Miten saan Facebookissa dating-profiilin pois?

Anonyymi-ap

Löysin etsimäni ja sovittiin että kumpikin poistaa profiilinsa. Mutta en saa Facebookissa datingia pois millään! Apua! Jos se mies huomaa että olen siellä . vieläkin niin miten saan hänet uskomaan että en vain pääse pois? Neuvokaa miten profiilinsa voi hävittää!

12

85

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kysy fb:n supportista.

      On muuten sekin deittipaikka surkea. Vietittely sellasta muutaman päivän menoa ja sitten joko tavataan ons meinkngillä tai koko kuvio haihtuu viestittömyyteen.

      • Anonyymi

        Fb:n supportista kysyin ensi töikseni saamatta mitään apua.


    • Anonyymi

      Komea mallimies juksasi sinua. Ei komea mallimies varmasti poista profiiliaan sinun takiasi eli älä sinäkään poista.

      • Anonyymi

        Mikä hemmetin komea mallimies? Mitä höpiset? Olen 64-vuotias. Te palstaprinssit ette tajua EDES sitä että kaikki Tinderissä yms. treffipaikoissa eivöt ole teini-ikäisiä. Siellä on kummassakin sukupuolessa yhä enemmän ikäluokkaa 60


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä hemmetin komea mallimies? Mitä höpiset? Olen 64-vuotias. Te palstaprinssit ette tajua EDES sitä että kaikki Tinderissä yms. treffipaikoissa eivöt ole teini-ikäisiä. Siellä on kummassakin sukupuolessa yhä enemmän ikäluokkaa 60

        Lisäys edelliseen. Huvittaa kun nuoret pojanklopit antavat täällä neuvoja vanhoille naisille ja kertovat omia palstatotuuksisiaan. Erityisesti naurattaa väite että 5% miehistä saa 90% naisten tykkäyksistä. Tuon "totuuden" laukoja ei käsitä niin yksinkertaista asiaa kuin että siihen 90 prosenttiin naisista kuuluu kaikenikäisiä. Ikähaarukka on 18-70. 18-vuotiaat ja 70-vuotiaat eivät takuuvarmasti tavoittele samoja miehiä.

        Naurattaa myös kun 2000-luvulla syntyneet pikkupojat luulevat tietävänsä millaisia naiset ja parisuhteet olivat entisaikaan. Olimme kuulemma nöyrempi ja vähempään tyytyväisiä. Kiitos kohteliaisuudesta, mutta ei pidä paikkaansa. Vuonna 2920 syntynyt äitivainaanikin nauraisi teidän uskomuksillenne. Huonot miehet eivät koskaan ole olleet naisten suosiossa. Sitä paitsi. Mitä tulee väitteisiin "nykyajan ulkonäkökeskeisyydestä". Äitini kertoi että hänen nuoruudessaan oltiin paljon ulkonäkökeskeisempiä kuin vuosikymmeniä myöhemmin. Naista arvioitiin pelkästään ulkonäön perusteella.


    • Anonyymi

      ""Äitini kertoi että hänen nuoruudessaan oltiin paljon ulkonäkökeskeisempiä kuin vuosikymmeniä myöhemmin. Naista arvioitiin pelkästään ulkonäön perusteella.""

      Ihan varmasti joo. Asetelmat on kääntyneet nyt päälaelleen eli naiset jahtaavat miehiä ja nimenomaan komeita miehiä. Kun naiset saavat tuhansia tykkäyksiä, niin naiset alkavat operoimaan miehiä ulkonäkö edellä ja naiset unohtavat sen, että siitä komeasta mallimiehestä kilpailee samaan aikaan kymmenet naiset eli naisen mahdollisuudet saada komea mallimies parisuhteeseen on todella huonot.

      Tavisnaisen mahdollisuudet saada komea mallimies parisuhteeseen on yhtä huono kuin tavismiehen mahdollisuudet saada tavisnainen. Tottakai tavismiestä tai tavisnaista voi välillä onnistaa, mutta jos tavisnaisella käy tsägä ja hän saa komean mallimiehen parisuhteeseen, niin kokonaan toinen juttu on se, että kestääkö parisuhde kun mies on valittu parisuhteeseen puhtaasti ulkonäkö edellä.

      • Anonyymi

        "jos tavisnaisella käy tsägä ja hän saa komean mallimiehen parisuhteeseen, niin kokonaan toinen juttu on se, että kestääkö parisuhde kun mies on valittu parisuhteeseen puhtaasti ulkonäkö edellä."

        Mies on valittu???? Mieskö vain?

        Eli jos superkomea mies ja tavallisen näkönen nainen menevät parisuhteeseen, kyse on vain sen naisen tekemästä valinnasta? Mies ei siis ole itse valinnut mitään? Miesparka joutuu menemään parisuhteeseen naisen kanssa joka on hänet valinnut, eikä miehellä ole mitään sanomista asiaan? Ovatko nimenomaan komeat miehet tuollaisia omaa tahtoa vailla olevia vässyköitä?

        Puhut soopaa. Totta kai se on kummankin valinta. Parisuhde ei ole mikään mihin jolu vain valitaan. Siinä on kyse molempien tahdosta ja molempien vapaaehtoisesta valinnasta.

        Selität että suhde ei voi kestää kun se on solmittu "ulkonäkö edellä". Entäs se mies? Menikö hänkin siihen suhteeseen ulkonäkö edellä? Ei varmaankaan, jos hän valitsi taviksen.

        Joten korkeintaan 50% sen parisuhteen valinnoista on tehty ulkonäkö edellä.

        Jos niinkään paljon. Sinä et nimittäin mitenkään voi tietää miksi nainen valitsi sen miehen. Keksit itse että syynä oli vain miehen ulkonäkö. Mutta mistä tiedät että niin on? Et mistään. Entä jos syynä oli joku ihan muu, kuten miehen ihana luonne?

        Saman logiikan mukaan kukaan mies ei oikeasti rakasta kaunista naista. Kaunis nainen valitaan ulkonäkö edellä eli vain sen ulkonäön vuoksi.

        Kyllä hyvännäköisillä on kurjaa kun kukaan ei välitä heitä.

        Entä jos komea mies ja tavisnainen solmivat parisuhteen koska ihan oikeasti rakastavat toisiaan? Luuletko että tunteita on vain taviksilla mutta ei naisilla eikä komeilla miehillä?


      • Anonyymi

        Kyllä miehet nykyäänkin jahtaavat naisia. Voi olla että sinä et jahtaa, mutta sinä et ole yhtä kuin "miehet" eli koko miessukupuoli.


    • Anonyymi

      ""Eli jos superkomea mies ja tavallisen näkönen nainen menevät parisuhteeseen, kyse on vain sen naisen tekemästä valinnasta? Mies ei siis ole itse valinnut mitään?""

      Kun tavisnaisilla on toinen toistaan komeampia miehiä mätsihaaremissa, niin naiset valitsevat alkuun miehiä mätsihaaremiin todella tarkasti. Sen jälkeen superkomeat miehet suostuvat tavisnaisten kanssa ehkä parisuhteisiin ja tavisnaiset on niitä jahtaajia, koska superkomeiden miesten ei tarvitse yrittää tavisnaisia ja superkomeat miehet saisi parisuhteeseen myös missinaisia.

      Naiset ovat alkuun jahtaajia ja valitsijoita ja komeat miehet ovat suostujia. Kun tavisnainen on saanut komean mallimiehen parisuhteeseen, niin mallimies vetää parisuhteessa puolivaloilla ja pitää sivusuhteita vaikka onkin parisuhteessa tavisnaisen kanssa.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Jos miehellä on naisia joka sormelle niin hän ei rupea parisuhteeseen ellei ole tosissaan rakastunut. Naiset saavat jahdata häntä vaikka maailman tappiin, mutta se on turhaa työtä jos häntä ei kiinnosta. Jos hän ei halua sitoutua niin hän ei sitoudu.

        Jos hän sitoutuu, se on hänen ikioma valintansa. Hän haluaa juuri sen naisen. Häneen voi myös luottaa koska hän on todella valinnut juuri sen naisen lukuisten ehdokkaisen joukosta.

        Tavismies joutuu tyytymään siihen ainoaan naiseen joka hänet huolii. Hän ei ehkä olisi halunnut sitä naista vaan jonkun muun, mutta jos hän ei hakua jäädä sinkuksi niin minkäs mahtaa. Koska hän lähtee suhteeseen hieman pettyneenä, epäröiden ja lähtökohtaisen tyytymättömänä, hän myös pettää naista heti kun tulee tilaisuus. Voi kestää aikansa ennen kuin se tilaisuus tulee, mutta sitten kun se tulee niin tavista ei pidättele mikään. Miksi hän olisi uskollinen naiselle jonka otti vain paremman puutteessa ja jota ei rakasta?

        Jankkaat että komea mies varmasti pettää kun niitä tilaisuuksia on niin paljon. Ei se niin mene.

        On jotain mitä et tajua:

        Uskollisuus ei riipu siitä onko tilaisuuksia pettämiseen vaan siitä haluaako olla uskollinen. Jos haluaa olla uskollinen niin tilaisuuksia voi olla kymmenen päivässä eikä se merkitse mitään. Jos haluaa pettää, tilaisuus tulee jossain vaiheessa vastaan taviksellakin.

        Reppanatavis, joka sai parisuhteen, haaveilee kaiket päivät sivusuhteesta. Sitten kun sellainen ihme tapahtui että joku nainen haluaa panna häntä, niin eihän se tahdoton surkimus pysty hillitsemään itseään. Vaimo unohtuu. Tavista viedään kuin pässiä narusta.


    • Anonyymi

      1. Tavismiesten on vaikea löytää naista, koska he ovat ulkonäöltään vain TAVIKSIA. Tästä syystä tavismiehet ovat jahtaajia ja tavismiehet joutuvat yrittämään lukuisia naisia ennen kuin saavat naisen seksiin tai parisuhteeseen. Kun tavismies yrittää lukuisia naisia, niin se nostaa tavismiehen mahdollisuuksia.

      2. Tavisnaiset ovat jahtaajia, koska tavisnaisille harvoin kelpaa se samantasoinen tavismies. Tavisnaiset yrittävät komeita mallimiehiä, joten tavisnaiset ovat jahtaajia.

      3. Komeat mallimiehet eivät ole jahtaajia, koska he eivät joudu tekemään töitä ja naiset ruinaavat heiltä eli naiset ovat niitä jahtaajia.

    • Anonyymi

      ""Tavismies joutuu tyytymään siihen ainoaan naiseen joka hänet huolii. Hän ei ehkä olisi halunnut sitä naista vaan jonkun muun""

      Hahaha.. Suomessa on paljon tavallisia sinkkumiehiä, jotka olisi todella otettuja jos saisivat parisuhteen tavisnaisen kanssa, eikä sitä naista ja tulevien lasten äitiä tarvitsisi lähteä hakemaan ulkomailta.

      Kerrot tavismiesten pettävän, mutta miten ne neitsyt tavismiehet pettävät kun niillä ei juurikaan ole seksikokemuksia ja samanikäisillä naisilla on kymmen tai jopa satakertainen määrä seksikokemuksia? Vai meinaatko, että tilanne jotenkin muuttuu kun tavismies on parisuhteessa eli tavismiehestä tulee varattuna haluttavampi? No, nyt tiedän minkä takia jotkut lähtevät sormus sormessa baariin:D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe