Voi voi 48v jalkapallo toimittaja

Anonyymi-ap

Sai syntymäpäivä lahjakseen sydänkohtauksen ja kuoli elvytyksistä huolimatta qatarissa! Missä vaiheessa kansa alkaa hiljalleen tajuta että mistä nämä nuorten ihmisten äkilliset ja räjähtäen nousseet kuolemat johtuvat ?!😟 Tämä on julmaa teurastusta muttei piikkien haitat saa palstatilaa

12

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä jenni Vartiainen sanoi, kun tarjottiin piikkiä?
      Mä en haluu kuolla tänä yönä
      ..

    • Anonyymi

      kalman rokote joka suunnitellusti vähentää ihmisiä jotta planeetta selviäisi
      luontokadosta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älä sure, kyllä täällä suomi24 nojatuolikännykkätutkijat saavat runsaastikin palstatilaa, suorastaan rajoittamattomasti. Tiedätkö, kuolinprosenttihan on tasan sata ja karumpi ilman rokotteita, joita teikäläiset "piikiksi" haukkuvat.

      • Anonyymi

        Ei kannata uskoa mitään mikä virallisten tiedotusvälineiden ulkopuolelta tulee ja etenkään ei kannata itse selvittää mitään mistä mikäkin tieto on peräisin. Lisäksi kannattaa ottaa kaikki aineet mitä tarjotaan vaikka mitään selvitystä niiden koostumuksesta ei olisi tiedossa ja itse ei kannata mitään sevitystyötä tehdä esim. rokotteiden valmistusmenetelmien suhteen vaikka tietoa olisi saatavillakin, koska ymmärrys ei siihen riitä niin on vain parempi uskoa mitä muut sanovat kunhan edustavat virallista linjaa.

        Virallisia tilastokeskuksen tilastojakaan ei pidä ominpäin mennä lukemaan eikä uskoa kenenkään muun virallisen tahon ulkopuolelta tulevia tulkintoja tilastoista.

        Lisäksi kannattaa uskoa näiden ihmisten terveydestä huolissaan olevien virallisten tahojen sanomisiin esim. nälkään maailmassa kuolee 30000 ihmistä /vrk vain siksi kun ruuan toimittaminen näille ihmiselle on niin hankalaa verrattuna rokotteiden toimittamiseen, jotka vaativat -80 celsius asteen lämpötilankin säilyäkseen.

        Itse ei kannata juurikaan ajatteluun syyllistyä on paljon parempi vain uskoa valtamedian uutisointiin mitään kyseenalaistamatta.


      • Anonyymi

        Korona"rokotetta" ei voi kuin piikiksi kutsua, kohta ei muitakaan rokotteita voi rokotteiksi enää sanoa koska uusi, halpa ja nopea tekniikka kiinnostaa lääketeollisuutta. Lakimuutoksen vuoksi injektiota sai alkaa kutsumaan rokotteeksi, moniko tiesi sen ottaessaan ainetta? Petokselta haiskahtaa toimet.
        On hyvä että tällä palstalla saa tilaa eriävätkin mielipiteet, toisin kuin medioissa ja somessa. Jos haluatte sananvapauden säilyvän, laittakaa kylmästi boikottiin mediat ja some.


    • Anonyymi

      Kyllä on surullinen mieli piikitettyjen puolesta. Kun yritettiin varoittaa, mutta varoitukset kaikuivat kuuroille korville. Eilen sain tietää tuttavan sairastuneen haimasyöpään. Nuorehko, alkoton, hoikka ihminen. Neljäs syöpä tuttavapiirissä jo tälle vuodelle. Yhdelle oli lääkäri sanonut, että syöpää selvästi enemmän kuin ennen ja syyksi epäillään vahvasti näitä piikkejä. Ruotsissa tehty tutkimus yliopistossa ja todettu, että näin se voi olla. Tämän siis oli tuo syöpälääkäri kertonut. Ajatelkaa, asiantuntijat ja sitä myöten esim. Hallitus tietää tämän jo, mutta eivät kerro, vaan kehottavat kaikkia piikille. Miettikääpä sitä.

      • Anonyymi

        Juu on se jännä että meitä jotka yritämme vain tuoda valoa tupaan pidetään denialisteina ja foliohattuina vaikka yritämme vain valaista kansaa tässä ihmisvähennyksessä.mutta ei tunnu auttavan.ihmiset on niin aivopesty ettei mitään rajaa 😖


    • Anonyymi

      Ne on vihasia, ettei kaikki lähtenyt yhdessä mukaan tähän hömppään. Kaikkien piti olla mukana ja hakea piikki. Oltais samassa veneessä ja ei ois vertailuryhmiä. Ne on vihasia, koska ei kävelty yhdessä kalliolta. Kukaan ei oireistaan huolimatta ole pahoitellut käytöstään poikkeavasta päätöksestämme kokeeseen osallistumisen suhteen.

      • Anonyymi

        Näin se homma menee.ja valta osa ei vieläkään kyseistä näitä myrkkypiikkejä.hienosti yritetään piikkihaitatkin kääntää long covidiksi 🙈ne on niin hurjia juttuja ja ihmiset sinisilmäisenä uskoo vaikka viereltä lakoaa nuoriakin ihmisiä niin heti kääntyy juttu että ei ole koronan kanssa leikkimistä.korona se tappaa nuoriakin kun sydämet reistailee ja tulee tukoksia .vaikka valveutunut kyllä hiffaa että syyllinen on korona piikki


    • Anonyymi

      Maailmalla lääkärit ovat jo havahtuneet kuolemiin, mutta nuo politikot yrittävät vielä suojella itseää, ettei mitään poikkeavaa ole muka tapahtunut:
      https://t.me/simon_parkes/739
      Silti Nyrnberg 2.0 oikeudenkäyntien esivalmistelut ovat jo menossa istunnot alkavat maanosasta riippuen ensi vuoden kevään- ja kesän aikana. Myös Euroopassa.

    • Anonyymi

      Tästä rahanahneudesta kun puhuu pidetään täysin hulluna. Jokaisella on hintansa, myös tuomareilla. Miten tämä onkaan kääntynyt niin, että valtaapitävät sylkee työnantajansa päälle?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3388
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2083
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1652
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1497
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1366
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      287
      1266
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1101
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1101
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1087
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      925
    Aihe