todettu olevan maahanmuuttajataustaisia.

” Se, että näköalattomuus ja pahoinvointi ovat maahanmuuttajataustaisilla nuorilla muita nuoria yleisempää on osoitus siitä, että kotouttamisessa on paljon tehtävää. Maahanmuuttajien integrointi yhteiskuntaan on merkittävässä roolissa, kun tarkastellaan syrjäytymisen, polarisaation ja segregaation kaltaisia kehityskulkuja”, sisäministeri kirjoitti.

ote KU lehti

19

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos nämä kakarat olis kotimaassaan he eivät tekis rikoksia.Miksi?Koska nekin tietää kuinka pienesti täällä rangaistaan-Kotimaassaan he eivät tekis rikoksia.Jos mamukakara kävis kimppuuni yöllä AMMUN HÄNET SAMANTIEN.Kannan aina asetta heidän varalta.

   • Anonyymi

    entäs jos mamut raiskaa sun tyttären tai sukulaisen?


  • Anonyymi

   Otan tekijän suvun selville ja tapan heitä niin paljon ku vaan ehdin.

  • Anonyymi

   Täällä on herättävä ja asetettava rajat kovin ottein koska laki ei niin tee.Viidakon laki käyttöön.Uskokaa tai älkää.

  • Anonyymi

   NykySuomalaiset on ihan nössökansaa.Mua ..tuttaa tämä löysyys tässä maassa.

  • Anonyymi

   paljolti samaa mieltä olen,mutta ei pitäs unohtaa sitä,että nämä "mamut" jotka näitä rötöksiään tekee,eivät ole maahan muuttaneita,vaan täällä syntyneitä. Ruotsissa kaikki maahanmuuttajien lapsia jotka jengeilee. Luulis kotiutuksen jo toimivan silloin.

  • Anonyymi

   Totta,he ovat monet syntyneet täällä,silti pidän niitä muualta tulleina.Jotain radikaalia on silti tehtävä niille,se kun ei ole sattumaa tuo heidän rikosten teko ja määrä.Kannan edelleen asetta koska liikun työni vuoksi usein nyt pimeässä.En mieti hetkeäkään losautanko heidät hengiltä jos käyvät kimppuuni illalla tai yöllä.Onko mulla lupa aseeseen ,aivan sama mitä laki sanoo,pidän huolen itsestäni.

  • Anonyymi

   Enkä usko olevani ainoa joka toimii tavallani.Meidän kaikkien kuuluu suojella itseään heiltä.On vaan ajan kysymys ku joku losauttaa mamurosvon tai useamman hengiltä.

  • Anonyymi

   älä nyt sentään tapa,pieksä kunnolla sen sijaan,Menee itsesuojelun piikkiin,jos tapat joudut varmasti linnaan.

  • Anonyymi

   Totta,on mulla kädet jotka toimii hiljentäen ilman asettakin.Noiden ..sipäiden kuriin asettaen ampumalla on se viimenen tapa puolustautua,muttei epämiellyttävin, todellakaan...Totuus on ettei ne pelkää meitä pätkääkään nykysin.Ei arvosta,kunnioita vähääkään.

  • Anonyymi

   Voitte jokikinen maailman muissa maissa käyneenä kuvitella kuinka hankalaa ois tehdä joitain asioita siellä kuten Suomessa,asioita joita siellä ei ole,tapoja joita käytetään vaan Suomessa...He monet,nämä mamut toimivat näin.Ja pitävät sitä itsestäänselvänä oikeutenaan...Toimivat kuten kotimaassaan.

  • Anonyymi

   Kaiken huippuna jotkut meikäläiset PUOLUSTAVAT HEITÄ!Ja hokevat että meidän pitäis kunnioittaa heidän,heidän kotimaansa tapoja!!!KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!!MUTTA TOTTA SUOMESSA!!!

  • Anonyymi

   Iranissa miljoonat naiset marssii ukkojen alistamista ja väkivaltaa vastaan. Että se siitä. Ei tuota kulttuuria tänne pakkopalautuksia vain lisää ja rajusti rikoksen tekijöille. Pakko se on myöntää että Pressut on ollut koko ajan ihan oikeassa.

   • Anonyymi

    Punikkihallitus ja keskusta on suomen tuho


  • Anonyymi

   Demarihallinto tuotti Ruotsiin rikollisuuden . Samoin kävi Suomellekkin vihervasemmiston toimesta .

  • Anonyymi

   PERSUT ON OLLU OIKEASSA JA OLEN AIDOSTI PUOLUEETON.

  • Anonyymi

   Mikään uhri ei ole liian suuri jotta maahanmuuttajalapsoset voisivat hyvin! Matuille pitää olla luvusta, koska Suomi on rikas maa.

  • Anonyymi

   MATUT KURIIN.Kyse ei ole MISTÄÄN MUUSTA.JA KUKA SEN TEKEE MUU KU SUOMEN KANSA ITE!?ONKO MEISTÄ SIIHEN?! EI NYT.TÄÄLLÄ ON LIIKAA HÖPÖHÖPÖSAKKIA,PISTE.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1753
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   90
   1287
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1256
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1032
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   13
   827
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   735
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   698
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   660
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   605
  Aihe