Kenen pitäisi kysyä ja keneltä

Anonyymi-ap

Meillä on jo vuosia jatkunut outo ilmiö sukulaisperheen kesken. Heidän perheensä äiti eli mieheni sukulaisen vaimo ottaa aina yhteyttä mieheeni eikä minuun lastemme asioista. Mielestäni järjestys olisi niin, että naiset keskustelee keskenään ja päättää myös lasten vierailuista jne.mutta tämä naispuolinen ihminen ottaakin yhteyttä mieheeni ihan minkä teeman suhteen tahansa. No mies sitten avuliaasti selittää kaiken juurta jaksain. Mielestäni liiankin avuliaasti selitellään asioita. Kuka nyt talloo ketäkin. Polkeeko mieheni minun roolini asioiden liiallisella selvittelyllä vai sukulaisen vaimo kun ei ota minuun yhteyttä suoraan vaan kysyy aina mieheltäni asiat. Kukaan ei kysy siis minulta mitään.....mikä neuvoksi, tunnen itseni todella tyhmäksi ja ohitetuksi.

10

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehkä hän kokee tuntevansa miehesi paremmin kuin sinut. Ei ole olemassa mitään sääntöä, että naisen pitäisi jutella juuri naiselle.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        🔞 ­­N­y­­­m­­f­­o­­­m­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17668412X

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Miksi rikoit miehen sukulaisen perheen? Odoatko että sinä olisit joku yli akka jo.ka pitäisi tietää kaikki, vaikka rikkooo tositen perhitä? Mieti tekoja ja mieti seurauksia, ihan oikein sulle, kun puutut vieraisiin perheisiin.
      Voi kuule, mielesi on sairas tai olet muuten ilkeämielinen kun tahdot pahaa toisille.

      Asiat ei kuulu sulle yhtään, rikomeinen on julmaa meiti sitä.

      • Anonyymi

        Rauhoitu Lissu , ” jo,ka rikomeihen tositen perhitä ” asia ei kuulu sulle , olet julma ja mielesi sairas sutturaaa😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Tietääko miehesi että sinäkin haluaisit osallistua keskusteluun?
      Seuraavan kerran, naisen esitettyä kysymyksen, mies voisi toistaa sen ääneen ja antaa puhelimensa sinulle, mainiten että vaimoni tietää tästä paremmin joten annampa hänen kertoa.

      Niin yksinkertaista , reilua ja selvää.

    • Anonyymi

      Jatkuvasti tämä perheenrikkoja kirjottelee näitä samanlaisia avauksia, sisältö on samaa lätinää eri tarinalla. KELLÄN EI OLE KYMMENTÄ PERHETTÄ. On vain yksi. Sinä et kuulu miehen perheeseen jossa oli lapsia, olet piika, ja iltojen ilo miehelle.

      Kaunistelet kun häpeet asiaa että rikoit perheen, sitä saa mitä tilaa. Juorua omista asiioista älä muiden, häpeet jo itseäsikin, sen tuntee miten asiat kirjoitat. lahnoja ei ennenkään ole hyväksytty, joten kipaseppa mummolaan, ehkä mummo löytää sulle miehen kesällä puistosta, joita puistot on pullollaan, pelasta sieltä joku kapean tien kulkija, siitä olisi enemmän hyötyä.

    • Anonyymi

      Ehkä tämä nainen ajattelee vain, että miehesi on tavallaan "lähempänä", sukuhaarassa, tai jos on tuntenut miehesi kauemmin. Ymmärrän kyllä tuntemuksesi, perinteisestihän sitä voi ajatella noin että naiset keskenään ja miehet keskenään. Ymmärrän myös ärsytyksen tuosta, kun mies tuntuu liian avuliaalta muille. Voisit tosiaan pyytää miestäsi ohjaamaan kysymykset sinulle, niinkin, että mies pyytäisi tätä naista kysymään sinulta. Yksi vaihtoehto on, että kun saat tietää tämän naisen kysyneen jotakin, niin kerrot miehelle, että sinä voit vastata, ja vastaat sitten ihan omalla puhelimellasi. Näin saat avattua teille keskusteluyhteyden, jos ei tämä nainen ole vaikka aikaisemmin sitä kehdannut tehdä, tai mikä ikinä syynä onkaan.

      Harmillisesti kaikki eivät vain ajattele samalla tavalla. Toiset eivät tule ajatelleeksikaan asioita, jotka ovat toisille itsestään selviä. Ja sitten he, joille on itsestään selvää, loukkaantuvat, kun toiset eivät ollenkaan ymmärrä. Mikähän siihen sitten neuvoksi?

    • Anonyymi

      Kysy minulta, minä vastaan. Sinulle ei kuulu toisten asiat joita juoruut täällä. Puhu vain omistasi, älä tositen. En yhtään ihmettele ettei kukaan halua puhua sinun kanssasi kun juoruat niistä koko maailmalle.

    • Anonyymi

      En vaan pysty ymmärtämään, miten tänä päivänä vielä joku tekee tällaisesta pikkuasiasta jonkin sukupuolikysymyksen. Tai ylipäänsä kehittelemään lapsellisia ongelmia sinne missä niitä ei ole. Jos nainen kokee miehesi lähempänä, parempana tuttuna tms. niin miksi ihmeessä ei saisi kommunikoida hänen kanssaan? Jos sinulla puolestaan on asiaa ko.naiselle, niin soita ja juttele ihmeessä hänen kanssaan.

    • Anonyymi

      Ei tuo nyt niin oudolta kuulosta, kun kyseessä on MIEHESI sukulaisen vaimo. Eri asia, jos hän olisi oman sukulaisesi vaimo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1362
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      924
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      78
      848
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      794
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      793
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe