Onko mieheni narsisti?

Anonyymi-ap

Suhde alkoi aika normaalisti netissä. Ei erityisen nopeasti kehittynyt mikään. Kahdenvuoden seurustelun jälkeen muutto yhteen, vuosi aika normaalia yhteistä elämää. Mies aika normaali rakastava puoliso.
Sitten miehen vaikeudet töiden suhteen, meni työpaikka alta. Samoihin aikoihin oli selkeästi masentunut ja purki kaiken minuun. Olin vituttava ämmä, kaikki oli minun vikaa. Tähän tuli mukaan fyysisyys, tavaroiden heittely yms kun tarpeeksi raivostui. Pidempiä kausia ilman fyysistä vahingoittamista, eikä myöskään uhkailua sillä. Välillä enemmän, välillä vähemmän henkistä väkivaltaa. Mutta kuitenkin jatkuvaa. Liittynyt aina siihen kun ei jaksaisi tehdä jotain-> aiheuttanut riidan haukkumisella tms. Ei ole itse tajunnut kuulemma mitä tekee, en oikein itsekkään ollut.
Yli vuoden oli hermostumatta liikaa, eikä koskaan uhkaillut millään satuttamisella. Henkisesti kyllä satutti koko tämän ajan. Tämä näkyi selkaisena että minä olin aina riitojen syy, eikä mun tunteilla ollut tilaa. Kaikki vika oli vain minussa, ei nähnyt omaa osuuttaan.
Nyt siis riita äityi tavaroiden paiskomiseen niin että lähellä oleviin sattui.
Voiko tässä puhua narsismista, vai mitä hitsiä tämä on?
Mies ei ole koskaan ollut mustasukkainen, pettänyt, tai kontrolloinut minun tekemisiä ja menemisiä millään tavalla.

15

270

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaikeaa. Ei narskun. Riehuminen täytyy loppua ja rakkaus palata. Muuten ei kannata jatkaa.

  • Anonyymi

   Miten olette keskustelleet asiasta? Ei kuulosta hyvältä, että hän ei välitä sinun tuntemuksistasi. Nyt pitäisi rauhallisessa tilanteessa ottaa vakava keskustelu asiasta. Noin ei voi jatkua yhtään kauempaa, on menossa hyvin vaaralliseen suuntaan. Itse kokisin oloni hyvin turvattomaksi tuollaisessa suhteessa

  • Anonyymi

   Kait tajuat ettei tuollainen voi jatkua.
   Otappas onnesi omaan käteesi, kun toinen ei siitä piittaa.
   Minä en ainakaan jatkaisi yhdessä asumista, ottaisin ritolat.
   Itse asiassa teillä ei sitä yhteistä elämää ole kovin kauaa edes jatkunut.

  • Anonyymi

   Kuulostaa, varma en ole, että miehellä on niin ristiriitainen olo itsensä kanssa ettei osaa käsitellä konyrolloida, hyväksyä jne omia tunteitaan. Sanoisinko että jäänyt tunnetasoltaan kehittymättä.

  • Anonyymi

   Ei vaikuta narsismilta, vaan joltain muulta psyykkiseltä häiriöltä. Menihän teillä kokonainen vuosi hyvin, mikä ei sovi narsismiin. Tai mistä sitä sittenkään tietää. Jätä se mies, voi muuttua vaaralliseksi.

  • Anonyymi

   Tuotatuota, olette olleet kuitenkin suhteellisen vähän aikaa yhdessä ja nyt on jo tuollaista. Kannattaisi ajatella nyt ihan oikeasti tilannetta ja myöntää faktat; kumpikaan teistä ei muutu ja mies on öykkäri. Itse päätät mitä teet mutta hyvä teidän parisuhteenne ei missään nimessä ole. Tuossa vaiheessa, missä olette pitäisi vielä kummallakin olla rakkauden vaaleanpunaiset silmälasit silmillä.

  • Anonyymi

   Narsistilta ei vaikuta. Yleensä narsisti pyrkii rajoittamaan toisen tulemisia ja menemisiä. Erottaa sukulaisista ja kavereista. Pahimmassa tapauksessa haluaa sitoa toisen neljän seinän sisälle. Syyllistää kaikesta toista.
   Yksi piirre ei kuitenkaan tee kenestäkään narsistia.

   Kuvitteellisesti. Jos toinen saa ylinopeussakot ja syyttää kumppaniaan niistä. Koska joutui ajamaan ylinopeutta, jotta ehtisi aikaisemmin kotiin. On enemmän heikon itsetunnon tuotosta kuin narsismista.
   Tuo siis oli kuvitteellinen tarina.

   Omalla kohdalla x:ni syytti minua siitä, että joutui menemään vieraisiin. Koska en suostunut seksiin.
   Miten se nyt menikään "Saa*anan ämmä. Jos et olisi pihdannut, en olisi mennyt vieraisiin". Jotkut miehet ne osaa puhua itsensä kauniisti eroon.

  • Anonyymi

   Se on vajakki joka voi tappaa sinut koska tahansa. Naisia kuollut paljon kun mies hermostuu pienestä. Sinuna pakkaisin tavarat

  • Anonyymi

   Voi olla ihan vain masennus sillä se oireilee monesti raivona. Itse olin masennuksen takia todella pinna kireällä pitkän aikaa. En voinut sietää esim. lasten ääniä, koirien haukkumista, ihmisiä yleensäkään (edes läheisiä) - ihan silmitön vihan puna nousi silmiin tosi pienestä, koko ajan. Masennuslääkkeillä tuosta raivosta pääsi erilleen ja ne lääkkeet mahdollistivat sitten sen, että pystyi ottaa vähän etäisyyttä negatiivisiin tunteisiin ja ruveta kaivamaan itseään ulos siitä suosta.

   Terv. N41

  • Anonyymi

   Hänellä mahtanee olla jonkin sortin itsehillintä ongelmaa tai pahaolo mahdollisesti henkisesti josta hänen olisi rohkaistua puhumaan jollekulle mu se vahinko mitä on aiheuttanut käytöksellään suhteellenne on jo jotain peruuttamatonta itse en ainakaan usko ettäkö.pystyt luottamaan häneen enään täysin ainakaan pelkäämättä etteikö vastaava tilanne toistu mu keskustelette mikään ei ole täysin mahdotonta jos pystytte luottamaan toisiinne ja puhumaan asioista rehellisesti

  • Anonyymi

   Kannattaa pysyä erossa stereotyypeistä kuten narsistiksi luokittelusta.

   Ongelma on selvästi että on eräänlainen perfectionisti joka tuntee ettei tee osaansa "perheen" eteen. Toisinsanoen tämä on itsevihaa, joka on helpompi purkaa muihin. Ja pahat teot vain saavat hänet vihaamaan itseään yhä enemmän. Lopulta niistä tulee tapoja ja niistähän on melkein mahdoton päästä eroon jos siitä ei saa jotain uutta.

   Mitä voit tehdä asialle? Vaikea sanoa ilman tarkempaa kuvausta, mutta ehkä kannattaa muuttaa jonnekkin perheen luokse pariksi kuukaudeksi että pääsee miettimään omia ajatuksiaan ilman että joku hyörii häiritsemässä joka päivä.

  • Anonyymi

   Unohda narsismi. Joko mies käyttää (salaa) huumeita tai sitten hänellä on vakava mielenterveysongelma joka näyttää muuttuvan varallisemmaksi koko ajan.

   Egdotan että sanomattatta sanaakaan, kerâät tärkeimmä tavarasi ja poistut nopeasti.
   Ennenkuin se on liian myöhäistä.

  • Anonyymi

   Perheneuvolassa voitte keskustella kaikesta ja saada apua ongelmiin.

  • Anonyymi

   Sanoisin että hänellä saattaa olla epävakaa persoonallisuushäiriö.

  • Anonyymi

   Ei tuo normaalilta kuulosta

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   275
   1927
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   13
   1592
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1340
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   239
   1134
  5. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1046
  6. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1027
  7. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   941
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   887
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   885
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   165
   674
  Aihe