Mitäpä jospa Venäjä lopettaisi hyökkäykset Ukrainaan ja hyökkäisi Suomeen,......?

Anonyymi-ap

Jos Venäjä lopettaisi yht.äkkiä hyökkäykset Ukrainaan ja alkaisi hyökätä tänne Suomeen? Luulisi siinä Venäjällä ammuksetki paremmin riittään kun siirtyisi tykittään paljon pienempää maata. Jäämereltäki lheidän laivastot yltäisivät tykittään lappiin ihan heidän aluevesiltä. Hyökkäys todennäköisesti onnistuisi ainakin alkuaan hyvin venäläisiltä raskailla pommituksilla pommikoneilla, hävittäjillä koska Suomella ei enää oletettavasti ole niin täydellistä ilmapuolustusjärjestelmää eikä reserviä jokapäivä oottelemassa, lisäksi niitä puolustustarvikkeita ei ennää ole joita lahjoitettu Ukrainaan?
2-3päivässä yllätyshyökkäyksessä Venäjä etenisi hyvinki etelämpänäki 80km Suomen sisämaahan, miehityksen lisäämisiin Suomella menisi aikaa. Hyvin suuniteltuna satunnaiset laskuvarjo venäläisjoukot nappaisivat tyhjiä panssarivaunuja ja muuta kalustoa Söisivät rauhassa suomalaisten kanssa täällä kasarmeilla lounasta ja kysyisivät: "toverit haluaako suomipoika leipää ja lusikan hernekeittoon?"

6

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä on oppinut että pieni maa on pippurinen.ei ole aihetta sorkkia.

      • Anonyymi

        Sota.
        Sehän on käytännössä tylsää.
        Kiinnostavaa on siinä se kun medioissa selitellään miten tehokkaita Suomen puolustusvoimat on, siis selitellään asioita josta ei ole nykyajalta näyttöä. Toisen maailmansodan aikanakaan noin kokonaisvaltaisesti Suomi ei olisi pärjännyt ellei Saksa olisi osallistunut?
        Sellaiset lähi-idän rauhaanpakottamisjoukot ja YK-joukot ovat kevyempää toimintaa kun vaikeampiin operatioihin osallistuneet muut maat?
        Suomella ei ole oikeastaan mitään osaamista millä kehuskella ydinvoimala ei valmistu, rakennusprojektia aina myöhästyvät on sitten ollut metro, kulttuurikeskus, sotalaivojen rakentaminen, monet, energian hinnan älytön nousut, valta kun eduskunnassa vaihtunut tullut uudet sisäpiiriajattelut oikeisto hallitukset erityisesti jakaneet lisää oikeuksia rikkaille vasemisto hallituski herkästi mielistelee rikkaimpia kuten teki jakaessa kehittämisrahaa koronavirustilanteiden alkaessa.
        Suomella ei siis ole mitään näyttöä laaja alaisesta puolustusjärjestelmästä, reserviä kyllä on. Ilmeisesti puolustusjärjestelmän tarkoitus on tuhlata sotilaita kuin Venäjällä tekevät ehkä sillä erotuksella, jos siis jos suomalaisille on osattu koulutettua osaamista muussakin asiassa kuin paskanpuhumisesta?!?!?

        Nykyään hyvin harvalla on käytännön osaamista kulkea/kestää vaihtelevissa olosuhteissa maastossa kun asuneet elämänsä kaupungeissa. Olette ehkä nähneet tv ohjelman alastomista seikkailioista, siinäkin näkee käytännössä miten moni sotilaskoulutuksen ollut on käytännössä avuton tekeen edes nuotion, löytään ruokaa vaikka eläimet hyppii silmien edessä. Heti kun ei ole viidakkoveitseä enenpää ei hyvin koulutettuka välttämättä osaa tehdä juurikaan mitään?

        Melkoisella varmuudella Suomen puolustusjärjestelmä on samalla tasolla kuin Suomen koulutustaso jonka seurauksena ei osata ennakoida oikeastaan mitään sairaalat kuormittuneet, projekti myöhästyneet, hinnat nousseet kotimaassa. Armeijamme on todennäköisesti sitä samaa sotkua kuin nykyisin koko Suomi on?


    • Anonyymi

      Höpöskenaario. Me ei olla tapettu etnisiä venäläisiä niinkuin länsi-Ukraina tappoi itä-Ukrainalaisia.

    • Anonyymi

      Englannin tiedustelupalvelu & asevoimien komentaja vuoden luotetuimmat lähteet venäjän olisi pitänyt hävitä jo 50 krt tämä järjetön sota

      Britannian asevoimien komentajalta tyly arvio Putinin tilanteesta: Venäjän tykistön ammukset pian loppu, tappio häämöttää
      veikkaan maaliskuussa 2023 mutta kellot soivat ukrainalle kanveesi kutsuu.
      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/britannian-asevoimien-komentajalta-tyly-arvio-putinin-tilanteesta-venajan-tykiston-ammukset-pian-loppu-tappio-haamottaa/8593670#gs.kskidz

      "perseseksi on hyvää, kunhan se ei tarkoita homostelua takatuupparina oloa".

      • Anonyymi

        Brittien tiedustelun mukaan Putin oli kuollut jo keväällä 2022 ja huikean tarkka tutkija Bellincat ilmoitti 4.3.2022, että Venäjän ohjukset ovat loppu ilmoitusta seuraavana sunnuntaina. Monta sunnuntaita on jo kulunut. Yhtäkaikki, Venäjällä on maayhteys Krimille ja Azovin meri on Venäjän sisämeri nyt. Maayhteys Krimille on mieletön voitto. Saas nähä miten tämä ryssien keskinäinen sota kehittyy. Hauska seurata.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe